Telegram Web Link
📚بن کارت دانشجویی صرفاً ویژه دانشجویان دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و طلاب علوم دینی است.

زمان ثبت نام بن کارت دانشجویی: بزودی اعلام و از طریق سامانه ثبت نام بن کارت دانشجویی به آدرس bon.tibf.ir است.

زمان ثبت نام بن کارت اساتید، اعضای هیات علمی و مدرسان حوزه: بزودی اعلام و از طریق سامانه ثبت نام بن کارت به آدرس bon.tibf.ir است.

زمان توزیع کارت بن کارت دانشجویی: بزودی اعلام می شود.

زمان توزیع کارت بن کارت اساتید، اعضای هیات علمی و مدرسان حوزه: بزودی اعلامی می شود

تحویل کارت: متقاضیان پس از ثبت نام و تأیید هویت و پرداخت سهم دانشجو یا طلبه (به صورت اینترنتی یا از طریق آپ شرکت آسان پرداخت) برای دریافت بن کارت می‌بایست شخصا و صرفاً به شعبه‌ای که در زمان ثبت نام انتخاب نموده‌اند مراجعه کرده و از مراجعه به شعب دیگر خودداری نمایند. تاکید می شود کارت فقط به شخص متقاضی تحویل داده می شود و لا غیر. عزیزانی که روش کارت مجازی را انتخاب می کنند نیاز به مراجعه به شعب بانک را ندارند.

مدارک لازم هنگام دریافت کارت عبارتند از کارت دانشجویی یا طلبگی معتبر، کارت ملی یا شناسنامه جدید و شماره رهگیری ثبت‌نام در سامانه. مدارک دیگر مانند شناسنامه قدیمی یا گواهینامه مورد قبول نمی باشد.

هر دانشجو مجاز به دریافت یک کارت الکترونیکی یارانه‌ای کتاب است.

مبلغ موجود در بن کارت‌های دانشجویی 1،000،000 هزار ریال است که 400،000 هزار ریال آن به عنوان یارانه کتاب توسط معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و 600،000 ریال آن نیز توسط شخص دریافت کننده کارت به صورت پرداخت می‌شود.

مبلغ موجود برای بن کارت های اساتید، اعضای هیات علمی و مدرسان حوزه: موجودی کارت‌ها 2،500،000 هزار ریال است که 750،000 هزار ریال آن به عنوان یارانه کتاب توسط معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و 1750،000 ریال آن نیز توسط شخص دریافت کننده کارت به صورت آنلاین پرداخت می‌شود.

تاریخ اعتبار کارت ها: فقط در مدت برگزاری نمایشگاه اعتبار داشته و از طریق دستگاههای کارت خوان داخل غرفه ناشران قابل استفاده است.

شماره موبایل معتبر: هر دانشجو هنگام ثبت نام، صرفا مجاز به ثبت یک شماره موبایل معتبر در سامانه است، بویژه اینکه مشخصات کارت خرید از طریق موبایل به وی پیامک خواهد شد. مسوولیت اشتباه در درج شماره موبایل و خسارات ناشی از آن بر عهده شخص متقاضی است.

ایمیل معتبر: ایمیل مورد استفاده باید حتما( بسیار مهم) معتبر بوده و به صورت صحیح وارد سامانه شود چرا که قابل ویرایش و عوض کردن نیست و برای ورود به سامانه و فراموشی رمز ورود یا دیگر اطلاعات، مورد نیاز است. عواقب وارد کردن ایمیل اشتباه به عهده دانشجو است.

فراموشی رمز عبور: چنانچه رمز عبور خود را فراموش کردید از قسمت فراموشی رمز عبور آن را بازیابی کنید. موقع چک کردن ایمیل چنانچه لینک مورد نظر را دریافت نکردید لطفا صندوق اسپم را نیز نگاه کنید.

مشکل در ثبت نام: ثبت نام دانشجو یا طلبه در سامانه در صورتی امکان پذیر است که شماره ملی و شماره دانشجویی یا طلبگی نامبرده در سامانه ثبت نام وجود داشته باشد. لیست تمام دانشجویان همراه شماره ملی و دانشجویی از وزارت علوم و دانشگاهها اخذ شده است و وارد سامانه شده است. چنانچه مشخصات دانشجو یا طلبه در سامانه وجود نداشت نمی تواند ثبت نام کند.

@LibUsc 👈👈👈
#راهنمای تصویری تمدید آنلاین کتاب👇
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#راهنمای تصویری تمدید آنلاین کتاب👆
@LibUsc👈👈عضو شوید
🇮🇷کانال کتابخانه دانشگاه علم و فرهنگ را میتوانید در سروش دنبال کنید.
🇮🇷 @usclib👈👈👈👈🙏
📕به اطلاع دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه می رساند که قرار داد همکاری جهت دسترسی به متن کامل مقالات انگلیسی از پایگاههای علمی معتبر ایجاد گردیده است. دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترای دانشگاه علم و فرهنگ، جهت استفاده از سامانه گیگالیب با در اختیار داشتن ایمیل آکادمیک، به سایت دانشگاه رجوع نمایند

آدرس سامانه گیگالیب به قرار زیر است👇
#دانلود_مقالات



http://gigalib.org/getemail.aspx
📕لیست بخشی از پایگاههای خارجی پایان نامه ها و رساله های دانشگاهی جهت پیشینه پژوهش در خارج، جهت استفاده و بهره برداری دانشجویان دانشگاه علم و فرهنگ👇
#دانلود_مقالات
http://lib.usc.ac.ir/documents/10157/83b75852-dd8f-4773-ad80-9f2ffca1a235
👇👇👇👇👇👇👇👇#شیوه_نگارش #پایان_نامه
http://research.usc.ac.ir/ سایت #پژوهش و #فناوری دانشگاه علم و فرهنگ


🎬حمایت مالی از #پایان_نامه های دانشجویی👈👈
yon.ir/qPSTJ
@LibUsc 👈عضو شوید
👆سایت نشریات دانشگاه علم و فرهنگ👇

http://journal.usc.ac.ir/fa
⭕️بدون شک کتاب سبزترین برگی است که معرفت را به ارمغان می آورد و دلها را به فروغ دانایی فروزان می سازد. روز " یار همیشه مهربان " مبارک
@LibUsc 👈
#معرفی کتاب روان درمانی اگزیستانسیال هم راهنمایی برای درمانگران است و هم نوعی درمان به شمار می رود: هر کس که آن را بخواند، عمیقا تحت تاثیر قرار می گیرد و خردمند تر می شود .
☝️انگار چندین ساعت به گفت و گو با کسی نشسته که عزمش را برای عبور از ژرف ترین مشکلات بشری جزم کرده است. داستایوفسکی، تولستوی، کافکا، سارتر، کامو و بسیاری دیگر با نویسنده هم آوا شده اند تا از دلواپسی های غایی بشر بگویند.

مخاطبان اصلی کتاب، دانشجویان و روان درمانگران بالینی اند ولی به دلیل سبک قابل فهم و عاری از اصطلاحات تخصصی اش، برای خواننده ی معمولی نیز قابل درک و بسیار جذاب است. یالوم پس از نوشتن این کتاب و برای بسط نظریه ی اگزیستانسیال بود که به ابزار داستان روی آورد و آثاری چون "وقتی نیچه گریست" و "مامان و معنی زندگی" را خلق کرد. او خود "روان درمانی اگزیستانسیال" را کتاب مرجع تمامی آثاری دانسته که پس از آن به رشته ی تحریر درآورده است.

⭕️این کتاب در کتابخانه دانشگاه موجود می باشد.
@LibUsc👈
مجموعۀ حاضر را باید یکی از بلندترین گامهایی دانست که تاکنون در راه معرفی آثار ناشناختۀ #معماری برداشته شده است. این مجموعه را #گنجنامه نامیده‌ایم؛ چون بر این باوریم که نشانه‌های گنجی را ارائه می دهد
اطلاعات کتاب :👆👆
مندرجات:
⭕️دفتر اول: خانه‌های کاشان.-
⭕️دفتر دوم: #مساجد اصفهان.- ⭕️دفتر سوم: بناهای مذهبی تهران.-
⭕️دفتر چهارم: #خانه‌های اصفهان.- ⭕️دفتر پنجم: مدارس.-
⭕️دفتر ششم: مساجد.-
⭕️دفتر هفتم: مساجد جامع (بخش اول).-
⭕️دفتر هشتم: مساجد جامع (بخش دوم).-
⭕️دفتر نهم: بناهای بازار (بخش اول).-
⭕️ دفتر دهم: بناهای بازار (بخش دوم).-
⭕️دفتر یازدهم #امامزاده‌ها و مقابر (بخش اول).- دفتر دوازدهم: امامزاده‌ها و مقابر (بخش دوم).-
⭕️دفتر سیزدهم: امامزاده‌ها و مقابر (بخش سوم).-
⭕️دفتر چهاردهم: خانه‌های یزد.- ⭕️دفتر پانزدهم: #خانه ها (بخش اول).-
⭕️دفتر شانزدهم: خانه ها (بخش دوم)
⭕️دفتر هفدهم: کاروانسراها.-
⭕️دفتر هجدهم: حمام‌ها.-
⭕️دفتر نوزدهم: #کاخ ها و باغ ها
@LibUsc 👈👈
2025/01/10 07:51:45
Back to Top
HTML Embed Code: