Telegram Web Link
رضا غنی پور
#شاخص_کل در فایل صوتی ۲۵ مهر (لینک) در مورد روش کار بازار ساز گفتیم: وقتی بازارساز ببینه عدد ۱ میلیون ۳۰۰ هزار واحد در موردش زیاد صحبت شده، میان و با منفی کردن بازار، حد زیان خریداران رو فعال میکنن تا بتونن خودشون کنترل رو به دست بگیرن. دقیقا همینکارو…
برای معامله گرانی که هفته قبل اقدام به خرید کردن منفی های این چند روز جای نگرانی نیست. دوستانی هم که منتظر بودن تا بتونن خرید کنن، یا باید طبق صحبت قبلی بعد از شکست ریز موج تشکیل شده خرید انجام بدن و زیر اون محدوده رو حد زیان بگیرن یا حداقل بعد از ۱۰ درصد ریزش نسبت به سقفی که جدید تشکیل شده (فیبوی 38)، شروع به خرید کنن و کف قبلی رو حد زیان بگیرن.

بهتر هست در شاخص سازها دنبال سهم بگردین. اگه ریسک گریز هستین, صندوق های در سهم و اگه ریسک پذیر هستیم صندوق اهرم و سهم های مشابه اون مثل خگستر مناسب شماست.

جا داره یه خسته نباشید هم بگیم به فیلتر کننده های اینترنت چون امروز با فیلتر شکن تونستم وارد سامانه معاملاتی بشم.

======================
@Reza_Ghanipur
Forwarded from Lunatic
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
نه ... راه گریزی نیست
نقاب از نقاب افتاد
نقاب افتاد ....
برادرانی نداری برادرم
دوستانی نداری ای دوستم
دژی نداری....
نه اب داری، نه اسمان، نه دارو، نه خون
محاصره ات را محاصره کن
بازویت افتاد؟
آن را بردار و دشمنت را بزن
اگر من در نزدیکیت افتادم
مرا بردار و دشمنت را با من بزن
اکنون تو آزادی، آزادی، آزادی

محمود دردیش
@thelunatic
رضا غنی پور
Voice message
اگر به اصلاح های #شاخص_کل در روند صعودی قبلی دقت کنید, می بینیدکه معمولا اصلاح ها کم و شکل ریز موج اونها ساده هست. توصیه من به شما اینه اگر مثل من در 25 مهر یا منفی های موج قبلی شروع به خرید کردین و پرتفوی شما مثبت هست, فقط حد زیانو بالاتر قرار بدین و از این شاخه به اون شاخه نپرین. بهترین کار همراهی با روند هست.

======================
@Reza_Ghanipur
خطای مهارت

چرا کارآفرینان زنجیره ای، یعنی اهالی کسب و کاری که شرکت های موفق را یکی پس از دیگری تأسیس میکنند، این قدر کم اند؟ البته که استیوجابز و ریچارد برانسون را داریم، اما آنها اقلیت کوچکی را نمایندگی میکنند. کارآفرینان زنجیره ای چرا کمتر از یک درصد کسانی را که شرکتی را پایه گذاری میکنند تشکیل میدهند. آیا همهی آنها مثل پل آلن، یکی از موسسان مایکروسافت، بعد از اولین موفقیت بازنشته می شوند و سراغ کشتی های خصوصیشان می روند؟ بی شک نه. در واقع تو گمان میکنی این بنیان گذاران با استعداد، شبکه ی ارتباطی خوب و اعتبار معقولی دارند و کاملا برای تاسیس چند شرکت دیگر آماده اند. پس چرا آنها دست از کار می کشند؟ آنها متوقف نشده اند، بلکه نتوانسته اند به موفقیت های خود ادامه بدهند.

تنها یک جواب منطقی وجود دارد: شانس نقش بزرگ تر از مهارت دارد. هیچ تاجری مایل به شنیدن این جمله نیست. بیا عاقلانه به موفقت های تجاری فکر کنیم. چه قدر آنها به خاطر شانس است و چه قدر محصول تلاش زیاد و استعداد ذاتی؟ سوء برداشت از این سؤال ساده است. البته چیزهایی که بدون استعداد و تلاش زیاد به دست می آیند بسیار اندک اند. متاسفانه نه مهارت ها و نه رنج و آزار معیارهای کلیدی برای موفقیت نیستند. لازم اند، اما کافی نیستند. این را از کجا بدانیم؟

آزمایش ساده ای وجود دارد: وقتی یکنفر در دراز مدت موفق است و علاوه بر آن، وقتی نسبت به افراد با صلاحیت تر کمتر در درازمدت موفق تر است، فقط و فقط دلیلش را باید در عنصری به نام استعداد جستجو کنی. اما در مورد بنیان گذاران شرکت ها چنین چیزی صادق نیست، وگرنه اکثر کارآفرینان بعد از اولین دستاورد به تاسیس دومین، سومین و چهارمن شرکت هم ادامه می دادند.

در نتیجه، برخی مردم بر اساس توانایی هایشان امرار معاش میکنند، مثل خلبآنها، لوله کش ها و وکلا. در سایر بخش ها مهرات لازم است، اما حیاتی نیست، مثل کارآفرینان و مدیران. در نهایت، شانس عامل سرنوشت سازی در برخی حوزه هاست، مثل بازار های مالی. این جاست که خطای مهارت شایع میشود. پس به لوله کش احترام بگذار و زیرلب به دلقک های موفق مالی بخند. کتاب هنر شفاف اندیشیدن- رولف دوبلی

======================
@Reza_Ghanipur
#شاخص_کل هفتگی

نمیخوام پیشبینی کنم و این چارت فقط یک‌ نقشه راه برای منه. به نظر من این روند میتونه تا محدوده مشخص شده در تصویر از نظر زمانی و مقداری حرکت کنه. طبیعتا خرید در نزدیک محدوده ۱ میلیون و ۵۵۰ هزار واحد با ریسک زیادی برای معامله گران کوتاه مدت و میان مدتی همراه میشه. پس اگر دنبال خرید هستین باید زودتر تصمیم بگیرین. در تصاویر بعدی چند نمونه رو نشون میدم، که چطور میشه با ریسک کمتر خرید کرد. 3 آذر 1401


======================
@Reza_Ghanipur
#اهرم ۴ آذر ۱۴۰۱

معامله گری که میتونه ریسک رو مدیریت کنه و دنبال بازدهی بیشتر در بازار هست، طبیعتا میتونه از صندوق اهرم استفاده کنه. نکته مهم اینه، تحلیل باید روی شاخص کل و هموزن به عنوان دارایی پایه این صندوق انجام‌ بشه. نکته بعدی هم محدوده خرید در چنین الگو هایی هست که در مثال علامت زدم. طبیعتا یا باید در کف الگو یا بعد شکست اقدام به خرید کرد که هر کدوم مزیت خودش رو داره. ‌خرید در کف الگو، مدیریت سرمایش راحتر هست و خرید بعد از شکست، احتمال موفقیتش بالاتر. شبیه همین چارت در صندوق های در سهم مثل #آگاس هم‌ داریم. آگاس برای معامله گر ریسک گریز، مناسب تر هست. مدیریت سرمایه ساده و خرید و فروش راحت بدون صف از مزیتهای این صندوق هاست.

======================
@Reza_Ghanipur
هزینه ترس چقدر است؟

یکی از سخت ترین کارها به عنوان یک سرمایه گذار، حفظ آرامش در بازار آشفته است. به دلیل ترس از ضررهای آتی، بسیاری از سرمایه گذاران تمایل دارند که موقعیت های خود را در طول رکود بفروشند، به این امید که وقتی بازار دوباره رشد کرد، دوباره وارد آن شوند. در حالی که این امر در تئوری نسبتاً معقول به نظر می رسد، در عمل تقریباً غیرممکن است. بازده کلی اغلب تنها به چند روز معاملاتی کلیدی بستگی دارد. بهترین روزهای معاملاتی معمولاً اندکی پس از بدترین روزها دنبال می‌شوند. با در نظر گرفتن شاخص جهانی MSCI به عنوان مثال، اگر سرمایه‌گذار به مدت 25 سال کاملاً در آن باشد بازده با سرمایه‌گذاری اولیه 100000 دلاری نزدیک به 430000 دلار خواهد بود. با این حال، اگر سرمایه گذار بهترین 5 روز از 25 سال را از دست بدهد ،بازده 33٪ کاهش می یابد.

======================
@Reza_Ghanipur
رضا غنی پور
صحبت از برجام شد و اخبار پیرامونش که چه تاثیری در معاملات ما داره. قبلا هم گفته‌ام و باز هم تکرار میکنم, خود اخبار هرگز دلیلی برای خرید و فروش ما در هیچ سهمی نیست. اخبار فقط به درد این میخورن که در گوشه ذهن ما در هنگام تحلیل روی چارت و یا در تهیه واچ لیست…
#خساپا چارت هفتگی به تاریخ 10 آذر 1401

بعد از پست مرداد ماه برای خساپا (لینک تحلیل) این سهم برای چهارمین بار به محدوده قیمت ۱۵۰ واکنش نشون داد و بازدهی ۳۰ درصدی رو تا اینجا ساخت. من فکر میکنم، یک اصلاح کوچیک داشته باشیم و بعد برای شکست محدوده ۲۳۰ حرکت کنیم. چون این سهم روی کل شاخص تاثیر گذار هست، میتونه مانع رشد جدی شاخص کل بشه. من همونطور که هفته قبل گفتم, حد زیانم رو بالاتر از قیمت خریدم اوردم.

تحلیل ها و مطالب بنده صرفاً اظهار نظر شخصیست و جنبه آموزشی دارد. پس معیاری برای معامله شما نباشد.

======================
@Reza_Ghanipur
این تصویر زنی در حال روشن کردن اجاق خوراک پزی خودش با اسکناس در آلمان هست. بدلیل ابرتورم در آلمان (1923) و کاهش ارزش پول این کشور، سوزوندن پول به صرفه تر از خرید سوخت بود. تورم یکی از روش های دولت ها برای دزدیدن دارایی مردم هست که ما هم چند دهه تجربه کردیم.

======================
@Reza_Ghanipur
رضا غنی پور
سناریو کم ریسک برای #حفاری 12 مرداد 1401 برای اینکه از این چارت جهت معامله استفاده کنید دانستن موارد زیر اجباریست: (خط روند چیست) (محدوده حمایتی و مقاومتی چیست) (پولبک چیست) (بریک اوت چیست) (ستاپ معاملاتی) تحلیل ها و مطالب بنده صرفاً اظهار نظر شخصیست و…
چارت هفتگی #حفاری به تاریخ ۱۸ آذر ۱۴۰۱

چند نفر از دوستان این سهم رو درخواست کردند برای تحلیل. چارت سهم ساده هست و ما دو محدوده ۳۲۰ و ۴۸۰ رو فعلا داریم که میشه برای معامله در نظر گرفت. طبیعتا دوستانی که خلاف روند خرید میکنن طبق تحلیل ۱۲ مرداد ماه در محدوده ۳۲۰ ورود کردن و حدود 20 درصد در سود هستن و میتونن ریسک فری کنن. هر چی نزدیک محدوده 320 باشیم, قدرت خریداران بیشتر میشه. برای خریداران جدید، مسئله مهم مدیریت سرمایه هست. در قیمت فعلی بیشتر از ۳۰ درصد سرمایه رو نمیشه درگیر این سهم کرد. سه ستاپ سهم رو در بخش کامنت این تحلیل قرار میدم تا درک بهتری برای روند کوتاه مدت داشته باشین.

======================
@Reza_Ghanipur
سرکوب خشونت‌آمیز، همواره در حکم‌ اعتراف به این است که آدمی از به‌کارگیری اسلحهٔ فکر ناتوان است. آنچه سرنوشت نهایی مبارزه را رقم می‌زند نه اسلحه، بلکه ایده است. لودویگ فون میزس, فیلسوف و اقتصاددان مکتب اتریش

======================
@Reza_Ghanipur
چارت هفتگی و روزانه #فرابورس به تاریخ 21 آذر ۱۴۰۱


======================
@Reza_Ghanipur
چارت هفتگی #نهال و قیمت قرارداد های زعفران به تاریخ 26 آذر ۱۴۰۱

این صندوق مناسب دوستانی هست که دنبال کسب سود از تغییر قیمت زعفران هستن. البته روی قرارداد ها میشه با اهرم هم خرید کنید که طبیعتا برای معامله گران حرفه ای هست. اصلاح قیمت خوبی داشته و در اواخر سال معمولا افزایش تقاضا داره. ریسک این صندوق جدا از بازار سهام هست.

======================
@Reza_Ghanipur
صالح آبادی رییس کل بانک مرکزی جوری میگه ما راضی به این تورم نیستیم که انگار عمه بنده سکان دار اقتصادی کشور هست. من از ایشون و همه مسئولین بابت این تورم بالا عذرخواهی میکنم. اول کار که دولت رو در دست گرفتن, گفتن می‌خواهیم دولت صادق الوعدی باشیم و احسان خاندوزی وزیر اقتصاد هم تورم زیر 25 درصدی تا پایان 1401 رو پیش بینی کرده بود. الان به پایان سال نزدیکیم, موج جدید تورم شروع شده و دلار تا 40 هزار تومان رسید.

رییس کل بانک مرکزی راه حل رو در افزایش نرخ بهره بانکی میدونه, و مثال میزنه که امریکا هم نرخ بهره رو بالا برد برای کنترل تورم. برای افزایش نرخ ها و .... از امریکا الگو برداری میکنه, ولی در مورد درامد سرانه از زیمبابوه. صالح آبادی نمیگه مشکل اصلی تورم در هزینه های بالای دولته که باعث افزایش نقدینگی میشه. یه دیالوگ در سریال تاج و تخت هست که تیریون لنیستر میگه: "ما پادشاهان فاسد داشتم پادشاهان احمق هم داشتیم ولی نمیدونم‌ کی نفرینمون کرده, که یه پادشاه احمق فاسد بهمون حکومت کنه"

======================
@Reza_Ghanipur
چارت هفتگی #CHZUSDT

برای معامله گران بازار ارزهای دیجیتال باید جالب باشه

======================
@Reza_Ghanipur
خطای علت واحد

در سال 2008 ترس بر بازارهای مالی حاکم شد. بانک ها ورشکست شدند و به کمک دلارهای مالیاتی اوضاع شان بهتر شد. سرمایه گذاران، سیاستمداران و خبرنگاران با خشم، ریشه ی بحران را گمانه زنی میکردند؛ سیاست های مالی آزاد گرینسپن؟ حماقت سرمایه گذاران؟ آژانس های تعیین اعتبار غیر قاطع؟ ممیزان فاسد؟ مدل های ریسک نامناسب؟ طمع خالص؟ نه فقط یکی، بلکه همه ی این موارد جزو علت ها هستند.

هر فرد منطقی ای میداند هیچ عامل واحدی مسبب وقایعی نظیر یک تابستان خوشایند در هند، طلاق یک دوست، جنگ جهانی اول و اختراع نوشتن نیست. به عبارت دیگر، صدها، هزارها یا تعداد بیشماری از عوامل، در کنار هم جمع میشوند. با این حال، ما مدام تلاش میکنیم فقط یک عامل را سرزنش کنیم. خطای علت واحد به همان اندازه قدیمی است خطرناک هم هست.

ما عادت کرده ایم که به مردم به چشم«تعیین کنندگان سرنوشت خودشان» نگاه کنیم. ارسطو 2500 سال پیش این را گفته بود. امروزه، میدانیم چنین حرفی غلط است. تصور وجود اختیار موضوعی مورد بحث است. اعمال ما از برهم کنش هزاران عامل؛ از استعداد تصادفی گرفته تا تربیت و از تحصیلات گرفته تا تمرکز هورمون ها، بین تک تک سلولهای مغز ناشی میشود. ما هنوز هم شدیدا به تصویر کهنه ی خودمختاری پایبندیم.

این نه تنها غلط است، بلکه به لحاظ اخلاقی نیز جای تردید دارد. تا زمانی که به دلیل واحد باور داشه باشیم، همیشه قادر خواهیم بود پیروزیها و شکستها را به افراد نسبت بدهیم و آنها را«مسئول» خطاب کنیم. این جستوجوی احمقانه به دنبال سپر بلا دست به دست و به زور منتقل میشود، بازی ای که هزاران سال است مردم سرگرمش هستند. کتاب هنر شفاف اندیشیدن- رولف دوبلی

======================
@Reza_Ghanipur
2024/10/03 04:36:50
Back to Top
HTML Embed Code: