Telegram Web Link
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
معمای ناپدیدشدن چینی‌ها در اکوادور
|نگاهی از پنجره به اوضاع ایران و جهان|

تهیه و تنظیم از فرید خلیفی

مقامات اکوادور متوجه شده‌اند حدود ۵۰ درصد اتباع چین که در ماه‌های اخیر به آن کشور سفر کرده‌اند، اکوادور را ترک نکرده‌اند. سی‌ان‌ان می‌گوید بر اساس داده‌های مؤسسه ملی آمار ۴۸۳۸۱ نفر با ملیت چینی در ۲۰۲۳ وارد اکوادور شده‌اند که از این تعداد تنها ۲۴۲۴۰ نفر از آن کشور خارج شده‌اند.

چین و اکوادور از اوت ۲۰۱۶ توافقنامه معافیت ویزا برای اتباع دو کشور را اجرایی کرده‌اند، اما حالا به نظر می‌رسد این توافق به عامل ناپدید شدن چینی‌ها در اکوادور تبدیل شده است. معمایی که ریشه‌های آن را باید در چین جستجو کرد.

جمعیت چین در ژانویه ۲۰۲۴ حدود ۱ میلیارد و ۴۳۰ میلیون نفر تخمین زده شده که داده‌ها نشان می‌دهد تعداد چینی‌ها بین اوایل ۲۰۲۳ تا آغاز ۲۰۲۴ حدود ۳۵۶ هزار نفر کاهش یافته است. چین کشوری تک حزبی است و توسط حزب کمونیست اداره می‌شود.

از پنجره تماشا کنید

https://youtu.be/CrNipZAnUYU

@KayhanLondonChannel
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
بازداشت یک رپر ایرانی به دلیل اجرایی درباره دختر محمدباقر قالیباف

وحید نعمتی رپر ایرانی که روزهای گذشته اجرایی درباره مصاحبه اخیر دختر قالیباف منتشر کرده بود بازداشت و صفحه اینستاگرامی او مسدود شد.

تمام مطالب صفحه اینستاگرام این خواننده رپ حذف و تنها یک مطلب در دسترس است که در آن نوشته شده: «حسب دستور مقام محترم قضایی این صفحه به علت انتشار محتوای مجرمانه  مسدود شد.»

@KayhanLondonChannel
واکنش یک مقام اسرائیلی به تهدیدات جمهوری اسلامی: اگر موجودیت ما تهدید شود با «سلاح روز قیامت» معادلات را تغییر می‌دهیم!

-در شرایطی که جمهوری اسلامی با افزایش تعداد سانتریفیوژها غنی‌سازی در تأسیسات اتمی فُردو و نطنز را افزایش داده است یک مقام اسرائیلی گفته اسرائیل این توانایی را دارد که در صورت قرار گرفتن در معرض تهدید موجودیتی از سوی کشورهای منطقه، با استفاده از «سلاح روز قیامت» معادلات را بشکند.

-روزنامه «اورشلیم پست» ۲۹ ژوئن (نهم تیرماه) به نقل از یائیر کاتز رئیس شورای کارکنان صنعت هوانوردی اسرائیل نوشت، «اگر [رژیم] ایران، یمن، سوریه، عراق و کشورهای خاورمیانه تصمیم به تسویه حساب با اسرائیل بگیرند، ما این معادله را خواهیم شکست، و توانایی استفاده از سلاح روز رستاخیز را داریم».

-یسرائیل کاتز وزیر خارجه اسرائیل نیز «ایکس» نوشت: «رژیمی که تهدید به نابودی می‌کند، مستحق نابودی است».

-رجزخوانی‌ها و تهدیدات شدید در مقابل تهدیدات جمهوری اسلامی در شرایطی است که رهبران و مخالفان آزادیخواه و میهن‌دوست جمهوری اسلامی مدام به دولت‌های خارجی می‌گویند برای خلاص شدن از شرّ حکومت از مردم ایران حمایت کنند.

https://kayhan.london/1403/04/10/353086/
آذری ‌جهرمی حامی پزشکیان:
نخواهیم گذاشت ایران به دست طالبان بیفتد!

محمدجواد آذری ‌جهرمی وزیر ارتباطات در دولت روحانی و کارمند سابق وزارت اطلاعات که در ستاد تبلیغاتی مسعود پزشکیان از وی حمایت می‌کند در انتقاد به سعید جلیلی (رقیب پزشکیان در دور دوم سیرک انتخابات) روز نهم تیرماه در «ایکس» نوشت، «نخواهیم گذاشت ایران به دست طالبان بیفتد!»

به نظر می‌رسد اصلاح‌طلبان درباره «حافظه تاریخی مردم» دچار کج‌فهمی هستند زیرا پای طالبان به ایران به صورت رسمی در دولت حسن روحانی باز شد و هیأت طالبان به سرپرستی ملا عبدالغنی برادر هفتم بهمن ۹۹ به دعوت رسمی جمهوری اسلامی به تهران سفر کرد و محمدجواد ظریف وزیر خارجه جمهوری اسلامی از آنها استقبال کرد.

اصلاح‌طلبان از وقتی به عنوان یکی از دو بال حامی و استمرار نظام وارد صحنه سیاست جمهوری اسلامی شدند، اول با تبلیغات درباره احتمال جنگ و حمله جرج بوش برای رژیم رأی جمع کردند و بعد داعش و سوریه‌ای شدن را علم کردند و حالا از آمدن طالبان می‌گویند آنهم در حالی که خود جمهوری اسلامی به «طالبان ایران»‌ معروف است و مردم آن را «داعشِ»‌ خود نیز می‌نامند.

@KayhanLondonChannel
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
کارزار پرسش از مدافعان جمهوری اسلامی:
چرا؟! چرا به رژيم تبهکار خدمت می‌کنید؟
چرا برخلاف اکثریت ملت ایران به آن رأی می‌دهید؟

در حالی که شمار زیادی از گروه‌های اجتماعی اعم از فرهنگیان و دانشجویان و کارگران و فعالان مذهبی و قومی همگان را به تحریم سیرک انتخابات دعوت کردند، عده‌ای در آزادی و امنیت خارج کشور در رأی دادن به جمهوری اسلامی مشارکت کردند تا آزادی و امنیت و حقوق مردم ایران همچنان لگدمال شود و کشتار ملت و فلاکت مملکت استمرار پیدا کند.
نتیجه‌ی سیرک انتخابات نیز با وجود آمارسازی نشان داد که اکثریت واجدان شرایط رأی دادن در آن شرکت نکرده‌‌اند.

در این میان، کارزار پرسش از افراد حامی رژیم در خارج کشور در محل رأی‌گیری‌ها با استقبال عمومی روبرو شده است.
کیان ‌آزادفکر روزنامه‌نگار ساکن آمریکا در شبکه «ایکس» ویدیویی از داریوش سجادی که خود را تحلیلگر سیاسی معرفی می‌کند در یکی از مراکز رأی‌گیری آریزونا منتشر کرده که در آن وی را با اصطلاح «ساندیس‌خور» مورد سرزنش و پرسش قرار می‌دهد.
کیان آزادفکر از سجادی می‌خواهد که به پرسش‌های او پاسخ دهد اما وی حاضر به مصاحبه نمی‌شود و او را از محل می‌راند.
@KayhanLondonChannel
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
رضا عزیزی عضو سابق تیم ملی کاراته:
انگشت در خون نزنید و در کنار مردم و برای مردم باشید!

رضا عزیزی بازیکن و مربی سابق تیم ملی کاراته و مربی محمدمهدی کرمی که توسط جمهوری اسلامی در جریان خیزش ملی ۴۰۱ اعدام شد، در پیامی به مناسبت سیرک انتخابات با یاد کردن از جانباختگان میهن و خانواده‌های دادخواه آنها از جمله «آقاماشاالله کرمی» پدر محمد مهدی که به جرم دادخواهی دستگیر و زندانی شده است، به اقلیتی که به جمهوری اسلامی رأی می‌دهند یادآوری می‌کند که انگشت در خون قهرمانانی که به دست رژیم کشته شده‌اند نزنند و با مردم باشند.

@KayhanLondonChannel
جلوگیری از تدفین شهروند بهایی اهل کاشان در آرامستان بهائیان تهران!

به گزارش‌ خبرگزاری «هرانا»، با وجود داشتن مجوز دفن، از دفن نصرت‌الله احسانی شهروند بهایی اهل کاشان در آرامستان بهائیان تهران (گلستان جاوید) جلوگیری شده و پیکر وی به سردخانه منتقل شده است!
جمهوری اسلامی نه تنها ایرانیان بهائی را مجبور می‌کند که خود را مسلمان معرفی کنند و از اعتقادات خود دست بکشند و مانع تحصیل و کار و کسب آنها می‌شود بلکه حتا از به خاک سپردن درگذشتگان آنان در آرامستان‌های خودشان جلوگیری می‌کند.

@KayhanLondonChannel
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
تجمع اعتراضی بازنشستگان صنایع فولاد در اهواز، اصفهان و «قائمشهر»


بازنشستگان صنایع فولاد امروز یکشنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۳ در شهرهای اهواز، اصفهان و «قائمشهر» (شاهی) در اعتراض به وضعیت نامناسب معیشتی و عدم رسیدگی به خواسته‌هایشان دست به تجمع زدند.

@KayhanLondonChannel
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
حضور اجباری ارتشی‌ها و خانواده‌های آنان در «سیرک انتخابات» هشتم تیرماه

منابع رسانه‌ای ارتش جمهوری اسلامی درباره «سیرک انتخابات» هشتم تیرماه گزارشی منتشر کرده‌اند که تأیید می‌کند حضور پرسنل نظامی و خانواده‌های آنها در انتخابات اجباری بوده است.

در این ویدیو که صبح انتخابات در حین رأی‌گیری ضبط شده، سرهنگ سیدعلی نباتی از تیپ ۴۰ متحرک هجومی سراب و اردبیل می‌گوید، «کلیه کارکنان پایور به همراه خانواده‌هایشان و سربازان وظیفه به صورت صد درصدی در این انتخابات شرکت خواهند کرد!»

اینکه فرمانده در حین برگزاری انتخابات از کجا می‌داند که «صد درصد پرسنل و خانواده‌هایشان» پای صندوق رأی می‌آیند فقط گوشه‌ای از «سیرک انتخابات» جمهوری اسلامی است.

@KayhanLondonChannel
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
ترس رژیم از افکار عمومی نیست، از رفتار عمومی است!

در مورد انتخابات نمایشی مانند آنچه در جمهوری اسلامی انجام می‌شود، به ویژه در شرایط ضعف و اختلافات درونی، درست است که تصمیم‌گیرندگان نهایی نمی‌توانند همه چیز را تعیین کنند، اما می‌توانند روند را طوری سازماندهی کنند که در نهایت، فرد یا افراد دلخواه از صندوق بیرون بیایند. همان واقعیتی که خود وابستگان رژیم آن را «مهندسی» نامیده‌اند.

اگر رأی‌دهندگان متوجه این واقعیت نشده وانتخابات نظام را جدی بگیرند و مثل ۸۸ به دنبال رأی خود باشند، ابزار سرکوب همواره آماده است تا همه چیز را «علاج» کند.

در این میان، ممکن است بتوان با نظرسنجی‌های دروغین بر افکار عمومی تأثیر گذاشت اما رفتار عمومی را با اکثریت آرایی که به ویژه در نمایش‌های انتخاباتی اخیر از رژیم دریغ شده نمی‌توان با هیچ مقامی «علاج» کرد.

سخنان اخیر خامنه‌ای با عنوان «حرکت مدافعان حرم ایران و منطقه را نجات خواهد داد» تکرار همان تهدید است.

تردیدی نیست که دولت چهاردهم با هر فردی که در رأس آن باشد، روزها و رویدادهای سرنوشت‌ساز رژیم در انتظارش است.

سرمقاله از الاهه بقراط

https://kayhan.london/?p=353015
Kayhan.London.Channel کیهان لندن
ترس رژیم از افکار عمومی نیست، از رفتار عمومی است! در مورد انتخابات نمایشی مانند آنچه در جمهوری اسلامی انجام می‌شود، به ویژه در شرایط ضعف و اختلافات درونی، درست است که تصمیم‌گیرندگان نهایی نمی‌توانند همه چیز را تعیین کنند، اما می‌توانند روند را طوری سازماندهی…
ترس رژیم از افکار عمومی نیست، از رفتار عمومی است!

همزمان با گسترش اینترنت و رسانه‌های اجتماعی، جمهوری اسلامی هم که اساسا برای «نظر» مردم و افکار عمومی ارزشی قائل نیست، با هدف تأثیرگذاری روانی و تبلیغاتی هربار در موسم رأی‌گیری دو قوای مقننه و مجریه نظرسنجی‌هایی توسط نهادها و رسانه‌های خود برگزار می‌کند.

وابستگان و لابیگران رژیم در خارج کشور نیز به ویژه در آمریکا و کانادا از این نوع نظرسنجی‌ها که هدف آنها عمدتا تأثیرگذاری بر سیاست دولت‌ها و سیاستمداران غربی است برگزار می‌کنند.

با اینهمه مستقل‌ترین و معتبرترین و علمی‌ترین نظرسنجی‌ها و با کمترین ضریب خطای محاسبه‌شده، ممکن است نشانگر افکار عمومی و یکسری تمایلات باشند اما الزاما بیانگر رفتار عمومی نیستند. چنانکه در سال‌های اخیر در دموکراسی‌ها نیز شاهد چنین نظرسنجی‌هایی بودیم چه برسد در جوامع بسته!

در مورد انتخابات نمایشی مانند آنچه در جمهوری اسلامی انجام می‌شود، به ویژه در شرایط ضعف و اختلافات درونی، درست است که تصمیم‌گیرندگان نهایی نمی‌توانند همه چیز را تعیین کنند، اما از آنجا که تمام ابزار اجرا تا پرده‌ی آخر در دست خودشان است، می‌توانند روند را طوری سازماندهی کنند که با وجود رفتار عمومی مخالف نظام، در نهایت، فرد یا افراد دلخواه از صندوق بیرون بیایند. همان واقعیتی که خود وابستگان رژیم آن را «مهندسی» نامیده‌اند.

در عین حال از آنجا که اعضای نهادهای به اصطلاح انتخابی رژیم یعنی قوه مقننه و مجریه افراد بی‌اختیار و تحت فرمان ولی فقیه هستند، فرقی نمی‌کند که افراد بیرون آمده از صندوق از کدام جناح و «بال» رژیم باشند چرا که همگی در خدمت منافع آن قرار دارند و در صورت مزاحمت یا مؤثر نبودن و یا مضر بودن به آسانی حذف می‌شوند.

اگر هم رأی‌دهندگان متوجه این واقعیت نشده وانتخابات نظام را جدی بگیرند و مثل ۸۸ به دنبال رأی خود باشند، ابزار سرکوب همواره آماده است تا همه چیز را «علاج» کند. روند افزایشی شمار تحریم‌کنندگان از جمله ریشه در همین واقعیت دارد. واقعیتی که به نظر می‌رسد دولت‌های غربی نه اینکه ندانسته باشند، بلکه سرانجام مجبور شده‌اند به آن اعتراف کنند.

در این میان، ممکن است بتوان با نظرسنجی‌های دروغین بر افکار عمومی تأثیر گذاشت اما رفتار عمومی را با اکثریت آرایی که به ویژه در نمایش‌های انتخاباتی اخیر از رژیم دریغ شده نمی‌توان با هیچ مقامی «علاج» کرد مگر، هرچند موقت، با تهدید و تداوم سرکوب آنهم نه تنها با نیروهای داخلی بلکه با نیابتی‌هایی که در کشورهای دیگر پرورده شده و پیشتر نیز مردم با آنها تهدید شده بودند.

سخنان اخیر خامنه‌ای با عنوان «حرکت مدافعان حرم ایران و منطقه را نجات خواهد داد» تکرار همان تهدید است. تهدیدی که صبح روز نهم تیر که هنوز نتیجه‌ی آرا بطور رسمی اعلام نشده بود اما خبر افتضاح‌اش حتما به رهبر نظام رسیده بود، به تیتر نخست رسانه‌های حکومت تبدیل شد؛ با این تفاوت که او این نیروها را «مایه‌‌ی نجات و کامیابی انقلاب اسلامی» دانسته ولی در رسانه‌های رژیم «انقلاب اسلامی» به «ایران» تبدیل شده. این سخنان تقریبا ده روز پیش از کشیده شدن نمایش انتخابات به دور دوم، ایراد شده بود!

زمامداران نظام با توجه به مسئله جانشینی خامنه‌ای می‌دانند اگر دولت دوم روحانی پس از چند ماه با اعتراضات سراسری روبرو شد و دولت مستعجل رئیسی با موج عظیم جنبش ملی ۴۰۱ اساسا به پایان نرسید و خودش نیز به فجیع‌ترین شکل به کام مرگ فرستاده شد، تردیدی نیست که دولت چهاردهم با هر فردی که در رأس آن باشد، روزها و رویدادهای سرنوشت‌ساز رژیم در انتظارش است.

سرمقاله از الاهه بقراط

https://kayhan.london/?p=353015
نهادگرایی بین‌الملل و جایگاه ایران آینده

[دیدگاه / دکتر محمود مسائلی کارشناس حقوق بین‌الملل]

- نظریه‌های سیاسی و اخلاقی لیبرال توصیه می‌کنند که اساسا کنشگران اجتماعی بازیگران عقلانی هستند که می‌دانند همکاری و تعاون با یکدیگر همیشه این استعداد را دارد تا علاوه بر رسیدن به اهداف فردگرایانه، خیر همگانی را نیز برای جامعه تامین کند. این عقلانیت به این معنی است که آنها منافع شخصی خود را با منافع اجتماعی و خیر همگانی هماهنگ می‌سازند، به این معنی که هویت انسانی خود را به آفریدگانی «خردمند» دگرگون می‌سازند که ذهنیت و نگرش روشنگرانه داشته و به عقلانیت عمومی که جامعه آنرا با هدف همگرایی تاسیس کرده است، روی می‌آورند. انگیزه اصلی نهفته در این دگرگونی این است که آفریدگان خردمند فرمان «ناظر بی‌طرفی» را که همان وجدان فعال و مسئول انسانی است، از درون دریافت می‌کنند و بر آن اساس اهداف خود در زندگی را به گونه‌ای دنبال می‌کنند که در تعارض با خیر همگانی قرار نگیرد. در این شرایط، این مردم خردمند هستند که خود را از همه خودشیفتگی‌ها رها ساخته و مواضع شخصی خود را با نیازهای بنیادین زندگی اجتماعی در توازن قرار می‌دهند.

- ویژگی حقوق و روابط بین‌الملل درباره کشورهای غیرلیبرال، این واقعیت را نمایان می‌سازد که تفاوت‌های فرهنگی- هویتی و نظام‌های اجتماعی- سیاسی ملل مختلف، ضرورتا با فرهنگ‌های دیگر تضادی ندارد مگر اینکه آنان بخواهند دیدگاه‌ها و ارزش‌های فرهنگی و یا مذهبی خود را به دیگران تحمیل کنند. به‌ عبارت روشن‌تر، متفاوت بودن و یا غیرلیبرال بودن دلیل اصلی مشکلات جامعه‌ بین‌المللی نیست، بلکه نادیده گرفتن اصول مورد توافق جامعه‌ بین‌المللی و در مرکز آن احترام به حقوق بشر و قواعد دموکراتیک علت‌ اصلی بسیاری از منازعات و معضلات است.

- نقطه‌ عزیمت در ترسیم و دستیابی به صلحی پایدار و عادلانه، این مردم لیبرال هستند که نه تنها متعهد به پیشبرد حقوق بشرند، بلکه می‌خواهند حق‌‌خواهی را به گونه‌ای معقول در مسیر گسترش عدالت‌جویی در صحنه‌ جهانی قرار دهند. به سخن دیگر، مردم لیبرال آنهایی هستند که نه فقط خود آزادند، بلکه آزادیخواه‌ هستند و موهبت والای آزادی، برابری و حقوق بشر را برای ملل دیگر نیز می‌خواهند و بر اساس آن می‌کوشند قانون مردمان بازتاب‌دهنده‌ این خصیصه‌ ‌اندیشه‌های لیبرال باشد.

https://kayhan.london/1403/04/11/352657/
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
سمینار بحران آب در ایران و راهکارهای برون‌رفت در لندن برگزار شد

دومین سمینار «پروژه امید ایران» با موضوع بحران آب در ایران دوم تیر در یکی از سال‌های دانشگاه وست‌مینستر لندن با شرکت کارشناسانی از چندین کشور که برخی به صورت مجازی حضور پیدا کردند، برگزار شد. این کارشناسان تلاش کردند به هفت پرسشی که شاهزاده رضا پهلوی چندی پیش در رابطه با بحران آب در ایران و راهکارهای برون‌رفت از این بحران با توجه به محیط زیست و تامین غذا و آب برای شهروندان مطرح کرده بود پاسخ دهند.

احمد رأفت در در گزارشی از این سمینار با دو تن از سخنرانان، شروین محبی و مرداویج زیاری که هر دو کارشناس عمران هستند، گفتگو کرده است.

https://youtu.be/Xy2sMgGlXKQ

@KayhanLondonChannel
بابک امامیان: «برکسیت و تمرکز بر مهاجرت شکست حزب محافظه‌کار را رقم زد»

پنجشنبه ۱۴ تیر شهروندان بریتانیائی برای انتخابات پارلمانی به پای صندوق رای خواهند رفت. بر مبنای تمام نظرسنجی‌ها حزب محافظه‌کار که از ۱۴ سال پیش دولت را در دست دارد، در این انتخابات شکست خواهد خورد و دولت را به حزب کارگر واگذار خواهد کرد. حزب محافظه‌کار در انتخابات پیش رو، بنا بر نظرسنجی‌ها در بهترین حالت ۲۵ درصد آرا را به دست خواهد آورد، در حالی که در آخرین انتخابات که در سال ۲۰۱۹ میلادی برگزار شد با ۴۳/۶ درصد به پارلمان راه یافته بود. حزب کارگر هم بر پایه همین نظرسنجی‌ها بین ۳۶ تا ۴۵ درصد رای خواهد آورد. عملکرد دولت ریشی سوناک، نخست وزیر کنونی، در زمینه اقتصادی دلیل اصلی این شکست فاحش است.

در این انتخابات، باز هم بر پایه نظرسنجی‌ها، حزب تازه تاسیس Reform UK به حدود ۱۵ درصد آرا به پارلمان راه خواهد یافت. برنامه سیاسی‌ این حزب و بنیانگذارش نایجل فراژ بر محور مهاجرت و پناهجوئی متمرکز است. این رهبر راستگرای بریتانیائی که پشتیبان سرسخت خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا بود، گناه بحران اقتصادی کنونی را به گردن مهاجرین و پناهجویان می‌اندازد.

حزب کارگر که دولت آینده بریتانیا را تشکیل خواهد داد، بر مبنای آنچه روزنامه بریتانیائی «تلگراف» می‌نویسد قرار است سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در فهرست گروه‌های تروریستی این کشور قرار دهد. دولت کنونی بریتانیا تا کنون با وجود تصویب تحریم‌هایی علیه جمهوری اسلامی از تروریستی خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سر باز زده است.

احمد رأفت با بابک امامیان کارشناس اقتصادی و از اعضای حزب محافظه‌کار بریتانیا گفتگو کرده است.

https://youtu.be/opAsuZpqA_Q
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
انتخابات فرانسه: روابط نزدیک راست افراطی با روسیه و جمهوری اسلامی

یکشنبه ۳۰ ژوئن دور اول انتخابات زودهنگام پارلمانی در فرانسه برگزار می‌شود. یک هفته بعد نیز دور دوم این انتخابات برگزار خواهد شد. تمام نظرسنجی‌ها حزب راستگرای «اجتماع ملی» مارین لوپن و ژردان باردلا را پیروز این انتخابات اعلام می‌کنند.

حزب «رنسانس» امانوئل ماکرون رئیس‌جمهوری کنونی بنا بر گمانه‌زنی‌ها در مقام سوم قرار خواهد گرفت. ائتلاف «جبهه مردمی نوین» که احزاب سوسیالیست، سبز و چپ‌ها را در بر می‌گیرد به احتمال زیاد در رتبه دوم خواهد بود.

حزب راستگرای «اجتماع ملی» سال‌ها است که با ولادیمیر پوتین روابط نزدیکی دارد و از جمله متحدین اروپائی روسیه به حساب می‌آید. رهبران «اجتماع ملی» نه تنها هرگز سخنی و حتی کلمه‌ای در تقبیح و یا محکومیت سیاست‌های جمهوری اسلامی و سرکوب در ایران بیان نکرده‌اند، بلکه از میهمانان همیشگی مراسمی هستند که از سوی سفارت جمهوری اسلامی در پاریس برگزار می‌شود.

در همین ارتباط احمد رأفت با سرور کسمائی نویسنده ایرانی- فرانسوی گفتگوئی انجام داده است.

https://youtu.be/WkHmcm0NeL4

@KayhanLondonChannel
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
بابک امامیان: «برکسیت و تمرکز بر مهاجرت شکست حزب محافظه‌کار را رقم زد»

پنجشنبه ۱۴ تیر شهروندان بریتانیائی برای انتخابات پارلمانی به پای صندوق رای خواهند رفت. بر مبنای تمام نظرسنجی‌ها حزب محافظه‌کار که از ۱۴ سال پیش دولت را در دست دارد، در این انتخابات شکست خواهد خورد و دولت را به حزب کارگر واگذار خواهد کرد. حزب محافظه‌کار در انتخابات پیش رو، بنا بر نظرسنجی‌ها در بهترین حالت ۲۵ درصد آرا را به دست خواهد آورد، در حالی که در آخرین انتخابات که در سال ۲۰۱۹ میلادی برگزار شد با ۴۳/۶ درصد به پارلمان راه یافته بود. حزب کارگر هم بر پایه همین نظرسنجی‌ها بین ۳۶ تا ۴۵ درصد رای خواهد آورد. عملکرد دولت ریشی سوناک، نخست وزیر کنونی، در زمینه اقتصادی دلیل اصلی این شکست فاحش است.

در این انتخابات، باز هم بر پایه نظرسنجی‌ها، حزب تازه تاسیس Reform UK به حدود ۱۵ درصد آرا به پارلمان راه خواهد یافت. برنامه سیاسی‌ این حزب و بنیانگذارش نایجل فراژ بر محور مهاجرت و پناهجوئی متمرکز است.

احمد رأفت با بابک امامیان کارشناس اقتصادی و از اعضای حزب محافظه‌کار بریتانیا گفتگو کرده است.

https://youtu.be/opAsuZpqA_Q

@KayhanLondonChannel
مردم عزیز ایران؛ بیا پایین! ما شرمنده‌ایم!

جواد ظریف گفته:«مردم ما شرمنده‌ایم! اشتباه کردیم!» و... تا رأی مردم را که در دور اول از اصلاح‌طلب و اصولگرا دریغ شده، در دور دوم سیرک انتخابات شکار کند.

کارتون از بهنام محمدی

https://kayhan.london/1403/04/11/353117/
گفتگوی تلفنی علی‌ باقری‌‌ کنی با وزیر خارجه ترکیه درباره لبنان؛ «شرایط منطقه به ضرر اسرائیل خواهد بود»

-علی باقری‌ کنی سرپرست وزارت خارجه جمهوری اسلامی، روز دوشنبه ۱۱ تیرماه در گفتگوی تلفنی با هاکان فیدان وزیر خارجه ترکیه تهدید کرد، هرگونه خطای جدید اسرائیل در لبنان، «جبران‌ناپذیر» است و «شرایط جدید در سطح منطقه را به ضرر صهیونیست‌ها رقم خواهد زد».

- وی همچنین تأکید کرد: «مقاومت در لبنان آمادگی کامل برای مقابله با تهدیدات رژیم صهیونیستی را داراست و قدرت بی‌بدیل مقاومت در لبنان، هرگونه سرکشی اشغالگران متجاوز برای آنها هزینه‌مند خواهد کرد».

- رهبران جمهوری اسلامی ایران و ترکیه هر دو خود را مدافعان سرسخت «آرمان‌های فلسطین» می‌دانند و به شدت علیه اسرائیل‌ موضع می‌گیرند و روابط بسیار نزدیکی با رهبران حماس دارند اما ترکیه به دلیل سطح روابطی که با غرب دارد، با احتیاط بیشتری دشمنی خود را با اسرائیل ابراز می‌کند.

https://kayhan.london/1403/04/11/353103/
روند پرشتاب تحصیل دانش‌آموزان «اتباع» با امکانات رایگان آموزش و‌ پرورش

- رضا مراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش روز یکشنبه ۱۰ تیرماه در صحن علنی مجلس شورای اسلامی اعلام کرد: «تراکم در کلاس‌های درس به دو علت است؛ اول غفلت در مدرسه‌سازی و دوم حضور اتباع.»

- در همین ارتباط رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی نیز از سنجش ۲۰ هزار دانش‌آموز اتباع خبر داده بود. حجت‌الله الماسی ۹ خردادماه گفته بود: «آمار دقیقی از تعداد همه نوآموزان اتباع نیست ولی پیش‌بینی می‌شود حدود ۷۰ هزار نوآموز اتباع شامل سنجش هستند.»

- به گفته مسئولان وزارت آموزش و‌ پرورش با وجود کمبود معلم و منابع مالی آموزش و‌پرورش، از سال ۱۳۸۵ جمعیت دانش‌اموزان اتباع در کشور هر سال رو به افزایش بوده است در شرایطی که حضور و تحصیل دانش‌آموزان اتباع، حتی دانش‌آموزان اتباعی که فاقد مدارک اقامتی و هویتی هستند در مدارس دولتی رایگان اعلام شده است.

- با اینکه مقامات آموزش و‌ پرورش تعداد دانش‌آموزان اتباع در کشور را ۶۰۰ هزار تن اعلام کرده‌اند اما آنها آماری از دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل اتباع را اعلام نکرده‌اند که شامل ‌کودکان کار نیز می‌شوند.

https://kayhan.london/1403/04/11/353106/
وقتی خود نظام رأی ندادن را با سقوط خود گره می‌زند
محمدعلی ابطحی: فکر سقوط نظام را از سر بیرون کنید، بروید به پزشکیان رأی بدهید!


محمدعلی ابطحی رئیس دفتر حجت‌الاسلام محمد خاتمی در دولت «اصلاحات» که در «سیرک انتخابات» از مسعود پزشکیان حمایت می‌کند، دهم تیرماه با بیان تخیلات و نتیجه‌گیری‌های بی‌پایه و تبلیغاتی خود در «ایکس» نوشت: «یک عده در داخل و خارج می‌گویند باید کاری کرد که جلیلی بیاید تا زمینه سقوط جمهوری اسلامی سریع‌تر فراهم آید... می‌گویند ترامپ و جلیلی به عنوان دونفر افراطی به تیپ و تاپ هم می‌زنند و سریع‌تر جمهوری اسلامی سقوط می‌کند... فکر ۴۰ ساله سقوط نظام را از سر بیرون کنید. نمی‌شود. ولی با رای دادن به قول شروین برای یک زندگی معمولی به مردم ایران کمک کنیم.»

وی نیز سپس به رأی ندادن اکثریت مردم اعتراف کرد و با تبلیغ برای پزشکیان افزود، «در دور اول نارضایتی جدی‌ای از مردم ایران به نمایش گذاشته شد... با رأی دادن به پزشکیان در مرحله دوم به نوع دیگری می‌توانید از وضع موجود و سیاست‌های آقای جلیلی ابزار نارضایتی کنید.»‌


@KayhanLondonChannel
2024/10/01 18:43:40
Back to Top
HTML Embed Code: