Telegram Web Link
🟣معرفی بهترین اپلیکیشن ها در زمینه های مختلف

⏯️بهترین اپ روتوش صورت:
Persona
2️⃣بهترین اپ ادیت ویدئو با موبایل:
Node Video
3️⃣بهترین اپ ادیت ویدئو با کامپیوتر:
Davinci
4️⃣بهترین اپ ادیت عکس با موبایل:
Presets
5️⃣بهترین هوش مصنوعی:
Kaiber AI
6️⃣بهترین اپ برای زیرنویس ویدئو:
Captions
#به_اشتراک_بگذارید

برای دوستات بفرست💜

@Orzhansjozve
🟣گوگل از اپلیکیشن Photomath برای حل مسائل ریاضی با هوش‌مصنوعی رونمایی کرد.

@Orzhansjozve
🟣دانشجویان جدیدالورود عزیز توجه بفرمایید
لطفا پس از بارگذاری مدارک در سامانه پذیرش با اصل و کپی مدارک به دانشکده جهت تشکیل پرونده مراجعه فرمایید
ضمنا دانشجویانی که تایید مدرک آنان انجام شده ۴۸ تا ۷۲ ساعت بعد میتوانند از طریق سامانه آموزشیار شهریه خود را واریز نمایند
لینک سامانه اموزشیار

edu.iau.ac.ir

@Orzhansjozve
🟣قابل توجه دانشجویان مشمول نظام وظیفه که قصد خروج ازکشوررادارند لطفا تاقبل از22اسفندنسبت به خروج اقدام وبه دانشکده مراجعه نمایید.

@Orzhansjozve
بریکینگ نیوز سی ان ان:
متا، فیسبوک و اینستاگرام دچار اخلال جهانی شدند.

بازگشت همه به سوی اوست (تلگرام)
😎😅
🟣نکات مهم در زمان ثبت نام پذیرفته شدگان بر اساس سوابق تحصیلی نیمسال دوم ۱۴۰۲:

1. مراجعه متقاضی به سامانه اعلام نتایج پذیرفته شدگان و یادداشت شماره دانشجویی9 رقمی :
azmoon.org
2.ورود به سامانه جامع پذیرش با نام کاربری و کلمه عبور به ترتیب کد ملی و شماره دانشجویی ۹ رقمی و بارگذاری مدارک پذیدفته شدگان در سامانه جامع پذیرش:

paziresh.azmoon.iau.ir
3. تایید مدارک بارگذاری شده توسط همکاران واحد دانشگاهی در سامانه جامع پذیرش:
pazireshcp.azmoon.iau.ir
4. ۲۴ تا ۴۸ ساعت بعد از تایید اطلاعات پذیرفته شدگان در سامانه جامع ثبت نام توسط کاربر واحد، اطلاعات ایشان به سامانه آموزشیار منتقل می شود .
edu.iau.ac.ir

پذیرفته شده باید هزینه بیمه و شهریه خود را پرداخت نموده و فرایند تحویل پرونده فیزیکی خود را کامل نموده و پرونده خود را تحویل نماید . سپس با در دست داشتن رسید تحویل پرونده به کارشناس رشته جهت انتخاب واحد مراجعه نماید.

نام کاربری و کلمه عبور دانشجو در اولین ورود شماره دانشجویی ۹ رقمی است .

@Orzhansjozve
🟣استعلام شهریه پرداخت شده در آموزشیار

🔹مطابق مراحل تصویر فوق، اگر هنگام پرداخت شهریه در سامانه آموزشیار، با ارور پرداخت مواجه شدید یا فرآیند پرداخت به صورت کامل انجام نشد، می‌توانید نسبت به استعلام پرداخت خود اقدام نمایید.

🔹در فهرست پرداخت‌هایی که در وضعیت در حال استعلام قرار دارد، روی ستون اول بر روی آیکون ذره‌بین کلیک کنید. استعلام مجدد انجام می‌شود و پرداخت موفق در کارنامه مالی درج می‌گردد.

@Orzhansjozve
🟣قابل توجه دانشجویان جدید الورود ( ورودی بهمن ۱۴۰۲ )🟣نحوه‌ی پرداخت شهریه بدون کد دانشجویی دائم

دانشجویانی که از روزِ پذیرش و تکمیل مدارکِ حضوری آن‌ها، دو-سه روز گذشته است؛ می‌توانند با همون کد دانشجویی موقت ( کدی که از سامانه جامع پذیرش دریافت کرده‌اید ) به سامانه‌ی آموزشیار مراجعه کرده، گزینه‌ی « فراموشی رمز عبور » را زده و با رمز عبور جدید به سامانه‌ی آموزشیار مراجعه کنید و شهریه‌ی خود را پرداخت کنید

🔹توجه ۱:

دانشجویانی که این راهکار را تست کرده‌اند اما با خطای ورود مواجه می‌شوند؛ تا روز شنبه مورخ ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ این امکان برایشان فراهم خواهد شد

🔹توجه ۲ :

چنانچه پس از تاریخ اعلام شده ( شنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ ) همچنان با کد دانشجویی موقت نتوانستید وارد سامانه‌ی آموزشیار شوید و شهریه‌ی خود را پرداخت کنید؛ به دانشکده‌ی مربوطه مراجعه کرده و شماره دانشجویی دائم خود را دریافت کنید

@Orzhansjozve
🟣حذف کلیه واحدهای انتخابی در یک نیمسال.
ماده۳۸: حذف کليه واحد های انتخابی در يک نيمسال تنها در صورتی مجاز است که دانشجو به تشخيص شورای آموزشی واحد دانشگاهی ذيربط قادر به ادامه تحصيل در آن نيمسال نباشد در اين حال نيمسال مزبور بعنوان مرخصی تحصيلی محسوب می گردد و فقط شهریه ثابت اخذ می شود.

@Orzhansjozve
قانون اول :
قبل از اینکه بفهمم بهم بگو.

#fact
گوربه😭😭
🟣فوری هشدار به استان های البرز و تهران؛ شنبه سردترین هوای تهران و البرز خواهد بود‌

🔹کارشناس هواشناسی با بیان اینکه هوای تهران جمعه سردتر می‌شود، گفت: شنبه سردترین بامداد در تهران و کرج خواهد بود.


@Orzhansjozve
🟣راهنمای کامل انواع شهریه.
🔹دانشجویان در طول یک ترم تحصیلی، باید مبلغی را به عنوان شهریه پرداخت کنند. این مبلغ با توجه به رشته و سال ورودی شما متفاوت است.
🔹شهریه ثابت: این بخش از شهریه، در تمام طول تحصیل یکسان است. همیشه قبل از شروع انتخاب واحد، باید مبلغ شهریه ثابت را پرداخت کنید.
🔹شهریه متغیر: علاوه بر پرداخت شهریه ثابت، شهریه دیگری تحت عنوان شهریه متغیر نیز باید پرداخت کنید که در واقع، شهریه واحدهای اخذ شده‌ شماست. این شهریه معمولا در ابتدای هر سال تحصیلی، درصدی افزایش خواهد یافت.
🔹شهریه متغیر با توجه به تعداد و نوع واحدهای هر درس، مبلغ متفاوتی خواهد شد که پس از اخذ هر درس، مبلغ شهریه متغیر آن به حساب آموزشیار شما منظور می‌شود و تا پایان ترم (قبل از شروع امتحانات) مجاز به پرداخت آن هستید. به‌طور مثال، اگر هزینه یک واحد درس نظری در دانشگاه شما ۱۰۰ هزار تومان باشد، هزینه یک درس ۳ واحدی ۳۰۰ هزار تومان خواهد شد.
🔹لازم به ذکر است شهریه متغیر سالانه یکبار در شروع سال تحصیلی جدید افزایش پیدا می کند. و اگر در ترم بهمن محاسبات صورت گرفته برای شهریه مربوطه بیشتر از حد معمول بوده قطعا اصلاح خواهد شد.

@Orzhansjozve
🟣معرفی به استاد ( خارج از تقویم) چیست و شیوه اخذ آن به چه صورت می باشد؟!
🔹موضوع معرفی به استاد یعنی اینکه به دانشجو اجازه داده می شود به صورت متفرقه و خارج از تقویم دانشگاهی تعداد واحد مجاز برای معرفی به استاد را اخذ نماید بنابراین دانشجو موظف است در ابتدای ترم و در اولین فرصت نسبت به اخذ معرفی به استاد خود اقدام نماید، همچنین اساتید معرفی به استاد نیز باید در اولین فرصت نسبت به طراح سوال دانشجو اقدام نماید و تحویل امتحانات دانشگاه نماید.
🔹دانشجویانی که نمره گزارش نشده دارند(حتی نمرات کارآموزی و پروژه) تحت هیچ شرایطی اجازه درخواست معرفی به استاد را ندارند، همچنین دانشجویانی که در هر ترمی میهمان به دانشگاههای دیگر بوده اند لازم است ابتدا از اعلام و ثبت نمرات میهمانی خود اطمینان حاصل نمایند، سپس برای معرفی به استاد اقدام کنند.
🔹دانشجو برای اخذ معرفی به استاد باید با بررسی کارنامه کل خود و تطبیق آن با چارت رشته از پاس نمودن دروس دوره اطمینان حاصل نماید به نحوی که تنها ۷ واحد(یا کمتر) باقی‌مانده داشته باشد، سپس به گروه آموزشی خود مراجعه و پس از تطبیق دقیق واحدهای گذرانده و اعلام واحدهای باقیمانده توسط گروه، اقدام نماید.
🔹حداکثر تعداد واحد برای معرفی به استاد ۷ واحد درس نظری می باشد که با درخواست دانشجو به کمیسیون موارد خاص ارایه خواهد شد.(در موارد خاص تا ۸ واحد با مجوز استان امکان‌پذیر است)
🔹دروس عملی به هیچ عنوان معرفی به استاد نمی شود.
🔹دروس عملی-نظری را در صورتی می‌شود معرفی به استاد نمود که دانشجو حتما آن درس عملی نظری را قبلا اخذ نموده و در کلاسهای عملی آن نیز شرکت نموده باشد و سپس آن درس را حذف کرده و یا مردود شده باشد و استاد آن درس تایید نماید.
🔹چنانچه دانشجو از درس معرفی به استاد نمره مردودی اخذ نماید می تواند در امتحان پایان ترم همان نیمسال با دیگر دانشجویان، آن درس را امتحان مجدد بدهد و یا یک بار دیگر با اخذ مجوز از کمیسیون موارد خاص آموزشی آن درس را مجددا در نیمسال بعد معرفی به استاد نماید.
🔹چنانچه دانشجو در امتحان مجدد(بار دوم) مردود شود باید آن درس را انتخاب نموده وبه صورت یک ترم عادی در کلاس و امتحان پایان ترم شرکت نماید و امکان معرفی به استاد برای بار سوم و یا شرکت در امتحان پایان ترم مجدد وجود ندارد.
🔹تاریخ امتحان آخرین درس معرفی به استاد، تاریخ فارغ التحصیلی دانشجو خواهد بود. لذا چنانچه تاریخ فراغت برای دانشجو اهمیت ویژه دارد اقدام به موقع و رعایت شرایط، لازم است.
🔹جهت اقدام به اخذ معرفی به استاد لازم است به تاریخهایی که از طرف اداره امتحانات اعلام میشود توجه ودقت کافی بشود چراکه تحت هیچ شرایطی در هیچ تاریخ وزمان دیگری امتحان معرفی به استاد برگزار نمی‌شود.
🔹دانشجویان مقاطع ارشد و دکتری معرفی به استاد ندارند.
🔹جهت اخذ معرفی به استاد چنانچه شرایط بالا را دارید، در گام اول به کارشناس گروه آموزشی رشته خود مراجعه کنید.

@Orzhansjozve
ترکیب استقلال مقابل استقلال خوزستان

⚽️ دیدار استقلال خوزستان و استقلال ساعت ۱۹:۴۵ برگزار می‌شود.
🟣بیش از 30ابزار مفید هوش مصنوعی در یک تصویر

برای رفیقت
بفرست

@Orzhansjozve
🟣بیت کوین امروز سقف تاریخی خودش رو زد و 70,108 دلار شد.
🟣تعداد واحدهای انتخابی در هر ترم:
۱- سقف انتخاب واحد برای معدل ۱۲ تا ۱۷ ، ۲۰ واحد می باشد.
۲- اگر معدل دروسی که این ترم پاس کرده اید بالای ۱۷ شود (توجه نمایید: الزامی نیست) می توانید تا ۲۴ واحد هم اخذ نمایید.
۳- دانشجویی که معدل ترمش زیر ۱۲ شود، مشروط محسوب شده و باید بین ۱۲ تا ۱۴ واحد بردارد.
۴- کف انتخاب واحد ۱۲ واحد می باشد، زیر این مقدار حذف ترم محسوب می شود.
🔹در هر ترم بایستی حداقل ۱۲ واحد درسی را اخذ نمایند، در غیر اینصورت چنانچه کمتر از ۱۲ واحد انتخاب نمایند، انتخاب واحد آنها لغو و مجبور به اخذ مرخصی میشوند.
🔹تبصره: در نیمسال‌هایی که دانشجو به دلیل رعایت پیشنیازها یا عدم امکان ارائه درس توسط واحد دانشگاهی تا پایان هفته حذف‌ و اضافه کمتر از حداقل واحد درسی مجاز را انتخاب‌نماید بلامانع بوده، اما آن نیمسال جز سنوات تحصیلی دانشجو محسوب می‌گردد و چنانچه میانگین آن نیمسال کمتر از ۱۲ گردد مشروطی به حساب نمی‌آید و نمرات دروس در میانگین کل و نیمسالی دانشجو محاسبه می شود
🔹تبصره: دقت نمایید دانشجویی که ترم آخر است و مشروط  باشد،  نیازی به رعایت بند ۳ ندارد.
🔹شایان ذکر است در صورتی ترم آخر میتوانید ۲۴ واحد بردارید که با ۲۴ واحد فارق التحصیل شوید و شرط معدل ندارد، برای مثال اگر ۲۶ واحد داشته باشید و معدلتان زیر ۱۷ باشد حداکثر ۲۰ واحد انتخاب خواهید داشت و ۶ واحد معرفی به استاد و اگر معدل بالای ۱۷ باشد میتوانید ۲۴ واحد بردارید و ۲ واحد دیگر را در ترم بعد معرفی به استاد بگیرید.

@Orzhansjozve
2024/09/27 19:24:17
Back to Top
HTML Embed Code: