Telegram Web Link
🟣لیست دروس ارائه شده ترم آینده برای بیشتر گروهها در حال بروزرسانی و اضافه شدن میباشد

با قرار دادن نیمسال بر روی 4022 و بخش جست و جوی کلاس درس ارائه شده دروس ترم اینده خود را مشاهده کنید.

@Orzhansjozve
🟣قابل توجه دانشجویان گرامی؛
🔹به محض فعال سازی درخواست مجوز انتخاب واحد برای ترم ۴۰۲٢ درخواست مجوز انتخاب واحد ترم بهمن را ندهید، چرا که بلافاصله پس از تایید درخواست، سیستم پیش‌پرداخت شهریه‌ی انتخاب واحد را در تراز مالی دانشجو اعمال می‌کند و دانشجو بدهکار می‌شود.
🔹در این صورت نمی‌توانید نمرات ترم مهر ۱۴۰۲ را تا زمان پرداخت شهریه ترم بهمن مشاهده کنید و با ارور بدهی مواجه می‌شوید.
🔹پس پیشنهاد می‌شود فقط در صورتی که می‌خواهید پس از ثبت درخواست مجوز، اقدام به پرداخت شهریه کنید، درخواست مجوز را ثبت کرده و شهریه را پرداخت کنید تا برای دیدن نمرات به مشکل نخورید.
🔹اما در صورتی که درحال حاضر نمی‌خواهید شهریه‌ی ترم بهمن رامطابق طبق زمان بندی انتخاب واحد تا روز انتخاب واحد خود صبر کنید و درخواست مجوز انتخاب واحد ترم بهمن را ثبت نکنید تا بتوانید نمرات ترم مهر را مشاهده کنید.

@Orzhansjozve
🟣زمان برگزاری کنکورهای سراسری، کارشناسی ارشد و دکتری سال ۱۴۰۳



#به_اشتراک_بگذارید

@Orzhansjozve
🟣در صورتی که از شما تقلب گرفته شود و مراقب اطلاع دهد، نمره ۰/٢۵ برای شما در کارنامه درج می‌شود و در معدل نیم‌سال و معدل کل محاسبه می‌شود.

@Orzhansjozve
🟣بخشنامه موجه نمودن غیبت دانشجویان کلیه مقاطع تحصیلی (غیر پزشکی)
🔹طبق بخشنامه شماره ۳۰/۸۱۴۳۳ بهمن ماه ۱۳۹۵ دانشگاه آزاد اسلامی، در صورت غیبت دانشجویان در کلاسهای درس یا در جلسه امتحان یک درس یا چند درس، وضعیت آن درسها بصورت حذف آموزشی درخواهد آمد که برای این دروس حذف شده، نمره‌ای درج نمی‌‌شود و در معدل و ریزنمرات نیز اثری ندارد.
🔹به بیان ساده تر عدم شرکت دانشجو در امتحان باعث حذف آن درس یا دروس "بدون درج نمره در کارنامه" و "بدون بازگشت شهریه" خواهد بود.

@Orzhansjozve
اورژانس جزوه(عمومی)
Video
آخر شبی یه ویدئو جذاب رو از پیمایش جاده زیبا و برفی درازنو تو استان گلستان ببینید:
☃️❄️
🟣۳ بهمن آغاز پذیرش بدون آزمون ورودی بهمن سال ۱۴۰۲

علی صدر، معاون آزمون‌های سازمان سنجش آموزش کشور:
ثبت‌نام و انتخاب رشته برای تکمیل ظرفیت با سوابق تحصیلی (بدون آزمون) سراسری سال ۱۴۰۲ برای نوبت بهمن ماه از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش از روز سه‌شنبه ۳ بهمن ماه آغاز و تا روز یکشنبه ۸ بهمن ماه ادامه خواهد داشت.

دفترچه راهنمای ثبت‌نام و انتخاب‌رشته از دوشنبه (۲ بهمن) امسال قابل دسترس خواهد بود(هر زمان دفترچه انتخاب رشته منتشر شد در همین کانال قرار خواهد گرفت).

همچنین متقاضیان کد رشته‌ محل‌های پذیرش با سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی برای ثبت‌نام و انتخاب‌رشته به مرکز سنجش، پذیرش دانشگاه آزاد  مراجعه کنند.

سامانه سازمان سنجش آموزش کشور:
🌐 www.sanjesh.org

سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی:
🌐 Azmoon.org

@Orzhansjozve
🟣امکان مشاهده دروس ارائه شده برای برخی از دانشجویان واحدها فعال شد.
🔹پس از ثبت درخواست مجوز انتخاب واحد ترم بهمن، منوی لیست دروس ارائه شده فعال می‌شود.
1️⃣ عدد نیمسال را از بالای صفحه روی۴۰۲۲ بگذارید.
2️⃣ وارد منوی "برنامه ریزی آموزشی نیم‌سال تحصیلی" و زیر منوی "جست‌و‌جوی کلاس درس در دانشکده‌ و گروه دانشجو" شوید.
3️⃣ عدد "تعداد نتیجه جست‌و‌جو در صفحه" را روی ۱۰۰ قرار دهید.
4️⃣ روی دکمه "جست‌و‌جو" کلیک کنید تا لیست تمامی دروس ارائه شده را مشاهده کنید.
🔹اگر بعد از زدن دکمه "جست‌و‌جو"، با پیام "جست‌و‌جو نتیجه‌ای در بر نداشت" مواجه شدید، به این معنی است که آموزش هنوز لیست دروس را وارد سامانه نکرده است.
🔹اگر می‌خواهید نتیجه جست‌و‌جو را محدودتر کنید، می‌توانید هر کدام از فیلد‌های مربوطه را که تمایل دارید پر کنید تا نتایج جست‌و‌جو فیلتر شود.
🔹به این نکته توجه داشته باشید که این لیست نهایی نیست و حتی در حین انتخاب واحد و حذف و اضافه هم بروزرسانی می‌شود.

@Orzhansjozve
Forwarded from اورژانس جزوه(عمومی) (Soroosh)
🟣قابل توجه دانشجویان گرامی؛
🔹به محض فعال سازی درخواست مجوز انتخاب واحد برای ترم ۴۰۲٢ درخواست مجوز انتخاب واحد ترم بهمن را ندهید، چرا که بلافاصله پس از تایید درخواست، سیستم پیش‌پرداخت شهریه‌ی انتخاب واحد را در تراز مالی دانشجو اعمال می‌کند و دانشجو بدهکار می‌شود.
🔹در این صورت نمی‌توانید نمرات ترم مهر ۱۴۰۲ را تا زمان پرداخت شهریه ترم بهمن مشاهده کنید و با ارور بدهی مواجه می‌شوید.
🔹پس پیشنهاد می‌شود فقط در صورتی که می‌خواهید پس از ثبت درخواست مجوز، اقدام به پرداخت شهریه کنید، درخواست مجوز را ثبت کرده و شهریه را پرداخت کنید تا برای دیدن نمرات به مشکل نخورید.
🔹اما در صورتی که درحال حاضر نمی‌خواهید شهریه‌ی ترم بهمن رامطابق طبق زمان بندی انتخاب واحد تا روز انتخاب واحد خود صبر کنید و درخواست مجوز انتخاب واحد ترم بهمن را ثبت نکنید تا بتوانید نمرات ترم مهر را مشاهده کنید.

@Orzhansjozve
‏امشب شب ارزوهاست
برای هم از خدا
روزگار خوش ، دل آروم ،سلامتی و پول بی انتها آرزو کنیم.
کاش دل‌هاتون مملو از نور و روشنایی باشه و همیشه اتفاقات خوب تو صف باشن براتون.
🟣شرایط اخذ درس کارآموزی و مراحل آن چیست؟
🔹در صورتی که دانشجویان دوره کاردانی بدون احتساب دروس پیش‌نیاز حداقل ۶۰ واحد درسی را بگذرانند مجاز به اخذ درس کارآموزی هستند.
در صورتی که دانشجویان دوره کارشناسی ناپیوسته بدون احتساب دروس جبرانی حداقل ۶۰ واحد درسی را بگذرانند مجاز به اخذ درس کارآموزی هستند.
🔹در صورتی که دانشجویان دوره کارشناسی پیوسته بدون احتساب دروس پیش‌نیاز حداقل ۱۰۰ واحد درسی را بگذرانند مجاز به اخذ درس کارآموزی هستند.
🔹در صورتی که دانشجو غیر ترم آخر درس کارآموزی اخذ نماید نمی‌تواند بیش از ۱۶ واحد انتخاب کند (به جز شرایطی که از اداره آموزش اجازه اخذ واحدهای بیشتر را صادر کند). مناسب‌ترین ترم جهت اخذ کارآموزی ترم آخر می‌باشد.
🔹مراحل آن شامل:
١- اخذ واحد کارآموزی در زمان انتخاب واحد
٢- مشخص نمودن قطعی و سریع محل گذراندن کارآموزی
٣- اخذ نامه رزرو کارآموزی از اداره کل آموزش
۴- ارائه نامه کارآموزی ازدانشگاه به محل کارآموزی
۵- ارائه نامه تایید شده محل کارآموزی به دانشکده جهت تایید و ثبت در سیستم
۶- گرفتن نامه معرفی به کار از اداره کل آموزش
٧- ارائه نامه شروع به کار به محل کار آموزی
٨- ارتباط با استاد مربوطه در طی دوره کارآموزی

@Orzhansjozve
🟣تعداد زیادی از دانشجویان درباره سنوات و سربازی سوالاتی داشتند، با چند تا سوال کلی به تمام سوالات شما عزیزان پاسخ میدم.
🔹اول از همه بگم که این پست مخصوص آقایونی که سربازی نرفتند، "خانمها و معاف‌ از خدمتا، شامل این پیام نمی شوند")
۱- چند ترم می‌توانیم به صورت عادی در دانشگاه تحصیل کنیم؟
به صورت قانونی توی دانشگاه آزاد (در دوره کارشناسی) شما میتونید ۱۰ ترم یا معادل ۵ سال بدون نیاز به کار خاصی تحصیل کنید، بعد از آن اگر تعداد واحد های پاس شده‌ بیشتر از ۱۰۰ تا باشد (۱۰ترم ۱۰۰ واحد) میتوانید درخواست تمدید سنوات تحصیلی بدید.
۲- چند بار می شود سنوات گرفت؟
ممکنه تا حداکثر دو ترم با درخواست شما موافقت کنند (یعنی به صورت کلی حداکثر ۱۲ ترم میتونید در دوره کارشناسی دانشجو باشید).
۳- مراحل دریافت سنوات به چه صورت می باشد؟
برای دریافت سنوات باید صورت وضعیت تحصیلی خود را از آموزش بگیرید. در آموزش وضعیتتان در کمیسیون آموزشی بررسی می شود. در صورت موافقت با درخواست سنوات یک برگه به شما داده می شود جهت ارائه به پلیس+۱۰ یا سازمان نظام وظیفه.
۴- آیا انصراف، سنوات رو از بین میبره؟
شما می توانید یک بار در طول دوره تحصیل انصراف دهید و مجددا در رشته دیگر ثبت نام کنید (اصطلاحا تغییر رشته بدید). با اینکار میتوانید دوبار از سنوات استفاده کنید.
۵- میشه وسط تحصیل بریم سربازی برگردیم ادامه بدیم؟
خیر، برید برگردید دوباره باید از صفر شروع کنید.

@Orzhansjozve
#چارت

🟣سر فصل رشته ها (چارت درسی)

✔️کليه رشته ها و گرایش ها به تفکيک گروه و مقطع

🔹لینک سایت
#فرصت_مجدد ثبت‌ درخواست در منادا

دانشجویانی که در بازه زمانی اعلام شده موفق به ثبت درخواست خود در سامانه نشده‌اند و یا با درخواست قبلی آن‌ها مخالفت شده، پس از مطالعه دقیق آیین‌نامه میهمانی و انتقال، می‌توانند نسبت به ثبت درخواست خود در سامانه منادا اقدام نمایند.

آخرین وضعیت درخواست‌های ثبت شده به صورت آنلاین در سامانه قابل مشاهده خواهد بود و از طریق پیامک به اطلاع متقاضیان خواهد رسید.

🔗monada.iau.ir

@Orzhansjozve
🟣به اطلاع می رساند امتحانات پایان ترم دانشگاه آزاد اسلامی طبق برنامه زمانبندی بصورت حضوری برگزار می شود و امور اداری دانشگاه نیز در این روزها فعال و حضور تمامی عوامل اجرایی برگزاری امتحانات طبق ابلاغیه حوزه معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در سر جلسه امتحان الزامی است.
🔹نظر به مصوبه جلسه اضطراری ستاد، مبنی بر برودت هوا در روزهای پیشرو، در خصوص عدم برگزاری امتحانات را به واحدها واگذار کرده است، به همین منظور شما دانشجویان صرفا از طریق سایت رسمی واحدتان در این خصوص پیگیری نمائید و از کانال‌های غیررسمی به جهت برگزاری و یا عدم برگزاری امتحانات استناد نفرمایید‌‌.

@Orzhansjozve
🟣معرفی به استاد ( خارج از تقویم) چیست و شیوه اخذ آن به چه صورت می باشد؟!
🔹موضوع معرفی به استاد یعنی اینکه به دانشجو اجازه داده می شود به صورت متفرقه و خارج از تقویم دانشگاهی تعداد واحد مجاز برای معرفی به استاد را اخذ نماید بنابراین دانشجو موظف است در ابتدای ترم و در اولین فرصت نسبت به اخذ معرفی به استاد خود اقدام نماید، همچنین اساتید معرفی به استاد نیز باید در اولین فرصت نسبت به طراح سوال دانشجو اقدام نماید و تحویل امتحانات دانشگاه نماید.
🔹دانشجویانی که نمره گزارش نشده دارند(حتی نمرات کارآموزی و پروژه) تحت هیچ شرایطی اجازه درخواست معرفی به استاد را ندارند، همچنین دانشجویانی که در هر ترمی میهمان به دانشگاههای دیگر بوده اند لازم است ابتدا از اعلام و ثبت نمرات میهمانی خود اطمینان حاصل نمایند، سپس برای معرفی به استاد اقدام کنند.
🔹دانشجو برای اخذ معرفی به استاد باید با بررسی کارنامه کل خود و تطبیق آن با چارت رشته از پاس نمودن دروس دوره اطمینان حاصل نماید به نحوی که تنها ۷ واحد(یا کمتر) باقی‌مانده داشته باشد، سپس به گروه آموزشی خود مراجعه و پس از تطبیق دقیق واحدهای گذرانده و اعلام واحدهای باقیمانده توسط گروه، اقدام نماید.
🔹حداکثر تعداد واحد برای معرفی به استاد ۷ واحد درس نظری می باشد که با درخواست دانشجو به کمیسیون موارد خاص ارایه خواهد شد.(در موارد خاص تا ۸ واحد با مجوز استان امکان‌پذیر است)
🔹دروس عملی به هیچ عنوان معرفی به استاد نمی شود.
🔹دروس عملی-نظری را در صورتی می‌شود معرفی به استاد نمود که دانشجو حتما آن درس عملی نظری را قبلا اخذ نموده و در کلاسهای عملی آن نیز شرکت نموده باشد و سپس آن درس را حذف کرده و یا مردود شده باشد و استاد آن درس تایید نماید.
🔹چنانچه دانشجو از درس معرفی به استاد نمره مردودی اخذ نماید می تواند در امتحان پایان ترم همان نیمسال با دیگر دانشجویان، آن درس را امتحان مجدد بدهد و یا یک بار دیگر با اخذ مجوز از کمیسیون موارد خاص آموزشی آن درس را مجددا در نیمسال بعد معرفی به استاد نماید.
🔹چنانچه دانشجو در امتحان مجدد(بار دوم) مردود شود باید آن درس را انتخاب نموده وبه صورت یک ترم عادی در کلاس و امتحان پایان ترم شرکت نماید و امکان معرفی به استاد برای بار سوم و یا شرکت در امتحان پایان ترم مجدد وجود ندارد.
🔹تاریخ امتحان آخرین درس معرفی به استاد، تاریخ فارغ التحصیلی دانشجو خواهد بود. لذا چنانچه تاریخ فراغت برای دانشجو اهمیت ویژه دارد اقدام به موقع و رعایت شرایط، لازم است.
🔹جهت اقدام به اخذ معرفی به استاد لازم است به تاریخهایی که از طرف اداره امتحانات اعلام میشود توجه ودقت کافی بشود چراکه تحت هیچ شرایطی در هیچ تاریخ وزمان دیگری امتحان معرفی به استاد برگزار نمی‌شود.
🔹دانشجویان مقاطع ارشد و دکتری معرفی به استاد ندارند.
🔹جهت اخذ معرفی به استاد چنانچه شرایط بالا را دارید، در گام اول به کارشناس گروه آموزشی رشته خود مراجعه کنید.

@Orzhansjozve
🟣قانون بلااثر شدن نمرات مردودی در سوابــــق تحصیلی دانشجویان رشته‌های غیرپزشکی.
🔹چنانچه دانشجو در هر نيمسال در یک یا چند درس نمره قبولی کسب ننماید یا غیبت کند نمره آن درس یا دروس در همان نیمسال بی اثر شده و درس حذف می‌شود و فقط در کارنامه تحصیلی باقی مانده و در میانگین نیمسال و کل لحاظ نمی‌شود.
مقطع کارشناسی : نمره مردودی - زیر ١٠
مقطع کارشناسی ارشد : نمره مردودی - زیر ١٢
🔹تبصره: آرای کميته انضباطی دانشجویی (نمره ٠/٢۵) شامل این قانون نمی شود.

@Orzhansjozve
#انتخاب_واحد

🟣تعداد واحدهای انتخابی در هر ترم:
۱- سقف انتخاب واحد برای معدل ۱۲ تا ۱۷ ، ۲۰ واحد می باشد.
۲- اگر معدل دروسی که این ترم پاس کرده اید بالای ۱۷ شود (توجه نمایید: الزامی نیست) می توانید تا ۲۴ واحد هم اخذ نمایید.
۳- دانشجویی که معدل ترمش زیر ۱۲ شود، مشروط محسوب شده و باید بین ۱۲ تا ۱۴ واحد بردارد.
۴- کف انتخاب واحد ۱۲ واحد می باشد، زیر این مقدار حذف ترم محسوب می شود.
🔹در هر ترم بایستی حداقل ۱۲ واحد درسی را اخذ نمایند، در غیر اینصورت چنانچه کمتر از ۱۲ واحد انتخاب نمایند، انتخاب واحد آنها لغو و مجبور به اخذ مرخصی میشوند.
🔹تبصره: در نیمسال‌هایی که دانشجو به دلیل رعایت پیشنیازها یا عدم امکان ارائه درس توسط واحد دانشگاهی تا پایان هفته حذف‌ و اضافه کمتر از حداقل واحد درسی مجاز را انتخاب‌نماید بلامانع بوده، اما آن نیمسال جز سنوات تحصیلی دانشجو محسوب می‌گردد و چنانچه میانگین آن نیمسال کمتر از ۱۲ گردد مشروطی به حساب نمی‌آید و نمرات دروس در میانگین کل و نیمسالی دانشجو محاسبه می شود
🔹تبصره: دقت نمایید دانشجویی که ترم آخر است و مشروط  باشد،  نیازی به رعایت بند ۳ ندارد.
🔹شایان ذکر است در صورتی ترم آخر میتوانید ۲۴ واحد بردارید که با ۲۴ واحد فارق التحصیل شوید و شرط معدل ندارد، برای مثال اگر ۲۶ واحد داشته باشید و معدلتان زیر ۱۷ باشد حداکثر ۲۰ واحد انتخاب خواهید داشت و ۶ واحد معرفی به استاد و اگر معدل بالای ۱۷ باشد میتوانید ۲۴ واحد بردارید و ۲ واحد دیگر را در ترم بعد معرفی به استاد بگیرید.

@Orzhansjozve
2024/09/28 05:29:21
Back to Top
HTML Embed Code: