Telegram Web Link
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
هدف قرار دادن بولدوزر زرهی ارتش ترکیه توسط مولتی روتور انتحاری گروهک پ.ک.ک مجهز به سر جنگی از نوع PG-7V. با گسترش قابل توجه تهدید پهپاد های انتحاری، برخی بر این گفته تکیه دارند که دوران تانک ها به اتمام رسیده است.

با همین منطق میتوان گفت که دوران نفربرها، خودروهای رزمی پیاده نظام، امرپ ها، ادوات مهندسی رزمی نیز به پایان رسیده است. با نیم نگاهی به چندین هزار کشته ناشی از پهپاد های انتحاری در جنگ اوکراین میتوان به این نتیجه رسید که دوره پیاده نظام نیز لابد به پایان رسیده است!!!

اگر به کاهش قابل توجه آمار پهپاد های انتحاری لنست و شکار آن ها از سوی پهپاد های انتحاری اوکراینی نیز نگاهی داشته باشیم احتمالا برخی خواهند گفت دوران پهپاد های انتحاری بال ثابت نیز تمام شده است؟!

در نهایت البته قرار نیست دوره چیزی به این زودی ها به پایان برسد چه تانک باشد چه ادوات مهندسی رزمی و چه حضور پیاده نظام در رزم زمینی. با تهدید توپخانه از سوی پهپاد ها نیز دوره توپخانه به اتمام نمیرسد بلکه مسئله باید به نحو دیگری پاسخ داده شود و مشکل به شکل دیگری حل شود.

#پهپاد_انتحاری
#کلیپ
#ترکیه
#مفاهیم

@SNTankograd
جایگاه راننده در خودروی رزمی پیاده نظام نسل جدید KF41 یا سیاه گوش آلمانی. در وسط عکس دو نمایشگر دیده میشود که یکی برای سیستم جلونگر و عقب نگر راننده و دیگری پنل دیجیتالی داشبورد است که در قالب یک نمایشگر چند منظوره تعبیه شده.

در کناره های عکس نیز صفحه کلید هایی را میبینید که در حقیقت نمونه آنالوگ از آن چیزی است که در نمایشگر چند منظوره به صورت کارکرد های دیجیتالی ارائه شده و به نوعی میتوان گفت این صفحه کلید ها، گزینه های پشتیبان یا Backup در زمان از کار افتادن نمایشگر هستند. البته لازم به ذکر است که یک بخش از پنل سمت راست مرتبط با سیستم ارتباطی است.

یک نقش مهم نمایشگر چند منظوره در حوزه ناوبری و نقشه خوانی است که در هدایت و موقعیت یابی کمک موثری به راننده زره پوش محسوب میشود. مسئله استفاده از داشبورد دیجیتالی در ادوات زرهی البته جدید نیست و چند دهه است که مطرح شده اما مسئله اساسی در این خصوص اطمینان پذیری و ایضا سطح بالای آسیب پذیری و حساسیت این دست سیستم ها است هر چند که امروز نمایشگرهایی با استاندارد های نظام و دوام بالا برای زره پوش ها به تولید رسیده است.

#تشریح_اجزاء
#فناوری
#آلمان

@SNTankograd
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
گوش جان میسپاریم به بیاناتی چند از جناب قآنی

@SNTankograd
نفربرهای زرهی سنگین نمر در جریان جنگ غزه، در ترکیب با تانک های مرکاوا مارک 4، بولدوزر های کاترپیلار دی 9 و خودروهای مهندسی رزمی پوما، نوک پیکان حملات زمینی را شکل دادند و در همراهی با تانک های مرکاوا نقشی را بر این تانک ها ایفا کردند که در حقیقت میبایست توسط خودروهای رزمی پیاده نظام که ارتش اسرائیل فاقد آن ها است، به اجرا گذاشته میشد.

نفربر نمر اولین تلفات سنگین خدمه و سرنشینان زرهی در ارتش اسرائیل در جریان جنگ غزه را به خود اختصاص داده که مورد انهدام یک دستگاه نمر در تاریخ 31 اکتبر و کشته شدن 11 سرنشین آن است (با تنها یک باز مانده). البته این تنها مورد تلفات قابل توجه این نفربر نبوده و موارد دیگری از جمله کشته شدن 8 سرنشین در حمله به این زره پوش به ثبت رسیده است. البته این مورد به دلیل سهل انگاری خدمه و باز بودن رمپ عقبی شاسی رخ داده و ضعف حفاظتی زره پوش محسوب نمیشود.

براساس آنچه در عکس های فوق میبینید، آسیب های فیزیکی متعددی در بخش های مختلف شاسی نفربرها دیده میشود که به دلیل برخورد با موانع و سازه ها در جریان نبرد های شهری است (مسئله ای متداول در نبرد شهری برای زرهی)

زیگفرید

#اسرائیل
#غزه

@SNTankograd
در کشور اتیوپی در قاره آفریقا شاهد این هستیم که هویتزر های 122 میلی متری مدل D 30 در حال نصب شدن بر پشت کامیون ها هستند و از وضعیت کششی خارج و به حالت خودکششی در می آیند. مسئله ارتقاء توان رزمی در برخی از موارد لزوما نیازمند نه فناوری و ابزار خاص و بلکه نیازمند صرفا #تفکر صحیح است.

🇮🇷📝 @defence_news 📝🇮🇷
چنانچه ارتش اسرائیل قصد انجام عملیات زمینی علیه حزب الله و تصرف بخش هایی از جنوب لبنان جهت ایجاد یک نوار حائل را داشته باشد سه سناریو محتمل خواهد بود. سناریوی نخست مستقیم از جنوب که البته با زمین های صعب العبور و مشکل ساز در عمق 10 الی 15 کیلومتری رو به رو خواهد شد و مسیر پیشروی به سمت مناطقی نظیر قانا، صور، حولا، تبئین و ...... خواهد بود.

سناریوی دوم شامل ورود به خاک سوریه از طریق بلندی های گولان اشغالی و دور زدن خاک لبنان است که البته برنامه به شدت بلند پروازانه ای خواهد بود و اما و اگرهای فراوانی دارد. در صورت اجرای چنین برنامه ای، ارتش اسرائیل با ترکیبی پر تعداد از نیروهای چند ملیتی محور مقاومت رو به رو خواهد شد و صد البته تامین جناحین محور پیشروی در منطقه پیشروی کار آسانی نخواهد بود.

گزینه سوم نیز ترکیبی از دو نقش اول و دوم است تا پیشروی از دو جناح صورت گرفته و در نهایت نیروهای عمل کننده در یک منطقه یا نقطه مشخص در میانه خاک لبنان اصطلاحا به یکدیگر دست بدهند. استقرار پر شمار نیروهای محور مقاومت در محور سوریه دقیقا به دلیل نگرانی از همین مسئله است

@SNTankograd
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
وقتی باید شلیک کنی، شلیک کن، حرف نزن!

درسی که فیلم خوب بد زشت به ما میدهد

When you have to shoot, shoot; don't talk

@SNTankograd
سلام و وقت بخیر 🌺

دو عراده تانک Leopard 2A7HU دیگر از سفارش مجارستان تحویل نیروهای مسلح این کشور شدند که تعداد کلی تحویل شده را به 24 عراده میرساند.

مجارستان در سال 2018 قراردادی با شرکت آلمانی کراوس مافی وگمن KMW (گروه KNDS فعلی) برای خرید 44 عراده تانک اصلی نبرد +Leopard 2A7 و 12 عراده لئو 2A4 منعقد کرده بود که تحویل نسخه A4 سال 2020 تکمیل شد.

حسینی

#زرهی
#آلمان
#مجارستان

@SNTankograd
2024/09/29 02:23:58
Back to Top
HTML Embed Code: