Telegram Web Link
بە بۆنەی کۆچی دوایی، دایە حەنیفە نەسیرزادە( دایکی شەهیدی پێشەنگ، هەڤاڵ لەتیفە سەلامەت، ناسراو بە زیلان پەپوولە) سەرەخۆشی خۆمان ئاراستەی هەموو وڵاتپارێزان، دایکانی ئاشتی و بنەماڵەی سەربەرزیان دەکەین
دایە حەنیفە، لە رۆژی هەینی لە رێکەوتی ٣١.٠٥.٢٠٢٤ کۆچی دووایی کرد
رۆحی شاد
🆔@kjarOfficialChannel
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
برای تو کوچه رقصیدن/ برای دیگر نترسیدن
برای فردا که میخندیم/ برای بوسیدن
باد به موی ژینا/ گره کفش به سارینا
داد از گردن رومینا/ باید برن اینا
برای سرفه‌ی خوزستان/ برای زخم بلوچستان
شکسته بغض تبریز/ بژی کوردستان
برا…


#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
پەیامی سەرەخۆشی دایکانی ئاشتی شاری سنە، بە بۆنەی کۆچی دوایی دایە حەنیفە، دایکی سەربەرزی شەهید زیلان پەپوولە
بەداخێکی زۆر گرانەوە هەواڵی کۆچی دوایی دایە حەنیفە ، دایکی سەربەرزی شەهید شەهید زیلان پەپوولە ناخمانی هەژاند و بەپرۆش بووین
ئێمە وەکوو دایکانی ئاشتی رۆژهەڵات پرسە و سەرەخۆشی خۆمان بۆ کۆچی دوایی ئەو دایکە خۆشەویستە ئاراستەی بنەماڵەی سەربەرزی شەهید زیلان و هەروەها هەموو بنەماڵەی شەهیدان و هەڤاڵانی شاخ و گەلی کورد دەکەین
رۆحی شاد و یادی ئازیزی هەرمان
دایکانی ئاشتی رۆژهەڵاتی کوردستان

🆔@kjarOfficialChannel
پرسە و سەرەخۆشی خۆمان و دایکانەی دیکەش بە بۆنەی کۆچی دوایی دایکی خۆشەویستمان ئاراستەی بنەماڵەی سەربەرزی شەهید زیلان و هەروەها بنەماڵەی سەربەرزی شەهیدان و هەموو هەڤاڵان دەکەین
رۆحی شاد
دایکانی ئاشتی شاری مەهاباد
🆔@kjarOfficialChannel
#کتاب

برگرفته از کتاب "مسئله‌ی کورد و رهیافت ملت دمکراتیک"

9ـ دموكراسی
هم به سبب كاربست افزون اصطلاح دموكراسی در عمل و هم تفسیر آن بصورت مغایر با سرشتش، باید تعریف صحیحی از آن ارائه داد. می‌توان تعاریفی محدود و گسترده از دموكراسی ارائه داد كه با وجود اغتشاش اصطلاحی موجود در موضوع آن بصورت فراوان بكار می‌رود. می‌توان از معنایی وسیع دموكراسی را بعنوان خودمدیری اجتماع‌هایی تعریف نمود كه با دولت و قدرت آشنا نشده‌اند. مدیریت امور خویش از طرف تجمع‌های كلان، قبیله و عشیره در چارچوب این دسته‌بندی قرار دارد. از معنایی محدود نیز می‌توان در آن دسته از جوامع كه دموكراسی و پدیده‌های قدرت و دولت بصورت رایج وجود دارند، خودمدیری‌هایی كه خارج از مدیریت‌های قدرتی و دولتی باقی مانده‌اند را در این چارچوب مورد ارزیابی قرار داد. در جوامع دولتی نه دموكراسی و نه مدیریت‌های مستبد بصورت خالص برقرار هستند. عموما نوعی از پدیده‌ی مدیریتی مختلط وجود دارد. این مقوله نیز رژیم‌هایی را به همراه می‌آورد كه هم برای فاسد نمودن قدرت و هم دموكراسی باز هستند. قدرت دولتی در مناسباتش با جامعه به اقتضای سرشتش ناچار از عقب‌راندن و محدود نمودن دموكراسی است. نیروهای دموكراسی نیز در پی آن هستند تا دولت را به رسمیت نشناخته و مرزهای خویش را بصورت مستمر توسعه دهند. ماهیت مسئله از اغتشاش میان دولتی كه در پی آن است تا نقاب دموكراسی را بر خویش بزند و نیروهای دموكراتیكی كه خواهان تشكیل دولت هستند، نشأت می‌گیرد. این آشوب در تمدن اروپا بصورت سیستماتیك ایجاد گشته است، اما در جوامع شرقی تفاوت میان طبیعت جامعه و دولت عمیق‌تر می‌باشد. در تمدن اروپا خودْ محدود نمودن قدرت دولتی از طریق قوانین اساسی و محدود نمودن جامعه عموما از طریق دموكراسی تمثیلی، درگیری شدید بین هر دو را تلطیف نموده و امكان همزیستی‌شان در یكجا را ایجاد نموده است. این مدلی كه مدرنیته‌ی كاپیتالیستی آن را توسعه داده است، ماهیتا در راستای حكمرانی از طریق تلطیف چالش‌های طبقاتی هدفمند می‌باشد. مدرنیته‌ی كاپیتالیستی از طرفی شدیدترین و رایج‌ترین شكل قدرت دولتی همانند دولت‌ـ ملت را بر تمامی نیروهای اجتماعی خارج از خویش تداوم بخشیده، از طرف دیگر سعی دارد معروضان فشار و استثمار نظام را به دموكراسی پارلمانی كه در حكم «حق السكوت» می‌باشد راضی نماید. این پدیده‌ای است كه دموكراسی لیبرالی عنوان می‌گردد.
با توسعه‌ی خودمدیری‌های دموكراتیك می‌توان دموكراسی اجتماعی را از این تخلف نجات داد. توسعه‌ی خودمدیری‌های دموكراتیك بدون همسان دانستن آن با قدرت دولتی، بدون تحریف نمودنش تحت نام دیكتاتوری‌های خلقی و یا پرولتار نزدیك‌ترین مدل به رهیافت صحیح می‌باشد. بنیاد خودمدیری دموكراتیك و امتیاز آن این است كه نه به نام خلق دولت تشكیل داده و نه به یك ضمیمه‌ی ناچیز دولت تبدیل شوند. با روشی بغیر از این راه دشوار است كه بتوان از انحرافات راست و چپ دموكراسی لیبرال گذار نمود. نیروی اساسی مدیریت لیبرالیسم چه خویش را بصورت دموكراسی لیبرال كلاسیك و چه دموكراسی خلقی رئال سوسیالیستی نشان دهد، انحصار دولتی و انحصارات اقتصادی می‌باشد. وظیفه‌ای كه بر عهده‌ی جامعه قرار می‌گیرد، برساختن نیروهای مدرنیته‌ی دموكراتیك خویش در برابر نیروهای تمدن در طول تاریخ و نیروهای مدرنیته‌ی كاپیتالیستی عصر ما می‌باشد. نقش تاریخی مدرنیته‌ی دموكراتیك این است كه هم در راستای سرنگونی دولت و تشكیل دولت هدفمند نبوده و به همان میزان نیز بدون اینكه در درون دستگاه دولت مستحیل شده و به صورت ضمیمه‌ی مدنی آن درآید، ساختارهای خویش را در تمامی حوزه‌های اجتماعی بوجود آورده و به خویش معنا ببخشد.

#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
صبح یعنی
به صدای نفس شب‌بوها
غرق آیینه‌ی خورشید شوی ...
نور شوی ...


#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
از میان کودکان کشته‌شده؛
هستی نارویی، ۷ ساله، با شلیک گاز اشک‌آور به سرش جان شیرینش را از دست داد

قصه هستی کوتاه است و دردناک، همانند زندگی‌اش.

هستی نارویی، دختر ۷ ساله‌، همراه مادربزرگش برای نماز به مسجد مکی می‌رفتند که در جمعه خونین زاهدان توسط نیروهای امنیتی کشته شد.


#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
سی و شش تن از زنان زندانی سیاسی درخواست کرده‌اند جلسه محاکمه نرگس محمدی، فعال حقوق بشر زندانی به صورت علنی و با حضور شاهدان و راویان آزار و تعرض جنسی و رسانه‌های مستقل برگزار شود. محمدی قرار است به دلیل افشاگری درباره آزار جنسی و تعرض به زنان بازداشت‌شده در دادگاه انقلاب محاکمه شود.


#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
#کتاب

برگرفته از کتاب "مسئله‌ی کورد و رهیافت ملت دمکراتیک"

10ـ اقتصاد
ارائه‌ی تعریفی با محدوده‌ی معین از اقتصاد بویژه بدان جهت كه فتشیزه گشته، حائز اهمیت بزرگی است. لیبرالیسم كه با كاهش دادن هرچیزی به اقتصاد، تعریف اقتصاد را بی‌معنی نموده است، هر پدیده‌ی مغایر با اقتصاد را نیز اقتصاد محسوب می‌نماید. از معنایی عمومی می‌توان اقتصاد را بعنوان عمل برآورده سازی نیازهای مادی ضروری جامعه و صورت نهادینه و مقرراتی آن بازگو نموده و از معنایی محدود نیز می‌توان بعنوان مبادله‌ی نیازهای مادی در چارچوب بازار تعریف نمود. در كنار این تعریف كه اقتصاد بازار آن اقتصادی است كه بجای ارزش كاربستی، ارزش معاوضه‌ای را بنیاد كار قرار می‌دهد، تعریفی مقبول است، این واقعیت نیز باید بسیار نیك دریافته شود كه كاپیتالیسم دقیقا همانند فاسد نمودن حوزه‌ی دموكراتیك، با درآوردن حوزه‌ی اقتصاد تحت حكمرانی انحصارات دولت‌ـ ملت و سرمایه، آن را از مضمونش تهی نموده است. اقتصاد را همانند فعالیت‌های ماهوی انحصارات سرمایه‌ای از طریق بازارهایی تعریف می‌كنند كه در زیر سقف دولت‌ـ ملت ساخته شده‌اند. اقتصاد در این تعریف نفی گشته و نظام سود افراطی تجاری، صنعتی و مالی انحصاری‌ای جایگزین آن می‌شود، نظامی كه اقتصاد نبوده و نافی اقتصادِ نیازهای واقعی می‌باشد؛ نظام مذكور تحت نام علم اقتصاد با چنان مشروعیت‌بخشی شدیدی عرضه می‌گردد كه انگار فعالیت ازلی و ابدی اقتصادی عبارت از این انحصارات می‌باشد. این فعالیت كه می‌توان آن را «ترور اقتصادی» نیز نامید، یعنی فروپاشاندن جامعه از نظر اقتصادی، محاصره نمودن بازار و تبدیل آن به حوزه‌ی سودبری، از میان برداشتن كامل روابط انحصارات كاپیتالیستی با اقتصاد در حوزه‌های صنعتی و تجاری از طریق ابزارهای مالی و بدین‌ترتیب تبدیل كسب پول از طریق پول بعنوان اساسی‌ترین بخش اقتصادی، بزرگ‌ترین مصیبت اجتماعی است، مصیبتی كه در تاریخ نظیری برایش نمی‌توان یافت.
عصر سرمایه‌ی مالی، اوج فروپاشی اقتصاد و جامعه می‌باشد. با جانور دیوانه‌ی جامعه‌ستیز، انسان‌ستیز و طبیعت‌ستیزی روبرو هستیم كه تقریبا نصف جامعه را بیكار نموده، تحت نام اقتصاد تسلیحاتی تولید ابزارهای نابودگر را بصورت بخش اساسی اقتصادی درآورده، تنها در راستای سودبری هدفمند بوده، ارتباطی با نیازهای ضروری جامعه نداشته، محیط‌زیست را تخریب كرده و تمامی منابع طبیعت و جامعه را به منبع سود تبدیل نموده است. مورد مهم در اینجا این است كه چالش بسیار غیرمعقولانه‌ی موجود در خارج نمودن دسترنج زنان و جوانان به مثابه قربانیان درجه یك این نظام‌ از حالت كاركردی و ناچار نمودنشان به حیاتی فاقد اقتصاد قبل از هر چیز و در مقابل این ارائه‌ی «هیئت‌های مدیر عامل» ـ كه ارتباطی با اقتصاد نداشته و هركدام یك گرگ مدیریتی پردنگ و فنگ قدرت می‌باشندـ به مثابه صاحب‌منصبان اقتصاد، بعنوان فعالیت اساسی اقتصادی معنا یافته است. انحصارات الیگارشیكی كه اكثریت قریب به اتفاق جامعه را از اقتصاد واقعی دور نموده، سود را بصورت یگانه غریزه درآورده و ارتباط آن با جامعه تنها در ایجاد انحصارات استثماری و تداوم‌بخشی آن می‌باشد در سطحی بیش از قدرت راهگشای سرطان اجتماعی گشته است و مورد دارای اهمیت حیاتی این است كه این امر را اقتصاد بشمار نیاورده و به همان میزان نیز بعنوان نفی اقتصاد تفسیر نماییم.
باید كاهنان مُدرنی را كه در روزگار ما (در عصر مدرنیته‌ی كاپیتالیستی) تحت نام اقتصاد سیاسی هزار بار بیشتر از آفرینش‌های متولوژیكِ عصر كاهنان سومری منافع نیروهای خارج از جامعه را بصورت اسطوره درمی‌آورند، در ارتباط با كاركرد واقعی‌شان نیك تعریف نمود. باید هیئت مدیر عامل شركت‌ها را نیز بر این دسته‌بندی افزود. نباید به هیچ وجه از نظر دور بداریم كه دولت‌ـ ملت اساسا سیستم جبری این نظام مدرن كاهنان می‌باشد. كتاب «كاپیتال» كه كارل ماركس ـ كه بیش از هركسی بنام علم به مخالفت با كاپیتالیسم پرداخت‌ـ جهت توضیح علمی این نظام به صورتی انجام داده است كه انگار نظام مزبور زمینه‌ی مشروع داشته است، نیاز به باز تفسیر دارد. كتاب مزبور علی‌رغم اینكه سعی داشته كه در بسیاری از حوزه‌ها نقابش را بیندازد، اما نشان دادن كاپیتالیسم بعنوان نظامی ناگزیر تاریخی، دلیل اساسی مستحیل شدن ماركسیسم در درون مدرنیته در تحلیل نهایی می‌باشد. این مسئله كه رئال سوسیالیسم همانگونه كه در آزمون‌های اتحاد شوروی و چین دیده شد، با انجام بزرگ‌ترین خدمت برای كاپیتالیسم، در نظام جایگاه یافت از نزدیك با این واقعیت در ارتباط می‌باشد. با كاهش دادن علوم اجتماعی به اقتصاد و اختصاص دادن اقتصاد نیز به تحلیل نظام كاپیتالیستی كه نفی همیشگی اقتصاد می‌باشد، جوهره‌ی بحران موجود در حوزه‌ی علم می‌باشد. بدون گذار از بحران اقتصاد سیاسی كه تمامی علوم اجتماعی را به سوی بحران می‌كشانند، امكان ندارد كه بتوان از بحرانی گذار نمود كه در تمامی علوم رهنمود نهادین (دانشگاه‌ها)، ذهنی و فلسفی خویش را از دست داده‌اند. بدون گذار از بحران پیش آمده در علوم و بدون برساخت مجدد معنایی و نهادین علم، ممكن نیست بتوان از بحران عمومی اجتماعی و جنون مدرنیته‌ی كاپیتالیستی گذار نمود.


#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
ڕوکەن نەغەدە: پێویستە هەمووان زیاتر لە دەوری شۆڕشی ژنان کۆببنەوە و خۆیان ڕێکبخەن



#کۆمەڵگەی_ژنانی_ئازادی_رۆژهەڵاتی_کوردستان

🆔 @kjarOffIcialChannel
دووشەممە, ٣ حوزەیران ٢٠٢٤

ڕوکەن نەغەدە ئەندامی دەستەی بەڕێوەبەریی کەژار لە وتارێکدا ئاماژە بە خەباتی ئازادیخوازانەی ژنان دەکات لە ڕۆژهەڵاتی کوردستان و ئێران و دەڵێت: ژنان لە رێگای ئازادییدا تێدەکۆشن و قوربانیی گەورەیان داوە.

ڕوکەن نەغەدە ئەندامی دەستەی بەڕێوەبەریی کەژار، لە بەشێکی وتارێکدا کە لە ماڵپەری نەوای ژن بڵاوبۆتەوە بەناونیشانی: بیرکردنەوە کۆن و رزیوەکان لەناودەچن، باس لە تێکۆشانی ژنان دەکات لە رۆژهەڵاتی کوردستان و ئێران.

ئەو بە ئاماژەدان بەوەی ژنان لەپێناو ئازادیدا هەنگاودەنێن و قوربانیی دەدەن، نووسیویەتی: یەکێک لەو کەسانەی گەورەترین بەربەست بوو بۆ ژنان، ئیبراهیم رەئیسی بوو. خامنەی و رەئیسی، مەجلسی خوبرەگان و هەموو ناوەندەکانی دیکەی ئەو رژێمە، بازنەکانی ستەم لە دەوری ژن و کۆمەڵگا بنیات دەنێنن و لەبەرامبەردا، شۆڕشی ژنان، شۆڕشێکی کلتوری، هونەری، سیاسی و کۆمەڵایەتییە، کە فکر و فەلسەفەی ڕێبەر ئاپۆ، بە مانیفێستی کۆمەڵگەی دیموکراتیک لەپشتییەتی و بۆتە ئەلتەرناتیڤ بۆ ژنان و خەڵکانی وڵاتێکی وەک ئێران.

روکەن نەغەدە دەڵێت: رقی ڕژێمیش بەرامبەر بە ژنان و جەوانان بە ئەشکەنجە و زیندانیکردنیان، ئەو ڕاستییە دەسەلمێنێت، هەربۆیە پێویستە هەمووان زیاتر لە دەوری شۆڕشی ژنان کۆببنەوە و خۆیان ڕێکبخەن.

لەو چوارچێوەیەدا روکەن نەغەدە ئاماژە بە تێکۆشانی کەژار دەکات، کە هەنگاوی مەزنی ناوە و خەریکی بنیاتنانی خەباتێکی نوێیە لە ڕۆژهەڵاتی کوردستان و ئێران لەسەر بنەمای تێکۆشانی ژنان، کە ئێستا ژنان بە ناسنامەی سیاسی و سەربازی و کۆمەڵایەتی و کولتوورییەوە بەشداری لە هەموو بوارەکانی تێکۆشاندا دەکەن و دەڵێت: زەینەب جەلالیان، وریشە مورادی، پەخشان عەزیزی و هەموو ژنە زیندانیانی دیکە لەسەر ئەو هێڵی تێکۆشانەن.

بەشداری ژنانی گەلانی تر و کاری هاوبەشیان بە پێشەنگایەتیی کەژار، خاڵێکە روکەن نەغەدە هەڵوێستەی لەسەر دەکات و ئاماژە بەوە دەکات، کە کەژار چەندین بڕیاری گرنگی داوە لەپێناو تێکۆشان بۆ ئازادی ژن و کوردستانێکی ئازاد و ئێرانێکی دیموکراتیک لەسەر بنەمای یەکگرتوویی گەلان و نووسیویەتی: هەربۆیە ئێمە سەرقاڵین بە بابەتی تێکۆشان لەپێناو ئازادیدا، نەک بە گۆڕینی دەسەڵات لەپێناو بەرژەوەندیدا. تەلارسازی ئەم فەلسەفەیەش ڕێبەری ئازادی، ڕێبەر ئاپۆیە. هەربۆیە پێویستە خەبات بۆ ئازادی جەستەیی ڕێبەر ئاپۆ بکەین.


#کۆمەڵگەی_ژنانی_ئازادی_رۆژهەڵاتی_کوردستان

🆔 @kjarOffIcialChannel
این ذره ذره
گرمیِ خاموش‌وار ما
یک روز بی‌گمان
سر می‌زند ز جایی و
خورشید می‌شود


#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM

نیما شفق‌دوست، نوجوان ۱۷ ساله‌ ارومیه‌ای بود که ۱۲ روز با پاهای تیرخورده و حال بد در خانه به صورت پنهانی نگه داشته شد.
پس از آن با اسلحه بالای سر مادر و پدر ایستادند تا بگویند که نیما با سگ‌گاز‌گرفتگی جان خود را از دست داده است.

اسخنان این مادر زخم‌خورده
«نیما، روز ۳۰ شهریورماه برای گرفتن پولش به اسلام‌آباد می‌رود، موقع برگشت به خانه درجریان اعتراضات از پشت به پای نیما تیر می‌زنند، نیما روی زمین می‌افتد، همسایه‌ها نیما را به خانه‌‌شان می‌برند و هر دو پای نیما را می‌بندند و پس از آن به خانه عمویش منتقل می‌کنند و عمو نیز نیما را باماشین به خانه خودمان می‌آورد، سپس نیما را به بیمارستان می‌بریم، اما مقابل در بیمارستان به اندازه‌ای مامور وجود داشت که نیما را به خانه برگرداندیم .

تا اینکه روز ۱۲ مهرماه، حال نیما بسیار بد شد، او را به بیمارستان بردیم، اما دیگر دیر شده بود.
پس از خاک سپاری، چند مامور مسلح به خانه‌امان آمدند و با تهدید از ما خواستند که مصاحبه کنیم و بگوییم که نیما با گازگرفتگی سگ فوت شده است.»


#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
خودكشی یك دختر نوجوان در بوكان

روز دوشنبە ١٤ خردادماە ١٤٠٣، یك دختر ۱٣ ساله اهل بوكان با نام «نیان رستگار» فرزند قاسم و شهناز  به دلایل نامعلومی با اقدام به خودکشی به زندگی خود پایان داد.

این دختر نوجوان با حلق آویز کردن خود به زندگی اش پایان داده است.

#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔻کۆمیتەی کچانی خۆر لە رۆژهەڵات: گۆشەگیریی سەر ئیمڕالی بە واتای گۆشەگیریی ژنان دێت

کۆمیتەی کچانی خۆر لە رۆژهەڵاتی کوردستان دژی گۆشەگیریی سەختی سەر ئیمڕالی، چالاکییەکیان رێکخست و هاوکات پشتیوانیی خۆیان بۆ کەمپەینەکەی کەژار دووپات کردەوە، کە دژی سێدارە رایانگەیاندووە.

لە بەیاننامەیەکدا ئەندامانی کۆمیتەی کچانی خۆر لە رۆژهەڵاتی کوردستان، بەتووندی سەرکۆنەی گۆشەگیری سەختی سەر رێبەر ئاپۆیان کرد و رایانگەیاند ئەو گۆشەگیرییە بەواتای گۆشەگیری تەواوی کۆمەڵگا و بەتایبەت ژنان دێت.

🆔@kjarOfficialChannel
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ای روزهای خوب که در راهید!
ای جاده‌های گمشده در مِه!
ای روزهای سختِ ادامه!
از پشت لحظه‌ها به در آیید.
ای روز آفتابی!...


#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
ادامه بی‌خبری از وضعیت سوسن حسن‌زاد با گذشت نزدیک به بیست روز از بازداشت

با گذشت نوزده روز از بازداشت سوسن حسن‌زاده، این فعال مدنی و مدرس زبان کُردی، همچنان بدون حق ملاقات با خانواده و تماس با وکیل در بازداشتگاه اداره اطلاعات ارومیه به‌سر می‌برد.

به نقل از منابع مطلع، : «از زمان بازداشت خانم حسن‌زاده تا امروز وی تنها یک بار تماس تلفنی کوتاهی با خانواده‌اش داشته و از نگهداری خود در سلول انفرادی یک بازداشتگاه امنیتی در ارومیه خبر داده است.»

طبق این گزارش، خانواده این فعال مدنی برای اطلاع از وضعیت او طی این مدت بارها به دادگاه و نهادهای اطلاعاتی بوکان مراجعه کرده‌اند، اما تا کنون هیچ پاسخ روشنی به آنها داده نشده است.

بازداشت خانم حسن‌زاده در پی یورش ماموران با هشت دستگاه خودروی این نهاد و با اعمال خشونت صورت گرفت.


#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
2024/10/05 07:22:50
Back to Top
HTML Embed Code: