Telegram Web Link
درود بر شما وقت بخیر🌺 در بررسی طرح های حفاظتی دست ساز تقریبا استفاده از هر چیزی را برای بهبود حفاظت زره پوش ها دیده ایم که چوب و تایر خودرو نیز از آن جمله اند.

در نهایت البته باید نسبت هزینه به فایده را در این دست طرح ها مد نظر داشت و به خصوص مشکلاتی که میتوانند ایجاد کنند.

مثلا تایر به ویژه به دلیل شکل و فرم فیزیکی که دارد، حفاظت چندانی تامین نمیکند اما در نقطه مقابل اگر به دلیل اصابت مهمات آتش زا، تایرها مشتعل شوند، دودی که ایجاد میکنند میتواند نظارت خدمه زره پوش را محدود کرده و حتی از بین ببرد.

#حفاظت

@SNTankograd
بررسی کلیپ منتشر شده از درگیری‌های جدید نیرو‌های گروهک القسام با ارتش اسرائیل در محله تل‌السلطان (واقع در غرب رفح) 👇👇

@SNTankograd
Tankograd 🛡
Video
- در زمان (00:14) تانک مرکاوا mk.4M (سامانه تروفی عملیاتی) که از مسیر مربوطه درحال عقب‌نشینی بوده و برجک آن به سمت عقبه تانک چرخیده است را مشاهده می‌کنیم. در همین حال پیکارجوی فلسطینی که در یکی از ساختمان‌های نیمه تخریب‌شده کمین کرده‌است، به‌سمت عراده مذکور در فاصله‌ای کمتر از 10 متر، راکت ضدزره الیاسین را شلیک می‌کند. رادار های سامانه تروفی عراده مذکور در کسری از دهم ثانیه راکت شلیک‌شده را شناسایی کرده و لانچر سامانه به‌سمت تهدید شناسایی‌شده مهمات خود را شلیک می‌کند. راکت در نزدیکی برجک توسط سامانه تروفی منهدم می‌شود.

پ.ن: اگر به تحلیل‌های گذشته رجوع کنید، برایتان سوال پیش می‌آید که چرا سامانه تروفی نصب‌شده برروی تانک‌های مرکاوا mk.4 در فواصل بسیار نزدیک توانایی انهدام اکثر تهدیدات شناسایی‌شده‌ را دارند اما در سامانه های تروفی نصب‌شده برروی نفربر های زرهی سنگین Namer، درصد موفقیت‌شان در چنین موقعیت‌هایی نسبت به تانک‌های مرکاوا mk.4M کمتر می‌باشد؟

پاسخ این سوال به خبری که چندسال قبل منتشر شده‌است، برمی‌گردد. در این خبر اعلام شده‌بود که بر روی بخش نرم‌افزاری سایت نظارتی فرمانده و سامانه تروفی تانک‌های مرکاوا mk.4M تغییرات قابل توجه‌ای اعمال شده و بروزرسانی صورت گرفته و همین رخداد باعث ایجاد تمایز فعالیت سامانه‌های تروفی نصب‌شده در فاصله‌های نزدیک برروی نفربرهای نمر و تانک‌های مرکاوا mk.4M شده‌است.

-در زمان(00:32)، ادیتور کلیپ انتشار یافته، نفربر m113 که در حال پیشروی می‌باشد را نشان می‌دهد.با توجه به قطعات نصب‌شده بر روی نفربر مذکور و تشابه آن با نفربر m113 کنترل از راه‌دوری که چندی قبل پیکارجویان فلسطینی آن را شناسایی کرده بودند؛ در این کلیپ نیز هدایت نفربر موردنظر به‌صورت کنترل از راه دور می‌باشد. ارتش اسرائیل در نوار غزه، از نمونه‌های مختلف نفربر m113 بدون سرنشین و هدایت کنترل از راه دور برای پاکسازی مسیر‌‌های درحال پیشروی از IED و همچنین در بحث شناسایی موقعیت‌های کمین کرده پیکارجویان فلسطینی، به‌صورت آزمایشی در میدان نبرد مورد استفاده قرار داده‌است.

پس‌از مدتی نیروی القسام به‌سمت آن راکت ضدزره شلیک کرده و راکت شلیک‌شده به بخش جانبی شاسی برخورد می‌کند اما انهدام کامل آن رخ نمی‌دهد. پیکارجوی دیگر با هدف انهدام کامل این عراده، در عقب شاسی نفربر مذکور خرج‌انفجاری قرار داده و با فعال شدن خرج‌انفجاری، انهدام کامل این زره‌پوش صورت می‌گیرد.

اتوکاریوس

#بررسی
#اسرائیل
#کلیپ
#غزه
#قسام

@SNTankograd
تیغ بی وطن بودن اینست که ببینید چه کسانی منافع بلند مدت ملی که شامل زندگی راحت تر و کیفی تر برای ملت ایران میشود را فدای مناطق و ملتهای اطراف یا دورتر میکنند. هر کسی به هر عنوانی برای دیگر ملتها، مساله اساسی آسایش و توسعه ملی را فدا کند آن یک بی وطن است حالا هر عنوانی میخواهد داشته باشد.

@Exciton_missile_program 🚀
دومین مورد انهدام چلنجر 2 در جنگ اوکراین که با اصابت پهپاد انتحاری لنست و انفجار مهمات درون تانک صورت گرفته است. براساس عکس منتشر شده برجک در موقعیتی همچنان بر روی شاسی قرار دارد (شاسی در زیر انبوهی از تنه درختان مدفون شده است) و خبری از برجک پرانی به سبک تانک های روسی وجود ندارد.

تانک چلنجر 2 در حوزه ذخیره سازی مهمات و حفاظت در این بخش در میان تانک های هم نسل غربی از ضعیف ترین وضعیت برخوردار است، عدم وجود محفظه ایزوله مهمات در عقب برجک و ارتباط کامل مهمات با فضای سرنشین دار در این بخش، پخش شدن مهمات در درون سبد برجک و پراکندگی محفظه مهمات در شاسی، برجک و سبد برجک باعث آسیب پذیری شدید این تانک در برابر تهدیدات در این بخش است.

#چلنجر
#روسیه
#اوکراین
#پهپاد_انتحاری
#کلیپ

@SNTankograd
چلنجر 2 از نظر حفاظت زرهی در جنگ اوکراین عملکرد بدی نداشته اما مسئله اینجاست که عملکرد کلی یک تانک در حوزه حفاظت صرفا محدود به حفاظت زرهی نیست و همانطور که در پست پیشین هم دیدیم، حفاظت تعاریف مختلفی دارد از جمله حفاظت در حوزه ذخیره سازی و نگهداری مهمات درون تانک.

عکس های فوق از یک دستگاه تانک چلنجر 2 است که اصابت های متعددی را تجربه کرده و البته زره تانک در عمده موارد نسبت به دفع نفوذ سر جنگی پرتابه تهدید، موفق بوده است.

#حفاظت
#چلنجر

@SNTankograd
Forwarded from Law & Conflict 💀
ارتش اسرائیل (IDF) اعلام کرد که لشکر ۹۸ این ارتش دوباره در مجتمع مسکونی حمد تاون در خان یونس در جنوب غزه عملیات انجام داده و برای اولین بار در منطقه دیر البلح نیز فعالیت می‌کند.


این عملیات جدید در خان یونس و حومه دیر البلح پس از شلیک راکت و اطلاعات دیگری که نشان‌دهنده حضور حماس در این منطقه بود، صورت گرفت.


تا کنون، ده‌ها سایت متعلق به گروه‌های شبه نظامی تخریب شده و چندین گروه از افراد مسلح نیز در جریان این عملیات کشته شده‌اند.


بر اساس اعلام ارتش اسرائیل، تیپ چتربازان این لشکر در محله حمد تاون و مناطق دیگر غرب خان یونس مشغول جستجوی تونل‌ها هستند. ارتش اسرائیل اوایل امسال نیز در حمد تاون عملیات انجام داده بود.


همچنین، تیپ زرهی هفتم این لشکر در حومه دیر البلح عملیات‌هایی را انجام می‌دهد. این منطقه عمدتاً محلی بوده که تا کنون نیروهای زمینی در آن عملیات نکرده بودند.


ارتش اسرائیل در ماه ژوئن به عنوان بخشی از آمادگی برای عملیات نجات گروگان‌ها در نصیرات، عملیات محدودی در شرق دیر البلح انجام داده بود.


@LawandConflict2024
شوالیه های زرهی آمریکا در دهه 40 میلادی، به ترتیب از بالا به پایین تانک های M26 Pershing، M4A3 Sherman و در نهایت M24 Chaffee

سه تانک با مجموع 15 خدمه را ملاحظه میکنید، حتی برای تانک سبکی همچون ام 24 نیز 5 خدمه در نظر گرفته شده است. یکی از مسائل مهمی که در دوره پسا جنگ جهانی دوم که با عنوان دوره زرهی نوین میشناسیم مطرح و پیگیری شد، کاهش تعداد خدمه بود که ایضا با حذف و ادغام شماری از نقش ها یا حرکت به سمت اتوماسیون و حذف عامل انسانی صورت گرفت.

فرض کنید امروز 100 تانک در جنگ منهدم شود و هر تانک 5 خدمه داشته باشد در نتیجه بسته به اینکه خدمه ای جان سالم به در ببرد یا نه از 200 تا 500 نفر کشته روی دست یک ارتش خواهد گذاشت (بسته به اینکه از 2 تا 5 نفر از خدمه کشته شوند)

#تاریخچه
#مفاهیم
#آمریکا

@SNTankograd
Tankograd 🛡
شوالیه های زرهی آمریکا در دهه 40 میلادی، به ترتیب از بالا به پایین تانک های M26 Pershing، M4A3 Sherman و در نهایت M24 Chaffee سه تانک با مجموع 15 خدمه را ملاحظه میکنید، حتی برای تانک سبکی همچون ام 24 نیز 5 خدمه در نظر گرفته شده است. یکی از مسائل مهمی که…
در عکس فوق هر سه تانک مجهز به کیت عمق پیمایی یا عبور از پایاب عمیق هستند، مفهومی که در طول جنگ جهانی دوم به صورت ویژه مد نظر قرار گرفت و در سال های پس از آن همچنان به عنوان یکی از قابلیت های مد نظر برای زرهی باقی ماند.

در ادوات زرهی که به دلیل وزن از قابلیت شناوری برخوردار نیستند، تنها دو راه برای عبور از موانع و عوارض آبی وجود دارد که یکی ایجاد پل های موقت و شناور از سوی یگان مهندسی رزمی است و دیگری استفاده از بسته عمق پیمایی. در تانک های جنگ جهانی دوم بسته های عمق پیمایی از اجزای برجکی برخوردار بودند که عملا امکان حمل بر روی تانک را نداشتند (کانال های بزرگ هواگیری و اگزوز پیشرانه)، یکی از موارد تحول در این بخش، کاهش ابعاد و تغییر طراحی اجزای این بسته به منظور اضافه شدن قابلیت حمل آن ها به صورت پیش فرض بر روی تانک ها است.

@SNTankograd
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اتصال دو هاوربرد و تبدیل آن به حامل کنترل از راه دور مین ضد تانک در جریان جنگ اوکراین. گسترده ترین کاربرد بدون سرنشین های زمینی در جنگ های بشری مرتبط با میدان جنگ اوکراین است اما در نهایت باز هم سطح استفاده این نوع از بدون سرنشین ها مشابه و به گستردگی استفاده از بدون سرنشین های هوایی و دریایی در جنگ اوکراین نبوده و نیست.

بدون سرنشین های زمینی تا دستیابی به کارایی مد نظر و بلوغ در طرح ها همچنان زمان زیادی لازم دارند ضمن اینکه به کارگیری این نوع از بدون سرنشین ها در جنگ دارای محدودیت ها و مشکلات زیادی است (بیش از مشکلات و مسائلی که بدون سرنشین های هواپایه یا دریاپایه با آن رو به رو هستند)

#بدون_سرنشین
#روسیه
#کلیپ
#مین

@SNTankograd
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
میزان تخریب پوشش گیاهی و زمین در خط مقدم جنگ بین اوکراین و روسیه در مقایسه با زمان پیش از درگیری ها. یکی از شدیدترین ضربات وارد بر سرزمین اوکراین، آسیبی است که جنگ به زمین های کشاورزی، جنگل ها و پوشش گیاهی این کشور وارد کرده است.

#اوکراین
#مقایسه
#روسیه

@SNTankograd
Forwarded from Minas Tirith
پیش از شروع جنگ در اوکراین بر اساس آنالیز تصاویر ماهواره ای از بیس های اصلی محل ذخیره هویتزرهای خودکششی روسی حدود 4265 عراده هویتزر و خمپاره انداز خودکششی در انبارهای ارتش روسیه موجود بوده است؛ در یک تخمین خوشبینانه نیمی از این ناوگان قابلیت اورهال و عملیاتی شدن داشته اند و نیمی دیگر به دلیل شرایط بد نگهداری (که در مورد تجهیزات زرهی نیز صادق است) امکان عملیاتی شدن دوباره را نخواهند داشت.

بررسی تصاویر جدید نشان می دهد از ابتدای جنگ 1700 عراده از هویتزرهای خودکششی روسی برای اورهال از انبارها خارج شده اند و شاید چیزی حدود 400 تا 500 عراده هویتزر و خمپاره انداز خودکششی دیگر برای ارتش روسیه قابل بازیابی از انبارها خواهد بود؛ در ماه های اخیر نیز عمده آتش توپخانه روسیه را هویتزرهای کششی D-30 ، D20 ، M-46 و MT-12 در کنار توپخانه راکتی تامین کرده اند و سهم هویتزرهای خودکششی کاهش شدیدی یافته است.

@Minas_Tirith2024
2024/09/30 20:20:13
Back to Top
HTML Embed Code: