Telegram Web Link
💢بسیاری از زنان "مردسالاری" و مسائل مشابه به آن را به عنوان دلیل اصلی مشکلات خود مطرح می‌کنند. توجیهی راحت برای فرار از واقعیتی است که دوست دارند زیر فرش پنهان کنند.
اگر دقیق‌تر نگاه کنیم، می‌بینیم که بسیاری از شکایت‌های آن‌ها در واقع پیامدهای مستقیم انتخاب‌های روزمره آن هاست.

به‌طور خلاصه :

- از "شکاف دستمزد" شکایت دارند، اما اغلب خود را با مردانی در موقعیت‌های بالاتر مقایسه می‌کنند یا شغل‌های کم‌درآمد و بدون ریسک  را انتخاب می‌کنند.

- درباره "سقف شیشه‌ای" گلایه می‌کنند، اما به ندرت به عدم توانایی خود برای ارتقا در کار اشاره می‌کنند. ترفیع باید بر اساس شایستگی باشد، نه فقط بدلیل جنسیت.


مدام از "خشونت علیه زنان" صحبت می‌کنند، اما همیشه با مردان مشکل‌دار رابطه برقرار می‌کنند با این باور که "آن‌ مرد را با اراده خود تغییر خواهم داد". همچنین نشان می‌دهند که قادر به تعیین مرزهای سالم در روابط نیستند و اجازه می‌دهند تا دیگران با آن‌ها بدرفتاری کنند.

- مدام درباره "امتیاز زیبایی" و "استانداردهای غیرممکن زیبایی" صحبت می‌کنند، اما هرگز تلاشی برای بهبود عادات خود یا ترک اعتیادهایی مانند پرخوری یا نوشیدن الکل نمی‌کنند. زیبایی نیز به عادات و سبک زندگی مربوط می‌شود.

اگر آنچه که تجربه می‌کنید عواقب مستقیم اعمال، انتخاب‌ها یا سهل‌انگاری‌های شماست، پس شما قربانی نیستید.



📌 NeoPesarism's :
🔗 Telegram
🔗 Instagram
🔗 Twitter
💢  «سیمپ»

«سیمپ» اصطلاحی است که زمانی استفاده می‌شود که مردی  بدون هیچ دلیلی به زنان بیش از حد بها می‌دهد، او را بر خود مقدم می‌دارد و هر کاری برای راضی کردن او انجام می‌دهد، چه با ارائه توجه و تأیید رایگان، چه با پول یا هدایا، به امید دریافت محبتی از او.

چگونه بفهمید که آیا شما یک «سیمپ» هستید؟

_ وقتی زنان را بر روی پایه‌ای(به معنای توجه بیش از اندازه) قرار می‌دهید و هیچ نقصی در اعمالشان نمی‌بینید. اگر نمی‌توانید او را نقد کنید چون او را بالاتر از خود می‌بینید، شما یک «سیمپ» هستید.

_وقتی به دنبال تأیید ارزان از زنان هستید، شما یک «سیمپ» هستید.

_وقتی زنان از شما می‌خواهند کاری برایشان انجام دهید و شما بلافاصله آن را انجام می‌دهید، حتی اگر به نفع شما نباشد، شما یک «سیمپ» هستید.

_مردی که خود را تحقیر می‌کند تا عشق، همراهی و سکس بخواهد، یک «سیمپ» است.

_رفتار خوب با زنانی که لیاقت آن را ندارند، شما یک «سیمپ» هستید.

چگونه می‌توانید از «سیمپ» بودن دست بردارید؟

_ روی کسب درآمد و اهداف خود تمرکز کنید، نه بر روی زنان
  
_موسیقی‌هایی با مضامین غمگین و بی‌معنا مانند: "دوستت دارم"، "لطفاً برگرد"، "دلم برات تنگ شده" را گوش ندهید. این نوع موسیقی شما را به سمت افکار عاشقانه غیرواقعی سوق می‌دهد.
شما در نهایت همان چیزی می شوید که به آن توجه می کنید.

_اگر او به پیام شما پاسخ نداد، بدترین کاری که می توانید انجام دهید این است که بپرسید: "چرا به من پاسخ نمی دهید؟" هیچ چیز بدتراز این نیست که زنی دیگر به پیام های شما پاسخ نمی دهد، شما را نادیده می گیرد،و شما پیامک دیگری برای او ارسال می کنید یا با او تماس می گیرید و از او می پرسید: "هی، چه اتفاقی افتاده است؟" خوب چرا اینقدر با من بد رفتار میکنی؟

این نشانه‌ای از عدم ارزشمندی شماست
یعنی شما بی ارزش هستید و آنجا نشسته اید و زمان را چک می کنید تا ببینید کی به شما پاسخ می دهد. مردی که آماده رفتن است، همه قدرت را دارد. باید بتوانید در هر لحظه که مورد بی احترامی قرار گرفتید، بروید.

سیمپ بودن هرگز شما را محبوب نخواهد کرد؛ تنها باعث می‌شود که دیگران با شما بازی کنند .پس اگر یک «سیمپ» هستید و زن شما را نگه داشته است، باید بدانید که او فقط از شما استفاده می‌کند و هرگز نمی‌خواهد کسی را که از او استفاده می‌کند، از دست بدهد.

هیچ چیز مفید و باعزتی در «سیمپ» بودن وجود ندارد سیمپ در واقع اصطلاحی عامیانه‌ برای کسی است که احمق است.پس اگر یک «سیمپ» هستید، احمق هستید.

 احمق نباشید و مردانگی خود را پس بگیرید



📌 NeoPesarism's :
🔗 Telegram
🔗 Instagram
🔗 Twitter
NeoPesarism...!
💢واکنش علی شمس _مترجم، نویسنده و کارگردان تئاتر_ به اتهام تجاوز(در تصویر) در دورانی که موج جنبش MeToo  با سهل‌انگاری و سوءاستفاده به اتهام‌زنی  بدون شواهد محکم و صرفاً بر اساس ادعاهای بدون پشتوانه علیه مردان روی آورده است، چهره‌هایی همچون علی شمس بیش…
💢فمینیست ها این بار در انتخاب قربانی اشتباه کردند

غزاله معتمد خیلی زیرپوستی هایلایت های   "علی شمس" را در صفحه اینستاگرامش حذف کرد
نازیلا معروفیان رسما خفه خون گرفت
شقایق نوروزی در افق محو شد
جنبش metoo هم رسما قهوه ای شد

نانجیب زادگان خوب بدانند دو چیز مخفی نمی ماند
یک: ماه پشت ابر
دوم: بیشرفی

این بیشرفان به هیچ دین و عقیده ومسلکی و ایدئولوژی و ایسمی پایدار نیستند

رسوا کردن این نوع جنبش‌ها، بر دوش هر انسان آزاده‌ای است که هنوز قلبش برای حقیقت می‌تپد



📌 NeoPesarism's :
🔗 Telegram
🔗 Instagram
🔗 Twitter
💢 مزایای مردسالاری

بیشتر از صدسال از نبرد سُم، یکی از خونین‌ترین نبردهای جنگ جهانی اول، می‌گذرد. در این نبرد 1,088,907 مرد جان باختند در واقع از هر 4 مردی که به این نبرد فرستاده شد، سه نفر جان خود را از دست دادند.

زمانی که مردان به‌دست مسلسل، خمپاره، با نیزه یا در تله‌های سیم خاردار کشته می‌شدند،زمانی که دیگر در بریتانیا مردی برای رفتن به جبهه باقی نمانده بود و شوهران، برادران و پدران در جنگ جان باخته بودند، در بریتانیا سازمانی به نام Order of the White Feather به راه افتاد که زنان را سازماندهی می کرد تا به مردانی که یونیفورم نظامی نمی پوشیدند یک پر سفید بدهند.
زنان بر سر هر مردی که به خدمت سربازی نمیرفت، پر سفید می‌گذاشتند تا با ایجاد فشار و شرمندگی اجتماعی،هر مردی در بریتانیا که به جبهه نمی‌رفت را شرمنده و متهم به بزدلی کنند تا بدین وسیله مردان را برای پیوستن به جنگ متقاعد کنند
"پر سفید" نماد بزدلی تلقی می‌شد.

نباید تعجب کنید  از اینکه همان زنانی که قبل از جنگ برای حق رای زنان می جنگیدند، بخشی از جنبش پر سفید بودند.

اینکه برخی زنان تحت تأثیر فمینیسم باور داشته باشند که در طول تاریخ تحت  تبعیض‌ قرار گرفته اند ، ممکن است قابل توضیح باشد چون زنان دوست دارند آوازهای فریبنده بشنوند. اما اینکه ما مردان این موضوع را باور کنیم، نیاز به بررسی دارد.

جنس مذکر در تمام دوران‌ها، در هر شرایط و در هر جامعه‌ای همیشه جنس قابل حذف و قربانی بوده است، از آغاز بشریت تا به امروز، جایی که مرد هنوز هم در حقوق اساسی‌اش مورد تبعیض و آسیب قرار می‌گیرد.




📌 NeoPesarism's :
🔗 Telegram
🔗 Instagram
🔗 Twitter
💢در سال‌های اخیر، شاهد افزایش هجمه‌ها و حملات کلامی علیه مردان در جامعه هستیم. هر روز، با واژه‌هایی چون "نر ایرانی" و انواع تحقیرهای جنسیتی و جنسی مواجه می‌شویم که به وضوح نشان‌دهنده‌ی یک نوع مردستیزی رو به رشد است.

در پیج های مدافع حقوق زنان توهین به  مردان به یک عادت تبدیل شده ودر بخش نظرات هم صدای تایید بلند است و  کمتر شاهد واکنش زنانی هستیم که به این موارد اعتراض کنند

در حالیکه وقتی انتقادی نسبت به زنان مطرح می‌شود، بلافاصله با موجی از اعتراضات و دفاعیات مردان روبرو می‌شویم و از این اقدام به عنوان "زن ستیزی" یاد می‌کنند.

چرا زمانی که به زنان انتقاد می شود سیلی از اعتراضات سر بر می آورد اما هنگامی که مردان را مورد هجمه قرار می دهند هیچ کس صدای اعتراض سر نمی دهد؟

آیا این بدان معناست که زنان جنس برترند و هر چه بر زبان رانند یا بر ما بتازند جایز و بی ایراد خواهد بود؟


تاوقتی که روزانه صدها توهین بی دلیل و وقیحانه به مردان میشود و در جبران مردان معادل همان توهین ها را متوجه زنان کنند هیچ کس حق اعتراض نخواهد داشت




📌 NeoPesarism's :
🔗 Telegram
🔗 Instagram
🔗 Twitter
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💢 در دنیای پر از شایعات و اتهامات، گاهی حقیقت در سایه قرار می‌گیرد و بی‌گناهان قربانی می‌شوند و به سادگی زیر چرخ های بی رحم قضاوت های شتابزده له میشوند.

علی قاسمی، راننده‌ای  که نان آور خانواده است و با زحمت زندگی‌اش را می‌گذراند، به ناگاه در دام اتهامی دروغین گرفتار می‌شود. اتهام ربودن دختری، بدون هیچ‌گونه تحقیق و تأمل، به سادگی بر سرنوشت او سایه انداخته.

دو صفحه پربازدید، به راحتی و بدون هیچ‌گونه تحقیق و صرفا براساس ادعای یک دختر، نام و عکس او را  به اشتراک می‌گذارند و در معرض دید عموم قرار می‌دهند تا آبرو و حیثیت انسانی در دستان بی‌رحم شایعات به بازی گرفته شود اتهامی که به راحتی منتشر می‌شود و اصل اعلام برائت، که باید سنگ بنای قضاوت‌ها باشد، به سادگی نادیده گرفته می‌شود

ما بخاطر احترام به حقیقت و عدالت در کنار برادرانمان خواهیم ایستاد این صفحه اینستاگرام علی است. از او حمایت کنید و صدای او باشید.



📌 NeoPesarism's :
🔗 Telegram
🔗 Instagram
🔗 Twitter
#سیاست_زنانه
بخش اول

در دنیای سیاست مردانه ، منفعت طلبی جمعی حرف اول را میزند و تمام جامعه اعم از مرد و زن را درگیر انتخاب های درست و غلط خود میکند اما در سیاست زنانه ، با جهت دادن به انتخاب های مردانه ، صرفا منافع جنسیتی مورد هدف قرار میگیرد.

برای مثال
در جامعه ی زنانه در صورت نبودن حمایت از سمت مردان ، تمام مشکلات متوجه سیاست های مردانه میشود و هر تصمیمی که زنان میگیرند نامش را نتیجه اشتباهات مردان میدانند.

اکثرِ قریب به تمام زنان تن فروش در زندگی خود هیچگونه حمایت احساسی یا مردانگی ندیده اند و اشتباهات سیاست مردانه را مقصر میدانند نه ضعف شخصی برای مهار مشکلات ....


📌 NeoPesarism's :
🔗 Telegram
🔗 Instagram
🔗 twitter
#سیاست_زنانه
بخش دوم

زنان در قبال مردان دو دسته میشوند :
زنانی که در چهارچوب منافع دو جنس هستند
زنانی که استقلال جنسیتی را خواستارند

دسته اول را در جامعه معمولا زنانی میبینیم که از ابتدا به دنبال درگیر شدن نیستند و با توجه به طبیعت مرد و زن ، به دنبال تشکیل خانواده و بزرگ کردن کودکان هستند. این افراد تا آخر زندگی خود در حال مبادله ی مثبت احساسات و مادیات هستند و میدانند در هر مبادله ای سود و زیان وجود دارد. (مادران ما عموما از این دسته اند)

دسته ی دوم از یک جایی به بعد به فکر شکستن ریل اصلی زندگی می افتند و سعی دارند به اصطلاح خود ، حق خودشان را از هرکس که شده بگیرند.
این افراد در بازه ای از سن خود متوجه میشوند تماما متضرر بوده اند و دیگر زمان برایشان قابل بازگشت نیست ، در این صورت یا در افکار پوچ خودشان بیشتر تنیده میشوند یا به خود میگویند (آب از سر که گذشت .... ).


📌 NeoPesarism's :
🔗 Telegram
🔗 Instagram
🔗 twitter
#سیاست_زنانه
بخش سوم

یکی از منفی ترین سیاست های مردانه ، ایجاد توهم برای دو جنس است.
به این معنی که ، درصد خیلی کمی از مردان که رسانه یا ثروت را در اختیار دارند ، با جهت دادن به سیاست های زنانه ، از فرصت مستقل نبودنش سوء استفاده میکنند و با ایجاد مفاهیم انتزاعی مانند (زن باید از مرد مستقل باشد ، زن باید بدون محدودیت آزاد باشد ) باعث میشوند این داد و ستد حمایتگری احساسی (زنان) و حمایتگری مالی و جانی (مردان) در هم آمیخته شوند.
با تغییر نگرش زنان نسبت به این مسائل ، سیاست زنانه دستخوش تغییر قرار میگیرد و منفت نهایی به سود آن درصد کم مردان که ثروت و قدرت را دارند شود.

با این سلسله تغییرات ، مرد بدون هزینه ، میتواند بدون محدودیت ، دسترسی به هر زنی که تحت آن سیاست است را دارا شود و قربانی اصلی ، ۹۸ درصد باقی مردان هستند که مورد هجوم تفکر سمی زنان قرار میگیرند ...


📌 NeoPesarism's :
🔗 Telegram
🔗 Instagram
🔗 twitter
💢فرید صادقی ،کودک کاری کە مورد آزار جنسی قرار گرفت بە زندگی خود پایان داد.

فقرِ خانواده‌ فرید، او را از تحصیل بازداشت و زندگی‌اش را به زنجیری از مسئولیت‌ها و دردها گره زد.

سرنوشت تلخ فرید ، یادآور مظلومیت امیرحسین خادمی است؛ نوجوانی که در سایه فقدان پدر، ناچار به پذیرش بار سنگین زندگی شد و فرهنگ سنتی او را در سن کم جایگزین پدر کرد.در محل کارش مورد تجاوز قرار گرفت و سپس توسط صاحبکارش به قتل رسید

داستان فرید صادقی و امیرحسین خادمی، نمادی از رنج و مصائب پسران کودک کار است که  نشان می‌دهد چگونه فقر و فرهنگ سنتی، بار سنگینی را بر دوش این قربانیان می‌گذارد. بارِ انتظارات، مسئولیت‌ها و قضاوت‌هایی که هیچ‌گاه به آن ها اجازه نمی‌دهد تا خود را در آغوش آرامش بیابند.

و مثل همیشه قربانیِ مرد یک‌‌ پله عقب‌تر است چون مرد است؛ چون کسی دلش به حالِ او نمی‌سوزد




📌 NeoPesarism's :
🔗 Telegram
🔗 Instagram
🔗 twitte
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💢وقتی پسر به پدرش اعتماد می کند هیچ ترسی وجود ندارد.

#پدر 🩵


📌 NeoPesarism's :
🔗 Telegram
🔗 Instagram
🔗 twitte
💢 امتیازهای مردانه

_ خوب است که امتیازِ کار کردن بین هشت تا دوازده ساعت در روز را داشته باشی ، در حالی که در خانه نشسته‌ای و در شبکه‌های اجتماعی درباره "کار بدون مزد" که در حداکثر سه چهارساعت انجام می‌دهی، شکایت کنی.

_ خوب است که امتیاز داشته باشی تا بگویی " خودتان باید برای احقاق حقوقتان بجنگید"، اما وقتی این کار را می‌کنیم، ما را زن‌ستیز، مردسالار یا قاتل بالقوه می‌نامند فقط به این دلیل که نظرات متفاوتی داریم و نسبت به سیستم زن‌محوری آگاه سازی می کنیم.

_ خوب است که امتیاز داشته باشی تا بیشتر خودکشی کنیم و مجبور باشی بشنوی که "این به خاطر عدم نمایش احساسات است".

_ خوب است که امتیاز داشته باشی که بیشتر ترک تحصیل کنی، در حالی که شما حمایت بیشتری برای تحصیلات عالی دریافت می‌کنی.

_ خوب است که امتیاز داشته باشی تا مجبور شوی اسلحه به دوش بکشی و در جنگ بمیری، و این را بشنوی که "جنگ کار مردانه است".

_ خوب است که امتیاز داشته باشی تا مورد محبت و خواست قرار بگیری به شرطی که چیزی ارائه کنی، در حالی که از "فشاری که ما زنان متحمل می شویم" شکایت کنی.

_ خوب است که امتیاز داشته باشی تا به عنوان یک زن ستیز قضاوت شوی  فقط بخاطر داشتن استانداردهایی برای شریک زندگی، در حالی که تو می‌توانی از مردان بخواهی که ۱.۸۰ قد داشته باشند، پولدار، جذاب و با ماشین باشند و از تو حمایت کنند.

_ چه خوب است که این امتیاز را داشته باشی که اگر روش های پیشگیری از بارداری عمل نکند، پدر بودنم به تصمیم یک زن بستگی داشته باشد، گویی او قرار است ۱۸ سال با فرزندی که هرگز نمی‌خواستم زندگی کند، و بعد از آن بشنوم که درباره نفقه شکایت می‌کند. اگر هم بخواهم فرزند را داشته باشم، باید جمله معروف "تو قرار نیست ۹ ماه او را حمل کنی" را بشنوم

_ خوب است که امتیاز داشته باشی که جنسیت من نماینده بیش از ۸۰٪ از بی‌خانمان‌ها در سطح جهانی باشد.

برای کسانی که متوجه نیستند، این یک کنایه است صحبت از موضع قربانی بسیار راحت است وقتی که همه تو را توجیه می‌کنند و به مانند یک دختر کوچک تحت ستم می‌نگرند.

وقتی صحبت از مشکلاتی است که زنان با آن‌ها مواجه هستند،  هیچ چیزی جز بی‌احترامی،  مقصر دانستن و سرزنش نسبت به ما مردان ارائه نمی‌دهند. صحبت درباره نظریه‌های توطئه (مردسالاری) آسان است وقتی که یک سیستم ایدئولوژیک بطور کامل پشت شماست سیستمی که تبلیغات انحصاری برای زنان می‌کند و به شما همدردی می‌دهد، و با این حال هنوز هم این همدردی را  از مردان طلب میکنید. به چه قیمتی؟ برای اینکه بگویید خودکشی‌ها تقصیر مردسالاری است؟ در فضای مجازی مدام مردان را تحقیر کنید و اندازه آلت تناسلی مردان را به سخره بگیرید؟ یا اینکه هر کسی که شما را به چالش بکشد، زن‌ستیز بخوانید؟ یا اینکه به مردانی که انتظاراتی از شریک زندگی دارند، بخندید؟ یا اینکه بگویید کارهای خانگی کار بدون مزد است وقتی که زنان انجام می‌دهند، اما وقتی مردان انجام می‌دهند، وظایف یک بزرگسال کارآمد و بالغ است؟

از  ما همدردی نخواهید، وقتی آنچه که طلب میکنید دوگانه‌معیار، ریاکارانه و غیرمنطقی است.




📌 NeoPesarism's :
🔗 Telegram
🔗 Instagram
🔗 twitte
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💢 عادی‌سازی بدرفتاری و خشونت علیه مردان به یک پدیده نگران‌کننده بدل شده است. هنگامی که برخی می‌گویند: «این فقط یک شوخی است»، باید لحظه‌ای درنگ کنند و به این فکر کنند: اگر جنسیت‌ها معکوس شوند، آیا این آزار همچنان خنده‌دار خواهد بود؟

این پرسش، نه تنها یک چالش فکری، بلکه دردی عمیق را در دل جامعه به تصویر می‌کشد. در حالی که شوخی‌های مرتبط با بدرفتاری با مردان به سادگی در شبکه‌های اجتماعی گسترش می‌یابند، هیچ‌کس جرات نمی‌کند در مورد خشونت علیه زنان با زبانی طنزآمیز سخن بگوید. این دوگانگی، نشانه‌ای از نابرابری‌های فرهنگی عمیق است که باید مورد بررسی قرار گیرد.



📌 NeoPesarism's :
🔗 Telegram
🔗 Instagram
🔗 twitte
💢 جنگ و خشونت مختص مردان است؟

فمینیسم، زنان را به عنوان تجلی‌گاه خیر و روشنی به تصویر می کشد؛ موجوداتی لطیف و سرشار از نیکی که گویی از هر خطا و اشتباهی مبرا هستند. آن‌ها در زمره‌ی فرشتگانی قرار دارند که توانایی ارتکاب به عمل نادرست را ندارند.

در سوی دیگر این پیکره‌ی دوگانه، مردان قرار دارند؛  آن‌ها به عنوان نماد شر و زشتی معرفی می‌شوند.

با شنیدن واژه جنگ همواره تصاویری از مردان با یونیفرم های نظامی و اسلحه سرد در ذهن تداعی میشود در حالیکه تاریخ گواهی می‌دهد زنان نیز قادرند بر آتش جنگ بیفزایند و در خلق درد و رنج سهیم باشند.

فمینیست ها مدام به تکرار مزخرفات  همیشگی خود میپردازند: " مردان جنگ ها را به راه می اندازند آن موجودات بدوی که مرگ و خشونت را بسیار دوست دارند و اگر زنان حکومت می کردند، جنگی رخ نمی داد".


برای رد این ادعا کافی است به یاد بیاوریم که تاریخ مملو از نمونه هایی از حاکمان زن است که دستور جنگ های بسیار خونین را صادر کرده اند  (از ایزابل کاتولیک تا مارگارت تاچر). همچنین، مشارکت زنان در پشتیبانی جنگ، به ویژه در جنگ جهانی دوم، به عنوان آشپز، پرستار و در نقش‌های دیگر برای خدمت به ارتش نازی به خوبی مستند شده است. اگرچه آن‌ها ماشه را نمی‌کشیدند، اما کارهای حیاتی انجام می‌دادند تا ماشین جنگ نازی به حرکت خود ادامه دهد و نباید فکر کنید که آن‌ها تحت فریب و اجبار این کارها را انجام می‌دادند؛ آن‌ها با شور و شوق متعصبانه برای آرمان خود تن به انجام این کارها میدادند

اما فراتر از آن، زنان به طور مستقیم در میدان‌های نبرد شرکت کرده و بدترین جنایات را  مرتکب شده‌اند.

در زمان حمله ایالات متحده به عراق، زندان ابوغریب به مرکزی برای شکنجه تبدیل شد، جایی که زنان سرباز آمریکایی با شادی (و این به معنای واقعی کلمه است، عکس‌ها را ببینید) در انواع تحقیرها و عذاب‌ها علیه زندانیان عراقی شرکت داشتند در اولین عکس،  سرباز "جینا هاسپل" را می‌بینیم که با لبخند بزرگ در کنار جسد سوخته مردی که او را با برق زده، ژست گرفته. در عکس دوم، "سابریندا هارمن" را می‌بینیم که در کنار جسد "منادل ال‌جامدی" ، که او نیز شکنجه شده، ایستاده است. در عکس سوم،  "لیندی انگلند"  یک زندانی را با ریسمانی به گردن به سمت جلسه شکنجه می‌کشاند.

شکنجه‌های آمریکایی‌ها در زندان ابوغریب و مشارکت قابل توجه زنان به خوبی مستند شده است یک جستجوی ساده در گوگل تمام اطلاعات را به شما نشان می‌دهد.


پس نه جنگ و نه تمام جنایات  و زشتی های آن منحصر به مردان نیست. زنان نیز در جنگ ها  شرکت داشتند و قادر به ارتکاب بدترین جنایات هستند..

باید از دایره تنگ کلیشه ها فراتر رفت و بجای اینکه بار تمام گناهان را بر دوش یک جنس بگذاریم  با چشمانی باز به واقعیت بنگریم.



📌 NeoPesarism's :
🔗 Telegram
🔗 Instagram
🔗 twitte
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💢 این انیمیشن به‌خوبی تضاد برخورد با خشونت زنان و مردان را به تصویر می‌کشد.



📌 NeoPesarism's :
🔗 Telegram
🔗 Instagram
🔗 twitte
💢 مردان طبقه کارگر نرخ بسیار بالایی از مرگ و میر شغلی را تجربه می‌کنند. دنیا بر روی قبر میلیون‌ها مردی بنا شده که برای ساختن آن جان خود را از دست داده‌اند.

بر روی خاکی که به قیمت جان آن‌ها به دست آمده، ساختمان‌ها قد برافراشته‌اند. هر سنگی که در دیواره‌ها نهاده می‌شود، هر لوله‌ای که به زمین فرو می‌رود، و هر دیواری که بالا می‌رود، یادآور فداکاری‌ و جان‌فشانی‌های مردان است.


📌 NeoPesarism's :
🔗 Telegram
🔗 Instagram
🔗 twitte
NeoPesarism...!
برای امیرحسین خادمی امروز به نگاهت فکر کردم. به تاریخِ تولّدت. به مفهومِ اسمت. فوج‌فوج کلمه در ذهنم آمد. ولی حقیقت همین است: مرد خانواده نان آور خانه کفیل خرج متکفل معاش کجا رفتی که صدای قدم‌هایت در حاجی‌آباد گم شد؟ چند تا نوجوان مثلِ تو این‌قدر زود بزرگ…
💢 به یاد امیرحسین خادمی
رسول بهروش

دوسال گذشت..
مظلوم میهن... باشد، قبول؛ شما همه تاریخ را با چراغ روشن در جستجوی ستم‌دیدگان جهان باشید، من اما مظلوم‌ترین آدمی که در عمرم شناختم، نوگل پرپر شده‌ای از همین خاک بود؛ طفلک معصوم، امیرحسین خادمی که اگر مانده بود، حالا تازه هجده سال داشت.
کاش می‌شد یک جا «روزگار» را گیر آورد و تف انداخت توی صورتش. کاش می‌شد از او پرسید چطور همه گردن‌کشی‌ها و الدرم بلدرم‌هایت را سهم این تن نحیف کردی؟ برای مشق قدرت، هیچ میدان بهتری پیدا نمی‌شد؟

فقط چهار سالش بود که پدرش مُرد و شد مَرد خانواده. تقدیر اما بنا نداشت شلاقش را کنار بگذارد. هنوز درست و حسابی قد نکشیده بود که مادرش سرطان گرفت و ناچار شد برای تامین هزینه‌ها کار کند؛ شغلی که عوض درمان مادر، شد قاتل پسر. پناه آورده بود که نان ببرد، اما حرامیان حیوان‌صفت به او دست‌درازی کردند و فیلم گرفتند. باز شجاعت کرد و برای شکایت رفت دادگستری، سنگ قلابش کردند که برو فردا بیا. حالا درست دو سال است که آن «فردا» نیامده. نفس‌اش را گرفتند، زجرهایش را تمام کردند…

بالاترین احترام‌ها برای مبارز تنهایی که تا آخرین نفس با نفرین سرنوشت جنگید، اما دیگر زورش نرسید. دل‌شکسته‌ترین کلمات، تقدیم به پسر مظلومی که سخت زیست و غریبانه پر کشید، تنی که یک دم نیاسود، غنچه‌ای که نشکفته پژمرد. او تعبیر تام و تمام «غربت» بود، وقتی حتی تراژدی مرگ دردناکش زیر سایه کوچ مهسا امینی گم شد… فراموشت نمی‌کنیم امیرحسین!

#امیرحسین_خادمی



📌 NeoPesarism's :
🔗 Telegram
🔗 Instagram
🔗 twitte
💢 روز جهانی پیشگیری از خودکشی

دومین پنج‌شنبه سپتامبر که امسال مصادف شده با ۱۲ سپتامبر #روز_خوب_هستی؟ است. این روز از سال ۲۰۰۹ در استرالیا برای پیشگیری از خودکشی نام‌گذاری شده است

بنیاد پیشگیری از خودکشی اسپانیا، داده‌های از خودکشی در اسپانیا در سال ۲۰۲۲ را منتشر کرده است.

در سال ۲۰۲۲، در اسپانیا ۴۴۲۷ نفر خودکشی کردند که از این تعداد، ۳۱۲۶ نفر مرد بودند. با نگاهی به جنسیت، می‌توان گفت که بیش از ۷۰٪ از خودکشی‌ها توسط مردان انجام می‌شود.

تا دوران نوجوانی، خطر خودکشی در میان مردان و زنان یکسان است. اما از دوران نوجوانی به بعد، خطر خودکشی مردان نسبت به زنان افزایش می‌یابد دورانی که هویت و شخصیت فرد شکل می‌گیرد. تمام ایدئولوژی‌های دولتی در مدارس و دانشگاه‌ها که به تحقیر پسران و شرمنده کردن آن‌ها درباره جنسیت شان می پردازند، باعث ایجاد فشار و تنش ذهنی شدیدی در مردان میشود . آن‌ها از سنین پایین درک می‌کنند که زندگی‌شان به خاطر مرد بودن به مراتب سخت‌تر از زندگی همتایان زنشان است و بوضوح می بینند که در مواقع نیاز، نه همدلی دریافت می‌کنند نه حمایت و پشتیبانی.

با این حال، رده سنی بحرانی برای خودکشی بین ۳۵ تا ۵۵ سال است که در این سنین، بیشتر طلاق‌ها رخ می‌دهد. در حالی که طلاق خطر خودکشی را برای زنان دو برابر می‌کند، در مورد مردان این خطر هشت برابر افزایش می‌یابد. چه اتفاقی در یک طلاق می‌افتد که خطر خودکشی مردان چهار برابر بیشتر از زنان است؟

قوانینی که به دقت برای نقض حقوق اساسی مردان طراحی شده‌اند و رویه‌های قضایی ناعادلانه‌ای که برای نابودی هر مردی در دادگاه ایجاد شده‌اند و باعث قطع ارتباط آن‌ها با فرزندانشان می‌شوند (حداقل ۸ تا ۱۰٪ از خودکشی‌ها را شامل می‌شود) که احتمالاً این درصد بسیار بیشتر است زیرا مؤسسه ملی آمار از ثبت وضعیت تأهل فرد قربانی خودکشی یا اینکه آیا او در یک فرآیند قضایی بوده یا نه، امتناع می‌کند.

بسیاری از افرادی که خودکشی کرده‌اند، دلیل تصمیم برای پایان دادن به زندگی‌ شان را بصورت مکتوب ذکر کرده اند. بسیاری از آن‌ها توسط پارتنر روان‌پریش خود مورد تحقیر قرار گرفتند، از نظر روانی و عاطفی ویران شدند، از نظر اقتصادی ورشکسته شدند و از زندگی فرزندانشان جدا شدند.


بیشتر این مردان در میانه‌ی زندگی، نه به خاطر بی‌میلی به ادامه‌ی حیات، بلکه به خاطر گریز از رنجی بی‌پایان، تصمیم به ترک این دنیا می‌گیرند. آن‌ها در دالان‌های تاریک تنهایی و بی‌پناهی سرگردان‌اند و در این مسیر، از هیچ حمایتی_نه قانونی و نه اجتماعی_ برخوردار نیستند.

این مردان، به رغم همه‌ی دردها و جراحات روحی‌شان، آنقدر نجیب‌اند که به جای انتقام از کسانی که آن‌ها را به این نقطه رسانده‌اند، ترجیح می‌دهند در سکوتی خاموش و بی‌صدا از صحنه‌ی زندگی کنار بکشند




📌 NeoPesarism's :
🔗 Telegram
🔗 Instagram
🔗 Twitter
💢 قوانین ازدواج در ایران به‌وضوح ناعادلانه و به ضرر پسران طراحی شده‌ است. در این نظام، تقریبا تمام مسئولیت‌ها بر دوش مردان قرار دارد. در دنیایی که از برابری و عدالت سخن می‌گوییم، گاهی فراموش می‌کنیم که در پس کلمات زیبا، واقعیت‌های تلخی نهفته است. کسانی که از فمینیسم و برابری دم می‌زنند و بر برابری تأکید می‌کنند، آیا به قربانیان مهریه توجه دارند ؟ آیا می‌دانند که در این معادله نابرابر، مردانی هستند که به خاطر یک امضا، زنجیرهایی بر پایشان بسته می‌شود؟

پس از آنکه مُهر بر دفتر ازدواج نقش می‌بندد، بسیاری از زنان چهره‌ای متفاوت از آنچه که در ابتدا نشان دادند، بروز می دهند به عبارتی نقاب از چهره بر می‌دارند.این زنان در حالی که شعار برابری خواهی سر می‌دهند، همچنان به مهریه به عنوان یک حق و نشانه‌ای از ارزش خود تأکید می‌کنند و در موقعیت‌هایی که منافعشان ایجاب می‌کند، به سنت‌ها و ارزش‌های گذشته چنگ می‌زنند، اما در مواقع دیگر، هنگامی که به دنبال پیشرفت و استقلال هستند، از اصول سنتی فاصله می‌گیرند. 

مهریه، همچون غل و زنجیری بر پای مرد است که باید زندگی‌ای که مطلوب خود نمی داند، سال‌ها با دهان بسته و خودسانسوری، را ادامه دهد و در هر زمان که زن تصمیم به جدایی بگیرد، مهریه می‌تواند تمام داشته‌های مرد را به غارت ببرد و او را به ورطه‌ی نابودی مالی بکشاند.

در واقع مردان قربانی نظامی هستند که به جای برابری، نابرابری را ترویج می‌کند.



📌 NeoPesarism's :
🔗 Telegram
🔗 Instagram
🔗 twitte
NeoPesarism...!
💢 عادی‌سازی بدرفتاری و خشونت علیه مردان به یک پدیده نگران‌کننده بدل شده است. هنگامی که برخی می‌گویند: «این فقط یک شوخی است»، باید لحظه‌ای درنگ کنند و به این فکر کنند: اگر جنسیت‌ها معکوس شوند، آیا این آزار همچنان خنده‌دار خواهد بود؟ این پرسش، نه تنها یک چالش…
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💢 خشونت کلامی علیه مردان در فضای مجازی، پدیده‌ای است که به‌طور فزاینده‌ای در حال عادی‌سازی است و به‌جای اینکه مورد انتقاد قرار گیرد، به‌عنوان بخشی از فرهنگ روزمره پذیرفته شده است .

سکوت افکار عمومی در برابر این معضل، همچون یک تایید خاموش عمل می‌کند که به تداوم فرهنگی منجر می‌شود که در آن توهین و تحقیر و خشونت علیه مردان به‌عنوان یک شوخی بی‌ضرر تلقی می‌شود.



📌 NeoPesarism's :
🔗 Telegram
🔗 Instagram
🔗 twitte
2024/11/16 11:53:35
Back to Top
HTML Embed Code: