Telegram Web Link
رضا غنی پور
#غدیس چارت هفتگی و ماهانه 7 خرداد 1402 تازه این سهم برسی شده بود. امروز دوباره داشتم چک میکردمش و واقعا از نظر تکنیکالی چارتش خیلی خوبه و زیر نظر باید گرفت. ====================== @Reza_Ghanipur
#غدیس چارت هفتگی 10 خرداد 1403

در ادامه اپدیت سهم های که در یک سال گذشته تحلیل کردم, نوبت به غدیس رسید. سال قبل این سهم بررسی شد که بهش ریپلای کردم. انتظار برگشت به سطح شکسته شده و رشد در تحلیل قبلی بود, که رخ داد و تا امروز این سهم در 8 ماه 40 درصد رشد کرده و نسبت به کلیت بازار وضعیتش بهتر بود. در سناریو بد بینانه (اومدن جلیلی), این الگو مورد انتظار هست.

======================
@Reza_Ghanipur
رضا غنی پور
#طلا_جهانی تایم کوتاه مدت ====================== @Reza_Ghanipur
#طلا_جهانی

یه زمانی این مدل بازارها، خیلی پر ریسکتر از سهام  بود ولی امروز به جایی رسوندنش که با وجود انواع خطرات، برای یک ایرانی بازم ریسکش کمتر از بازار سهام ارزیابی میشه. این ستاپ های معملاتی برای اینکه کانال شلوغ نشه، در استوری های اینستاگرام، گروه و کامنت پست ها به صورت رایگان قرار داده میشه.

======================
@Reza_Ghanipur
رضا غنی پور
#پترول چارت هفتگی 9 خرداد 1402 ====================== @Reza_Ghanipur
#پترول در 9 خرداد 1402 بررسی شد که بهش ریپلای کردم. انتظار دیرش تا سطح ۱۸۰ تومان میرفت.‌سهم این اصلاح رو انجام داد. ولی متاسفانه این سطح از دست رفت. یعنی حتی سهامدارانی که در محدوده حمایتی خوب (قیمت ۱۸۰) خرید کردن هم الان بعد گذشت ۱۰‌ ماه در این سهم ۱۸ درصد در زیان هستن. عملا در این سهم کاری جز تماشا کردن نمیشه کرد.

======================
@Reza_Ghanipur
رشد اقتصادی ۸ درصدی، از رویا تا واقعیت

بحثی که در این مورد صورت گرفت، از نظر علم اقتصاد خیلی مهمه. اول اینکه رشد اقتصادی چیه؟ خیلی ساده و خلاصه بخوایم بگیم، فرض کنیم کشوری داریم که کل تولیدش در سال ۵ عدد سیب هست و در سال بعد تعدادش به ۶ عدد افزایش پیدا کنه. (لینک کتاب صوتی چرا ملت ها شکست می‌خورند)

پس‌ مشخصه که افزایش مقداری کالا و خدمات مهمه نه افزایش قیمتی، به علت تورم. منطق داستان هم خیلی ساده هست، به این صورت که با افزایش پول فقر کاهش پیدا نمی‌کنه، بلکه این کالا و خدماتی که در دسترس ما قرار می‌گیرن، مشخص میکنه ما فقیر هستیم یا نه.

قطعلا هیچکس در مورد لزوم افزایش رشد اقتصادی بحثی نداره، اما مهمه که ما بدونیم چه عواملی باعث افزایش رشد اقتصادی میشن، تا بتونیم ادعاهای دروغ افراد و مشخص کنیم‌. بنا به تمام آمارها و ارقام اقتصادی و نتایجی که در کشورهای مختلف ثبت شده، کشورهایی با اقتصاد آزادتر که دولت دخالت کمتری در اقتصاد داره، رشد اقتصادی بیشتری نسبت به کشورهایی با اقتصاد دستوری دارن. چرا؟ دلیل اصلی این موضوع به حقوق مالکیت افراد برمیگرده. یعنی چی؟

رشد اقتصادی زمانی اتفاق می‌افته که من و شما اقدام به تولید کالا و خدمات بکنیم. من و شما باید چرا باید تولید کنیم؟ برای کسب منافع شخصیمون یعنی همون، سود کردن. جمله ساده ای از ادام اسمیت پدر علم اقتصاد هست که میگه: این از سخاوت قصاب، مشروب‌ ساز و نانوا نیست که ما بر سر میز خود شام داریم، بلکه از علاقه آنها به نفع خودشان است. اگه این گزاره تاریخی رو درک کنیم، بنیان اقتصاد رو درک کردیم.

ربط آزادی اقتصادی به‌ حقوق مالکیت چیه؟ خیلی ساده بگم: دولت نتونه مالکیت ما روی مال و جانمون رو نقض کنه. به چه شکل؟ مصادره اونها، گرفتن مالیات، قیمت گذاری و .... طبیعتاً اگه قرار باشه دولت روی چیزی که شما تولید می‌کنید، قیمت گذاری کنه (دولت تورمو ایجاد میکنه و با قیمت گذاری مالیات پنهان میگیره) یا مالیات بگیره، باعث میشه شما منافع کمی نسبت به ریسکی که برای تولید کردین، کسب کنید و انگیزه شما برای تولید کم میشه.

بنابر این هر فردی که ادعا می‌کنه می‌تونه رشد اقتصادی رو افزایش بده، اما خلاف موارد بالا رو انجام میده، قطعاً شکست خواهد خورد، همونطور که در چند دهه گذشته بارها دیدیم. امروز مشکل اصلی ما بزرگ بودن دولت، هزینه‌های بسیار زیادش و دخالت‌های زیاد دولت و گرفتن انواع مالیات‌های آشکار و پنهان هست. متاسفانه با این برنامه های که آقایون دارن، افزایش رشد اقتصادی یک رویا هست. پیشنهاد میکنم این پست در کانال سیگنال رو حتما ببینید (لینک پست)

======================
@Reza_Ghanipur
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
رضا غنی پور
رفقا خیلی به ایردراپا دل نبندین، یادتون نره اکثر ایردراپ ها بازدهی جالبی ندارن.
مورد بعدی (خودمم دیگه‌ خسته شدم)

ارز تلگرام استارز (Telegram Stars) که تلگرام برای خرید و فروش خدمات و انواع کالاهای دیجیتال معرفی کرده (در کل پشتوانه خوبی داره)


https://www.tg-me.com/major/start?startapp=111796829

======================
@Reza_Ghanipur
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
رضا غنی پور
مورد بعدی برای پرتفو غیر بورسی صندوق های زعفران هست. چارت #نهال و #سحر_خیز به محدوده های کم ریسک نزدیک شدن. برسی قبلی در آذر ماه سال قبل بود و بازدهی بیشتر از صندوق درامدثابت داشت (حدود 25 درصد در 6 ماه) که برای این نوع پرتفو ها قابل قبوله. ======================…
در ادامه بررسی های یک ساله گذشته بازار سرمایه، نوبت به پرتفو غیر بورسی صندوق #نهال و #سحر_خیز میرسه که در ۱۹ خرداد سال قبل انجام شد (ریپلای شده). نتیجه تحلیل حدود ۱۸۰ درصد بازدهی در ۶ ماه هست.

======================
@Reza_Ghanipur
چارت شاخص #هم_وزن به تاریخ ۳۱ تیر ۱۴۰۳

تا سطح از دست نرفته، این سناریو مد نظر هست. اگه نیاز هست به توضیح بیشتر در یک ویدئو هست، در اینستاگرام اپلود میشه (لینک پیج اینستاگرام).

======================
@Reza_Ghanipur
کاربر توییتر : شرکت آرامکو عربستان با میانگین p/e 14 در حال معامله هست، شرکت های پالایشی ایران با میانگین pe 4 روی زمین موندن .....

======================
@Reza_Ghanipur
رضا غنی پور
#فولاد 6 تیر 1402 یک ستاپ معاملاتی ساده و برگشت سهم به سقف شکسته شده. برای میان مدت و بلند مدت کم ریسک. (تحلیل قبلی فرض بر اصلاح عمیقتر و حدود 25 درصد بود ولی سهم با 10 درصد اصلاح سقف رو شکست) ====================== @Reza_Ghanipur
#فولاد ۱ مرداد ۱۴۰۳

در ادامه بررسی سهم های معرفی شده در یک سال گذشته  چارت فولاد در تایم فریم هفتگی رو مشاهده می‌کنید، که حدود ۵۰ درصد بازدهی مثبت بعد از بررسی قبلی (به تحلیل قبلی ریپلای شده) داشته و با توجه به وضعیت فعلی بازار طبیعتاً وضعیت مناسبی رو شاهدیم. در ادامه کار هم تا زمانی که سطح ۴۲۰ از دست نرفته، انتظار این سناریو دارم.

======================
@Reza_Ghanipur
رضا غنی پور
#طلا_جهانی تایم کوتاه مدت ====================== @Reza_Ghanipur
#طلا_جهانی

تا اینجا طبق انتظار پیش رفت و حتی استاپ معامله گرانی که در شکسته شدن سطح عجله کردنو زد. اگه میخواین احتمال این مدل استاپ خوردن براتون کم بشه, استوری اموزشی امروزو، در استوری های اینستاگرام، مشاهده کنین. ستاپ ها هم در استوری های اینستاگرام، گروه و کامنت پست ها به صورت رایگان قرار داده میشه.

======================
@Reza_Ghanipur
2024/11/15 09:48:37
Back to Top
HTML Embed Code: