Telegram Web Link
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
خندیدن مخالفان رژیم به ریش برگزارکنندگان سیرک انتخابات

یک شهروند مخالف جمهوری اسلامی در لندن لایو اینستاگرامی از ورود خود به محل رأی‌گیری سیرک انتخابات را در رسانه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته است.

@KayhanLondonChannel
نخستین ضرب شست خامنه‌ای به پزشکیان؛ لغو نشست خبری با خبرنگاران داخلی و خارجی!

- نشست مسعود پزشکیان با خبرنگاران در ابتدا قرار بود امروز شنبه ۱۶ تیرماه ساعت ۳ بعد از ظهر در سالن آمفی تئاتر ۳۰۰ نفره مرکز اجلاس سران برگزار شود اما بعد به خبرنگاران اعلام شد این نشست در محل قبر خمینی خواهد بود.

- علی خامنه‌ای در پیامی که پس از اعلام نتیجه نهایی انتخابات داد به مسعود پزشکیان تأکید کرده بود که باید در «ادامه راه شهید رئیسی» گام بردارد.

- با توجه به اختلافاتی که میان سه نامزد اصلی انتخابات، مسعود پزشکیان، سعید جلیلی و محمدباقر قالیباف، وجود داشت ممکن است روزهای آینده روزهای پرتنشی در درون نهادهای حکومتی و به ویژه مجلس شورای اسلامی باشد.

https://kayhan.london/1403/04/16/353448/
احمد وحیدی: ادعای «مهندسی انتخابات» روی مشارکت مردم اثر منفی گذاشت

سردار پاسدار احمد وحیدی وزیر کشور جمهوری اسلامی در مصاحبه با وبسایت «دفاع‌پرس» که شنبه ۱۶ تیرماه منتشر شد با رد ادعای «مهندسی انتخابات» گفت: «جریانی در خارج از کشور به صورت مشخص دنبال این بودند که بحث تقلب را کلید بزنند.»

وی همچنین با اشاره به اینکه تحلیل‌های غلط و نادرست در مورد سلامت انتخابات روی مشارکت مردم «اثر منفی» گذاشت، ادعا کرد، این در حالیست که در سراسر کشور با تمام دقت تلاش‌ شد که حتا یک رأی هم جابجا نشود.

وحیدی افزود، «کسانی که در جهت زیر سوال بردن سلامت انتخابات صحبت کردند باید به خودشان بیایند.»

@KayhanLondonChannel
واکنش وزیر خارجه اسرائیل به تحریم انتخابات حکومتی: مردم ایران در پیامی روشن اعلام کردند که خواستار تغییر رژیم هستند

-در شرایطی که مقامات و رهبران کشورهای منطقه در پیام‌های رسمی پیروزی مسعود پزشکیان در انتخابات حکومتی را به او و علی خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی تبریک گفتند، اسرائیل در کنار اکثریت مردم ایران ایستاد و وزیر خارجه این کشور اعلام کرد خواست اصلی مردم ایران سرنگونی آیت‌‌الله‌هاست.

-یسرائیل کاتز با اشاره به تکرار مشارکت پایین مردم در دومین مرحله رأی‌گیری در روز شنبه هفتم ژوئیه (۱۶ تیرماه) در «ایکس» نوشت: «مردم ایران از طریق انتخابات، پیامی روشن درباره خواسته‌هایشان برای تغییر و مخالفت با رژیم آیت‌الله ارسال کردند».

-دولت‌های غربی ترجیح دادند فعلا در اینباره سکوت کنند هرچند نبیلا مسرالی سخنگوی جوزپ برول مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، شنبه ۱۶ تیرماه با انتشار پیامی در «ایکس» پیروزی مسعود پزشکیان را تبریک گفت و عنوان کرد: «ما در راستای سیاست کلیدی تعامل اتحادیه اروپا آماده تعامل با دولت جدید ایران هستیم».

-حسن نصرالله خطاب به پزشکیان گفت: «ما در حزب‌الله و جنبش‌های مقاومت، ایران را پشتوانه‌ای قوی و همیشگی برای مقاومت و مستضعفان می‌دانیم».

https://kayhan.london/1403/04/17/353483/
بدون شرح

طرح از محمد رنجبر

@KayhanLondonChannel
بازی شکست‌خورده‌ی خامنه‌ای با کارت ظریف

[دیدگاه / سیاوش پندار استاد علوم سیاسی]

- جدی شدن بازگشت ترامپ به کاخ سفید از یکسو و دومینوی شکست احزاب چپگرای اروپایی و حامی‌ مذاکره با جمهوری اسلامی از سوی دیگر و جایگزینی آنها با دولت‌هایی راستگرا که صلح و ثبات در خاورمیانه را برای رهایی از بحران مهاجرت در اروپا در اولویت سیاست خارجی خود می‌دانند، رژیم را به وحشت انداخته تا بلکه بار دیگر بتواند کارت ظریف را رو کرده و خود را حامی‌ گفتگو و مذاکره نشان دهد تا شاید غرب او را به حال خود رها کند.

- هرچند رژیم همه آنچه در سیاست خارجی برای ارائه دارد همان محمدجواد ظریف و لابی‌های متعدد او از نایاک تا دیگر خبرنگاران و تحلیلگرانی است که در مراکز مختلف اروپایی و آمریکایی از پول نفت ایران تغذیه می‌شوند تا اهداف رژیم اسلامی را به زبان غربی‌ها بیان کنند، اما به نظر نمی‌رسد اینبار این سیاست در مقابل احزاب و دولت‌های راستگرای اروپایی و دولت ترامپ جوابگو باشد.

- آنچه خامنه‌ای و تحلیلگران اطراف او متوجه نیستند تفاوت در راهبردها و اهداف احزاب چپ و راست غربی در حوزه سیاست خارجی است. ظریف و باندهای او اگرچه در دوره‌های قبل قادر به تاثیرگذاری بر سیاست‌های دولت‌های غربی بوده‌اند اما این تاثیرگذاری از زرنگی و خردمندی بیش از حد ظریف نبوده بلکه ناشی از خواست دولت‌های غربی برای یک خاورمیانه آشفته و در عین حال تحت کنترل بوده است.

https://kayhan.london/1403/04/17/353462/
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
راهپیمایی اعتراضی بازنشستگان فولاد: حسین حسین شعارشون، دروغ و دزدی کارشون

شماری از بازنشستگان شرکت فولاد در اصفهان روز یکشنبه ۱۷ تیرماه ۱۴۰۳ در اعتراض به وضعیت بد معیشتی خود و پایین بودن حقوق ماهانه دست به اعتراض زدند. آنها شعار می‌دادند «حسین حسین شعارشون، دروغ و دزدی کارشون.»

@KayhanLondonChannel
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تشکر پزشکیان از خامنه‌ای: اگر او نبود اسمم به راحتی از صندوق در نمی‌آمد!

مسعود پزشکیان روز شنبه ۱۶ تیرماه در اولین سخنرانی خود پس اعلام نتایج انتخابات در مقبره روح‌الله خمینی سخنرانی کرد و گفت: «اول باید از خامنه‌ای تشکر کنم، قطعا اگر او نبود، تصور نمی‌کنم به این راحتی اسم من از صندوق‌ها در می‌آمد.»

@KayhanLondonChannel
گلوله جنگی و ساچمه‌ای
پاسخ جمهوری اسلامی به شهروندانی که برای آزادی و حقوق اولیه‌ی انسانی اعتراض می‌کنند



صدف باغبانی یکی از شهروندانی که در جریان جنبش ملی ۴۰۱ مورد حمله سرکوبگران قرار گرفت عکس‌هایی از بدن مجروح از گلوله‌های ساچمه‌ای خود را در اینستاگرام منتشر کرده است.
وی در توضیح نوشته است:
«سال‌ها در کشوری زندگی کردم که برای تمام رفتارهام مجازاتم کردند و حرف‌های زیادی پشت سرم زدند اما حالا می‌خواهم یکبار برای همیشه این خشم را فریاد بزنم و بگویم که تنِ من و جنسیت من هنجار نیستند که سال‌ها با هر کاری که کردم بهم گفتید «هنجارشکنی نکن».
این من
این تنِ من
غرق در هنجارهایی که شما شکستید.»

@KayhanLondonChannel
گفتگویی درباره ریشه‌های جشن تیرگان

- در ایران باستان جشن‌ها معمولاً حول دو عنصر آب و آتش برگزار می‌شدند. مهمترین جشن‌­های آتش عبارتند از جشن سده، جشن مهرگان و چهارشنبه سوری. محور همه این جشن‌ها آتش است و مردم گرد آتش می‌­آیند و با آواز و موسیقی می­‌رقصند.

- جشن تیرگان عملاً بارزترین جشن آب است و مراسم آن بین تمام اقوام ایرانی، از آذربایجان گرفته تا کرمان و یزد، مشترک است. مردم روی همدیگر آب می‌پاشند و به دست‌ها و صورت خود آب می‌زنند. در این ایام هوا در ایران گرم است و به این ترتیب آب پاشیدن تجلّی عطش و خواسته‌ ما از طبیعت است. این نمادی است از لطف طبیعت که آب را به ما تقدیم می‌کند.

https://kayhan.london/1403/04/17/353420/
سلام «گرگ‌‌های خاکستری» در «استادیوم المپیک» برلین؛ نفرت‌پراکنی و شعارهای فاشیستی بعد از باخت تیم ترکیه در مقابل تیم هلند

-ده‌ها نفر از هواداران تیم فوتبال ترکیه که شنبه شب ۱۶ تیرماه برای تشویق تیم‌شان مقابل تیم هلند در مرحله یک چهارم نهایی مسابقات جام ملت‌های اروپا به استادیوم المپیک برلین رفته بودند، در شروع مسابقه وقتی سرود ملی ترکیه پخش شد برخلاف قوانین، دست‌هایشان را به علامت سلام «گرگ‌های خاکستری» بالا بردند.

-رجب‌طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه و همسرش برای تماشای مسابقه فوتبال این تیم مقابل هلند به برلین سفر کرده بودند. روزنامه «بیلد» در گزارش خود از این رویداد اشاره کرد که پشت سر اردوغان، مسعود اوزیل بازیکن سابق ترک‌تبار تیم ملی آلمان نشسته بود که قبلاً با خالکوبی گرگ روی بدنش سابقه تحریک هواداران این تیم را داشت.

- مهاجران و پناهجویان عرب‌تبار ضداسرائیل نیز با پرچم‌های فلسطین و شهروندان جمهوری آذربایجان هواداران ترکیه را همراهی می‌کردند. در مقابل اما پناهجویان سوری مخالف رژیم بشار اسد که در آلمان ساکن‌اند در حالی که پرچم‌های اپوزیسیون سوریه را در دست داشتند در خیابان‌ها راه افتادند و شعار «بای- بای ترکیه» سر دادند. این اقدام سوری‌های مخالف اسد در شهرهای مختلف آلمان تُرک‌‌تبارها را خشمگین کرد تا جایی که آنها که خود یا تبار مهاجر دارند و یا در همین سال‌های اخیر به آلمان آمده‌اند، در شعارهای خود خواستار اخراج مهاجران و پناهجویان عرب از این کشور شدند!

https://kayhan.london/1403/04/17/353496/
مأمور مسلح کنار مزار مجیدرضا رهنورد کشیک می‌دهد

در شبکه‌های اجتماعی تصویری منتشر شده که بر اساس آن گفته می‌شود مأموران حکومتی اطراف مزار مجیدرضا رهنورد کشیک می‌دهند.
مجیدرضا رهنورد از بازداشت‌شدگان خیزش ۱۴۰۱ در روز ۲۱ آذر ۱۴۰۱ کمتر از یک ماه بعد از بازداشت اعدام شد.
رهنورد بر روی ساعد چپ خود نماد ملی شیر و خورشید را خالکوبی کرده بود که در حبس ابتدا شکنجه‌گران این نقش را سوزاندند و سپس همین دست وی را شکستند.

@KayhanLondonChannel
کیهان هفته شماره ۴۶۹ از انتشارات آنلاین کیهان لندن منتشر شد.

ورق بزنید:
https://kayhan.london/fa/newspaper-online/No.469/

دانلود کنید:
https://kayhan.london/fa/newspaper-online/No.469/files/download/KayhanLondon-No.469.pdf

کیهان لندن از چهل سال پیش صدای حقوق مردم ایران است.

برای کیهان شما، کیهان لندن، رویدادها فقط «خبر» نیستند بلکه واقعیات گاه فجیعی هستند که میبایست با تغییر وضعیت موجود، تغییرشان داد. نخستین گام هر تغییر، روشنگری و آگاهیست!

کیهان شما کیهان لندن

https://kayhan.london/

کیهانِ خودتان را در رسانه‌های اجتماعی دنبال کرده و به دیگران معرفی و توصیه کنید:

اینستاگرام
https://www.instagram.com/kayhanlondon

تلگرام
https://www.tg-me.com/KayhanLondonChannel

فیسبوک
https://www.facebook.com/kayhanlondon

ایکس
https://x.com/KayhanLondon

یوتیوب
https://www.youtube.com/c/KayhanLondonOnline

https://kayhan.london/?p=353471

@KayhanLondonChannel
صندوق!

©کیهان لندن
کارتون‌ از احمد بارکی‌زاده

https://kayhan.london/1403/04/17/353472/

@KayhanLondonChannel
عکس هفته
سیرک انتخابات با انتصاب رئیس دولت حکومت اقلیت به پایان رسید

مسعود پزشکیان همانطور که پس از سقوط مشکوک هلی‌کوپتر سید ابراهیم رئیسی و وزیر خارجه اش حسین امیر عبداللهیان، پیش بینی می‌شد، به عنوان رئیس جمهوری اسلامی اقلیتی ناچیز تازه آنهم با آمارسازی و آرای دروغین از صندوق رژیم بیرون آمد.

محمد جواد ظریف وزیر خارجه دو دولت حسن روحانی برای جا انداختن پزشکیان در افکار عمومی در داخل و خارج خیلی حرص و جوش خورد و لودگی نیز کرد از جمله گذاشتن دو گوش دراز برای رئیس جمهوری اسلامی پس از شرکت در دومین دور سیرک انتخابات که جمعه ۱۵ تیرماه ۱۴۰۳ برگزار شد.
آنهم در حالی که اکثریت قاطع ملت ایران هر دو دور سیرک انتخابات را تحریم کردند.

https://kayhan.london/1403/04/17/353453/

@KayhanLondonChannel
بازداشت هشت نفر در راسک به اتهام حمله به ماشین حامل صندوق اخذ رأی

-اداره کل وزارت اطلاعات سیستان و بلوچستان روز یکشنبه ۱۷ تیرماه از بازداشت هشت نفر در ارتباط با حمله به ماشین حامل صندوق رأی شهر جکیگور در شهرستان راسک در جنوب این استان خبر داد.

-گفته می‌شود این افراد بامداد ۱۵ تیرماه یعنی چند ساعت پیش از آغاز دور دوم انتخابات بازداشت شده‌اند.

-در بیانیه اداره‌ کل اطلاعات سیستان‌ و بلوچستان که متن آن در خبرگزاری ایرنا منتشر شد، آمده که عوامل این حمله «طی چند مرحله در نقاط مختلف و مخفیگاه‌های متعدد» شناسایی و دستگیر شدند و در زمان دستگیری «چند قبضه سلاح و مهمات مربوطه، نارنجک، بی‌سیم دستی و مقادیر قابل توجهی مواد منفجره» همراه آنان کشف و ضبط شده است.

-در حمله به ماشین حامل صندوق رأی در سیستان و بلوچستان سرباز وظیفه فرهاد جلیل و گروهبان یکم مرزبانی ابراهیم مرمزی کشته شدند.

- همزمان با این رویدادها پایگاه خبری «حال وش» گزارش داد روز جمعه ۱۵ تیرماه ۱۴۰۳، مینی‌بوس حامل صندوق‌های رای که قصد داشت از نمازگزاران مسجد «صدیق اکبر» سراوان پس از اتمام نماز رأی جمع‌آوری کند به آتش کشیده شد.

https://kayhan.london/1403/04/17/353517/
و... نتیجه‌ی... شعبده‌بازی این دوره از سیرک انتخابات...

کارتون از بهنام محمدی

https://kayhan.london/1403/04/17/353525/
صف‌های روشن و تنها خاکریز

سیرک انتخابات تیرماه ۱۴۰۳ در دو دور به پایان رسید. رفتار عمومی را که با عدم حضور مردم به نمایش درآمد با هیچ عدد و آمارسازی نه از چشم جامعه و نه از نگاه جهان نمی‌توان پنهان کرد.

جمهوری اسلامی همزمان با از دست دادن مردم و پایگاه اجتماعی خود و ریزش‌های درونی که تحمل می‌کند، هنوز از حلقه‌ای وفادار در درون و بیرون خویش برخوردار است.

در آنسو اما اکثریتی متنوع از اقوام و مذاهب و عقاید سیاسی گوناگون قرار دارند که ممکن است مدافع پهلوی و یا مخالف پهلوی باشند؛ ممکن است مخالف جمهوری یا مخالف پادشاهی باشند اما قاطعانه ضد جمهوری اسلامی هستند؛ به هیچ قیمتی اصلاح‌طلب نیستند و به دنبال براندازی و سپردن جمهوری اسلامی به زباله‌دان تاریخ‌اند.

نکته مهم این است: تنها خاکریز بین مشروعه و مشروطه، بین «ایران اسلامی» و ایران نوین، بین گذشته و آینده، نه جمهوری اسلامی بلکه انقلاب ۵۷ است و همه شواهد نشان از عبور جامعه از این خاکریز دارد که رژیم اسلامی معلول آن است. وفاداری به آن انقلاب ارتجاعی راهگشا نیست!

سرمقاله از الاهه بقراط

https://kayhan.london/?p=353449

@KayhanLondonChannel
Kayhan.London.Channel کیهان لندن
صف‌های روشن و تنها خاکریز سیرک انتخابات تیرماه ۱۴۰۳ در دو دور به پایان رسید. رفتار عمومی را که با عدم حضور مردم به نمایش درآمد با هیچ عدد و آمارسازی نه از چشم جامعه و نه از نگاه جهان نمی‌توان پنهان کرد. جمهوری اسلامی همزمان با از دست دادن مردم و پایگاه…
صف‌های روشن و تنها خاکریز

سیرک انتخابات تیرماه ۱۴۰۳ در دو دور به پایان رسید. رفتار عمومی را که با عدم حضور مردم به نمایش درآمد با هیچ عدد و آمارسازی نه از چشم جامعه و نه از نگاه جهان نمی‌توان پنهان کرد: اقلیتی بین ده تا ۱۵ درصد که از همه امکانات از جمله ابزار رسانه و سرکوب برخوردار است در برابر اکثریت قاطع بین هشتاد تا نود درصد که امکانی جز تلاش‌های مدنی از جمله تحریم رژیم در اختیار ندارد.

اکنون صف‌بندی‌های سیاسی با جابجایی برخی نیروها از همیشه روشن‌تر است و تصویری را به نمایش می‌گذارد که سرانجام فعل و انفعالات اجتماعی را به سوی رویدادهای تعیین‌کننده هدایت خواهد کرد.

جمهوری اسلامی همزمان با از دست دادن مردم و پایگاه اجتماعی خود و ریزش‌های درونی که تحمل می‌کند، هنوز از حلقه‌ای وفادار در درون و بیرون خویش برخوردار است که تا آخرین لحظه مقاومت خواهند کرد. بخشی از این حلقه از نظر مذهبی و عقیدتی با رژیم خواهد ماند. بخشی دیگر اما از نظر سیاسی و در دفاع از انقلاب ۵۷ و نه الزاما برای جمهوری بلکه علیه پادشاهی و پهلوی تا آخر با این رژیم خواهد ماند. این وفاداری برای اینان علاوه بر منافع احتمالی اقتصادی، جنبه‌ی «ناموسی» و «حیثیتی» پیدا کرده است. اینان عبارتند از یک اقلیت متشکل از افراد مذهبی و ملی- مذهبی و چپ و قوم‌گرا و تجزیه‌طلب که با گرایش‌هایی مختلط از غربگرایی تا ضدغربی و طرفدار روسیه و چین، در عمل به دنبال حکومت فرقه‌ای مانند خود جمهوری اسلامی یا جمهوری‌های خلقی و یا مشابه جمهوری‌های عراق و لبنان هستند.

در آنسو اما اکثریتی متنوع از اقوام و مذاهب و عقاید سیاسی گوناگون قرار دارند که ممکن است مدافع پهلوی و یا مخالف پهلوی باشند؛ عمدتا غربگرا هستند اما ضدغربی نیز در میان آنها دیده می‌شود؛ ممکن است مخالف جمهوری یا مخالف پادشاهی باشند اما قاطعانه ضد جمهوری اسلامی هستند؛ به هیچ قیمتی اصلاح‌طلب نیستند و به دنبال براندازی و سپردن جمهوری اسلامی به زباله‌دان تاریخ‌اند. این اکثریت به دنبال آزادی و امنیت و رفاه در یک میهن آباد و در صلح با همه کشورهای منطقه و جهان است. همبستگی ملی بین این اکثریت شکل گرفته و آلترناتیو را نیز همین نیروی متکثر با رهبری شاخص ارائه می‌دهد.

تکلیف گروه اول که حامی جمهوری اسلامی است مشخص است؛ در میان گروه دوم که اکثریت مخالف جمهوری اسلامی هستند اما نیرویی نیز وجود دارد که پیشینه‌اش به دفاع از اصلاح‌طلبی رژیم می‌رسد و اگرچه از نظام عبور کرده اما همچنان به انقلاب۵۷ وفادار است. به نظر می‌رسد واقعیت این نیرو را مجبور کرده که به این نتیجه برسد که نمی‌توان مدافعان پادشاهی و پهلوی را نادیده گرفت. اینها همان کسانی هستند که در نمایش انتخابات اخیر نیز شرکت نکردند. رأی ندادن آنها اگرچه در شمار واقعی آرا و همچنین عددسازی رژیم نقشی بازی نمی‌کند، اما برای آینده و اعتمادی که به اعتبار این تحریم پیدا کرده‌اند، اهمیت دارد!

نکته مهم این است: تنها خاکریز بین مشروعه و مشروطه، بین «ایران اسلامی» و ایران نوین، بین گذشته و آینده، نه جمهوری اسلامی بلکه انقلاب ۵۷ است و همه شواهد نشان از عبور جامعه از این خاکریز دارد که رژیم اسلامی معلول آن است. وفاداری به آن انقلاب ارتجاعی راهگشا نیست!

سرمقاله از الاهه بقراط

https://kayhan.london/?p=353449

@KayhanLondonChannel
2024/10/02 18:24:18
Back to Top
HTML Embed Code: