Telegram Web Link
رضا غنی پور
#کگهر 9 خرداد 1401 سهم واگرای داره و در محدوده مقاومتی هست و تا وقتی 5120با یک کندل مناسب نزده سطح نشکسته و فرض بر ریزشه. برای اینکه از این چارت جهت معامله استفاده کنید دانستن موارد زیر اجباریست: (خط روند چیست) (محدوده حمایتی و مقاومتی چیست) (پولبک چیست)…
چارت روزانه #کگهر 4 دی 1401

به تحلیل قبلی ریپلای شد. نسبت به کلیت بازار عقب مونده. خرید در این زمان واقعا سخته پس احساسی عمل نکنید. پست قبلی در این مورد توضیح دادم حتما مطالعه کنید.

======================
@Reza_Ghanipur
رضا غنی پور
متاسفانه نمودار هفتگی #دلار خیلی ترسناک شده و الگوی قبلی رو داره تکرار میکنه و با شکست سقف قبلی میتونه تا 40 هزار تومان هم رشد کنه. امیدوارم اشتباه کنم. 23 اردیبهشت 1401 برای اینکه از این چارت جهت معامله استفاده کنید دانستن موارد زیر اجباریست: (خط روند چیست)…
نمودار هفتگی دلار و نمودار شاخص کل به #دلار

همونطور که قطعا میدونین, داره میگه تمام رشد اخیر بازار که حدود 35 درصد بود نتونست شاخص نسبت به دلار رو تغییر بده و ثابت موند. یعنی هیچ رشد واقعی تا این لحظه نداشتیم و خیلی هنر کرده باشیم, ارزش داراریی خودمون رو حفظ کردیم.

در 23 اردیبهشت که دلار 30 تومن بود نوشتم انتظار اینه دلار به سمت 40 هزار تومان بره (لینک تحلیل) و حالا عملا با دلار 43 تومنی (الان که داری میخونی حتما فرق کرده) ما حکم برده دولت رو داریم که میتونه برای زندگی ما تصمیم گیری کنه. متاسفانه اصلاح قیمت دلار هم فقط افزایش تقاضا رو خواهد داشت و دیگه باید به قیمت های جدید عادت کنیم.

نقل‌قول جالبی از هربرت مارکوزه هست که میگه: دستیابی به هرگونه آزادی، مستلزم آگاهی از انواع بردگی است, فون هایک تکمیل می‌کنه: تورم مادر بردگی هست. لودویگ فون میزس هم در نظریه‌ی پول و اعتبار جایی نوشته بود: تورم صرفاً به حاکمانی که سیاست‌هایشان فاجعه به بار می‌آورد، کمک می‌کند تا خود را تبرئه کنند. حتما این جمله رو من و شما خوب درک میکنیم.

======================
@Reza_Ghanipur
رضا غنی پور
#خاور در تایم فریم هفتگی 16 آبان 1401 تحلیل ها و مطالب بنده صرفاً اظهار نظر شخصیست و جنبه آموزشی دارد. پس معیاری برای معامله شما نباشد. ====================== @Reza_Ghanipur
در مورد سهم #خاور که در تاریخ 16 آبان در قیمت 190 برسی شد باید یک اصلاح انجام بدم. سهم تا به امروز 60 درصد بازدهی داشته و من انتظار داشتم قبل شکست سقف یک اصلاح داشته باشه, اما با قدرت سقف قبلی شکسته شد و به قیمت 310 تومن رسید. گزارش های مالی شرکت هم عالی بود. برای معامله گران کوتاه مدت خط روند قرمز که رسم شده و برای معامله گران بلند مدت محدوده 250 میتونه حد زیان باشه و سهامداری کنن.

تحلیل ها و مطالب بنده صرفاً اظهار نظر شخصیست و جنبه آموزشی دارد. پس معیاری برای معامله شما نباشد.

======================
@Reza_Ghanipur
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
واکنش من وقتی یکی میپرسه #دلار تا کجا بالا میره :)

جدا از شوخی، من انتظارم در اول سال (لینک تحلیل) محدوده ۴۰ بود، اما حالا عدد ۴۴ هم دیدیم. با توجه به اختلاف تورم دو کشور، رشد پایه پولی و رشد اقتصادی، انتطار من برای دلار در انتهای سال همین محدوده ۴۰ تا ۴۵ هست. پس برای خریداران کوتاه مدت، ریسک افزایش پیدا کرده، چون خیلی از معامله گران اقدام به شناسایی سود میکنن. برای انتهای سال ۱۴۰۲ هم، میانگین محدوده ۶۰ هزار تومان رو میشه انتظار داشت.

======================
@Reza_Ghanipur
رضا غنی پور
واکنش من وقتی یکی میپرسه #دلار تا کجا بالا میره :) جدا از شوخی، من انتظارم در اول سال (لینک تحلیل) محدوده ۴۰ بود، اما حالا عدد ۴۴ هم دیدیم. با توجه به اختلاف تورم دو کشور، رشد پایه پولی و رشد اقتصادی، انتطار من برای دلار در انتهای سال همین محدوده ۴۰ تا ۴۵…
به غیر از افسردگی فصلی، افسردگی بعد از بارداری و ... ما در کشورمون یه افسردگی دیگه داریم به اسم افسردگی بعد از افزایش قیمت دلار. اینو نوشتم تا بهتون بگم تنها نیستین و این حستون کاملا طبیعیه.

======================
@Reza_Ghanipur
رضا غنی پور
#اهرم ۴ آذر ۱۴۰۱ معامله گری که میتونه ریسک رو مدیریت کنه و دنبال بازدهی بیشتر در بازار هست، طبیعتا میتونه از صندوق اهرم استفاده کنه. نکته مهم اینه، تحلیل باید روی شاخص کل و هموزن به عنوان دارایی پایه این صندوق انجام‌ بشه. نکته بعدی هم محدوده خرید در چنین…
در مورد ستاپ خرید #اهرم که 4 اذر ماه در کانال منتشر شد و دوستان با رسیدن به تارگت 40 درصد زیاد پرسیدن بفروشیم یا نه, یک توضیح کوچیک بدم. این صندوق خاصیت کاهشیِ ضریب اهرمی، در بازار صعودی رو داره. یعنی صندوق‌های اهرمی، در ریزش‌ها، شدیدتر از شرایط صعودی، واکنش نشون میدن. پس خرید در محدوده فعلی پر ریسک هست و نیاز به تجربه بالایی در معامله گری داره. دوستانی هم که طبق این ستاپ وارد معامله شدن, این نکته رو در نظر بگیرن که ریسک این صندوق دو برابر صندوق های غیر اهرمی رسیده ولی با بازدهی حدودا برابر با صندوق های غیر اهرمی. دوستانی هم که تاکید داشتن بگم خودم چیکار کردم؟ خیلی شفاف میگم, با رسیدن به تارگت از این صندوق خارج شدم.

======================
@Reza_Ghanipur
اگر قرار بر این هست که با روند پیش بریم (برخلاف معامله گرانی که با تارگت خارج میشن) سه روش برای مشخص شدن تغییر روند و خروج رو به شما معرفی میکنم. انتخاب روش بستگی به چارت سهم، مدیریت سرمایه و روحیات شما داره. به ظاهر خیلی ساده هست اما چیزی که مانع شما در انتخاب یکی از این روش ها میشه و یا شما رو سر در گم میکنه، کمال گراییه. وجود این توهم که ما حتماً باید در کف خرید کنیم و در بالاترین نقطه بفروشیم. این خطای ذهنی در بیشتر مواقع باعث میشه ما در معاملات اشتباه کنیم و حتی بیشتر جا بمونیم. فراموش نکنید فقط یک گروه هستن که همیشه در کف میخرن و در سقف میفروشن، و اون گروه دروغگوهان.


======================
@Reza_Ghanipur
مارک داگلاس در زمینه تحلیل تکنیکال و شکاف روانشناختی به این موضوع اشاره میکنه:

“حدود ۹۵% از خطاهای معاملاتی هیچ ارتباطی به دانش ندارد؛ بلکه این اشتباهات ناشی از ترس ما در مورد از دست دادن پول، اشتباه‌های غیرسیستماتیک (اشتباهاتی که ماهیت هزینه نداشته و جبران نمی‌شوند مانند حجم زیاد) و موارد بی‌شمار دیگر است. بنابراین، حتی پیچیده‌ترین تحلیل‌های تکنیکال نیز یک معامله‌گر ناموفق و ناامید را به یک برنده ثابت و مطمئن تبدیل نخواهد کرد.”

======================
@Reza_Ghanipur
درصد وارونگی ها در منحنی بازده اوراق خزانه ایالات متحده به 90 درصد رسیده و متاسفانه معنیش خطر رکود شدید در بازار های جهانی هست.

======================
@Reza_Ghanipur
رضا غنی پور
#دالبر طبق تحلیل اردیبهشت که بهش ریپلای شد, اصلاح کرد و حالا در محدوده های کم ریسک هست. دیدگاه معامله روی این سهم باید به صورت پله ای باشه و بازه زمانی 6 تا 9 ماه. 8 شهریور 1401 تحلیل ها و مطالب بنده صرفاً اظهار نظر شخصیست و جنبه آموزشی دارد. پس معیاری برای…
یک مثال برای اینکه ببینید چرا نمیشه یک نسخه واحد برای همه پیچید. #دالبر که در ۸ شهریور تحلیل شد تا اینجای کار در سه ماه حدود ۴۰ درصد بازدهی داشته. اما همین سهم وقتی در نگاه بلند مدت مشاهده می کنیم, کل این بازدهی چیزی بیشتر از یک نوسان نیست. برای معامله گر بلند مدت تمام این محدوده ها مناسب برای خریده، چون نگاهش خرید در دوره‌ های رکود و فروش در دوره های رشد, اون هم در سهم های که حداقل با بازار همبستگی دارن هست. پس چیزی که اول از همه مهمه داشتن برنامه و نظم هست. وقتی از شخصی راهنمایی بخواین, باید نوع نگاهتون رو بهش بگین. من به شما قول میدم اگه منظم کار کنید و مدیریت سرمایه داشته بشین, حتی شانسی هم معامله کنید, در بلند مدت حداقل زیان نمیکین. الان هم حس جاموندن از بازار باعث نشه هیجانی عمل کنید. حتما موارد گفته شده رو رعایت کنید.

======================
@Reza_Ghanipur
چرا نباید اخبار را دنبال کنی؟

زلزله در سوماترا، سانحه هوایی در روسیه، مردی که سی سال دخترش را زیر زمین زندانی کرد، حقوق های بالا در بانک های آمریکا، حمله در پاکستان، رکورد جدید در پرتاب وزنه. آیا واقعا نیاز هست همهی این چیزها را بدانی؟ ما به طرز اعجاب آوری بمباران اطلاعاتی می شویم، اما به طرز اعجاب آوری کم میدانیم؟ چرا؟

چون دو قرن پیش، قالب مسمومی از اطلاعات را تحت عنوان«اخبار» خلق کردیم. اخبار برای ذهن به مثابه قند است برای بدن: اشتهاآور، آسان هضم و در درازمدت بسیار مخرب. دلایل زیادی برای دوری از اخبار وجود دارد. اینجا به سه مورد عمدهاش اشاره میکنم. اول این که مغز ما به انواع اطلاعات واکنش های نامتناسبی نشان میدهد. اخبار جنجال برانگیز، غافلگیرکننده، مردم محور، پر سروصدا و جزییاتی که مدام در حال تغییر است. همگی ما را تحریک میکنند، درحالی که اطلاعات خشک، پیچیده و فراوری نشده برایمان آرامش بخش اند.

نتیجه: هر نکته ی ظریف، پیچیده، انتزاعی و عمیقی همواره باید حذف شود، به رغم اینکه چنین داستان هایی بیشتر به زندگی و درک ما از جهان مربوط است. در نتیجهی این میزان مصرف اخبار، نقشه ی ذهنی اشتباهی از ریسک و تهدیدهایی است که در عمل همیشه همراهمان است. دوم اینکه اخبار نامربوط اند. در دوازده ماه گذشته، احتمالا حدود ده هزار اخبار کوتاه به تو رسیده، شاید روزی سی خبر. با خودت صادق باش. یکی از آن ها را نام ببر، فقط یکی که کمک کرده بهتر تصمیم بگیری-برای زندگی یا شغلت- و مقایسه اش کن با شرایطی که این خبر را نمیدانستی.

اگر اخبار واقعا به پیشرفت مردم کمک میکرد، خبرنگاران باید در رأس هرم درآمدی قرار میگرفتند،در حالی که چنین وضعیتی ندارند. سوم این که خواندن اخبار وقت تلف کردن است. پیشبینی میکنم توجه نکردن به اخبار به اندازه ی کنار گذاشتن هر یک از نود هشت خطای گفته شده در صفحات این کتاب به نفعت خواهد بود. این عادت را کاملا کنار بگذار. جای آن ، مقالات و کتاب های مطرح را بخوان. بله، هیچ چیزی رقیبب کتاب در شناخت جهان نیست. کتاب هنر شفاف اندیشیدن- رولف دوبلی

======================
@Reza_Ghanipur
#فولاد 22 دی 1401

در صورت تثبیت زیر 580 این سناریو وزن زیادی پیدا میکنه.

تحلیل ها و مطالب بنده صرفاً اظهار نظر شخصیست و جنبه آموزشی دارد. پس معیاری برای معامله شما نباشد.

======================
@Reza_Ghanipur
دولت هر جای بودجه که مربوط به درآمد و هزینه کردن های خودشه، بالای ۱۰۰ درصد افزایش درخواست کرده، ولی به حقوق و ... مردم که میرسه، میگه ۲۰ درصد باید افزایش پیدا کنه. دلیلش هم میگه: چون حقوق ها رو بیشتر کنیم باعث تورم میشه!! مثل همیشه شیپور رو از سر گشادش دارن میزنن. افزایش حقوق ها علت تورم نیست، بلکه نتیجه تورمه. دقیقا بخش هزینه های دولته که داره تورم رو افزایش میده. (حقوق های که بخش دولتی میدن هم جز هزینه های دولت هست). کلا دخالت دولت حتی در دستمزد ها هم اخر و عاقبت خوبی نداره و باید در بازار کشف نرخ انجام بشه.

======================
@Reza_Ghanipur
فریدمن اقتصاددان شهیر, جمله معروفی داره که میگه: اگر مديريت يك شنزار را به بخش دولتى بدهيد، بعد از مدتي با مشكل كمبود شن در آن شنزار مواجه خواهيد شد. حکایت ما و بخش انرژی در امروز هست. به لطف نوابغی که میگفتن نفت میشه 200 دلار و زمستان سخت رو برای اروپا پیشبینی میکردن, امروز یکی از بزرگترین دارنگان منابع انرژی جهان با کمبود گاز و ... روبه رو شده.

======================
@Reza_Ghanipur
رضا غنی پور
#وبملت 17 مهر ۱۴۰۰ خیلی نیاز به ور رفتن با چارت نیست. محدوده حمایتی رسم شده مشخصه و ریسک معامله در این محدوده کم ارزیابی میشه. برای اینکه از این چارت جهت معامله استفاده کنید دانستن موارد زیر اجباریست: (خط روند چیست) (محدوده حمایتی و مقاومتی چیست) (پولبک…
#وبملت چارت هفتگی 25 دی 1401

چارت 17 مهر که بهش ریپلای کردم رو تعدیل کنیم محدوده 260 تا 340 حدود 30 درصد بازدهی داشته. خودم معمولا سمت بانکی ها نمیرم, چون خیلی کند و سنگین حرکت میکنن. این چارت هم اپدیت جدید بانک ملت برای دوستانی که در موردش زیاد پرسیدن. نکته جالب این سهم ارزش دلاریش هست که به 2.2 میلیارد دلار رسیده. سقف تاریخیش حدود 7 میلیارد دلار بود که حدود 70% افت دلاری داشته. از اون سمت بانک ملت خالص ارزش دارایی ارزیش حدود 4.9 میلیارد دلار هست و حجم سپرده هم بیشتر از 900 هزار میلیارد تومان، معادل 15% نقدینگی کشور.

======================
@Reza_Ghanipur
رکود اقتصادی بزرگ؟

علائم رکود در اقتصاد جهان مشخص هست ولی اقتصاددانان جریان اصلی معمولا تا وقتی که وضعیت خیلی خراب نشه، این علائم رو به رسمیت نمی‌شناسن. در ۲۰۰۷ قبل از فروپاشی، تحلیل‌گران در رسانه‌های جریان اصلی، بازار مسکن امریکا رو فوق العاده قوی ارزیابی میکردن. خیال می‌کردن که اگر مردم تصور کنن همه چیز خوبه، در نهایت چوب جادو به گردش درمیاد و همه چیزو درست می‌کنه. چه ایران باشه و چه امریکا مشکلات اقتصاد با شعبده‌بازی رسانه‌ای حل نمیشه.

برای نمونه بحران رکود تورمی فعلی در امریکا عامل اصلیش خود فدرال رزرو هست که طی سال‌ها تحریک اقتصاد با کمک پول فیات به وجود آورد. حالا شاهد هستیم نرخ بهره دیگه توان کاهش قیمت‌ها رو نداره. یا در اوایل دهه ۲۰۰۰، فدرال رزرو به طور مصنوعی نرخ‌های بهره رو پایین آورد که باعث ایجاد حباب در بازار مسکن شد. اقتصاددانان جریان اصلی باور دارن که فدرال رزرو میتونه یک‌ بار دیگه مثل سال ۲۰۰۸ با تخصیص محرک‌های مالی، به اقتصاد رونق بده, چون میخوان جشن همچنان ادامه پیدا کنه اما باید قبول کرد که جشن مدت‌ها است که به پایان رسیده.

انتظار میره تا شاهد یک افت بسیار قابل توجه در بازارهای سهام یا اخراج گسترده کارکنان نباشیم فدرال رزرو به افزایش نرخ بهره ادامه بده و به 5 درصد برسونه. بازخرید سهام با پول‌های بادآورده فدرال رزرو که نرخ بهره صفر داشت، یکی از مهم‌ترین دلایل افزایش شدید و سریع بازار سهام بود. امریکا رو مثال زدم چون بزرگترین اقتصاد دنیاست و بانک مرکزی این کشور قویترین ابزار های رو برای کنترل در اختیار داره. قوانین و قواعد اقتصاد چیزی نیست که بشه باهاش جنگید و با سخنرانی حلش کرد. برای کشور ما که دهه هاست درگیر این مشکلاتیم, تورم 10 درصدی امریکا یک شوخی بیش نیست. ما عملا هیچ ابزاری برای کنترل تورم نداریم و دولت توان کاهش هزینه هاشو نداره.

میزس در بخشی از کتابش نوشت دولت ها در وهله نخست به این موضوع اهمیت نمیدن که با ایجاد تورم و بالا رفتن قیمت‌ها، برخی افراد ضرر می‌کنن. قانونگذاران میگن: "این نظام خلق پول محشره" اما این نظام محشر، یک نقطه‌ضعف اساسی داره و اون اینه که دوام نمیاره. واقعیت حتمی درباره تورم اینه که دیر یا زود باید جمع بشه. سیاست تورمی نمیتونه همیشگی باشه. تورم در بلندمدت بر اثر فروپاشی پول، به پایان میرسه. به چنان فاجعه‌ای می‌انجامه که وضعی مانند وضع آلمان در سال ۱۹۲۳ پیدا می‌کنه. روز اول ماه اوت ۱۹۱۴ هر دلار آمریکا با چهار مارک و بیست فینیگ آلمان مبادله می‌شد. نُه سال و سه ماه بعد در نوامبر ۱۹۲۳ هر دلار آمریکا معادل ۴.۲ تریلیون مارک بود. به تعبیر دیگر، مارک به هیچ نمی‌ارزید. هیچ ارزشی نداشت. ZeroHedge

======================
@Reza_Ghanipur
2024/10/02 22:36:59
Back to Top
HTML Embed Code: