Telegram Web Link
اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات پیشنهادی پزشکیان
🎈 اسماعیل خطیب
وزیر اطلاعات پیشنهادی پزشکیان

#دکتر_سازگارا

@Rfekri | نخبگان معاصر ملت
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎈 اسماعیل خطیب
وزیر اطلاعات پیشنهادی پزشکیان برای دولت وحدت با رهبری

#دکتر_سازگارا

@Rfekri | نخبگان معاصر ملت
@Nviolence2 | اوضاع گردون

نسخه صوتی:
www.tg-me.com/Rfekri/1090
چرا طول رونات عزت نداره؟
سانسور در تاریخ‌نویسی / کدام وقایع در ۲۸ مرداد دیده نمی‌شود؟

▫️#دکتر_غنی_نژاد
در اغلب کتاب‌‌‌ها و مقالاتی که ستایشگران #مش_ممد_مصدق در خصوص کارنامه سیاسی وی و وقایع ۲۸ مرداد نوشته‌‌‌اند سانسور و هوچی‌‌‌گری نقش پررنگی دارد. البته این رویکرد در رفتار سیاسی و خاطره‌نویسی خودِ مصدق هم قابل مشاهده است و این را می‌‌‌توان به روشنی در جای جای نطق‌‌‌های سیاسی و نیز کتاب خاطرات وی مشاهده کرد. به نظر می‌‌‌رسد این سانسور و هوچی‌‌‌گری ریشه‌‌‌ در تلاش برای لاپوشانی تناقض‌‌‌های آشکار در روایت مرسوم خودِ مصدق و ستایشگران وی از وقایع دارد.

▫️به عنوان مثال، در این نوشته‌‌‌ها کمتر اشاره‌‌‌ای به رسید فرمان عزل مصدق در نیمه شب ۲۵ مرداد۱۳۳۲ می‌‌‌شود؛ چراکه این رسید گواهی بر رفتار مردّد و پنهان‌‌‌کاری وی در فاصله ۲۵ تا ۲۸ مرداد سال ۱۳۳۲ است. اکثریت قریب به اتفاق اعضای هیات دولت مصدق تا پس از سقوط دولت وی از این فرمان عزل خبر نداشتند.

▫️. ستایشگران مصدق که او را مبارز مشروطه‌‌‌طلب معرفی می‌‌‌کنند هیچ‌گاه اشاره‌‌‌ای به این واقعیت تاریخی نمی‌‌‌کنند که چرا و چگونه در شرایطی که محمد علی شاه ‌‌‌پس از به توپ بستن مجلس مشغول قلع و قمع مشروطه‌‌‌طلبان بود محمد مصدق به وساطت برادر ناتنی خود، حشمت‌‌‌الدوله والاتبار، به حضور شاه شرفیاب می‌‌‌شود و از او تذکره می‌‌‌گیرد تا برود در اروپا ادامه تحصیل دهد. چرا مورخان مصدقی اشاره‌‌‌ای به روابط دوستانه و نزدیک مصدق با کارگزاران دولت فخیمه انگلستان در ایران نمی‌‌‌کنند و او را مبارز ضد استعمار قَدَری می‌‌‌نمایانند که هر جا ممکن بود، سایه انگلیسی‌‌‌ها را با تیر می‌‌‌زد.
▫️ستایشگران مصدق که از شعبان جعفری معروف به شعبان بی‌‌‌مخ به عنوان ضدقهرمان وقایع ۲۸ مرداد یاد می‌‌‌کنند این واقعیت را که رئیس شهربانی کل کشور در دولت دکتر مصدق او را حقوق‌‌‌بگیر شهربانی کرد تا مخالفان دولت را سرکوب کند مسکوت می‌‌‌گذارند.

انتقاد من از مصدق اساسا ناظر بر این واقعیت است که زمامداری دو سال و چهار ماهه وی به زیان منافع ملی ایران تمام شد و ‌‌‌شاید بدتر از آن، تیشه به ریشه مشروطه‌‌‌خواهی و حکومت قانون در ایران زد و خواسته یا نا خواسته غرب‌‌‌ستیزی مرتجعانه‌‌‌ای را در کشور ما باب کرد که به یاری کمونیست‌‌‌های بی‌‌‌وطن عنوان پر طمطراق «آزادی‌‌‌خواهی ضد‌‌‌امپریالیستی» را به خود ‌‌‌گرفت، در حالی‌‌‌که نه از آزادی‌‌‌خواهی حقیقی در آن خبری بود و نه مبارزه حقیقی با امپریالیسم. تخمی که مصدق در دوران زمامداری خود در ایران کاشت عبارت بود از: شعارگویی به جای واقع‌‌‌بینی، قانون‌‌‌شکنی به بهانه مصلحت‌‌‌اندیشی؛ و محصولی که این تخم به بار آورد چیزی نبود جز سموم تجدد‌‌‌ستیزی نابودکننده دستاوردهای مشروطه. تجلی‌‌‌گاه این سموم را در ربع قرن پس از سقوط دولت مصدق می‌‌‌شد در جریان بازگشت به خویش روشنفکران حکومتی یا نزدیک به حکومت از یکسو، و در جریان اپوزیسیون برانداز با پیشتازی مصدقی‌‌‌های چپ، از سوی دیگر، مشاهده کرد

گزارش کامل در مشاهده فوری

#تاریخ_معاصر

@Rfekri | نخبگان معاصر ملت
@JAAMEbaaz | فلسفه‌ی علوم اجتماعی
میراث سیاسی مصدق تاثیر عمیقی بر تاریخ کشورمان گذاشته و این تاثیر تا به امروز تداوم داشته است. مصدق با ناسیونالیسم رمانتیک و اجنبی ستیز خود به دستاوردهای حیاتی جنبش مشروطه‌‌خواهی ضربه‌‌های مهلکی وارد ساخت که پس از وی از سوی هوادارانش، به‌ویژه مصدقی‌‌های چپ‌‌، تداوم یافته است.

@Rfekri | نخبگان معاصر ملت
نخبگان معاصر ایران
سانسور در تاریخ‌نویسی / کدام وقایع در ۲۸ مرداد دیده نمی‌شود؟ ▫️#دکتر_غنی_نژاد در اغلب کتاب‌‌‌ها و مقالاتی که ستایشگران #مش_ممد_مصدق در خصوص کارنامه سیاسی وی و وقایع ۲۸ مرداد نوشته‌‌‌اند سانسور و هوچی‌‌‌گری نقش پررنگی دارد. البته این رویکرد در رفتار سیاسی…
مشکل اصلی جناب احمدی همانند سیاستمدار مورد علاقه‌‌‌شان، محمد مصدق، این است که معنی درست دموکراسی در اندیشه مدرن را نمی‌‌‌دانند و تصور می‌‌‌کنند دموکراسی یعنی حاکمیت اراده مردم صرف‌نظر از اینکه اراده ناظر بر چه مضمونی باشد. جناب احمدی که رشته تخصصی‌‌‌شان علوم سیاسی است قاعدتا باید بهتر از من بدانند که در اندیشه سیاسی مدرن استبداد اکثریت بدترین و خطرناک‌‌‌ترین نوع استبداد است و مقابله با آن بسیار دشوارتر و پر هزینه‌‌‌تر از استبداد یک حاکم یا سلطان مطلق است. فاجعه رژیم‌های توتالیتر در سده بیستم میلادی، از کمونیسم روسی و چینی گرفته تا نازیسم در آلمان و فاشیسم در ایتالیا که با تهییج توده‌‌‌های مردم با شعارهای عوام‌‌‌فریبانه بر سر کار آمدند نشان می‌‌‌دهد چگونه نادیده گرفتن هشدارهای متفکرانی مانند آلکسی دُتوکْویل و بنژامن کُنستان در باره خطر استبداد اکثریت چه هزینه انسانی فاجعه‌‌‌باری به همراه داشته است. دموکراسی مفهومی پیچیده‌‌‌تر از صِرفِ شعار حکومت اکثریت است.
حکومت اکثریت زمانی مشروعیت دارد که حقوق ذاتی تک تک آحاد جامعه را رعایت کند، چه آنها که به اکثریت تعلق دارند و چه آنها که در اقلیتند. البته تجربه تاریخی نشان داده که استبداد اکثریت به سرعت به استبداد یک‌‌‌ مشت اقلیت حاکم، یعنی به ضد خود (حکومت اقلیت)، تبدیل می‌‌‌شود. مشروعیت هر حکومتی ریشه در رعایت حقوق انسانی دارد نه در رای مردم، چون رأی مردم ممکن است در مقاطعی و به دلایلی اشتباه باشد. بنابراین سخن جناب احمدی مبنی بر اینکه «همیشه اراده مردم به شرطی که از طریق انتخابات آزاد و منصفانه ابراز شده باشد، مبنای دموکراسی‌‌‌های مدرن و حکومت قانون بوده است» کاملا اشتباه است و پس از تجربه فاجعه‌‌‌بار توتالیتاریسم در سده بیستم میلادی هیچ فیلسوف سیاسی معتبری چنین ادعای نامعقولی را مطرح نکرده است. حکومت با رای اکثریت مردم، شرط لازم برای دموکراسی است اما شرط کافی نیست. زمانی دموکراسی حقیقی تحقق می‌‌‌یابد که رأی اکثریت مقید به رعایت حقوق و آزادی‌‌‌های فردی آحاد جامعه اعم از تعلق آنها به اکثریت یا اقلیت باشد.
دموکراسی مدرن، حکومت مقید به قانونِ ناظر بر حفظ حقوق و آزادی‌‌‌های فردی یا همان حکومت مشروطه است. توسل به رأی اکثریت شیوه کارآمدی برای حل صلح‌‌‌آمیز اختلافات سیاسی در جامعه است اما به خودی خود منشأ مشروعیت نظام سیاسی نیست. بنابراین به درستی می‌‌‌توان گفت «این تصور که مردم هرچه بگویند یا بخواهند حق است … هیچ ربطی به دموکراسی مدرن و حکومت قانون ندارد». آقای احمدی بدون توجه به مضمون حرف من می‌‌‌فرمایند: « این سخن نادرستی است که همیشه در طول تاریخ برای توجیه انواع دیکتاتوری‌‌‌ها و رژیم‌‌‌های اقتدارگرایانه استفاده شده است.» این ادعای بی پایه و اساس ایشان تلویحاً گویای این اتهام (هوچی‌‌‌گرایانه) است که من طرفدار و توجیه‌‌‌کننده رژیم‌‌‌های دیکتاتوری و اقتدارگرا هستم. به راستی ایشان می‌‌‌توانند توضیح دهند چرا کسی مانند من که همیشه و همه جا صریحا از حکومت قانون و مشروطه طرفداری می‌‌‌کنم باید در عین حال حامی دیکتاتوری و اقتدارگرایی باشم؟! انصافا بحث علمی در کجای این تناقض‌‌‌گویی‌‌‌های‌‌‌ناشی از تفکر ایدئولوژیک و سوگیرانه قرار می‌‌‌گیرد؟

متن کامل

#فلسفه_سیاسی
#لیبرالیسم_محافظه_کار
#فردیت
#تاریخ_معاصر

@JAAMEbaaz | فلسفه‌‌ی علوم اجتماعی
@Anglosphere2 | سنت و مدرنیته
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎈 به زبان ساده مریم میرزاخانی در دنیای ریاضیات چه کرد؟

#فلسفه_ریاضی

پی‌نوشت:
بدآموزی نباشه
بعضی قله های ریاضی هم هست که علامه حسن زاده آملی فتح کرد....
😑
عمر این دو عزیز کفاف نداد و قله هایی رو هم گذاشتند برای استاد ازغدی
استاد رایفی پور
استاد عباسی
و استاد رستمی ( خورشید پشتش به ماست)

@persian_organon | معرفت شناسی
@Rfekri | نخبگان معاصر ملت
@JAAMEbaaz | فلسفه‌‌ی علوم اجتماعی
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
امام زمان بالاخره ظهور کرد.


فقط یه کم
شله شله شله

@Rfekri | نخبگان معاصر ملت
محمدعلی بهمنی ؛ شاعری که در قطار به دنیا آمد و ترانه هایش را همه خواندند: از همایون و علیرضا قربانی تا حبیب و شادمهر عقیلی

سادگی زبان در شعرهای محمدعلی بهمنی باعث می‌شد مردم از این آهنگ‌ها استقبال کنند. «من از تبار غزلهای سهل و ممتنعم/ که هر که گوش سپرده است از برم کرده است»... خودش می‌گوید«جسمم غزل است اما روحم همه نیمایی است/ در آینه تلفیق این چهره تماشایی است». شعرهای او را بارها خوانندگان پاپ و موسیقی سنتی خواندند.
عصر ایران _ «محمدعلی بهمنی» یکی از تاثیرگذارترین شاعران معاصران در 82 سالگی درگذشت. معروف‌ترین شعرهایش غزل است اما شعرهای نیمایی و سپید هم دارد. زبان غزل‌های او ساده و امروزی است و طرفداران زیادی دارد.

خودش می‌گوید«جسمم غزل است اما روحم همه نیمایی است/ در آینه تلفیق این چهره تماشایی است». شعرهای او را بارها خوانندگان پاپ و موسیقی سنتی خواندند. سادگی زبان در شعرهای او باعث می‌شد مردم از این آهنگ‌ها استقبال کنند. «من از تبار غزل‏های سهل و ممتنعم/ که هر که گوش سپرده است از برم کرده است» او بهار سال 1321 در قطاری در راه دزفول به دنیا آمد. تا 32 سالگی در تهران بود و بعد به بندرعباس رفت. از همان بچگی استعدادش معلوم بود و اولین شعر او در 9 سالگی در یک مجله چاپ شد. او چندین مجموعه شعر سرود. سال 78 «تندیس خورشید مهر» را به نام برترین غزل سرای ایران به او دادند. بهمنی خرداد امسال سکته مغزی کرد چند بار در بیمارستان بستری شد و بالاخره جمعه 9 شهریور برای همیشه سکوت کرد. این گزارش را در این باره ببینید.
امیرعباس هویدا قبل از دربار پهلوی
🎈 #امیر_عباس هویدا قبل از دربار #پهلوی

#علی_بندری

#تاریخ_معاصر

@Rfekri | نخبگان معاصر ملت
@JAAMEbaaz | فلسفه‌‌ی علوم اجتماعی

مطالب مربوط به دوران پهلوی:
زندان در زندان؛ درباره نامه خانم هاشمی

✍️عباس عبدی
گرچه ۳۸ ماه زندان بودم ولی از همان موقع همیشه خوشحال بودم که علی‌رغم سختی‌های زندان انفرادی، فقط یک ماه را در بند عمومی به سر بردم. این حس ناشی از تجربیات زندانیان بند سیاسی(پیش و پس از انقلاب) بود که یا شنیده یا مطالعه کرده بودم و هیچگاه دوست نداشتم در چنین فضایی آکنده از بدبینی و اتهام زنی و بسته‌ای زندگی کنم.‌

جالب است که در همان یک ماهی که در بند عادی بودم زندانیان سیاسی این بند در اقلیت بودند و تازه از بند سیاسی به آنجا آمده بودند و چقدر از فضای بند زندان سیاسی بد می‌گفتند و خوشحال بودند که به بند زندانیان عادی و مالی آمده‌اند. در این سال‌ها هم توصیف‌های زیادی از زندان عمومی بندهای سیاسی شنیده بودم که موجب تأسف بود. بخشی از بدبختی‌های دوران پس از انقلاب محصول همین تنش‌های درون زندان بود که پس از انقلاب روی مردم و جامعه آوار شد.

خانم فائزه هاشمی در خصوص فضای زندان نامه‌ای را منتشر کرده است که از جهت حقیقت یابی شجاعانه بود و موجب احترام است. به نظر من این گونه نقدها از سوی کسانی که تصور می‌رود از جناح و جبهه مورد انتقاد هستند بیشتر شنیده می‌شود و موجب تلطیف فضای سیاسی و تمایز میان حق و باطل می‌شود و باید به خانم هاشمی تبریک گفت که در این راه پیشگام شده‌اند. برای بهبود شرایط عمومی کشور باید از جایی آغاز کنیم که خودمان هم در آن حضور داریم. اگر قرار است از بیان حقیقت نترسیم ابتدا باید در باره خود آزادانه حرف بزنیم.


@Rfekri | نخبگان معاصر ملت
@JAAMEbaaz | فلسفه‌‌ی علوم اجتماعی
آقای طباطبایی، سیاست و انقلاب - گفتگوی محسن کدیور با سیدحسین نصر
🎈  علامه طباطبایی
سیاست و انقلاب
گفتگوی #محسن_کدیور با #دکتر_نصر

#هانری_کوربن
#منقلیات
#فلسفه_قاره_ای
#پروژه_ایرانشهری

@Rfekri | نخبگان معاصر ملت
@JAAMEbaaz | فلسفه‌‌ی علوم اجتماعی
@ZIRsigari_kohn | فلسفه‌های روانگردان( چرندیات پست مدرن)

مطالب مربوط به هانری کوربن و دکتر نصر :
وضعیت سلامتی آیت الله خامنه‌ای و شایعه‌ی پایان قریب الوقوع عمرش
🎈 وضعیت سلامتی آیت الله خامنه‌ای و شایعه‌ی پایان قریب الوقوع عمرش

#مهدی_خلجی

@Rfekri | نخبگان معاصر ملت
@JAAMEbaaz | فلسفه‌‌ی علوم اجتماعی
@Nviolence2 | تحلیل و قصه
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎈 #بنی_صدر چرا و چگونه از قدرت کنار گذاشته شد؟

#تاریخ_معاصر

@Rfekri | نخبگان معاصر ملت
@JAAMEbaaz | فلسفه‌‌ی علوم اجتماعی
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎈 بنیانگذار اطلاعات سپاه حسین طائب

#ابوذر_هم_باشه_فاسد_میشه
#اراذل_پژوهی
#برادران_قاچاقچی

@Rfekri | نخبگان معاصر ملت
@JAAMEbaaz | فلسفه‌‌ی علوم اجتماعی

نظر دکتر سازگارا راجع به حاج میثم
www.tg-me.com/Rfekri/658
می‌گم این خودش جنه
با فراماسونرا رابطه داره
علوم غریبه داره ...

@Rfekri | نخبگان معاصر ملت
تقی آزاد ارمکی، استاد دانشگاه:

🔹 دانشگاه تهران کارهای عجیب و غریبی کرده که به سادگی قابل پاک کردن نیست

کسی را که از صبح تا شب در مجلس است، یک روز هم درس نداده، استاد تمام کرده اند!
🔘کارنامه چهل ساله رضا پهلوی: کوشش برای بازگشت نظام پادشاهی با کمک دولت‌های خارجی

محمد سهیمی

حق همه، از جمله پهلوی سوم، است که فعال سیاسی باشند، با نظام ولایت فقیه مبارزه کنند، و غیره. ولی‌ اگر کسی‌ سودای رهبری دارد، حق مردم ایران، که در سخت‌ترین شرایط زندگی‌ می‌کنند و منابع اطلاعاتی‌ دقیق ندارند، نیز هست که از گذشته مدعیان رهبری آگاه شوند. هدف این مقاله روشنگری است و بس.

هدف این مقاله، که حاصل یک پژوهش طولانی مدت است، مروری بر کارنامه ۴۰ ساله آقای رضا پهلوی است. از این به بعد از ایشان در این نوشته بعنوان پهلوی سوم یاد خواهد شد.

مقاله بر اساس ده‌ها سند و منبع معتبر نوشته شده است. نگارنده نشان می‌‌دهد که پهلوی سوم، با وجود فقدان صراحت، خواهان بازگشت نظام سلطنتی به ایران و در نتیجه به قدرت رسیدن خود بعنوان پادشاه است. منتها، همانطور که مقاله نشان خواهد داد، چون پهلوی سوم دارای پایگاه اجتماعی مهمی‌ در میان هموطنان ما نیست، امید ایشان این است که با مداخله آمریکا و متحدان آن در منطقه، یعنی‌ عربستان سعودی و اسرائیل، به قدرت برسد.

به گمان نگارنده، مستقل از هر جنبه دیگری، پهلوی سوم به این سه دلیل قادر نخواهد بود که به سلطنت برسد:

اول، مطابق قانون اساسی‌ قبل از انقلاب، که پهلوی سوم بدان استناد می‌‌کند، او نمی‌تواند به پادشاهی در ایران برسد چون شهروند آمریکا شده است. در عین حال مطابق همان قانون اساسی‌ فرزندان او هم که در خارج از ایران متولد شده‌اند قادر نخواهند بود پادشاه و یا ملکه ایران شوند.
دوم، در حال حاضر دولت آقای ترامپ سخت‌ترین تحریم‌های اقتصادی را به مردم و ایران تحمیل نموده است. این تحریم‌ها قادر نخواهند بود که رژیم جمهوری اسلامی را سرنگون کنند. در نتیجه تنها راه باقی‌ مانده حمله نظامی است که حتی اگر موفقیت‌بار باشد، ایران را چنان ویران خواهد نمود که پادشاهی بر آن نه دلپذیر و نه ممکن خواهد بود.
سوم، همانطور که در این مقاله نشان داده خواهد شد، فدرالیسم بر اساس "ملت‌های ایرانی" − مفهومی‌ که جای بحث زیاد دارد − مورد حمایت پهلوی سوم است. حمله نظامی به ایران، و اتحاد برخی‌ از گروه‌های سیاسی تجزیه طلب در میان برخی‌ از اقوام ایرانی با آمریکا و متحدان بدین معنی‌ خواهد بود که در نهایت ایران، دستکم آنطور که از چند صد سال پیش شناخته شده است، باقی‌ نخواهد ماند که پهلوی سوم پادشاه آن باشد.

ادامه:
http://radiozamaneh.com/453074?fbclid=


@Rfekri | نخبگان معاصر ملت

مطالب مربوط:
www.tg-me.com/Nviolence2/255
www.tg-me.com/Nviolence2/182
www.tg-me.com/Nviolence2/1308
2024/10/01 10:12:56
Back to Top
HTML Embed Code: