Telegram Web Link
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
انتقال تجهیزات نظامی از زاهدان به شهرهای دیگر استان

جمعه ۱۶ شهریور ۱۴۰۳ «حال وش» با انتشار این ویدئو به نقل از منابع خود نوشت که از ظهر پنجشنبه ۱۵ شهریورماه، چندین دستگاه کانتینر و تریلی حامل خودرو‌های زرهی، تویوتا لندکروز، آمبولانس و خودرو‌های شامل امکانات پزشکی (بیمارستان سیار) و تجهیزات نظامی با اسکورت چندین خودرو نظامی تویوتا هایلوکس مسلح از زاهدان به سمت شهرهای خاش، ایرانشهر، سرباز، سراوان و چابهار حرکت می‌کرده‌اند.

@KayhanLondonChannel
رئیس سازمان بورس استعفا کرد؛ ساختار فسادپرور اما همچنان پابرجاست!

- مجید عشقی در حالی استعفا داده که مدعی شده شورای عالی بورس بر اساس ماده چهار قانون اوراق بهادار مسئولیت تعیین حقوق و دستمزد مزایای هیئت مدیره سازمان بورس را بر عهده دارد، این مبالغ هم بر اساس مصوبه شورا پرداخت شده است.

- اسناد منتشر شده نشان می‌دهد بر اساس مصوبه‌ای از سوی اعضای هیئت مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار، آنها در مجموع ۱۰/۵ میلیارد تومان با نرخ ۴ درصد و دوره بازپرداخت ۱۰ ساله به خودشان وام داده‌اند!

- در ماه‌های گذشته و در پی ریزش‌های مداوم شاخص و خروج سنگین پول از بازار، برخی سهامداران چندین بار با تجمع مقابل سازمان بورس خواستار برکناری مجید عشقی شده بودند.
https://kayhan.london/1403/06/17/357995/
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
بحران شدید نظام در دوران ترامپ؛
حسین سلامی: در تقاطع تحریم، کرونا، تهدید و انزوای بین‌المللی بودیم

حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در جریان بازدید مسعود پزشکیان از «قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء» که شنبه ۱۷ شهریورماه انجام شد، به تشریح مشکلات و بحران‌هایی پرداخت که جمهوری اسلامی در دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ با آن روبرو بود.
فرمانده سپاه با اشاره به شیوع کرونا، تحریم‌های شدید بین‌المللی، کشته شدن قاسم سلیمانی و مقابله با صدور نفت ایران عنوان کرد که «ترامپ دست‌کمی از کرونا نداشت.»
وی توضیح داد: «در بحران شدیدی بودیم، سردار سلیمانی را ترور کرده بودند، هواپیمای اوکراینی سقوط کرده بود، کرونا غالب شده بود، تحریم اقتصادی را در حداکثر درجه ممکن اعمال می‎‌کردند و تلاش می‌کردند ما را در انزوای سیاسی قرار بدهند.»
سلامی همچنین در بخشی از سخنانش با اشاره به اینکه اسرائیل به شکلی مرموزانه نفتکش‌های جمهوری اسلامی را هدف قرار می‌داد تا صادرات نفت ایران را مختل کند، گفت: «اسرائیل ۱۴ کشتی ایران را زد؛ ما هم ۱۲ کشتی اسرائیل را زدیم!»

@KayhanLondonChannel
چراغ سبز پوتین به علی‌اف برای ایجاد «کریدور زنگزور»؛ زور علی خامنه‌ای و نظام‌اش هرگز به دفاع از منافع ملّی ایران نمی‌رسد

-حمایت ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه از طرح جمهوری آذربایجان برای تقویت گذرگاه «زنگزور» در مرز میان ایران و ارمنستان با واکنش برخی مقام‌های حکومت روبرو شده است.

-ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه اخیراً اعلام کرد، کریدور زنگزور مسیری است که می‌تواند قلمرو اصلی جمهوری آذربایجان را به منطقه نخجوان از طریق استان سیونیک ارمنستان متصل کند.

-عباس عراقچی وزیرخارجه جمهوری اسلامی ۱۵ شهریورماه در واکنش به مواضع روسیه، بدون نام بردن از هیچ دولتی با لحنی محتاطانه گفت، «هر تهدیدی علیه تمامیت ارضی همسایگان ما، یا ترسیم دوباره مرزها، چه در شمال باشد، چه در جنوب، چه در شرق و چه در غرب، کاملا غیرقابل‌قبول است و برای ایران خط قرمز به شمار می‌رود.»

-وبسایت «تابناک» نزدیک به محسن رضایی فرمانده سابق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در این ارتباط نوشت «روسیه بر سر زنگزور، ایران را به آذربایجان فروخت.» روزنامه «جمهوری اسلامی» چاپ تهران نیز با اشاره به اینکه «روس‌ها قابل اعتماد نیستند» از مسعود پزشکیان و دولت‌ خواست که خنجر روس‌ها را کُند کنند!

-حشمت‌الله فلاحت‌پیشه رئیس سابق کمیسیون امنیت ملّی مجلس شورای اسلامی که سرسختانه رابطه با آمریکا را به مصلحت نظام می‌داند، در واکنش به تلاش روسیه برای ایجاد کریدور زنگزور عنوان کرد: «زنگزور حمله پیشدستانه پوتین برای جلوگیری از احتمال شکل‌گیری کانال‌های ارتباطی دولت جدید ایران و آمریکا است.»
https://kayhan.london/1403/06/17/358003/
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
تجمع سراسری پرستاران در چند شهر ایران

پرستاران در اعتراض به مشکلات صنفی و پرداخت تحقیرآمیز ارقامی ناچیز به عنوان «معوقات مزدی» روز شنبه ۱۷ شهریورماه ۱۴۰۳ در شهرهای مختلف از جمله اصفهان، کاشان و قم تجمع اعتراضی برگزار کردند.

@KayhanLondonChannel
توجیه بلبشوی کمبود بنزین در شمال؛ معاون اجرایی پس از بهانه‌تراشی و فرافکنی برکنار شد!

- ادعای «تعطیلی ساعتی» پمپ‌بنزین‌‌ها در حالی از سوی معاون اجرایی عامل شرکت‌ ملی پخش فرآورده‌های نفتی مطرح شده که نماینده رشت در مجلس شورای اسلامی گفته در گیلان دو روز بنزین وجود نداشت و جایگاه‌داران اساسا تعطیل بودند.

- ساعاتی پس از آنکه کرامت ویس کرمی در صداوسیمای جمهوری اسلامی تعطیلی جایگاه‌های سوخت در شمال کشور را «ساعتی» اعلام و بهانه آن را پشت ترافیک ماندن نفتکش‌ها عنوان کرد، خبر برکناری او منتشر شد.

- افزایش شمار مسافران در شمال کشور که در پایان تعطیلات تابستانی و به دلیل تعطیلات مذهبی «وفات امام هشتم» شیعیان راهی شمال شدند، کمبود بنزین در کشور را بیش از پیش نمایان کرد.
https://kayhan.london/1403/06/17/358012/
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
زامبی‌های زنده در فیلادلفیا
|نگاهی از پنجره به اوضاع ایران و جهان|

تهیه و تنظیم از فرید خلیفی

چند سالی‌ست تصاویر افرادی که در منطقه کنزینگتون فیلادلفیا شبیه زامبی‌های زنده هستند خبرساز می‌شود. کنزینگتون در دهه ۱۹۸۰ به محل تولد باند مواد مخدر ایرلندی آمریکایی K&A معروف بود. با گذشت زمان دلالان خیابانی سیاه‌پوست و اسپانیایی‌تبار بخش بزرگی از تجارت مواد مخدر به ویژه هروئین، فنتانیل و کراک را در کنزینگتون در اختیار گرفتند.

در سال‌های اخیر خیابان‌ها و پارک‌های اطراف کنزینگتون به منطقه‌ای برای معتادان به مواد مخدر و افراد بی‌خانمان تبدیل شده. برخی معتادانی که حالت متفاوتی با معتادان به مواد سنتی دارند به وفور در کنزینگتون دیده می‌شوند. اثری که نتیجه مواد مخدر مصنوعی است. اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا DEA می‌گوید «فنتانیل» یک ماده افیونی قوی و بزرگترین تهدید ماده مخدر در منطقه فیلادلفیا است.

از پنجره تماشا کنید
https://youtu.be/hvKduvDRHlw

@KayhanLondonChannel
یک نماینده مجلس:
تشعشعات، آب آلوده و استرس معیشت باعث افزایش سرطان در ایران شده!

احمد آریایی‌نژاد عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به افزایش ابتلا به سرطان در ایران، گفته:‌ «وقتی بیماری‌های سرطان را در مناطق مختلف مورد بررسی قرار می‌دهیم، می‌بینیم که در هر منطقه عوامل متفاوتی باعث رواج بیماری شده، یعنی تشعشعات، مواد آلاینده کارخانه‌ها و حتی آب آلوده و نوع غذا تاثیرگذار است.»

وی در مصاحبه با وبسایت «شفقنا» که ۱۷ شهریورماه ۱۴۰۳ منتشر شد تأکید کرده: «استرس در زندگی»، «زمان ناکافی برای استراحت» ناشی از دوندگی مداوم برای تأمین معیشت از عوامل تشدید کننده سرطان است.

@KayhanLondonChannel
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
دل به تو دادم، فتادم به بند!

عباس شنبه‌زاده برادر حسین شنبه‌زاده فعال اجتماعی و ویراستار به مناسبت زادروز وی در ۱۷ شهریور، پیام وی از زندان اوین را به همراه بازخوانی ترانه معروف «بردی از یادم» از دلکش و ویگن در رسانه‌های اجتماعی منتشر کرده است.

حسین شنبه‌زاده که پیشتر در سال ۱۳۹۸ نیز به دلیل «فعالیت در شبکه‌های اجتماعی» دستگیر و به اتهام «توهین به مقدسات» و «توهین به رهبر جمهوری اسلامی» و «تبلیغ علیه نظام» به بیش از پنج سال زندان محکوم شده بود، در فروردین ۱۴۰۲ با عفو نوروزی آزاد شد.
وی بار دیگر ۱۵ خرداد ۱۴۰۳ در اردبیل بازداشت شد. گفته می‌شود دستگیری وی به دلیل گذاشتن یک نقطه در پایان جمله‌ی بی‌نقطه‌ی یک پست خامنه‌ای در شبکه «ایکس» بوده است.
روزنامه‌های داخلی ۱۰ شهریور خبر دادند که دادگاه بدوی حسین شنبه‌زاده را با اتهامات مشابه دستگیری اول در سال ۹۸، به ۱۲ سال حبس و ۵۰ میلیون تومان جریمه محکوم کرده که مدت ۵ سال از این حکم قابل اجراست.

@KayhanLondonChannel
دختران ایران در دهه ۳۰ خورشیدی

@KayhanLondonChannel
برنامه هسته‌ای ایران از دوران پهلوی تا امروز

- در سال 1955 معاهده‌ی «مودّت، همکاری‌های اقتصاد، و حقوق کنسولی» بین ایران و آمریکا منعقد شد. این قرارداد زیربنای کلیه همکاری‌های اقتصادی و دیپلماتیک با آمریکا شد. جالب است بدانید که در سال 1980، وقتی دانشجویان "خط امام" از دیوار سفارت آمریکا بالا رفتند، آمریکا بر مبنای همین قرارداد، جمهوری اسلامی را به دادگاه بین‌المللی برد که محکوم و بر همین اساس و دو و نیم میلیارد دلار از دارایی‌های ایران در آمریکا مسدود شد. بخش‌هایی از این مبلغ به عنوان غرامت به گروگان‌های اشغال سفارت آمریکا در تهران پرداخت شد.

- شاه فقید در سال ۱۹۵۹ و پس از انتقال مرکز تحقیقات هسته‌ای سِنتو از عراق به ایران، تصمیم گرفت یک مرکز تحقیقات هسته‌ای در دانشگاه تهران تأسیس نماید و با آمریکا وارد مذاکرات در این رابطه شد. در چارچوب برنامه «اتم در خدمت صلح» قرارداد خرید یک راکتور تحقیقاتی هسته‌ای با آمریکا بسته شد و در سال ۱۹۶۷ یک رآکتور اتمی تحقیقاتی در امیرآباد شمالی راه‌اندازی شد که هنوز هم مشغول کار است.

- در سال ۱۹۶۸ شاه فقید نامه‌ای به مجمع عمومی سازمان ملل ‌ارسال نمود و پیشنهاد «خاورمیانه‌ای عاری از سلاح‌های هسته‌ای» را ارائه کرد. ولی با عدم همکاری آمریکا مواجه شده و به جایی نرسید. دلیل نوشتن این نامه این بود که او خبردار شده بود که اسرائیل در سال ۱۹۶۷ به سلاح هسته‌ای دست یافته و نتیجه گرفته بود که این امر به رقابت تسلیحاتی در خاورمیانه می‌انجامد که خیلی خطرناک است.

- در سال ۱۹۷۴ نیز شاه فقید مجدداً نامه‌ای به مجمع عمومی سازمان ملل نوشته، و خواستار «خاورمیانه‌ای عاری از سلاح‌های هسته‌ای‌» شد. ولی باز با عدم همکاری آمریکا روبرو شد و به جایی نرسید. در آن سال هم هندوستان بمب اتمی خود را آزمایش کرده بود که متعاقباً پاکستان نیز همین مسیر را طی نموده، و به سلاح‌ هسته‌ای دست یافت.
https://kayhan.london/1403/06/18/357956/
چرا باید فقط به ایران بیندیشیم؟

[دیدگاه / دکتر محمود مسائلی کارشناس حقوق بین‌الملل]

- از زمانی که دیوان‌های نورنبرگ و توکیو شکل گرفت، ضرورت قانونی ساختن تنبیه کسانی که سهمناک‌ترین جنایات را علیه انسان‌های بی‌گناه مرتکب شده‌اند، آغاز شد. پیش از این، بجز قواعد عرفی نانوشته، قوانین حقوقی بین‌الملل فاقد هرنوع ضابطه قانونی خاصی بودند که به موجب آن بتوان این جنایتکاران را محاکمه و مجازات کرد.

- از پایان جنگ جهانی دوم و دادگاه نورنبرگ و توکیو تا برپایی دیوان‌های موقت کیفری برای محاکمه و مجازات جنایتکارانی که موجبات خونریزی‌های گسترده‌ای در منطقه بالکان و روآندا را باعث شدند، قاعده «محاکمه و یا مسترد نمایید» همچنان در بوته ابهام باقی ماند. بنابراین، پایان جنگ سرد و تحولات بعدی را باید به عنوان نقطه شروع نوینی برای خلع مصونیت جنایتکاران در نظر گرفت. اینگونه تحولات امیدوارکننده در نهایت در مقاوله‌نامه رم، اساسنامه دادگاه کیفری بین‌المللی، تجلی یافتند.
https://kayhan.london/1403/06/18/357658/
چیا چقدر خاصیت دارد؟
|نگاهی از پنجره به اوضاع ایران و جهان|

تهیه و تنظیم از فرید خلیفی

آمریکای مرکزی و جنوبی مملو از شگفتی‌های باستانی است. یکی از این شگفتی‌ها غذایی گیاهی‌ست که حتا تا اواخر قرن بیستم اروپایی‌ها توجه زیادی به آن نشان نداده بودند. پیش از آنکه پای اروپایی‌ها به قاره آمریکا برسد، «آزتک‌ها» تمدن آمریکای میانه بودند. مردمانی که هنر و معماری فاخر داشتند و در نجوم و حقوق و حکومت‌داری به پیشرفت رسیده بودند.

امپراتوری آزتک محیط مرطوب درّه مکزیک را که دریاچه‌ها و باتلاق‌های فراوان داشت، به باغ‌های بسیار حاصلخیز برای پرورش گیاهان تبدیل کرده بود. در این میان گیاهی با گل‌های بنفش از اصلی‌ترین محصولات کشاورزی آزتک‌ها بود که به آن «چیا» می‌گفتند. آنقدر با ارزش بود که ساکنان ۲۱ ایالت از ۳۸ ایالت آزتک چیا را به عنوان خراج سالانه می‌دادند.

از پنجره تماشا کنید
https://youtu.be/CigIMBDPzXA
مسعود رهنما، عمری در خدمت تئاتر و سینما

مسعود رهنما بازیگر توانای تئاتر و سینما از ۱۲ سالگی روی صحنه حضور دارد و اولین جایزه‌اش را در دوران دبیرستان برای نقش‌آفرینی در تئاتر دریافت کرد. امروز خانه او در وین، پایتخت اتریش، موزه کوچکی از جوایزی است که در این سال‌های مهاجرت اجباری در کشورهای مختلف برای فعالیت‌هایش در تئاتر و سینما دریافت کرده است.

احمد رأفت با مسعود رهنما که برای ایفای نقشی در کار جدید داریوش رضوانی با اقتباس از شاهکار ایرج پزشکزاد با عنوان «عمارت دائی‌جان» به لندن سفر کرده، گفتگوئی انجام داده است و بیش از پنج دهه فعالیت در زمینه تئاتر، سینما و تلویزیون در ایران و در خارج از مرز‌ها را با او مرور کرده است.

«عمارت دائی‌جان» در روزهای ۱۴ و ۲۱ سپتامبر در تئاتر Artdepot به روی صحنه خواهد رفت.
https://youtu.be/u9_kkkILbDI
شیر افق‌های جشنواره ونیز به فیلم «شاهد» نادر ساعی‌ور اهدا شد

احمد رأفت

-هشتادویکمین جشنواره سینمائی ونیز شنبه ۱۷ شهریور با انتخاب بهترین‌ها در بخش‌های مختلف به پایان رسید. «شاهد» ساخته نادر ساعی‌ور برنده جایزه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران در بخش «افق‌های گسترش‌یافته» جشنواره شد.

-«هرکجا، هر زمان» ساخته میلاد تنگشیر کارگردان ایرانی ساکن ایتالیا که در بخش «هفته منتقدین» حضور داشت نیز جایزه بهترین اثر مستقل این بخش را به دست آورد.

-شیر طلائی جشنواره امسال به «اتاق بغلی» پدرو آلمودوار، کارگردان سرشناس اسپانیایی با بازیگری جولین مور و ایلدا سویینتون اهدا شد.

-نیکول کیدمن، ستاره استرالیایی، برنده جایزه بهترین بازیگر زن برای فیلم «دختربچه» و ونسان لیندون بازیگر فرانسوی فیلم «پسر ساکت» جایزه بهترین بازیگر مرد را دریافت کرد.
https://kayhan.london/1403/06/18/358035/
آغاز موج دیگری از اعتراضات پرستاران؛ یک فعال صنفی می‌گوید مشکلات با پرداخت معوقات حل نمی‌شود

- پرستاران و کادر درمان در چند شهر ایران از جمله اصفهان و قم و کاشان روز شنبه ۱۷ امرداد در اعتراض به پرداخت وجوهی ناچیز به حساب پرستاران به عنوان پرداخت معوقات، موج جدیدی از اعتراضات صنفی را آغاز کردند.

- شورای هماهنگی اعتراضات پرستاران همزمان با تجمعات سراسری پرستاران در چند شهر ایران اعلام کرد مقامات جمهوری اسلامی «مطالبات و خواسته‌های ما که بارها با شفافیت فریاد زدیم» را نادیده گرفته‌اند.

- «وعده وعید کافیه سفره ما خالیه»، «تعرفه ما کجاست توی جیب شماهاست»، «پرستار می‌میرد ذلت نمی‌پذیرد»، «با کرونا جنگیدیم حمایتی ندیدیم» و «پرستار داد بزن حقتو فریاد بزن» از جمله شعارهای پرستاران معترض در تجمعات شهرهای مختلف بود.

- «کیهان لندن» پیشتر در گزارشی نوشته بود رفع مشکلات پرستاران نیازمند تزریق منابع مالی هنگفت به وزارت بهداشت و استخدام ده‌ها هزار پرستار برای جبران کمبود نیرو است که انجام این دو کار در شرایط کنونی سیاسی و اقتصادی کشور امری ناممکن است!
https://kayhan.london/1403/06/18/358028/
«پرونده مارکو پولو»؛ بازداشت یک «زوج مرتبط با جمهوری اسلامی» در فرانسه مرتبط با عملیات تروریستی علیه یهودیان

-با حکم دادگاهی در پاریس، پلیس فرانسه یک زوج را به اتهام همکاری در توطئه‌های جمهوری اسلامی برای کشتن اسرائیلی‌ها و یهودیان در آلمان و فرانسه بازداشت کرد.

-خبرگزاری فرانسه شنبه هفتم سپتامبر (۱۷ شهریور) گزارش داد «عبدالکریم س.» (۳۴ ساله) و همسر او «سابرینا ب.» (۳۳ ساله) ۱۵ اردیبهشت‌ماه سال ۱۴۰۳ به همکاری با یک سازمان تروریستی جنایتکار متهم شدند و در بازداشت موقت بسر می‌برند.

-اداره امنیت داخلی فرانسه (د.ژ.اس.ای) در گزارشی که به رؤیت خبرگزاری فرانسه رسیده این پرونده را نشان‌دهنده «احیای تروریسم تحت حمایت حکومت ایران در اروپا» دانسته است.

-به نوشته خبرگزاری فرانسه، در این سند همچنین آمده است که نهادهای امنیتی جمهوری اسلامی ایران «از سال ۲۰۱۵ سیاست قتل هدفمند را از سر گرفته‌اند و این تهدیدات به دلیل جنگ غزه بدتر شده است».
https://kayhan.london/1403/06/18/358039/
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
درگیری مأموران امنیتی با مردم در چابهار پس از توقیف ماشین کاروان عروسی

پایگاه خبری «حال وش» گزارش داد که مأموران نیروی انتظامی در چابهار، شنبه شب ۱۷ شهریور ماه ۱۴۰۳، با مردمی که در یک جشن عروسی شرکت کرده بودند درگیر شدند.
اهالی ساعت ۱۱:۴۵ دقیقه شب در ساحل چابهار مشغول رقص و پایکوبی بودند که نیروی انتظامی یک دستگاه پژو را توقیف کرد. بحث میان صاحب ماشین و مأموران بالاگرفت و دقایقی بعد پلیس ضدشورش دخالت کرد!
منابع محلی گفته‌اند، «یک پژو پارس در ابتدای کارناوال به همراه خودرو داماد در حال اجرای حرکت نمایشی و در حال شادی بودند که نیروهای یگان امداد با ایجاد رعب و وحشت خودرو را متوقف کردند و مانع حرکت آن شدند که این باعث ایجاد تنش بین شهروندان حاضر در ساحل و کارناوال عروسی با آنها شده است.»

@KayhanLondonChannel
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
حمله افراد ناشناس به سه روحانی اهل سنت در جاده بیرجند

منابع محلی در استان سیستان و بلوچستان گزارش دادند که شنبه شب ۱۷ شهریور ماه ۱۴۰۳، افراد ناشناس در جاده بیرجند به ماشین حامل مولوی عبدالاحد پارسا از روحانیون اهل سنت حمله کردند که وی به علت جراحات وارده به بیمارستان منتقل شد. مولوی عبدالواحد و مولوی خلیلی نیز از سرنشینان این ماشین بودند.
«حال‌ وش» گزارش داد، «مولوی‌ پارسا، مولوی عبدالواحد و مولوی خلیلی در راه برگشت از بیرجند به روستای طاغان بودند که سرنشینان چند خودروی پژو پارس و زانتیا ابتدا تلاش کردند خودروی آنها را از جاده منحرف کنند که موفق به این کار نشدند و در نهایت جلوی ماشین این روحانیون را گرفته و آنها را مورد ضرب شتم قرار داده و باعث انتقال آنها به بیمارستان شدند.»
منابع نزدیک به این افراد گفته‌اند: «از آنجا که مولوی پارسا و همراهانش اختلاف شخصی با کسی نداشته‌اند گمان بر این است که احتمالا مهاجمان به دستور نهادهای امنیتی دست به این اقدام زده‌اند.»
دادگاه ویژه روحانیت مشهد ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ مولوی پارسا را از امامت «نماز جمعه» در «روستای طاغان» عزل کرده بود.

@KayhanLondonChannel
طلای پارالمپیک پَرید! پرچم «ام‌البنین و سیدالشهداء» کار دست «بیت‌سیاح» داد

-صادق بیت‌سیاح ورزشکار ۳۷ ساله اهوازی روز شنبه ۱۷ شهریورماه در رشته «پرتاب نیزه کلاس اف ۴۱» با پرتابی به مسافت ۴۷ متر و ۶۱ سانتیمتر، علاوه بر اینکه برنده مدال طلا شد، رکورد پارالمپیک را هم به نام خودش ثبت کرد.

-این ورزشکار پس از شکستن رکورد پارالمپیک، با کشیدن دستش به زیر گردن خود به نشانه‌ی بین‌المللی «سر بریدن» از سرداور مسابقه یک کارت زرد گرفته بود. کارت زرد دوم بیت‌سیاح به دلیل استفاده از پرچم سیاه رنگی بود که روی آن به زبان عربی شعار مذهبی نوشته شده بود. بر اساس مقررات المپیک استفاده از هرگونه نشان سیاسی و مذهبی مجاز نیست.

- محمدجواد آذری جهرمی وزیر سابق ارتباطات جمهوری اسلامی و کارمند وزارت اطلاعات حکومت در واکنش به پس گرفتن مدال طلای بیت سیاح و تأیید حرکت سیاسی و مذهبی و غیرورزشی وی در کانال تلگرامی خود نوشت: «مدال طلای پاراالمپیک؟ نه، ممنون؛ ما خودمون پرچم یازهرا (س) داریم!»

-احمد علوی عضو شورای اسلامی شهر تهران نیز روز یکشنبه ۱۸ شهریورماه با توهم رایج در بین زمامداران جمهوری اسلامی گفت: «بیت سیاح در سکوی اول جهان قرار می‌گیرد و به نام‌های حضرت ام‌البنین و امام حسین احترام می‌گذارد. اما پس از این اقدام، مدال او پس گرفته می‌شود به نظرم او مدال بزرگتری گرفت اما المپیک پاریس نشان‌ داد که خیلی از ارزش‌هایی از آن اسم می‌برد وجود خارجی ندارد... طلای این ورزشکار در تاریخ تشیع ماندگار خواهد بود!»
https://kayhan.london/1403/06/18/358058/
2024/10/05 11:11:54
Back to Top
HTML Embed Code: