Telegram Web Link
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🗞 درنگ

#دکتر_افشین_احمدوند. روان‌‌پزشک‌

فصل جدید خدا!

دیروز رفتم مغازه خرید کنم با مغازه‌دار که آشنا هم بود خوش و بشی کردم و کمی از روزگار گفتیم بحث کشیده شد به موضوع گرمی هوا که من گفتم در تمام طول عمرم چنین زمستان گرم و داغی ندیده بودم، مغازه‌دار که مرد جوانی هم هست بی‌درنگ گفت: 
« خدا فصل ها رو آپدیت کرده، پاییز و زمستون رو یکی کرده به‌جاش بهار گذاشته، به‌جای بهار، تابستون گذاشته، به‌جای  تابستون هم  فصل جهنم رو گذاشته!»

#تجربه‌های_روان‌پزشکانه
🗞 زنگ‌ها


تازه‌ترین تلخ‌خبر سال ۱۴۰۲
قتل ۱۲ نفر در فاریاب

شنیده‌های چند رسانه حکایت دارد در جنوب استان کرمان ۱۲ نفر از اعضای فامیل یک خانواده توسط یک نفر به علت اختلاف درون فامیلی به قتل رسیده‌اند.

طبق ادعای رسانه‌ها، در نتیجه اختلاف خانوادگی در شهرستان فاریاب، یک نفر با اسلحه ۱۲ نفر از اعضای خانواده را بامداد امروز(شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۲) در چند منزل مختلف به قتل رسانده است. تا این ساعت وی بازداشت نشده، و تلاش برای دستگیری وی جریان دارد.

یک منبع مطلع در استان کرمان به ایرنا گفته در بین جان باختگان چند کودک و زن نیز بوده اند و تلاش همه عوامل برای بازداشت وی جریان دارد.

ایرنا از برخی منابع رسانه‌ای در جنوب کرمان اختلاف ملکی را علت این حادثه گمانه‌زنی و اعلام کرده که سه نفر نیز زخمی شده‌اند.

#تجربه‌های_روان‌پزشکانه
🗞 تازه‌ها

#دکتر_آویشن_مهدوی‌. دشتیار روان‌‌پزشکی

تشدید خشونت در جامعه مدرن، خشونت در مدارس: پیامدها و پاسخ های آموزشی

امروزه خشونت تبدیل به جنبه تاریک زندگی روزمره شده که زندگی عادی را مختل می‌کند. در تلویزیون و رسانه‌ها تصاویر و صحنه‌های خشونت‌آمیز پخش می‌شود، اخبار مدام از قتل، آزار کودکان و بزرگسالان و... خبر می‌دهد. در مدرسه و خیابان، با افزایش رفتارهای خشونت‌آمیز و سرقت‌های انجام شده توسط خردسالان مواجه می‌شویم که طبیعتاً همه این‌ها به یک معضل اجتماعی تبدیل می‌شوند. تعاریف مختلفی از خشونت وجود دارد، اما همه آنها عناصر مشترکی مانند تکرار مکرر خشونت، آسیب عمدی، پویایی نامتناسب قدرت، و قصد ایجاد درد روانی و جسمی برای قربانی دارند. تقسسم‌بندی معمولا به صورت خشونت فیزیکی، کلامی و جنسی است. در تعریف دیگری از آن به عنوان آزار عمدی و غیرموجه به دیگری نام برده شده است. آنچه از آن به عنوان "ایجاد آسیب" یاد می‌شود را می‌توان به عنوان یک اصطلاح گسترده برای اثرات منفی رفتاری که دیگران تحمل می‌کنند در نظر گرفت. بر این اساس، ایجاد آسیب برای برچسب زدن یک عمل به عنوان خشونت لازم ولی کافی نیست. رفتاری که باعث آسیب می‌شود را می توان به کلامی و غیرکلامی طبقه‌بندی کرد و ممکن است شامل آسیب فیزیکی، مادی یا روانی مانند ارعاب، تحقیر، انزوای اجتماعی و اقدامات مشابه باشد.
کارکنان مؤسسات آموزشی نقش بسزایی در پیشگیری و مداخله دارند. در همین راستا، مجموعه‌ای از مقررات جهت کنترل اقدامات در زمینه پیشگیری و واکنش به موارد خشونت به تصویب رسیده است. (پروتکل عمومی برای حمایت از کودکان در برابر خشونت، ۲۰۲۲؛ پروتکل ویژه برای حمایت از کودکان و دانش‌آموزان از خشونت، سوء استفاده و غفلت در مؤسسات آموزشی، ۲۰۰۷). این مقررات فعالیت‌هایی را که باید در مؤسسات آموزشی برای جلوگیری از خشونت انجام شود، از جمله آموزش ارزش‌ها و پذیرش تنوع، ترویج ارتباطات غیرخشونت‌آمیز و انتقال ارزش‌های اخلاقی و دموکراتیک را مشخص می کند. این مقررات علاوه بر پیشگیری، اقداماتی را که کارکنان باید در موارد خشونت، یعنی مداخله پس از خشونت انجام دهند، نیز مشخص می‌کند. این در درجه اول شامل اعمال مداوم رویه‌های تجویز شده در موارد خشونت، کار با قربانی و مرتکب، و همچنین همکاری با خانواده و سایر نهادهای مربوطه است.
علیرغم این واقعیت که یکی از اهداف اساسی آموزش و پرورش، فراهم کردن محیطی امن برای کودکان در موسسات آموزشی و تلاش برای ایجاد رفتارهای غیرخشونت‌آمیز و همچنین ایجاد تحمل صفر برای خشونت است. مؤسسات آموزشی خود مکان‌هایی هستند که تعداد زیادی از کودکان برای اولین بار با خشونت مواجه می‌شوند.
برنامه "مدرسه بدون خشونت - به سوی محیطی امن و حامی کودکان" توسط یونیسف تدوین شده است. اجرای این برنامه در سال تحصیلی ۲۰۰۵ در صربستان آغاز شد. هدف اصلی "مدرسه بدون خشونت" ایجاد یک محیط امن و حمایت کننده برای آموزش، کار و پیشرفت است. مدت زمان اجرای این برنامه محدود به زمان نیست و در درجه اول متوجه کودکان، معلمان و کارکنان مدرسه و همچنین والدین و کل جامعه محلی می‌باشد.
براساس یکی از جامع‌ترین تلاش‌های پژوهشی در مورد خشونت مدارس در صربستان، که ۵۸۰۲۷ دانش‌آموز از ۱۲۰ مدرسه و ۷۸۶۰ فرد شاغل در مدارس در آن شرکت کردند، تعامل بین دانش‌آموزان با موقعیت‌های خشونت آمیز مکرر همراه است. فضای گسترده ای از خشونت در کلاس های درس وجود دارد که منجر به احساس ناامنی فراگیر در بین دانش‌آموزان می شود. یک چهارم دانش آموزان (۲۷٪) گزارش می‌دهند که به علت مورد آزار و اذیت قرار گرفتن از برخی از دانش‌آموزان در مدرسه‌شان می‌ترسند. هنگامی که صحبت از انواع خشونت به میان می‌آید، معمولا خشونت کلامی مستقیم (توهین و تمسخر) ۴۷ درصد، پس از آن سایر انواع خشونت کلامی با ۳۴ درصد و خشونت فیزیکی با ۲۰ درصد قرار دارند. دانش‌آموزان اغلب به خشونت کلامی مستقیم (۳۳/۵%) و سپس خشونت فیزیکی (۱۵۰۷%) اعتراف می‌کنند. به طور کلی، این مطالعه نشان می‌دهد که خشونت کلامی، مانند سایر کشورها، شایع‌ترین شکل خشونت همسالان است. این تحقیق همچنین خشونت گسترده بزرگسالان علیه کودکان و خشونت توسط دانش‌آموزان علیه بزرگسالان را نیز نشان داد.
در سال ۲۰۰۹ مطالعه ای با هدف تعیین رایج‌ترین اشکال رفتار پرخاشگرانه در بین دانش‌آموزان دبستانی و شناسایی علل پرخاشگری و واکنش به رفتار پرخاشگرانه انجام شد. نتایج این تحقیق نشان داد که بیش از دو سوم دانش‌آموزان در معرض یک رفتار پرخاشگرانه قرار گرفته‌اند، و حدود ۴۰ درصد دانش‌آموزان چنین تجربه‌ای را نداشته‌اند. بارزترین اشکال پرخاشگری شامل اسم گداشتن (۵۰%)، مسخره کردن (۴۴%)، حملات فیزیکی (۴۳%)، تهدید (۲۵%) و اخاذی (۹%) بود. در اکثر موارد (۵۳%)، دانش‌آموزان آشکارا اعتراف کردند که خودشان نیز درگیر نوعی رفتار پرخاشگرانه هستند.

🧷 ورق بزنید...
🗞 ادامه‌ی تازه‌ها

نتایج تحقیق در مورد خشونت همسالان در صربستان نشان داد که ۶۰/۵ درصد از ۱۲۴۱ پاسخ دهنده معتقدند که خشونت همسالان در مدارس وجود دارد. شرکت‌کنندگان خشونت فیزیکی را شایع‌ترین نوع در مدارس ابتدایی می‌دانستند و معمولاً چنین مواردی به معلم کلاس گزارش می‌شود. در مقابل، خشونت روانی در مدارس متوسطه بیشتر گزارش شده است و اغلب به مشاور مدرسه گزارش می شود. تقریباً ۱۸/۴ درصد از پاسخ دهندگان وجود خشونت توسط کارکنان مدرسه علیه کودکان را تایید دادند. ۴۶/۶ درصد از دانش‌آموزان، معتقدند که موارد خشونت همسالان با مشارکت دانش آموزان، معلمان کلاس، خدمات مشاوره مدرسه و والدین حل می‌شود. این تحقیق نشان داد که کودکان در مدارس فعالیت‌های آموزشی و پیشگیرانه را می‌شناسند، اما تنها ۴۵ درصد از دانش آموزان مقطع ابتدایی و ۳۲ درصد از دانش‌آموزان دبیرستانی به طور فعال در آن شرکت می‌کنند.
در یک مطالعه با عنوان "خشونت غیررسمی در دبستان"، دانش‌آموزان در کلاس‌های پایانی دوره ابتدایی در معرض انواع خشونت‌های غیررسمی از جمله شایعه‌سازی، فتنه انگیزی، تبعیض و جداسازی، حاشیه‌سازی، آزار و توهین رسانه‌ای رسانه‌ای قرار دارند. بر اساس نتایج پژوهش، بیشترین خشونت این سنین تحریک و فتنه انگیزی و کمترین توهین رسانه‌ای بود. با توجه به همبستگی بین موفقیت تحصیلی و اشکال خشونت غیررسمی، آنها دریافتند که بین موفقیت تحصیلی و شایعه‌سازی، تبعیض، حاشیه‌سازی و توهین‌های رسانه‌ای ارتباط وجود دارد. همچنین مشارکت در فعالیت‌های فوق برنامه مدرسه، فقط با تحریکات همبستگی آماری معنی دار داشت. علیرغم شناسایی اشکال مختلف خشونت غیررسمی، بسیار مهم است که توجه داشته باشیم که شیوع آنها در زمانی که موفقیت تحصیلی بالاتر باشد کمتر است. این نشان می‌دهد که دانش آموزان با عملکرد تحصیلی بهتر تمایل به نشان دادن رفتار و تعامل بهتر با دیگران دارند. با این حال، برنامه‌های پیشگیرانه برای مبارزه با خشونت در بین دانش آموزان مدارس ابتدایی هنوز ضروری است.
تیم ملی پیشگیری از خشونت همسالان در سال ۲۰۱۹ مطالعه‌ای را بر روی نگرش‌ها و تجربیات دانش‌آموزان، معلمان و والدین در مورد خشونت همسالان در مدارس صربستان انجام داد. این مطالعه نشان داد حدود ۴۷ درصد از دانش‌آموزان اشکالی از خشونت همسالان را تجربه کرده اند در حالی که تنها ۱۸/۵ درصد از افرادی که خشونت را تجربه کرده بودند از کارکنان مدرسه کمک خواستند. در سال ۲۰۱۹، یونیسف داده‌هایی را منتشر کرد که نشان می‌دهد تقریباً ۶۵ درصد از دانش‌آموزان حداقل یک بار و حدود ۲۲ درصد خشونت مکرر را تجربه کرده‌اند. بر اساس تحقیق «مطالعه نگرش‌ها، دانش و تجربیات دانش‌آموزان ابتدایی و دبیرستانی در مورد خشونت همسالان» که در سال ۲۰۰۲ انجام شد، نزدیک به نیمی از پاسخ‌دهندگان نوعی خشونت از همسالان را تجربه کرده‌اند، و درصد قابل توجهی از آنان یعنی ۱۳/۹ در یک ماه اخیر قربانی خشونت بودند. در سال ۲۰۲۰، سازمان ASTRA - اقدام علیه قاچاق انسان گزارشی درباره خشونت همسالان علیه کودکان در صربستان منتشر کرد. این گزارش بیان می‌کند که تقریباً ۴۰ درصد از دانش‌آموزان دبیرستانی در صربستان نوعی خشونت همسالان را تجربه کرده‌اند و بیش از نیمی از آنها در مدرسه احساس ناامنی کرده‌اند.
با توجه به تمام این موارد، می‌توان نتیجه گرفت که خشونت همسالان در مدارس شایع است و لازم است از همان ابتدای آموزش، پیشگیری از خشونت در مدارس شروع شود و ادامه یابد. برای دستیابی به یکی از اهداف اساسی آموزش و پرورش که ایجاد فضای امن در مدارس و برقراری عدم تحمل خشونت است، لازم است اقدامات پیشگیرانه روزانه انجام شود که اهمیت ارتباط بدون خشونت را به کودکان آموزش دهد. برای حمایت از کودکان قربانی خشونت و تاثیر بر کودکان مرتکب خشونت به منظور تغییر رفتارشان همکاری با والدین و سایر نهادهای مرتبط ضروری است.

این مقاله با عنوان THE ESCALATION OF VIOLENCE IN MODERN SOCIETY: IMPLICATIONS AND EDUCATIONAL RESPONSES دسامبر 2023 در مجله SCIENCE international journalچاپ شده است.

🧷 پایان

#تجربه‌های_روان‌پزشکانه
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🗞 بازتاب. ادامه متن سخنرانی دکتر ارسیا تقوا

۴- این همایش مفتخر است در دوازده دوره گذشته مجالی برای مباحث بین‌رشته‌ای حول موضوع سلامت روان، فراهم آورده است. بستری که به صحبت‌های اندیشمندی دیگر تا پایان گوش کنیم بی‌آن‌که صحبتش را قطع کنیم. مجموعه روان و رسانه امیدوار است، شنیده‌ها و آورده‌های این دوره برای مخاطبان حضوری و مجازی مفید باشد. عنوان همایش را متناسب با نیاز روز جامعه "امنیت‌روانی، رسانه و حقوق شهروندی" انتخاب کردیم. در این دوره همایش را با سخنرانی یک حقوقدان آغاز می‌کنیم و از او درباره تضمین حقوق شهروندی و امنیت روانی خواهیم شنید. رحیم نوبهار در جایی گفته بود: "قانون به مثابه صدای مردم است. این طور نیست که جمهوری خواهی دچار یک وضعیتی شود که بر مبنای آن گاهی ابزار قانون را به کار بگیریم تا صدای مردم را خفه کنیم"
آن‌چه ارایه می‌شود حاصل تلاش مجموعه‌ای از جامعه‌شناسان، اهالی رسانه و مطبوعات، روان‌پزشکان و روان‌شناسانی است که در لوای همایش روان و رسانه گرد آمده‌اند. در این دو روز با پنج پنل در خدمتتان هستیم. در موقعیت فعلی از لزوم امنیت روانی در مدرسه و دانشگاه باخبرید، اینجا بیشتر در این باره می‌شنوید.لمپن‌ها و ادبیات تند و زننده این پدیده‌ها امروز در جامعه، فضای مجازی، رسانه ملی و حتی در دانشگاه‌ها به‌عنوان نمادی از فضیلت غوغا می‌کند. در پنلی درباره تاثیر لمپنیسم بر روح و روان مردم خواهید شنید.در جلسه‌ای دیگر با جنبه‌های علمی استیلای امر مجازی بر دنیای واقعی و سلامت روان مردم در این دنیای جدید بیشتر آشنا می‌شویم. در دو نشست دیگر درباره نابرابری‌ها و اعتراض‌ها می‌شنویم و نسبت آن با حقوق شهروندی و سلامت ذهن و روان مردم به بحث گذاشته می‌شود.
امیدواریم مجموعه آن‌چه در این دو روز توسط جمعی از نخبگان ارایه می‌شود در نگاه شما مخاطبان ارجمند، قدر و منزلت "شنیدن" را داشته باشد.
در و دیوار شهر و حتی روی جلد دفترچه‌های بیمه پر است از حدیثی از پیامبر رحمت( نعمتان مجهولتان، الصحة و الامان) فرمایشی که اهمیت سلامتی و امنیت را خاطر نشان می‌کند؛ امیدوارم با پای‌بندی به اجرای حقوق شهروندی و توجه به سلامت مردم، در عمل و عیان هم نشان بدهیم مسلمان به آیین همان رسولی هستیم، که از صبح تا شام سنگ او را به سینه می‌زنیم.

حضار ارجمند! به همایش سیزدهم خوش آمدید.

#تجربه‌های_روان‌پزشکانه
Arsia Taghva
فایل صوتی سخنرانی دکتر ارسیا تقوا، دبیر علمی همایش «سلامت روان و رسانه» در افتتاحیه‌ی سیزدهمین دوره‌ی این رویداد- اول اسفند ۱۴۰۲ تهران

@mentalhealthmedia
Ali Nikjoo
فایل صوتی سخنرانی دکتر علی نیکجو، در پنل «اعتراض، روان و رسانه» از پنل‌های روز اول سیزدهمین همایش «سلامت روان و رسانه» با عنوان «اعتراض در میانه‌ی ساختار متصلب و رسانه‌ی رویافروش، گمگشتگی تجربه‌ی عاملیت» - اول اسفند ۱۴۰۲ تهران

@mentalhealthmedia
AhmadAli Noorbala
فایل صوتی سخنرانی دکتر احمدعلی نوربالا، در پنل "امنیت روانی، مدرسه و دانشگاه" از پنل‌های روز اول سیزدهمین همایش «سلامت روان و رسانه» با عنوان "سلامت روان در مدرسه و دانشگاه" - اول اسفند ۱۴۰۲ تهران

@mentalhealthmedia
🗞 درنگ

تعجب، اندوه و سکوت !

#دکتر_افشین_احمدوند. روان‌‌پزشک‌

صبح وقتی وارد بیمارستان می‌شدم دم در ورودی یک حجله دیدم، از نگهبان پرسیدم که مربوط به کیست؟ 
بی درنگ و با آب تاب  گفت که مربوط به خانم فلانی است (از کارکنان بیمارستان) که توسط شوهرش با اسلحه به قتل رسیده! 
با چشمانی گرد شده و دهانی باز از آنجا عبور کردم و وارد یک جلسه شدم که در آنجا هم یکی از همکاران سرش را نزدیک گوش من آورد و گفت  دکتر! خبر دارید که یکی از دستیاران دیشب دست به خودکشی زده؟ 
پس از پایان جلسه با چشمانی کوچک‌شده  و دهانی آویزان  از آنجا خارج شدم و در حالی که می‌خواستم از پله ها به طبقه بالا بروم  یکی از کارکنان خدمات  آمد جلو و خبر مرگ پدر یکی از همکاران گروه را داد که ظاهراً بصورت ناگهانی، شب گذشته رخ داده بود!
وقتی وارد اتاقم شدم در را بستم و یک لیوان آب برداشتم و کنار پنجره ایستادم.
 در شیشه‌ی پنجره صورت مردی  را می‌دیدم که هیچ احساسی در چهره‌ی او دیده نمی‌شد و در سکوت  به بیمارانی که در حیاط  بیمارستان در رفت و آمد بودند، خیره شده بود!

#تجربه‌های_روان‌پزشکانه
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from اکوایران
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 امنیت روان جامعه چگونه به مخاطره می‌افتد؟

▫️سیزدهمین دوره همایش سلامت روان و رسانه، روز سه شنبه اول اسفند برگزار شد. در ابتدای این همایش، مصطفی معین، رییس همایش از نابرابری، انگ‌زدایی و نتایج پیمایش‌های تازه در حوزه سرمایه اجتماعی گفت. او در این همایش  برخی از نتایج طرح پیمایش ارزش‌ها و نگرش‌های ایرانیان (موج چهارم-آبان ۱۴۰۲) را در ارتباط با موضوع «اعتماد و سرمایه اجتماعی» مطرح کرد: بی‌اعتمادی در سطح عمومی به ۸۱ درصد می‌رسد.

▫️در ادامه اولین روز این همایش، رحیم نوبهار، حقوق‌دان تفاوت‌های حقوق بشر و حقوق شهروندی را مطرح کرد. دو پنل با عنوان امنیت روان، مدرسه و دانشگاه و اعتراض و روان و رسانه هم در روز اول این همایش برگزار شدند.

▫️اکوایران در روزهای آتی بخش‌های مختلف این همایش را پخش می‌کند. این گزارش آنچه در روز نخست همایش گذشته را مرور می کند.

📺 @ecoiran_webtv
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Amirhosein Jalali Nodooshan
فایل صوتی سخنرانی دکتر امیرحسین جلالی ندوشن در پنل «کنشگری مجازی، امنیت روان و حقوق شهروندی» از پنل‌های روز دوم سیزدهمین همایش «سلامت روان و رسانه» با عنوان «سودمندی و ناسودمندی روانشناختی کنشگری مجازی» - دوم اسفند ۱۴۰۲ تهران
@mentalhealthmedia
🗞 درنگ بالینی

#خورشید_خدابنده‌لو. درمانگر روانکاوانه

من ترسیده‌ام.

کرونا را می‌شناسم، ما با هم به دنیا آمده‌ایم.
چسبیده به مادر، در مطب دکتر نشسته‌ایم.
من، کوچکترین کودک اتاق انتظارم. نشسته‌ایم و نمی‌دانم قرار است مثل اکثر کودکان کنارم امروز من هم تشخیص ‌GAD بگیرم. تا به حال دماغ و دهانم رنگ و بوی آفتاب ندیده‌اند و همیشه در سایه‌ی امن ماسک نفس کشیده‌ام. می‌خواهم برای تمام عمر این سپر سفید را با خود به دوش بکشم.

من ترسیده‌ام.
در بدو لمسم از دنیا ،کرونای لعنتی آمد.
مادر و پدر پزشکم، روزها و شب‌ها ناپدید می‌شدند.
من می‌ترسیدم.
همه بیمار شد‌ند، خاله، که تنها همبازی‌ام بود مرد.
من ترسیده‌ام.
من کوچکم و پوست نازکی دارم که تمام رگ‌های تنم را نشان می‌دهد.
من برای این دنیا خیلی شکستنی‌ام.

کرونا رفت…
مادر آمد.
مادر سرشار از ترس آمد.
من ترسیده‌ام.
پدر آمد.
پدر با بدترین اخبار جهان آمد.
زندگی در این خانه به من یاد داد ،همه‌ی آدم‌ها بدند، صبح‌ها تو را گول می‌زنند، عصر‌ها تو را می‌‌دزدند و شب‌ها تو را می‌کشند.
مراقب باش، گربه‌ها علاوه بر انتقال بیماری‌های لاعلاج، تو را می‌خورند.
من ترسیده‌ام…
قرار است به بازی درمانی بروم و با کسی که نمی‌دانم چقدر باید از بودن با او بترسم بازی کنم.
یک اتاق پر از اسباب‌بازی، صدها عروسک، حیوان و سرباز، اول از همه سربازها را الکل می‌زنم تا برای جنگیدن زنده بمانند. جنگ است…
من می‌ترسم.
در یک گوشه‌ی اتاق ، پشت چادر سرخپوستی می‌نشینم.
خورشید بازی می‌کند و از من می‌خواهد بروم آن طرف اتاق و از مغازه‌ی او خرید کنم.
یواش می‌گویم، تلفنی به دستم بدهد تا از راه دور سفارش بدهم، به خورشید تلفن می‌کنم، سفارش خرید می‌دهم تا برایم بیاورد.
من از آن گوشه‌ی امن تکان نمی‌خورم.
دنیا خطرناک است، پر از ویروس است.

بختم بد است…
با ندانم کاری من سیم تلفن کنده می‌شود!
من می‌ترسم.
من در این گوشه گیر افتاده‌ام.
من ترسیده‌ام… . . . . .

#تجربه‌های_روان‌پزشکانه
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2024/09/22 12:34:47
Back to Top
HTML Embed Code: