Telegram Web Link
📘 کتاب الکترونیک : پاسخ به شبهات فضای مجازی پیرامون پیامبر گرامی اسلام ( جلد اول )

◀️نویسنده: احمد پودینه ئی

📚چکیده‌ای از کتاب:

کتاب فوق حاوی بروزترین و تازه ترین شبهات مطرح شده توسط جریانهای معاند پیرامون پیامبر گرامی اسلام است که نویسنده با شبهه یابی میدانی و دقیق , آنها را گرد آوری کرده و مورد پاسخگویی قرار داده است . برخی از شبهات پاسخ داده شده در کتاب فوق عبارتند از : ازدواج پیامبر اسلام با زنان با انگیزه مالی و زیبایی آنان _ بی ایمانی پیامبر اسلام در دوره قبل از بعثت _ بی تفاوتی پیامبر اسلام در مورد حجاب همسران خود و زنان مسلمان _ نهی پیامبر اسلام از آزاد سازی بردگان _ فحاشی پیامبر اسلام به دشمنان در جنگها و بستن آب به روی آنان _ شکنجه کردن دیگران توسط پیامبر اسلام بابت گرفتن اعتراف و ....


📕📘لینک دانلود کتاب📕📘

┄┅═══••✾••═══┅┄
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎬 موشن گرافیک| مقصود از ولایت مطلقه فقیه !!!

برخی ولایت مطلقه فقیه را به معنای استبداد و دیکتاتوری فقیه در امر حکومت معنا می کنند .

▫️در کلیپ فوق ضمن رد معنای فوق , سعی شده است با استناد به آیات و روایات و اقوال برخی بزرگان , معنای صحیحی از ولایت مطلقه فقیه ارائه شود .


@Rahnamye_Behesht
پرسمان اعتقادی ( شیعه پاسخ )
Photo
پاسخی به وهابی در مورد بتول بودن فاطمه صدیقه سلام الله علیها !!!

🤔پرسش :

عَنْ أَبِي عَبْدِ اللهِ قَالَ : كَانَ بَيْنَ الْحَسَنِ وَالْحُسَیْنِ  طُهْرٌ. وَكَانَ بَيْنَهُما فِي الْمِيلَادِ سِتَّةُ أَشْهُرٍ وَعَشْراً.

امام جعفر صادق فرمود : ميان حسن و حسين يك طُهر فاصله شد. وفاصله‌ی ولادت آنها 6 ماه و ده روز بود. ( کافی ٤٦٣/١ )

حدیث فوق، صراحت دارد که حضرت فاطمه {رَضِيَ اللهُ عَنْهَا} نیز، طهر داشت. که بعد از حیض و نفاس، واقع می‌شود. و این حدیث صحیح‌السند، افسانه‌ی حائض‌نشدنِ ایشان  را منتفی می‌کند.

نکته :

نمی‌توان ادعا کرد که منظور امام، اندازه‌ی یک طهر است.

زیرا اولاً : امام اصلاً نگفته به‌اندازه‌ی یک طهر که برای باقی زنان اتفاق می‌افتد، فاصله شد!!
بلکه صراحتاً فرموده که یک طهر واقع گشت.
ثانیاً : اصلاً مدت‌زمان طُهر برای هر زن، کاملاً متفاوت است و اندازه‌اش یکسان نیست !!!


💠پاسخ :💠

در مورد پاکی ظاهری حضرت فاطمه صدیقه سلام الله علیها در نقلی آمده است که :

"از پیامبر گرامی اسلام سؤال شد: اى رسول خدا بتول يعنى چه، ما از شما شنيده‏ام كه مى‏فرموديد: مريم و فاطمه  بتول مى‏باشند؟

👌پيامبر گرامی فرمودند:

" بتول به زنى گفته مى‏شود كه قرمزى هرگز نبيند يعنى حيض نشود چه آن كه حيض در دختران انبياء ناپسند مى‏باشد. " " أَنَّ النَّبِيَّ ص سُئِلَ مَا الْبَتُولُ فَإِنَّا سَمِعْنَاكَ يَا رَسُولَ الله تَقُولُ إِنَّ مَرْيَمَ بَتُولٌ وَ فَاطِمَةَ بَتُولٌ فَقَالَ ص الْبَتُولُ الَّتِي لَمْ تَرَ حُمْرَةً قَطُّ أَيْ لَمْ تَحِضْ فَإِنَّ الْحَيْضَ مَكْرُوهٌ فِي بَنَاتِ الْأَنْبِيَاءِ. "

📚علل الشرائع، ج‏1، ص: 181

در نقل دیگر فرمود :

" فاطمه مانند زنان عالمیان نیست. او به مانند آنان نقص نمی پذیرد یعنی خون نمی بیند "

"إِنَّ فَاطِمَةَ لَيْسَتْ كَنِسَاءِ الْآدَمِيِّينَ لَا تَعْتَلُّ كَمَا تعتلن [تَعْتَلِلْنَ‏] "

📚بحار الانوار ج 43 ص 16 _ مناقب آل ابی طالب ج 3 ص 330


حال وهابی اشکال کرده است که بر اساس روایتی از کتاب کافی شریف , فاطمه صدیقه سلام الله علیها خون می دیده است ,  زیرا در روایت مذکور آمده است که فاطمه صدیقه در فاصله میان تولد امام حسن و انعقاد نطفه امام حسین علیهم السلام یک طهر و پاکی را گذرانده است و طهر و پاکی بعد از نجاست و آلودگی اتفاق می افتد !!!!

❗️در پاسخ وهابی گفتنی است :

▫️1 _ واژه " طُهْر " مصدر " طَهُرَ " به معنای پاک بودن از نجاست و آلودگی و خون دیدن است .

📚ترجمه معجم الوسیط ج 2 ص 1211

👌بر این اساس , در روایت مورد اشکال وهابی آمده است که فاطمه صدیقه بعد از تولد امام حسن یک طهر یعنی یک پاک بودن را گذراند و سپس به امام حسین حامله شده است .

حال سوال اینجاست که مقصود از طهر و  پاک بودن , پاک بودن خود فاطمه صدیقه از خون است یا مقصود پاک بودن نوع زنان از خون و آلودگی  است ?

با توجه به آنکه در روایات متعددی , خون دیدن فاطمه صدیقه نفی شده است و این روایات , روایت مورد استناد وهابی را نیز تفسیر می کند لذا روشن می شود که مقصود از طُهر و پاک بودن در روایت مورد بحث, پاک بودن خود فاطمه صدیقه نیست بلکه مقصود از " طُهر " پاک بودن نوع زنان است یعنی در مدت زمان پاک بودن نوع زنان پس از خون دیدن , نطفه امام حسین ع منعقد شده است .

👈  باتوجه به آنکه در ادامه روایت آمده است که فاصله سنی امام حسین ع با امام حسن ع , شش ماه و ده روز است و از سوی دیگر مدت زمان حمل امام حسین ع شش ماه بوده است , بنابراین مدت زمان طُهری که فاطمه در آن مدت به حسین حامله شده است مقدار اقل طُهر زنان بوده که ده روز است :👉

📚فرهنگ فقه مطابق مذهب اهل بيت عليهم السلام، ج‏1، ص: 627


❗️بنابراین  فاطمه صدیقه ده روز پس از تولّد امام حسن , امام حسين عليهم السلام را حامله شد و چون مدت حمل امام حسین هم شش ماه بوده است , پس مدت زمان فاصله سنی امام حسن و امام حسین , شش ماه و ده روز بوده است : " عن أبي عبد الله  عليه السلام: " وذلِكَ أنَّ الحُسَينَ بنَ عَلِيٍّ عليه السلام وُلِدَ وهُوَ ابنُ سِتَّةِ أشهُر "

📚تهذيب الأحكام: ج 1 ص 328

از آنچه گفتیم روشن شد که مقصود از طُهر در روایت مورد بحث , مقدار و زمان حداقل طهر و پاک بودن نوع زنان از حیض است که ده روز می باشد , چنانچه که شارحین روایت مذکور به این نکته تصریح کرده اند :

" أراد بالطهر مقدار زمان الطهر لأن فاطمة ع لم تطمث و لم تر دما ثم أراد به أقل الطهر و هو عشرة أيام كما دل عليه آخر الحديث فإن مده حمل الحسين ع كانت ستة أشهر كما عرف‏ "

📚الوافي، ج‏3، ص: 758 _ شرح الكافي (الأصول و الروضة )  ج‏7، ص: 226 _ مرآة العقول في شرح أخبار آل الرسول، ج‏5، ص: 362

▫️ادامه 👇
❗️ادامه 👇


▫️2 _ اگر وهابی به توضیحات ما توجه نکند و باز هم بگوید مقصود روایت مورد بحث آن است که فاطمه صدیقه سلام الله علیها خون می دیده است , در این صورت می گوییم که روایت مذکور از روی تقیه و موافق با روایات اهلسنت صادر شده است زیرا مضمون آن را علمای اهلسنت هم نقل کرده اند : " لَم يَكُن بَينَ الحَسَنِ وَالحُسَينِ  إلّا طُهرٌ " _  لَم يَكُن بَينَ الحَملِ بِالحُسَينِ  بَعدَ وِلادَةِ الحَسَنِ إلّا طُهرٌ واحِدٌ.  "

📚المعجم الكبير: ج 3 ص 95 ح 2766، المصنّف لابن أبي شيبة: ج 8 ص 45 ح 40، التاريخ الكبير: ج 2 ص 286 ح 2491، تهذيب الكمال: ج 6 ص 398 _  اسد الغابة: ج 2 ص 25، الإصابة: ج 2 ص 68


👈در همچنین مواردی که روایتی موافق با روایات اهلسنت است و به ظاهر با روایات شیعه (خون ندیدن فاطمه صدیقه ) هم در تعارض است , روایت مورد بحث از اعتبار ساقط است زیرا ما در هنگام تعارض روایات ماموریم روایتی را که موافق با اهلسنت است را طرد کنیم و بگوییم که تقیه ای صادر شده است ,👉 چنانکه راوی از امام صادق علیه السلام سوال کرد که ؛

«  دو خبر از شما می بینیم که یکی از آنها موافق اهل سنت و دیگری مخالف اهل سنت است ، کدام خبر را اخذ کنیم ؟ امام علیه السلام فرمود آن خبری را که👈 با اهل سنت مخالف است ،👉 آن را اخذ کنید چرا که رشد و هدایت در آن است » « وَجَدْنَا أَحَدَ الْخَبَرَيْنِ مُوَافِقاً لِلْعَامَّةِ وَ الْآخَرَ مُخَالِفاً لَهُمْ بِأَيِّ الْخَبَرَيْنِ يُؤْخَذُ  قَالَ مَا خَالَفَ الْعَامَّةَ فَفِيهِ الرَّشَاد »

📚 الکافی  ج 1 ص 68

👌در ذیل در مورد چرایی صدور روایات تقیه ای و موافق با مذهب اهلسنت توضیحات خوبی داده ایم :

https://www.tg-me.com/Rahnamye_Behesht/13856





#شیعه_پاسخ

@Rahnamye_Behesht
پاسخ_به_شبهات_فقهی_فضای_مجازی_جلد_1_05_Prp.pdf
1.5 MB
📖کتاب الکترونیک :

" پاسخ به شبهات فقهی فضای مجازی ( جلد اول )

نویسنده : احمد پودینه ئی ( مدیریت مجموعه شیعه پاسخ )



@Rahnamye_Behesht
پرسمان اعتقادی ( شیعه پاسخ )
پاسخ_به_شبهات_فقهی_فضای_مجازی_جلد_1_05_Prp.pdf
📘 کتاب الکترونیک : پاسخ به شبهات فقهی فضای مجازی( جلد اول )

◀️نویسنده: احمد پودینه ئی

📚چکیده‌ای از کتاب:

کتاب مذکور حاوی تازه ترین سوالات و شبهات مطرح شده در فضای مجازی پیرامون احکام و قوانین اسلامی است که به صورت استدلالی و با استناد به منابع فقهی مورد بحث و بررسی و پاسخگویی نویسنده قرار گرفته است .

برخی از موضوعات مطرح شده در کتاب مذکور از قرار ذیل است :

حکم فقهی مهاجرت از مملکت اسلامی _ جواز نگاه به بدن زن در جلسه خواستگاری _ اشتباه قرآن در بیان قوانین فقهی ارث _ بررسی ادله جواز ساختن بمب اتم در هنگام ضرورت _ حرام بودن پیروی از رای و دیدگاه زنان _ محرمیت همه انسانها با یکدیگر _ حرام بودن جراحی کردن _ مبانی فقهی دفاع از فلسطین _ مقصود از ولایت مطلقه فقیه _ واجب بودن اجبار کردن کنیزان بر زنا بر اساس مبانی فقهی _ بررسی فقهی سهمیه ایثارگران از بیت المال و ....



📕📘لینک دانلود کتاب📕📘

┄┅═══••✾••═══┅┄
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎬 موشن گرافیک| چشم زخم !!!!

1 _ آیا چشم زخم مورد تایید اسلام است یا مساله ای خرافی است ?
2 _ آیا یافته های علمی نیز مساله چشم زخم را تایید می کنند ?
3_برای دفع چشم زخم چه دعا و ذکری موثر است ?
4_آیا تخم مرغ شکستن و اسپند دود کردن در دفع چشم زخم تاثیر دارد ?

👌پاسخ پرسشهای مطرح شده را در کلیپ فوق ببینید .


@Rahnamye_Behesht
2024/09/28 11:22:22
Back to Top
HTML Embed Code: