Telegram Web Link
🌕 #سفر_به_ماه ۲

کل تجهیزات اپولو ۱۱ که برای نخستین بار سه انسان را بر روی کره‌ی ماه نشاند، به اندازه‌ی یک موبایل امروزی قدرت محاسباتی نداشت

✔️ @SasanAghaei
#یادمان
🔸 خط قرمز جدید؛ پخش بازی‌های آمریکا ممنوع!

🔻 ‏عملکرد ‎#صداوسیما در پخش مرحله نهایی ‎والیبال لیگ ملت‌ها:

برزیل و لهستان:
آمریکا و فرانسه:
فرانسه و روسیه:
آمریکا و روسیه:
روسیه و لهستان:
آمریکا و برزیل:
آمریکا و روسیه (‎فینال):

✔️ @SasanAghaei
#رسانه
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🌕 #سفر_به_ماه ۳: #فیلم با زیرنویس فارسی

📹 ما انتخاب می‌کنیم که به ماه برویم، ما انتخاب می‌کنیم به ماه برویم ... ما انتخاب می‌کنیم که در این دهه به ماه برویم و خیلی کارهای دیگر انجام دهیم، نه چون آسان هستند، بلکه چون سخت هستند
🎙 جوزف کندی / ۱۲ سپتامبر ۱۹۶۲ / تگزاس، هوستون، استادیوم رایس

دو فضانورد آمریکایی، نیل آمسترانگ و باز آلدرین، شامگاه ۲۰ ژوییه ۱۹۶۹ روی ماه فرود آمدند و آرمسترانگ ۶ ساعت بعد، نخستین قدم انسان روی کره‌ی ماه را گذاشت؛ از سخنرانی پرزیدنت کندی که قول داد پیش از پایان دهه، #آمریکا به ماه برود، ۷ سال می‌گذشت و دهه‌ی هفتاد هنوز تمام نشده بود!

✔️ @SasanAghaei
#یادمان: امروز، سال‌روز پرتاب آپولو ۱۱ به سمت ماه از ایستگاه فضایی کندی در فلوریداست، آپولو ۱۱، هشت روز بعد به ماه رسید
Forwarded from 🌍مجله ایران آینده (Sasan)
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
📹 فیلمی آموزنده که یک اشتباه رایج درباره‌ی #سوئد را تصحیح می‌کند؛ آیا سیستم سوئد، سوسیالیستی است؟
پاسخ در این‌جاست؛ ببینید #دولت_رفاه که برخی آن را "سوسیالیسم اسکاندیناوی" می‌نامند، چگونه سوئد را به دره‌ی ورشکستگی انداخت و سیاست‌های نئولیبرالی چطور نردبان نجات کشور شد؟

💎 @IraneAyandeh
🔸 آینه‌ی سرزمینی که خواهیم ساخت

#فیلم
✍🏼 بازار برمی‌گردد؟

🧮 ستون #کمی_بورس ۱۰

کندل منفی سنگین روز سه‌شنبه‌ی #بورس که به ریزش ۸ هزار واحدی شاخص کل در چند ساعت انجامید، اضطراب بسیاری میان فعالان بازار پدید آورد. یک دلیل آن، گمانه‌رنی‌های چند روز اخیر بود که گفته می‌شد یک ریزشِ سهمگین بدون بازگشت در انتظار بازار است و افزون بر این، همیشه سقوط‌های سنگین در یک روز، نشانه‌ای برای پایان یک روند صعودی به‌شمار می‌رود. آیا اتفاق سه‌شنبه به معنای آغاز عصر نزولی بورس است؟

مهدی میرزایی از تحلیل‌گران حرفه‌ای بورس در کانال خودش نوشته؛ 'پیش‌تر در زمان اوج هیجان عاطفی بازار بابت ناو آبراهام لینکن، به اسیلاتور ویلیام و نقاط حمایتی آن اشاره کردم که خط آبی رنگ سبب چرخش بازار شد. در مقطع کنونی هم شاخص کل بالای حمایت خط آبی رنگ(میانگین متحرک ۴۰ روزه‌ی بازار) است و مادامی که این خط شکسته نشده، نگرانی بابت ریزش سنگین بازار وجود ندارد.
امروز حقوقی‌ها از بازار حمایت مناسبی داشتند. براساس شنیده‌ها فردا(چهارشنبه) دامنه‌ی حمایت‌ها سنگین‌تر است. از رفتارهای هیجانی پرهیز کنید.'

امشب هم‌چنین، در شامگاه تهران، صحبت‌های اخیر پمپئو درباره‌ی احتمال #مذاکره_ایران_و_آمریکا ناگهان موجی از خوش‌بینی را پدید آورد. البته مثل همیشه می‌تواند هیچ خبر مهمی هم در پس‌پرده در کار نباشد اما بازار نشان داده که حساسیت بالایی به انتشار این خبرها و جدی گرفتن احتمال در گرفتن مذاکره‌ای برای پایان شرایط کنونی را دارد.

شاید فردا در پایان بازار، بتوان گفت که فروشندگان سه‌شنبه، حراج زیا‌ن‌بخشی به دارایی‌های خود زدند. هرچند جبران‌مافات کندل منفی سه‌شنبه نیازمند زمان و صبر خواهد بود اما گشایش بازارِ امروز با برچیدن صف‌های فروش می‌تواند بازگشتی آرامش‌بخش و یک شنبه‌ی خوب را نوید دهد؛ ببینیم معامله‌گران بورس، صبح‌ که از خواب برمی‌خیزند، چه تصمیمی دارند!

✔️ www.tg-me.com/SasanAghaei
#اقتصاد_آزاد #یادداشت
👈🏻 برای #تحلیل، بسیار دیروقت بود اما چون شرایط فردای بازار اهمیت داشت، بد ندیدم که به نوشته‌ی آقای میرزایی، کمی‌ جامع‌تر بپردازم
ساسان آقایی
✍🏼 بازار برمی‌گردد؟ 🧮 ستون #کمی_بورس ۱۰ کندل منفی سنگین روز سه‌شنبه‌ی #بورس که به ریزش ۸ هزار واحدی شاخص کل در چند ساعت انجامید، اضطراب بسیاری میان فعالان بازار پدید آورد. یک دلیل آن، گمانه‌رنی‌های چند روز اخیر بود که گفته می‌شد یک ریزشِ سهمگین بدون بازگشت…
🧮 ستون #کمی_بورس ۱۱

با پشتیبانی بازی‌گردانان و سرمایه‌های بزرگ، #بورس امروز بازگشت امیدوارکننده‌ای داشت و تحلیل بالا تا حدی درست از آب درآمد. البته برای این‌که نتیجه گرفت بازار به روند صعودی خود ادامه می‌دهد یا نه، نشانه‌خوانی چند روز نخست هفته‌ی آینده مهم است! تا این‌جایش می‌توان گفت که بازار انتقام سختی از تازه‌واردها، ناشکیبایان و معامله‌گران هیجانی گرفت؛ هر چیزی که آن‌ها دیروز در صف‌های فروش فروختند، امروز چند درصد بازدهی داشت؛ برنده‌ها، خریداران دیروز بودند!

👈🏻 درس کلیدی: روزهایی که بازار ناگهان فرو می‌ریزد، بیش‌تر وقت‌ها کار درست، بستن صفحه‌های معاملاتی و گرفتن مرخصی‌ست تا زیر فشار کندل قرمز سنگین بازار، تصمیم.های هیجانی و عمومن زیان‌بخش نگیرید!

✔️ @SasanAghaei
#اقتصاد_آزاد
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📹 ‏۶ میلیون سال فرگشت تنها در ۲ دقیقه؛ از کجا به کجا رسیده‌ایم؟

✔️ @SasanAghaei
#فیلم #علم
📸 یکی از اندک گنبدهای باقی مانده‌ی میدان حسن‌آباد دیشب در آتش سوخت و شعله بر بخشی از خاطرات #تهران کشید. میدان حسن‌آباد نمادی از مدرنیزاسیون عصر رضاشاهی‌ست، بر هر خشتش، نقشی از یک روی‌داد سیاسی-اجتماعی ایران از عهد قاجاری تا پایان پهلوی آذین بسته و حالا بخش مهمی از آن‌ها خاکستر شده‌اند. این میدانِ ده چهره در طول تاریخ، روزگاری هم با تندیسی چشم‌گیر از روزنامه‌نگار لیبرال عصر مشروطه، ملک‌المتکلمین زیبایی خود را به رخ رهگذران می‌کشید. #ملک‌المتکلمین را در باغ‌شاه به دستور محمدعلی شاه و در پیش چشمانش کشتند و نصب تندیس او در قلب جنوبی تهران ادای دینی بود به مبارزه‌ی پرشور مشروطه‌خواهان. روشن نشد چرا پس از انقلاب این نماد سزاوار را از قلب حسن‌آباد برداشتند و مانند بسیاری یادگارها، نمادها و نشانه‌های #ایران به انباری متروکه‌ی پارک شهر بردند. بعدها که غبار خوابید و زمزمه‌ی بازگشت تندیس به سر جایش در گرفت، دریافتند به کلی نیست و ناپدید شده است؛ یک روزی کاش همه‌ی آن‌ها برگردند!

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#یادمان #تاریخ
👈🏻 #عکس_روز از علی احمدوند
🌕 #سفر_به_ماه ۴
📸 لباس فضایی نیل آرمسترانگ در موزه‌ی #ناسا؛ آرمسترانگ با این لباس نخستین قدم انسان روی کره‌ی ماه نهاد

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#یادمان #عکس_روز
✍🏼 عصر بخوربخور و بامداد حسابرسی!
🔸 #رشته‌توییت درباره‌ی پشت‌پرده‌ی فساد رسانه‌ای

1⃣ ‏درآمد اصلی ماله‌جات رسانه‌ای و سیاسی چیست؟
#توییت‌فروشی!
چند نهاد این روزها در توییتر ‎#مزدور استخدام کرده‌اند. سرآمد آن‌ها هم وزارت نفت، صمت، کار، ارتباطات، آموز‌ش‌وپرورش و شهرداری تهرانند؛ وقیحانه از بودجه‌ی عمومی سخاوتمندانه به هر کس پیشنهاد خریدن ‎#بردگان_توییتری را می‌دهند ...

2⃣ ‏به جز روزماله‌نگاران؛ فعالان سیاسی فاسد و اعضای دارودسته‌ی دزدها در ‎#اتحاد_ملت و حلقه‌ی به اصطلاح جوان استمراریون، از این جیب گشاد و بودجه‌ی فساد بهره‌ی زیادی برده‌اند ...

3⃣ برای توییتری‌های کم نام‌ونشان با هزار فالور، به ازای هر توییت '۳۵۰ تا ۴۵۰ هزار تومان' پرداخت می‌شود. ‏به ازای فالور و شهرت بیش‌تر، رقم پرداختی تا '۱ میلیون تومان' هم می‌رسد. برای نمونه، همین هفته‌ی پیش روابط‌عمومی یک وزارت‌خانه با اصرار به یکی از دوستان مستقل من، پیشنهاد داد که بابت ۴ توییت در ماه با مضمون سفارشی، ۲.۵ میلیون تومان دریافت کند ...

4⃣ ‏آگاهی دقیق دارم که رقم دریافتی برخی از محل ماله‌کشی در توییتر، به '۶ میلیون تومان' می‌رسد؛ چند برابر درآمد یک خبرنگار حرفه‌ای سالم با ۵۰ ساعت کار طاقت‌فرسا در هفته!

5⃣ این رویه را ابتدا ‎#علی_ربیعی با تشکیل حلقه‌ای از روزنامه‌نگاران هنگام چیدن کابینه نخست روحانی آغاز کرد، ‏و دیگر ژنرال‌های حلبی روحانی هم وقتی مسیر 'پروموت بدون عمل‌کرد' را یافتند، به بودجه‌ی عمومی آتش زدند. نمونه: ‎#قاضی‌زاده_هاشمی، وزیر تبلیغات! البته در وزارت‌خانه‌های سیاسی هم روال خریداری ‎#ماله‌جات برقرار است، تنها سبکش فرق دارد وگرنه ‎#ظریف بیش‌تر از دیپلمات، شومن است ...

6⃣ ‏این‌روزها اگر می‌بینید که ناگهان کسی که تا دیروز، فرق تلگراف و تلگرام یا نفت با مازوت را نمی‌داند، ماله‌های سنگین دفاع از ‎#شیاد_جوان یا زنگنه یا دوچرخه‌سوار زینتی را برمی‌دارد، بدانید که پشتش کثافت مطلق و کندن از سفره‌ی بودجه‌ی عمومی‌ست؛ ‏این را به اسم ‎#منافع_ملی[منافع جیبی] و ‎#مبارزه_با_فساد[دعوا سر سهم از فساد] انجام می‌دهند...

7⃣ چه کسانی‌اند؟ شناسایی‌شان ساده است؛ باند تبلیغاتی جهرمی، حناچی، زنگنه، شریعتمداری، بطحایی و.. در توییتر یک خط تبلیغاتی مشخص را پروموت می‌کنند و دنبال کردن این خط، کد شناسایی آن‌هاست؛ ‏از ریتوییت‌ها و زنجیره‌ی تبلیغاتی سفارشی، ‎#بردگان_توییتری را می‌توان شناخت؛ برخی را هم باید با صفت ‎#هرجایی بهتر توصیف کرد؛ فصل مشترک هرجایی که پول دهد!

8⃣ و این البته چیز پنهانی نیست. خوشبختانه جو غالب توییتر مانند افکارعمومی هوشمند است و این ملیجک‌ها هر روز بی‌اعتبارتر می‌شوند. ‏این روزها می‌گذرد، این پول‌های حرام هم دامان‌شان را خواهد گرفت بالاخره. بعد که این عصر بخوربخور تمام شد ما یادمان می‌ماند که چه کسی ‎#روزنامه‌نگار ماند و چه کسی برده‌ی دست‌آموز ارباب شد؟ فراموش نمی‌کنیم کدام حلقه‌های سیاسی به وقت رسیدن به سفره‌ فاسدتر از رقیبان‌شان شدند ...

9⃣ ‏وقتش که برسد با انتشار لیست بخوربخورها رسواتر از امروز می‌شوید! حالا حسابی با نانِ حرام به یغمارفته از سفره‌ی این ملتِ تیره‌روز، پروار شوید اما ‎#روز_حسابرسی خیلی هم دیر نیست علما.

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#توییت‌باز #روزنامه‌نگاری
🧮 ستون #کمی_بورس ۱۲

عجب حمایتی! پس از ماجرای سرنگونی پهپاد و درست چند ساعت پس از هیاهوی نفت‌کشی در تنگه‌ی هرمز، بازار امروز با رشد کار خودش را آغاز کرد که نشانه‌ی بسیار مهمی‌ست؛ انتظار می‌رفت پس از کندل سنگین منفی روز سه‌شنبه و حمایت خوب روز چهارشنبه، عمل‌کرد #بورس این هفته مثبت باشد و به حدود سطوح مقاومت ۲۵۰ هزار بازگردد اما سلسله خبرهای تنش‌زایی که از سرنگونی یک پهپاد به وسیله‌ی ناو باکستر آمریکا آغاز شد و با نفت‌کشی در تنگه‌ی هرمز ادامه یافت، صعود امروز بازار را با تردید روبه‌رو ساخته بود.

حمایت ابتدایی و احتمالن دستوری بازی‌گردانان و سهام‌داران بزرگ اما از ریزش هیجانی بازار جلوگیری کرد که خبر بسیار خوبی‌ست؛ برخی این هفته از رشد بازار با هدف شاخص کلی بالای ۳۰۰ هزار گفته‌اند که به معنی یک سود دسته‌جمعی جذاب است، بازار هنوز نشانه‌ای از آمادگی برای یک جهش دیگر را نشان نداده اما ترمیم سطوح مقاومت ۲۵۰ هزار و افزایش نقدینگی بورس در کانال ۲۵۰ تا ۲۶۰ هزار، می‌تواند نشانه‌ی مهمی باشد که جهش به سوی آخرین تارگت کنونی بورس آغاز شده. هفته‌ی پرماجرایی پیش روست!

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#اقتصاد_آزاد #روابط_بین‌الملل #سیاست
✍🏼 روزی که هیتلر باید می‌مرد ...
💣 درباره‌ی عملیات والکری و یک کودتای خوب اما ناکام

دیروز سال‌گرد آخرین جنبش رهایی‌بخش آلمان برای سرنگونی #هیتلر و نجات کشوری بود که به رهبری 'پیشوا' با سرعت زیادی به قهقرا پیش می‌رفت. ۲۰ ژوییه‌‌ی ۱۹۴۴، هشت ماه پیش از آن‌که برلین از شرق و غرب در برابر ارتش متفقین به زانو در آید و هیتلر با کلت کمری به مغز خود شلیک کند، گروهی از افسران ارتش در مهم‌ترین سوقصد عمر پیشوا، کوشیدند با نابودی او، کنترل کشور را به دست بگیرند و راهی برای نجات #آلمان از‌ جنون نازی بیابند.

در تابستان داغ ۴۴، شکست فاجعه‌آمیز سیاست‌های هیتلری و رهبری دیوانه‌وار او دیگر روشن شده بود؛ آلمان‌ها یک‌به‌یک سرزمین‌های اشغالی را پس می‌دادند، عقب‌نشینی در شمال آفریقا با شدت جریان داشت، متفقین نبرد نورماندی را برده بودند، پاریس را آزاد کردند و هلند و بلژیک به سمت آزادسازی کامل از چنگ اشغال پیش می‌رفتند، هم‌زمان در لنین‌گراد هم آرزوهای هیتلر برای همیشه دفن شد و جبهه‌ی روسیه به باتلاقی ژرف و پهناور برای فرو بردن ارتش رایش سوم می‌مانست.

آن روزها خیلی‌ها در آلمان می‌دانستند که اگر جنگ متوقف نشود، به زودی کشور فرو خواهد ریخت و جهان انتقام سختی از آتش‌افروزی نازیسم برآمده از پشتیبانی ملت آلمان خواهد گرفت؛ همه‌ی آلمان‌ها باید تاوانش را پس می‌دادند! اما تقریبن هیچ شانسی برای توقف ماشین جنگ که به سرعت به مرزهای آلمان کشیده می‌شد، وجود نداشت مگر آن‌که پیشوای دیوانه بمیرد!

زیر سایه‌ی سنگین اس‌اس که هر روز بر شدت سرکوب، مهار و کشتار منتقدان هیتلر در داخل آلمان و اندک سرزمین‌های اشغالی باقی مانده می‌افزود، مردانی در ارتش آلمان چشمان‌شان را روی ترس بستند تا عملیات نجات کشور را پی‌ریزی کنند. آن‌ها سربازان واقعی ملت آلمان بودند؛ کسانی که با قدم نهادن به مسیری بی‌بازگشت، فدایی کشور و ملت‌شان شدند.

عملیات والکری بدون تردید بزرگ‌ترین توطئه تاریخ علیه شخص هیتلر است، گروهی از بلندپایه‌ترین آدمیرال‌های ارتش در آن شرکت داشتند و هیتلر هرگز تا ۲۰ ژوییه ۱۹۴۴ آن‌قدر به مرگ نزدیک نشده بود. آن روز پیشوا برای بررسی شرایط جبهه‌ی شرقی به راستنبرگ در لهستان رفت. او با تنی چند از ژنرال‌های بلندپایه در مقر نظامی "آشیانه‌ی گرگ" نشستی داشت. یکی از شرکت‌کنندگانِ نشست، "کلاوس فون اشتاوفنبرگ"، افسر ارتش، و مجروح جبهه‌های فرانسه و آفریقا بود. اشتاوفنبرگ برای گزارش درباره‌ی ارتش ذخیره‌ی آلمان در نشست اجازه‌ی حضور داشت.‌ او کیفی پر از مواد منفجره را زیر میز، در نزدیک‌ترین نقطه به هیتلر قرار داد و پس از ارایه‌ی گزارش به بهانه‌ی تلفن از جلسه خارج شد ...

همه چیز مهیای مرگ هیتلر بود اما چیزی که نباید، ناغافل رخ داد. چند دقیقه مانده به انفجار، اتفاقی پای یکی از ژنرال‌ها به کیف خورد، آن را برداشت و در جایی دور از هیتلر گذاشت! انفجار که در گرفت، میز مانند محافظ عمل کرد و هیتلر آسیب مختصری دید؛ پرده‌ی گوشش پاره شد و کمی روی اعصابش تاثیر گذاشت اما زنده ماند. گروه‌های کودتا در برلین و فرانسه منتظر رسیدن خبر خوش اشتاوفنبرگ بودند تا عملیات خود را علیه اس‌اس، دسته‌های نازی و وفاداران به هیتلر آغاز کنند.

سران #کودتا کمی پیش‌تر، دستوری را به امضای شخص هیتلر رسانده بودند که بر مبنای آن، ارتش ذخیره‌ی آلمان می‌توانست در خلا قدرت کنترل امور را به دست بگیرد. ارتش ذخیره آماده‌ی اجرای این دستور بود؛ اشتاوفنبرگ نمی‌دانست که بمب کار خودش را درست انجام داده یا نه اما به محض وقوع انفجار به سمت برلین پرواز کرد، وقتی او به برلین رسید، کس دیگری هم نمی‌دانست که پیشوا واقعن مرده یا نه و همین، سبب تعلل در فرماندهی کودتا و عدم اجرای فرمان در برخی واحدها شد. هرچند در جبهه‌ی فرانسه، افسران اس‌اس از سوی #ارتش بازداشت شدند و در برلین هم تلاش برای کودتا آغازید اما به محض این‌که خط ارتباطی با راستنبرگ به کار افتاد، خبر زنده ماندن هیتلر برلین را درنوردید و تلاش‌ها ناکام ماند.

اشتاوفنبرگ به هم‌راه بسیاری دیگر به‌سرعت به جوخه‌های آتش سپرده شدند! پاک‌سازی گسترده‌ای میان ژنرال‌های ارتش به راه افتاد و 'مارشال رومل' افسانه‌ای آلمان خودکشی کرد. گفته شد تقریبن ۷۰۰۰ نفر به جوخه‌ی مرگ سپردند. آن‌ها روی شاید بزرگ‌ترین قمار قرن بیستم، زندگی خود را شرط بسته بودند؛ اگر‌ کودتای ۲۰ ژوییه موفق می‌شد، رهبرانش تصمیم داشتند با پذیرش پیشنهاد صلح متفقین با هر شرایطی، آلمان را از ویرانی محض که در انتظارش بود نجات دهند. جان خیلی سربازان، یهودیان و مردم دیگری هم که در یک سال پایانی #جنگ‌جهانی دوم پنجه با مرگ درافکندند، شاید به این ترتیب حفظ می‌شد اما هیتلر برای هشت ماه دیگر زنده ماند که باید آن را پرهزینه‌ترین بهای یک زندگی نامید!

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#داستان‌های_جنگ_جهانی_دوم #یادمان #تاریخ
📸 ایلان #ماسک یک پروژه‌ی رویایی دیگر را آغاز کرده؛ تراشه‌ای در مغز انسان که می‌خواهد ما را هوشمندتر کند! این تراشه با سیم‌ها و الکترودهای استثنایی و در یک جراحی رباتیک در مغز جا می‌گیرد. تراشه از راه گیرنده‌ی کوچکی در پشت گوش، می‌تواند با یک کامپیوتر و احتمالن در آینده با اشیای دیگر ارتباط بگیرد و فرمان‌های مغز شما را بدون آن‌که به زبان بیاورید، به آن‌ها منتقل کند.

ماسک در مراسم رونمایی از این دست‌آورد آینده، گفت که سامانه‌اش به یک تله‌پاتی و خودآگاهی هوشمند برای انسان کمک می‌کند و این سیستم واسطه‌ی مستقیمی میان مغز ما با #کامپیوتر می‌شود تا فرمان‌های مغزی ما را به علایم الکترونیکی قابل فهم برای کامپیوتر تبدیل سازد.

نسخه‌ی بتای سیستم عجیب‌وغریب ماسک، روی موش صحرایی آزمایش شده و یک میمون هم توانسته با آن با کامپیوتر ارتباط بگیرد. ماسک می‌گوید که اگر اداره‌ غذا و دارو آمریکا، اجازه‌اش را صادر کند، تا اواخر سال ۲۰۲۰ آزمایش روی انسان آغاز خواهد شد.

انگار داریم هر لحظه به جهان تکنولوژیک اما هراس‌انگیز #سریال 'بلک‌میرور' نزدیک‌تر می‌شویم.

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#علم
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🌕 #سفر_به_ماه ۵

📹 گوگل در پنجاهمین سال‌گرد فرود انسان بر روی #ماه، این‌چنین از 'مارگارت همیلتون' قدردانی کرده؛ همیلتون نیم قرن پیش، در زمانی که در #ناسا هنوز دیوارهای جنسیتی فرو نریخته بود، توانست با حل مشکلات ریاضی سفر به ماه، رهبری ناسا را تحت تاثیر قرار دهد. او هنوز ۳۰ ساله نشده بود که رهبری تیم برنامه‌نویسی آپولو ۱۱ را به دست گرفت و این تیم با نوشتن ده‌ها هزار صفحه کد و الگوریتم توانستند آپولو ۱۱ را به سوی ماه رهنمون کنند. #گوگل در سال‌گرد این اتفاق تاریخی، با بیش از صد هزار آینه‌ی خورشیدی، در زمینی پهناورتر از سنترال پارک، طرح صورت مارگارت همیلتون را چیده است. #ببینید!

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#یادمان #علم #فیلم
ساسان آقایی
📔 #تجربه_از_عشق_نوشتن ۲۸ اگر باور و عقیده ارزشی داشت به ایستادن پایش در دالان‌های تنگ و روزهای دشوار و چالش‌های سهمگین بود وگرنه همه می‌توانستند در روزهای بی‌خطر از داشتن اصول و پرنسیب و پایبندی به آن‌ها داد سخن دهند. سیلان از آن‌هایش نبود که آن‌چه باورش…
📔 #تجربه_از_عشق_نوشتن ۲۹

سیلان: «من آمادگیش رو نداشتم، هیچ وقتم تا آخر عمرم ندارم. نمی‌خواستم زندگی‌مون این جوری خراب بشه اما اگه تقدیره، سرنوشته، هر کوفتیه، ما را کشونده این‌جا. این سخت‌ترین کلمه‌های زندگیم تا به امروز هست که دارم بهت می‌گم؛ تو بخوای، من هستم. هیچ وقت دوست نداشتم ازدواج کنم حتا اگه تو باشی، هیچ وقت به این فکر نکردم که ... وحشتناک و هول‌ناکه اما گاهی مجبوری. دست خودت نیست، من نمی‌تونم همین‌قدر ساده فرار کنم...»

✔️ @SasanAghaei
#کتاب #رمان #بازخوانی ۱
📸 اتحاد قدرتمند پسرعموهای سنتی؛ جانشین ترزا می، محافظه‌کاری‌ست که #ترامپ او را بیش از هر‌کس دیگر ستایش می‌کند. بله؛ ماه عسل بریتانیا و ایالت‌های متحد آغاز شده اما هیچ‌ماه عسلی بی‌پایان نخواهد بود!

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#عکس_روز #روابط_بین‌الملل
🌀 میلتون #فریدمن می‌گفت که اگر مالکیت یک بیابان را به #دولت بدهید، سه سال بعد دچار‌ کمبود ریگ می‌شوید!
دولت‌ها تنها هدردهنده‌ی منابع‌اند؛ سازمان عریض‌وطویلی که به اسم تامین اجتماعی و شعارهای کافی چون عدالت راه‌اندازی شده، اکنون با وجود آن‌که سودده‌ترین بنگاه‌های اقتصادی ایران را در اختیار دارد، ورشکسته است و جز غارت منابع بیمه شدگان هیچ خاصیت دیگری ندارد. سرنوشت سازمان #تامین_اجتماعی گواه روشنی‌ست که چگونه هر سازمان و نهاد حکومتی به جای توسعه‌ی‌ رفاه عمومی، از طریق تصاحب منابع و فشردن گلوی #بخش_خصوصی تبدیل به دشمن رفاه و آزادی عمومی می‌شود!

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#توییت‌باز #اقتصاد #اقتصاد_آزاد
2024/09/25 15:25:17
Back to Top
HTML Embed Code: