Telegram Web Link
🔹 رییس هیئت مدیره انجمن سواد رسانه ای ایران در دیدار با مشاور رییس جمهور شهید و رییس ستاد دانشگاهیان کشور حامیان دکتر محمد باقر قالیباف تاکید کرد:

کارنامه اجرایی قالیباف بهترین تبلیغ برای ایشان است

🔻 امیدعلی مسعودی رئیس دانشکده ارتباطات دانشگاه سوره و رییس هیئت مدیره انجمن سواد رسانه ای ایران در نشست مشترک برخی اعضای انجمن سواد رسانه ای ایران با ستاد دانشگاهیان کشور حامیان دکتر محمد باقر قالیباف گفت: احساس کردم در این مرحله از انتخابات اگر کمک دکتر قالیباف نکنیم با توجه به تجربه‌ای که از دیگر نامزدها دارم، دانشگاه بار دیگر به عقب برمی‌گردد؛ بهترین تبلیغ برای قالیباف همین است. اجرایی کار است و اگر کاری دست بگیرد حتما اجرا کرده و برای آن زمان‌بندی می‌گذارد.

🔻مسعودی اظهار داشت: امید است دانشگاهیان به اجماع برسند تا با رای بالای قوی چهار یا هشت سال مسیر خوبی را برای جامعه فرهنگی ما رقم بزنند. بهترین روش این است که کسانی که به ما نزدیک هستند ما را به مسیر خوب هدایت کنند. امیدوارم قالیباف رای بیاورد و احتمال می‌دهم به مرحله بعدی برسد که در این صورت هم امیدوارم به سرمنزل مقصود برسیم.

منبع: ایرنا

@MLiteracy
آخرین نتایج نظرسنجی متا از انتخابات ریاست جمهوری ایران

🔸پانل ملی متا نتایج آخرین نظرسنجی خود درباره میزان مشارکت و اقبال مردم به کاندیدا‌های انتخابات ریاست جمهوری را منتشر کرد.

🔸در این نظرسنجی که در تاریخ ۲ و ۳ تیرماه انجام شده است، میزان سبد رأی نامزد‌های احتمالی انتخابات مورد مطالعه قرار گرفته است.

🔸طبق این نظرسنجی، میزان مشارکت مردم در دوره چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری، ۵۱.۷ درصد پیش‌بینی شده است.

@MLiteracy
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 نظرسنجی های سایت های خبری فاقد اعتبار است. صرفا نظرسنجی مراکز معتبر می‌توانند مبنای تحلیل برای پیش بینی نتیجه انتخابات هشتم تیرماه قرار گیرند.

کسی که در انتخابات به کارنامه اجرایی رای میدهد از سواد رسانه ای بالاتری برخوردار است چون تحت تأثیر جو سازی های رسانه ای قرار نگرفته است.

@MLiteracy
🖍️سواد رسانه‌ای و ایجاد مشارکت اجتماعی


🔖امروزه رسانه در همه ابعاد زندگی بشر نقش مهمی ایفا می‌کند و یکی از عمده‌ترین این نقش‌ها فرهنگ‌سازی، آموزش و ایجاد مشارکت اجتماعی است.

📌کارکرد رسانه در جامعه، آمیزه‌ای از نظام رسانه‌ای، نقش‌های پذیرفته شده و تعریف شده برای رسانه و رویکردهای رسانه‌ای در ایفای نقش هاست.

📌 مشاهده بیشتر

🌐http://amir-sadeghi.com/post/55

🌐@MLiteracy
CODE-55-Final-site.pdf
13.4 MB
 شماره ‎ ۵۵ماهنامه «کد» منتشر شد/ ساترا؛ از تدوین مقررات تا نظارت بر سکوهای صوت و تصویر فراگیر

شماره‌ ۵۵ ماهنامه تحلیلی «کُد» ویژه تیرماه ۱۴۰۳ همراه با گفتارها و نوشتارهایی از صاحب‌نظران حوزه تنظیم‌گری صوت و تصویر فراگیر و شبکه نمایش خانگی منتشر شد.

گفت‌وگو با معاون حقوقی ساترا در خصوص مهمترین چالش‌های ساترا در سال‌های گذشته، سرمقاله معاون اجتماعی ساترا با عنوان «نقش مجلس دوازدهم در ارتقای تنظیم‌گری ساترا»، گفت‌وگو با سید محمد حسینی معاون سابق امور مجلس ریاست جمهوری و وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص فعالیت ساترا، گفت و گو با سید علی یزدی خواه عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، گفت‌وگو با مجتبی وحیدی مدیر محتوایی سکوی فیلم نت در خصوص بررسی رویکرد عملیاتی ساترا، گزارشی از تشکیل دومین دوره شورای راهبری مجمع رصتا از جمله بخش‌های این شماره نشریه کد است.

🔗لینک دریافت نشریه:
https://satra.ir/wp-content/uploads/2024/07/55FINAL-02.pdf

@MLiteracy
به نام خداوند لوح و قلم در دنیای امروز که اتفاقات و حادثه‌ها در کسری از ثانیه اتفاق افتاده و اخبارش خیلی سریع منتقل می‌شود، خبرنگاران عزیز و زحمتکش بار سنگینی برعهده دارند؛ فرقی ندارد در دل خطر باشد یا محل آرامش، کسانی همواره تعهد کرده‌اند که بقیه را از جزئیات هر اتفاقی باخبر سازند و چه قدر هم متعهدانه عمل می‌کنند.  در باب اهمیت خبررسانی همین بس که پروردگار متعال، پیامبرانش را مامور به امر خطیری کرد و آن هم ابلاغ خبر مهم جهان هستی یعنی توحید بود. بسیار خوشحالم که این روز بزرگ را به همه کسانی که در عرصه خبر تلاش می‌کنند تبریک بگویم، برایشان آرزو کنم که همواره پایدار باشند و قلمشان پربرکت.  از صمیم قلب برایتان آرزوی موفقیت، سلامتی و شادی دارم.

مردادماه ۱۴۰۳

@Mliteracy
♦️مدیرعامل انجمن سواد رسانه‌ای ایران در گفت‌وگو با هنر آنلاین:

باید توجه کنیم در زندگی روزمره چه اندازه به خبر و اطلاعات نیاز داریم/ نباید استفاده از فضای مجازی را به مثابه گذران اوقات فراغت ببینیم

🔹مدیرعامل انجمن سواد رسانه‌ای ایران گفت: حجم اطلاعات دریافتی و محدود بودن زمان افراد برای تحلیل و تفسیر مناسب پیام‌ها پدیده «سرریزی اطلاعات و همیشه آنلاین بودن» را به همراه دارد و باید بدانیم فضای مجازی فضای ارتباطی و خبری ما است.

🔸لیلا وصالی، مدیرعامل انجمن سواد رسانه‌ای ایران با تاکید بر اهمیت نحوه صحیح انتقال پیام، گفت: در بحث انتقال معنا وقتی وارد فضای مجازی می‌شویم، این ساحت جزو ساحت‌های ارتباطی ما محسوب می‌شود و اینکه ما در چنین فضایی عملکرد درست یا غلطی داشته باشیم، بازمی‌گردد به آنکه تا چه اندازه توانسته‌ایم این بستر را بشناسیم و از آن به درستی بهره گیریم.


🔻ادامه مطلب را در لینک زیر بخوانید 👇👇

https://www.honaronline.ir/fa/tiny/news-193433

@MLiteracy
🔹 برگزاری هفتمین همایش تحقیقات بازیهای دیجیتال

🔻هفتمین همایش بین المللی تحقیقات بازیهای دیجیتال توسط بنیاد ملی بازی‌های رایانه ای با مشارکت انجمن سواد رسانه ای ایران در آذرماه سال جاری برگزار می‌شود.

🔻از عموم علاقه مندان دعوت میشود برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنند 👇
https://www.ircg.ir/fa/news/5831

@MLiteracy
🔹صدور بیانیه مجمع تحلیلگران رسانه های صوت و تصویر فراگیر در خصوص محتوای شبکه نمایش خانگی

🔻مجمع تحلیلگران رسانه‌­های صوت‌وتصویر فراگیر مرکب از جمعی از نهادهای مسئول و اشخاص متخصص در حوزه تحلیل و نقد، در راستای مأموریت خود به‌ویژه توجه به حقوق معنوی مخاطب، بیانیه سالانه خود را درباره وضعیت سریال­‌ها و برنامه‌­های شبکه نمایش‌خانگی در یک سال گذشته منتشر کرد.

🔻در این بیانیه از مجلس شورای اسلامی درخواست شده است با رفع خلأهای قانونی سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت‌وتصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) و پیش‌بینی جرایم مؤثر، مانع از تولید و انتشار هرگونه محتوای خلاف فرهنگ اسلامی‌ایرانی شود.

🔻در بیانیه مجمع تحلیلگران، ترویج فرهنگ ازدواج پایدار در برخی برنامه های شبکه نمایش خانگی، نمایش پیشرفت و امید و نمایش چهره قدرتمند ایران در برخی سریالهای شبکه نمایش خانگی جزو نقاط قوت و ارائه تصویر نامناسب از خانواده در برخی سریال‌ها و نمایش برخی صحنه‌های مغایر با سبک زندگی اسلامی‌ایرانی جزو کاستی های شبکه نمایش خانگی در یکسال گذشته عنوان شده است.

https://www.irna.ir/news/85642978/

@MLiteracy
گروه رسانه و فرهنگ با مشارکت فرهنگ سرای رسانه برگزار می کند


چالش های پیش روی ارتقای سواد رسانه ای در ایران

📌با حضور:

دکتر ضیایی پرور
مشاور،مدرس و محقق حوزه رسانه و علوم ارتباطات
دکتر  محمد مهدی فتوره چی  نویسنده و پژوهشگر حوزه علوم ارتباطات
رئیس هیأت مدیره انجمن ترویج فرهنگ مسئولیت اجتماعی
دکتر محمد صادق افراسیابی
دکتری سیاست گذاری فرهنگی
عضو هیأت امنای انجمن سواد رسانه ای ایران
دکتر بهاره نصیری
نویسنده و پژوهشگر حوزه سواد رسانه ای و علوم ارتباطات
دبیر نشست
عثمان عباسی
راهبر گروه رسانه و فرهنگ انجمن ترویج فرهنگ مسئولیت اجتماعی
زمان؛پنج شنبه شب۱۴۰۳/۸/۱۰ ساعت 20/30
بستر اجرا
گوگل میت
لینک:https://meet.google.com/dkb-ufbm-zyx
💠آیین اختتامیه سواد رسانه‌ای

انجمن سواد رسانه‌ای ایران با همکاری وزارت بهداشت، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه سوره، بسیج رسانه و سایر نهادهای همکار، برگزار می‌کند:

💠آیین اختتامیه هفته جهانی سواد رسانه‌ای

⏳️زمان: پنج‌شنبه ۱۰ آبان ماه ۱۴۰۳، ساعت: ۱۸ تا ۲۰
🔸️به صورت نشست مجازی
هدف از این مراسم، تجلیل از تلاش‌ها و دستاوردهای این هفته و همچنین افزایش آگاهی عمومی درباره اهمیت سواد رسانه‌ای در دنیای امروز است.

در این مراسم، نمایندگان نهادهای مختلف به سخنرانی خواهند پرداخت و تجربیات خود را در زمینه سواد رسانه‌ای به اشتراک خواهند گذاشت. شرکت‌کنندگان همچنین می‌توانند در بحث‌ها و پرسش و پاسخ‌ها شرکت کنند و نظرات خود را بیان کنند.

این رویداد به‌صورت مجازی برگزار می‌شود تا امکان حضور بیشتر افراد از نقاط مختلف کشور فراهم گردد. از همه علاقه‌مندان دعوت می‌شود تا با حضور خود، به گسترش فرهنگ سواد رسانه‌ای در جامعه کمک کنند.
لینک نشست مجازی:
https://meeting.atu.ac.ir/ch/fcs

@MLiteracy
هفته جهانی سواد رسانه ای و انجمن خوب

علی صابری
عضو انجمن سواد رسانه ای ایران

این را باید بدانیم که یک انجمن خوب چقدر می تواند به ما کمک کند و ما چقدر به انجمن خوب نیاز داریم هر قدر بیشتر این نیاز را درک کنیم بیشتر خوب بودن یک انجمن ما را دلشاد و خوب نبودنش ما را آزار میدهد!

برای داشتن انجمن خوب لازم است تعریف و درک ما از یک انجمن خوب، درست باشد هر اندازه تعریف و شناخت رشدیافته ای از خوب بودن یک انجمن داشته باشیم انجمن خوب تری خواهیم داشت و خواهیم ساخت! یعنی پیش نیاز و سرمایه فکری لازم برای ساختن و داشتن یک انجمن خوب از نگاه و نگرش اعضای انجمن شروع می شود یعنی تا من و تو معنای درست انجمن خوب را یاد نگیریم انجمن خوب را غلط تعریف می کنیم!

امید که در این ایام که یادآور رسالت انجمن شدن ما است تک تک ما معنای درست یک انجمن خوب را یاد بگیریم تا بتوانیم انجمن خوبی داشته باشیم.

@MLiteracy
‏ساترا، نهادی فرهنگی است، نه ضابطی قضایی!

احسان رستگار عضو مجمع تحلیلگران رسانه های صوت و تصویر فراگیر

‏به عنوان یک منتقد سینما که همواره دغدغه‌ی جریان‌سازی نقد علیه آثار مغایر با سبک زندگی اسلامی-ایرانی، حیاءزدا، ضدّ خانواده و ضدّ ایرانی داشته و پیش و بیش از دیگران، به طور مبنایی، منتقد ‌جوکر۲⁩ بوده‌ام، ضمن قدرددانی از حمیّت هم‌وطنان دلسوز در مواجهه‌ی با این «برنامه‌ی واقع‌نما یا Reality Show» مسموم، توجّه عزیزان جبهه‌ی فرهنگی انقلاب را به نکات ذیل، جلب می‌کنم:

‏۱- سازمان تنظیم مقرّرات صوت و تصویر رسانه‌های فراگیر در فضای مجازی (‌ساترا⁩) به عنوان زیرمجموعه‌ای از سازمان ‌صداوسیما⁩، گرچه از همه‌سو باید پاسخ‌گو باشد به‌ویژه در تعامل با سکّوهای شبکه‌ی نمایش خانگی و صنوف مرتبط و ایضاً در تخاطب با کاربران گرامی، ولی مع الأسف، اوّلاً هنوز فقط یک سال و نیم است که پیرو مصوّبه‌ی شورای عالی انقلاب فرهنگی در رابطه با «تنظیم‌گری شبکه‌ی نمایش خانگی توسّط صدا و سیما» جایگاه آن تثبیت شده لیکن اختیارات و ابزارهایی قانونی که در اختیار ساترا قرار گرفته، محدود است و بارها رخ داده صحنه‌هایی از یک سریال یا برنامه‌ای واقع‌نما هم‌چون جوکر، روی خروجی سکّوهای مربوطه قرار گرفته‌اند، حال آن‌که از جانب اداره‌ی کلّ نظارت و تطبیق ساترا نسبت به اصلاح آن‌ها تذکّرات رسمی و دستورات کتبی لازم، صادر و ابلاغ شده‌اند و علی رغم این توجّه کافی از جانب سکّوی مربوطه، مبذول داشته نشده است.

‏۲- ساترا نه اختیار و مجوّزش را دارد، نه امکان و ابزارش را که مانند یک ضابط قضایی، بخواهد ورود کرده و دستور توقّف پخش یک سریال یا برنامه را صادر کند.
‏صدا و سیما -که در این موضوع، ساترا نمایندگی آن را می‌کند- تنها یک ضلع است از چندضلعی زیست‌بوم شبکه‌ی نمایش خانگی و در صورت هم‌فکر نبودن در تعیین رویکردهای نظارتی و تنظیم‌گری، عدم هم‌دلی در هزینه‌دادن‌ها حین پیش‌آمدن تنش‌های ناخواسته و اولویّت ویژه قائل نشدن برای تحقّق ‌ #حقوق_معنوی_مخاطب⁩، قطعاً نقدهایی به‌حق که جامعه‌ی نجیب ایرانی و خانواده‌های هنردوست ما نسبت به وضعیّت فرهنگی و کیفیّت هنری بعضی آثار نمایش خانگی مطرح می‌فرمایند، فقط با فریادرسی ساترا و صدا و سیما، مرتفع نخواهند شد؛
‏نهادهایی دیگر از جمله اضلاع امنیّتی، انتظامی، قضایی، اقتصادی و فرهنگی-هنری نیز هستند که هر یک در شئون مختلف مرتبط با تولیدات نمایش خانگی و شقوق گوناگون مؤثّر در تنظیم‌گری و نظارت جهت تأثیر بر ذائقه‌ی مخاطب، قانوناً عهده‌دار سهمی‌اند و در صورت طفره رفتن از انجام وظایف در مواردی و یا فراتر رفتن از اختیارات در مصادیقی، تحقّق ‌ #حکمرانی_یکپارچه_فرهنگی⁩، به یک رؤیای محال بدل شده و به تبع آن، رعایت مطلوب حقوق مادّی و نیز حقوق معنوی مخاطب، به مأموریّتی دست‌نیافتنی بدل خواهد شد؛
همه‌ی اضلاع زیست‌بوم نمایش خانگی، باید مبتنی بر شرح وظایف قانونی خود، و به صورت هم‌افزا و نه با تزاحم و تداخل، مبادرت ورزند به انجام تکالیف محوّله و ارائه‌ی گزارش عملکردها، به مردم، نظام و رهبر انقلاب که به‌غایت دغدغه‌مند شبکه‌ی نمایش خانگی و محتواهای جاری در فضای مجازی هستند.

‏۳- بنا نیست ساترا مثل یک ضابط قضایی به تنظیم‌گری ورود کند؛ هم‌چنین این‌طور نیست که تک‌تک صحنه‌های همه‌ی آثاری که در سکّوهای ‌ #شبکه_نمایش_خانگی⁩ منتشر می‌شوند، مجوّز انتشار از ساترا دریافت کرده باشند حتّی مسبوق بوده، ساترا پیش از انتشار بابت صحنه‌هایی تذکّراتی را اعلام کرده ولی بعضاً تبعیّت نشده و قانوناً، مسبّبان این اختلالات، باید پاسخ‌گو و ایفاگر نقش‌های خویش باشند؛
‏فرضاً اگر ساترا، مبتنی بر قواعد با تولید و یا انتشار صحنه یا بخشی از یک سریال یا برنامه مخالف است و آن را ابلاغ می‌کند لکن در کمال تعجّب توسّط معدود متخلّفانی، ترتیب اثری داده نمی‌شود، آیا ساترا مقصّر است یا خطا متوجّه افراد خاصّی است که با مداخلات فراقانونی، مانع نافذ شدن تنظیم‌گری و نظارت قانونی ساترا می‌شوند؟!

‏۴- ساترا به هیچ سریال یا برنامه‌ای، به صورت تمام و کمال، مجوّز نمایش و انتشار نمی‌دهد؛
‏در واقع ساترا به دلیل مسئولیّت‌پذیری نسبت به مخاطبین و حسّاسیّت‌های عقلانی نسبت به محتواهای سکّوها، هر قسمت یک سریال یا برنامه را، به صورت مجزّا بررسی کرده و مشروط بر رعایت تذکّرات احتمالی، اجازه‌ی انتشارش را فقط برای همان تک‌قسمت صادر می‌کند که این نکته خود دالّ بر قانون‌مداری، مخاطب‌مداری و دقّت ساتراست.

‏۵- رویکرد مدیریتی ساترا، از جنس نگاه «بگیر و ببند»ی نیست کما این‌که فلسفه‌ی تأسیسی و تثبیتی ساترا نیز، تنظیم‌گری و نظارت بر محتوای فراگیر مجازی بوده، با هدف ارتقاء وزانت محتوایی و ایضاً کیفیّت هنری آثار مجازی، از جمله شبکه‌ی نمایش خانگی، جهت ارائه‌ی خدمت‌رسانی مطلوب حدّاکثری، به هم‌وطنان عزیز، مخاطبین گرامی و کاربران ذی‌حق.

@Mliteracy
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
📱فریب اجتماعی و خطرات پیامک‌های جعلی و شیوه های مقابله


📺 در برنامه امروز "سلام تهران" شبکه پنج، دکتر محمد صادق افراسیابی، مدرس سواد رسانه ای، با حضور در استودیوی شبکه تهران به بررسی موضوع فریب اجتماعی پرداخت. او با اشاره به افزایش استفاده از تکنولوژی و به ویژه گوشی‌های هوشمند، بر اهمیت آگاهی بخشی در مورد خطرات احتمالی ناشی از ارسال پیامک‌های فریبنده تأکید کرد.

#فریب_اجتماعی
#سلام_تهران
#دکتر_افراسیابی
#آگاهی_اجتماعی
#سواد_رسانه


@Mliteracy
"افتخارآفرینی مدرسان انجمن سواد رسانه"

🟢 نخستین جشنواره استانی رسانه‌ای "بانوان حریم رسالت" با معرفی منتخبان برگزار شد

🔹️از ۱۷۰ اثر در ۱۱ قالب از ۷۰ شرکت‌کننده و ارسال به دبیرخانه جشنواره و بررسی و داوری، ۳۰ اثر برگزیده، معرفی و از آنان تجلیل به عمل آمد.
🔹سیده مریم سیادت در بخش یادداشت و سرمقاله، رتبه اول را کسب نمودند.

#انجمن_سواد_رسانه
#حریم_رسالت
#جشنواره

@Mliteracy
💠 والدگری در فضای رسانه
در دنیای امروز، رسانه‌ها نقش بسیار مهمی در شکل‌گیری افکار و رفتار کودکان و نوجوانان دارند. والدین به عنوان اولین و مهم‌ترین مربیان فرزندان، باید با آگاهی از تأثیرات رسانه‌ها، به والدگری مؤثر در این فضا بپردازند.
🔷️اهمیت والدگری در فضای رسانه شامل:
🔸️تأثیرات مثبت و منفی رسانه
🔸️مدیریت زمان استفاده از رسانه
🔸️ا رتباط با فرزندان
🔷️نکات کلیدی برای والدگری در فضای رسانه:
🔸️ آموزش سواد رسانه‌ای
🔸️انتخاب محتوای مناسب
🔸️مدل‌سازی رفتار
🔸️گفتگو درباره محتوای رسانه‌ای
🔸️استفاده از ابزارهای کنترل

@Mliteracy
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
آشنایی با سامانه شکایت های مردمی ساپرا

اگر میخواهید بدانید چگونه شکایت خود از سامانه های صوت و تصویر فراگیر و شبکه نمایش خانگی را ثبت و پیگیری کنید، تماشای این ویدیو را به شما توصیه می‌کنیم.
Sapra.ir

#ساترا
#سواد_رسانه
#سامانه_شکایت_مردمی

@Mliteracy
🔺️آسیب تلفن همراه بر کودکان

تلفن‌های همراه و دستگاه‌های دیجیتال به بخشی از زندگی روزمره تبدیل شده‌اند و کودکان زیر ۵ سال نیز به طور فزاینده‌ای در معرض این فناوری‌ها قرار دارند. استفاده مکرر و نامناسب از تلفن‌های همراه می‌تواند آسیب‌های جدی به سلامت جسمی و روانی کودکان وارد کند.

تأثیر بر توسعه زبانی و اجتماعی ، که استفاده بیش از حد از تلفن همراه می‌تواند باعث کاهش تعاملات اجتماعی و گفت‌وگوهای رو در رو شود که برای توسعه مهارت‌های زبانی و اجتماعی کودکان ضروری است.

نگاه کردن طولانی‌مدت به صفحه نمایش می‌تواند منجر به خستگی چشم، خشکی چشم و حتی مشکلات بینایی شود.
در اختلالات خواب نیز، نور آبی ساطع شده از صفحه نمایش می‌تواند خواب کودکان را مختل کرده و منجر به بی‌خوابی یا کیفیت پایین خواب شود.

همچنین زمان صرف شده در استفاده از تلفن همراه می‌تواند به کاهش فعالیت‌های بدنی و بازی‌های خارج از خانه منجر شود که برای رشد فیزیکی و سلامت عمومی کودکان حیاتی است.
مطالعات نشان داده‌اند که استفاده مکرر از دستگاه‌های دیجیتال می‌تواند به افزایش احساس تنهایی، اضطراب و افسردگی در کودکان منجر شود و دسترسی آسان به اینترنت و محتوای غیرمناسب می‌تواند تأثیرات منفی بر ذهنیت و رفتار کودکان داشته باشد.

برای محافظت از کودکان زیر ۵ سال، توصیه می‌شود که زمان استفاده از تلفن همراه محدود شود و والدین بر محتوای مصرفی نظارت داشته باشند. همچنین، تشویق به بازی‌های فعال و تعاملات اجتماعی می‌تواند به رشد سالم آن‌ها کمک کند.

#سواد_رسانه
#کودکان_دیجیتال
#انجمن_سواد_رسانه_ای_ایران

@Mliteracy
2024/11/16 09:40:34
Back to Top
HTML Embed Code: