Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
گوربابای حرفای انگیزشی. تو انسانی و نمیتونی همیشه انگیزه داشته باشی. فقط به نظم و تعهد نیاز داری.

======================
@Reza_Ghanipur
رضا غنی پور
چارت هفتگی و سناریو کم ریسک برای #ومعادن 7 تیر 1401 برای اینکه از این چارت جهت معامله استفاده کنید دانستن موارد زیر اجباریست: (خط روند چیست) (محدوده حمایتی و مقاومتی چیست) (پولبک چیست) (بریک اوت چیست) (ستاپ معاملاتی) تحلیل ها و مطالب بنده صرفاً اظهار نظر…
نمودار قیمت و اهداف انتظاری برای سهام #ومعادن در تایم فریم هفتگی به تاریخ 26 اردیبهشت 1402

برسی قبلی این سهم در 7 تیر سال قبل بود و طبق انتظار بعد اصلاح تونست سقف رو بشکنه و رشد 90 درصدی رو ثبت کنه. یادمه دوستی گفت چقدر چارتو ساده کشیدی. واقعا هم حرکت بازار پیچیده نیست و قرار نیست ما نقاشی بکشیم روی چارت. ما اینجا هستیم تا سود کنیم, فقط همین. یک سری محدوده ها و الگوهای جذاب و کم ریسک رو یاد گرفتیم و طبق همون معامله میکنیم.

======================
@Reza_Ghanipur
مطلب جالبی خوندم در سایت learn to trade the market که در مورد حسرت از دست رفتن معاملات پر سود‌ بود. اتفاقی که این روزها در بین معامله گران زیاد مشاهده میشه و معمولا به خاطر وسواس بیش‌ از حد رخ میده. چطور فرصت معاملات پر سود رو از دست ندیم؟ نمیشه این خطا رو کامل حذف کرد ولی میتونیم کمترش کنیم. مهمترین مورد مربوط به سوگیری ذهن به گذشته هست. قبلا هم نوشتم که انسان عادت داره و اینطور تکامل پیدا کرده که برای تصمیم‌گیری در مورد آینده از گذشته کمک بگیره.

این رفتار برای زنده موندن گونه انسان مفید بود و از تکرار اشتباهات کشنده جلوگیری میکرد. اما در معامله‌گری باعث مشکلاتی میشه. در محیطی که نتایج به صورت تصادفی زیاد هست این رفتار باعث ایاد رابطه علت و معلولی اشتباه میشه. فرد در مواجهه با واقعیت بیش‌ از حد تحت تاثیر گذشته یا نتایج معاملات قبلی قرار داره، نتایجی که هیچ ارتباطی با نتیجه معامله بعد ندارن (خطای قمار باز).

نه شما و نه هیچ‌کس دیگه قدرت غیب‌گویی ندارین، بنابراین تلاش برای پیش‌بینی نتیجه معامله بعد، بر اساس معامله قبلی نه‌ تنها بیهوده، بلکه احمقانه هست. احساس پشیمونی خیلی خطرناکه و میتونه به معاملات انتقامی منجر بشه. میدونم خیلی سخته ولی اجازه ندین ترس از زیان شما رو از نظر ذهنی فلج کنه, چون یکی از علل اصلی از دست دادن معاملات پر سود هست. به‌عنوان معامله‌گر، دشمن و رقیب شماره یک شما خود شما هستین. اینکه چقدر طول میکشه تا متوجه این موضوع بشین و قبولش کنید, زمان و سودآوری مستمر معاملات شما رو تعیین میکنه.

======================
@Reza_Ghanipur
عرضه اولیه #زفجر به روش ترکیبی هست. یعنی اول صندوقها میخرن و قیمتو مشخص میکنن و بعد مثل باقی عرضه اولیه ها به هر کد تعداد مشخص میرسه. طبیعتا اینجوری تعداد کمتری سهم به شما میرسه ولی نکته جالب داستانو براتون بگم. این شرکت زفجر متعلق به بنیاد هست. بنیاد به شکل غیر مستقیم, مالک چنتا از صندوقاست که امروز قیمت عرضه عمومی رو قرار هست تعیین کنن. قیمت این سهم به شکل نرمال نباید بیشتر از 1000 باشه ولی حدس میزنم این صندوق ها قیمتو تا جایی که بتونن, بالا میارن.

======================
@Reza_Ghanipur
نمیخوام بترسین، ولی نظرم در مورد #دلار اینه ما راهی که ترکیه و لبنان رفت رو داریم میریم. چطور؟ نمودار قیمت دلار در ترکیه و لبنان رو مشاهده کنید. مثل ما یک دوره طولانی با شیب ثابت رشد کرد و با ادامه دادن اشتباهات خودشون و انکار مشکلات, ناگهان با شکست خط روند, روبه رو شدن که در چارت مشخصه. فعلا دلار برای ما با برخورد به خط روند کمی اروم گرفته ولی دوره های این ارامش هر بار کوتاه و کوتاهتر شده. دیر یا زود این خط روند شکسته میشه و این اتفاق برای ما هم خواهد افتاد. فکر میکنم این دوره رشد بازار با شکست این خط در دو سال آینده همراه بشه.

======================
@Reza_Ghanipur
احتمالات رو درست درک کنید چون آمار دروغ نمیگه

در هر سیستم معاملاتی که بسازین، برد و باخت به‌صورت تصادفی توزیع میشه. یعنی فرض کنید شما میدونید درصد برد (Win Rate) شما 70 درصد هست. اما بازهم مشخص نیست کدوم معامله با سود بسته میشه و کدوم یکی با ضرر. پس تغییر قابل‌توجه ریسک در معاملات هیچ فایده‌ای برای شما نداره، چون معامله بعدی هرچقدر هم که خوب به نظر برسه, بازم مشخص نیست نتیجش چی میشه. یادتون نره که هر معامله در مسیر معامله‌گری شما نقش ناچیزی داره و مهم برایند چند ساله شماست. اگر با ریسک بیش‌ از حد روی معاملات اهمیتش رو بالا ببرین, در اخر شما ورشکسته خواهید شد. جلوی ضرر رو نمیشه گرفت، ولی میشه کنترلش کرد. معامله‌گر های زیادی میبینم که سعی میکنن زیان رو به صورت کامل از معاملاتشون حذف کنن. این کار یعنی پیش‌بینی چیزی که غیر قابل‌ پیش‌ بینی هست. همین حرکت میتونه باعث اشتباهات مرتکب بشه.
learn to trade the market

======================
@Reza_Ghanipur
فعلا در مورد #شاخص_کل بدترین سناریو در نظر میگیریم. فرض من اینه تا محدوده پر ریسک کوتاه مدت که در چارت مشخص کردم, نشکنه الگویی که اصلاحی تموم نشده. شکست محدوده 2500 کار ما رو اسون میکنه. بیشتر هم بحث اصلاح زمانی و برگشت به سطوح شکسته یا ایجاد الگوی صعودی جدید در سهم ها هست. دقت کنید, پیوتی که در 2550 شکل گرفته در تایم فریم هفتگیه و باید در همون تایم بشکنه. اگه طبق بدترین حالت ها برنامه ریزی کنیم, بازار کمتر ما رو اذیت میکنه. 2 خرداد 1402

======================
@Reza_Ghanipur
رضا غنی پور
احتمالات رو درست درک کنید چون آمار دروغ نمیگه در هر سیستم معاملاتی که بسازین، برد و باخت به‌صورت تصادفی توزیع میشه. یعنی فرض کنید شما میدونید درصد برد (Win Rate) شما 70 درصد هست. اما بازهم مشخص نیست کدوم معامله با سود بسته میشه و کدوم یکی با ضرر. پس تغییر…
جسی لیورمور در کتاب “خاطرات یک اپراتور سهام” نوشت: فرد اگر انتظار امرارمعاش از این بازار دارد باید به خود و قضاوتش ایمان داشته باشه. کار که برای توسعه حس شهود خودتون می‌تونید انجام بدین اینه که فهرستی از مانتراهای معاملاتی روزانه تهیه کنید. مثلا من به مزیت های سیستم معاملاتی خودم (Edge) ایمان دارم.

من به قوانین غربالگری خود ایمان دارم و وارد معاملاتی می‌شم که از فیلترهام عبور کنن ولب برای صرف‌نظر کردن از معامله پشت قوانین غربالگری‌م پنهان نمی‌شم. به خود مایمان دارم و در معامله بعدی بیش‌ازحد به مسئله‌ای فکر نمی‌کنم. به نتیجه آخرین معامله‌ خودم اهمیت نمیدم، این معامله به معامله بعدی من ارتباطی نداره.

باید هر معامله رو به‌صورت تجربه و رویدادی منحصربه‌فرد ببینید، چون در واقعیت نیز همین‌طور هست. نباید به یک معامله بیش‌ از حد متعهد شیم و سرمایه زیادی روش ریسک کنیم. شما باید از سرمایه خودتون حفاظت کنید تا اعتماد به‌ نفس شما ضربه نخوره و احساس مثبتی داشته باشین.

یادتون باشه سرمایه شما در بازار حکم اکسیژن رو داره، پس مطمئن بشین که همیشه مقدار زیادی ازش دارین. معامله‌گران اغلب تجربیات و اتفاقات بد زندگی شخصی خودشون رو با معاملاتشون مرتبط می‌کنن. اما زندگی شخصی و اتفاقات بد باید از دنیای معامله‌گری جدا باشن. شما باید به هر قیمتی از ذهنیت معامله‌گری و سرمایه خودتون محافظت کنید.

======================
@Reza_Ghanipur
دوستان پرسیدن عرضه اولیه عالیس که در قیمت هر سهم ۱۶٫۹۲۳ ریال اعلام شد ارزش خرید داره؟ قیمتش قابل قبوله ولی به خاطر دو مرحله ای بودن فکر نکنم بیشتر از 400 تا 300 تومن به هر نفر برسه. این روش دو مرحله ای هم روش جدیدی برای دستکاری قیمت و نون رسوندن به معاملگران مثلا حرفه ای بازار هست. دقت کنید تایم سفارش بین ساعت ۱۲:۱۰ الی ۱۴:۱۰ تعیین شده.

======================
@Reza_Ghanipur
#شجم چارت ماهانه 7 خرداد 1402

فکر میکنم اخرین موج اصلاح قبل شکست رو داره انجام میده

======================
@Reza_Ghanipur
رضا غنی پور
نمودار قیمت #غدیس در تایم فریم هفتگی به تاریخ 20 فروردین 1402 به نظرم با شکست سقف قیمتی بعد از سه سال و برگشت قیمت به سطح شکسته شده, این سهم میتونه رالی جدیدو شروع کنه. ====================== @Reza_Ghanipur
#غدیس چارت هفتگی و ماهانه 7 خرداد 1402

تازه این سهم برسی شده بود. امروز دوباره داشتم چک میکردمش و واقعا از نظر تکنیکالی چارتش خیلی خوبه و زیر نظر باید گرفت.

======================
@Reza_Ghanipur
کارگزاری های ما نسبت به تمام دنیا بیشترین نرخ کارمزد رو می گیرن ولی در مقایسه با کارگزاری های کشورهای دیگه بدترین خدمات ممکن رو عرضه میکنن. بخصوص کارگزاری های بزرگ ما که گل سرسبد شون کارگزاری مفید هست. همیشه خدا مشکل داره این کارگزاری. هنوز در بازار اتفاقی نیوفتاده و احتمالا اگر رشد خوبی داشته باشیم، دوباره با هجوم افراد به حساب های بورسی رو به رو میشیم. قطعا اون زمان، هم هسته معملات خراب میشه و هم کارگزاری ها از دسترس خارج. یکم از این همه پولی که میگیرن خرج سخت افزارها کنین. جایی که بازار دستوری و غیر رقابتی باشه، بهتر از این نمیشه.

======================
@Reza_Ghanipur
#پترول چارت هفتگی 9 خرداد 1402

======================
@Reza_Ghanipur
رضا غنی پور
چارت هفتگی و روزانه #فرابورس به تاریخ 21 آذر ۱۴۰۱ ====================== @Reza_Ghanipur
چارت هفتگی #فرابورس به تاریخ 9 آذر 1402

تونست از برسی قبلی 80 درصد رشد کنه و بعد به محدوده شکسته شده برگشت کرد. اونایی که خریدن میتونن محدوده رو حد زیان بگیرن یا برای ورود انتخاب کنن.

======================
@Reza_Ghanipur
گفتن دارندگان دستگاه‌های کارتخوان به ازای هر تراکنش خرید باید کارمزد بدن. یاد این بخش از مناظره دکتر غنی نژاد با علیزاده افتادم که این بی وجود گفت مردم ایران کمترین مالیات رو پرداخت میکنن. به جرات میگم نرخ مالیات حقیقی که مردم ایران پرداخت میکنن, جز ده کشور اول هست. کارمزد که مثال زدم بخش کوچکی از این مالیاتا هست. بدترینش مالیات تورمیه که ما حداقل سالی 40 درصد داریم پرداخت میکنیم. حالا روی این تورم هم دولت داره از ما جدا مالیات میگیره. همین نفت و گاز که دولت میفروشه, ارث باباش نیست. پیچیده تر هم میشه وقتی به اعداد نگاه کنیم.

از سال ٥٧ تا امروز در حدود ٤ ميليون بشكه در روز فروختیم ولی ظرفيت توليد نفت عربستان از ٤ ميليون بشكه به 13 ميليون بشكه رسيده. يعنى طى ده سال اخير ، حداقل ١٠٠٠ ميليارد دلار عدم النفع فروش نفت برای ايران. طلا, معادن و ... بماند. مالیاتی که هر پسر ایرانی در دو سال سربازی داره پرداخت میکنه. مالیاتی که هر زن ایرانی از بابت قوانین محدود کننده داره پرداخت میکنه. مالیاتی که هر ایرانی از بابت تحریم ها پرداخت میکنه. مالیاتی که هر ایرانی به علت محدودیت های واردات که دولت گذاشته پرداخت میکنه. وفقط پول نیست, بخشی از مالیاتی که پرداخت میکنیم, جان ماست. بعد این بی شرف لندن نشین به ما که وسط این مشکلات باقی موندیم میگه غربگرا.

======================
@Reza_Ghanipur
2024/10/02 04:24:08
Back to Top
HTML Embed Code: