Telegram Web Link
#نکات_مهم_خسارت_تاخیر_تادیه

۱ _ الزام به پرداخت خسارت تأخیر تأدیه شامل مواردی که میزان دین از قبل مشخص نیست و با ارجاع امر به کارشناسی مشخص میگردد ، نمیشود .

۲ _ با توجه به اینکه التزام به شی التزام به لوازم آن نیز است بنابراین با ضمانت اصل دین، تبعات آن ( خسارت تأخیر تأدیه ) نیز مشمول ضمانت خواهد شد .

۳ _ مطالبه داین و امتناع مدیون از موجبات و شرایط استحقاق خسارت تأخیر تأدیه وجه نقد است . لذا مادام که این دو شرط به اثبات نرسیده تقاضای خسارت تأخیر تأدیه منتفی است .

۴ _ خسارت تأخیر تأدیه وجه نقد مختص وجه رایج داخلی است و به ارز خارجی تعلق نمیگیرد .

@Miiss_Lawyer
#تفاوت_حکم_طلاق_و_گواهی_عدم_امکان_سازش

🔺تفاوت حکم طلاق و گواهی عدم امکان سازش را می توان در موارد زیر بررسی کرد :

1- وقتی قرار باشد دادگاه درباره موضوعی حکم صادر کند ، به طور کامل آن را بررسی کرده ، دفاعیات طرفین را می شنود و در نهایت تصمیم می گیرد که به نفع چه کسی و چگونه حکم صادر کند . در اصطلاح حقوقی به این روند ، ورود دادگاه به ماهیت دعوا می گویند .
همانطور که گفته شد یکی از این موارد زمانی است که زن بدون داشتن حق طلاق درخواست طلاق کند . اما دادگاه زمانی گواهی عدم امکان سازش صادر می کند که لزومی برای ورود به ماهیت دعوی وجود ندارد و تنها قصد دارد تصمیم به طلاق را تایید کند .

2-  طبق قانون حمایت خانواده ، مدت اعتبار حكم طلاق شش ماه از تاريخ ابلاغ راي فرجامی يا انقضای مهلت فرجام خواهی است اما گواهی عدم سازش اگر تا 3 ماه به دفترخانه ارائه نشود ، دیگر اعتبار ندارد . 

3- حکم طلاق دستور دادگاه به جدایی است اما در گواهی عدم سازش طلاقی صورت نگرفته بلکه تنها اجازه طلاق صادر شده است و در صورتی که در مدت مشخص شده 3 ماهه طلاق ثبت نشود ، به منزله انصراف از جدایی است .

@Miiss_Lawyer
#حضانت_و_سلب_آن

آیاسلب حضانت از زن بعد از واگذاری حق حضانت امکان پذیراست؟

🔻زوجین مزبور با توافق خویش حضانت فرزندان مشترک را به زوجه محول نموده و بر همین اساس اقدام به طلاق کرده‌اند، هرگاه زوج بر خلاف توافق خود، تقاضای سلب حضانت فرزندان را از مادر بنماید، اگر علت حادث و جدیدی برای سلب حضانت از زوجه عنوان نکرده باشد، با توجه به تعیین تکلیف این قضیه با توافق زوجین و لازم‌الوفا بودن توافق مزبور بر اساس ماده ۱۰ قانون مدنی، موضوع خواسته زوج محکوم به ردّ است ، یعنی امکان پذیرنیست.

@Miiss_Lawyer
قرارداد پيش فروش ساختمان به صورت عادى منعقد شود ،بر اساس ماده ١٠ قانون مدنى معتبر و لازم الاجراست.
رویه قضایی

لزوم طرح دعوای تغییرکاربری به طرفیت کمیسیون ماده 5 شورای عالی شهرسازی و معماری
✳️بخشنامه چگونگی رسیدگی به دادخواست‌های مطالبه مهریه در محاکم ابلاغ شد

🔸محمدباقر الفت معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه در بخشنامه ای به روسای دادگستری سراسر کشور نحوه رسیدگی به دادخواست های مطالبه مهریه را ابلاغ کرد.
🔸در این بخشنامه آمده است؛ درخصوص شناسایی و توقیف اموال مدیون (زوج) در عقدنامه به عنوان یک سند لازم الاجرا در مواردی که زوجه دادخواست مطالبه مهریه ارایه می‌دهد، لازم است بدواً به اداره ثبت اسناد و املاک مراجعه کند تا با توقیف دارایی زوج بتواند حقوق شرعی و قانونی خود را به عنوان مهریه دریافت کند. ثبت اسناد و املاک در صورت عدم حصول نتیجه در شناسایی و توقیف اموال مدیون پس از گذشت 6 ماه از زمان درخواست اجراییه، گواهی برای محاکم قضایی صادر می‌کند. با عنایت به وضعیت مالی مدیون (زوج) موضوع خواسته زوجه بررسی و حکم مناسب صادر می‌شود.
نحوه ثبت رجوع مطلقه به مابذل در طلاق بائن
#مستثنیات_دین

🔺چه اموالی از بدهکار ، قابل توقیف توسط طلبکار نیست؟(مستثنیات دین)

الف ـ منزل مسکونی که عرفاً در شأن محکومٌ علیه در حالت اعسار او باشد.
ب ـ اثاثیه مورد نیاز زندگی که برای رفع حوائج ضروری محکومٌ علیه و افراد تحت تکفل وی لازم است.
ج ـ آذوقه موجود به قدر احتیاج محکوم ٌعلیه و افراد تحت تکفل وی برای مدتی که عرفاً آذوقه ذخیره می شود
د ـ کتب و ابزار علمی و تحقیقاتی برای اهل علم و تحقیق متناسب با شأن آنها
هـ ـ وسایل و ابزار کار کسبه، پیشه وران، کشاورزان و سایر اشخاص که برای امرار معاش ضروری آنها و افراد تحت تکفلشان لازم است.
وـ تلفن مورد نیاز مدیون
زـ مبلغی که در ضمن عقد اجاره به موجر پرداخت می شود، مشروط بر اینکه پرداخت اجاره بها بدون آن موجب عسر و حرج گردد و عین مستأجره مورد نیاز مدیون بوده و بالاتر از شأن او نباشد.

@Miiss_Lawyer
تغییرات گسترده نحوه صدور و انتقال چک از ماه آینده

یاسر مرادی به ایبنا گفت:

🔸 از ۲۱ آذر ۹۹، افرادی که حکم ورشکستگی از مراجع قضایی برای آنها صادر شده یا افرادی که حکم دادگاه علیه آنها صادر شده و درخواست اعسار داده اند و یا افرادی که چک برگشتی پاس نشده دارند، خود و افرادی که به وکالت از آنها چک را صادر کرده اند از دریافت دسته چک جدید محروم هستند.

🔸 سقف اعتبار مجاز، سابقه چک برگشتی و میزان تعهدات چک‌های تسویه نشده ای که صادرکننده چک دارد، برای دریافت کننده چک قابل مشاهده خواهد بود.

🔸صدور و انتقال چک در وجه حامل ممنوع خواهد شد و امکان صدور چک در وجه حامل و یا انتقال با ظهرنویسی بدون قید نام، وجود ندارد.

🔸 صدور و انتقال چک در سایت بانک مرکزی ثبت خواهد شد و افرادی که در سامانه بانک مرکزی به عنوان دارنده چک باشند، به عنوان ذی نفع اصلی چک شناخته شوند.

🔸افرادی که پیش از این چک هایی را دریافت و یا صادر کرده اند دچار مشکل نخواهند شد و قوانین در خصوص این چک ها تابع زمان صدور خود چک است.

@Miiss_Lawyer
#مهلت_پرداخت_دیه

🔺مهلت پرداخت دیه از زمان وقوع جنایت و یا حادثه به ترتیب زیر است مگر اینکه به نحو دیگری تراضی شده باشد
 
۱/در جرائم عمدی موجب دیه ، مهلت پرداخت دیه ظرف مدت یک سال قمری است.
۲/درجرائم شبه عمد مهلت پرداخت دیه ، ظرف مدت دو سال قمری است و پرداخت کننده باید هر سال نصف آن را پرداخت نماید.
۳/در جرائم خطای محض مهلت پرداخت دیه ، ظرف مدت سه سال قمری است و پرداخت کننده باید هر سال یک سوم دیه را پرداخت نماید.

🔸هرگاه پرداخت کننده در بین مهلت های مقرر نسبت به پرداخت تمام و یا قسمتی از دیه اقدام نماید ، محکوم له مکلف به قبول آن است.
🔸در صورتی که پرداخت کننده بخواهد هریک از انواع دیه را پرداخت نماید و یا پرداخت دیه به صورت اقساطی باشد معیار ، قیمت زمان پرداخت است مگر آنکه به یک مبلغ قطعی توافق شده باشد.
🔸در مواردی که بین مرتکب جنایت عمدی و اولیاء دم یا مجنی علیه بر گرفتن دیه توافق شود ولیکن مهلت پرداخت آن مشخص نگردد ، دیه باید ظرف مدت یک سال از حین تراضی پرداخت گردد.

@Miiss_Lawyer
#انواع_جلسات_دادرسی

🔺جلسہ دادرسے بہ 4 نوع تقسیم مے شود:

🔸جلسہ عادی:جلسہ اے است ڪہ براے رسیدگے یا ادامہ رسیدگے بہ دعواے خواهان با تعیین وقت قبلے و دعوے اصحاب دعوا یا وڪلاے آنها تشڪیل مے شود. جلسہ عادے علے الاصول باید طبق دفتر اوقات دادگاہ تعیین شود.

🔸جلسہ خارج از نوبت: بدون توجہ بہ ترتیب دفتر اوقات عادے تعیین مے شود. بنابراین نزدیڪتر از وقتے است ڪہ دفتر اوقات نشان مے دهد. جلسہ خارج از نوبت گرچہ نزدیڪتر از وقت عادے است، ولے لزوماً نزدیڪترین وقت نیست و لزوماً راے صادر نمے شود.

نڪته: در جلسہ عادے علے الاصول رسیدگے با حضور اصحاب دعوا صورت مے گیرد ولے در جلسہ خارج از نوبت رسیدگے اصولاً بدون حضور طرفین صورت مے گیرد.

🔸جلسہ فوق العاده: در مواردے بہ ڪار مے رود ڪہ دادگاہ خارج از اوقاتے ڪہ در دفتر مخصوص چہ بہ صورت عادے و چہ بہ صورت خارج از نوبت تعیین مے شود و علے الاصول بدون حضور طرفین نسبت بہ پروندہ رسیدگے و اقدام بہ صدور راے مے شود. جلسہ فوق العادہ، دفتر اوقات ندارد و لزوماً زودترین وقت است.

🔸وقت احتیاطی: در مواردے تعیین مے شود ڪہ پروندہ در پے اقدامے مورد دستور قرار گرفتہ و باید زیر نظر دادگاہ قرار گیرد تا دادگاہ با توجہ بہ نتیجہ اقدام مورد دستور و تبعات آن نسبت بہ پروندہ رسیدگے ڪند.

@Miiss_Lawyer
#امضاء_پشت_چک

🔺ما در چک چند نوع امضا داریم که مهم هستند یک امضاء روی چک و دو امضاء در پشت چک یا به اصطلاح حقوقی در ظهر چک .

🔸امضاء روی چک توسط صادر کننده چک صورت می گیرد و به آن معناست که به منظور پرداخت وجه ، چک امضاء و تحویل دارنده چک می شود .

🔸اما امضای ظهرچک یا امضای ظهرنویسی است یا امضای ضمانت که به تعریف مختصر آن ها می پردازیم :
الف ) امضاء به عنوان ظهر نویسی : اگر دارنده چک اعم از این که چک در وجه تنظیم شده باشد یا چک حامل باشد بخواهد چک را به فرد دیگری منتقل کند پشت چک را امضاء و آن را تحویل فرد ثالث می دهد این عمل را ظهر نویسی یا انتقال حقوق و منافع چک می نامند .
ب ) امضاء به عنوان ضمانت : اگر شخصی پشت چک را بابت ضمانت پرداخت توسط صادر کنننده امضاء نماید بدین مفهوم است که من ضمانت می کنم که چک در تاریخ مقرر در برگه چک وصول شود و اگر نشد می توانید وجه آن را از من مطالبه کنید . این امضاء امضای ضمانت از چک نامیده می شود .
اگر پشت یک فقره چک امضاء شده باشد و عبارت به عنوان ضمانت و به عنوان ظهرنویسی در آن قید نشده باشد آن امضاء در حکم ضمانت است نه ظهرنویسی.

@Miiss_Lawyer
#اثر_توبہ_در_جرایم_مختلف

🔸قذف:
توبہ مطلقا تاثیرے ندارد.

🔸محاربہ:

قبل از دستگیرے یا تسلط بر او: توبہ باعث سقوط مجازات می شود .
بعد از دستگیرے :توبہ اثر ندارد .

🔸زنا و لواط:

قبل ازاثبات :توبہ باعث سقوط مجازات
بعد ازاثبات :دادگاه مےتواند عفو مجرم را توسط رییس قوه قضاییہ از مقام رهبرے درخواست ڪند.
در صورت پذیرش درخواست و سقوط مجازات حدی اگر مرتڪب به عنف،اڪراه یا اغفال مرتڪب جرم شده باشد مرتکب به حبس یا شلاق تعزیرے درجه شش یا هر دو مجازات محڪوم میشود.

🔸جرایم تعزیرے درجہ یڪ تا پنج:امڪان تخفیف مجازات توسط دادگاه

🔸جرایم تعزیرے درجہ شش تا هشت :سقوط مجازات در هر حال اعم از اینڪه قبل ازاثبات یا بعد از آن باشد و چہ با اقرار ثابت شده باشد چہ با سایر ادله

@Miiss_Lawyer
#نکات_آیین_دادرسی_مدنی

🔺#جعل_انکاروتردید

#نکته۱: نسبت به اسناد عادي، علاوه‌بر ادّعاي جعل، اظهار انكار و ترديد هم ممكن است.

#نکته۲: جعل مي‌تواند نسبت به كل سند باشد يا جزء سند ولي انكار و ترديد نسبت به كل سند است.

#نکته۳: انكار به معناي نفي تعلق (امضاء، خط، مهر، اثر انگشت) بر روي سند عادي، از سوي كسي است كه سند منتسب به اوست.

#نکته۴: ترديد، به معنی نفي تعلق (امضاء، خط، مهر، اثر انگشت) بر روي سند عادي منتسب به ديگري، از سوي شخص ديگر است.

#نکته۵: جعل، ادّعا است و اثبات جعليت بر عهده ی مدّعي جعل است.

@Miiss_Lawyer
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
از امروز وکلا باید مبلغ قرارداد را در سامانه ثبت کنند وگرنه حق وکالت ندارند

@Miiss_Lawyer
#انواع_وکالت_در_دادگاه

وڪالت اتفاقی
وڪالت معاضدتی
وڪالت تسخیری

🔸تعریف وکالت اتفاقی

اشخاصی که اطلاعات حقوقی دارند می توانند با اجازه کانون وکلا برای بستگان خود انجام دهند
بر اساس ماده دو "قانون وکالت مصوب سال"1315" اشخاصی ڪه معلومات کافی برای وکالت دارند ولی پروانه وکالت ندارند می توانند در سال سه مرتبه با گرفتن جواز "وکالت اتفاقی" از کانون برای خویشاوندان نسبی و سببی خود تا درجه دوم از طبقه سوم وکالت کنند.

🔸تعریف وکالت معاضدتی

در صورتی گه فرد تمکن مالی نداشتہ باشد می تواند از کانون وکلا درخواست وکیل معاضدتی کن د. کانون نیز پس از بررسی ، شرایط متقاضی، وکیل معاضدتی به وی معرفی می‌کند. این نوع وکیل، مخصوص کسانی است که بضاعت و توان مالی کافی، برای گرفتن وکیل ندارند؛ چرا ڪه وکیل معاضدتی حق دریافت هیچ وجهی تحت عناوین حق‌المشاوره، حق‌الوکاله و غیره را به استثنای هزینه تمبر‌دادرسی از موکل خویش ندارد.

🔸تعریف وکالت تسخیری

در جرائمی که مجازات آن به حسب قانون، قصاص نفس، اعدام، رجم و حبس ابد است، چنانچه متهم شخصاً وکیل معرفی ننماید تعیین وکیل تسخیری برای او الزامی است مگر در خصوص جرایم منافی عفت که متهم از حضور یا معرفی وکیل امتناع ورزد.

🔺تبصره اخیرالذکر مبین الزام دادگاه در تعیین وکیل تسخیری در مواردی است که متهم، شخصاً وکیل معرفی نکرده باشد و آن در مورد جرائمی است که طبق قانون مجازات آن قصاص نفس، اعدام، رجم و حبس ابد باشد.

@Miiss_Lawyer
#نظریه_مشورتی

🔺٨ مورد از نظريه مشورتى قانون مجازات اسلامى با موضوع روابط نامشروع

-----------------
1️⃣نظریّه ی شماره ی ۷/۱۳۷۴ مورّخ ۱۳۷۶/۵/۹:
"با وقوع عقد ازدواج به نحو صحیح، ولو به طور غیر رسمی، زن و مرد به زوجیّت یکدیگر در می آیند، و از کلّیّه ی حقوق و وظایف زوجیّت استفاده می کنند و از این جهت، نمی توان هیچ کدام را تعقیب جزایی نمود".
--------------------
2️⃣نظریّه ی شماره ی ۷/۹۷۹ مورّخ ۱۳۶۳/۳/۲:
"صرف مکاتبه، مبنی بر ابراز تمایل و علاقه به ازدواج، بین مرد و زنی که فاقد موانع نکاح می باشند، جرم تلقّی نمی شود و با جرم نبودن عمل، اولیای آنان هم وصف شاکی خصوصی را نخواهند داشت".
--------------------
3️⃣ نظریّه ی شماره ی ۷/۵۰۶ مورّخ ۱۳۷۶/۲/۴:
"با توجّه به عدم شمول مادّه ی (۶۴۵) ق.م.ا. نسبت به ازدواج موقّت و با عنایت به ملاک مستفاد از مادّه ی (۶۶) ق.م.ا. و با توجّه به این که، شرط در تحقّق رابطه ی نامشروع موضوع مادّه ی (۶۳۷) ق.م.ا. ، عدم علقه ی زوجیّت است، در صورتی که دادگاه وجود رابطه ی زوجیّت را بر اساس عقد ازدواج منقطع با اظهار طرفین ثابت و صادق بداند، مجوّزی برای اعمال مجازات مقرّر در مادّه ی (۶۳۷) نخواهد بود".
--------------------
4️⃣ نظریّه ی شماره ی ۷/۲۴۵۲ مورّخ ۱۳۷۸/۶/۱:
"صرف نوشتن نامه ی عاشقانه، از مصادیق رابطه ی نامشروع محسوب نمی شود".
--------------------
5️⃣ نظریّه ی شماره ی ۷/۳۸۸۰ مورّخ ۱۳۸۱/۴/۱۹:
"رابطه ی نامشروع، موضوع مادّه ی ۶۳۷ ق.م.ا. در قانون تعریف نشده، مع هذا، همان طور که از عنوان آن بر می آید، عملی دو جانبه یعنی توافق دو نفر (زن و مرد) اجنبی بر نوعی از روابط جنسی ناقص غیر از زنا و امثال آن است. بنابر این، صرف مکالمه ی تلفنی، قدم زدن در پارک یا خیابان، مکاتبه و ...... رابطه ی نامشروع به معنی یاد شده به شمار نمی آید".
--------------------
6️⃣نظریّه ی شماره ی ۷/۵۸۸۱ مورّخ ۱۳۷۸/۹/۱۵:
"بیان تقبیل و مضاجعه در مادّه ی ۶۳۷ ق.م.ا. تمثیلی است و حصری نیست و شامل موارد مشابه که عمل منافی عفّت به آن صدق نماید، نیز می گردد".
--------------------
7️⃣نظریّه ی شماره ی ۷/۲۴۵۲ مورّخ ۱۳۷۸/۶/۱:
"عبارت "از قبیل تقبیل یا مضاجعه" مذکور در مادّه ی ۶۳۷ ق.م.ا. منحصرا" منصرف به عمل منافی عفّت غیر از زنا می باشد".
--------------------
8️⃣ نظریّه ی شماره ی ۷/۱۶۱۱ مورّخ ۱۳۸۰/۲/۱۸:
"جرم رابطه ی نامشروع موضوع مادّه ی ۶۳۷ ق.م.ا. از جرایم غیر قابل گذشت محسوب، و مشمول مادّه ی ۲۷۷ ق.آ.د.ک. [در حال حاضر، مادّه ی ۱۰۴ ق.م.ا.] می باشد".

@Miiss_Lawyer
فسخ قرارداد قبل از تحویل ملک و اثر آن در اخذ وجه التزام

✍️محسن رفعتی

به موجب ماده 219 قانون مدنی « عقودي که بر طبق قانون واقع شده باشد، بین متعاملین و قائم مقام آنها لازم الاتباع است
مگر این که به رضاي طرفین اقاله یا به علت قانونی فسخ شود.» بنابراین تا زمانی که قرارداد فسخ نشده یا اقاله نگردیده باشد، بین طرفین لازم الاجرا است، اما سوال اینجاست، در صورتی که در قرارداد طرفین وجه التزامی بابت تاخیر در تحویل ملک، معین شده باشد، آیا با اعمال فسخ قرارداد از طرف خریدار، خریدار می تواند وجه التزام مزبور را مطالبه کند یا اینکه به جهت عدم تحویل مبیع، چون ملک تحویل خریدار نشده تا بتوان برای آن خسارت پیش بینی شده را لحاظ کرد، اخذ این خسارت محمل قانونی ندارد؟

با توجه به مراتب ذیل پاسخ به سوال فوق مثبت است.

براساس ماده 339 قانون مدنی « .. عقد بیع به ایجاب و قبول واقع میشود.» و مطابق بند 1 ماده 362 همین قانون « به مجرد وقوع بیع، مشتري مالک مبیع و بایع مالک ثمن میشود. » بنابراین به محض وقوع عقد بیع، ملک، در مالکیت خریدار قرار می گیرد و قرارداد آثار خود را از زمان انعقاد برای طرفین خواهد داشت، پس، فسخ قرارداد قبل از تسلیم مبیع نمی تواند موجب عدم تعلق خسارات قراردادی به خریدار گردد، در حقیقت « عقود .. متعاملین را به اجراي چیزي که در آن تصریح شده است ملزم می نماید..» ( ماده 220 قانون مدنی ) علاوه بر مواد فوق الذکر مواد 6 و 8 قانون پیش فروش ساختمان در این خصوص به صراحت به تعلق چنین خسارتی به خریدار در صورت اعمال حق فسخ اظهار نظر نموده اند.
ماده 6 قانون اخیر الذکر چنین مقرر کرده « چنانچه پیش‌ فروشنده در تاریخ مقرر در قرارداد واحد پیش ‌فروش‌ شده را تحویل پیش ‌خریدار ندهد و یا به تعهدات خود عمل ‌ننماید علاوه بر اجراء بند (9) ماده (2) این قانون مکلف است به شرح زیر جریمه تأخیر به پیش ‌خریدار بپردازد مگر این‌ که به مبالغ بیشتری به نفع پیش‌ خریدار توافق نمایند. اجراء مقررات این ماده مانع از اعمال خیارات برای پیش‌ خریدار نیست.» و ماده 8 همین قانون نیز چنین بیان نموده است « در تمامی مواردی که به دلیل تخلف پیش‌ فروشنده، پیش ‌خریدار حق فسخ خود را اعمال می ‌نماید، پیش ‌فروشنده باید خسارت وارده را بر مبناء مصالحه طرفین یا برآورد کارشناس مرضی ‌الطرفین به پیش‌ خریدار بپردازد.»
#ضوابط_جدید_صدور_چک_از_۲۲_آذر

🔺روابط عمومی بانک مرکزی

🔸ضروری است تمام چک‌ها در وجه ذینفع مشخص صادر شوند و ثبت انتقال چک در سامانه صیاد جایگزین پشت‌نویسی چک خواهد بود.
🔸تمام دارندگان دسته چک موظفند پس از صدور چک، اطلاعات چک صادر شده را به همراه اطلاعات دریافت کننده آن در «سامانه صیاد» ثبت کنند.
🔸به منظور بررسی صحت اطلاعات چک ثبت شده، دریافت‌کننده چک امکان اخذ استعلام از «سامانه صیاد» را داشته و پس از حصول اطمینان به تائید اطلاعات چک دریافتی اقدام می‌کند.
🔸اگر دریافت‌کننده چک متمایل به انتقال چک به شخص دیگری باشد، این امکان در سامانه یاد شده با ثبت مشخصات ذینفع جدید ‌برای وی فراهم است.

@Miiss_Lawyer
2024/10/01 11:34:51
Back to Top
HTML Embed Code: