Telegram Web Link
🌐خبر چیست و ارزش های خبری کدامند؟


🔖از جمله معیارهایی که امکان انتخاب شدن یک خبر از بین خبرهای مختلف را افزایش میدهد، برخورداری از یک یا چند ارزش خبری است.

📌یکی از مهمترین مفاهیم در سواد رسانه ای آشنایی با خبر به عنوان یکی از اصلی ترین ارکان در مقوله اطلاع رسانی است. در این نوشتار قصد داریم ضمن تعریف خبر و معرفی آن، ارزش های خبری هفت گانه را نیز معرفی کنیم.

📍مشاهده بیشتر در لینک زیر؛

🌐http://amir-sadeghi.com/post/29#send_comment

🌐@MLiteracy
Forwarded from amir abaas Sadeghi
💻دوره آموزشی سواد رسانه‌ای «نیتروژن» در فرهنگسرای رسانه آغاز شد.

🔖رئیس فرهنگسرای رسانه از برگزاری دوره آموزشی سواد رسانه‌ای «نیتروژن» خبر داد و گفت: در این دوره هفت سرفصل مهم زیرنظر اساتید شناخته شده آموزش داده می‌‌شود.

🌐 مشاهده کامل خبر :

🌐https://defapress.ir/fa/news/609277/دوره-آموزشی-سواد-رسانه‌ای-نیتروژن-در-فرهنگسرای-رسانه-آغاز-شد
خبرگزاری دفاع مقدس

🌐https://iqna.ir/00HShd
خبرگزاری ایکنا

🌐https://www.siasatroozonline.ir/fa/news/126707/دوره-آموزشی-سواد-رسانه-ای-نیتروژن-فرهنگسرای-رسانه-آغاز
روزنامه سیاست روز

🌐http://www.shabestan.ir/detail/News/1283501
خبرگزاری شبستان

🌐https://www.google.com/amp/s/www.mehrnews.com/amp/5859405/
خبرگزاری مهر
📌در دنیای پر زرق و برق رسانه‌های امروزی و با توجه به نقشی که رسانه‌ها در تعلیم و تربیت و فرهنگ سازی ایفا می‌کنند، آموزش سواد رسانه به کودکان و نوجوانان به عنوان یک مهارت اساسی، ضرورتی اجتناب ناپذیر است.

🎥آموزش سواد رسانه به کودکان و نوجوانان نه تنها آنها را در مقابل تأثیرات منفی رسانه‌ها محافظت می‌کند، بلکه آنها را به شکلی فعال و هوشمند در استفاده از رسانه‌ها و ارتباطات رسانه‌ای تربیت می‌کند.

📍باید به تفاوت‌های سنی و توانمندی‌های کودکان و نوجوانان نیز در آموزش‌ها توجه شود و برنامه‌ها بر اساس این تفاوت‌ها طراحی شوند، علاوه بر آموزش سواد رسانه در محیط تحصیلی و خانواده، باید تلاش کنیم تا رسانه‌ها نیز محتواهای مناسب و آموزشی برای کودکان و نوجوانان ارائه کنند.

💻در طراحی برنامه‌های آموزش سواد رسانه برای کودکان و نوجوانان، باید به تنوع رسانه‌ها نیز توجه شود، این برنامه‌ها باید به شکلی طراحی شوند که از رسانه‌های مختلف، از جمله تلویزیون، رادیو، اینترنت، رسانه‌های اجتماعی و غیره استفاده کنند.

📌مشاهده بیشتر

🌐http://amir-sadeghi.com/post/34

🌐@MLiteracy
📷سواد تبلیغاتی چیست؟

✒️تبلیغات شکل خاصی از ارتباطات است. تفسیر و فهم تبلیغات مستلزم مهارت های سوادی خاصی است که متفاوت از مهارت های تولید و خواندن اشکال نمادین ارتباطات است.

✏️هدف اصلی این نوشتار، توسعه مفهوم سواد تبلیغاتی و ارائه الگوی سواد تبلیغاتی است، این الگوی جدید در پژوهش تبلیغات، آموزش رسانه و نیز طراحی تبلیغات کاربرد دارد. همچنین می‌توان مقاله حاضر را از جهت بررسی معنای سواد رسانه‌ای و معرفی دیدگاه‌های متنوع مطمع نظر قرار داد.

📌مشاهده بیشتر:

🌐http://amir-sadeghi.com/post/36

🌐@MLiteracy
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥ضرورت اطمینان از منبع خبر برای مقابله با اخبار جعلی

🔻منبع خبر باید مطمئن باشد یعنی رسانه یا فردی که خبر را گفته، قابل اعتماد است یا خیر؟ سابقه رسانه یا فرد در گذشته چگونه بوده است؟ بهتر است این روزها برخی اخبار از چند منبع بررسی شود.
#سواد_رسانه‌ای
#فرهنگسرای_رسانه
#با_هم_یادبگیریم

🖍️مشاهد بیشتر
🔗 iqna.ir/00HUcU
🆔 @iqnanews

🌐@MLiteracy
💻آسیب ها و مزایای فضای مجازی برای کودکان

🔺بحث بر سر فضای مجازی، مزایا و آسیب‌های آن همیشه داغ بوده و بسیاری از کارشناسان معتقدند که کودکان به شدت تحت تاثیر فضای مجازی هستند. در این بین والدین نیز نگرانی‌های خاص خود را در این زمینه داشته و همواره در جست‌وجوی پاسخ به این سوال هستند که آیا می‌توان اثرات فضای مجازی بر کودکان را کاهش داد؟

📌بنابر توصیه بسیاری از کارشناسان خطاب به والدین آنها باید همیشه در تکنولوژی و فضای مجازی بروز باشند و چندین پله از فرزند خود جلوتر باشند. آنها باید برای کودک خود وقت کافی بگذارند و با او صحبت کنند تا احساس تنهایی نکند و به فضای مجازی و دوستی های آنلاین اعتماد نکند. تجربه های واقعی بسیار بهتر از مجازی هستند پس بهتر است با کار های خلاقانه او را از رویا پردازی دور کنند. با او مهربان باشند و او را تنبیه نکنند تا اگر مشکلی برایش پیش آمد اولین نفر به آنها بگوید.

🔖مشاهده بیشتر

🌐http://amir-sadeghi.com/post/37

🌐@MLiteracy
💻مدیریت کودکان در فضای مجازی با 10 توصیه طلایی سواد رسانه

📌واضح و بی پرده به کودکتان بگویید فعالیت‌های او در فضای مجازی را زیر نظر دارید.

📌 البته قرار نیست از کارهای کودکان جاسوسی کنید؛ چراکه با این کار اعتماد کودک از شما سلب خواهد شد و اگر در فضای مجازی اتفاق نا خوشایندی را تجربه کند، با شما در میان نخواهد گذاشت.

🔖آموزش صحیح کار با فضای مجازی به کودکان یکی از موضوعات مهمی است که باید مورد توجه قرار گرفته و برای شناخت آن گام‌های موثری برداشته شود. در این حوزه توصیه‌های گوناگونی وجود دارد که تعدادی از آنها در زیر آمده است.

📌مشاهده بیشتر:

🌐http://amir-sadeghi.com/post/38

🌐@MLiteracy
⭕️ حذف تلویزیون از سوی منتقدان رفتار حذفی

🔻جشن یک مجله سینمایی با حذف چهره‌هایی همراه شد که با تلویزیون هم‌کاری کرده‌اند و در نهایت، انتخاب بهترین‌های یک پلتفرم خاص در یک حرکت تبلیغاتی جای اعلام نامزدهای بهترین‌های تلویزیون در دو سال اخیر را گرفت.

🔻رفتار حذفی در قبال هنرمندان (اعم از برنامه‌سازان، کارگردان‌ها، نویسنده‌ها، بازیگران، مجریان و فعالان فنی و…) در سریال‌های موفق تلویزیونی در بازه اعلام شده این مجله (اسفند ۱۴۰۰ تا مرداد ۱۴۰۲)، اقدام گردانندگان این جشن را زیر سوال برده است.

🔻جشن سینمایی حافظ که به ابتکار زنده‌یاد علی معلم پایه‌گذاری شد، پس از درگذشت بانی‌ خود با چالش های روبرو شده است. برگزار کنندگان جدید این جشن که ظاهرا خود مخالف حذف و رفتار حذفی هستند، به بهانه تقابل با تلویزیون، تصمیم به حذف هنرمندان فعال در تلویزیون گرفته‌اند که در نوع خود یک تندروی محض به شمار می‌رود.

@MLiteracy
🔹میلاد مسعود پیامبر رحمت حضرت محمد (ص) و امام جعفرصادق (ع) مبارک باد🔹

@MLieracy
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
.
.
رادیو سواد آوا
فصل اول قسمت چهارم

موضوع:کودکان ، نوجوانان و سواد رسانه ای

📍برای شنیدن کامل این پادکست جذاب به اپلیکیشن شنوتو و به آدرس فرهنگ سرای رسانه مراجعه نمایید.

#رادیو_سواد_آوا
#سواد_رسانه_ای
#موسسه_مسیر_رسانه
#شنوتو
#پادکست
#فرهنگسرای_رسانه

فایل کامل پادکست در پلتفرم شنوتو به آدرس فرهنگ سرای رسانه

@farhangsararesaneh
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
رادیو سواد آوا
فصل اول قسمت پنجم

موضوع: اعتیاد رسانه ای

📍برای شنیدن کامل این پادکست جذاب به اپلیکیشن شنوتو و به آدرس فرهنگ سرای رسانه مراجعه نمایید.

#رادیو_سواد_آوا
#سواد_رسانه_ای
#موسسه_مسیر_رسانه
#شنوتو
#پادکست
#فرهنگسرای_رسانه

فایل کامل پادکست در پلتفرم شنوتو

🌐https://shenoto.com/album/podcast/92573/
رادیو-اینترنتی-سواد-آوا--قسمت-پنجم-اعتیاد-رسانه‌ای

@farhangsararesaneh

@MLiteracy
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
رادیو سواد آوا
فصل اول قسمت ششم

موضوع: بازی های رایانه ای

📍برای شنیدن کامل این پادکست جذاب به اپلیکیشن شنوتو و به آدرس فرهنگ سرای رسانه مراجعه نمایید.

#رادیو_سواد_آوا
#سواد_رسانه_ای
#موسسه_مسیر_رسانه
#شنوتو
#پادکست
#فرهنگسرای_رسانه

فایل کامل پادکست در پلتفرم شنوتو

🌐https://shenoto.com/album/podcast/92586/رادیو-اینترنتی-سواد-آوا--قسمت-ششم-بازی‌های-رایانه‌ای

@farhangsararesaneh

@MLiteracy
🔖بایدها و نبایدهای روابط عمومی مدرن

📍آنچه امروز روابط عمومی نامیده می‌شود، در عمل با آنچه که 40، 20 یا حتی 10 سال گذشته بود، کاملاً متفاوت است. روابط عمومی مؤثر بیش از هر زمان دیگری نیازمند رویکردی چند رشته‌ای و استراتژیک است.

🔺تحول دیجیتال تمامی ابعاد زندگی انسان‌ها را دگرگون کرده و تداوم بسیاری از کسب‌وکارها را با خطر جدی مواجه کرده است. همین امر در مورد ساختار و استراتژی مرتبط با روابط‌عمومی و تبلیغات نیز صادق است. امروزه نحوه خرید کردن، تعامل با اطرافیان و تبادل اطلاعات با 10 یا 20 سال گذشته متفاوت است. به راحتی می توان استدلال کرد که آنچه امروز روابط عمومی نامیده می‌شود، در عمل با آنچه که 40، 20 یا حتی 10 سال گذشته بود، کاملاً متفاوت است.

📌مشاهده بیشتر:

🌐http://amir-sadeghi.com/post/39

🌐@MLiteracy
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
در پیچیدگی‌های #جهان_امروز و کنش‌های #رسانه ای، جایگاه #سواد_رسانه‌_ای و #اطلاعاتی کجاست؟

🎙️ #برنامه_رادیویی #آیینه_جادو
🕰️  از ۱ آبان ساعت ۱۵
همزمان با #هفته_جهانی سوادرسانه‌ای و اطلاعاتی

🎧 #تهیه_کننده: محسن جواهری
📑 #نویسنده و گوینده: لیلا وصالی
🖌️ #کارشناسان: علیرضا داوودی، علیرضا آل داوود، علی‌محمد رجبی، مجید منصوری
🎭 #هنرمندان: امیر فرحان‌نیا، محمدسعید سلطانی، مونا صفی

📻 موج اف.ام. ردیف ۱۰۷/۵ مگاهرتز
🔹#فضای_مجازی #رادیو_نمایش🔹
#پرنیان_تخیل_و_تفکر #رادیو #صداوسیما
🖇آنچه خانواده ها از سواد رسانه ای باید بدانند

📌 سواد رسانه‌ای، هم مهارت است هم دانش. برای اینکه مهارت و دانشمان افزایش یابد باید مجموعه خوبی از دانش‌ها را گردآوری کنیم. البته در این بین باید به این موضوع دقت داشت که کسب مهارت سواد رسانه‌ای فقط به کوشش خود شخص بستگی دارد و این خود فرد است که باید آن را پرورش دهد

📌مبحث سواد رسانه‌ای چند سالی است که در جامعه ما بسیار مورد توجه قرار گرفته است. همایش‌ها و دوره‌های آموزشی متعدد برگزار می‌شود و اساتید ارتباطات، مردم را به فراگرفتن این سطح از سواد تشویق می‌کنند. اما سوال اصلی اینجاست این دانش که بیش از نیم قرن است از طرف سازمان بین‌المللی یونسکو به طور فعال پشتیبانی می‌شود، چه تعریفی دارد

📌مشاهده بیشتر

🔗
http://amir-sadeghi.com/post/40

🔗
@MLiteracy
هم‌زمان با آغاز هفته جهانی سواد رسانه‌ای و اطلاعاتی؛

گردهمایی هفته جهانی سواد رسانه ای برگزار شد

🔻افراسیابی، معاون تنظیمگری اجتماعی ساترا:

ساترا موضوع ارتقای سواد فضای مجازی را به‌عنوان یکی از اصلی‌ترین اولویت‌های کاری خود تعیین کرده و با تدوین سندی مشتمل بر ۵۰۰ گزاره سواد رسانه‌ای، مهم‌ترین نیازهای کاربران رسانه‌های صوت‌و تصویر فراگیر را احصا کرده است.

محتوای تعدادی از برنامه‌های تلویزیونی حوزه سواد رسانه‌ای از جمله «رسانش» شبکه امید، «چای نت» شبکه ۵ و «تارگرد» شبکه ۲ در اختیار سکوهای دارای مجوز از ساترا قرار می‌گیرد.

🔻رضایی، مدیرکل آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی:

شعار امسال هفته جهانی سواد رسانه‌ای و اطلاعاتی از سوی یونسکو، سواد اطلاعاتی و رسانه‌ای، اولویت ملی و جهانی اعلام شده است.

در این هفته با همکاری انجمن سواد رسانه‌ای ایران، 11 وبینار آموزشی برای اساتید و دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و برنامه‌های متعدد رادیویی و تلویزیونی با مشارکت صداوسیما در نظر گرفته شده است.

@MLiteracy
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
تشریح فعالیت‌های سازمان تنظیم مقررات رسانه های صوت و تصویر فراگیر در هفته جهانی سواد رسانه ای و اطلاعاتی

@MLiteracy
🔹در چهارمین نشست ملی فعالان سواد رسانه ای کشور مطرح شد:

🔻مهدی زاده: با کمبود معلم سواد رسانه ای مواجه هستیم/ افراسیابی: ۵۳۰ موشن گرافیک و برنامه های سواد رسانه ای تلویزیون به سکوهای نمایش خانگی اعطاء میشود/ کارآموزیان: حداقل هزار استاد بسیجی آمادگی تدریس سواد رسانه ای دارند/ وکیلیان: توصیه میکنم قانون صیانت فضای مجازی انگلیس را ترجمه و در ایران تصویب کنیم

🔻روز گذشته همزمان با ششمین روز از هفته سواد رسانه ای و اطلاعاتی، چهارمین نشست ملی فعالان سواد رسانه ای کشور با حضور دکتر محمد صادق افراسیابی معاون کاربران و تنظیم گری اجتماعی ساترا، دکتر مرتضی کارآموزیان رئیس سازمان بسیج رسانه، دکتر سید آرش وکیلیان مدیرکل فرهنگی و اجتماعی مرکز ملی فضای مجازی، دكتر سجاد مهدي زاده سرپرست حوزه مهارت هاي زندگي سازمان پژوهش وزارت آموزش و پرورش، دکتر لیلا وصالی معاون آموزشی انجمن سواد رسانه ای ایران، دکتر سید پیمان خادم الحسینی عضو هیئت مدیره انجمن سواد رسانه ای ایران و جمعی از فعالان سواد رسانه ای استانهای مختلف کشور برگزار شد.

گزارش این نشست را از طریق لینک زیر دنبال کنید👇
https://www.isna.ir/news/1402080805683/
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔹انتشار ویدیوهای سواد رسانه ای از شبکه نمایش خانگی

🔻همزمان با هفته جهانی سواد رسانه ای و اطلاعاتی، برخی سکوهای دارای مجوز از سازمان تنظیم مقررات رسانه های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) با هدف ارتقاء سواد فضای مجازی جامعه، موشن گرافیک ها، انیمیشن ها و فیلم های کوتاه و جذاب مرتبط با سواد رسانه ای را منتشر کردند.

🔻 طبق اعلام روابط عمومی ساترا در فاز اول رسانه های فیلم نت و دیجیتون اقدام به نمایش این آثار کردند و تا پایان سال ده رسانه پرمخاطب شبکه نمایش خانگی و برخی دیگر از سکوهای دارای مجوز از ساترا این آثار را منتشر خواهند کرد.

@MLiteracy
2024/11/16 09:49:31
Back to Top
HTML Embed Code: