Telegram Web Link
⭕️مدیران چگونه میتوانند اعتماد کارکنانشان را جلب کنند؟

🔸وفای به عهد و صداقت
🔸حمایت از کارکنان
🔸پذیرفتن مسئولیت نهایی؛ حتی وقتی اختیارات تفویض میشوند.
🔸تلاش مشهود برای پیشرفت کارکنان
🔸فراهم کردن فرصت های یادگیری و رشد برای کارکنان
🔸یکسان بودن حرف و عمل، پایبندی عملی به ارزشها، شعارها و برنامه ها
🔸توجه به افکار، ایده ها و پیشنهادهای کارکنان
🔸رفتارهای قابل پیش بینی و باثبات

🎓 #مدیریت
🔖استادِ فروش

🔖 @Sales_Master
✴️ فن مذاکره

🔸کسانی ک با فریاد زدن میخواهند صحبت خود را اثبات کنند معمولا حرفشان از منطق عقلی بر خوردار نیست .

🗣 #مذاکره
🔖استادِ فروش
🔖 @Sales_Master
✴️ با ارزش ترین دارایی ما توانایی کسب درآمد است نه آن پولی که به دست می آوریم. توانایی از دست نمی رود اما پول و ثروت ممکن است بارها از دست برود.

🗣برایان تریسی

✳️ #کوتاه
🔖استادِ فروش

🔖 @Sales_Master
✴️ تمامی بازاریابان دروغگو هستند!!

🔸آقای سِت گادین در کتابش با عنوان "تمام بازاریابان دروغگو هستند" توضیح می‌دهد که پیش‌فرض اغلب مشتریان آن است که شما دروغگو هستید .

🔸 پس بسیار سنجیده صحبت کنید .

🔸کافی‌است در ابتدای مکالمه بگویید: "ما بزرگترین عرضه‌کننده هستیم"

🔸اگر مکالمه‌ای را اینگونه آغاز کنید، به احتمال زیاد امکان فروش را از دست داده‌اید .

🔸مخاطب همان ابتدای مکالمه با خود می‌گوید : درست فکر ، این بازاریاب هم دروغگویی بیش نیست.

📈 #بازاریابی
🔖استادِ فروش

🔖 @Sales_Master
⭕️ 3 دلیل درست نبودن ایده استخدام دوست و فامیل

https://bit.ly/2LXRuSI

🔸 انتظار در اختیار داشتن آزادی زیاد
زمانی که شما دوست یا فامیل را استخدام می کنید، از شما انتظار دارند که آزادی های بیشتر و شخصی تری نسبت به یک رئیس نا آشنا در اختیار آنها قرار دهید. مثلا زمان های بیکاری بیشتری داشته باشند، کارها را سروقت انجام ندهند، دیر بیایند، زود بروند...
البته نمی توان گفت که همیشه این اتفاقات رخ می دهد. شاید در موارد نادری افراد این نوع سوء استفاده های روابطی را نداشته باشند، اما خیلی بعید نیست که شما نیز با این چالش ها رو به رو شوید.

🔸دادن پیشنهاد هایی که شما نمی پذیرید
شما رئیس هستید، پس چگونگی چرخاندن کسب و کار با شماست. زمانی فرا می رسد که دوستان و آشنایانی که برایتان کار می کنند، شروع به دادن پیشنهاداتی می کنند که رد کردن آنها برای شما سخت است. بدیهی است که تنها به خاطر اینکه آنها دوستان و آشنایانتان هستند، دلیل نمی شود درخواست ها و پیشنهاداتشان را قبول کنید. اما رد کردن درخواست آنها بدون اینکه ناراحت شوند سخت است.
بنابراین برای درست پیش رفتن اوضاع، مجبور هستید با آنها مانند بقیه رفتار کنید، اگر نمی توانید، باید همکاری خود را با آنها قطع کنید.

🔸 تهدیدات شما را جدی نمی گیرند
شما به عنوان مدیر، برای پیش برد کارهای اجرایی و رسیدن به زمان بندی، حتما گاهی لازم است که کارکنان خود را تهدید کنید، اما تا آنجایی که من دیده ام، دوستان و آشنایان به این گونه تهدیدات توجهی نمی کنند و تعهدات و موافقت نامه ها و مهلت های کاری برای آنها اهمیت چندانی ندارد.
یک کارمند درستی که از خانواده و یا دوستانتان نیست قطعا شما را مدیر می داند اما دوستان و یا آشنایان در وهله ی اول شما را دوست و سپس مدیر می دانند. اینجاست که نقش شما در منظر آنها رنگ باخته و اصطلاحاً "حنای شما برای آنها رنگی ندارد."

🎓 #مدیریت
🔖استادِ فروش

🔖 @Sales_Master
✴️کمپین بازاریابی چریکی و خلاقانه سریال Money Heist برای فصل جدید این سریال

📈 #بازاریابی
🔖استادِ فروش

🔖 @Sales_Master
⭕️ 1قانون مهم در دنیای مدرن کسب‌وکار

🔸 اگر به اندازه کافی خودتان را باور داشته باشید با سرسخت‌ترین رقیب هم میتوان بر سر تقسیم منافع به توافق رسید

#موفقیت
🔖استادِ فروش

🔖 @Sales_Master
⭕️هنگام سرمایه گذاری به نکات زیر حتما توجه داشته باشید :

🔸پروژه هایی که وعده سود قطعی چند ده برابری می دهند، قطعا مشکوک به کلاهبرداری هستند.

🔸قبل از ورود به هر نوع سرمایه گذاری، حتما اطلاعات کافی جمع آوری کنید و فقط به حرف اطرافیان یا چند وبسایت بسنده نکنید.

🔸به همان میزان که کلاهبرداران قادر به سو استفاده از دنیای آنلاین هستند، اطلاعات کافی برای فریب نخوردن هم وجود دارد. پس سعی کنید در این جدال شما برنده باشید.

🔑 #کسب_وکار
🔖استادِ فروش

🔖 @Sales_Master
✴️ انسانها با هم متفاوت هستند .

🔸ارتباط موثر با افراد بدون شناخت از دنیای انسانها اتفاق نمی افتد.

🔸همه ما نیاز داریم تفاوتهای بین انسانها را بشناسیم ، به آن احترام بگذاریم و با توجه به آن با دیگران ارتباط برقرار کنیم.

🗣 #مذاکره
🔖استادِ فروش
🔖 @Sales_Master
⭕️ مدیریت مشارکتی این است که افراد مناسب را در زمان مناسب در چرخه تصمیم‌گیری وارد کنیم.

🎓 #مدیریت
🔖استادِ فروش

🔖 @Sales_Master
⭕️5 اشتباه استراتژیک نوکیا

https://bit.ly/2ZZI4ta

1️⃣ کندی :
نوکیا در بازار گوشی های هوشمند اولین بود. این شرکت با معرفی سیستم عامل سیمبین در سال 2002، بسیاری را انگشت به دهان گذاشت و بسیاری از برندهای دیگر را از بازار به در کرد. 5 سال پس از آن هم نوکیا برند شماره یک بازار بود اما در این سال، استیو جابز نبوغ خود را وارد بازار تلفن های همراه کرد و با معرفی iOS ورق را برگرداند. در واقع گوشی های استیو جابز برای اولین بار با تکنولوژی صفحات لمسی چند نقطه ای و سیستم بازار قدرتمند، تعریف دیگری از گوشی های تلفن همراه ارائه دادند.نوکیا این اتفاق را فهمیده بود و حتی این تکنولوژی ها چند سال زودتر در آزمایشگاه های نوکیا تست شده بود، اما غرور و فروش خوب نوکیا، آنها را دچار اشتباه کرد که همه چیز خوب پیش می رود و چهار سال گذشت تا نوکیا فهمید سیستم عامل سیمبین جوابگوی پیشرفت های روز نیست.

2️⃣ انتخاب بازار هدف اشتباه :
نه تنها نوکیا خیلی آهسته در بازار تلفن های همراه حرکت کرد، بلکه در پیش بینی آینده و بازاریابی هم چندان موفق نبود. قضیه از این قرار بود که وقتی نوکیا در بازار تلفن های هوشمند چندان خوب عمل نکرد، تصمیم گرفت تمام توانش را در بازار تلفن های همراه ارزان قیمت بگذارد، بازارهایی که تکنولوژی و مهارت چندانی احتیاج ندارد.نتیجه معلوم بود. در چنین بازارهای غیرتخصصی، شرکت های کوچک و تازه تاسیس همیشه بهتر عمل می کنند چون هزینه تمام شده محصول برایشان کمتر است. از همین رو بود که شرکت های نه چندان مطرحی همچون هوآوی و ZTE توانستند نوکیا را شکست دهند.

3️⃣ تاکید زیاد بر نوستالژی :
شکی نیست که گوشی های نوکیا با آن بازی «مار» و آهنگ منحصر به فردش حس نوستالژیک خیلی ها را برمی انگیزاند اما بعضی مواقع تاکید بیش از حد بر نوستالژی هم زیاد کارآمد نیست و حتی باعث شکست می شود. در بازارهایی که تکنولوژی حرف اول را می زند، اگر بیش از اندازه بر این مشخصه تاکید کنید، حس کهنه بودن به مشتری تان دست می دهد و فکر می کند با خرید این برند، چیزی از نوآوری های روز را از دست داده است. نوکیا آنقدر به نوستالژی اش می نازید که یادش رفت باید نوآوری هم داشته باشد.

4️⃣ ناتوانی در ارائه گوشی های سری وار :
چند وقت دیگر قرار است آیفون شش به بازار بیاید و سامسونگ هم با گلکسی اش دارد کولاک می کند و تقریبا همه منتظر آمدن سری جدید این مدل هستند اما یادتان می آید که آخرین گوشی نوکیا که همچون سریال های تلویزیون ادامه دار بود کدام است؟ در واقع سری سازی ذهن، باعث می شود که مشتری همواره در تب و تاب باقی بماند و تا محصول جدید معرفی می شود، آن را خریداری کند اما نوکیا با اینکه توانست با گوشی های سری 6 خود این کار را انجام دهد اما گیج زدنش در بازار و اینکه دقیقا نمی دانست باید چه محصولی ارائه کند، باعث شد این عامل مهم بازاریابی را از دست بدهد.

5️⃣ اشتباه در انتخاب سیستم های عامل :
سیمبین سیستم عاملی با پلت فرمی قدیمی بود که نمی توانست نیازهای بازار را جواب دهد اما وقتی نوکیا سراغ ویندوزفون رفت، این سیستم عامل هم چندان محبوب نبود و امتحانش را پس نداده بود. سامسونگ در این رابطه خیلی خوب عمل کرد و در ابتدا سعی داشت سیستم عامل Bada را پیش ببرد اما خیلی زود فهمید که آینده از آن اندروید است و اگرچه برایش سخت بود اما دستش را به سوی گوگل دراز کرد و از بلندپروازی اش دست کشید اما نوکیا ویندوز را، آن هم خیلی دیر، انتخاب کرد و نتیجه اش این شد که آخر سر مجبور شد قدیمی ترین برند تلفن همراه را به مایکروسافت با مبلغی ناچیز واگذار کند.

🔑 #کسب_وکار
🔖استادِ فروش

🔖 @Sales_Master
✴️فروشنده خلاق کیست؟

یک فروشندهء خلاق و ماهر کسی است که به بهترین نحو بتواند اطلاعات مربوط به نیاز مشتری را کسب کرده و سپس اطلاعات مربوط به محصول خود را در اختیار وی قرار دهد.به بیان دیگر فروشنده نخست نیازهای خریدار را شناسایی و تجزیه و تحلیل می‌کند، سپس خصوصیات و مزایای استفاده از محصول را به خریدار اعلام کرده، به سوال‌ها و انتقادهای وی پاسخ می‌‌دهد و در نهایت قرارداد فروش را منعقد می‌کند.

💵 #فروش
🔖استادِ فروش
🔖 @Sales_Master
⭕️ چگونه بپرسیم؟

https://bit.ly/33wIWI3

🔸 به عنوان نمونه :
"چرا فلان اتفاق افتاد؟ چرا فلان حکومت سقوط کرد؟ چرا در فلان آزمون قبول نشدم؟ چرا من آدم موفقی نیستم؟ چرا اینقدر فقیرم؟ چرا مردم اینقدر بی‌تفاوت و ظلم‌پذیر هستند؟ و..." جواب تمام این سوالات در گذشته است.

🔸چگونه میتوانم کمپین حقوق بشری موفقی تشکیل بدهیم؟ چگونه میتوانیم امپراطوری استعماری انگلیس را شکست دهیم؟ چگونه سیاه‌پوستان به حق و حقوق برابر خواهند رسید؟ چگونه دنیای بهتری خواهیم داشت؟ و....

🔸حالا سوالی که مطرح میشود این است که "تفاوت سوال‌هایی که با چرا شروع میشوند با سوال‌هایی که با چگونه شروع میشوند در چیست؟" در ادامه به این سوال پاسخ میدهم.

🔸 همان‌گونه که در بالا اشاره کردم جواب سوال‌هایی که با "چرا" شروع میشوند در گذشته هستند و دلیل و چرایی یک اتفاق و پدیده را بیان می‌کنند و بستگی به نوع تجربیات ما دارد.

🔸به عنوان مثال جواب سوال " چرا من این‌قدر آدم فقیر و بدبختی هستم؟" از این دست دلایل است:
چون "پدر و مادر من فقیر بودند، خانواده ما پر جمعیت بود، هیچوقت سرمایه کافی برای شروع کار خوبی نداشتم، از بچگی آدم بدشانسی بودم و ....". این جوابها در بهترین حالت دلایل درستی برای این فقر ارائه میکنند و در نتیجه من میپذیرم که تا ابد فقیر باشم و به این سرنوشت گردن نهم.

🔸ولی جواب سوال‌هایی که با "چگونه یا چطور" شروع میشوند علاوه بر پاسخ چرایی مساله، راهکار عملی برای برون‌رفت یا حقیقت‌بخشی به چیزی را بیان میکنند و تمام جواب هم در گذشته نیست و نیاز به تفحص و تحقیق و تفکر بیشتر دارد و بر عکس سوال‌هایی که با "چرا" شروع میشوند، جوابها آماده نیستند

🔸مثلا: "چگونه میتوانم فقر نباشم؟ چگونه میتوانم فلان کار را با موفقیت انجام دهم؟ و ..." پاسخ دادن به این سوال‌ها راحت نیست و نیاز به تحقیق و تفکر دارند و هر نتیجه هرچی باشد یک راهکار عملی است که ممکن است درست یا غلط باشد ولی به هر حال یک راهکار است.

🎓 #آموزش
🔖استادِ فروش

🔖 @Sales_Master
⭕️ چند نکته مهم زبان بدن برای موفقیت در کسب و کار

https://bit.ly/2Z3Hsp6

🔸از روش های تماس چشمی و گوش سپاری فعالانه استفاده کنید:
با داشتن تماس چشمی مداوم با دیگران در زمانی که صحبت می کنند، تکان دادن سر به صورت گاه گاه و استفاده از دیگر نشانه های توجه مشتاقانه شما به عنوان یک فرد حرفه-ای به همکاران دیگرتان احترام می گذارید

🔸کف دستانتان را به سمت پایین نگه دارید:
این کار باعث می شود همگی در مورد شما یک نظر مشترک داشته باشند. زمانی که افراد کف هر دو دستشان را بر روی میز، جایگاه ویژه و یا پیشخوان قرار می دهند احساس قدرت و رهبری را نمایش می دهند.

🔸به صورت هماهنگ عمل کنید:
تقلید کردن یا منعکس کردن زبان بدن دیگران نشان می دهد که شما از نظر فلسفی با آنان هماهنگ هستید.

🔸جایگاه وسیعی داشته باشید:
اگر در زمان صحبت با دیگران یا در برابر آنها جایگاه وسیعی داشته باشید باعث می شود دیافراگم شما منبسط شود و صدای شما را به طور موثری منعکس می کند.

🔸زبان بدنتان را باز نگه دارید و محدودیت های ممکن را حذف کنید:
افراد از طرف صحبتشان سرنخ های احساسی دریافت می کنند. بنابراین، اگر خمیده باشید، دست به سینه بایستید یا به هر طریقی در برابر دیگران بسته به نظر برسید شنونده به همان صورت به شما پاسخ می دهد. زبان بدنتان باید آرام باشد و دستانتان در دوطرف آویزان باشند تا نشان دهد در برابر کسانی که با آنها در حال تعاملید باز هستید.

🔸خالصانه لبخند بزنید.

🔸حرکاتتان را کاهش دهید:
حرف زدن با حرکات بیش از اندازه دست وصورت نیز باعث می شود طرف مقابل از نکات مهم پرت شود.

🔸با دیگران محکم دست دهید.

🗣 #مذاکره
🔖استادِ فروش
🔖 @Sales_Master
✴️شاخص‌هایی برای شناسایی رابطه ضعیف با مشتری

👈مشتریانِ امروزی، کاملا آگاه هستند و می‌دانند که چه انتظاراتی باید داشته باشند. تعداد مشتریان کسب و کار شما با معرفی محصولات جدید یا ورود به سایر بازارها، بیشتر می‌شوند و شما هم باید به طور همزمان، سیستم‌های مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) خود را توسعه بدهید. نکات زیر، شاخص‌هایی را معرفی می‌کند که نشان می‌دهد روش‌هایی که برای برقراری ارتباط با مشتریان استفاده می‌کنید، دیگر موثر نیستند و باید به فکر روش‌های جایگزین باشید. در هر کدام از موارد، راهکارهای مختصری هم معرفی می‌کنیم:

🔸با ترک فروشندگان، مشتریان‌‌تان را از دست می‌دهید:
نمایندگان فروش شرکت شما، بخش مهمی از فرآیند فروش کسب و کارتان هستند، ولی شما هم باید به اندازه آنان در مورد مشتریان بدانید. اطمینان حاصل کنید که در سیستم فروش شما، پروفایل مناسبی از مشتریان تهیه می‌شود و هنگامی که سیگنالی از مشتری مبنی بر تمایل به خرید دریافت می‌شود، اطلاعات مورد نیاز جمع‌آوری و پردازش می‌گردد.

🔸 اطلاعات مشتریان، تاریخ‌گذشته است:
نگهداشتن اطلاعات و پروفایل مشتریان خیلی خوب است ولی اطلاعات قدیمی ممکن است شما را به اشتباه بیاندازد. مطمئن شوید که اطلاعاتی جامع و بروز از مشتریان در دسترس تیم بازاریابی، فروش و خدمات فروش باشد. به این ترتیب اگر نیازها و سلایق مشتریان تغییر کند، شما هم می‌توانید با آن منطبق شوید.

🔸 عدم پیگیری باعث از دست رفتن فرصت‌های فروش می‌شود:
حتی با بهترین تیم بازاریابی و فروش، بعضی از فرصت‌های تجاری از دست می‌رود ولی ریزش بیش از حد مذاکرات نشانه خوبی نیست. تمامی تعامل‌‌های انجام شده با متقاضیان و مشتریان را دنبال کنید و به تیم خود کمک کنید تا ارتباط با مشتریان را سفارشی‌سازی نمایند. این اقدام باعث می‌شود که سرنخ‌های فروش بیشتری جذب شوند.

🔸 شناخت شما از متقاضایان و مشتریان ناکافی است:
این که فقط بدانید مشتریان چقدر نزدیک به خرید هستند، کافی نیست. شما باید نیازهایشان، بودجه آن‌ها و سلایق‌خریدشان را هم بشناسید. تیم کاری شما باید بتواند این اطلاعات ارزشمند را درباره مشتریان به دست بیاورد و رابطه‌ای قوی از طریق بازاریابی،‌ فروش و خدمات پس از فروش با آنان برقرار نماید.

💌 #مدیریت_ارتباط_بامشتری
🔖استادِ فروش

🔖 @Sales_Master
⭕️ "خواستن" نقطه‌ی آغازین تمام هدف‌ها است، نه "امیدوار بودن"، نه "آرزو داشتن"، بلکه یک "خواستن شدید از اعماق قلب" که به انسان قدرتی نامحدود می‌دهد!

🗣ناپلئون هیل

✳️ #کوتاه
🔖استادِ فروش
🔖 @Sales_Master
✴️ پنج درس از امیلی وودز( مدیر عامل J. CREW ) برای دوام در بازار شلوغ

🔸 مشکل مشتری را حل کنید : ما اولین کسی بودیم که لباس شنای دو تکه را از نظر اندازه جداگانه به فروش گذاشتیم . من خودم هنگام بلوغ همیشه با این مشکل روبه رو بودم.

🔸 از پیروزی یک کالا عنان از کف ندهید، باعث سرگردانی می شود . حتماً دوست ندارید بعد از یک سال با انبوهی از پوشاک یک رنگ، دست به گریبان باشید.

🔸 از پوشاک کلاسیک رو نگردانید، آن ها را از نو اختراع کنید. برای نمونه، ما سالهاست پالتو ضخیم و بلند را با پارچه ها و رنگ های جدید عرضه می کنیم .

🔸 با افراد معتمد کار کنید. حجم کار وقتی از اندازه معینی گذشت دیگر نمی توان پای هر برگی را شخصاً امضا کرد.

🔸 به روز باشید . مطالب به دردخور بخوانید، فیلم به دردخور ببینید، به موسیقی به دردخور گوش دهید، و با جوان ترها دم خور باشید .

🔑 #کسب_وکار
🔖استادِ فروش

🔖 @Sales_Master
⭕️پدید آورندگان کالاهای بزرگ، میلی عمیق به ایجاد تغییر دارند. به این که چیزی متفاوت، بهتر و یا خاص بیافرینند. خالقان محصولات بزرگ مانند استیو جابز، تخیلی دارند که ایشان را قادر به تجسم این ساخته‌های جدید، و یا شیوه‌های نوین زندگی می‌کند. سپس آنها از خود می‌پرسند: چرا که نه؟!

#موفقیت
🔖استادِ فروش

🔖 @Sales_Master
✴️ سهم رسانه‌های مختلف از تبلیغات در سطح جهان در سال ۲۰۱۸ و پیش‌بینی برای سال ۲۰۲۱

👈در کسب و کار سوشیال مدیا را جدی بگیرید!

🖼 #اینفوگرافی
🔖استادِ فروش

🔖 @Sales_Master
⭕️ارتباط مناسب با مشتری

🔸مطمئن باشيد که کسب و کار شما دارای ظاهر و درون يکسان باشد.مشتری هميشه بايد با تمام افراد در کسب و کار شما يک ارتباط مناسب داشته باشد.

💌 #مدیریت_ارتباط_بامشتری
🔖استادِ فروش

🔖 @Sales_Master
2024/09/21 15:22:36
Back to Top
HTML Embed Code: