Telegram Web Link
یک سرباز وظیفه در درگیری مسلحانه در زاهدان جان باخت

رسانه‌های داخلی روز جمعه ۲۶ امرداد گزارش دادند در درگیری مسلحانه بین مأموران انتظامی «پاسگاه قلعه بید» زاهدان با «اشرار» یک سرباز وظیفه به نام «علی رئوفیان» اهل نیشابور  کشته شد.

@KayhanLondonChannel
سردار پاسدار یدالله جوانی:
بسیاری از جوانان، تصور دارند دوران پهلوی دوران رفاه و آسایش بود

یدالله جوانی معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دوره «توانمندسازی اساتید بسیجی جهادگر تبیین» که ۲۵ امرداد در مشهد برگزار شد، گرایش نسل جوان ایران به خاندان پهلوی را زیر سئوال برده است.
وی در این ارتباط گفت: «دشمن با استفاده از جنگ شناختی و محاصره تبلیغاتی سعی در ایجاد یأس، ناامیدی و بی‌اعتمادی دارد. در این شرایط جهادگران تبیین باید تلاش کنند تا با اقناع‌سازی و ارائه تصویری واقعی، این تصویرسازی‌های غلط را اصلاح کنند. بسیاری از جوانان به دلیل تصویرسازی‌های نادرست، تصور می‌کنند که دوران پهلوی دوران رفاه و آسایش  بوده  است.»

@KayhanLondonChannel
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
دو سوم دانشجویان پزشکی دانشگاه تهران با سهمیه پذیرش می‌شوند!

دکتر محمدرضا ظفرقندی وزیر پیشنهادی بهداشت دولت مسعود پزشکیان در یک مصاحبه می‌گوید، دو سوم دانشجویان پزشکی دانشگاه تهران با سهمیه پذیرش می‌شوند!
وی تأکید کرد حتا افراد با رتبه دو رقمی در رشته پزشکی دانشگاه تهران قبول نمی‌شوند.

@KayhanLondonChannel
یسرائیل کاتز وزیر خارجه اسرائیل:
اگر جمهوری اسلامی حمله کرد
از اقدام تلافی‌جویانه‌ی اسرائیل پشتیبانی کنید!

یسرائیل کاتز وزیر خارجه اسرائیل روز جمعه ۲۶ امرداد خواستار حمایت بریتانیا و فرانسه از حمله تلافی‌جویانه اسرائیل علیه جمهوری اسلامی در صورت حمله به اسرائیل شد.
کاتز با انتشار تصویری از دیدارش با دیوید لامی و استفان سجورن، وزرای خارجه بریتانیا و فرانسه، ضمن قدردانی از حمایت لندن و پاریس از کشورش در «ایکس» نوشت:
«تصریح کردم که راه صحیح بازدارندگی مقابل ایران و جلوگیری از جنگ، اعلام این است که اگر ایران حمله کند آنها نه تنها در دفاع بلکه در حمله به اهدافی داخل ایران در کنار اسرائیل خواهند ایستاد.»
وزیر خارجه اسرائیل یادآور شد: «[حکومت] ایران سر محور شرارت است و جهان آزاد باید تا دیر نشده جلوی آن را بگیرد.»

@KayhanLondonChannel
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
یه موقع غرق نشید!

در حالی که اصفهانی‌ها از قطع مداوم برق و بی‌آبی کلافه و عاصی شده‌اند، این تابلوهای بجامانده از دوران سیرابی زاینده‌رود بیشتر سبب تمسخر شهروندان می‌شود.

کشاورزان اصفهان این روزها از جمله به دلیل بی‌آبی مرتب دست به اعتراض می‌زنند.

@KayhanLondonChannel
تعطیلی کارخانه سیمان کردستان با ۳۲۰ کارگر به دلیل قطع مکرر برق

خبرگزاری «صداوسیما» پنجشنبه ۲۵ امرداد گزارش داد که قطع برق و مشکلات ناشی از آن، کارخانه سیمان کردستان را تعطیل کرد.
رضا نیک‌پور مدیرعامل شرکت سیمان استان کردستان گفته بی‌برقی باعث کاهش شدید تولید و به علت «عدم تحمل هزینه‌ها» و «انباشت بده» کارخانه کاملاً تعطیل شد.
وی توضیح داد: «در یک هفته گذشته که به صورت مکرر با قطعی برق مواجه هستیم، به علت سرد شدن کوره‌ها و ریختن آجر‌های کوره بیش دو میلیارد تومان خسارت به این مجموعه وارد شد».
نیک‌پور همچنین گفت که تعطیلی این کارخانه علاوه بر ضرر و زیان جبران‌ناپذیر باعث بیکاری بیش از ۳۲۰ نفر پرسنل بومی منطقه و همچنین کمبود سیمان در منطقه و سوء استفاده دلالان خواهد شد.

@KayhanLondonChannel
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
گرافیتی جدید «شبح» علیه اعدام

۲۶ امرداد ۱۴۰۳

@KayhanLondonChannel
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
راه صلح خاورمیانه از ایران می‌گذرد

می‌گویند «صلح چیزی جز فاصله‌ی بین دو جنگ نیست». همچنین گفته می‌شود که دموکراسی‌ها وارد جنگ علیه هم نمی‌شوند.

اینکه در آینده به دلایل مختلف و چه بسا غیرقابل پیش‌بینی دموکراسی‌ها نیز با هم درگیر شوند امری منتفی نیست اما اکنون به روشنی دیده می‌شود که حفظ صلح و امنیت و رفاه دموکراسی‌ها به تلاش برای گسترش دموکراسی‌ و استقرار دولت‌های پایبند به آن وابسته است.

در این میان، روندی که منطقه و جهان پس از برآمدن بنیادگرایی اسلامی، که نقطه‌ی عطف آن پیروزی انقلاب اسلامی۵۷ در ایران است، طی می‌کند، بیانگر نبرد بین ارتجاع و آزادیست که در همه جا، و حتا در دموکراسی‌ها نیز، البته فعلا بطور خفیف، جریان دارد.

همانطور که مسیر آزادی و تجدد مشروطه از پهلوی می‌گذشت، امروز نیز نه تنها راه آزادی و امنیت و رفاه ایران از پهلوی می‌گذرد بلکه راه صلح خاورمیانه نیز عین قبل از ۵۷ از ایرانِ بدون جمهوری اسلامی می‌گذرد تا صلح و فاصله‌ی بین دو جنگ در این منطقه نیز با گسترش دموکراسی‌ها طولانی‌تر و چه بسا پایدار شود.

سرمقاله از الاهه بقراط

https://kayhan.london/?p=356464

@KayhanLondonChannel
Kayhan.London.Channel کیهان لندن
راه صلح خاورمیانه از ایران می‌گذرد می‌گویند «صلح چیزی جز فاصله‌ی بین دو جنگ نیست». همچنین گفته می‌شود که دموکراسی‌ها وارد جنگ علیه هم نمی‌شوند. اینکه در آینده به دلایل مختلف و چه بسا غیرقابل پیش‌بینی دموکراسی‌ها نیز با هم درگیر شوند امری منتفی نیست اما…
راه صلح خاورمیانه از ایران می‌گذرد

می‌گویند «صلح چیزی جز فاصله‌ی بین دو جنگ نیست». همچنین گفته می‌شود که دموکراسی‌ها وارد جنگ علیه هم نمی‌شوند. شاید چنین باشد؛ اما از یکسو، بی‌تردید می‌توان این فاصله‌ را طولانی‌تر کرد و از سوی دیگر، صلح در دموکراسی‌ها نیز زمانی می‌تواند پایدار باشد که دولت‌ها در همه کشورها به آنچه پایبند باشند که این صلح را تضمین ‌می‌کند.

اینکه در آینده به دلایل مختلف و چه بسا غیرقابل پیش‌بینی دموکراسی‌ها نیز با هم درگیر شوند، مثلا بر سر آب و یا انرژی، امری منتفی نیست! اما اکنون به روشنی دیده می‌شود که حفظ صلح و امنیت و رفاه دموکراسی‌ها نه تنها در غرب بلکه در هر قاره‌‌ای، به تلاش برای گسترش دموکراسی‌ و استقرار دولت‌های پایبند به آن وابسته است.

در این میان، روندی که منطقه و جهان پس از برآمدن بنیادگرایی اسلامی، که نقطه‌ی عطف آن پیروزی انقلاب اسلامی۵۷ در ایران است، طی می‌کند، بیانگر نبرد بین ارتجاع و آزادیست که در همه جا، و حتا در دموکراسی‌ها نیز، البته فعلا بطور خفیف، جریان دارد؛ منتها در هر جا بر اساس تاریخ و فرهنگ و نیروهای اجتماعی درگیر، شکل و شمایل خود را دارد و نمی‌توان آنها را به یکدیگر تعمیم داد. مدرنیته در دموکراسی‌ها نیز امری هنوز پایان‌نیافته است و نبرد بین سنت و مدرنیته در آنها نیز با گسترش اسلامگرایی و تقویت انواع افراطیون ضددموکراسی، تشدید خواهد شد به ویژه آنکه جریاناتی که امروز «پروگرسیو» یا «مترقی» و «ووک» یا «بیدارشده» معرفی می‌شوند، در عمل هیچ فرد و هیچ فکری را جز خود تحمل نمی‌کنند حال آنکه مدرنیته با تحمل افراد و افکار درآمیخته است.

در ایران طی بیش از صد سال گذشته، نبرد بین سنت و مدرنیته شکل و عنوانی مثال‌زدنی یافته است: نبرد بین مشروطه و مشروعه که کیهان لندن در طول ۴۰ سال گذشته بارها به آن پرداخته است. نبرد بین ایران که بقای خود را در اتکا به آزادی و امنیت و رفاه ملت و مملکت در مرزهای خود و همزیستی با همسایگان و منطقه و جهان می‌بیند با اسلام سیاسی که ایران را پایگاهی برای خلافت جهانی اسلام می‌داند و این حق را به خود می‌دهد که منابع کشور را به بهای ویرانی آن، برای استقرار این خلافت در منطقه و جهان هزینه کند و تا برافروختن آتش جنگ‌های آخرزمانی نیز پیش برود.

این در حالیست که هراندازه ارتجاع و مشروعه با جمهوری اسلامی مترادف است به همان اندازه آزادی و مشروطه با پهلوی درآمیخته است. این واقعیت را می‌توان در هراس پایان‌ناپذیر هر دو رهبر رژیم و مقاماتش و دستگاه‌های تبلیغاتی‌ که ۴۵ سال بطور مداوم در فعالیت بوده‌اند، به روشنی دید تا جایی که این اواخر به «مشروطه» نیز می‌آویزند تا پهلوی را خنثی سازند! امری ناممکن!

همانطور که مسیر آزادی و تجدد مشروطه از پهلوی می‌گذشت، امروز نیز نه تنها راه آزادی و امنیت و رفاه ایران از پهلوی می‌گذرد بلکه راه صلح خاورمیانه نیز عین قبل از ۵۷ از ایرانِ بدون جمهوری اسلامی می‌گذرد تا صلح و فاصله‌ی بین دو جنگ در این منطقه نیز با گسترش دموکراسی‌ها طولانی‌تر و چه بسا پایدار شود.

سرمقاله از الاهه بقراط

https://kayhan.london/?p=356464
لباس‌های ورزشی بانوان در این سال‌ها تنگ‌تر و شورت‌هاى آنها کوتاه‌تر شده!

- زنان براى نخستین‌بار در سال ۱۹۲۸ میلادی در مسابقات دو و میدانی المپیک شرکت کردند و تی‌شرت‌ و شورت‌هاى گشادتر مى پوشیدند و مجبور بودند از كمربند استفاده كنند.

- دونده‌ها در مسابقات المپیك و بین‌المللى اجازه دارند پابرهنه بدوند.
https://kayhan.london/1403/05/27/356594/
دومین سالگرد قتل حکومتی مهسا امینی: لزوم وحدت و همبستگی در جنبش زن، زندگی، آزادی

[دیدگاه / بهرام فرخی کارشناس علوم سیاسی و روابط بین‌الملل]

- هر سالگرد مهسا امینی، فرصتی است تا این مخالفان با برگزاری مراسم و تجمعات نشان دهند که جنبش زن، زندگی، آزادی تنها به داخل ایران محدود نمی‌شود و حمایت‌های بین‌المللی از آن همچنان ادامه دارد. همبستگی مخالفان رژیم در خارج کشور می‌تواند پیام قدرتمندی به رژیم ارسال کند که تلاش‌های آن برای سرکوب جنبش بی‌نتیجه مانده و حمایت از آزادی و عدالت در ایران همچنان زنده و فعال است.

- در این سالگرد مهم، همه ما- چه در داخل ایران و چه در خارج کشور- باید به یاد بیاوریم که مبارزه برای آزادی و عدالت یک وظیفه تاریخی است. این جنبش، نه تنها برای امروز، بلکه برای نسل‌های آینده است که حق زندگی در یک جامعه آزاد و عادلانه را دارند.
https://kayhan.london/1403/05/27/356576/
قطع گسترده برق در شهرهای مختلف ایران؛ صنایع همچنان زیان می‌دهند

- جعفر قادری نماینده شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی گفته است که صنایع آلومنیوم در استان فارس در سال جاری از سوددهی به سمت «زیان‌ده‌ بودن» حرکت می‌کند.

- مقامات دولت از ابتدای فروردین امسال با جیره‌بندی برق بخش صنعت تلاش کرده بودند قطع برق به بخش خانگی نرسد اما در مدیریت مصرف انرژی هم مانند تولید شکست خورده‌اند.

- زیان هنگفت وارد شده به صنایع مختلف کشور در ماه‌های گذشته، در شرایطی که این صنایع به دلیل مشکلات ساختاری اقتصاد ایران به سختی حیات خود را حفظ کرده‌اند، قابل جبران به نظر نمی‌رسد.

- «عصر ایران» نوشته در عمل از برق هسته‌ای خبری در «زندگی مردم» نیست؛ که اگر بود هر روز برق انبوهی از شهرها و روستاهای کشور چندین ساعت قطع نمی‌شد.
https://kayhan.london/1403/05/27/356564/
چرا گروه‌های چپ فمینیست، «کوئیر» و مدافع محیط زیست به نام دفاع از فلسطین با اسلامگرایان همراهی می‌کنند؟

[نگاه دیگران/ گفتگوی مجله «یودیشه آلگماینه» با کارین اشتوگنر جامعه‌شناس]

- پس از تهاجم سازمان تروریستی حماس در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ به خاک اسرائیل و کشتن حدود ۱۲۰۰ نفر در یک روز که بزرگترین کشتار یهودیان پس از جنگ جهانی دوم و هولوکاست به شمار می‌رود، کشورهای لیبرال دموکرات شاهد تظاهرات بسیاری از سوی گروه‌های مختلف اجتماعی در محکومیت حمله اسرائیل به غزه بوده‌اند. در بسیاری از این تظاهرات بخش‌هائی از گروه‌های مختلف چپ فمنیسیت و گروه‌های موسوم به «کوئیر» (اِل جی بی تی) یا دگرباشان جنسی نیز بطور دستجمعی شرکت داشته‌اند.

- کارین اشتوگنر جامعه‌شناس اتریشی که مطالعاتش بر فمینیسم و یهودستیزی متمرکز است از جمله می‌گوید: ««اغلب آنها ناآگاهند. برای آنها مهم است که در یک فعالیتی مشارکت داشته باشند، درگیر شوند. آنها فکر می‌کنند که در «سمت درست تاریخ» ایستاده‌اند. در حالی که [انگیزه آنها] بیشتر از آنکه به «آزادی فلسطین» مربوط باشد، به وضعیت خودشان مربوط است. دفاع از فلسطینی‌ها به ساختاری تبدیل می‌شود که در آن نارضایتی شخصی ارضاء می‌شود. این، نوعی انعکاسِ ضدغربی بودن در خود غرب است.»

- یهودستیزان می‌خواهند یهودیان را بی‌دفاع ببینند، در موقعیت کسانی که می‌توان بدون مجازات به آنها حمله کرد. برای آنها موجودیت دولت یهود توهین‌آمیز است، همچنین به این دلیل که اسرائیل بارها عزم خود را علیه برتری‌جوئی اعراب نشان داده است. پشتِ مقاومت امروز اسرائیل تجربه خود یهودیان نهفته است و آن اینکه جهان در جریان هولوکاست فقط تماشا کرد و کاری انجام نداد. ضرورت مطلق دفاع از موجودیت دولت اسرائیل امری بدیهی است. یهودستیزان باید که هولوکاست را انکار کنند تا مشروعیت اسرائیل را تضعیف کرده و موجودیت آن را به پرسش بکشند».

- «شما باید رویکرد سیاسی داشته باشید و متجاوز واقعی در منطقه را شناسایی کنید و نام او را اعلام کنید. این متجاوز جمهوری اسلامی ایران است که دائما اسرائیل را تهدید به نابودی می‌کند و از حماس، حزب الله و حوثی‌ها حمایت می‌کند. رژیم آخوندها در حال حاضر بدترین عنصر ضد یهود در جهان است.»
https://kayhan.london/1403/05/27/356557/
اختلاف بین رجب‌ طیب اردوغان و پسران اسماعیل هنیه بر سر سه میلیارد دلار پول

-همزمان با برگزاری مذاکرات دوحه برای توقف جنگ در غزه، وزیر خارجه اسرائیل افشا کرد که بین رئیس جمهوری ترکیه و پسران اسماعیل هنیه رهبر حماس که در تهران ترور شد بر سر مبلغ هنگفتی از پول‌های هنیه در بانک‌های ترکیه اختلاف پیش آمده است.

-آنطور که یسرائیل کاتز وزیر خارجه اسرائیل روز جمعه ۱۶ امرداد (۲۶ اوت) در «ایکس» ادعا کرده، اسماعیل هنیه به حساب خودش در بانک‌های ترکیه سه میلیارد دلار پول دارد که پسرانش به دنبال دریافت آن هستند اما رجب طیب اردوغان این مبالغ را آزاد نکرده است.

-کاتز تأکید کرد: «رد پای پول را دنبال کن» یک جمله معروف است. در این مورد، آدرس مشخص است!»

-اختلاف اردوغان و پسران هنیه (عبدالسلام و همام هنیه) بر سر پول‌ چند روز پس از دیدار آنها در استانبول مطرح شد. طبق گزارش روزنامه «صباح» ترکیه، ابراهیم کالین رئیس سازمان اطلاعات ملی ترکیه (میت) و صفر توران مشاور ارشد اردوغان نیز در این دیدار حضور داشتند.

- جفری فلیک سفیر آمریکا در آنکارا به «نیویورک تایمز» می‌گوید: «اظهارات ضد اسرائیلی و طرفداری از حماس توسط رهبران ترکیه، ایفای نقش مرکزی ترکیه در مذاکرات آتش‌بس، نقشی مانند قطر و مصر، را دشوار کرده. او گفت: «در ارتباط با ایفای نقش میانجی، این سخن‌پراکنی‌ها کار را بسیار دشوار می‌کند.»
https://kayhan.london/1403/05/27/356593/
بررسی صلاحیت وزرای دولت پزشکیان در مجلس شورای اسلامی؛ رأی‌گیری چهارشنبه انجام می‌شود

- مسعود پزشکیان برای دفاع از وزرا سخنرانی کرد اما برنامه‌ و چشم‌اندازی ارائه نداد و فقط به بیان جملات کلیشه‌ای و شعاری با تپق‌های فراوان هنگام روخوانی متن پرداخت.

- محمد قسیم سلطانی نماینده اهل سنت بوکان که در دوران انتخابات از حامیان مسعود پزشکیان بود طی سخنانی از مسعود پزشکیان ابراز ناامیدی و انتقاد کرد و گفت: «تو برو خوش باش با اطرافیان خوش‌‌مقال ...»

- روح‌الله ایزدخواه نماینده اصولگرای تهران: شنیدم در روزهای اخیر برخی در جناح اصلاحات به آقای پزشکیان اعتراض کردند که چرا از افراد افراطی و تندرو استفاده نشده؛ اتفاقا این، نقطه قوت کابینه ایشان است.

- مهدی کوچک‌زاده از دیگر نمایندگان مخالف نیز در تذکری آیین‌نامه‌ای به قالیباف گفت «آیا برنامه آقای پزشکیان به شما ارائه شده که به ما بدهید؟» وی افزود پزشکیان برنامه‌اش بر اساس نهج‌البلاغه و چشم‌انداز مورد نظر رهبر است و حرفی از برنامه خود نزده است.
https://kayhan.london/1403/05/27/356596/
جمهوری اسلامی به دنبال همکاری با دو شرکت چینی برای تولید ماهواره‌های جاسوسی

-روزنامه «واشنگتن ‌پست» به نقل از مقامات امنیتی غربی گزارش داد، جمهوری اسلامی برای ارتقای قابلیت‌های جاسوسی خود، به دنبال همکاری با دو شرکت ماهواره‌ای چینی است.

-ارزیابی مقامات امنیتی غربی و منطقه حاکی از احتمال به‌ کار گرفتن این ماهواره‌ها برای اهداف نظامی است و در همین زمینه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به دنبال توافق با دو شرکت چینی است که در زمینه ساخت ماهواره‌های کوچک، اما با دوربین‌های قدرتمند فعالیت می‌کنند.

-به گفته این مقامات، جمهوری اسلامی به دنبال گسترش قابلیت‌های خود برای جاسوسی و رصد از راه دور و جمع‌آوری اطلاعات، از جمله تصاویر با کیفیت بالا از اهداف نظامی در اسرائیل و در سراسر خاورمیانه است.

-نهادهای امنیتی هشدار داده‌اند، «توافق جمهوری اسلامی با این شرکت‌های چینی توانایی هدف‌گیری دقیق‌تری را برای موشک‌های بالستیک ایران فراهم می‌کند و سیستم‌های هشدار اولیه مؤثرتری برای شناسایی حملات به آنها ارائه می‌دهد. علاوه بر این، حکومت ایران می‌تواند اطلاعات ماهواره‌ای را با متحدان منطقه‌ای خود، مانند حوثی‌های یمن و شبه‌نظامیان در سوریه و عراق، که قبلاً پایگاه‌های نظامی آمریکا و کشتی‌های تجاری در خلیج فارس را هدف قرار داده‌اند، به اشتراک بگذارد».
https://kayhan.london/1403/05/27/356613/
پایتخت اندونزی تغییر کرد

امروز ۱۷ اوت ۲۰۲۴ برابر با ۲۷ امرداد ۱۴۰۳ همزمان با روز استقلال اندونزی، شهر نوسانتارا بطور رسمی پایتخت جدید این کشور شد. پیش از این شهر جاکارتا پایتخت اندونزی بود.

بر اساس اعلام دولت اندونزی، علت تغییر پایتخت اینست که بخش‌های زیادی از جاکارتا با خطر زیر آب رفتن روبروست و در حال غرق شدن است.

نوسانتارا پایتخت جدید در ۱۳۰۰ کیلومتری جاکارتا در جزیره بورنئو قرار دارد.

هزینه ساخت پایتخت جدید حدود ۳۳ میلیارد دلار تخمین زده شده و یکی از بزرگترین پروژه‌های زیربنایی اندونزی است.

دولت اندونزی برای اولین بار در سال ۲۰۱۹ ایده طراحی یک پایتخت جدید را مطرح کرده بود.

@KayhanLondonChannel
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
قطع مکرر آب و برق فعالیت نانوایی‌ها را مختل کرده

قطع برق و آب زندگی عادی مردم و فعالیت اصناف مختلف را مختل کرده است.
ویدئوهای زیادی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که نشان می‌دهد به علت قطع برق خمیر آرد نانوایی‌ها در نقاط مختلف ایران از بین رفته و قابل استفاده نیست و نانوایان مجبور شدند آن را دور بریزند.
در شرایطی که به علت کمبود آرد نانوایی‌ها سهمیه دریافت می‌کنند‌ خراب شدن خمیر برای آنها ضرر سنگینی محسوب می‌شود.

@KayhanLondonChannel
خودکشی دو پزشک در سراوان به فاصله ۲۴ روز!

به گزارش «حال وش» که خبرهای استان سیستان و بلوچستان را بازتاب می‌دهد، روز چهارشنبه ۲۴ امرداد۱۴۰۳، دومین پزشک در سراوان در فاصله ۲۴ روز از خودکشی اول با خوردن قرص دست به خودکشی زد.

هویت این دو پزشک، دكتر فاطمه رضايي‌پور اهل مشهد و دکتر اورژانس بیمارستان رازی و دكتر مهران خسروانيان اهل اصفهان و فارغ التحصيل رشته‌ی پزشكی از دانشگاه يزد دکتر اورژانس بیمارستان‌های رازی و ایرانمهر شهرستان سراوان، اعلام شده است.

بر اساس منابع «حال وش»، دکتر فاطمه در منزل شخصی خود در شهر زاهدان با خوردن قرص اقدام به خودکشی کرده و با انتقال به بیمارستان «امام علی» زاهدان چهارشنبه‌شب ۲۴ امرداد ماه در همین بیمارستان جان خود را از دست داده و دکتر مهران در تاریخ یکم امرداد در منزل خود در اصفهان با خوردن قرص اقدام به خودکشی کرد و جان باخت.

@KayhanLondonChannel
Kayhan.London.Channel کیهان لندن
خودکشی دو پزشک در سراوان به فاصله ۲۴ روز! به گزارش «حال وش» که خبرهای استان سیستان و بلوچستان را بازتاب می‌دهد، روز چهارشنبه ۲۴ امرداد۱۴۰۳، دومین پزشک در سراوان در فاصله ۲۴ روز از خودکشی اول با خوردن قرص دست به خودکشی زد. هویت این دو پزشک، دكتر فاطمه رضايي‌پور…
خودکشی دو پزشک در سراوان به فاصله ۲۴ روز!

به گزارش «حال وش» که خبرهای استان سیستان و بلوچستان را بازتاب می‌دهد، روز چهارشنبه ۲۴ امرداد۱۴۰۳، دومین پزشک در سراوان در فاصله ۲۴ روز از خودکشی اول با خوردن قرص دست به خودکشی زد.

هویت این دو پزشک، دكتر فاطمه رضايي‌پور اهل مشهد و دکتر اورژانس بیمارستان رازی و دكتر مهران خسروانيان اهل اصفهان و فارغ التحصيل رشته‌ی پزشكی از دانشگاه يزد دکتر اورژانس بیمارستان‌های رازی و ایرانمهر شهرستان سراوان، اعلام شده است.

بر اساس منابع «حال وش»، دکتر فاطمه در منزل شخصی خود در شهر زاهدان با خوردن قرص اقدام به خودکشی کرده و با انتقال به بیمارستان «امام علی» زاهدان چهارشنبه‌شب ۲۴ امرداد ماه در همین بیمارستان جان خود را از دست داده و دکتر مهران در تاریخ یکم امرداد در منزل خود در اصفهان با خوردن قرص اقدام به خودکشی کرد و جان باخت.

این منابع همچنین گفته‌اند که دکتر مهران بیش از سه سال در بیمارستان‌های رازی و ایرانمهر شهرستان سراوان کار می‌کرده و پس از تسویه حساب با این دو بیمارستان به منزل خود در اصفهان منزل و اقدام به خودکشی کرده و دکتر فاطمه رضایی پور در منزل شخصی خود در زاهدان دست به خودکشی زد».

تعدادی از همکاران این دو پزشک علت خودكشی آنها را مانند دیگر موارد خودکشی‌های کادر درمان که به طرز عجیبی گسترش یافته، شيفت‌های سنگين و عدم پرداخت حقوق متناسب با جايگاه شغلی آنان عنوان کرده‌اند.

@KayhanLondonChannel
2024/10/07 13:35:59
Back to Top
HTML Embed Code: