Telegram Web Link
نکته_مهم

برای انجام فرآیند انتخاب واحد تکمیلی، هیچگونه ثبت مجوزی لازم نداره و نیازی هم نیست اصلا شهریه مجددی پرداخت بشه

فقط برای دانشجویانی مجوز و شهریه میخواد، که از قبل هیچ درخواست مجوزی ثبت نکرده باشن

پس بهترین فرصت هست که هم واحد‌هایی که لازم دارید رو اخذ کنید و هم اگر تغییراتی مد نظرتون بود، انتخاب‌هاتون رو ویرایش کنید

@Orzhansjozve
#تقویم‌_آموزشی

🟣تقویم آموزشی سال تحصیلی ۱۴۰۳ - ۱۴۰۲ دانشگاه آزاد اسلامی

@Orzhansjozve
حق.
💯
🟣نکات آموزشی مربوط به انتخاب واحد تا حذف ماده ۳۵

1️⃣انتخاب واحد اولیه (سَر ترم):
این مرحله اولین مرحله‌ی انتخاب واحد است. برای ورود به این مرحله باید شهریه ثابت خود را به‌علاوه بخشی از شهریه متغیر را بپردازید تا منوی انتخاب واحد برای شما باز شود. در این زمان اولویت انتخاب واحد با دانشجویان ورودی قدیم می‌باشد.

2️⃣انتخاب واحد تکمیلی:
فرصت مجددی برای انجام فرایند انتخاب واحد که قبل از زمان‌بندی حذف و اضافه انجام می‌شود. همه دانشجویان در این بازه می‌توانند انتخاب واحد خود را انجام دهند یا نسبت به ویرایش واحدهای اخذ شده خود اقدام نمایند. برای این کار لزومی به ثبت مجوز و پرداخت مجدد شهریه نمی‌باشد.

3️⃣ حذف و اضافه:
معمولا یک تا دو هفته پس از پایان زمان‌بندی انتخاب واحد، زمان‌بندی حذف و اضافه شروع خواهد شد. این مرحله معمولا برای این است که اگر دانشجو به هر دلیلی نیاز به تغییر در انتخاب واحد خود داشت، در این مدت امکان ویرایش آن‌ را داشته باشد. در این مرحله اگر درسی را حذف کنید شهریه آن نیز به حساب شما بازگردانده می‌شود و اگر درس جدیدی اخذ کنید هزینه آن به حساب شما منظور خواهد شد.

4️⃣ انتخاب واحد متاخرین (شرایط خاص):
پس از پایان مهلت در نظر گرفته شده برای انتخاب واحد و حذف و اضافه، زمانی را نیز به متاخرین اختصاص می‌دهند، یعنی کسانی‌که در بازه‌های زمانی‌ اعلام شده موفق به انتخاب واحد نشده‌اند. شرایط متاخرین هر ترم متفاوت است اما عموما دانشجویانی که کمتر از ۱۲ واحد دارند، جزو متاخرین محسوب می‌شوند. فرصت ترمیم انتخاب واحد متاخرین معمولا کمتر از دو هفته است و اگر دانشجویی درخواست افزایش ظرفیت کلاس را داشته باشد، باید به مدیر گروه مربوطه مراجعه کند.

5️⃣حذف درس در پایان ترم:
در صورتی که درسی را بردارید و زمان‌های اعلامی انتخاب‌ واحد یا حذف و اضافه نیز به پایان رسیده باشد، امکان حذف درس وجود ندارد. در این شرایط باید تا انتهای ترم صبر کنید و در زمان امتحان، در امتحان درس مربوطه شرکت نکنید. با این کار درس به طور خودکار برای شما حذف خواهد شد و هیچ نمره‌ای ثبت نمی‌شود. توجه داشته باشید که شهریه دروس حذف شده در این مرحله، برگشت داده نمی‌شود.

@realorzhansjozve
#چارت

🟣سر فصل رشته ها (چارت درسی)

✔️کليه رشته ها و گرایش ها به تفکيک گروه و مقطع

🔹لینک سایت
🟣غیبت دانشجویان در زمان حذف و اضافه مجاز است؟!
🔹با توجه به همزمان بودن شروع کلاس‌ها و تاریخ حذف و اضافه و تکمیلی زیر قابل توجه می‌باشد.
🔹بر اساس تبصره ۲ ماده ۱۴ آیین نامه دوره کارشناسی، غیبت در جلسات ۲ هفته اول هر درس، بدلیل حذف و اضافه یا به هر دلیل دیگر مجاز نیست و در صورت پیشامد جزء ۱۷/ ۴ غیبت مجاز دانشجو محسوب می‌شود.
🔹بر اساس ماده ۱۷ این آیین‌نامه، دانشجو می‌تواند در هر نیمسال تحصیلی، فقط در مهلتی کمتر از ۲ هفته، پس از شروع نیمسال تحصیلی حداکثر ۲ درس دیگر انتخاب یا ۲ درس انتخابی خود را حذف یا ۲ درس انتخابی خود را با ۲ درس دیگر جابجا  کند، مشروط برآنکه تعداد واحدهای انتخابی وی ازحد مقرر تجاوز نکند.

@Orzhansjozve
🟣پرداخت و تسویه اقساط صندوق رفاه در سامانه آموزشیار دانشگاه آزاد


🔹ابتدا وارد منوی "صندوق رفاه دانشجویی" و زیرمنوی "درخواست/پیگیری تسهیلات" شوید. در جدول پایین صفحه، اگر در ستون "وضعیت پرونده تسهیلات" عبارت «معوّق» درج شده باشد، یعنی اقساط پرداخت نشده دارید.

🔹حال در ستون "مشاهده دفترچه اقساط"، روی علامت ... (سه نقطه) بزنید. در جدول باز شده، می‌توانید مجموع مبلغ اقساط را از طریق دکمه پرداخت پایین صفحه، پرداخت کنید.

@Orzhansjozve
لیست عادت های خوبی که اگر به زندگی اضافه کنیم حالمون رو بهتر میکنه:

۱- هر هفته یک کتاب بخونیم
۲- هر روز نیم ساعت ورزش کنیم
۳- هر شب لیست کارهای فردامون رو بنویسیم
۴- هر شب چند دقیقه روزانه نویسی کنیم
۵- هر روز بیست دقیقه برای یاد گیری یک زبان غیر زبان اصلی مون زمان بذاریم
۶- هر روز ده دقیقه نیایش یا مدیتیشن کنیم
۷- هر روز غذای خونگی و سالم بخوریم
۸- هر روز صبح زودتر بیدار شیم
۹- هر روز حداقل به یک نفر کمک کنیم یا حالش رو خوبتر کنیم
۱۰- تیکه کلام های نامناسبمون رو از صحبت هامون حذف کنیم ...
🟣اعمال محدودیت در ورود به سامانه آموزشیار برای دانشجویانی که زمان انتخاب واحدشان نیست.
🔹این اقدام در راستای کاهش ترافیک سایت و عدم قطعی سامانه در زمان انتخاب واحد برای سایر دانشجویان است.
🔹دسترسی تمام دانشجویان از ساعت ۲۱ به بعد مجدداً برقرار می‌شود.

@Orzhansjozve
🟣مــرخـصـی یـا  انـصــراف، اگر در تـرم جـاری انتخـاب واحـد نکـرده باشیـم چـه خواهـد شـد؟
🔹با توجه به ماده ۵۱ آیین‌نامه آموزشی دانشگاه آزاد ترک تحصيل يا عدم مراجعه دانشجو به واحد دانشگاهی (انجام ندادن انتخاب واحد) بدون اخذ مرخصی تحصیلی در يك نيم‌سال انصراف از تحصيل محسوب می‌شود و دانشجوی منصرف حق ادامه تحصيل را نخواهد داشت.
🔹تقاضای مرخصی تحصیلی باید به صورت کتبی، حداقل دو هفته قبل از شروع انتخاب واحد توسط دانشجو به اداره آموزش واحد دانشگاهی تسلیم گردد و اداره آموزش دانشگاه موظف است پس از بررسی وضعیت تحصیلی دانشجو، قبل از اتمام مهلت انتخاب واحد، موافقت یا عدم موافقت با درخواست مرخصی را کتبا به دانشجو اطلاع دهد.
🔹در مواردی که ترک تحصیل دانشجو موجه باشد، باید حداقل یک ماه قبل از پایان همان نیم‌سال دلایل آن را به واحد دانشگاهی اعلام نماید. در صورت تایید موجه بودن، آن نیم‌سال جزو مرخصی تحصیلی دانشجو محسوب می‌شود.
🔹دانشجو می‌تواند در هر یک از دوره‌های کاردانی و کارشناسی ناپیوسته، حداکثر ۲ نیم‌سال و در دوره‌های کارشناسی پیوسته و کارشناسی ارشد پیوسته، ۴ نیم‌سال از مرخصی تحصیلی  استفاده  کند.
🔹دانشجویان انصرافی می‌توانند به فاصله سه ماه انصراف خود را پس بگيرند در غيراين‌صورت واحد دانشگاهی بايد حكم انصراف را صادر و به دانشجو ابلاغ نمايد.
🔹پس از صدور حكم انصراف ، تقاضای بازگشت به تحصيل دانشجو پذيرفته نيست و رابطه چنين دانشجویی با دانشگاه قطع می‌گردد.
🔹همچنین در ارتباط با سربازی، در صورت مشمول بودن دانشجو، واحد دانشگاهی یک ماه پس از صدور حکم انصراف بلافاصله مراتب را به اداره وظیفه عمومی اطلاع می‌دهد.

@Orzhansjozve
لحظه تحویل سال 1403؛
چهارشنبه 1 فروردین
ساعت 6:36 دقیقه صبح
حیوان سال : اژدها 🐉
رنگ سال هلویی مخملی
۳۶روز بیشتر تا عید نمونده😍
🗓 زمان‌بندی انتخاب واحد حذف و اضافه نیمسال دوم(ترم بهمن) ۱۴۰۲ تهران مرکزی

▪️ حذف و اضافه
 ┘ ۲ اسفند

⏳️ ورودی‌های ۱۴۰۱ و ماقبل
┘  ساعت ۸ تا ۱۳:۳۰

⏳️ ورودی‌های ۱۴۰۲
┘  ساعت ۱۴ تا ۲۱
🟣واکنش دانشگاه آزاد به اختلالات اخیر آموزشیار/ اکثر دانشجویان موفق به انتخاب واحد شدند/ فرصت مجدد برای جاماندگان
🔹حملات متعدد و هدفمند سایبری به آموزشیار در انتخاب واحد بهمن ماه با هدف ایجاد اختلال در فرآیند انتخاب واحد و نارضایتی برای دانشجویان صورت گرفت.
🔹در حال حاضر بالغ بر ٨۵٢ هزار نفر انتخاب واحد خود را در سامانه آموزشیار اقدام نمود اند.
🔹تلاش‌های متنوعی هم حسب شرایط توسط تیم‌های تخصصی و امنیت شبکه دانشگاه صورت گرفت تا سامانه انتخاب واحد، علی رغم مشکلات فوق امکان سرویس دهی به دانشجویان را داشته باشد.
🔹در ادامه با هدف تکمیل فرایند انتخاب واحد دانشجویانی که موفق به تکمیل دروس خود نشده بودند، مجددا یک برنامه زمانی انتخاب واحد تکمیلی برای دانشجویان ارایه گردید.
🔹در هفته آتی نیز برنامه حذف و اضافه دانشجویان برنامه ریزی و در دستور کار می باشد.
🔹مجددا ضمن عرض پوزش از کلیه دانشجویان و همکاران گرامی، اعلام می دارد دانشگاه آزاد اسلامی علیرغم مساله های مطرح شده در بالا، تمامی همت و تلاش خود را برای جلوگیری از ایجاد خلل و بی نظمی در شروع برنامه آموزشی دانشجویان گرامی و کلاس های درسی می‌نماید.

@Orzhansjozve
🟣چهارشنبه 1402/12/02 مهلت حذف و اضافه کلیه واحد های استان تهران

📍در این مرحله مقداری از شهریه باقیمانده باید تسویه شود

💠ورودی های 1401 و ماقبل از ساعت 8 الی 13:30

💠ورودی های مهر 1402 از ساعت 14 الی 21
🔻مجوز حذف و اضافه فعال شد

🔹️ اخذ مجوز حذف و اضافه : در قسمت "ارسال درخواست جدید"،طبقه بندی موضوع را "عملیات آموزشی دانشجو" و موضوع درخواست را " مجوز حدف و اضافه " و نیمسال درخواست معادل "4022" قرار داده و با انتخاب دکمه ی "ثبت" –درخواست " مجوز حدف و اضافه" ثبت می گردد.

💠@realorzhansjozve
🟣آیا دانشجویان انصرافی حق تحصیل مجدد دارند؟!
🔹بله، مشمولان در طي مدت تحصيل از ديپلم تا دكتري صرفا یکبار مي توانند از تحصيل انصراف و مجددا با پذيرفته شدن در دانشگاه به شرط:
1⃣ عدم گذشت بیش از یکسال از تاریخ انصراف(برای دارندگان برگ اعزام بدون غیبت اولیه و مشمولان وظیفه فاقد غیبت یا مشمولان معافیت موقت بدون غیبت ، گذشت بیش از یکسال از تاریخ انصراف قبلی با رعایت سایر شرایط قانونی بلامانع است.)
2⃣ انصراف قبل از اتمام سنوات تحصیلی مصوب بوده باشد یعنی در سنوات ارفاقی نباشد.
3⃣ انصراف از تحصیل در مقطع ، با اخذ مدرک تحصیلی پایین تر نبوده باشد .(مثلا انصراف از کارشناسی پیوسته با اخذ مدرک کاردانی نباشد، مگر اینکه مدرک اخذ شده در سنوات مجاز تحصیل همان مقطع یعنی مقطع پایین تر به مشمول تعلق گرفته باشد که در این صورت در حکم فارغ التحصیل محسوب شده و ادامه تحصیل وی بلامانع می باشد)
4⃣ مقطع جدید، تکراری نباشد.(یعنی قبلا از این مقطع فارغ التحصیل نشده باشد.)

@Orzhansjozve
🟣پاسخ به سوالات پرتکرار درباره مسائل مربوط به شهریه و اقساط آن در آموزشیار.
۱- چرا وجود اینکه شهریه متغیر خود را پرداخت نکرده ام، در قسمت تراز مالی وضعیت مالی آموزشیار بستانکار میباشم یا بدهی ام صفر است؟
🔹عمدتا دانشجویانی که تا به حال و در طی ترمهای گذشته شهریه خود را قسط بندی نکرده اند با این ابهام مواجه میشوند.
🔹تقسیط شهریه در گذشته به این صورت بود که دانشجوی متقاضی به واحد مراجعه میکرد و پس از به امانت گذاشتن چک برای ضمانت، حساب شهریه وی قسط بندی میشد و شهریه وی را خود واحد بصورت موقت پرداخت میکرد تا تراز شهریه وی صفر شود و دانشجو بدهکار نباشد. دانشجو نیز اقساط شهریه را به صندوق رفاه میپرداخت.
🔹هم اکنون در سامانه آموزشیار این امکان بدون دریافت ضمانت فراهم شده است، یعنی شهریه همه دانشجویان بدون ارسال درخواست یا چک قسط بندی شده است.
🔹بنابراین در آموزشیار دو بخش مجزا برای شهریه داریم. یکی قسمت وضعیت مالی که ممکن است وضعیت بدهی شما به دلیل تقسیط شهریه صفر یا بستانکار نمایش داده شود. (چون دانشگاه حساب بدهی شما را بطور موقت صفر یا بستانکار کرده تا شما شهریه خود را بصورت قسطی و در طول ترم بپردازید)
قسمت دیگر هم بخش صندوق رفاه دانشجویی است که نشان دهنده تعداد اقساط و بدهی شما به صندوق است.
🔹بنابراین در صورتی که هنوز شهریه خود را کامل پرداخت نکرده اید و طبق محاسبات خودتان بدهی دارید، باید از منوی صندوق رفاه دانشجویی و سپس انتخاب قسمت "درخواست/پیگیری تسهیلات" و بعد کلیک بر روی سه نقطه "..." اقساط خود را مشاهده و پرداخت کنید.
۲- چرا شهریه من تقسیط شده در صورتی که من چنین درخواستی ارسال نکرده ام؟
🔹از نیمسال جاری مساله تقسیط شهریه از سمت سازمان مرکزی انجام شده که هم به نفع دانشجو و هم به نفع دانشگاه است. از طرفی دانشجویان با تقسیط بدون ضامن و سود، شهریه خود را بصورت خرد خرد پرداخت میکنند و فشار یکباره ای برای پرداخت به آنها وارد نمیشود. از طرف دیگر دانشگاه نیز به مرور و در طول نیمسال مبالغ شهریه را وصول میکند و صرف حقوق اساتید ، کارکنان و دیگر هزینه ها میکند.
🔹البته شاید بهتر بود که از ابتدای ترم راجع به این مساله از سمت سازمان مرکزی اطلاع رسانی لازم انجام میشد.
۳- آیا در صورت دیرکرد پرداخت اقساط جریمه دیرکرد تعلق میگیرد؟
🔹هنوز هیچگونه اطلاع رسانی رسمی و اخباری مبنی بر اخذ جریمه دیرکرد اعلام نشده است. اگرچه بهتر است به جهت ایجاد نظم در وضعیت مالی خود و دانشگاه هرماه نسبت به پرداخت اقساط شهریه در موعد مقرر اقدام نمایید.
۴- در صورت داشتن وام از بانک یا صندوق رفاه چگونه عمل کنم؟
🔹این دسته دانشجویان طبق اطلاع رسانی های صندوق رفاه عمل کنند. یعنی اگر به آنها اعلام شده اقساط قدیمی را در سیدا یا بانک واریز کنند همانگونه عمل کنند.

@Orzhansjozve
🟣با این 3 هوش مصنوعی کاراتو راحت انجام بده :

1- سایت class central : این سایت تمام دورههای دنیارو با مدرک بهت معرفی میکنه.

2- سایت Tiny wow : این سایت هر ابزاری بخوای تو هر حوضه ای در اختیارت میذاره.

3- سایت sinthesia.io : این سایت هرطور که بخوای برات تولید محتوا میکنه

@Orzhansjozve
2024/09/28 15:23:01
Back to Top
HTML Embed Code: