Telegram Web Link
📍What does AI say about emo-educational divorce?

Emo-educational divorce is a term coined by Reza Pishghadam, a professor of applied linguistics at Ferdowsi University of Mashhad. It refers to the situation when a teacher loses their emotional attachment or investment in teaching or a specific course. This can happen due to various reasons, such as low motivation, high burnout, lack of support, dissatisfaction, or conflict with students or administrators. Emo-educational divorce can have negative consequences for both teachers and students, such as reduced teaching quality, lower student achievement, lower teacher retention, and lower teacher well-being. Therefore, it is important to identify the sources and signs of emo-educational divorce and find ways to prevent or overcome it. Some possible strategies are enhancing teacher autonomy, providing feedback and recognition, fostering positive relationships, and promoting professional development.

Emo-educational divorce and burnout are related but distinct concepts. Emo-educational divorce refers to the loss of emotional investment in teaching or a particular course, while burnout is a state of emotional, mental, and physical exhaustion caused by excessive and prolonged stress. Emo-educational divorce is a newly developed concept that has not been widely studied yet, while burnout is a well-established phenomenon that has been researched for decades.

@PishghadamToosChannel
مجموعه مقالات تخصصی هیجامد.pdf
108 MB
📚 "مجموعه مقالات تخصصی حوزه هَیَجامَد (Emotioncy)"

📍به مناسبت ده سالگی مفهوم هيجامد

🖌
اثر حاضر شامل مجموعه‌ مقالاتی (١٦٢٦ صفحه) است که‌ از ١٠ سال گذشته تا کنون (١٣٩٦-١٤٠٢، ٢٠١٣-٢٠٢٣) توسط پژوهشگران گوناگون (از رشته‌های روان‌شناسی، آموزش زبان انگلیسی، آموزش زبان فارسی، زبان‌شناسي، مطالعات ترجمه، فرانسه و ...) به زبان فارسی و انگلیسی در بیش از ۸ کشور دنیا در مورد هَیَجامَد به رشتۀ تحریر درآمده‌است. این  مقالات، هَیَجامَد را از مناظر مختلف از قبیل آموزش، روان شناسی،  زبان‌شناسی، جامعه‌شناسی، عصب‌شناسی و ... بررسی کرده‌اند. امید است این مجموعه به تبیین و تشریح مفهوم هَیَجامَد کمک نماید و زمینه‌ساز پژوهش‌های ‌آتی در این حوزه شود.

رضا پيش قدم
تابستان ١٤٠٢

@PishghadamToosChannel
افول دانشگاه شریف، تهران و تربیت‌مدرس در رده‌بندی شانگهای

🔹در جمع برترین دانشگاه‌های رتبه‌بندی شانگهای، ایران با ۱۰ دانشگاه حضور پیدا کرده است که یک دانشگاه نسبت به رده‌بندی سال قبل کمتر است. اما آمارها حکایت از آن دارد که پنج دانشگاه مطرح و صاحب نام ایرانی در مقایسه با رده‌بندی سال گذشته شانگهای، تنزل رتبه داشته و جایگاه قبلی خود را از دست داده‌اند.
🔹دانشگاه تهران، دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه صنعتی‌شریف، دانشگاه تربیت‌مدرس و دانشگاه علم‌و‌صنعت پنج، دانشگاهی هستند که وضعیت نزولی نسبت به سال ۲۰۲۲ پیدا کرده‌اند. دانشگاه تهران مانند سال‌های پیاپی، رتبه نخست را بین دانشگاه‌های کشور از آن خود کرده است./فرهیختگان

#اخبار_تهران در فضای مجازی👇
@akhbartehran
📍What does AI say about active/passive motivation?

Active/passive motivation is a concept that was developed by Reza Pishghadam, a professor of English language teaching and educational psychology at Ferdowsi University of Mashhad, Iran, and his colleagues. It is based on the idea that motivation is not only a matter of action, but also of cognition and emotion. According to this concept, motivation can be classified into four conditions: active motivation, active demotivation, passive motivation, and passive demotivation.

Active motivation is when an individual is fully engaged and involved in performing something, such as learning a language or doing a task. This condition reflects a high level of interest, enjoyment, and satisfaction.

•  Active demotivation is when an individual performs something mechanically, without mental engagement or emotional attachment. This condition reflects a low level of interest, enjoyment, and satisfaction. 

•  Passive motivation is when an individual has a cognitive or emotional preference for something, but does not act on it or pursue it. This condition reflects a lack of willingness or ability to turn one's motivation into action. 

•  Passive demotivation is when an individual has no cognitive or emotional preference for something, and does not act on it or pursue it. This condition reflects a lack of motivation in both cognition and action.


@PishghadamToosChannel
ذاکر صالحی وزارت:
⚡️خواب زمستانی ما و ناگفته‌های رنکینگ ۲۰۲۴


📊اخیرا نتایج رتبه‌بندی دانشگاهی QS به عنوان یکی از معتبرترین رنکینگهای جهانی اعلام شد که در خود ناگفته‌های بیشماری درباره موقعیت دانشگاهی ایران در سطح منطقه در مقایسه با کشورهای عربی همسایه دارد. در این رتبه‌بندی ۱۴۹۹ دانشگاه از ۱۰۴ کشور ارزیابی شدکه نتایج اکتسابی دانشگاه‌های ایران با وجود بهبودی نسبی آن نسبت به قبل، همطراز پیشینه تمدنی و تاریخی و آوازه کشور نیست.

📊 در این رتبه‌بندی  که امسال بر سه شاخص «پایداری»، «اشتغال‌پذیری فارغ‌التحصیلان» و «شبکه‌ پژوهش بین‌المللی» متمرکز بوده است، نام ۷ دانشگاه ایرانی است که دانشگاه صنعتی شریف رتبه‌ ۳۳۴ جهانی، دانشگاه تهران رتبه‌ ۳۶۰، دانشگاه‌ صنعتی امیرکبیر رتبه‌ ۳۷۵، علم و صنعت ایران رتبه‌ ۴۵۱، شیراز رتبه‌ ۶۹۰-۶۸۱، شهید بهشتی رتبه‌ ۱۰۰۰-۹۵۱ و فردوسی رتبه‌ ۱۲۰۰-۱۰۰۱ را کسب کرده‌اند.

📊در حالی که این دانشگاه‌ جزو قدیمی‌ترین دانشگاه‌ها در سطح منطقه هستند و حتی عمر آن‌ها از برخی کشورها نیز بیشتر است، اما دانشگاه‌هایی که چند دهه بعد از آن‌ها و احیانا ظرف دو دهه اخیر تاسیس شده‌اند، در رده بندی جهانی از آن‌ها پیشی گرفته‌اند. در QSامسال ۸۴ دانشگاه عربی جای گرفته‌اند که 14 دانشگاه آن‌ها جزو 500 دانشگاه برتر جهان هستند؛ اما در این میان در حالی که تنها ۷ دانشگاه ایرانی در این لیست قرار گرفته‌اند که عربستان سعودی ۱۶ دانشگاه را روانه این فهرست کرده است؛ و مصر ۱۵ دانشگاه و امارات ۱۱ دانشگاه و حتی لبنان که تقریبا دولتی ندارد و شیرازه اقتصاد آن هم از هم پاشیده است، ۸ دانشگاهش با وجود کاهش رتبه جهانی اما در این فهرست قرار گرفته‌اند.
در حالی که دانشگاه صنعتی شریف به عنوان برترین دانشگاه ایرانی در رده بندی کیو اس 32.4 امتیاز و رتبه جهانی 334 را کسب کرده است که سه دانشگاه عربی ملک عبدالعزیز عربستان با 52 امتیاز و رتبه جهانی 143، دانشگاه قطر با امتیاز 48.7 و رتبه 173 و دانشگاه نفت و معدن ملک فهد عربستان با امتیاز 48 و رتبه جهانی 180 جزو 200 دانشگاه برتر جهان قرار گرفته‌اند.


📊دانشگاه‌های عربستان بر اساس رده‌بندی کیو اس برترین دانشگاه‌های جهان عرب محسوب می‌شود و به عنوان مثال در دانشگاه نفت و معدن ملک فهد به عنوان دومین نهاد تحقیقاتی برتر در عربستان از 2018 تا 2022 ده هزار و 800 پژوهش علمی تولید شده است که 175 هزار بار به این تحقیقات در حوزه مهندسی نفت در جهان ارجاع داده شده است.

📊جایگاه قطر نیز در رده‌بندی 2024 کیو اس بهبود قابل ملاحظه‌ای یافته است. از یک طرف رتبه جهانی دانشگاه قطر از 208 به 173 ارتقا یافته و از سوی دیگر نیز دانشگاه حمد بن خلیفه برای نخستین بار وارد فهرست کیو اس شده و جایگاه 310 جهانی را به خود اختصاص داد.


📊 نکته قابل تامل دیگر این که در حالی سه کشور عربستان، قطر و امارات 28 دانشگاه را وارد فهرست دانشگاه‌های برتر جهان کرده‌اند که جمعیت و نیروی انسانی آنها قابل مقایسه با ایران نیست. جمعیت این سه کشور نصف جمعیت ایران با ۸۵ میلیون نفر هم نیست.
اما بهبود جایگاه جهانی دانشگاه‌های شیخ‌نشین‌ها محصول اهتمام ویژه و برنامه‌ریزی دقیق این کشورها در بخش آموزش است که این امر را می‌توان اولا در اختصاص بودجه‌های کلان به این بخش و ثانیا در توسعه کیفی دانشگاه‌ها مشاهده کرد. به عنوان مثال، بودجه اختصاص یافته به آموزش و پرورش و آموزش عالی در بودجه 1402 ایران حدود 340 هزار میلیارد تومان است که با دلار 50 هزار تومانی چیزی حدود 7 میلیارد دلار می‌شود، اما بودجه بخش آموزش 19 درصد بودجه کل عربستان را به خود اختصاص داده که حدود 50 میلیارد دلار است و دو بخش آموزش و بهداشت جمعا ۳۴ درصد بودجه 2023 این کشور را به خود اختصاص داده‌اند. در امارات نیز بودجه بخش آموزش 15.5 درصد بودجه کل کشور با حدود 10 میلیارد دلار است. کما این که بودجه کشور قطر با جمعیت بومی 300 هزار نفر حدود 5 میلیارد دلار است که بودجه آموزشی ایران با جمیعتی 284 برابر تنها دو میلیارد دلار از آن بیشتر است.

📊 همچنین عربستان بر اساس چشم انداز ۲۰۳۰ سهم خاصی را برای مشارکت دانشگاه‌ها در تقویت تولید ناخالص داخلی در نظر گرفته و قرار است تا ۲۰۳۰ حداقل دو دانشگاه سعودی در فهرست یکصد دانشگاه برتر جهان قرار گیرند.

📊همچنین در چند دهه اخیر، در حالی که تمرکز دولت‌های ایران بر رشد کمی دانشگاه‌ها بوده و بیش از 2 هزار و 276 دانشگاه و موسسه آموزش عالی در کشور تاسیس شده است، در همسایگان جنوب خلیج فارس تمرکز بیشتر بر توسعه کیفی دانشگاهی بوده است. در همین عربستان که 16 دانشگاهش در فهرست کیو اس جای گرفته‌اند تنها 42 دانشگاه وجود دارد؛ 30 دانشگاه دولتی و 12 دانشگاه غیر دولتی.
به قلم: صابر گلعنبری
#دیپلماسی_علمی
Forwarded from Purya B
مرکز پخش: مشهد، چهار راه دکترا، کتاب فروشی امام. تلفن: ۰۵۱۳۸۴۳۰۱۴۷
نسخه الکترونیک به زودی در طاقچه، کتابراه و فیدیبو
مجموعه_مقالات_تخصصی_حوزه_زباهنگ_2.pdf
96.6 MB
📚 "مجموعه مقالات تخصصی حوزه زباهنگ Cultuling "

📍به مناسبت يازده سالگي مفهوم زباهنگ

🖌
شناخت ویژگی‌های فرهنگی، ژرفای وجودی یک جامعه را نشان می‌دهد و یکی از مهم‌ترین منابع اطلاعاتی قوی از فرهنگ یک جامعه، زباهنگ‌های موجود و حاکم در آن جامعه است. تشخیص زباهنگ‌ها، راه را برای تشخیص سریع‌تر رفتارهای فرهنگی درست و نادرست هموار می‌سازد و اصلاحات فرهنگي كه به تعالي زباني و به‌فرهنگي مي‌انجامد، راحت‌تر صورت مي‌پذيرد. ‌با توجه به اهمیت تببین و مداقه در زباهنگ‌های حاکم بر یک کشور، اثر حاضر مجموعه مقالاتی (١٠٠٠صفحه) که در طی ١١ سال گذشته (١٣٩١-١٤٠٢) توسط پژوهشگران مختلف در مورد زباهنگ به رشتۀ تحریر درآمده‌اند را گردآوری کرده است. امید است این مجموعه به تبیین و تشریح مفهوم «زباهنگ» کمک نماید و زمینه‌ساز پژوهش‌های ‌آتی در این حوزه شود.

رضا پیش‌قدم
تابستان ١٤٠٢

@PishghadamToosChannel
آغاز ثبت‌نام فراخوان جذب هیات علمی وزارت علوم ۱۴۰۲


https://applicant.markazjazb.ir/account/login
با عرض سلام خدمت شما همکار محترم
از شما دبیر زبان انگلیسی گرامی خواهشمندم با مراجعه به لینک زیر پرسشنامه وی را تکمیل نموده و  اینجانب را در جمع آوری داده های پژوهش مساعدت فرمایید. تکمیل این پرسشنامه برای بنده بی نهااایت ارزشمند است.🙏

🟢لطفا دبیران و اساتیدی که سابقه ی تدریس زبان انگلیسی در مقطع متوسطه را دارند، پرسشنامه مربوطه را تکمیل بفرمایند.
🟢  تمامی پاسخ های شما کاملا به صورت محرمانه باقی خواهد ماند.
🟢در صورت امکان لینک این پرسشنامه را به سایر دبیران و اساتید زبان انگلیسی ارسال بفرمایید.
از همکاری شما اساتید گرامی کمال سپاس و قدردانی را دارم🌱.

مجید ارغائی
دانشجوی ارشد آموزش زبان انگلیسی
https://app.epoll.pro/25352175
📍چندتا از بهترین سایت‌ها برای تقویت مهارت رایتینگ انگلیسی:


🔸theidioms.com : اصطلاحات انگلیسی

🔹ozdic.com : کالوکیشن‌ها

🔸virtualwritingtutor.com : تصحیح رایتینگ

🔹ironicsans.com/thsrs : مترادف واژه‌ها

🔸sentence.wordhippo.com : کاربرد کلمات در جمله

🔹gingersoftware.com : بازنویسی جملات

@PishghadamToosChannel
📍What does AI say about Cultuling?

Cultuling is a term coined by Reza Pishghadam, a professor of TEFL and educational psychology, to describe the relationship between language and culture. Cultuling means that culture exists in language, and we can discover people's cultures by examining their language. According to Pishghadam, cultuling refers to the structures and expressions of language that represent the cultural background of a nation and its values, beliefs, attitudes, norms, and worldviews. Pishghadam and his colleagues introduced the concept of cultuling analysis, a new methodology for discovering cultural memes, in his model, cultuling analysis is based on the integration of the components of Hymes' (1974) SPEAKING model, emotioncy model, and cultural models. Pishghadam believes that cultuling analysis can help us identify the healthy and defective cultural genes of a society and promote euculturing, which is the cultural excellence of a society.

@PishghadamToosChannel
مجموعه مقالات تخصصی نوازه.pdf
26.5 MB
📚 "مجموعه مقالات تخصصی نوازه (Stroke)"

🖌اثر حاضر شامل مجموعه‌ مقالاتی (٣٢٢صفحه) است که‌ از ٩ سال گذشته تا کنون توسط پژوهشگران گوناگون به زبان فارسی و انگلیسی در مورد «نوازه» به رشتۀ تحریر درآمده‌است. این مقالات، به بررسی مفهوم نوازه و نقش آن در آموزش می‌پردازد. امید است این مجموعه به تبیین و تشریح این مفهوم کمک نماید و زمینه‌ساز پژوهش‌های ‌آتی در این حوزه شود.

رضا پيش قدم
تابستان ١٤٠٢

@PishghadamToosChannel
📍از درون دنیای واژگان و زبان و با استفاده از هوش مصنوعی استعداد خود و فرزندانتان را کشف کنید.

@PishghadamToosChannel
2025/07/12 20:49:29
Back to Top
HTML Embed Code: