Telegram Web Link
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
بەڕێوەچوونی ئاهەنگی نەورۆز لە ڕۆژئاوا، ڕۆژهەڵات و باشووری کوردستان



#کۆمەڵگەی_ژنانی_ئازادی_رۆژهەڵاتی_کوردستان

🆔 @kjarOffIcialChannel
وریشه_مرادی وپخشان_عزیزی، دو زن فعال کُرد را ۲۳۵ روز است بلاتکلیف حبس کرده‌اند
نیروهای امنیتی حکومت ایران ماه‌هاست وریشه مرادی و پخشان عزیزی، دو زن فعال کُرد را بازداشت کرده‌اند. این دو زن زندانی سیاسی کُرد محبوس در زندان اوین علی‌رغم گذشت ماه‌ها بازجویی و شکنجه‌های روحی و جسمی هم‌چنان تحت بازداشت موقت و بلاتکلیفی به‌سر می‌برند.



#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
ای مرغ آشیان وفا خوش خبر بیا
با ارمغان قول و غزل از سفر بیا

پیک امید باش و پیام آور بهار
همراه بوی گل، چو نسیم سحر بیا




#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
Forwarded from Aryen TV
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
💢هەڵفڕاندنی کۆتری ئاشتی لە مەراسیمی نەورۆز لە گوندی بەیرەم لە مهاباد

@aryentvnews
kjar جامعه زنان آزاد شرق کوردستان
ب) هويت معاصر كردي در غرب و جنوب كردستان در تحليل هويت معاصر کردي، موقعيت کردهايي که بعد از جنگ جهاني اولي در درون مرزهاي عراق و سوريه باقي ماندند، درس‌هاي بسيار آموزنده‌اي را در خود دارد. در دوران تجزيه‌ي امپراطوري عثماني، به اقتضاي پيمان‌نامه‌ي سايکس‌ـ پيکو…
هنوز هم تصور مي‌کنند که با روش‌هايي نظير تلاش جهت به اصطلاح اصلاح آن از طريق جابجايي‌هاي جغرافيک روزانه، کشيدن ديوارها و سيم خاردارهاي الکتريکي، تجهيز نمودن با پايگاه‌هايي پولادين و دفاع از طريق ارتش مخصوص مي‌توانند اين مرز را اصلاح کرده و از آن محافظت نمايند. توسل به اين روش‌ها به معني يک غفلت کامل، درس نگرفتن از تاريخ، پشت بستن به توطئه و تبديل شدن به آلت دست آن مي‌باشد. اشتباهات اساسي را تنها از طريق از ميان برداشتن آن‌ها و جايگزيني موارد اساسي صحيح مي‌توان تصحيح کرد. اين در حاليست كه انگليس‌ها با اجراي اين بازي در تمامي اروپا، آسيا، آفريقا و آمريکا و حتي قاره‌ي استراليا توانستند هژموني‌شان را برقرار نموده و ادامه دهند. با تقسيم صدها و هزاران فرهنگ اجتماعي از طريق مرزهايي که با خط‌کش ترسيم شده بودند، آن‌ها را به جان همديگر انداخته و آنگونه بر آنان حكومت نمودند. دولت‌ـ ملت خطرناک‌ترين فرم اين بازي است که در سطح درگيري قدرت ايجاد گشته است. بدون تقسيم جهان به بيش از دويست دولت‌ـ ملت امروزين، ميسر نمودن هژموني کاپيتاليستي و تداوم آن ممکن نمي‌بود. تاريخ حقيقي تنها با درک اينکه با اين روش چه کساني فايده برده و چه کساني دچار خسران شدند، کدام ايدئولوژي و فرهنگ پيروز گشته و کدام يک نابود گشته و از بين رفته‌اند و توضيح آن مي‌تواند ايجاد گردد.
تاريخ و موجوديت معاصر کردها نيز تنها در درون اين تماميت و در ارتباط با تجزيه بر اساس مرزهاي عراق و سوريه مي‌تواند روشن گردد. اين چنان تجزيه‌اي است که تمامي گزينه‌هاي نابودي و از جمله نسل‌کشي در آن بصورت بالقوه انبار شده‌اند. محاسبات بسيار همه‌جانبه‌اي بر روي آن انجام مي‌شود. اولي، كردهاي عراق جهت برقرار نمودن كنترل بر اعراب عراقي بصورت يدکي نگه داشته شده‌اند. کاراکتر جنبش کردي عراق اين واقعيت را به اندازه‌ي کافي اثبات مي‌نمايد. در همين اواخر رژيم صدام حسين اساسا با تکيه بر کردها سرنگون گرديد. دومي، مهم‌ترين ابزار کاربردي در چالش ايران و عراق مي‌باشد. تاريخ اين را نيز به اندازه‌ي کافي اثبات مي‌نمايد. سومي، جهت برقراري کنترل بر روي جمهوري ترکيه در يدک نگه داشته شده‌اند. تمامي رويدادهاي مهم تاريخي منطقه از سال 1925 و حتي از زمان اولين شورش معاصر کردي يعني شورش «سوران» در سال 1806 به رهبري عبدالرحمن پاشاي بابان بدينسو، از مهم‌ترين ابزارهاي مشغول نمودن و تحت کنترل گرفتن دست اندرکاران عثماني و جمهوري بوده است. چهارم اينکه يکي از مساعدترين ابزارهاي تحت کنترل گرفتن خاورميانه از طرف نيروهاي هژمونيک يعني انگلستان و ايالات متحده (نيروي هژمونيک از 1800 تا 1945 انگلستان و از 1950 تا روزگار ما نيز ايالات متحده مي‌باشد) بوده است. پنجمي و مهم‌ترين آن، در موقعيت پايگاه اساسي تحت کنترل گرفتن و منحرف نمودن (از 1920 بدينسو سعي دارند به اصطلاح موقعيتي به مديريت کردهاي عراق بدهند، همچنين جنوب كردستان به مرکز عشيره‌گرايي ابتدايي و ايدئولوژي‌هاي دين‌گرا و وابسته به مدرنيسم درآورده مي‌شود) پتانسيل انقلابي تمامي کردستان و خلق کرد نگه مي‌دارند. تمامي کردستان و خلق کرد از طريق وابسته نمودن به اين بخش کوچک و مديريت آن، به يک ابزار کنترل استراتژيک وابسته گردانده مي‌شود. ششمي، ذخاير زيرزميني قابل توجه آن، آب و جغرافياي زيبايش به آساني مورد استثمار قرار مي‌گيرد.
هنگامي که اين واقعياتي را كه تحت شش سرتيتر اصلي مطرح نموديم را از نزديک مورد تحليل قرار مي‌گيرند، ديده خواهد شد كه اساسا يک خرده دولت‌ـ ملت کردي هميشه در حالت بالقوه در يدک نگه داشته شده، با در موضوع بحث نگه داشتن تأسيس آن هم دولت‌ـ ملت‌هاي‌منطقه کنترل شده و به راه آورده مي‌شوند و هم کردها بجاي تکيه بر نيروي ذاتي خويش به اميد تشکلي احتمالي که با تكيه بر نيروهاي هژمونيک خارجي صورت بگيرد چشم دوخته و بدين ترتيب جنبش‌هاي كردي هدفمند در راستاي حفظ موجوديت و توسعه‌ي آزادي‌ دچار فلج گردانده مي‌شوند؛ اينگونه از اعتماد به نفس محروم گردانده شده، هميشه ناچار از وابستگي به نيروهاي خارجي نموده و بدين‌ترتيب با محکوم نمودن به موقعيتي که انگار هر لحظه ممکن است دچار قتل‌عام‌ها شوند، بصورت بردگان و بندگان صادق اربابان‌شان درآورده مي‌شوند. همان بازي با اجرا در برابر آن‌ها در واقع در برابر تمامي کردها اجرا مي‌گردد. جنبش‌هاي واقعي ميهن‌دوست، ملي، دموکراتيک و انقلابي که سعي بر برهم زدن اين بازي دارند را به آساني منزوي نموده، آن‌ها را با دچار خطر نمودن کردها (در واقع به خطر انداختن خلق‌ها يک بازي است که خود بسيار نيک آن را اجرا مي‌کنند) ندانستن ديپلماسي (وابستگي به اربابان‌شان)، تجزيه‌ي کردها (در واقع بعنوان وظيفه‌ي اساسي خويش مرزهايي که کردستان و کردها را عميقا دچار تجزيه کرده‌اند، مشروعيت مي‌بخشند) و عدم به حساب آوردن موازنه‌ي جهاني (حفظ موقعيتي که نيروهاي هژمونيک آن را ايجاد کرده‌اند) متهم مي‌نمايند. با اظهار اين تئوري که خلق کرد به تنهايي قادر به انجام هيچ کاري نيست (يعني بسنده نمودن به الطاف نيروهاي هژمونيک) و انجام اعمالي در اين راستا، سعي دارند برساخت جامعه‌اي دموکراتيک، آزاد و مساوات‌طلب را غيرممکن نشان دهند. کردهايي که شايد هم مي‌توانند يكي از انقلابي‌ترين خلق سده‌ي کنوني باشند، با اين ذهنيت هژمونيک به خلق برده‌اي تبديل مي‌شوند که در نازل‌ترين جاي جهان قرار گرفته و به آستانه‌ي نسل‌کشي درآورده شده‌اند. با عنوان کردن کردها همچون «خلق بي‌وکيل» سعي دارند آن‌ها را هميشه در پي يک وکيل تقلبي بگريزانند. در حالي که مورد صحيح اين است که يک خلق خود بتواند وکيل خويش شود.


#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
kjar جامعه زنان آزاد شرق کوردستان pinned «هنگامي که اين واقعياتي را كه تحت شش سرتيتر اصلي مطرح نموديم را از نزديک مورد تحليل قرار مي‌گيرند، ديده خواهد شد كه اساسا يک خرده دولت‌ـ ملت کردي هميشه در حالت بالقوه در يدک نگه داشته شده، با در موضوع بحث نگه داشتن تأسيس آن هم دولت‌ـ ملت‌هاي‌منطقه کنترل شده…»
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
دیمەنێکی نوێی ئاهەنگی نەورۆزی گوندی بەیرەم لە مەهاباد

ڕۆژی پێنجشەممە ٢ی خاکەلێوە هەزاران کەس بەشداری نەورۆزی گوندی بەیرەم سەر بە شاری مەهاباد بوون و بە کردنەوەی ئاگر و گۆڤەند و دیلان نەورۆزیان پیرۆز کرد.

#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان
🆔 @KjarOfficialChannel
آید بهار و پيرهنِ بيشه نو شود 
نوتر برآورد گل اگر ريشه نو شود 

زيباست رویِ كاكل سبزت كلاه تو
زيباتر آن كه در «سرَت» انديشه نو شود 



#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
شادی مردم با موزیک کردی در خوزستان

حال و هوای جزیره ی شهیون خوزستان



#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
اخراج یا بازنشسته شدن حدود ۴۰ نفر از بهترین اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران!

رضا ملک‌زاده، عضو هیأت علمی <دانشگاه علوم پزشکی تهران >با اشاره به اینکه در دو سال گذشته حدود ۴۰ نفر از بهترین اعضای هیأت علمی این دانشگاه اخراج یا بازنشسته شده‌اند، تأکید کرد:
فاجعه این است که بهترین استادان دانشگاه علوم پزشکی تهران به هر دلیلی بازنشسته یا اخراج شوند و به تبع آن جمع کثیری از جوانان ناامید شوند و دیگر حاضر نباشند حتی برای تحصیلات تخصصی به این دانشگاه بیایند.
ما این فاجعه را در دانشگاه می‌بینیم و در کل کشور هم کم و بیش این را می‌بینید. وی افزود: تیم مدیریتی جدید جوّی در دانشگاه ایجاد کرده که علاقه، کار کردن و دلسوزی را کاهش داده و یک جوّ ناامیدی در دانشگاه به وجود آورده است.



#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
kjar جامعه زنان آزاد شرق کوردستان
هنوز هم تصور مي‌کنند که با روش‌هايي نظير تلاش جهت به اصطلاح اصلاح آن از طريق جابجايي‌هاي جغرافيک روزانه، کشيدن ديوارها و سيم خاردارهاي الکتريکي، تجهيز نمودن با پايگاه‌هايي پولادين و دفاع از طريق ارتش مخصوص مي‌توانند اين مرز را اصلاح کرده و از آن محافظت نمايند.…
يک بازي مهم ديگر که بر روي کردهاي باقي مانده در چارچوب مرزهاي عراق اجرا شده نيز كاربست کاراکتر کج‌دار و ساختگي بورژواي سني در تشکل هويت ملي کردها مي‌باشد. در پي آن هستند که با نيست شمردن واقعيت خلق و قوم کرد که يکي از غني‌ترين فرهنگي‌هاي تاريخ را تا به روزگار ما حمل نموده‌اند و فرهنگ بسيار غني قبيله‌ايٰ عشيره‌اي و اعتقادي‌اش، يك ملت مصنوعي کرد را برسازند که از پس‌مانده‌ترين ملي‌گرايي ابتداييِ مدرنيته‌ي کاپيتاليستي و واپسگرايي اسلام سني تغذيه مي‌نمايد. تلاش به خرج مي‌دهند تا يک ادراک حقيقتي ساختگي را ايجاد کنند که مطابق آن فرهنگ ملي زن‌ستيزي که بجاي جامعه‌ي ملي دموکراتيک، مدل دولت‌ـ ملت را اتوپيا محسوب نموده، نادموکراتيک بوده و بر روي آزادي و مساوات فروبسته مي‌باشد، تنها واقعيت اجتماعي محسوب گشته و در ضمن نشان دهند كه اين آنان هستند که قادر به نمايندگي فرهنگ مزبور مي‌باشند.
نقشه‌ي (در متن در بسياري جاها حساب و محاسبه آمده كه بصورت تحت‌الفظي آنگونه نوشتن غلط مي‌شود، منظور همان نقشه و پلان است، در برخي جاها آنگونه قرار داده‌ام!) عميقي که بر روي کردهاي ساکن در چارچوب مرزي عراق اجرا مي‌شود نيز ايجاد اعتقادي است مبني بر اينکه يگانه راهكار حل مسئله‌ي کرد از مدرنيته‌ي کاپيتاليستي مي‌گذرد. در برنامه‌ريزي طولاني مدت مناسبات هژمونيک، کردهاي عراق هميشه بعنوان مواد آزمايشگاهي مورد استفاده قرار مي‌گيرند. پروژه‌ي در وجود آمدن واقعيت ملي کردها بصورت پديده و برساختي طرح گرديده که تنها از طريق مناسبات کاپيتاليستي ميسر خواهد شد. هميشه اين ادراك در موضوع بحث نگه داشته مي‌شود كه انگار يك واقعيت ملي داراي خصوصيات انقلابي، دموکراتيک و سوسياليستي نمي‌تواند ميسر باشد. مهم‌ترين ابزار موجود در دست نيروهاي هژمونيک در اين مورد، ملي‌گرايي عربي‌ـ سني و يا شيعي با مرکزيت بغداد مي‌باشد. با زنده نگه داشتن هميشگي تهديد ملي‌گرايي عربي در برابر کردها، آنان را به وضعيتي نيازمند به سرپناه محکوم مي‌نمايند. همان تهديد را از سوي کردها و معطوف به عرب‌ها نيز زنده نگه مي‌دارند. به همان شکل با موضوع بحث قرار دادن تأسيس دولت کردي، رژيم‌هاي دولتي ترکيه، سوريه و ايران را نيز تهديد مي‌نمايند. از طرف ديگر با نگه داشتن هر كدام از اين كشورهاي سه‌گانه و يا چهارگانه بصورت منبع تهديدي در برابر كردها، صداقت كامل کردها نسبت به آنان کاملا تأمين مي‌گردد. مي‌بينيم که «آزمايشگاه» در براه انداختن بازي‌هاي سياسي بسيار مولد مي‌باشد! نظام‌ها تأسيس شده و فرومي‌پاشند اما در لابراتوار کردي عراق به هيچ نحوي از انحا يک ماده (سياست) تشکيل داده نشده و حياتي نمي‌گردد. به حيات‌بخشي كردها تحت امر اربابان خود و توليدگر نمودن‌شان ادامه داده مي‌شود. علي‌رغم اينكه مسئله‌ي كرد قديمي‌ترين مسئله‌ي خاورميانه مي‌باشد، منطق مذکور در عدم حل نقش اساسي ايفا مي‌نمايد.
همچنانکه ملت‌گرايي سفيد ترکي در آناطولي براي صهيونيسمِ اسرائيلي نقش پروتو اسرائيل را بازي نموده، ملي‌گرايي کرديِ موجود در کردستان عراق نيز بويژه از طريق قبيله‌ي بارزاني نقشي مشابه را ايفا نموده است. اين به نوعي ملت‌گرايي سفيد کردي است كه از نظر ايدئولوژيکي و پراکتيکي از طرف همان نيروها برساخته شده است. مابين ملت‌گرايي سفيد ترک و ملت‌گرايي سفيد کرد نه‌تنها از نظر تئوريک بلکه از نظر عملي نيز پيوندهايي قوي موجود مي‌باشد. حزب دموکرات کردستان همانند مدل حزب جمهوري‌خواه خلقِ CHP کردها برنامه‌ريزي شده و بخشي از فعاليت‌هاي متداوم نيروهاي توطئه‌گري است که از 1925 بدينسو در فعاليت مي‌باشند. نيروهاي توطئه‌گر در مقطع 1940-1925 از طرفي سعي داشتند قتل‌عام‌هايي را بر کردها اجرا نموده و از طرف ديگر به تقسيم کردستان در سال 1926 از طريق زور بسنده نکرده؛ بلکه برروي بخش عراق اين بار يک ملت‌گرايي سفيد کردي را بنيان مي‌نهند که آن را در موقعيت منجي نگه مي‌دارند.
درواقع هرکدام از اين تمامي پروواکاسيون‌ها، يک مرحله از مسيري هستند که به اسرائيل ختم مي‌شوند. مي‌توان همان چيز را درمورد ملي‌گرايي شيعي و بعث عربي نيز انديشيد. جريان‌هاي ملي‌گرايِ ملت‌گرا (ملي‌گرايي ديني نيز در اين چارچوب قرار مي‌گيرد) در خاورميانه هر اندازه ظاهرا خويش را صهيونيست ستيز و اسرائيل ستيز نشان دهند نيز، از نظر اونتولوژيك (از نظر ذهنيت برساخت به مثابه موجوديت) هرکدام يک نسخه‌ي ملي‌گرايي اسرائيل مي‌باشند. همانگونه که اديان تک‌خدايي يک مشتق و نسخه‌ي دين موسوي (تورات) مي‌باشند، تمامي ملي‌گرايي‌ها و ملت‌گرايي‌هاي موجود در گستره‌ي مدرنيته‌ي كاپيتاليستي نه‌تنها در سطح منطقه بلكه در سطح جهان، هرکدام يک نسخه‌ي ملي‌گرايي اسرائيلي مي‌باشند. اين ملي‌گرايي اسرائيل است که در مرکز کنترل ملي‌گرايي جهاني قرار دارد و ساير دولت‌ـ ملت‌ها و احزاب ملي‌گرا و ملت‌گرا هر اندازه در موقعيت مخالف آن ديده شوند نيز، از نظر اونتولوژيک از خدمت به «نيروي مادري کنترل‌کننده» نمي‌توانند رهايي يابند. زيرا نظام (ملي‌گرايي و دولت‌ـ ملت گرايي) بر اين اساس برساخته شده است. دولت‌هاي ياغي‌اي كه از اوامر نيروي هژمونيك سرمي‌پيچند، به شكلي از اشكال بر سر راه آورده مي‌شوند؛ عاقبت تراژيك صدام حسين كه از به رسميت نشناختن نظام و مخالفت با آن به شيوه‌اي غلط سرچشمه مي‌گرفت، نمونه‌اي جالب و اثبات‌كننده در اين موضوع مي‌باشد. حتي رئال سوسياليسمِ هفتاد ساله‌ي روسيه‌ي شوروي نيز در تحليل آخر در نتيجه‌ي دخالت نيروهاي برساختي دولت‌ـ ملت و كاپيتاليسم كه داراي موقعيت سرآمد در نظام هژمونيك بودند نتوانست از فروپاشي رهايي يابد. به اندازه‌اي كه ارزيابي صحيح نظام‌ها ضرورت دارد، سيستمانه بودن مخالفت با آن‌ها نيز به همين سبب اهميت دارد. در غير اينصورت نمي‌توان از تراژدي‌ها ممانعت به عمل آورد. اگر هفتاد سال از تأسيس يك نظام اشتباه‌آميز بگذرد نيز، عاقبتش خسران خواهد بود. به همين دليل مدرنيته‌ي دموكراتيك در برابر مدرنيته‌ي كاپيتاليستي جهت عراق و كردهاي عراق نيز حائز اهميت مي‌باشد. ما محكوم به تشكيل خرده دولت‌ـ ملت دين‌گرا و ملي‌گرا نيستيم. تنها هنگامي كه از پارادايم كور كننده‌ي ملي‌گرايي و دولت‌ـ ملت‌گرايي رهايي صورت بگيرد، جامعه‌ي حقيقي درك گرديده و دموكراتيك خواهد شد. همانگونه كه اين تعاريف كوتاه نيز نشان دادند تجزيه‌ي كردها از طريق تشكل‌هاي دولت‌ـ ملت عراق و سوريه، از نظر واقعيت جامعه‌ي ملي كردها سبب شده تا جامعه شكاف برداشته و راهگشاي خارج شدن از نهاد خويش گردد؛ ضربه‌اي بزرگ بر پيكر توسعه و تماميت يافتن جامعه‌ي ملي كرد را تشكيل داده است. اين نيز به نوعي همانند محروم نمودن بدن از يك دست و يك پا مي‌باشد. پيداست كه ممانعت از كردها جهت رسيدن به سطح جامعه‌ي ملي، رها نمودن‌شان بصورت ناقص و هميشه مجروح، تأمل با اهميت بر روي ترسيم مرزهاي عراق و سوريه و توسعه‌ي مدرنيته‌ي دموكراتيك در برابر مدرنيته‌ي كاپيتاليستي به مثابه مسئول آن را ضروري مي‌گرداند. در بحث از تماميت ملي كردها نبايد آن را بصورت دولت‌ـ ملت درك نمود بلكه بصورت برعكس بايد جامعه‌ي ملت دموكراتيك را از آن استنباط نمود. جهت اين منظور نيازي به مرزهاي خرده دولت‌ـ ملت‌هاي نوين نيست. نياز حياتي به تمامي فرهنگ‌هاي اجتماعي‌اي كه بصورت مختلط زندگي مي‌كنند و بويژه ساختارهاي دموكراتيك و اتونوم خلق‌هاي همسايه به مثابه رهيافت وجود دارد. بسيار نيك آشكار شده است كه خرده دولت‌ـ ملت‌هاي خاورميانه كه مدرنيته‌ي كاپيتاليستي آن‌ها را برساخته است، نمي‌توانند بصورت صلح‌آميز همزيستي كرده و جوامع خويش را خوشبخت نمايند. بجاي اين نظام، مدرنيته‌ي دموكراتيك كه آزادي و خودمديريتي و مساوات ميراث‌هاي فرهنگي هزاران ساله را مورد هدف قرار مي‌دهد، راه صحيح‌تر، بهتر و زيباتري جهت صلح اجتماعي و حيات سعادتمندانه مي‌باشد.



#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
kjar جامعه زنان آزاد شرق کوردستان pinned «درواقع هرکدام از اين تمامي پروواکاسيون‌ها، يک مرحله از مسيري هستند که به اسرائيل ختم مي‌شوند. مي‌توان همان چيز را درمورد ملي‌گرايي شيعي و بعث عربي نيز انديشيد. جريان‌هاي ملي‌گرايِ ملت‌گرا (ملي‌گرايي ديني نيز در اين چارچوب قرار مي‌گيرد) در خاورميانه هر اندازه…»
لە هەرێمی زوریخی سویسرا لە چوارچێوەی هەڵمەتی “ئازادی بۆ عەبدوڵا ئۆجالان، چارەسەر بۆ پرسی کورد” هەڵمەتی “١٠٠ هەزار پۆست کارت” بۆ ڕێبەری گەلی کورد عەبدوڵا ئۆجالان دەستیپێکرابوو، لە چوارچێوەی هەڵمەتەکەدا و بە پێشەنگایەتی ئەنجوومەنی ژنانی بێریتان نامە بۆ ئیمرالی ڕەوانە کرا.

بە مەبەستی ناردنی نامەکانیان، بە دەیان ژن لە بەردەم پۆستەخانەی زوریخ کۆبوونەوە و نامەیان بۆ ڕێبەری گەلی کورد عەبدوڵا ئۆجالان نوسی و ڕەوانەی دوورگەی ئیمرالیان کرد.

بەر لە چالاکیەکە دایکانی ئاشتی لەبەردەم پۆستەخانە لە لێدوانێکدا ڕایانگەیاند، ئازادی ڕێبەرایەتیمان، ئازادی گەلی کوردە، داوا لە هەموو لایەنگرانی ئازادی و ئاشتی دەکەین، کە خاوەنداری لەم هەڵمەتە بکەن.

#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
سخنرانی زینب بایزیدی عضو جامعه زنان ازاد شرق کوردستان در برلین به مناسبت نوروز. در این جشن گروهای زیادی از جمله افغان اکتیویسم، ارمنی، ایرانی و همچنین کژار در آن حضور داشته و راجب پیوند جنبش ژن ژیان ئازادی با نوروز امسال در روژهلات سخنی کوتاه کرده است.
ژن ژیان ئازادی

#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان
🆔 @KjarOfficialChannel
شب رفت و سپیده ی دل افروز رسید

شادابی و شوق و صبحِ بهروز  رسید

آرامش ِ دریا  و بهار و  گل و دشت

پلکی  بگشا،  هوایِ  نوروز رسید



#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
ربودن و گروگان گیری، سر به نیست کردن کودکان دختر و زنان به یکی از حربه های رژیم زن ستیز جمهوری اسلامی برای ایجاد رعب و وحشت و باز داشتن زنان از ادامه مبارزه بدل شده است.
اما دیر بازیست که زنان از دیوار قطور ترس عبور کرده اند و از هر فرصتی برای پیشبرد مبارزه استفاده می کنند.




#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
لە درێژەی کاردانەوەکان بەرامبەر بە هێرشی گرووپە نەژادپەرستەکانی نزیک لە دەوڵەتی تورکیا بۆسەر کوردان لە بەلژیکا، ئەمڕۆ سێشەممە ٧ی خاکەلێوە سەدان کوردستانی و ئازادیخواز لە شاری هامبورگی ئەڵمانیا هاتنە سەر شەقامەکان و فاشیزم و نەژادپەرستییان شەرمەزار کرد.

ئێوارەی یەکشەممە، ٥ی خاکەلێوە ئەندامانی گرووپە نەژادپەرستەکانی سەر بە دەوڵەتی تورکیا لە بەلژیکا هێرشیان کردە سەر کوردان. لەو هێرشانەدا ژمارەیەک هاوڵاتیی کورد بریندار بوون.



#کۆمەڵگەی_ژنانی_ئازادی_رۆژهەڵاتی_کوردستان

🆔 @kjarOffIcialChannel
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
مەراسمەیل نەرووزی وە جۆش و خروشێگ تایوت لە گووشە وە گووشەی ڕووژهەڵات کوردستان وەردەوامە. ئەمانێ لە ناوچەیل ئیلام مەراسمەگان تایوەتمەندی خاسێگ دێرید.

لە کارزان ئیلام وە هەزاران کەس کوو بینەسەو ، وە هەڵپەرکە و شادی نەورووز پیرووز کردنە.

#کۆمەڵگەی_ژنانی_ئازادی_رۆژهەڵاتی_کوردستان
🆔 @kjarOffIcialChannel
2024/09/28 13:20:48
Back to Top
HTML Embed Code: