Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اجرای آتش پر حجم سرکوب کننده توسط خودروی رزمی پیاده نظام برادلی علیه مواضع روس ها. این مسئله یکی از قابلیت های مهم خودروهای رزمی پیاده نظام و به طور کلی هر زره پوشی است که مجهز به تسلیحاتی با نواخت بالا در کنار کالیبر متوسط و پایین است.

البته در خودروهای رزمی پیاده نظام به جهت برخورداری از توپ های کالیبر متوسط و قابلیت هایی که این توپ ها دارند در مقایسه با زره پوش هایی که فرضا به یک تیربار کالیبر پایین مجهز هستند.، اجرای آتش موثرتری صورت میگیرد. هدف از اجرای آتش پر حجم سرکوب کننده نیز مقابله با پیاده نظام است که ایضا میتواند یک تیم پیاده ضد زره باشد.

#مفاهیم
#کلیپ
#اوکراین
#روسیه
#برادلی

@SNTankograd
رسانه‌های حماس، کلیپی از آغاز مجدد حملات به ادوات زرهی مستقر در محله شجاعیه را منتشر کرده‌اند که به بررسی بخش زرهی آن می‌پردازیم.👇

@SNTankograd
Tankograd 🛡
Video
-در ابتدای کلیپ(00:26) پیکارجوی فلسطینی یک خرج شکل‌یافته انفجاری آماده کرده و در مسیر پیشروی زرهی ارتش اسرائیل در محله شجاعیه قرار می‌دهد. پس‌از مدتی یک عراده مرکاوا mk.4M را مشاهده می‌کنیم که از این مسیر درحال عبور کردن می‌باشد. درهمین زمان نیروهای حماس خرج‌ شکل‌یافته انفجاری را فعال کرده اما خرج انفجاری با تاخیر منفجر شده و به تانک مذکور آسیب شدیدی وارد نمی‌شود.

-در زمان(00:49)، دو پیکارجوی فلسطینی را مشاهده می‌کنیم که برای راکت‌انداز های خود، دو راکت ضدزره الیاسین بارگذاری کردند. در ادامه هردو نفر، به‌سمت تانک مرکاوا mk.4/mk.4M نشانه‌گیری کرده و شلیک می‌کنند. اولین راکت ضدزره شلیک‌شده به جلوی شاسی تانک برخورد کرده اما صحنه‌یی از برخورد دومین راکت به تانک مذکور ثبت نشده‌است.

-در زمان(01:16) کلیپ پیکارجوی فلسطینی به‌سمت یک عراده مرکاوا mk.4M راکت‌انداز خود را که با راکت الیاسین بارگذاری شده‌است،  نشانه‌گیری کرده و شلیک می‌کند. صحنه دفع‌پرتابه توسط سامانه تروفی یا برخورد موفق این راکت‌ شلیک‌شده برای بررسی دقیق‌تر متاسفانه در این کلیپ مشاهده نمی‌شود.

-در زمان(01:26) نیروی حماس نفربر زرهی سنگین Namer مجهز به سامانه تروفی(لانچر مهمات سامانه تروفی توسط کاور پوشانده‌شده) را شناسایی کرده و به‌سمت آن راکت ضدزره الیاسین شلیک می‌کند. راکت بدون‌ آنکه سامانه تروفی پاسخ متقابلی دهد، به جانب شاسی(در نزدیکی اتولودر سامانه تروفی) برخورد کرده و با آسیب دیدن بخش اتولودر سامانه دفاع‌ فعال تروفی، قسمتی از مهمات داخل آن مشتعل می‌شود.

-در زمان(01:37) پیکارجوی فلسطینی به‌سمت عقب شاسی نفربر زرهی سنگین Namer مجهز به سامانه تروفی، راکت ضدزره الیاسین را شلیک کرده و راکت با موفقیت به عقب شاسی این نفربر برخورد می‌کند.

-در زمان(01:52) نیروی حماس به‌سمت یک عراده مرکاوا mk.4M که تا حدودی فقط برجک آن مشاهده‌ می‌شود، راکت ضدزره الیاسین را شلیک کرده اما راکت ضدزره به‌خطا رفته و به ساختمانی در نزدیکی جانب این تانک برخورد می‌کند.

-در نهایت در زمان(05:05) از کلیپ انتشار یافته، شاهد لاشه دو عراده نفربر زلدا (m113 اسرائیلی) می‌باشیم. همانطور که قبلاً دوستان گرامی مطلبی از علت احتمالی به‌کار بردن این نفربر را منتشر کرده‌اند؛ ارتش اسرائیل برای پاکسازی مسیر‌‌های درحال پیشروی از IED و همچنین در بحث شناسایی موقعیت‌های کمین کرده پیکارجویان فلسطینی، از نفربر‌ها

اتوکاریوس

#بررسی
#ضد_زره
#حماس
#اسرائیل
#غزه
#کلیپ
#مرکاوا

@SNTankograd
Tankograd 🛡
رسانه‌های حماس، کلیپی از آغاز مجدد حملات به ادوات زرهی مستقر در محله شجاعیه را منتشر کرده‌اند که به بررسی بخش زرهی آن می‌پردازیم.👇 @SNTankograd
یک نکته مهم که باید در کلیپ های اخیر منتشر شده از سوی حماس یا گروه های وابسته به آن توجه کرد، کاهش قابل توجه کیفیت عملکردی نیروها است، موارد متعددی از خطا رفتن پرتابه ها آن هم در فواصل نسبتا نزدیک به ثبت رسیده یا موارد متعدد از فعال سازی زودهنگام خرج ها و تله های انفجاری.

این مسئله گویای یکی از نقطه نظرهایی است که بسیاری در خصوص شرایط واحد های رزمی باقی مانده حماس دارند، به یک تعبیر از دست رفتن عمده نیروهای کیفی و حرفه ای حماس و استفاده از نیروهای کمتر آموزش دیده و کم تجربه در نبرد های اخیر

تعداد کادر حماس چیزی در حدود 30 الی 50 هزار نفر تخمین زده میشود که البته تمامی این افراد جزو واحد های رزمی نیستند و از این تعداد بنا بر ادعای اسرائیلی ها چیزی در حدود 14 الی 15 هزار نفر تاکنون کشته شده اند

@SNTankograd
سامانه حفاظت فعال تروفی دارای سه حالت عملکردی است که عبارتند از غیر فعال یا inactive، حالت آماده به کار یا standby و در نهایت حالت فعال یا Active. اگر دو جز اصلی سامانه تروفی را بخش نظارت و کشف (رادار و اپتیک) و بخش اقدام متقابل یا مقابله سخت (سیستم ذخیره سازی و پرتابگر مهمات دفاعی) در نظر بگیریم در سه حالت عملکردی سامانه وضعیت این بخش ها به صورت ذیل است :

1-در حالت غیر فعال هم مجموعه نظارت و کشف و هم مجموعه مهمات دفاعی غیر فعال است و در این حالت پوشش محافظ بر روی پرتابگر مهمات دفاعی قرار میگیرد

2-در حالت آماده به کار مجموعه راداری و اپتیکی فعال هستند اما مجموعه مهمات دفاعی و پرتابگر آن غیر فعالند نتیجتا در این حالت نیز پوشش محافظ بر روی پرتابگر قرار میگیرد

3-حالت فعال شامل وضعیتی است که هم مجموعه نظارت و کشف به صورت کامل فعال است و هم مهمات دفاعی آماده به کار و در این حالت خبری از پوشیده شدن مهمات دفاعی نخواهد بود

#حفاظت_فعال
#تروفی

@SNTankograd
Tankograd 🛡
سامانه حفاظت فعال تروفی دارای سه حالت عملکردی است که عبارتند از غیر فعال یا inactive، حالت آماده به کار یا standby و در نهایت حالت فعال یا Active. اگر دو جز اصلی سامانه تروفی را بخش نظارت و کشف (رادار و اپتیک) و بخش اقدام متقابل یا مقابله سخت (سیستم ذخیره…
اما حالت اول و دوم را چگونه میتوان از هم تشخیص داد؟

از طریق واکنش سامانه شامل باز شدن پوشش محافظ مهمات دفاعی و عمل جهت دهی مهمات دفاعی در راستای هدف که در حالت آماده به کار یا standby است.

سوالی که در این میان ایجاد میشود این است که ممکن است در حالت آماده به کار، تهدید از سوی مجموعه نظارت و کشف، تشخیص داده نشود در این صورت چگونه میتوان حالت غیر فعال سامانه را از حالت آماده به کار تشخیص داد؟

پاسخ این است که در نمونه جدید سامانه تروفی علاوه بر مجموعه راداری، سیستم کشف الکترواپتیکی نیز اضافه شده که با توجه به حرارت قابل توجه پیشرانه راکت ها و موشک های ضد زره، کشف تهدید برای این سامانه به آسانی صورت میگیرد و ضریب خطای آن بسیار اندک و ناچیز است، نتیجتا حتی اگر رادار سامانه، موفق به کشف تهدید نشود مجموعه الکترواپتیکی چنین اقدامی خواهد کرد و سیستم را در حالت هشدار و مقابله قرار میدهد که منجر به باز شدن درب محافظ مهمات دفاعی و جهت دهی مهمات دفاعی برای مقابله با تهدید خواهد شد.

در نتیجه براساس آنچه گفته شد اگر هیچگونه واکنشی از سامانه رویت نشود (از جمله باز شدن پوشش محافظ مهمات دفاعی) این مسئله را میتوان بر عدم فعال بودن سامانه تعبیر و تفسیر کرد که ایضا به معنی عدم فعالیت مجموعه نظارت و کشف راداری و الکترواپتیکی سامانه است.

@SNTankograd
Forwarded from Praetorio
در هفته گذشته صنایع RBSL اعلام کرد که آزمایشات تانک Challenger 3 بر روی محافظت بیشتر خدمه را تایید کرده و پیشرفت چشمگیری داشته است، این آزمایشات بر روی دومین پیش سری از این تانک در حال انجام می‌باشد.

در مراحل فعلی آزمایش ، تمرکز بر روی سیستم های بصری ، ارزیابی محیط پیرامون تانک توسط خدمه با تجهیزات نظارتی و حفاظت زرهی گذاشته شده است.

تانک چلنجر 3 که نسل آینده تانک های اصلی میدان نبرد (MBT) به حساب می‌آید، در دیدگاه کلی و با توجه به داده‌ها حریف قدری در بازارهای رقابتی و همچنین دشمنی سرسخت برای تانک های شرقی ارزیابی می‌شود.این تانک با ادغام تکنولوژی روز دنیا، بهره‌گیری از امکانات شرکت های اروپایی و بکارگیری ملزومات میدان های نبرد امروزی در سال 2030 وارد خدمت ارتش بریتانیا خواهد شد.

پ.ن: اگر با احتساب فناوری‌ها و همچنین تجارب جنگ اوکراین در بکارگیری الزامات میدان های نبرد به این تانک نگاهی بیندازیم، بر روی کاغذ پلنگی در کالبد مبارزه‌طلب بریتانیاییست.حال باید صبر کرد تا پا به عرصه گذاشته و توان خود را در میادین جنگ واقعی به نمایش بگذارد.

#بریتانیا
#آلمان
#تانک


🖋️Juggernaut
@P_raetorio
Tankograd 🛡
فراموش نکنیم مماشات به معنی ناتوانی نیست این رو پیشتر چندین و چند بار در کانال مورد اشاره قرار داده ام، این اشتباه مهلکی است که ما تصور کنیم اگر دیگران واکنشی نشان ندادند یا به دنبال واکنش لحظه ای و هم سطح نبودند الزاما به دلیل ضعف و ناتوانی در پاسخ است این…
https://www.tg-me.com/Exciton_missile_program/4802

در نهایت صبر اسرائیلی و از آن بالاتر آمریکایی ها به سر آمد و با چراغ سبز آمریکا اسرائیل بندر الحدیده که مهمترین گزینه کمک رسانی غذایی به شمال یمن است را مورد حمله سنگین قرار داد. البته این مسئله از پیش مشخص بود که اگر یمنی ها از خطوط قرمز مشخصی عبور کنند با حمله به الحدیده گرسنه خواهند ماند و تا امروز هم اگر با وجود حملات متعدد به منطقه الحدیده، بندر این منطقه هدف قرار نگرفته بود با ممانعت آمریکا و فشار سازمان ملل بود.
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
تاریخچه توسعه اقتصاد ایران در دهه ۴۰

🍭 Download by RegaYouTube
تاریخچه توسعه اقتصاد ایران در دهه ۴۰
تاریخچه توسعه اقتصاد ایران در دهه ۴۰

🍭 Download by RegaYouTube
Tankograd 🛡
تاریخچه توسعه اقتصاد ایران در دهه ۴۰ 🍭 Download by RegaYouTube
توصیه میکنم چند دقیقه از وقت شریف را به رویت کلیپ فوق یا اگر از نظر دانلود حجم آن مشکلی دارید به گوش دادن فایل صوتی ذیل آن اختصاص بدهید.مطالب قابل تاملی عنوان میشود!

@SNTankograd
Tankograd 🛡
ارسال تانک های سری T-54 روسی که از حالت ذخیره به عملیاتی تغییر وضعیت داده و در حال ارسال به قتلگاه زرهی روسیه در اوکراین هستند. #روسیه #اوکراین زیگفرید @SNTankograd
یکی از سوالاتی که در خصوص استفاده از تانک هایی نظیر تی 62 یا تی 55/54 توسط روسیه در جنگ اوکراین مطرح است، کاربرد این تانک ها است. به صورت مشخص کاربرد این تانک ها صرفا در نقش سکوی آتش متحرک و پشتیبانی آتش نیست و روس ها در نمونه های کلبه ای و لاکپشتی از این تانک ها به عنوان خط شکن و برای درگیری مستقیم بارها استفاده کرده و همچنان هم استفاده میکنند که این موارد شامل نقش مستقیم رزمی است و نه پشتیبانی آتش صرف.

@SNTankograd
2024/10/01 17:35:49
Back to Top
HTML Embed Code: