Telegram Web Link
💢تیم فوتبال زنان بارسلونا، که توانست فاتح جام حذفی فوتبال زنان اسپانیا ملقب به کوپا دلا رینا شود، در پایان بازی و زمان اهدای مدال‌های قهرمانی  هیچ یک از مسئولان فدراسیون فوتبال برای اهدای مدال به تیم قهرمان حضور پیدا نکرد. مدال‌ها را در یک کیسه گذاشته بودند و به سرپرست بارسلونا دادند تا او به بازیکنان تحویل دهد که این امر باعث بهت و حیرت بازیکنان شد.

در سال 2023، فمینیست ها به روبیالس، رئیس فدراسیون فوتبال اسپانیا به خاطر   نحوه جشن گرفتن و بوسه به یکی از بازیکنان اعتراض کردند و با ایجاد سروصدای رسانه ای، او را برکنار کردند.

و حالا در سال 2024، بازیکنان تیم ملی فوتبال زنان اسپانیا مجبور هستند خودشان مدال هایشان را به گردن بیندازند و به یکدیگر تبریک بگویند، چرا که دیگر کسی نمی خواهد این کار را انجام دهد

این موضوع تکرار همان اتفاقاتی است که در دنیای آکادمیک و کسب و کار با جنبش #MeToo رخ داده است، جایی که مردان از گذراندن زمان آزاد با همکاران زن خود پرهیز می کنند، از روابط مشاوره ای اجتناب می ورزند و از جلسات خصوصی (بدون شاهد) خودداری می کنند.

هر چه بکارید درو می کنید.
فمینیست ها با مطالبات و واکنش های افراطی خود، باعث شدند که حتی انجام اقدامات ساده و متعارف مانند گذاشتن مدال روی گردن بازیکنان زن نیز با ترس از اتهامات جنسی همراه شود.
مردها دیگر نمی خواهند حتی به اشتباه به آنها دست بزنند، به این ترتیب جایی برای تفسیرهای نادرست یا شکایات نادرست وجود ندارد. هر چه تماس فیزیکی کمتر باشد، فردی که مدال ها را اهدا می کند محافظت بیشتری می کند.

این چیزی است که آنها با رفتارهای نادرست و اتهامات واهی خود به دست می آورند، اکنون باید آن را تحمل کنند.



📌 NeoPesarism's :
🔗 Telegram
🔗 Instagram
🔗 twitter
💢سازمان ملل متحد شواهدی از تجاوز جنسی به مردان در جنگ اوکراین ثبت کرده است که حتی بیشتر از موارد تجاوز به زنان است.
از میان سربازان اوکراینی آزاد شده از اسارت، حدود 65% مورد تجاوز جنسی قرار گرفته‌اند. این خشونت به طور معمول به عنوان ابزاری برای شکنجه اسیران استفاده می‌شود.

پس از پایان جنگ، پرونده‌هایی گشوده خواهد شد و کمک‌هایی برای قربانیان تجاوز جنسی در جنگ ارائه خواهد شد، که در این میان، همانطور که همیشه در چنین مواردی رخ می‌دهد، قربانیان مرد به طور خودکار طرد خواهند شد و از کمک ها و حمایت هایی که به زنان ارائه می شود، محروم می مانند.

قربانیان مرد، در کنار بر دوش کشیدن رنج‌های جسمی و روحی، با موانع بزرگ اجتماعی و فرهنگی نیز دست‌وپنجه نرم می‌کنند.
به عبارت دیگر، جامعه آنها را به سکوت وا می‌دارد و مانع از اعلام نیازهایشان می‌شود

این سکوت تحمیلی، حائل بزرگی است که مانع از دسترسی این مردان به کمک‌های مورد نیاز خود می‌شود و موجب تشدید آسیب‌ می‌گردد.


📌 NeoPesarism's :
🔗 Telegram
🔗 Instagram
🔗 twitter
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
💢روز دستگیری VS آزادی

رابرت دوبویز مرد امریکایی که ۳۸ سال از عمرش(از ۱۸ سالگی تا ۵۶ سالگی) را به اتهام تجاوز  در زندان سپری کرد، اخیرا با ازمایش DNA بیگناهی اش اثبات شد، او ۳ بار در زندان خودکشی ناموفق کرده بود.

وی ۱۴ میلیون دلار از سیستم قضایی امریکا غرامت دریافت خواهد کرد،وکلا از سراسر ایالات متحده در تلاش برای افزایش این رقم هستند.


📌 NeoPesarism's :
🔗 Telegram
🔗 Instagram
🔗 twitter
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💢11 ژوئن روز جهانی سرطان پروستات

سرطان پروستات چیست؟
هنگامی که سلول‌های پروستات به‌طور غیرقابل کنترل تکثیر پیدا کنند، سرطان پروستات رخ‌داده است.

سرطان پروستات انواع و اقسام مختلفی دارد که شایع‌ترین نوع آن آدنوکارسینوم (Adenocarcinoma) می‌باشد. عوامل مختلفی در ایجاد سرطان پروستات نقش دارند که عبارتند از: عوامل ژنتیکی، مواجهه با عوامل محیطی از قبیل آلودگی‌ها، مواد سمی و اشعه یو وی، تغذیه نامناسب و عدم فعالیت بدنی.

در این ویدئو دکتر بهروز غریب فوق تخصص خون و سرطان بالغین به بررسی سرطان پروستات پرداخته‌اند.


📌 NeoPesarism's :
🔗 Telegram
🔗 Instagram
🔗 twitter
اصن با اینا کاری ندارم
مخاطب عزیز نئوپسریسم همینطور که میبینی ، کسی که مغزش توی شورتش باشه حتی عقل نداره فکر کنه دکتر میتونه کوچکترین دخول رو حتی به صورت آنال تشخیص بده ، در نتیجه با 💵 میشه روز رو شب کرد.

بنده خدا میترسه به سگای محلشون بده لو بره ، برا همین فشار میخوره توی رقابت هرزگی شانسش کمتره

📌 NeoPesarism's :
🔗 Telegram
🔗 Instagram
🔗 twitter
💢در چشم انداز روزهای پایانی کارزار انتخاباتی ریاست جمهوری، نگرانی‌های جدی پیرامون عدم توجه کاندیداها به مسائل مردان وجود دارد.
فضای گفتمان‌های سیاسی به شکل قابل‌توجهی به سمت مسائل مربوط به زنان متمایل است
در میان وعده‌های پرطمطراق کاندیداهای ریاست‌جمهوری، مشکلات مردان جایی ندارد. آنان برای تکیه زدن بر اریکه قدرت، بی‌رحمانه بر پیکر نیمه‌جان مردان جامعه لگد می‌زنند. ساختارهای زر و زور، تنها به یک گروه خاص از شهروندان می پردازند و بخش عظیمی از جمعیت را در حاشیه نگه داشته اند، در جستجوی آرای زنان
مطالبات مردان فراموش شده، سربازی اجباری و مهریه‌ همچون طوقی بر گردن مردان سنگینی می‌کند ولی این بار نیز نیازهای آنان مغفول ماند

گویی جامعه تنها از زنان تشکیل شده و دردهای نیمی دیگر، ارزش طرح و درمان ندارد .

تا زمانی که  آلام و رنج‌های مردان نادیده گرفته شود و برنامه‌های عملی برای رفع این مشکلات و چالش های مردان در دستور کار قرار نگیرد، از مشارکت در هر نوع انتخاباتی خودداری خواهیم کرد.

گذشته از اینها ، شرکت در انتخابات با توجه ساختار متصلب قدرت و تمامیت خواه که همه ی راهها به نهادهای انتصابی ختم می‌شود، هم غیرموثر است  و هم مشارکت در یک فراینده ناعادلانه غیر اخلاقی است

پس انسان  در فرایندی که  برای او فاقد نتیجه ی مطلوب است شرکت نمیکند خصوصا اینکه این فرایند ابزار تبلیغ  مقبولیت برای همان هسته ی سخت قدرت که مانع انجام تغییر و تحول است، باشد و رای شما تنها به ایدئولوژی پوسیده حکومت لباس مشروعیت می‌پوشاند و بازیچۀ بالابردن آمار مشارکت و مشروعیت‌دهی خارجی و داخلی قرار میگیرد



📌 NeoPesarism's :
🔗 Telegram
🔗 Instagram
🔗 twitter
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💢_بابا اگه برنده نشدی چرا گریه نمی کنی؟
+چون سعی کردم پسر. چون این فقط یه بازیه.

از پدر تا پسر، درس هایی برای زندگی.
پدری را می بینم که به پسرش یاد می دهد پس از یک شکست سخت، پس از یک چالش طولانی لبخندش را از دست ندهد. پدری که به پسرش می آموزد که در مواجهه با شکست، پیش می رود ادامه می دهد و دوباره تلاش می کند، و این چیزی است که شما را بزرگ می کند، همه چیز را بدهید و هرگز تسلیم نشوید


ویدئو:آرون اسمیت _بازیکن راگبی نیوزلند_ و پسرش لحظاتی آرام را پس از شکست نزدیک مقابل آفریقای جنوبی (11_12) در فینال جام جهانی راگبی به اشتراک می گذارند.

#پدر ❤️


📌 NeoPesarism's :
🔗 Telegram
🔗 Instagram
🔗 twitter
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💢 در میان درگیری‌های جاری در اوکراین، صحنه‌های دردناکی از مردان در سنین مختلف را شاهد هستیم که به زور به جنگ فرستاده می‌شوند.

سربازانی که، نه از خود ارادتی برای رفتن به جنگ دارند، نه به آن تمایلی. آن ها به زور به این نبرد کشیده شده اند، تنها به سبب جنسیت مردانه شان.

در عصر مدرن، نگاه‌های تبعیض‌آمیز به جنسیت باید به باد فراموشی سپرده شود.

چرا باید تصور کرد که مردی بایستی به جنگ برود، تنها به این دلیل که مرد است؟
چرا باید پنداشت که تمام مردان،می‌بایست  مبارزان شایسته ای باشند؟
چرا باید فرض شود که جنسیت،مجوزی است برای سلب انتخاب؟

چنین پندارهای سنتی، نه تنها بر عقل استوار نیستند، بلکه به انصاف آدمی خدشه وارد می‌کند.

حق انتخاب یک حق بنیادین است که همه افراد باید از آن برخوردار باشند، صرف نظر از جنسیت آنها. مردان همچون زنان باید آزاد باشند که برای سرنوشت خود تصمیم بگیرند

جنسیت دیگر، نه مجوزی است برای سلب حقوق،نه دلیلی است برای محکوم کردن به نبرد و جنگاوری.
این دیوار تبعیض و نابرابری، باید فرو بریزد تا بشریت بتواند به سوی عدالت و برابری حقیقی گام بردارد


📌 NeoPesarism's :
🔗 Telegram
🔗 Instagram
🔗 twitter
💢 چرند گوی روزمره یادش رفته که فمینیست های ایرانی مثل فرانک عمیدی و مسیح علینژاد و ... همه از روزنه گشایان و اصلاح طلبان بودند و بسیاری شان همچنان هستند و خودِ فمینیسم ایرانی حیاتی در درون جمهوری اسلامی داشته


📌 NeoPesarism's :
🔗 Telegram
🔗 Instagram
🔗 twitter
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💢 در حالی که مردان، پدران، پسران، برادران و همسران اوکراینی در حال جنگیدن و جان باختن هستند تا از خانه و کاشانه خود دفاع کنند، زنان در پناه امنیت و آسایش، به شادی و سرور می‌پردازند و لبخند بر لب به ضبط ویدئوهای جذاب خود در تیک‌تاک مشغول‌اند،گویی که هیچ نسبتی با درد و رنج مردان خود ندارند

این تضاد چشمگیر در نحوه مواجهه دو جنس در شرایط حاکم بر جنگ، انعکاسی است از تداوم نابرابری‌های جنسیتی موجود و نمایانگر فاصله فاحش میان آنچه که مردان برای میهن خود می‌کنند و آنچه که زنان در این شرایط بحرانی انجام می‌دهند



📌 NeoPesarism's :
🔗 Telegram
🔗 Instagram
🔗 twitter
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
💢در 33 کشور، مادران مسئول 55% فرزندکشی (قتل کودکان زیر 18 سال) بودند؛ در 13 کشور 72% فرزندکشی (قتل کودکان زیر یک سال) را مادران انجام داده بودند؛ و در 13 کشور 100% فرزندکشی (قتل کودکان زیر یک روز) توسط مادران صورت گرفته.

منبع

این آمار در نوعی متزلزل کردن کلیشه "مادر محافظ" و دیدگاه قدسی از مقام مادری است و ما را مجبور به بازاندیشی در این باره می‌کند.

در سایه سنگینِ قداست و مقدس نمایی،گناهان و اشتباهات پشت پرده‌ای از تقدّس پنهان می‌مانند.انگار حریم امنی به نام مقدس بودن، پناهگاهی است برای فرار از پاسخگویی.

آیا وقت آن نرسیده است که کلیشه جنسیتی "مادر محافظ" را کنار بگذاریم؟

هر انسانی، فارغ از جنسیت و مقام اجتماعی، ممکن است دچار اشتباه شود. قداست بخشیدن به مادران مانع از پذیرش این واقعیت می‌گردد.




📌 NeoPesarism's :
🔗 Telegram
🔗 Instagram
🔗 twitter
💢شکستن تصورات غلط، گام نخست در مبارزه با خشونت خانگی علیه مردان است

مردان در موقعیت‌هایی مانند روابط عاطفی و خشونت خانگی بیش از آنچه تصور می‌شود قربانی می‌شوند. اما به دلیل مسائل فرهنگی و اجتماعی، اغلب این موارد نادیده گرفته می‌شوند و کمتر به آن‌ها توجه می‌گردد.

این موضوع در تضاد با تصور رایج و گفتمان غالب در جامعه است که زنان همواره قربانیان خشونت توسط مردان هستند.

آمارها نشان می‌دهند که در چارچوب روابط زوجی، زنان به مراتب بیشتر از مردان مرتکب خشونت می‌شوند.
اکثر درگیری‌ها متقابل است، اما پس از آن، حملات شروع شده توسط زنان بسیار فراوان‌تر است.

برای مقابله موثر با این پدیده، باید از تصورات کلیشه‌ای و جنسیتی فراتر رفت. همچنین آموزش و ارتقای آگاهی عمومی در این زمینه می‌تواند راهگشا باشد.



📌 NeoPesarism's :
🔗 Telegram
🔗 Instagram
🔗 twitter
💢خالی بودن صندلی مردان در کنکور امسال!

تعداد 984 هزار 214 داوطلب در نوبت دوم کنکور شرکت کردندتعداد زنان شرکت کننده 620 هزار نفر و مردان 360 هزار نفر می‌باشد

در فضای متکثر امروز، صندلی‌های خالی کنکور پژواک تلخی از بار سنگین وظایف و انتظارات بر دوش مردان است.


سربازی، تأمین معاش خانواده، و مسئولیت‌های اجتماعی، تنها بخشی از این پیش‌شرط‌های مردانه است که آنان را به چالش می‌کشد و گام‌های پیشرفتشان را کند می‌سازد.


در بطن جامعه ای که قرار است عدالت جنسیتی را سرلوحه خود قرار دهد، همچنان شاهد تبعیض های جنسیتی علیه مردان هستیم. موضوع سربازی اجباری یکی از مظاهر این نابرابری است که بر شانه های مردان سنگینی می کند.

خدمت سربازی به عنوان یک تکلیف قانونی برای مردان  مانعی بر سر راه ادامه تحصیل آنان است. این زمان از دست رفته و شرایط سخت دوره سربازی، انگیزه و امکان تحصیل را از برخی مردان سلب می‌کند و آنان را از فرصت‌های آموزشی و رقابتی محروم ساخته و توازن را در آزمون‌های ورودی دانشگاه به هم زده است.

در حالی که زنان آزاد از هرگونه تکلیف نظامی به رقابت می‌پردازند، مردان باید انرژی و زمان خود را صرف این وظیفه کنند و سپس به رقابتی نابرابر با زنان بپردازند.این در حالی است که آمادگی دفاعی برای همه شهروندان باید یک مسئولیت مشترک باشد.

متأسفانه، جامعه و فعالان اجتماعی نیز در قبال این بی عدالتی، سکوت اختیار کرده اند. گویی صرف داشتن هویت جنسیتی مردانه به تنهایی، کافی است تا این مسئولیت بر دوش مردان نهاده شود.این نگرش بازتاب یک نظام فکری و اجتماعی است که مردان را به عنوان افراد مسلط و برتر در نظر می‌گیرد و به طور ضمنی معتقد است که آنان باید در برابر هرگونه تبعیض یا ناعدالتی مقاومت کنند.این دیدگاه نه تنها نابرابری موجود را مشروع جلوه می‌دهد، بلکه  باعث تقویت و بازتولید چنین نابرابری‌هایی می‌شود. .

در شرایط دشوار اقتصادی، برخی خانواده‌ها ترجیح می دهند پسران را زودتر به بازار کار بفرستند تا کمک خرج خانواده شوند..انتظارات جامعه از مردان برای کسب درآمد و تأمین معاش خانواده، آنان را با بار مسئولیت‌های بیشتری مواجه می‌کند. این امر می‌تواند آنها را از تمرکز بر تحصیل باز دارد.

در دنیای پرفراز و نشیب رقابت کنکوری،این دو مسئله شکافی عمیق میان زنان و مردان ایجاد کرده است. طی دهه‌های متمادی، تمرکز بر توانمندسازی دختران و زنان، به قیمت نادیده انگاشتن  مشکلات مردان بوده است. این اقدامات یک‌سویه، عدالت را به چالش کشیده و مسیر رقابت را برای نیمی از جمعیت دشوارتر ساخته است.

چنین تبعیضات آشکاری، آرمان عدالت جنسیتی را مخدوش ساخته و بر تداوم این نابرابری صحه گذاشته است. دولت باید با دقت و انصاف، به مشکلات و نیازهای متوازن مردان پاسخ دهد، تا زمینه رقابتی عادلانه فراهم شود. تنها در این صورت است که می‌توانیم به آینده‌ای روشن با فرصت‌های برابر و شایسته امیدوار باشیم.



📌 NeoPesarism's :
🔗 Telegram
🔗 Instagram
🔗 twitter
💢 سکوت رسانه ها در پی تجاوز به چند پسر

در ماه اخیر موارد تکان‌دهنده‌ای از تجاوز به چند پسر جوان گزارش شد. شوکه‌کننده‌تر از این واقعه، سکوت مرگبار جامعه و رسانه‌ها در قبال این جنایت است.

نه هشتگی در فضای مجازی دیده می‌شود،نه خبری در رسانه‌ها منتشر می‌گردد، نه صدایی از همدردی و همبستگی با این قربانیان به گوش می‌رسد و نه چشمی که اشکی بر درد آنان بریزد

هیچ‌گونه انعکاس خبری یا واکنش اجتماعی در این خصوص مشاهده نمی‌شود.


این موضوع نشان دهنده نگرش جامعه به مردان به عنوان "جنس دوم" است که در صورت قرار گرفتن در چنین موقعیتهایی، همواره از توجه و همدردی جامعه محروم می‌مانند


در فرهنگ و جامعه ما، متأسفانه هنوز صدایی برای به رسمیت شناختن و توجه به موضوع آزار و تجاوز جنسی به مردان شنیده نمی‌شود. گویی این مشکل وجود ندارد و در سکوت فرو رفته است.

تصویر قربانیان تجاوز در ذهن عموم، به شکل محدود و یک‌سویه‌ای متمرکز بر زنان است در حالی که واقعیت تلخ این است که مردان نیز به همان اندازه در معرض این جنایات شنیع قرار دارند

جامعه معمولاً تجاوز جنسی را در قالب حمله مردان به زنان درک می‌کند وتجاوز به مردان را خارج از این مدل ذهنی قرار داده و آن را یک امر غیرعادی و "ننگ آور" می‌انگارند

از طرفی، جامعه به طور سنتی "مردانگی" را معیاری برای ارزشگذاری مردان می‌داند. تجاوز جنسی به مردان به عنوان "ننگ بر مردانگی" تلقی می‌شود  و از آنجا که نگرش غالب این است که مردان باید قدرتمند، مسلط و حاکم بر موقعیت باشند پس تجاوز جنسی به مردان  نوعی نقض این "مردانگی" و ناتوانی در حفظ اقتدار مردانه تلقی می‌شود.

در باور فرهنگی سنتی ما، مردان در جامعه مجبور هستند خود را قوی و محافظ نشان دهند. تجاوز به آنان، این چهره را متزلزل می‌کند و مردان را در معرض آسیب‌پذیری قرار می‌دهد آنها ممکن است احساس کنند که چنین اتفاقاتی با مفهوم "مردانگی" و "قدرت" ناسازگار است و ابراز آن، به معنای ضعف و شکست تلقی خواهد شد. این درک کلیشه‌ای از مردانگی مانع پذیرش واقعیت آزار و تجاوز به پسران می‌شود


این مشکلات ریشه در ساختار اجتماعی و باورهای فرهنگی سنتی دارد. برای مقابله با این معضل، نیاز به آگاهی‌بخشی بیشتر، شکستن سکوت و ارائه‌ی خدمات حمایتی مناسب برای قربانیان مرد تجاوز جنسی است



📌 NeoPesarism's :
🔗 Telegram
🔗 Instagram
🔗 twitter
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💢فداکاری مردان مهندس خوزستانی بعداز ۱۸ ساعت در دمای بالای ۷۰ درجه باعث شدکه کندانسور توربین نیروگاه تعمیر و خطر خاموشی در کشور رفع شود!

این مردان هستند که جان خود را برای پیش‌برد جهان به خطر می‌اندازند و  همچون سپری در برابر خطرات می ایستند تا امنیت و آسایش را به جامعه هدیه دهند.

گرچه در نگاه پرتنش فمینیست‌ی که مردان را تنها بر اساس "بدترین ویژگی‌ها" تعریف می‌کند و به عنوان موجودات خطرناک و خصمانه به تصویر می‌کشد، این فداکاری ها نادیده گرفته میشود

داشتن جامعه‌ای امن و ایمن بدون مشارکت و همت و ایثار مردانه میسر و امکان پذیر نخواهد بود



📌 NeoPesarism's :
🔗 Telegram
🔗 Instagram
🔗 twitterh
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💢زنی در فرودگاه بدون هیچ ملاحظه‌ای به شدت برسر پارتنر خود فریاد می‌کشد.

وقتی زنی سر مرد خود فریاد می‌کشد،احتمالاً آن رفتار توسط ناظران چندان مورد توجه قرار نمی‌گیرد یاحتی ممکن است پذیرفته شود اما اگرجنسیت‌ها عوض شود، افراد حاضر به سرعت مداخله می‌کنند و از زن دربرابر همسرش حمایت می‌کنند.

اقدامات خشن و پرخاشگرانه زنان در قبال مردان، معمولاً با مداخله‌ی عمومی و حمایت از زنان مواجه می‌شود، اما درصورت تکرار این موقعیت با جنسیت‌ معکوس ،واکنش جامعه به طورقابل ملاحظه‌ای متفاوت خواهد بود

این نشان می‌دهد که در جامعه، معیارها و انتظارات متفاوتی برای رفتار مردان و زنان وجود دارد مردان معمولاً مورد قضاوت شدیدتری قرار می‌گیرند و افراد حاضر بیشتر آماده مداخله در صورت رفتار نامناسب مردان هستند
 
البته امروزه بسیاری از مردان احترام به خود را از دست داده‌اند و بعضا رفتارهای نامناسب پارتنر خود رامی‌پذیرند و توجیه می‌کنند. به یاد داشته باشید که اگر شماچنین رفتاری نسبت به پارتنرتان داشته باشید او، شما را ترک خواهد کرد شما هم همین کار را انجام دهید


📌 NeoPesarism's :
🔗 Telegram
🔗 Instagram
🔗 twitter
💢«کیمبرلی چیتل» به عنوان اولین زن مدیر کل سرویس مخفی آمریکا،با پیشنهاد استخدام 30% از زنان در این سازمان روی کار آمد

نتیجه:
لحظه حمله به دونالد ترامپ، محافظان مرد : محافظت از هدف با بدن خود
محافظ زن: پشت ترامپ و محافظان مرد پنهان شده است.

علی رغم تلاش هایی که برای دفاع از سهمیه بندی جنسیتی صورت می گیرد، سیلی واقعیت بر صورت آنها نواخته می‌شود

شایستگی و سهمیه های گروهی با یکدیگر سازگار نیستند هر زمان شما سهمیه گروهی تعیین می کنید که در آن  باید درصد معینی از افراد دارای نژاد یا جنسیت خاصی باشند، به این معناست که شما "شایستگی" را قربانی کرده اید.



📌 NeoPesarism's :
🔗 Telegram
🔗 Instagram
🔗 twitter
2024/09/28 09:27:39
Back to Top
HTML Embed Code: