Telegram Web Link
نحوه عمل سیستم موسوم به فناوری عقب نشینی نرم یا SRT را در قالب یک عکس و کلیپ در این پست برای شما قرار میدهم. در این سیستم لوله و مکانیسم دافع پیش از شلیک به سمت جلو حرکت میکنند و گام عقب نشینی لوله را افزایش میدهند تا به این صورت امکان بهتری برای دفع لگد حاصل از شلیک در لوله فراهم شود.در عکس مورد اشاره از دو عبارت دستگاه عاید و دافع استفاده شده که دستگاه دافع به منظور خنثی کردن ضربه عقب نشینی و دستگاه عاید به منظور برگرداندن لوله به حالت اولیه به کار گرفته میشوند.

#مفاهیم
#تشریح_اجزاء
#فناوری
#توپخانه
#کلیپ

@SNTankograd
در هویتزر Hawkeye الزامات و قابلیت های مهم متعددی تعریف شده و قابلیت های مطرح و مهم این سیستم صرفا معطوف به مبحث تحرک نیست. به عنوان مثال ویژگی کاهش وزن و افزایش قابلیت حمل که جهت انتقال این سیستم به میدان از طریق روش های مختلف ترابری اهمیت ویژه ای دارد.

یا در یک نمونه دیگر کاهش تعداد خدمه، در این هویتزر در شرایط اضطراری حتی امکان اجرای آتش با وجود دو خدمه وجود دارد. ویژگی دیگری که میتوان نام برد نیاز کمتر به لجستیک و پشتیبانی است

در این سیستم دو جزء وجود دارد یکی خودروی حامل هویتزر 105 میلیمتری و دیگری خودروی پشتیبان مهمات که هر دو هاموی دو در با کابین زره پوش هستند. دیگر خبری از یک ساز و برگ عریض و طویل توپخانه ای وجود ندارد و هر زمان نیاز به استفاده از این هویتزر باشد تنها دو خودروی تاکتیکی هاموی مورد استفاده قرار میگیرند نه چیزی بیشتر

اتوماسیون، کاهش مدت زمان اجرای مراحل اجرای آتش و قابلیت بزن-در رو یا همان shoot-and-scoot که نیاز به استقرار طولانی مدت در یک موضع را بر طرف کرده و هویتزر قابلیت بقای بیشتری در میادین امروزی خواهد داشت(در میادینی که نقطه استقرار آتشبار به سرعت کشف شده و ...)

@SNTankograd
Tankograd 🛡
در هویتزر Hawkeye الزامات و قابلیت های مهم متعددی تعریف شده و قابلیت های مطرح و مهم این سیستم صرفا معطوف به مبحث تحرک نیست. به عنوان مثال ویژگی کاهش وزن و افزایش قابلیت حمل که جهت انتقال این سیستم به میدان از طریق روش های مختلف ترابری اهمیت ویژه ای دارد. …
طرح این هویتزر ترکیبی است از فناوری با کمینه گرایی یا مینیمالیسم به این معنی که در ضمن استفاده از فناوری های پیشرفته، اصل اساسی ساده سازی تا حد ممکن مد نظر قرار گرفته است.

این مسئله را میتوان در مجموعه کنترل آتش هویتزر دید که با قابلیت کنترل از راه دور، یک سیستم خودکار با امکان انجام مراحل اجرای آتش بدون نیاز به خدمه انسانی و تنها با ارائه گرا یا مختصات دقیق هدف به کامپیوتر دستی کنترل آتش هویتزر است.

این هویتزر به یک سیستم کنترل آتش نسبتا ساده با اجزای محدود اما پیشرفته از نظر فناوری مجهز است که یادگیری کار با آن چندان سخت نبوده و امکان آموزش سریع خدمه وجود دارد.

بر روی خودروی حامل هویتزر و خودروی پشتیبان مهمات تنها مواردی قرار گرفته اند که وجود آن ها نیاز و ضرورت داشته و هیچ جزء جانبی دیگری را که جنبه پیچیده کننده ای برای استفاده داشته باشد، عملا نمیبینیم.

گزینه پشتیبان نیز برای این هویتزر در نظر گرفته شده و تنظیمات آتش به صورت دستی نیز قابل انجام است.

@SNTankograd
در ایران نیز طرح هویتزر 105 میلیمتری سوار بر خودروی تاکتیکی ارس مطرح شد اما چرا این طرح موفق نبود اما طرحی نظیر Hawkeye میتواند گزینه ای موفق و موثر باشد؟

تفاوت دقیقا در این است که در طرح ایرانی عملا خبری از کاهش لگد یا نیروی حاصل از عقب نشینی هویتزر نیست و این مسئله به ویژه در دراز مدت ساختار خودروی حامل را فرسوده و نابود میکند.

هر هویتزر یا توپی را نمیتوان بر روی یک حامل در سطح خودروی تاکتیکی ارس نصب کرد و انتظار نتیجه داشت. باید تغییرات زیادی اعمال شود که از تقویت شاسی خودروی حامل تا کار بر روی کاهش عقب نشینی هویتزر و بهبود عملکرد آن در این بخش را شامل میشود.

@SNTankograd
سلام، قربانِ شما، ما هم خوبیم، شکر خدا، سلامتی، امروز هم بیسیم های بچه ها منفجر شد بگید هر چی قطعه الکترونیکی تا لامپ کم مصرف هست فعلا باز کنند یک گوشه قرار بدن تا ببینیم چی میشه!

@SNTankograd
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
انتقال تانک مرکاوا 4 ارتش اسرائیل به سوی مرز های شمالی


زیگفرید

#اسرائیل
#لبنان
#حزب_الله

@SNTankograd
Forwarded from خشاتریا
ساکنین مناطق شمالی اسرائیل از تحرکات گسترده زرهی و توپخانه ای به سمت مرز های شمالی گزارش میدهند.

@Khashateria_Cata
درود بر شما، اوقات شریف به خیر و خوشی🌺

یکی از مسائل و مشکلات این است که آنقدر صحبت های عوام فریبانه از این دست که فلان وسیله کاملا بومی است یا صد درصد داخلی است عنوان شده و برخی این دست حرف های پوچ و فریب کارانه را باور کرده اند که تصور میکنند با ساخت بومی یک وسیله مشکل حل خواهد شد.

به عنوان مثال پیجری که به عنوان محصول صاایران به خورد مخاطب داده شده در حقیقت یک نمونه وارداتی است که صرفا یک برچسب صاایران بر روی آن قرار گرفته و به قولی گنجشک را رنگ کرده و جای قناری فروخته اند. نمونه دیگر ECU های خودرو که از چین وارد شده و تحت عنوان تولید وزارت دفاع به خودروسازها و ملت خریدار محصولات آن ها قالب شده و میشود.

علاوه بر این تقریبا شما محصولی در ایران نمیبینید که قطعه یا قطعات وارداتی و ساخت کشورهای دیگر در آن وجود نداشته باشد از پهپاد و موشک تا به روزسانی های زرهی و ....... قطعات و سیستم های وارداتی دیده میشوند و خبری از بومی سازی کامل نیست (صرف نظر از اینکه ساخت صفر تا صد یک محصول توسط یک کشور حماقت محض است و صرفه ندارد)

@SNTankograd
Tankograd 🛡
درود بر شما، اوقات شریف به خیر و خوشی🌺 یکی از مسائل و مشکلات این است که آنقدر صحبت های عوام فریبانه از این دست که فلان وسیله کاملا بومی است یا صد درصد داخلی است عنوان شده و برخی این دست حرف های پوچ و فریب کارانه را باور کرده اند که تصور میکنند با ساخت بومی…
وقتی یک طرف به زنجیره تامین شما نفوذ کرده و اشراف دارد، میتواند یک قطعه وارداتی را در محصول بومی شما به شکل مشکل دار وارد کند و شمایی که دل خوش به ساخت و استفاده از محصول داخلی و بومی هستید باز هم سر به زنگاه ضربه خواهید خورد.

مشکل این نیست که حزب الله یا نیروهای مسلح ایران از محصولات وارداتی استفاده میکنند، مسئله نفوذی است که در ارکان مختلف رخ داده و باید به آن پرداخته شود. آنچه توسط حزب الله به اجرا در آمده یا آنچه برخی آقایان داخلی توصیه میکنند صرفا پاک کردن صورت مسئله است.

اینکه شما سطوح استفاده از فناوری را کاهش بدهید و از موبایل هوشمند به پیجر و از شبکه بیسیم به شبکه ثابت و امثالهم ارتباطات خود را تعدیل کنید به معنی حذف صورت مسئله است نه رفع مشکل. وقتی همان شبکه ثابت که دهه ها است نفوذپذیری خود را نشان داده تحت نفوذ دشمن قرار بگیرد شما مجبور خواهید شد باز هم یک پله دیگر تعدیل فناوری انجام دهید و اینبار به سراغ استفاده از کبوتر نامه رسان بروید.

لابد وقتی با شاهین های آموزش دیده تلاویو رو به رو شدید استفاده از کبوتر نامه رسان نیز منتفی خواهد شد!!! پس مسئله را باید به شکل اساسی و ریشه ای حل کرد در ضمن اینکه باید بپذیریم طرف مقابل نسبت به ما برتری کامل اطلاعاتی و فناورانه دارد و .......

@SNTankograd
تانک اصلی میدان نبرد مدل Type 99A ساخت چین که به نظر می رسد با سیستم دفاع فعال از نوع برخورد سخت ( Hard Kill ) مجهز شده باشد.

🇮🇷📝 @defence_news 📝🇮🇷
جهت دوستانی که اطلاع ندارند، CQB مخففی است از Close-quarters battle به معنی نبرد در فواصل نزدیک

آبتین

#تنذ

@SNTankograd
Forwarded from Minas Tirith
تیپ 155 مکانیزه ارتش اوکراین به تازگی تعدادی هویتزر خودکششی سزار از مدل MK-1 دریافت کرده است که به گفته منابع فرانسوی تا 30 درصد در بحث دقت آتش بهبود عملکرد خواهند داشت

@Minas_Tirith2024
درود بر شما، صبح آدینه به خیر و خوشی 🌺 یکی از مسائلی که در خصوص زره پوش ها وجود دارد، تفکیک در نوع و نقش آن ها است. این تفکیک در برخی مواقع به صورت عامیانه از بین میرود و مثال آن اطلاق نفربر زرهی (APC) به خودروهای رزمی پیاده نظام (IFV) است. به عنوان مثال بسیاری سری بی ام پی روسی را نفربر عنوان میکنند.

بخش مهمی از کاربری یک خودروی رزمی پیاده نظام، حمل نفر یا حمل پیاده نظام است و از این جهت بخشی از نقش این زره پوش با نفربر زرهی مشابهت و هم پوشانی دارد و از این جهت چنانچه به خودروی رزمی پیاده نظام لفظ نفربر اطلاق شود این مسئله به کل اشتباه نیست اما بیان دقیقی هم نیست. به شکل عامیانه (و نه تخصصی) میتوان خودروی رزمی پیاده نظام را یک نفربر عنوان کرد.

#مفاهیم

@SNTankograd
این عکس به نقل و انتقالات اخیر زرهی اسرائیل و انتقال تانک های مرکاوا مارک 4 ام به مرزهای شمالی این کشور نسبت داده میشود اما صرف نظر از جنبه خبری عکس، یک نکته جالب توجه در آن دیده میشود و آن به کارگیری اخلالگر رادیویی بر روی تانک مرکاوا است.

شرکت های مختلفی در حوزه ارائه چنین اخلالگرهایی در اسرائیل فعال هستند که یکی از نمونه های شاخص آن ها، شرکت Netline است که از قضا در حوزه اخلالگر های ضد پهپاد خودرویی (یا همان Vehicular Counter Drone) محصولاتی را ارائه میدهد.

#اسرائیل
#تشریح_اجزاء
#اخلالگر

@SNTankograd
اولین عکس واضحی که از بخش سینی ذخیره سازی مهمات تانک T-14 آرماتا منتشر شده یا به عبارت دیگر بخشی از سومین نسل ارائه شده از سیستم بارگذار چرخ فلکی روسی. سه نسل ارائه شده از بارگذار چرخ فلکی روسی موجود است که نسل اول و دوم یا AZ و MZ در تانک های تی 80/64 و پس از آن در تی 72/90 مورد استفاده قرار گرفته اند

در نمونه نصب شده بر روی تانک های تی 64/80، خرج های پرتاب به حالت ایستاده یا عمودی و پرتابه به حالت خوابیده یا افقی در سینی بارگذار قرار گرفته اند در حالی که در بارگذار تی 72/90 هم خرج های پرتاب و هم پرتابه ها به صورت افقی یا خوابیده در سینی بارگذار قرار گرفته اند

در نسل سوم بارگذار چرخ فلکی روسی اما هم خرج های پرتاب و هم پرتابه ها به صورت ایستاده قرار میگیرند که از جهتی سطح قابل تهدید در مهمات را به شدت افزایش میدهد و گزینه جالبی نیست اما از سوی دیگر یک مزیت مهم دارد، چنانچه مهمات به هر دلیل فعال شوند، جهت تهدید آن ها به سمت بالا یا به سمت سقف برجک بدون سرنشین تانک آرماتا است و نه کپسول زرهی جلوی شاسی، این مسئله سطح تهدید مهمات برای خدمه را کم میکند.

#تشریح_اجزاء
#آرماتا
#بارگذار_خودکار


@SNTankograd
2024/10/01 17:26:55
Back to Top
HTML Embed Code: