Telegram Web Link
رضا غنی پور (بازار های مالی)
Photo
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
#شاخص_کل 29 مرداد 1402 - سوالات زیاد بود پس تصمیم گرفتم تو یک کلیپ توضیح بدم.

======================
@Reza_Ghanipur
#بیت_کوین این سطحی که در موردش نوشتم واکنش نشون داد و ریزش شدیدی کرد. الان به محدوده سطح هفتگی نزدیک شدیم. اینجا به بعد معامله گرای تایم های پایینتر بهتره مراقب پوزیشن های Short خودشون باشن تا استاپ نخورن, چون احتمال رشد خیلی زیاد هست.

======================
@Reza_Ghanipur
اخبار فقط ابزار بازارساز هست برای کنترل روانی معامله‌گران خرد. بازارساز برای ورود و خروج در سهام و یا ساخت الگو در چارت، به جز قدرت نقدینگی خودش، نیاز به همراهی سهامدار خرد هم داره. بنابراین با مخفی کردن اخبار یا بولد کردن اون‌ها برای معامله‌گر خرد ایجاد فشار روانی می‌کنه تا این معامله‌گران دست به اشتباه بزنند و دچار سوگیری‌هایی مانند ترس و حس عقب افتادن بشن.

برای مثال ایجاد ترس کردن که توافق قراره بشه و دلار قراره ریزش سنگین کنه. چی شد؟ دلار یکم بالاترم رفت ولی بازار یک ماهه منفیه. دفعه قبل یادتونه میگفتن دلار میشه ۱۵ تومن؟ رابرت پرچر نظریه پرداز امواج الیوت حرف جالبی زد: به دنبال اخبار منفی (نزولی) برای وارونه شدن روند نباشید! روند بازار نه با اخبار بد، بلکه با اخبار خوب وارونه میشه. برای همین تاکید ما روی چارته نه اخبار، چون این خبرها معمولا در چارت پیشخور شده.


=====================
@Reza_Ghanipur
رضا غنی پور (بازار های مالی)
سناریو کم ریسک برای #ثفارس در تایم فریم هفتگی 24 شهریور 1401 تحلیل ها و مطالب بنده صرفاً اظهار نظر شخصیست و جنبه آموزشی دارد. پس معیاری برای معامله شما نباشد. ====================== @Reza_Ghanipur
#ثفارس در تایم فریم هفتگی 5 شهریور 1402

یک سال پیش بود این سهم برسی شد (لینک تحلیل قبلی) و دقیق طبق تحلیل اول یک اصلاح 40 درصدی کرد و بعدش حدود 550 درصد بازدهی ساخت. برای ادامه این دو سناریو کم ریسک هستن. یعنی یا سهم بیاد به سطح شکسته شده برگرده و الگو بسازه یا سقف قبل رو بشکنه.

======================
@Reza_Ghanipur
رضا غنی پور (بازار های مالی)
#شاخص_کل 29 مرداد 1402 - سوالات زیاد بود پس تصمیم گرفتم تو یک کلیپ توضیح بدم. ====================== @Reza_Ghanipur
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
هم در اردیبهشت (لینک تحلیل) و 2 خرداد (لینک تحلیل) که الگوی ریزشی برای بازار فرض کردم و هم در 29 مرداد (لینک تحلیل) که گفتم اینجا ستاپ خرید هست و خودم کامل خرید کردم, سریع چنتا از دوستان گارد گرفتن و گفتن اشتباه هست بازار قراره فلان بشه و ... جدا از اینکه هر سبک تحلیلی یک وین ریت برای خودش داره و قرار نیست همیشه درست در بیاد, یک حس برام مشترک بود در این تحلیل ها و اون تنها بودن در بازار هست. حسی که داشتم دقیقا مثل همین کلیپ بود. واقعا در بازار همه ما تنهاییم.

======================
@Reza_Ghanipur
#بهپاک در تایم فریم هفتگی به محدوده کم ریسک نزدیکه هست. 12 شهریور 1402


======================
@Reza_Ghanipur
رضا غنی پور (بازار های مالی)
چارت هفتگی #حفاری به تاریخ ۱۸ آذر ۱۴۰۱ چند نفر از دوستان این سهم رو درخواست کردند برای تحلیل. چارت سهم ساده هست و ما دو محدوده ۳۲۰ و ۴۸۰ رو فعلا داریم که میشه برای معامله در نظر گرفت. طبیعتا دوستانی که خلاف روند خرید میکنن طبق تحلیل ۱۲ مرداد ماه در محدوده…
چارت هفتگی #حفاری به تاریخ 13 شهریور 1402

از تحلیل قبلی که بهش ریپلای کردم در آذر سال قبل (لینک) تونست 100 درصد دیگه هم بازدهی خلق کنه. چیزی که در این سهم لذت بردم, واکنشش به محدوده ها هست. دقیقا تا 460 اصلاح کرد و رفت بالا. به نظرم تو حرکت اولیه تا 750 میتونه رشد کنه و بعدش به سمت 1000 رشد کنه.

======================
@Reza_Ghanipur
چه رقابتی دارن این دوتا در خریت‌. خب فرض می‌کنیم شرکت‌ها در ایران به (هر دلیلی) باید با قیمت پایین‌تر محصول خودشون رو بفروشن. اتفاقی که می‌افته اینه که اون محصول توسط افرادی که رانت دارن خریداری می‌شه و در بازار داخل یا خارج از ایران به قیمت بالاتر فروخته می‌شه. این یک قاعده اقتصادی مشخص و قطعی هست (توهمی هم هست که میگن: میشه نظارت کرد).

معمولاً مصرف کننده حتی مجبور به پرداخت بهای بیشتر نسبت به قیمت جهانی هم خواهد شد (مثل ماشین و ....) ، چون ما در اینجا با ایجاد این رانت، انحصار هم ایجاد کردیم. راه درست اینه ما پرداخت هر نوع یارانه به شرکت‌ها رو قطع کنیم (از ارز ارزان گرفته تا انرژی و ... ) و در طرف دیگه حقوق مالکیت اون شرکت رو به رسمیت بشناسیم تا بتونه قیمت گذاری روی محصولاتش رو انجام بده و تمام مقررات و هزینه‌های اضافی از جمله مالیات (الان عاشقان دولت میگن مالیات مقدسه و باید زیادش کنن) رو حذف یا کاهش بدیم. وقتی از راه درست بریم هم حقوق و دستمزد بالا میره و هم تورم کاهش پیدا میکنه که نتیجش افزایش قدرت خرید و همینطور افزایش تولید کالا و خدمات هست.

======================
@Reza_Ghanipur
رضا غنی پور (بازار های مالی)
#شاخص_کل 24 تیر 1402 اول اینکه وقتی ما سطحو داریم نیاز به سناریو نیست و فقط جهت پیدا کردن ستاپ معاملاتی برای گرفتن نوسان ازش استفاده میکنیم. در تایم اصلی بازار طبق انتظار به سطح شکسته شده برگشت تا نقدینگی جامونده وارد بشه. در تایم پایین الگوی خودشو تکمیل…
بازار هیچ وقت یک کله بالا نرفته و برای معامله گرای روندی, محدوده های قابل معامله میسازه. برای نمونه در چارت #شاخص_کل رشد های قبلی بازار رو دقت کنید. بعد حرکت اولیه رو به بالا, شاهد نوسان چند هفته ای بودیم (دایره های قرمز).

======================
@Reza_Ghanipur
یک نمونه که نشون میده چقدر داشتن یک سیستم معاملاتی اهمیت داره، نیکلاس دارواس افسانه ای هست. اون در دهه ۱۹۵۰ یک رقاص بود و کارفرماش برای پرداخت حقوق، به جای پول مقداری سهام از یک شرکت گمنام رو داد. جالبه که بعد از مدتی دارواس حدود 800 دلار, بابات افزایش قیمت اون سهام سود کرد. این باعث شد که دارواس شروع به معامله در بازار سهام کنه. ولی چون اطلاعاتی نداشت و شانسی خرید میکرد, دچار زیان شد.( Newtraderu)

دارواس تصمیم گرفت به توصیه و حرف‌های دیگران خرید کنه ولی بعد از مدتی متوجه شد که در اکثر خریدهاش ۲۰ الی ۳۰ درصد ضرر میکنه. دارواس در کتابش به نام (
چگونه در بورس دو میلیون دلار بدست اوردم) به این دوران، دوران قمار بازی میگه. یه مدتی هم دارواس با روش فاندامنتال خرید و فروش کرد ولی بازم فایده نداشت و ضرر میکرد. تا اینکه با نگاه به نمودار و رفتار قیمت سهم وارد سود, شد. پس شروع به آشنایی با تحلیل تکنیکال می‌کنه و به روشی در تحلیل تکنیکال می‌رسه (Box Theory) که سود خوبی بهش میده.

دارواس نشون داد، یک فرد چطور با شناسایی اشتباهاتش و تکرار نکردنشون, میتونه موفق بشه. یکی از کارهای جالبی که دارواس انجام میداد ثبت تمامی معاملاتش به خصوص علت سود و زیانش بود. جمله قشنگی هم داره که میگه: باید گران خرید و گران فروخت. منظور معامله در جهت روند هست. در ادامه میگفت: من به تحلیل اعتقاد دارم نه پیش‌بینی. من میدونستم که باید کاملا به سیستم معاملاتی که برای خود ساختم عمل کنم و تصمیم گرفتم که حد ضررم برام تصمیم گیری کنه.

======================
@Reza_Ghanipur
چارت هفتگی و روزانه #بورس به تاریخ 19 شهریور 1402

به محدوده کم ریسکی نزدیک هست و به نظر میتونه این الگو رو شکل بده.

======================
@Reza_Ghanipur
رضا غنی پور (بازار های مالی)
چارت هفتگی و سناریو کم ریسک برای #بترانس 19 تیر 1401 برای اینکه از این چارت جهت معامله استفاده کنید دانستن موارد زیر اجباریست: (خط روند چیست) (محدوده حمایتی و مقاومتی چیست) (پولبک چیست) (بریک اوت چیست) (ستاپ معاملاتی) تحلیل ها و مطالب بنده صرفاً اظهار نظر…
چارت هفتگی #بترانس به تاریخ 20 شهریور 1402

تحلیل قبلی این سهم در 19 تیر 1401 (لینک) دقیقا طبق انتظار شکل گرفت. یعنی ابتدا 20 درصد ریزش در 3 ماه و بعد رشد 100 درصدی. تا وقتی بالای سطح مشخص شده قرار گرفته, سناریو فرضی رسم شده در چارت مورد انتظار منه.

======================
@Reza_Ghanipur
چارت هفتگی #بمیلا به تاریخ 26 شهریور 1402 - حرکت کلاسیک و ساده ای رو در این سهم مشاهده میکنیم.

======================
@Reza_Ghanipur
هر کاهشی در نرخ رشد نقدینگی باعث کاهش پایدار تورم نمیشه. بخش قابل توجهی از رشد پایه پولی تحت‌تأثیر چگونگی تأمین کسری بودجۀ دولت هست. رشد پایه پولی در فروردین امسال به ۴۵ درصد هم رسید. رشد پایه پولی فقط با محدودکردن دولت امکان داره تا دولت از طریق اعمال فشار بر سیستم بانکی خلق نقدینگی نکنه. امار ترسناکی که منتشر شده, رشد بدهی دولت به بانک‌های تجاریه. در سال گذشته، به ۱۴۷/۸ درصد (یعنی ۲/۵ برابر در مقایسه با ۲۱/۴ درصد سال ۱۴۰۰) رسیده.

دولت در سال گذشته نزدیک ۸۰۰ هزار میلیارد تومان کسری داشت. دولت بخش زیادی این کسری رو با مجبور کردن بانک‌ها به خرید اوراق دولتی و شاید موارد دیگه، از نظام بانکی تأمین کرده. این اقدام دولت باغث شد بانک‌ها با کمبود منابع مواجه بشن و پرداخت وام و تسهیلات رو کاهش بدن. دولت در حال خرج‌کردن از محل منابع سیستم بانکی هست که نتیجش میشه، بانک‌های تجاری به بانک مرکزی رو بیارن و اضافه‌برداشت انجام بدن. خلاصه داستان اینه, نه تنها تورم کنترل نشده, حتی به شکل خطرناکی دارن باهاش بازی میکنن. تورم برای اکثریت مردم یک درد هست ولی برای بدهکار بزرگ یعنی دولت یک نعمته.

======================
@Reza_Ghanipur
این نتیجه مسابقه بهترین تریدر های سال ۲۰۲۲ هست (منبع). به امار ۵ نفر اول و درصد سودشون نگاه کنید. تازه این ۵ نفر اوله و بالاتر از نرمال. حالا به نظر شما ادعای سود های نجومی در این بازار چقدر واقعی هست؟ بله تریدر های کمی وجود دارن که فوق العاده حرفه ای و با سابقه در حال گرفتن بازدهی های بالا مثل این ۵ نفر هستن ولی دلیل نمیشه ما بر این اساس رویا بافی کنیم.

======================
@Reza_Ghanipur
من نمی‌دونم توی کله اینا جای مغز چیه؟ میخوان دانشگاه‌ها رو پر کنن از امثال این نوابغ؟! جناب استاد قیمت کالایی که در بورس کالا به فروش میره، طبیعتاً باید از قیمت دستوری دولت بالاتر باشه. مثل اتفاقی که در داستان فروش خودروها در بورس افتاد. اما با وجود تمام سنگ اندازی‌ها، دیدیم که قیمت بورس کالا از قیمت بیرون از این بازار حدوداً ۲۰ درصد پایین‌تر بود و برعکس فروش سهمیه ای و قرعه کشی دولت، امکان خرید برای مصرف کننده واقعی بود. تازه اگه همین حالا انحصار خودرو شکسته بشه، قیمتا ۷۰ درصد ریزش میکنن.

رانت وقتی اتفاق می‌افته که قیمت گذاری دستوری وجود داشته باشه مثل همین داستان قرعه‌کشی‌های خودرو، فروش فولاد و سیمان سهمیه ای، فروش آرد سهمیه ای، بنزین و .... اصلاً چرا باید سهامدار، تاجر و مغازه‌دار تاوان خلق تورم دولت رو بدن؟ شما وقتی قیمت گذاری دستوری می‌کنی یعنی از جیب سهامدار و کل مجموعه تولید و فروش داری مالیات می‌گیری. بهانه شما چیه؟ دادن یارانه به صنایع؟ خب قطعش کنید. چرا باید مشکل ایجاد کنید، که حالا دنبال راه حلش باشین؟ دادن زمین و ... همش دروغه، فریب این دزدا رو نخوردید.

======================
@Reza_Ghanipur
2024/11/20 11:37:38
Back to Top
HTML Embed Code: