Telegram Web Link
💢 گریه کردن و مظلوم نمایی از اصلی‌ترین ابزارهایی است که زنان در اختیار دارند. زنان با استفاده از این ابرازهای احساسی به عنوان مظلوم، سعی می‌کنند توجه و حمایت جامعه را به خود جلب کنند.
با هر قطره اشک، برای حقی که برای آنها نیست، مبارزه می‌کنند
در واقع، وقتی زنی گریه می‌کند، افکار عمومی را به سمت دفاع از حقوق خود هدایت می کند، اما به طرزی نادرست و بی رحمانه. این یک اندازه‌گیری ناعادلانه است که تنها بر اساس جنسیت است  نه بر اساس  واقعیت و درک تمام جنبه های مسئله.

آیا فقط با دیدن اشک‌های یک زن می‌توان حق را به او داد؟ آیا درک حقایق میدانی رامی‌توان با یک نگاه سطحی و خالی از اطلاعات به دست آورد؟

وقتی بدون اطلاعات کافی و شناخت دقیق از وضعیت و شرایط وفقط با توجه به اشک یک زن، حکم و حق را به او بدهیم،این پدیده نگران‌کننده، به طور واضح نشان می‌دهد که بایاس و تعصب علیه مردان همچنان در جامعه گسترده است.



📌 NeoPesarism's :
🔗 Telegram
🔗 Instagram
🔗 twitter
💢 آلمان: 54 درصد از مردان توسط شریک زندگی خود مورد آزار و اذیت قرار می گیرند.
-30 درصد از خشونت شدید رنج می برند
-39 درصد از رفتارهای کنترلی رنج می برند
-40 درصد از تحقیر و سایر آزارهای روانی رنج می برند.

اما نگران نباشید، آنها مرد هستند و شما میدانید که این مسئله برای جامعه مهم نیست.

لینک

این یک تراژدی نامه نادیده گرفته شده است که تنها چشم‌اندازی به زنان و خشونت علیه آنان دارد. ما همچنان در چنگال یک ذهنیت قدیمی و جاهلانه زندگی می‌کنیم که مردان را به عنوان جنس بی‌ارزش و بی اهمیت درنظر می‌گیریم

زمان آن رسیده است که جامعه از خواب بیدار شود و به فریاد خسته مردان گوش کند. باید با اراده و همدلی و توجه، سنگینیِ سکوت و نابرابری را بشکنیم هیچ مردی نباید در سایه‌ی  فراموشی پنهان شود و هیچ دردی نباید در زیر قالب‌های سنتی غرق شود.



📌 NeoPesarism's :
🔗 Telegram
🔗 Instagram
🔗 twitter
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💢 زن هندی از مرد میخواهد که بلند شود و صندلی اش را به او بدهد وقتی مرد درخواستش را رد می کند، زن به زور نزدیک او می‌نشیند.
این تعرض جنسی آشکار است ولی هیچگونه عواقب و پیامدهای قانونی یا اجتماعی  متوجه زن نخواهد شد.
جنسیت ها را عوض کنید تا خشم عمومی را ببینید

زنان احساس مالکیت می‌کنند وانتظارات غیرمعقولی دارند که مردان حتما و باید به آن ها صندلی بدهند، ، ک با گستاخی و تکبر این امر را انجام می‌دهند.
بدون هیچگونه احترام یا ملاحظه‌ای به وضعیت مردان.

اجازه ندهید با شما بعنوان جنس قابل دور ریختنی و بی ارزش رفتار شود فقط بخاطر اینکه مرد هستید.


📌 NeoPesarism's :
🔗 Telegram
🔗 Instagram
🔗 twitter
💢 25 مارس روز جهانی یادبود قربانیان بردگی و تجارت برده در اقیانوس اطلس

تجارت برده در اقیانوس اطلس در طول حدود چهار قرن، میلیون‌ها نفر را به دنیای برده‌داری وارد کرد.بیشتر قربانیان را مردان تشکیل می دهند.

بیش از 15 میلیون مرد، زن، دختر و پسر قربانی تجارت اسفناک برده در سراسر اقیانوس اطلس، یکی از تاریک ترین فصل های تاریخ بشر بودند.

هر سال، هزاران مرد به شکلی فریب داده می‌شوند، مجبور می‌شوند، یا در موقعیت‌های استثماری ربوده می‌شوند که نمی‌توانند از آن فرار کنند. آنها بعنوان کالایی در دست شبکه های جنایی در یک صنعت جهانی  که میلیاردها دلار جابجا می کند، محسوب می شوند.

اما مبارزه با برده داری تاکیدی زن محور دارد، منابع و توجه به زنان قربانی قاچاق جنسی معطوف است، در حالی که هزاران مرد از انواع  بردگی رنج می برند، علیرغم اینکه اکثریت قربانیان هستند، در گوشه و کنار رها شده اند.

این موضوع در سال 2000 زمانی که سازمان ملل پروتکل خود را برای جلوگیری، سرکوب و مجازات قاچاق انسان، به ویژه زنان و کودکان تصویب کرد، آشکار شد. مردها چطور؟ این تعصب در قوانین بسیاری از کشورها نیز دیده می شود.

"در بسیاری از کشورها، قوانین مربوط به قاچاق انسان فقط برای زنان محدود شده است. . . علاوه بر این، بسیاری از ارائه دهندگان خدمات، حمایت و محافظت را فقط به زنان و کودکان قربانی محدود می کنند." (رابرتز کری)

"مردان بیشتر مورد قاچاق قرار می گیرند، زیرا قاچاق مردان  بطور کلی کمتر حمایت می شود و معمولاً قانونی است، در حالی که قاچاق زنان بیشتر حمایت‌شده‌ و همیشه غیرقانونی است" استیو موکسون)

برده‌های مردی که به چین قاچاق می‌شوند، برای پیگیری حقوق خود به مشکل برمیخورند، زیرا قوانین چین فقط از زنان در برابر قاچاق به عنوان برده محافظت می‌کند.


وقتی به  مردان قربانی توجهی نشود و مشکلات آنها نادیده گرفته شود، مردان در پیدا کردن حمایت و کمک‌های لازم دچار مشکل می شوند و مجبور می‌شوند تجربیات دردناک خود را به تنهایی تحمل کنند.

با این حال، باید توجه داشت که هیچ تفاوتی میان قربانیان زن و مرد نیست. هر دو جنس قابلیت تجربه مورد آزار و سوءاستفاده قرار گرفتن را دارند و هر دوی آنها باید به حقوق و حمایت لازم، دسترسی داشته باشند.




📌 NeoPesarism's :
🔗 Telegram
🔗 Instagram
🔗 twitter
💢 در مهمانی های خانوادگی از پسرها به عنوان حمال خرید ، مادر خرج ، تاکسی مرسی و اسپانسر تامین هزینه استفاده نکنید
برای بار هزارم، مردها خودپرداز متحرک و حمال بی جیره و مواجب نیستند



📌 NeoPesarism's :
🔗 Telegram
🔗 Instagram
🔗 twitter
💢در جریان پرونده قضایی موسوم به "بوسه اجباری"، دادستانی اسپانیا دو سال و نیم زندان برای لوئیس روبیالس، رئیس پیشین فدراسیون فوتبال این کشور درخواست کرده است.

مجازات با وجود شواهد ویدیویی از تیم و جنی هرموسو که می‌خندد و بوسه اش را با بوسه کاسیاس و دوست دخترش بعد از قهرمانی 2010 مقایسه میکند همه در اتوبوس فریاد می زنند:بوسه.. بوسه... همه شاد هستند، اما دو روز بعد، اتهام تجاوز جنسی مطرح می شود.

فمینیسم امروز فقط یک ایده است که مردان به دلیل مرد بودن باید مجازات شوند.
جنبشی جنون آمیز و نفرت از مرد که با استانداردهای دوگانه افراطی، فرصت طلبی، توجه طلبی کودکانه و انتقام جمعی نفوذ کرده است.



📌 NeoPesarism's :
🔗 Telegram
🔗 Instagram
🔗 twitter
💢 یه دختر یزدی بود مهندسی هوا و فضا اگه اشتباه نکنم از دانشگاه امیرکبیر از قضا باهوش و کتاب هم می‌نوشت
ظاهرش بدک نبود و میتونست با یکم رسیدگی به ۵.۸ تا ۶.۴ خودش رو برسونه و سر این قضیه باهام بحث کرد که  ۱) زنها بهتر از مردها هستند اقلا تو حیطه شغلی من و ۲)بعد از انقلاب خیالی ززا و سقوط آخوند (خب ازش انتظاری هم نداشتم☕️) دولت بعدی باید سالها تبعیض مثبت اعمال کنه تا عدالت برقرار بشه

ازش پرسیدم تو خودت از اکثریت پسرهایی که میبینی باهوش‌تر میدونی؟ گفت آره و محکم هم گفت
بعد گفتم من آدم ضعیفی ام اگه قوی بودم کمک میخواستم؟ گفت نه
گفتم موقعیت تو برای زنها دقیقا همینه
از مزیت قربانی‌بودن حمایت میکنی چونکه برات لذت بخشه و سودآور و همزمان اون عنوان و تایتل برنده رو میخوای چون بهت حس غرور میده
ولی لایقش نیستی چون غرور (واسه مردهای قدیم اقلا) مال وقتی بود که رنج می‌کشیدیم، می‌جنگیدیم و آخرش پیروز می‌اومدیم بیرون
اون پیروزی، شکوه، جلال و عظمت خلاصه تمام فلسلفه انتزاعی جنسیت ما به مدت چندهزار سال بوده
تو میتونی همه قوانین، امکانات و نظرات رو مال خودت کنی اما چونکه از پر قو به تخت "انتقال" داده شدی خبری از فخر و شکوه نیست
تو نجنگیدی چونکه میدونی نمیتونی و نمیخوای ریسکش رو بپذیری!
واسه همینه که تو هیچوقت باشکوه نمیتونی باشی

دختر غربی، بعدا آسیایی و حالا ایرانی با همین فکر دختر یزدی خواست با دشمن فرضی بجنگه و نتیجه این شده که انرژی و زمان رو سر هیچی از دست داده
کمتر از رشته های درست و حسابی قبول میشه، کمتر در پی پول درآوردنه و زمین بازی رو میبازه
زنها خواستند ببرند اما نه با برنده شدن بلکه با برنده خطاب شدن!

lazarius



📌 NeoPesarism's :
🔗 Telegram
🔗 Instagram
🔗 twitter
💢 "هیچ کسب و کاری سودآورتر از جنگیدن برای حقوقی که از پیش داریم، به نام ظلم هایی که وجود ندارند، با پول آنانی که به عنوان ظالم معرفی می‌شوند، وجود ندارد"
توماس سوول

تقدیم به تمام فمینیست‌هایی که داستان قربانی شدن را زندگی می‌کنند



📌 NeoPesarism's :
🔗 Telegram
🔗 Instagram
🔗 twitter
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
نخیر نشد دیگه ما تازه داشتیم متوجه میشدیم چقدر برابری خوبه اتفاقا ...
به هر حال یه زن قوی در قرن ۲۱ باید مستقل باشه☺️

درصد زیادی از دخترا یا باید قبول کنن آویزونن ، یا گنده تر از هیکلشون حرف میزنن ، یا هر دو جنس وظایف مخصوص به خودشونو دارن که موظفن انجام بدن

#برگرد_به_آشپزخانه
#آروغ_استقلال
#برابری

📌 NeoPesarism's :
🔗 Telegram
🔗 Instagram
🔗 twitter
💢 آنها که خود را پشت ستون‌های قدرت پنهان کرده‌اند، اینگونه با خودخواهی و نفرت به همجنسان خود نگاه می‌کنند.

موافقان سربازی اجباری به سه دسته تقسیم می‌شوند:
1.حامیان حکومت و دستگاه قدرت
2.افرادی که با گزاره نادرست و کلیشه ای «سربازی آدم را مرد میکند» که در فرهنگ ما جاافتاده، اعتقاد دارند
3.افرادی که به سربازی اجباری رفته اند:
آنها بواسطه سختی که متحمل شدند به یک دیدگاه انتقادی و بی رحمانه روی آوردند و حاضر نیستند دیگران از آن گذر کنند معتقد هستند هرکسی مانند آن ها باید همان راه را طی کنند و در چرخه درد و رنجی که خودشان تجربه کردند، قرار بگیرند «چون ما رفتیم بقیه هم باید بروند»
مانند شخصی که در دوران کودکی کتک خورده است و حالا بعنوان والدین بااین تفکر عمل می‌کند که من کتک خوردم پس فرزندم هم باید بخورد.

اجبار به سربازی با ارزش‌ها و اصول آزادی شخصی در تضاد است. هر فرد باید حق انتخاب داشته باشد که آیا می‌خواهد به عنوان سرباز خدمت کند یا خیر. احترام به انتخاب آزاد افراد باید در جامعه ما ارزشمند شمرده شود.

سربازی اجباری علاوه بر اتلاف وقت و سواستفاده از نیروی جوانی، باعث اضطراب جوانان، از دست دادن فرصت‌های تحصیلی و شغلی مهم، از دست دادن آزادی شخصی و حقوق بشری و حتی مشکلات روانی و اجتماعی می شود.سربازی اجباری تنها منجر به اجبار فرد به خدمت‌گزاری می‌شود و ارتباطی با عزم و انگیزه واقعی برای خدمت به کشور وجود ندارد.


#از_سربازی_بگو
#نه_به_سربازی_اجباری



📌 NeoPesarism's :
🔗 Telegram
🔗 Instagram
🔗 twitter
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💢 کلیپی غم‌انگیز از احیای قلبی ریوی ناموفقِ سرباز وظيفه‌ که در درگیری های شب گذشته در سیستان،کشته شد

سربازی اجباری، رویکردی است که جوانان را مجبور به قربانی شدن می‌کند. آنها که هنوز در آغوش آرمان‌ها و آرزوهای شخصی خود هستند، ناخواسته به دستانی می‌افتند که آنها را برای خدمت به منافع سیاسی و نظامی استفاده می‌کند. این روش، انسان را به قطع هویت و آزادی فردی محکوم می‌کند و او را به یک قطعه قابل انعطاف در دستان قدرت قرار می‌دهد.

#از_سربازی_بگو
#نه_به_سربازی_اجباری


📌 NeoPesarism's :
🔗 Telegram
🔗 Instagram
🔗 twitter
💢 سربازی اجباری، آن لجنزار به اصطلاح مقدس شده، دوباره جان گرفت.

جوانانی که هنوز بر روی راه آرزوها و آرمان‌هایشان قدم ننهاده‌اند،باید بتوانند در کنار آرزوهایشان زندگی کنند، نه در سایه‌ی سربازی اجباری واین لجنزار نامقدس.


آیااین لجنزار می‌تواند مقدس باشد؟ آیا مقدسیت در تحت فشار بودن و بندگی است؟ آیا مقدسیت در زیر سلطه قدرتمندان و سیاستمداران است؟ آیا مقدسیت در سلب حقوق و آزادی‌هاست؟
مقدسیت در سلب اراده و تحمیل سربازی است؟

لعنت به سربازی اجباری


پ ن :تصاویر از دو سرباز وظیفه کشته شده در درگیری مسلحانه امروز(در سیستان و بلوچستان)

#از_سربازی_بگو
#نه_به_سربازی_اجباری


📌 NeoPesarism's :
🔗 Telegram
🔗 Instagram
🔗 twitter
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
💢 آزمایش "Dartmouth Scar" « جای زخم دارتموث»

در عصری که روایت چپ به طور فزاینده‌ای ایده ستم‌ سیستمی و قربانی‌ شدن بی‌پایان را ترویج می‌کند، آزمایش "جای زخم دارتموث" به عنوان یک بررسی حقیقت‌گرا بسیار مهم عمل می‌کند.

در این آزمایش، 48 داوطلب (27 مرد و 21 زن) شرکت کردند.
ابتدا داوطلبان در اتاق هایی بدون آینه قرار داده شدند. سپس یک گریم کار، جای زخمی را روی صورت هر یک از آن ها ترسیم کرد. پس از ترسیم جای زخم ، داوطلبان توانستند با آینه جیبی کوچکی به خود نگاه کنند.

سپس به داوطلبان گفته شد که باید اتاق را ترک کرده و با افراد موجود در ساختمان تعامل برقرار کنند. اما قبل از خروج از اتاق، گریم کار به آن ها اطلاع داد که زخم نیاز به اصلاحات نهایی دارد.

در واقع، گریم کار، زخم را بدون اطلاع به داوطلبان، از بین برده بود و داوطلبان با این باور که همچنان جای زخم گریم شده ای دارند، اتاق را ترک کردند.

آن دسته از شرکت کنندگانی که معتقد بودند هنوز جای زخم قابل مشاهده ای دارند، احساس تبعیض بسیار بیشتری را گزارش کردند آنها همچنین احساسات دیگری مانند ناتوانی، ترحم به خود، و افزایش تمایل به سرزنش دیگران را برای شکست های خود نشان دادند.

آنها معتقد بودند که مورد تبعیض قرار گرفتند و در نتیجه آن را به شیوه ای منفی درونی کردند.

این مطالعه اساساً نشان داد که صرف نظر از اینکه آیا تبعیض واقعی وجود دارد یا خیر، زمانی که فرد خود را قربانی می‌داند، پیامدهای منفی به دنبال دارد.اگر خود را یک قربانی ببینید، متقاعد خواهید شد که جهان نیز به شما اینگونه نگاه می کند.

اگر فمینیسم شما را متقاعد کند که به عنوان یک زن باید بترسید و همیشه قربانی هستید، همه چیز را از این دریچه خواهید دید.



📌 NeoPesarism's :
🔗 Telegram
🔗 Instagram
🔗 twitter
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💢 کلیپی جنجالی از کتک کاری پسر ایرانی با دوست دختر امریکایی

خانم Elisa Jordana (نویسنده و خواننده آمریکایی) دوست پسر ایرانی الاصلش را در لایو  مورد ضرب و شتم قرار داد که منجر به واکنش پسر شد.

آنچه ترسناک است این است که او بدون این فیلم دوربین مدار بسته به عنوان مدرک، خود را به عنوان قربانی معرفی کرد و اگر این فیلم وجود نداشت، هیچ کس باور نمی کرد یا حتی اهمیت نمی داد که مرد مورد آزار قرار گرفته و در حال دفاع از خود بوده است.

زنان در حمله به مردان و همچنین ایفای نقش قربانی بسیار خوب هستند فقط به این دلیل که سیستم همیشه در کنار آنها خواهد بود. شکر برای ضبط ویدیو.



📌 NeoPesarism's :
🔗 Telegram
🔗 Instagram
🔗 twitter
همزمان با اینکه اوکراین در میدان نبرد با کمبود نیرو و تجهیزات مواجه شده، مسئله کاهش سن سربازی و هم‌چنین خدمت اجباری برای زنان در نیرو‌های مسلح اوکراین مطرح می‌شود. اگرچه هنوز تصمیم و برنامه‌ای در این خصوص رسما اعلام نشده، اما مدتهاست که پیشنهادات و گمانه‌زنی‌هایی عنوان می‌شود.

«اوکسانا گریگوریوا» مشاور ارشد نظامی کی‌یف در امور مسائل جنسیتی در گفتگو با روزنامه تایمز بیان کرد: «قانون اساسی ما می‌گوید که وظیفه هر اوکراینی است که از سرزمین خود محافظت کند بنابراین درست است که زنان نیز خدمت کنند.»

منبع


📌 NeoPesarism's :
🔗 Telegram
🔗 Instagram
🔗 twitter
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2024/09/28 19:21:27
Back to Top
HTML Embed Code: