Telegram Web Link
Sina Soleymani
🎯#فایرا ✍️ فایرا از نظر نموداری ییک فاز اصلحی کامل رو تکمیل کرده و هربار از این تراکم خارج شده ، رالی صعودی جدید و پر بازدهی رو آغاز کرده. ✍️ محدوده 720 تومان ، محدوده مهم مقاومتی سهم بوده که از این محدوده عبور کرده و از تراکم دوساله خارج شده. به شرط حفظ…
🎯#فایرا

✍🏽 فایرا در محدوده 650 تومان تحلیل شد و در آغاز موج 3 بزرگ پرقدرت و با صف خرید از سقف های قبلی عبور کرد.
طی هفته گذشته با صف خرید سنگین همراه بود و به دلیل نبود فروشنده و بالا بودن حجم مبنا ، پایانی پر نمیکرد.

✍🏽 چهارشنبه از آخرین مقاومت که کانال فرضی سه ساله بود فعلا عبور کرد و با حجم بالا ، بالای محدوده 950 تومان با صف خرید به کار خودش پایان داد.

✍🏽گپ مجمع افزایش سرمایه محدوده 1700 تومان هست که بنظر میرسه به مرور به سمت این مقاومت و پرکردن گپ افزایش سرمایه حرکت خواهد کرد.

✍🏽 حمایت اول سهم محدوده سقف شکسته شده در 930-950 تومان هست. حمایت دوم سهم هم در محدوده 800-820 تومان و بعد 715-720 تومان قرار داره.

@Marketerchnl
🎯#شاراک

✍🏽 شاراک جز پتروشیمی هایی هست که هنوز به سقف قبلی نرسیده با وجود اینکه وضعیت بنیادی سهم وضعیت بدی نیست.
سهم به تازگی ترند نزولی 2.5 ساله رو شکسته و بالای مقاومت استاتیک 4200 تومانی تثبیت کرده.

✍🏽 اولین و مهم ترین محدوده مقاومتی سهم 4710-4750 تومان هست که در صورت شکست این مقاومت مقاومت مهم بعدی 5690-5750 تومان خواهد بود.

✍🏽اولین محدوده حمایتی هم محدوده 4000-4200 تومان هست و حمایت معتبر بعدی 3750-3800 تومان خواهد بود.

✍🏽 سهم از نظر بنیادی هم وضعیت بدی نداره که تحلیل بنیادی سهم رو طی روزهای آینده ارائه خواهم کرد.

@Marketerchnl
Sina Soleymani
🎯#شاراک ✍🏽 شاراک جز پتروشیمی هایی هست که هنوز به سقف قبلی نرسیده با وجود اینکه وضعیت بنیادی سهم وضعیت بدی نیست. سهم به تازگی ترند نزولی 2.5 ساله رو شکسته و بالای مقاومت استاتیک 4200 تومانی تثبیت کرده. ✍🏽 اولین و مهم ترین محدوده مقاومتی سهم 4710-4750 تومان…
فکر کنم سنگین ترین تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی طی چندوقت اخیر مربوط به معاملات امروز شاراک باشه !

حقوقی سهم میز و صندلی های شرکت هم فروخت اونم بالای سقف تاریخی !!
فکر کنم از فردا باید روی زمین بشینه معامله کنه تا سهامدار عمده براش میز و صندلی جدید بخره...

البته حقوقی های شاراک همیشه همینطور بودن.
سال ۹۶ شاراک قبل از مجمعی که ۶۰ تومان تقسیم سود داشت و سود فورواردش ۸۰-۹۰ تومان بود ، همون روز اول ۴۰۰ میلیون سهم فروخت و سهم از همونجا طی دوماه ۲ برابر شد.

بین اینتر زدن هاتون برای فروش سهم یکم هم صبر کنید ، فکر کنید ، دستشویی برید. شاید نظرتون عوض شد.

@Marketerchnl
🎯#بازار

✍🏽 قبلا در مورد اینکه بازار وارد یک سیکل جدید میان مدت و بلند مدت صعودی خواهد شد در مطالب قبلی صحبت شد که با شکست سقف تاریخی ، شاهد ورود نقدینگی تازه به بازار بودیم.
برای بررسی روند آتی بازار باید بطور دقیق به بررسی محرک های رشد بازار پرداخت که در این مطلب مختصرا به هر یک از عوامل خواهیم پرداخت :

1- نرخ ارز : بعد از رالی صعودی نرخ دلار تا انتهای اسفند ماه و دستیابی به نرخ 60.000 تومان ، اشاره شد که نرخ های بیش از 47.000 الی 48.000 تومان برای پیش از عید ، از منظر بنیادی و داده های اقتصادی کمی تند و غیر منطقی هست. دلار هم واکنش درستی نشان داد و بعد از افت تا 42.000 تومان در محدوده 48.000 تا 50.000 تومان کفسازی کرد.
اما با توجه به نرخ رشد نقدینگی ، بنظر میرسد تا انتهای سال 1402 حجم نقدینگی به 8.5 میلیون میلیارد تومان خواهد رسید و از آن عبور خواهد کرد.

از سوی دیگر ، سیاست های غلط وزارت صمت در تغییر فرمول نرخ پایه بورس کالا باعث تضعیف بخش صادراتی بخصوص در بخش فولاد و فلزات اساسی شده بطوری که نرخ های بورس کالا به دلیل رشد دلار، افت نکرده و صادرات صرفه اقتصادی خود را از دست داده است. لذا جریان ورودی حواله به مشکل جدی خورده است که اثرات آن را از خردادماه به بعد در نرخ ارز خواهیم دید.

علاوه بر این ، اخباری مبنی بر نزدیک کردن نرخ حواله نیما 2 به نرخ صرافی ملی و بازگشت به فاصله 10 الی 15% با نرخ بازار آزاد برای 4 صنعت اصلی یعنی فلزات اساسی ، معدنی ، پالایشی و پتروشیمی وجود دارد و شرکت ها تعهد کرده اند تا در تابستان تقاضای محصولات را تامین کرده و در کنترل التهابات بازار کمک حال دولت باشند.
بنظر میرسد همین اخبار و شایعات باعث شده تا طی روزهای اخیر گروه هایی مثل گروه پتروشیمی و پالایشی مورد اقبال سرمایه گذاران قرار گیرد.

در حال حاضر اختلاف بین نرخ نیما 2 و نرخ بازار آزاد به حدود 40% رسیده که این اختلاف یک پتانسیل جذاب برای بازار سرمایه است. در صورتی که نرخ ارز مجددا به روند صعودی بازگردد ، نرخ حواله نیمایی برای سال 1402 نیز احتمالا بطور میانگین به سطح 45.000 الی 50.000 تومان افزایش خواهد یافت که به دلیل محاسبه نرخ خوراک پترو پالایشی ها با نرخ 28.500 تومان ، جذابیت بالایی برای سهام صنایع دلاری ایجاد خواهد شد.

عوامل دیگری همچون اثرات عرضه دستوری ارز در سامانه نیما ، تراز تجاری ، وضعیت آتی نرخ تورم و ... هم در تحلیل آینده وضعیت نرخ ارز تاثیرگذار است که در مطلب دیگری بطور مفصل به آن خواهیم پرداخت ، اما در مجموع این انتظار میرود که در تابستان مجددا شاهد یک موج صعودی در دلار باشیم که موجب خواهد شد تا شرکت ها پس از تقسیم سود در مجامع و تعدیل قیمت ها ، با نرخ جدید دلار نیمایی با کاهش قابل توجه نسبت P/E Forw مواجه شوند.

2- تورم انتظاری ناشی از افزایش نرخ بنزین : تقریبا میتوان گفت که افزایش نرخ بنزین قطعی است و دولت به دنبال پنجره زمانی مناسب جهت اعمال نرخ جدید است. درواقع این افزایش از سال گذشته مطرح شد اما به دلیل وقوع اتفاقات ناگوار در سطح جامعه ، این اقدام به زمانی بهتر موکول شد. لذا چه در نیمه اول امسال و چه در نیمه دوم امسال ، باید شاهد افزایش نرخ بنزین باشیم که دلیل آن افزایش شدید نرخ ارز و افزایش فشار بر دولت برای تامین یارانه سوخت است.

افزایش نرخ بنزین و گازوئیل ، تورم بالایی را به اقتصاد کشور تحمیل خواهد کرد . پیش بینی ها از نرخ جدید بنزین متفاوت است اما بنظر میرسد باید منتظر یک تورم حداقل 60 الی 70% ناشی از اجرای این تصمیم باشیم که این تورم بدون شک بر کلیه سطوح اقتصاد کشور تاثیر خواهد داشت.

3- توقف افزایش نرخ بهره فدرال ریزرو : همانطور که آقای پاول در نشست قبلی فدرال ریزرو اعلام کرد ، احتمالا از نیمه دوم سال 2023 روند افزایش نرخ بهره متوقف خواهد شد که البته شرط آن بهبود داده های اقتصادی از جمله داده های تورم ، اشتغال و ... اعلام شد. با توجه به کند شدن روند افزایش تورم ، بنظر میرسد در نیمه دوم 2023 باید شاهد توقف افزایش نرخ بهره باشیم و حداکثر یک الی دو افزایش 0.25% دیگر در نرخ بهره رخ دهد. پس از آن احتمالا از کوارتر چهارم سال 2023 به بعد ، باید شاهد فلت شدن روند افزایش نرخ بهره و کاهش آن برای جلوگیری از رکود باشیم.
نرخ کامادیتی ها در مدت اخیر بطور قابل توجهی افت داشته و اکثرا در کف های قیمتی قرار دارند. لذا بنظر میرسد از کوارتر سوم و چهارم سال 2023 به محض توقف افزایش نرخ بهره ، شاهد رشد در نرخ های جهانی و افت ایندکس دلار باشیم. البته میزان رشد قابل پیش بینی نیست و کاملا به سیاست های فدرال ریزرو بستگی دارد.

@Marketerchnl
Sina Soleymani
🎯#بازار ✍🏽 قبلا در مورد اینکه بازار وارد یک سیکل جدید میان مدت و بلند مدت صعودی خواهد شد در مطالب قبلی صحبت شد که با شکست سقف تاریخی ، شاهد ورود نقدینگی تازه به بازار بودیم. برای بررسی روند آتی بازار باید بطور دقیق به بررسی محرک های رشد بازار پرداخت که در…
4- سررسید اوراق دولتی و افزایش حجم پول : حدود 150 همت از اوراقی که دولت در انتهای سال 1399 و ابتدای سال 1400 برای مهار نقدینگی و کنترل تورم منتشر کرد ، از ابتدای تابستان به تاریخ سررسید خود خواهد رسید که 57% از این اوراق بین خرداد تا مهر سررسید خواهد شد. دولت برای مهار این نقدینگی با لحاظ حجم نقدینگی فعلی ، نیاز به انتشار مجدد حداقل 195 الی 200 همت اوراق جدید دارد.
از طرفی بانکها تا نیمه دوم سال احتمالا با کسری تراز حدود 90 همتی رو به رو خواهند شد و با تورم فعلی ، نرخ بهره 23% جذابیت لازم برای جذب نقدینگی را ندارد.
وضعیت بازارهای موازی نیز به گونه ایست که صندوق های سرمایه گذاری با جریان ورود نقدینگی سنگینی رو به رو نیستند تا بتوانند حجم بالایی از اوراق را بخرند. با وجود نرخ بهره حقیقی -35% و همچنین روند نگران کننده رشد پول نسبت به شبه پول ، بخش بزرگی از سود بدون پشتوانه ای که دولت از طریق اوراق تعهد کرده ، با تاثیر بر پایه پولی و خلق نقدینگی به اقتصاد پمپاژ خواهد شد که بر حجم نقدینگی ، ضریب فزاینده پولی و در نهایت نرخ تورم تاثیر خواهد داشت ( اصطلاحا سرریز نقدینگی )

✍🏽 هر یک از موارد فوق نیازمند توضیحات مبسوط تر و بسط دادن جزئیات است که در مطالب جداگانه ای به آن خواهیم پرداخت ، اما در جمع بندی مطالب فوق ، باید گفت که با رسیدن به فصل مجامع و تقسیم سود مناسب شرکت ها و همچنین چشم انداز رشدی نرخ ارز ، میتوان انتظار داشت که پس از کمی دست به دست شدن و اصلاح زمانی در بازار به دلیل تغییر ترکیب دارایی برخی از سرمایه گذاران که به سمت سهام با تقسیم سود مناسب میروند ، بازار در تابستان میتواند با محرک رشد دلار و افزایش تقاضا در بورس کالا شاهد رشد مجدد باشد.

علاوه بر این از شهریور ماه به بعد ، سود تقسیمی مجامع امسال به حساب سرمایه گذاران واریز خواهد شد که عددی بیش از 250 همت خواهد بود. در صورتی که حتی 100 همت از سود نقدی پرداختی در مجامع امسال ، برای خرید سهام مجددا به بازار برگردد ، شاهد افزایش سنگین تقاضا در بازار خواهیم بود که خود محرک خوبی برای رشد بازار در ادامه سال خواهد بود.


@Marketerchnl
صندوق ها.jpg
6.2 MB
🎯#مهم #بازار

✍🏽 طی چند روز اخیر سازمان بورس نصاب سهام صندوق های با درآمد ثابت را از15% به10% کاهش داد و فرصت 90 روزه برای این کاهش تعیین کرد.

✍🏽جدول فوق براساس گزارشات صندوق ها که در کدال منتشر شده و داده های سایتFipiranتهیه شده است.
در جدول بالا ارزش اوراق تبعی و مشتقه که در نصاب سهام صندوق ها محاسبه میشد،کسر شده و خالص نصاب سهام محاسبه گردیده است.

✍🏽بر اساس گزارشات اسفند ماه:

▪️ارزش مازاد سهام قابل فروش با بهای تمام شده اوراق تبعی و مشتقه : 4879.8 میلیارد تومان

▪️ارزش مازاد سهام قابل فروش با قیمت اعمال اوراق تبعی و مشتقه : 4123.9 میلیارد تومان

✍🏽 شاخص کل در فروردین ماه 18.8% رشد داشته ، با فرض اینکه پرتفوی صندوق ها در فروردین ماه معادل شاخص کل رشد کرده باشد( خوشبینانه ):

▪️کل مازاد سهام قابل عرضه در انتهای فروردین ماه : 5800 الی 6000 میلیارد تومان

▪️میزان فروش روزانه مورد نیاز جهت دستیابی به نصاب 10%طی 90روز:64 الی 66 میلیارد تومان

✍🏽 لذا کل سهام قابل فروش این مصوبه به اندازه 30%از حجم معاملات یک روز بازار نمیشود واین مصوبه به هیچ وجه تاثیر قابل توجهی بر روند بازار نخواهد داشت.

@Marketerchnl
Sina Soleymani
🎯#دلار ✍🏽قبلا در مورد محاسبه ارزش دلار تا پایان امسال صحبت کردم و عرض کردم تا پایان امسال نرخ واقعی دلار حدود ۴۷۰۰۰-۴۸۰۰۰ تومان هست و برای سال آینده "با مفروضات امروز" میشه نرخ ۵۶۰۰۰-۵۷۰۰۰ تومان رو برآورد کرد. اگر از روش حجم نقدینگی هم محاسبه کنیم ، نرخ…
🎯#دلار

✍🏽 متاسفانه دلار از محدوده 53.000 تومان که محدوده مهمی بود عبور کرده که معنی آن به زبان ساده این هست :

رشد فعلی دلار ، چه یک رالی صعودی جدید باشد و چه یه فاز اصلاحی باشد ، رو به بالا خواهد بود و بازگشت به 40-45 تومان کمی از نظر تحلیلی سخت است !

✍🏽 فعلا محدوده 55000 تومان آخرین محدوده مقاومتی دلار هست و در صورت عبور از این محدوده عملا به سمت سقف 60.000 تومانی و سپس شکست این سقف در تابستان خواهیم رفت.
کاهش جریان ورود حواله های صادراتی صنایع مادر و سیاست نرخ دستوری در سامانه نیما، در کنار تداوم رشد نقدینگی باعث شد دلار مجدد گارد صعودی بگیرد.

✍🏽 در هفته های پیش رو ، احتمالا بورس کالا با رقابت سنگین همراه خواهد شد چون نرخ کشف شده در بورس کالا برای محصولات فلزی و پتروشیمی بر مبنای دلار حدود 41 الی 43 تومان بوده.
بازار سرمایه هم به سمت صنایعی مانند پتروشیمی و پالایشی متمایل خواهد شد به دلیل اینکه خوراک خود را با دلار 28500 تومان میگیرند و محصول خود را در بورس کالا با دلار 45.000 تومان میفروشند.

@Marketerchnl
Sina Soleymani
🎯#فایرا ✍🏽 فایرا در سال 1401 موفق به فروش 183.000 تن شمش و بیلت آلومینیوم شده که رقم فروش شرکت رو به 14818 میلیارد تومان رسونده و تقریبا 40% نسبت به سال قبل رشد در فروش داشته ! ✍🏽 این شرکت یکی از اهرمی ترین شرکت های صنعت فلزات اساسی نسبت به دلار هست. ▪️همانطور…
🎯#فایرا

✍🏽 بعد از گزارش عالی اسفند ، فایرا یک گزارش خیره کننده در فروردین ماه داده و بدون هیچ صادراتی و با وجود تعطیلی نیمی از فروردین ، موفق شده 890 میلیارد تومان فروش ثبت کنه و نسبت به فروردین سال قبل رشد 52% داشته باشه !!

در فروردین حدود 7000 تن هم موجودی شمش اضافه کرده.

✍🏽 نرخ شمش خالص در سطح نرخ اسفند بوده و افتی نداشته و 109.5 میلیون تومان ثبت شده.

در بورس کالا از ابتدای اردیبهشت نرخ شمش آلومینیوم به دنبال رشد دلار به 120 میلیون تومان رسیده که با رشد نرخ دلار ، قطعا این نرخ بیشتر رشد میکنه.

✍🏽برآورد سود ما با دلار 40 تومانی برای فایرا حدود 100 الی 120 تومان سود بود. باید دید وضعیت دلار به کجا میرسه اما با فرض میانگین دلار 55.000 تومانی ، فایرا میتونه با این نرخ ها به 200 تومان سود برسه !!!
قبلا عرض شد فایرا یکی از اهرمی ترین شرکت های این صنعت هست و حساسیت بالایی به نرخ دلار دارد.

@Marketerchnl
🔸شاخص کل بورس طی سال قبل ۴۲٪ و در یک ماه ابتدایی سال ۲۰٪ رشد داشت.

🔸بازدهی برخی سبدهای تحت مدیریت «سورنا» از ابتدای قرارداد و در مقایسه با شاخص کل چقدر بوده است.

🔸برای اطلاعات بیشتر و مشاوره با شماره 02191033330 تماس بگیرید.

@surenacapital
🎯#بورس_کالا

🔥آتش بازی محصولات فلزی و پتروشیمی در بورس کالا !!!

✍🏽 شمش #روی کالسیمین بعد از ۷۹٪ رقابت قیمتی نسبت به نرخ پایه با قیمت ۱۳۰ میلیون تومان بر هر تن معامله شد در حالی که تقاضا ۲.۵ برابر عرضه بود !

❗️به عبارتی با احتساب مالیات ، نرخ دلار شمش روی در بورس کالا حدود ۵۳.۰۰۰ تومان نرخ خورد !!!

✍🏽 شمش #آلومینیوم فایرا هم بعد از ۵۴٪ رقابت قیمتی نسبت به نرخ پایه با قیمت ۱۱۲.۵ میلیون تومان بر تن معامله شد در حالی که میزان تقاضا ۲.۷ برابر عرضه بود !!

❗️ به عبارتی با احتساب مالیات ، نرخ دلار شمش آلومینیوم در بورس کالا حدود ۵۲.۰۰۰ تومان نرخ خورد !!

بازار این صنایع رو هنوز روی تابلو با دلار ۳۹.۰۰۰ تومانی قیمت گذاری میکنه.

@Marketerchnl
Sina Soleymani
🎯#سیلام ✍🏽 سیلام گزارش 12 ماهه خیره کننده ای روی کدال گذاشت و 104 تومان سود خالص به ازای هر سهم در حسابرسی نشده اعلام کرد که هنوز سود برخی زیر مجموعه ها در این گزارش نیست ! ✍🏽 سود سیلام تقریبا 4 برابر شده و از 30 میلیارد تومان به 124 میلیارد تومان در سال…
🎯#سیلام

✍🏽 سیلام در کنفرانس خودش مفروضات زیر رو اعلام کرده :

▪️شرکت در انتهای سال 1401 حدود 517 هزار تن موجودی کلینکر داره که حدود 40%از کل فروش شرکت هست!

▪️برنامه شرکت شرکت دستیابی به 1.3میلیون تن فروش هست!

▪️نرخ کلینکر صادراتی شرکت با کسر هزینه حمل در فروردین 20 تا 24 دلار بوده،یعنی کلینکر فروش رفته با 4دلار هزینه حمل 28دلار بوده و شرکت پیش بینی رشد 30% الی 40%این نرخ رو کرده،به عبارتی در سال جدید کلینکر 30دلاری بفروشه!

▪️آخرین نرخ تسعیر ارز شرکت 46.000تومان بوده و صادرات شرکت به عراق و کویت هست.

✍🏽 پیش بینی ما از سود شرکت حدود 400 میلیارد تومان سود خالص با دلار 40 تومانی بود. اما دلار شرکت در اسفند 46 تومان بوده. لذا با فرض دلار 50 الی 55 تومان در سال جاری سود خالص شرکت بیش از 500 میلیارد تومان خواهد شد.

سیلام 1.8 میلیون تنی هست. الان هر یک میلیون تن در بازار حدود 2000 میلیارد تومان روی تابلو نرخ خورده. لذا سیلام چه از نظر P/E صنعت و چه ظرفیت ، میتونه با این مفروضات حداقل 4500 الی 5000 میلیارد تومان ارزش بازار داشته باشه.
ارزش بازار شرکت در حال حاضر 2800 میلیارد تومان هست !!

@Marketerchnl
Sina Soleymani
🎯#شاراک ✍🏽 شاراک جز پتروشیمی هایی هست که هنوز به سقف قبلی نرسیده با وجود اینکه وضعیت بنیادی سهم وضعیت بدی نیست. سهم به تازگی ترند نزولی 2.5 ساله رو شکسته و بالای مقاومت استاتیک 4200 تومانی تثبیت کرده. ✍🏽 اولین و مهم ترین محدوده مقاومتی سهم 4710-4750 تومان…
🎯#شاراک

✍🏽پس از شکست سقف با حجم بسیار بالا ، طی دو روز اخیر به سقف تاریخی شکسته شده در محدوده 4750 تومان پولبک کرد.

✍🏽 در صورت برگشت روند از محدوده سقف تاریخی شکسته شده که حالا در نقش اولین حمایت سهم عمل میکند ، سهم به سمت مقاومت های بعدی حرکت خواهد کرد.

✍🏽 شاراک بزرگترین واحد الفینی کشور و یکی از بزرگترین پتروشیمی های کشور هست اما امروز ارزش بازار 39 همتی پیدا کرده ، یعنی در سطح کوچک ترین واحد های پتروشیمی انتهای زنجیره پتروشیمی !!
ضریب حساسیت شاراک به دلار به شدت بالاست ،لذا با ثبات در نفتا ( خوراک مجتمع ) و کم کم به دلیل رشد مجدد دلار و نزدیک شدن نرخ نیما به نرخ بازار آزاد و افزایش رقابت روی محصولات شرکت در بورس کالا ، توجه بازار به تحلیل شاراک جلب خواهد شد.

@Marketerchnl
Sina Soleymani
🎯#فایرا ✍🏽 فایرا در محدوده 650 تومان تحلیل شد و در آغاز موج 3 بزرگ پرقدرت و با صف خرید از سقف های قبلی عبور کرد. طی هفته گذشته با صف خرید سنگین همراه بود و به دلیل نبود فروشنده و بالا بودن حجم مبنا ، پایانی پر نمیکرد. ✍🏽 چهارشنبه از آخرین مقاومت که کانال…
🎯#فایرا

✍🏽 درتحلیل های قبلی به آغاز موج 3 بزرگ در فایرا اشاره شد و عرض شد روند های صعودی این سهم همواره همگام با رشد دلار بوده و این بار هم الگوی مشابهی تشکیل داده.

✍🏽 فایرا موفق شد آخرین محدوده مقاومتی خود در سقف کانال فرضی 2.5 ساله رو بشکنه و بعد از دستیابی به مقاومت 1200 تومانی،طی چندروز اخیر پولبک به سقف کانال شکسته شده داشته.

✍🏽درصورت برگشت از محدوده 950-960 تومانی و حفظ این حمایت،مقاومتی تا محدوده 1700 تومان که گپ افزایش سرمایه شرکت هست پیش روی سهم نیست.
محدوده های حمایتی سهم هم محدوده920-950 تومان و سپس 800-820تومان هست.

✍🏽 این سهم هم نسبت به سایر شرکت های گروه فلزات اساسی عقب ماندگی زیادی داره.
نرخ دلار فایرا در بورس کالا به 52.000تومان رسیده و وضعیت جهانی نرخ آلومینیوم هم وضعیت مناسبی هست.لذا با توجه به رشد مجدد دلار،بنظر میرسه گزارشات اردیبهشت و خرداد شرکت هم مناسب باشه.

فایرا فقط در هفته اول اردیبهشت موفق شده حدود 300میلیارد تومان فروش داخلی بورس کالا داشته باشه.لذا در صورت ادامه این روند انتظار میره میانگین فروش ماهانه شرکت با لحاظ فروش صادراتی،به زودی به 2همت در ماه برسد.

@Marketerchnl
2024/09/29 13:30:48
Back to Top
HTML Embed Code: