Telegram Web Link
عرضه اولیه سهام شرکت صبا فولاد خلیج‌فارس به روش ترکیبی در نماد معاملاتی #فصبا چهارشنبه 28 تیرماه انجام میشه. فقط نکته ای هست دقت کنید. بعد از عرضه اولیه سهم به خاطر پذیره نویسی چند ماه بسته میشه. یعنی نمیتونین بفروشین.

======================
@Reza_Ghanipur
تمام چارتها از فروردین تا به امروز رو آپدیت کردم. در بخش کامنتها هر پست میتونید چک کنید. به جز وبشهر و فملی که هر دو نوسان کوتاه مدت بودن، بقیه طبق انتظار پیش رفتن. چارتهای پاییز و زمستون هم که در اوج نا امیدی بازار تحلیل کردم و نظرم روی رشد بازار بود، تا الان خوب رشد کردن و نیاز به پشت بازو گرفتن براشون نیست.

عادت ندارم اینا رو بگم ولی متاسفانه تو اون دوره منفی وقتی میگفتم محدوده برای خرید خوبه، بعضی از دوستان خیلی حرفای جالبی نزدن و وقتی بازار یه رشد خوب کرد، و حرف از اصلاح در کوتاه و میان مدت شد، باز همون دوستان شاکی شدن (جالبه میگفتن ما نقد کردیم و ...). الان هم باز همون داستان تکرار شد.

من کاری به این صحبتا ندارم و راه خودمو میرم. طبیعی هست اگه معامله گری جای پر ریسک‌ خریده، الان با منفی سی درصد زیان ناراحت باشه. بازم تکرار میکنم، فقط سیستم معاملاتی خودتون مهمه و وزنی که به نظرات بقیه برای معامله میدین، در حد پشمک حاج ابدالله باشه :)

======================
@Reza_Ghanipur
رضا غنی پور
تا اینجا بازار اصلاحی که در ۲ خرداد بهش اشاره کردمو داشت. اینکه دقیق کجا تموم میشه واقعا گفتنش سخته. من نظرم فعلا این چارته (طبق معمول در چارت بدترین حالت که کشیدگی هست فرض کردم ولی میتونه راحت کوتاه شدگی هم داشته باشه) و محدوده ۲ میلیون و ۲۶۰ هزار واحد برام…
#شاخص_کل 24 تیر 1402

تغییر الگویی که ازش صحبت شد به این شکل هست که در چارت مشخص کردم و تعادل امروز بازار نقطه‌ای هست که برای نوسانگیرها جالب بوده و معنیش تغییر روند کلی نیست. ما برای تغییر روند کلی نیاز به تایید تغییر داریم و اون محدوده رو در چارت مشخص کردم. پس تا زمانی که ما تایید تغییر روند در کوتاه مدت رو نداشته باشیم سناریوی کوتاه مدت ما و دیدگاه ما اصلاحیه, اما در دیدگاه بلند مدت, محدوده فعلی (برای پورتفوهای بلند مدت و میان مدت) مناسب پیدا کردن ستاپ معاملاتی خلاف جهت روند بازار هست. پس چیزی که اهمیت داره، نگاه ما به بازار و تایم فریم‌های اونه. شما هم در مورد دیدگاهتون و وضعیت فعلی بازار صحبت کنید.

======================
@Reza_Ghanipur
با کشیدن سناریو احتمالی سعی در پیش بینی آینده نداریم، فقط جهت روشن کردن دیدگاهم به بازار هست. باید خود سهم رو جدا تحلیل کنید.

======================
@Reza_Ghanipur
صرافی کوکوین هم برای ماها که ایرانیم از دست رفت. فعلا صرافی بینگ ایکس رو دم دست داشته باشین. مشکلات ما تمومی نداره. (لینک)

======================
@Reza_Ghanipur
یه وقت فکر نکنید که ما همش داریم سود می‌کنیم تو این بازار. برای نمونه نوسانگیری آخر من در پرتفو نوسانگیری حد زیان خورد.

======================
@Reza_Ghanipur
رضا غنی پور
اینم صحبت یک معامله گر حرفه ای و با تجربه در مورد ترید (ترید با سرمایه گذاری فرق میکنه). ====================== @Reza_Ghanipur
اونوقت مهتاب خانوم با ۲۳ سال سن میگه تو ۵ سال به سطحی رسیده که میتونه ماهی ۵۰ درصد بازدهی مستمر داشته باشه و اگه میخوای تو هم یاد بگیری، میتونی با پرداخت هزار دلار ازش یاد بگیری :)

ما که بلد نیستیم، ولی اگه شما بلدین همچین سود هایی کنین، اصلا این پولا نباید براتون ارزش وقت گذاشتن رو داشته باشه.

======================
@Reza_Ghanipur
تصمیمات کشور افتاده دست همچین آدمایی که واقعاً باید ر** توی اون مدرک دکتراشون. بورس به خاطر رشد اقتصادی بالا نرفت، دلیلش تورم بود. همونطور که دلار، ماشین، پوشک بچه و ... به خاطر تورمی که دولت ایجاد میکنه، بالا رفتن.

======================
@Reza_Ghanipur
رضا غنی پور
با دوستم در مورد #خودرو صحبت میکردیم. در مورد محدوده های قابل معامله هم نظر بودیم ولی سناریو من اصلاح بیشتر تا سطح حمایتی بود و دوستم نظرش برگشت سهم از امروز. واقعیتش فرقی نداره کی درست میگه. ما چنتا محدوده داریم که بر اساس همونا میتونیم معامله کنیم. در دو…
مثل اینکه شرطو من از دوستم بردم. #خودرو به محدوده 240 تا 260 که در چارت مشخص شده رسید. این محدوده برای من مهمه و به نظرم جمع شدنش باعث میشه, کل بازار متعادل بشه. دو برسی قبلی درست جواب داد, امیدوارم این دفعه هم رو سفید ازش بیرون بیایم و جلوتون شرمنده نشم.

======================
@Reza_Ghanipur
چطور معامله گر بهتری باشیم: اصلاح اشتباهات و کار روی نقاط ضعف

پیداکردن نقاط ضعف و تبدیل آن به نقاط قوت. این حرف خیلی بدیهی و واضح هست؛ اما معمولا نادیده گرفته میشه. بسیاری‌از افراد، دائما در چرخه‌ی تکرار اشتباه قرار میگیرن. سوابق معاملاتی رو باید چک کنید. بدون اون رفع مشکلات خیلی سخت میشه. بررسی تاریخچه معاملاتی به‌شما کمک می‌کنه تا سریع‌تر مشکلاتو پیدا کنین. مثلا میتونه به شما بگه نرخ ریسک به ریواردتون چند باشه. یا کدوم ستاپ ها برای شما مناسبتر هست.

به خودون فشار نیارین که تمام مشکلات رو یک‌جا و به‌صورت همزمان حل کنید، چون اینجوری حتما خسته و درمونده میشین. اول با مهم‌ترین نقاط ضعف شروع کنید که احتمالا مشکلاتِ مربوط‌ به مدیریت ریسک هست. حل این مشکلات قطعاً میتونه در رفع مشکلات دیگه به شما کمک‌ کنه. تو مسیرتون مانع زیاد به پستتون میخوره. شعار من اینه: آهسته و پیوسته به جلو حرکت کن. dailyfx

======================
@Reza_Ghanipur
#قشکر 2 مرداد 1402

به نظرم به محدوده کم ریسکی رسیده و میشه مدیریتش کرد.

======================
@Reza_Ghanipur
رضا غنی پور
دیدن نمودار قیمت #دلار در بلند مدت هم خالی از لطف نیست. 22 خرداد 1402 ====================== @Reza_Ghanipur
#دلار نظرم تغییر خاصی نکرده و بین محدوده 45 تا 55 تومن مدتی بازی میکنه و بعدش سقف قبلیو به بالا میشکنه. پس در خریدش به این مود دقت کنید و تاثیرش در بازار سهام رو در نظر بگیرین. 2 مرداد 1402

======================
@Reza_Ghanipur
رضا غنی پور
به تصویر #شاخص_کل در سال 97 که سقف قبلیشو شکست دقت کنید. تا یک سال یعد شکست بازار چند اصلاح سخت داشت. باید به بازار دید منطقی داشته باشین و با توجه به واقعیت و اطلاعات امروز برنامه ریزی کنید. شاخص میتونه طبق الگوی رسم شده حتی به سقف شکسته شده برگشت کنه و مدتی…
#شاخص_کل 24 تیر 1402

اول اینکه وقتی ما سطحو داریم نیاز به سناریو نیست و فقط جهت پیدا کردن ستاپ معاملاتی برای گرفتن نوسان ازش استفاده میکنیم. در تایم اصلی بازار طبق انتظار به سطح شکسته شده برگشت تا نقدینگی جامونده وارد بشه. در تایم پایین الگوی خودشو تکمیل نکرده تا بشه نظر قطعی داد امام فعلا این الگو رو به شروطی که در چارت دوم نوشتم میشه براش در نظر داشت. شرط تغییر روند که هنوز سر جاشه (27 خرداد در موردش نوشتم) و تا 2 میلیون 270 نشکنه, هیچ تاییدی برای تغییر روند کوتاه و میان مدت نداریم. پس با مثبتها هیجانزده نشین. قاعدتا سطح 1900 تا 2 برای دیدگاه ما محدوده ورود برای پرتفو های بلند و میان مدت هست.

======================
@Reza_Ghanipur
اگر حرفه ای درگیر بازار هستین, احتمالا کتاب پیت بول: درس‌هایی از یک معامله‌گر روزانه قهرمان در وال استریت اثر مارتی شوارتز رو خوندین. سایت newtraderu در مقاله ای به این شخص پرداخته. جالبه بدونین شوارتز از اندیکاتور میانگین 10 روزه برای برای شناسایی روند اصلی استفاده میکنه و به این اندیکاتور چراغ قرمز، چراغ سبز میگه.

جمله جالبی داره که میگه: “همیشه از حرف کسانی که می‌گویند تا حالا کسی از تحلیل تکنیکال ثروتمند نشده است، خنده‌ام می‌گیرد. عاشق این حرف آنها هستم! این حرف پاسخی متکبرانه و چرند است. من به مدت ۹ سال از تحلیل فاندامنتال استفاده کردم اما در آخر به عنوان کسی که از تحلیل تکنیکال استفاده می‌کند ثروتمند شدم.”

شوارتز بزرگترین تغییر در حرفه معامله‌گری خودشو زمانی میدونه که به روانشناسی در معامله‌گری توجه کرد. اکثر مردم فکر می‌کنن رقیب اونها بازار هست، اما بازار اهمیتی به ما نمیده. در حقیقت رقیب ما خود ما هستیم. سعی نکنی خواست خودتون رو به بازار تحمیل کنید اون هم فقط برای اینکه ثابت کنید حق با شماست. روی چیزی که شما دوست دارید یا فکر می‌کنید باید اتفاق بیافتد تمرکز نکنین. به حرفی که بازار همین حالا به شما میگه گوش کنین. هدف معامله‌گری این نیست که ثابت کنید حق با شماست، بلکه کسب سود از بازار هست.

تمرکز شوارتز بیشتر بر روی کنترل ضرر بود. مهمترین موضوع در پول درآوردن اینه که اجازه ندیم ضررها از کنترل خارج بشن. قبل از انجام معامله، همیشه مقدار پولی که حاضرید در اون معامله از دست بدهین، حساب کنید. خرید دارایی که در حال ‌ریزش شدید هست مثل گرفتن چاقوییه که در حال افتادن باشه. البته منظور مارتی شوارتز، خرید در کف قیمتی نیست. اکثر معامله‌گرا در تقابل با روند به دنبال پیدا کردن کف قیمتی، پول زیادی رو از دست میدن. در روند نزولی، صبر کنید تا ابتدا یک افزایش قیمت به دلیل اشباع فروش شکل بگیره، تا شانس موفقیت شما در خرید کردن در کف قیمتی بیشتر بشه.

======================
@Reza_Ghanipur
#دیران 7 مرداد 1402

======================
@Reza_Ghanipur
من این روزا معامله گران خیلی باتجربه ای رو دیدم که شاید کل پرتفوی اونها فقط 10 تا 15 درصد وارد زیان شده. نگاهش بلندمدتی هست و در دو سال گذشته هم سودهای مناسبی داشته. ولی با این وجود, بازم الان میترسه. میخوام بگم این ترس ها عادیه. این نمودار 75 ساله ثروت وارن بافت افسانه ای، از سن 14 سالگی تا 89 سالگی هست. در سال 2008 پرتفوی بافت از 62 میلیارد دلار به 37 میلیارد دلار کاهش پیدا کرد. این یک افت 40 درصدی یعنی برای بازگشت به حالت اولش 68 درصد بایستی سبدش رشد میکرد. وقتی بازار سهام اصلاحی میشه حتی بهترین پرتفوی سرمایه‌گذاران هم وارد زیان میشن. یک سرمایه گذار شناخته شده و معتبر در بزرگترین اقتصاد دنیا هم ممکنه زیان سنگینی کرده و 7 سال زمان برده تا این زیان جبران بشه.

======================
@Reza_Ghanipur
2024/10/01 22:37:07
Back to Top
HTML Embed Code: