Telegram Web Link
درود بر شما، صبح بخیر🌺 بعد از استفاده چلنجر 2 به عنوان بند رخت، اینبار استفاده از توپ مرکاوا مارک 4 به عنوان بند رخت را شاهد هستیم!

@SNTankograd
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تانک M1A1SA آبرامز تیپ 47 مکانیزه مستقل ارتش اوکراین با پوشش حفاظتی کاملی متشکل از بلوک های زره واکنشگر انفجاری کنتاکت ۱ در برجک و شاسی، ورق لاستیکی و حفاظت فوقانی برجک از نوع قفسی

حسینی

#زرهی
#آبرامز
#حفاظت
#اوکراین

@SNTankograd
Tankograd 🛡
درود و سلام خدمت همه همراهان ❤️🌺 پگاه شنبه تون به نیکی باز هم عملکرد بی پروا از سوی جنگجویان حماس و کار گذاشتن بمب دستی (احتمالا از سری شواظ) در کنار تانک مرکاوا 4 اسرائیلی که بنظر میرسد حداقل منجر به آسیب شنی و چرخ هدایتگر تانک شده است. فقدان پیاده نظام…
چندی پیش تهدید یک دستگاه تانک مرکاوا مارک 4 ارتقا یافته موسوم به باراک از طریق یک بمب دست ساز (مشابه آنچه شواظ نامیده میشود) در کانال پوشش داده شد و اخیرا آنچه در خصوص میزان خسارت های آن در کانال تخمین زده میشد از سوی منابع اسرائیلی به تایید رسید که شامل آسیب به اجزای حرکتی شاسی در بخش عقبی در کنار بخشی از زره قسمت عقبی شاسی است (بلوک جانبی در بخش عقبی).

تانک مذکور در نهایت مورد تعمیر و بازیابی قرار گرفته و براساس آنچه که عکسی از آن منتشر شده، هم اکنون در مرحله به کارگیری عملیاتی مجدد در غزه است. تانک مرکاوا مارک 4 در بخش زیرین شاسی از طراحی V شکل بهره میبرد (چیزی نزدیک به طرح امرپ ها) و از همین جهت به نسبت دیگر تانک ها در برابر تهدیدات انفجاری از مقاومت به مراتب بالاتری برخوردار است.

یک مورد دیگر مسائلی است که اخیرا در گزارش رسمی ارتش اسرائیل به آن پرداخته شده از جمله کمبود مهمات تانک در کنار روند غیر متناسب بازیابی و تعمیر تانک ها به نسبت تعداد قابل توجه تانک های آسیب دیده است که موجودی آماده به رزم یگان های حاضر در غزه در بخش تانک ها را با مشکل رو به رو کرده است.

#اسرائیل
#مرکاوا

@SNTankograd
Tankograd 🛡
آسیب وارد بر ماژول زره جانبی برجک تانک مرکاوا مارک 4 در جریان نبرد غزه. زره تانک تهدید را دفع کرده اما به جهت شدت انفجار، عملا یک بخش از بلوک زره به طور کامل از بین رفته و بدون تعویض کامل آن تانک در این بخش کارایی حفاظتی نخواهد داشت. #اسرائیل #حماس #غزه #حفاظت…
عمده خسارت های وارد بر زرهی اسرائیل در جریان جنگ شامل ادوات آسیب دیده در سطوح مختلف است و معدود مواردی شامل ادوات منهدم شده است اما نکته ماجرا این است که بخش قابل توجهی از خسارت ها از سطح تعمیرات میدانی خارج است و نیازمند سطوح نسبتا بالایی از رسیدگی است که توسط صنایع زرهی صورت میگیرد

به عنوان مثال در خصوص عکسی که اخیرا از آسیب به یک دستگاه مرکاوا مارک 4 منتشر شد، تقریبا سه بلوک عمده از چهار بلوک سمت چپ برجک با شدت های مختلف آسیب دیده اند که در عکس فوق این سه بلوک مشخص شده اند. بلوک شماره 1 آسیب شدید دیده و به همین ترکیب آسیب در بلوک های شماره 2 و 3 با شدت کمتر رخ داده است.

چنین سطحی از آسیب به بلوک های برجک، مسئله بررسی وضعیت هسته برجک یا همان ساختار سازنده برجک و ترمیم آسیب های احتمالی در آن را مطرح میکند که به شکل میدانی قابل انجام نیست و علاوه بر آن تعویض کامل یک سمت از زره برجک میبایست صورت گیرد

مشکل دیگری که نیروی زمینی اسرائیل با آن رو به رو است تامین هزینه و کمبود بودجه است، مسئله ای که سال ها است گریبان این نیرو را گرفته و مورد تازه ای نیست اما به جهت وقوع جنگ بیشتر خود را نشان میدهد

@SNTankograd
مسئله مهم در خصوص هر نوع ادوات زرهی این است که در صورت دفع تهدید و بروز خسارت در ساختار حفاظتی یا ساختار زره، چنانچه تعمیر و بازیابی نقطه صدمه دیده به صورت کامل صورت نگیرد، ادوات از همان نقطه مستعد تهدیدات منجر به انهدام خواهند بود که همین مسئله قابلیت اطمینان یا همان Reliability ادوات را به شدت کاهش میدهد.

در حال حاضر در یگان های فعال در جنگ غزه از ارتش اسرائیل، تعداد قابل توجهی از ادواتی وجود دارند که تهدید را با موفقیت دفع کرده و تنها به خسارتی مشخص محدود کرده اند اما همین خسارت مشخص اگر تعمیر نشود، عملا امکان به کارگیری مجدد و صد البته مطمئن زره پوش در میدان جنگ وجود نخواهد داشت و همین مسئله در شرایط فعلی یکی از مشکلات ارتش اسرائیل است (هم در حوزه هزینه و هم در بخش محدوده زمانی انجام تعمیرات)

@SNTankograd
در بخش دیگری از گزارش مورد اشاره به مسئله خدمه زن در ادوات زرهی و به کارگیری هر چه بیشتر زنان در مسئولیت های رزمی اشاره شده که این مسئله در حال حاضر در ارتش اسرائیل تا نوامبر سال 2025 به تعویق افتاده است. یکی از مسائل مطرح عدم آمادگی کافی خدمه زن ادوات زرهی ارتش اسرائیل به منظور انجام ماموریت های رزمی به دلیل عدم اجرای دوره های آموزشی/تمرینی لازم با توجه به وقوع جنگ در غزه است.

@SNTankograd
از مسائل مطرح در گزارش، به کارگیری واحد های آموزشی زرهی ارتش در ماموریت های رزمی در غزه است. این مسئله از جهات مختلف برای ارتش اسرائیل ایجاد مشکل میکند یکی از این جهت که ادوات موجود در اختیار این واحد ها اکثرا از قابلیت های کمتری برخوردارند (اکثر تانک های مرکاوا مارک 4 واحد های آموزشی فاقد تروفی هستند) و دیگری از جهانی نظیر عدم امکان برگزاری دوره های آموزشی برای خدمه جدید یا رزرو به دلیل حضور واحد آموزشی در ماموریت رزمی است.

مسئله کمبود مهمات تانک و ضرورت افزایش ذخایر در دسترس از این نوع مهمات یکی دیگر از مشکلات و مسائل مطرح در گزارش مورد اشاره است. در نهایت ذات انتشار عمومی چنین گزارشی در شرایطی که درگیری در غزه همچنان در جریان است به نوبه خود قابل توجه میباشد. عملا بخش مهمی از مسائل و مشکلات زرهی اسرائیل در جنگ غزه از طریق چنین گزارشی در سطح عمومی برای همگان مشخص میشود.

#گزارش
#اسرائیل
#غزه

@SNTankograd
Forwarded from Minas Tirith
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
هدف قرار دادن یک عراده خودروی رزمی پیاده نظام M2A2 بردلی اوکراینی توسط پرتابه FPV روسی .

خودروی بردلی مذکور پیش از این توسط عامل نامشخص هدف قرار گرفته و رها شده بود.

از ابتدای ماه جولای ۲۰۲۴ تا امروز ۲۶ عراده خودروی رزمی بردلی اوکراینی در میدان نبرد هدف قرار گرفته‌اند (انهدام، آسیب و رها شدن) که همزمان دو مسئله را مشخص می‌کند:

- حجم بالای استفاده ارتش اوکراین از این خودروی رزمی و رضایت کامل از کیفیت آن که بارها از سوی نظامیان اوکراینی عنوان شده و حتی درخواست ارسال بردلی‌های بیشتر به جای تانک اصلی میدان نبرد را داشته‌اند

- حجم بالای خسارات این خودروی رزمی محبوب که حدود ۳۰۰ عراده آن تا کنون به اوکراین تحویل داده شده است؛ حدود ۵۰ عراده به شکل قطعی منهدم شده و ۷۰ عراده نیز با سطوح مختلف آسیب دیده یا رها شده‌اند و اگر موارد دیده نشده را نیز به شکل تخمینی به آمار اضافه کنیم احتمالا نیمی از ناوگان خودروهای بردلی هدف قرار گرفته‌اند

@Minas_Tirith2024
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ارسال تانک های سری T-54 روسی که از حالت ذخیره به عملیاتی تغییر وضعیت داده و در حال ارسال به قتلگاه زرهی روسیه در اوکراین هستند.

#روسیه
#اوکراین


زیگفرید

@SNTankograd
در چند مدت اخیر مسئله افزایش نرخ استفاده از مهمات خریداری شده از کره شمالی توسط توپخانه روسیه در اوکراین مطرح شده و اسناد تصویری متعددی از سوی توپچی های روس در این خصوص انتشار یافته که گویای مسئله است

صرف نظر از ماجرای کیفیت نسبتا پایین مهمات ساخت کره شمالی، مسئله مهمی در این میان وجود دارد که افزایش به کارگیری مهمات تولید این کشور از سوی روس ها گویای آن است،مسئله عدم تولید و تحویلدهی مهمات روسی از سوی صنایع این کشور براساس آنچه پیشتر وزارت دفاع و ستاد کل نیروهای مسلح روسیه ادعا داشتند

آنچه پیشتر از سوی مسئولین روسیه مطرح شده بود تولید بسیار گسترده مهمات توپخانه در مقیاس میلیونی بود اما آنچه امروز در عمل در میدان جنگ اوکراین مشاهده میشود همچنان خبری از تحویلدهی مهمات روسی با نرخ بالا نیست و در نقطه مقابل بیش از پیش نسبت به استفاده از مهمات خریداری شده از دیگر کشورها اقدام کرده اند

این مسئله البته میتواند گویای بروز مشکل در روند توسعه و ارتقای توان زیر ساختی روسیه در بخش مهمات توپخانه باشد چرا که تولید مهمات با نرخ مد نظر و مورد ادعای روس ها نیازمند سرمایه گذاری و ارتقای زیر ساخت است

#توپخانه

@SNTankograd
چندی پیش وزارت دفاع دانمارک از تامین بودجه ای به میزان 1.2 میلیارد کرون دانمارک معادل 175 میلیون دلار جهت ساخت و تحویل تعداد 18 دستگاه هویتزر خودکششی کامیون سوار بوهدانا (با کدنام 2S22) به ارتش اوکراین خبر داد. برهمین اساس میتوان گفت که هزینه تمام شده هر دستگاه از این هویتزر چیزی نزدیک به 10 میلیون دلار است (دقیق تر 9.7 میلیون)

براساس الزامات ارتش اوکراین که در بخش حفاظتی، برخورداری از کابین محافظت شده را شامل میشود، هزینه تمام شده هر دستگاه خودروی حامل این هویتزر از برند تاترا با کابین محافظت شده و سایر تغییرات جهت نصب هویتزر چیزی بیش از 3 میلیون دلار است و مابقی هزینه مرتبط با سلاح و سیستم سلاح است.

البته هویتزر 2S22 هر چند در ابتدای امر ماهیتی اوکراینی دارد اما نمونه هایی که در حال حاضر در مرحله تولید هستند در حقیقت یک محصول چند ملیتی محسوب میشود که کشورهای مختلفی در جهت تولید آن به اوکراین یاری میدهند.

نمونه تولیدی اولیه این هویتزر از نظر اتوماسیون وضعیت خوبی نداشتند اما در نمونه هایی که امروز از این هویتزر میبینیم مواردی نظیر سیستم کمک بارگذار تعبیه شده است.

#اوکراین
#توپخانه

@SNTankograd
2024/10/01 17:30:08
Back to Top
HTML Embed Code: