Telegram Web Link
Forwarded from Law & Conflict 💀
آمادگی اسرائیل برای هرگونه حمله

رویترز گزارش می دهد، سرویس آمبولانس اسرائیل ذخایر خون را در یک مرکز زیرزمینی مستحکم ذخیره کرده است، کارخانه‌ها مواد خطرناک را از محل خارج کرده‌اند و مقامات شهری در حال بررسی پناهگاه‌ها و منابع آب هستند.


@LawandConflict2024
یحیی سنوار قطعا بهترین فرمانده ای است که از زمان تشکیل حماس تا کنون بر بخش نظامی این گروه فرماندهی کرده به ویژه از این جهت که هیچ کسی چون وی نمیتوانست و نمیتواند غزه را آنگونه که امروز میبینیم با خاک باغچه یکسان کند و ساکنین آن را به خاک سیاه بنشاند.

@SNTankograd
درود بر شما، صبح آدینه به خیر و نیکی🌺 این عکس یک نمونه بارز و مشخص از آن چیزی است که تحت عنوان محدودیت جغرافیایی برای یک نیروی نظامی تعریف میشود، آن محدودیتی که در محیط کوهستانی فرضا برای پیشروی یک ستون زرهی ایجاد میکند، از یک سمت دره و رودخانه و از سوی دیگر ارتفاعات صعب العبور و در نهایت تنها یک مسیر مشخص و معبری معین که ستون نظامی را مجبور به عبور میکند و در طرف دیگر مدافعی که میتواند نهایت استفاده را از این شرایط ببرد.

@SNTankograd
همه چیزی برای "از دست دادن" دارند!

وقتی حمله اسرائیل به بندر الحدیده صورت گرفت بسیاری این حرف و تصور اشتباه را مطرح و تکرار کردند که حوثی ها چیزی برای از دست دادن ندارند در حالی که هر کسی چیز یا چیزهایی برای از دست دادن دارد.

قطع حملات به خطوط کشتی رانی تجاری به دلیل شوک ناشی از جمله به الحدیده که تا چند روز پیش نیز ادامه داشت و کاهش معنی دار سطح حملات حوثی ها نشان میدهد که پیام حمله به الحدیده تا حد زیادی دریافت و درک شده است.

تامین مایحتاج روزانه میلیون ها انسان در شمال یمن چیزی نیست که بتوان با قاچاق پشت وانتی و ته لنجی صورت گیرد و نیازمند هزاران هزار تن و لیتر از مواد غذایی و سوخت است که از امثال بندر الحدیده تامین میشد.

حوثی ها یک اشتباه استراتژیک مرتکب شدند و آن گسترش حمله از هدف قرار دادن کشتی های تجاری به حملات زیر ساختی به بنادر اسرائیل بود. در یک چنین میدانی، حوثی ها قطعا بازنده هستند چرا که وقتی بندر الحدیده اینگونه آسیب میبیند، تا یک سال دیگر هم امکان بازسازی کامل آن را نخواهند داشت ولی طرف مقابل از امکان بازسازی در صورت بروز خسارت در کمترین زمان برخوردار است

@SNTankograd
در حدود یک دهه از جنگ عربستان و ائتلاف عربی با حوثی ها حتی یکبار بندر الحدیده و زیر ساخت های آن مورد هدف قرار نگرفت و حتی زمانی که نیروهای اماراتی شهر الحدیده رو دور زده و به نقاطی در شمال شرقی شهر رسیده بودند، همچنان حملات به مناطقی از شهر و حومه آن وجود داشت اما هیچگاه بندر مستقیما مورد اصابت قرار نگرفت

حتی با وجود حملات چندباره حوثی ها به زیرساخت های برق عربستان، حمله خاصی به دو نیروگاه اصلی تامین کننده برق شمال یمن از سوی عربستانی ها انجام نشد و کمتر موردی را میتوان یافت که ائتلاف عربی زیر ساخت حیاتی از یمن را به صورت کامل مورد حمله و اصابت قرار داده باشد

در نهایت آنچه امروز برای یمن در مقابله با اسرائیل رخ داده و سرنوشتی که برای بندر الحدیده به عنوان مهمترین درگاه تامین مواد غذایی برای شمال یمن و دریافت کمک های غذایی حیاتی سازمان ملل رقم زده شده، ممکن است برای یک الی دو نیروگاه اصلی تامین کننده برق شمال یمن رخ دهد

در ادامه ممکن است حملاتی به مخازن سوخت صنعا یا انبارهای بزرگ مواد غذایی در شمال یمن صورت گیرد که همگی اینها نقاطی مشخص و کاملا در دسترس برای نیروی هوایی اسرائیل محسوب میشوند

@SNTankograd
حمله به بندر الحدیده یک پیام واضح داشت و آن از بین رفتن مصونیت زیر ساخت های حیاتی شمال یمن به عنوان یک خط قرمز تعیین شده و تضمین شده از سوی سازمان ملل و ایالات متحده آمریکا بود.

بدون تعارف آنچه که سال ها بندر الحدیده را از حملات عربستان و سایر نیروهای ائتلاف عربی و ماه ها در برابر حملات تلافی جویانه نیروی هوایی اسرائیل حفظ کرد، فشار های ایالات متحده در راستای حمایت از برنامه غذایی کمک به یمن بود.

امروز حوثی ها نتایج شروع جنگ زیر ساختی را میبینند و آنچه که در بندر الحدیده رخ داد در نهایت تازه شروع ماجرا است و حوثی ها برای مدیریت نواحی شمالی یمن قطعا نیازمند زیر ساخت های حیاتی هستند که این زیر ساخت ها امروز به عنوان اهداف بلقوه مطرح شده اند.

پس حوثی ها نیز چیزهایی برای از دست دادن دارند اما آیا این مسئله به معنی اتمام حملات آن ها به خطوط کشتی رانی یا بنادر اسرائیل است؟ مشخصا خیر اما در نهایت اثر این حملات زیر ساختی بر روی شمال یمن به ویژه در دراز مدت، دیده خواهد شد و حوثی ها نیز این مسئله را به خوبی میدانند.

@SNTankograd
اما آنچه برای بندر الحدیده رخ داد، یک نکته عبرت آموز و مهم در خود دارد که آن پرهیز از حملات زیر ساختی است. البته در اینجا منظور زیر ساخت های غیر نظامی و حیاتی است و مسئله شامل زیر ساخت های نظامی نمیشود.

به صورت مشخص در شرایط فعلی جمهوری اسلامی منطقا باید از هرگونه حملات زیر ساختی به اسرائیل خودداری کنند، مسئله ای که البته حزب الله در ماه های گذشته رعایت کرده و مد نظر قرار داده است.

در جنگ زیر ساخت های حیاتی، اسرائیل قطعا آسیب خواهد دید و این آسیب میتواند سطح شدیدی داشته باشد اما در نهایت بازنده این نوع از درگیری قطعا حزب الله در لبنان و جمهوری اسلامی در ایران خواهند بود.

به شکل کاملا واضح حزب الله و ایران توانایی حملات زیر ساختی به اسرائیل را دارند و صد البته اسرائیل نیز از توان کامل برای اجرای چنین حملاتی برخوردار است. در این دست حملات چندان به توان پدافند زمین پایه نیز نمیتوان تکیه کرد و در چنین شرایطی، زیرساخت های حیاتی کشور ما در برابر حملات احتمالی اسرائیل به شدت آسیب پذیر خواهند بود.

@SNTankograd
مسئله تامین برق و بنزین تنها دو مورد از موارد حیاتی حال حاضر کشور ما هستند که با حمله به زیرساخت های این حوزه، کشور در بحران بسیار شدید و عمیقی فروخواهد رفت.

در شرایطی که تحریم های شدیدی برقرار است و حتی به اصطلاح دوستان و متحدین شرقی نیز تمایل چندانی برای سرمایه گذاری و انتقال فناوری در حوزه های انرژی کشورمان را ندارند، بازسازی زیرساخت های آسیب دیده یا نابود شده کشور به شدت سخت و بدتر از آن زمان بر خواهد بود.

در نقطه مقابل اسرائیلی ها پشتیبانی کامل مالی و فناوری در حوزه زیر ساخت ها را با خود دارند، مشابه آنچه در خصوص عربستان و آسیب های وارد بر آرامکو مطرح بوده و هست. طرف مقابل قطعا آسیب میبیند و خسارت هایی را متحمل میشود اما نسبت به ما یک مزیت مهم دارد و آن توان بازسازی سریع است.

آنچه که در حال حاضر کشور ما در بسیاری از حوزه های زیرساختی با آن رو به رو است، فرسودگی زیر ساخت است و اگر این مسئله در کنار یک جنگ زیر ساختی قرارگیرد، قطعا کشور را نه تنها ماه ها که سال ها با دشوارهای عجیب و غریب رو به رو خواهد کرد.

#ایران
#اسرائیل
#حزب_الله
#زیر_ساخت

@SNTankograd
براساس آنچه که گفته شد، دو عنصر کلیدی در آنچه که محدود شدن درگیری به سطحی خاص یا تبدیل آن به یک جنگ تمام عیار یا Total War است ایفای نقش میکنند که این دو عنصر عبارتند از :

1-پرهیز از ورود به فاز جنگ زیرساختی در حوزه زیرساخت های حیاتی
2-عدم حمله به اهداف غیر نظامی و ایجاد تلفات غیر نظامی

چنانچه این دو عنصر در درگیری آتی جمهوری اسلامی و اسرائیل رعایت شود، مشخصا درگیری در سطح کنترل شده باقی میماند و در این میان آمریکا نیز میتواند به ایفای نقش موثر در راستای جلوگیری از جنگ بپردازد.

اما اگر به هر دلیل در پاسخ ج.ا، دو عنصر مذکور مد نظر قرار نگیرند، آنچه در نهایت رخ خواهد داد پاسخ شدید اسرائیل و ورود به فاز درگیری تمام عیار خواهد بود که صد البته در چنین شرایطی، آمریکا نیز امکان میانجیگری و ممانعت از حملات متقابل اسرائیل را عملا از دست خواهد داد.

@SNTankograd
صد البته مسئله برای حزب الله از جنس دیگری است و شرایط و نشانه ها، ذهن را به سمت و سویی میبرد که در نهایت گزینه جنگ مابین حزب الله و اسرائیل اجتناب ناپذیر به نظر میرسد.

در شرایطی که افق روشنی برای آتش بس در غزه وجود ندارد و حزب الله هم بر همین اساس بر حملات خود علیه مناطق شمالی اسرائیل ادامه میدهد، طرف اسرائیلی چاره ای جز ورود به جنگ برای رفع یا تعدیل تهدید ندارد.

مسئله درگیری در شمال اسرائیل و مرزهای جنوب لبنان به سطحی رسیده که در صورت عدم رسیدگی یا تعیین تکلیف، حالتی مشابه استخوان در گلو نخواهد بود بلکه شرایط خون ریزی شدید برای اسرائیل را به دنبال خواهد داشت. خون ریزی شدید به معنی هزینه های قابل ملاحظه و روزافزون به ویژه در بحث آوارگان مناطق شمالی.

نتیجتا دیر یا زود اسرائیل باید در مرزهای شمالی خود به یک اقدام قابل توجه دست بزند که این اقدام به احتمال بسیار زیاد با حمله زمینی به جنوب لبنان و جنگ تمام عیار با حزب الله همراه خواهد بود، مسئله ای که مدت ها است آماده سازی ها برای آن صورت گرفته و انتظار آن میرود.

@SNTankograd
سوالی که در این میان مطرح میشود این است که اگر جمهوری اسلامی یا حزب الله در این مرحله به اسرائیل واکنش سخت نشان ندهند آیا مسئله حل و فصل میشود؟ این نهایت ساده لوحی و ساده اندیشی است اگر کسی چنین تصوری داشته باشد.

عقب نشینی جمهوری اسلامی در شرایط فعلی، طرف اسرائیلی را متوقف نخواهد کرد و طرف مقابل نشان داده که به دنبال دستیابی به حداکثر اهداف با هزینه های قابل توجه است که در این شرایط با عقب نشینی کردن، صرفا کار بدتر خواهد شد.

امروز هنیه در قلب تهران ترور میشود و فردا امواج پی در پی خرابکاری و ترورهای سطح بالا از راه خواهد رسید که اینبار نه سطحی از درگیری که به صورت مستقیم ما را به جنگ تمام عیار وارد خواهد کرد. پس گزینه عدم پاسخگویی به اقدامات اسرائیل یا به تعبیر دیگر عدم واکنش به کنش اسرائیل، صرفا کار را خراب تر و وضعیت را بدتر میکند.

شاید امروز با عقب نشینی در مقابل اقدام اسرائیل، جمهوری اسلامی خطر یک درگیری را تا مدت زمان مشخصی دور کند اما قطعا خطر جنگ تمام عیار در همان بازه زمانی آینده را به جان خواهد خرید، آینده ای که الزاما چندان دور هم نیست.

@SNTankograd
در خدمت شما هستیم با بررسی کلیپ دیگری از درگیری نیرو‌های گروهک القسام با زرهی اسرائیل در مناطق شرق رفح👇👇


@SNTankograd
Tankograd 🛡
Video
-در زمان(01:20) کلیپ منتشر شده‌، پیکارجوی فلسطینی همراه با یک خرج‌‌انفجاری دست‌ساز را مشاهده می‌کنیم که در ادامه به‌سوی یک نفربر زرهی سنگین Namer 1500 رفته و در سمت چپ عقب شاسی عراده مذکور، خرج‌انفجاری خود را قرار داده و ضامن خرج‌‌انفجاری لحظاتی بعد فعال می‌شود.

-در زمان(01:56) نیروی القسام مستقر در یک ساختمان نیمه‌ تخریب‌شده، به‌سمت تانک مرکاوا mk.4M (سامانه تروفی عملیاتی)، راکت ضدزره الیاسین را شلیک می‌کند. متاسفانه صحنه دقیقی از برخورد موفقیت‌آمیز راکت یا دفع تهدید شناسایی‌شده توسط سامانه تروفی تانک مذکور، ثبت نشده‌است.

-در زمان(02:14) مجدداً همان تانک مرکاوا mk.4M را با ظاهری سالم مشاهده می‌کنیم(نشان‌دهنده دفع راکت شلیک‌شده توسط سامانه تروفی این عراده در صحنه قبلی) که ادیتور حماس در این صحنه ادعا می‌کند یک راکت الیاسین 105 به تانک مذکور اصابت می‌کند؛ اما در حقیقت، تانک مرکاوا mk.4M در این صحنه به‌اجرای آتش پرداخته و موج انفجار و بلند شدن گردوخاک نشسته برروی تانک به‌علت آتش دهانه و لگد توپ 120mm در حین اجرای آتش می‌باشد.

-در زمان(02:35) مجدداً همان نفربر Namer 1500یی که در ابتدای کلیپ نشان داده‌شد را مشاهده می‌کنیم. نفربر مذکور پس از فعال‌شدن اولین خرج‌انفجاری، آسیب‌های جزئی در بخش‌های سبد نگهداری تجهیزات(واقع در سمت چپ بخش عقب شاسی)، گِل‌ پخش‌کن شنی سمت چپ و دفرمه شدن قسمتی از زره قفس فوقانی این عراده وارد شده‌است. در این بخش از کلیپ نیروی دیگر القسام (همراه با شلوارک ضدگلوله:)) دومین خرج‌انفجاری را در عقب شاسی این نفربر قرار می‌دهد و متاسفانه صحنه‌ای از انفجار این خرج‌انفجاری برای بررسی ثبت نشده‌است.

اتوکاریوس

#بررسی
#ضد_زره
#کلیپ
#حماس
#اسرائیل
#مرکاوا
#نمر

@SNTankograd
Forwarded from Law & Conflict 💀
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ورینت مهندسی رزمی زره پوش استرایکر M1132 Stryker ESV(خودروی پشتیبانی مهندسی رزمی)اهدایی ایالات متحده به ارتش اوکراین که مجهز به غلطک مین روب بوده است و در مرز منطقه کورسک به روی مین رفته و منهدم شده است.

اوکراین از این استرایکر مهندسی رزمی برای ایجاد گذرگاه در میادین مین استفاده می کند.

Alpha One


@LawandConflict2024
درود بر شما، صبح بخیر🌺 امید که هفته خوبی در پیش رو داشته باشید.

در مقطع زمانی قرار داریم که چنانچه قرار بود مسابقات بین المللی ارتش (IAG) روسیه برگزار شود، آخرین آماده سازی های آن میبایست انجام میشد اما در نهایت چند سالی است که به دلیل وقوع جنگ اوکراین این مسابقات در روسیه برگزار نمیشود.

در ابتدای امر البته آنچه روس ها برای عدم برگزاری این رقابت ها عنوان میکردند این بود که در شرایط جنگی، برگزاری چنین رقابتی، جلوه درستی در افکار عمومی نخواهد داشت چرا که رویدادی است همراه با برگزاری مراسم جشن و ...... در کنار رقابت ها.

اما آنچه که امروز میتوان به عنوان دلیل اصلی عدم برگزاری رقابت ها حداقل در رشته ای نظیر بیاتلون تانک برشمرد، ناتوانی روس ها در اختصاص ادوات است. برای رشته بیاتلون تانک روس ها هر سال بیش از 100 دستگاه تانک اختصاص میدادند (تانک های تحویلی به تیم ها در کنار ادوات رزرو) که امروز اختصاص این تعداد تانک از مدل T-72B3 آن هم از موجودی واحد های رزمی درگیر در جنگ اوکراین برای روس ها عملا میسر نیست.

#روسیه
#مسابقه
#بیاتلون_تانک
#IAG

@SNTankograd
2024/09/30 16:20:03
Back to Top
HTML Embed Code: