Telegram Web Link
Forwarded from rasuyab راسویاب
‼️برخی از مهمترین عناوین خبری روز سه شنبه ۸ خرداد ۴۰۳
Forwarded from rasuyab راسویاب
‼️برخی از مهمترین عناوین خبری روز سه شنبه ۸ خرداد ۴۰۳

1. بروس مک کولم رئیس مؤسسه راهبردهای دموکراتیک: رئیسی در قتل‌عام ۶۷ هزاران زندانی سیاسی را اعدام کرد.
2. دان بیکن نماینده کنگره آمریکا: تسلیت بایدن و بلینکن، پس از درگذشت رئیسی، انزجارآور بود.
3. روزنامه سپاه پاسداران: آن‌چنان‌ چهره‌ای از بهشتی ساختند که تنها شهادتش توانست سلامت او را به اثبات برساند.
4. تلگراف لندن: رژیم پوسیده ایران در آستانه فروپاشی است. غرب به جای مماشات باید به سقوط آن کمک کند.
5. پولیتیکو: اشک تمساح رقت‌انگیز اتحادیه اروپا برای جلاد رژیم ایران.
6. ناله مرگ حكومت آخوندی را همه ميتوانند بشنوند ” برایت بارت: مرگ رئیسی، در سانحه هلیکوپتر، دو کشمکش برای قدرت را برانگیخته است، هم برای قدرت و هم برای جایگزینی رئیسی به‌عنوان نامزد اصلی جانشینی خامنه‌ای به‌عنوان ولی‌فقیه.
7. در اصفهان و شیراز تالار بورس اقدام به اعتصاب و خاموشی سیستم معاملات کردند.
8. استمرار اعتصاب در بازار طلافروشان مشهد.
9. سی.ان.ان: سخنگوی دولت فلسطین حمله اسراییل به رفح در روز یکشنبه را یک قتل‌عام توصیف کرد و از جامعه جهانی خواست تا در برابر آنچه جنایت علیه مردم فلسطین خوانده است، فوراً مداخله کند.
10. رویترز: حمله اسراییل به کمپ چادری رفح ۴۵کشته بر جای گذاشت و خشم جهانی را برانگیخت.
11. جوزپ بورل رئیس سیاست خارجه اتحادیه اروپا: راه به جلو برای پیشبرد صلح پایدار بر اساس راه‌حل دو کشوری است.

#efshagar_rasu
#rasuyab
🔴این #انقلابیست_تا_پیروزی
🆔 @Rasuyab
🆔 https://www.tg-me.com/rasuyab2
🆔 https://www.tg-me.com/EfshagarRasu
🆔 @Kashef_Rasu
Forwarded from rasuyab راسویاب
‼️مطالب ارسالی شما
🔸هلاکت رئیسی کلان ضربه یی به یک استراتژی
Forwarded from rasuyab راسویاب
‼️مطالب ارسالی شما
🔸هلاکت رئیسی کلان ضربه یی به یک استراتژی


هلاکت رئیسی جلاد، ضربه‌یی سنگین و خردکننده در حساسترین شرایط سیاسی اجتماعی بر رژیم پوسیدهٔ ولایت خامنه‌ای است که تعادل درونی رژیم را به‌طور بازگشت‌ناپذیری به‌هم زده است.
رئیسی، هم به‌دلیل سوابق ممتدش در جلادی و سرکوب و جنایت و هم به‌دلیل آن‌که مطیع محض خامنه‌ای بود، نقش و جایگاه ویژه‌یی در استراتژی انقباض حداکثری ولی‌فقیه ارتجاع داشت.
خامنه‌ای، رئیسی را از سال‌ها پیش برای پیشبرد سیاست انقباض و سد کردن راه قیام نشان کرده بود. چرا که رئیسی از ۱۸سالگی در دستگاه سرکوب خمینی مشق جلادی کرده و بالا رفته بود. در سال۶۳، در ۲۴سالگی به‌عنوان معاون دادستان ضد انقلاب در حوزهٔ «گروهکها» جایگزین لاجوردی شد و سپس در سال۶۷ توسط خمینی به‌عنوان یکی از اعضای هیأت مرگ برای قتل‌عام زندانیان سیاسی برگزیده شد. وی در این سمت، شقاوت و ولع خونخواری خود را، به‌ویژه در اعدام انقلابیون به‌اثبات رساند. به‌دلیل همین سوابق، مورد توجه خامنه‌ای قرار گرفت و به‌سمت تولیت آستان قدس رضوی، یکی از ثروتمندترین مراکز قدرت و غارت در رژیم آخوندها، منصوب شد. خامنه‌ای در نظر داشت در انتخابات۹۶ او را از صندوق بیرون بیاورد و جایگزین روحانی کند، ولی در برابر تحریم نمایش انتخابات و شعار «نه جلاد، نه شیاد» در این نقشه ناکام ماند، خامنه‌ای اما از پیشبرد نقشهٔ خود در یکدست کردن نظامش به‌وسیلهٔ رئیسی دست برنداشت و پیوسته مترصد بالا کشیدن او بود. خامنه‌ای در اول خرداد۹۸ در دیدارش با دانشجویان بسیجی، «دولت جوان حزب اللّهی» را به‌عنوان پایان غصه‌های خودش و آنها مطرح کرد. خامنه‌ای در عید۱۴۰۰ هم، ویژگی‌هایی را برای رئیس جمهور مورد نظرش، برشمرد که منطبق با رئیسی بود.
ولی‌فقیه ارتجاع سپس رئیسی را بر مسند ریاست قوه قضاییهٔ تحت‌امرش نشاند. در گام بعد خامنه‌ای در نمایش انتخاباتی۱۴۰۰، با سلاخی کاندیداهای رقیب و با به‌جان خریدن فضیحت آن نمایش که رژیم مجبور شد برای اولین بار آرای مشارکت را زیر ۵۰درصد اعلام کند، بالاخره رئیسی را در رأس قوه مجریه قرار داد.
همهٔ این تمهیدات به‌خاطر آن بود که خامنه‌ای برای نجات کشتی درهم شکستهٔ رژیم از غرق شدن در دریای طوفانی و متلاطم جامعهٔ ایران، تنها یک راه پیش روی خود می‌شناخت: انقباض حداکثری با یک‌پایه کردن و جراحی و حذف بخشی از نظام و گماردن سه مهرهٔ سیاه از آبروباخته‌ترین جنایتکاران و آدمخواران در رأس سه قوه نظام، به‌عنوان آخرین فرصت و آخرین برگ برای بقای نظام؛ در بین این سه سر، رئیسی نقش اول را داشت.
پورابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس رژیم، تصریح کرد: «شرایط کشور به‌حدی مخاطره‌آمیز شده بود که اگر شخصی مانند رئیسی وارد نمی‌شد، نظام دچار بن‌بست می‌شد» (روزنامهٔ حکومتی رسالت ـ ۹تیر ۱۴۰۰).
به‌این ترتیب رئیسی جلاد تیرک اصلی خیمهٔ یکدست‌سازی و انقباض خامنه‌ای بود. ویژگی اصلی‌اش آن بود که مطیع محض «مقام ولایت» بود. ویژگی‌ای که شکاف در آن در اسلاف او باعث شد تا آنها از هستهٔ مرکزی قدرت طرد شوند. این تعارض در بالاترین سطح حاکمیت چندان جدی بود که یک چند خامنه‌ای را به‌صرافت آن انداخت که قید سیستم ریاستی را بزند، رئیس‌جمهور را از ساختار حکومت حذف کند و سیستم به‌اصطلاح پارلمانی و نخست‌وزیری را جایگزین آن سازد، اما این ایده در وهلهٔ اول به‌خاطر مخالفت رفسنجانی به‌کناری نهاده شد. رئیسی تنها مهره‌یی بود که به‌دلیل «موم دست» بودنش، خامنه‌ای را از این مخمصه درآورده بود؛ چرا که به‌قول پاسدار رادان، رئیسی هیچ پروای آبرو و ملاحظه صندوق و انتخابات را نداشت، در نتیجه می‌توانست مجری کثیف‌ترین و ضدمردمی‌ترین خطوط و سیاست‌های خامنه‌ای باشد، از حجاب اجباری تا غارتگری حداکثری. آن چنان که بر اساس سیاست غارتگرانه، طی دو سال‌ونیم ریاستش، چنان تسمه‌یی از گردهٔ مردم محروم کشید که در تاریخ ایران کمتر مشابهی برای آن می‌توان یافت.
بنابراین هلاکت رئیسی، به‌مثابه یک کلان ضربه جبران‌ناپذیر و استراتژیک، تمام رؤیاها و نقشه‌های خامنه‌ای را به‌باد می‌دهد. این ضربه پیامدها و بحرانهای زنجیره‌یی را در سرتاپای استبداد دینی در پی دارد و زمینه‌ساز خیزشهای مردمی و پیشروی شورشگران برای آزادی است.

#efshagar_rasu
#rasuyab
🔴 این #انقلابیست_تا_پیروزی
🆔 @Rasuyab
🆔 https://www.tg-me.com/rasuyab2
🆔 https://www.tg-me.com/EfshagarRasu
🆔 @Kashef_Rasu
Forwarded from rasuyab راسویاب
‼️مطالب ارسالی شما
🔸انزجار جهانی از جلاد و ادای احترام به سربداران
Forwarded from rasuyab راسویاب
‼️مطالب ارسالی شما
🔸انزجار جهانی از جلاد و ادای احترام به سربداران


واکنش گسترده و اعتراض پارلمانترها، احزاب و شخصیتهای برجستهٔ سیاسی به پیام تسلیت رئیس شورای اتحادیهٔ اروپا و وزیر خارجهٔ آمریکا به‌خاطر هلاکت رئیسی، از موارد استثنایی در دیپلماسی معاصر است.
شدت و لحن محکومیتها از سوی افکار عمومی و نمایندگان مردم در اروپا و آمریکا به حدی است که می‌توان آن را یک شورش اعتراضی علیه یک ننگ اخلاقی و انسانی به بهانهٔ پروتکل‌ها و تشریفات خشک و بی‌روح دیپلماتیک توصیف کرد.
این اعتراض و شورش، البته خلق‌الساعه و یک‌شبه محقق نشده، بلکه محصول یک اشراف و شناخت و پیشینه و پشتوانه‌ٔ سیاسی و تاریخی است. صدای ۳۰هزار سربه‌دار۶۷ و شهیدان قیامها‌ی به خون تپیدهٔ مردم ایران است که در پارلمانهای اروپا و کنگرهٔ آمریکا و راهروهای سازمان ملل می‌پیچد یا آرامش جلسات خبری و تشریفاتی دولتهای مماشتگر را برهم می‌زند.
پس از انتشار خبر تسلیت دولت آمریکا شماری از نمایندگان کنگره با ارائه قطعنامه۱۲۴۶ H. RES. به کمیته امور خارجه مجلس نمایندگان بیانیهٔ تسلیت وزارت‌خارجه به‌دنبال مرگ رئیسی جلاد را محکوم کردند. در این قطعنامه که توسط ۱۰تن از نمایندگان ارائه شده از جمله آمده است: «نظر به این‌که از ابراهیم رئیسی، به‌طور مشخص به‌عنوان ”جلاد تهران“ یاد می‌شد و به نظارت بر اعدام‌های دسته‌جمعی هزاران زندانی سیاسی در سال (۱۹۸۸) ۱۳۶۷ پس از جنگ ایران و عراق کمک کرد،
نظر به این‌که در سال ۲۰۱۹، وزارت خزانه‌داری، رئیسی را به‌دلیل شرکت در یک به‌اصطلاح «کمیسیون مرگ» که دستور اعدام غیرقانونی هزاران زندانی سیاسی را صادر کرد، تحریم کرد... تصمیم گرفته شد که مجلس نمایندگان بیانیهٔ وزارت امور خارجه مبنی بر تسلیت درگذشت ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور ایران، امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه و دیگر اعضای هیأت همراهشان را محکوم کند».
علاوه بر این بسیاری از نمایندگان سنا و کنگره در حساب ایکس خود علیه این اقدام شوریدند و تسلیت گفتن و عزاداری به‌خاطر مرگ جلاد هزاران زندانی سیاسی در سال۶۷ و عامل سرکوب قیامها در ایران را محکوم کردند.
روز چهارشنبه دوم خرداد در جلسهٔ استماع معاون وزیر‌خارجه در زیرکمیته خاورمیانه در کمیتهٴ خارجی کنگره آمریکا، برد شرمن از اعضای ارشد این کمیته از حزب دموکرات دربارهٔ هلاکت رئیسی، گفت: «متأسفانه شورای امنیت تصمیم گرفت یک لحظه سکوت اعلام کند. من امیدوارم به لیندا توماس گرینفیلد (سفیر آمریکا در ملل متحد) پیشنهاد بدهید که در یک زمان مناسب در شورای امنیت، یک لحظه سکوت برای خانواده‌های کسانی اعلام کند که ابراهیم رئیسی آنها را به‌قتل رسانده است؛ ۳۰۰۰۰ نفر از آنها در سال ۱۳۶۷ و ۱۵۰۰ نفر در سال ۱۳۹۸ در آبان خونین کشته شدند و بسیاری دیگر نیز قربانی دست‌های آغشته به خون او بوده‌اند».
در اجلاس سنای فرانسه نیز روژه کاروشی نایب‌رئیس اول سنا در اعتراض به تسلیت گفتن به‌خاطر مرگ رئیسی، خطاب به ژان نوئل بارو معاون وزیر خارجه گفت: شما می‌گویید فرانسه به‌دلیل پروتکل‌ها تسلیت خود را ابراز کرده است. اما در حقیقت ما پیام‌های دیگری را کم‌ و بیش دریافت می‌کنیم. زنان ایرانی چه فکری خواهند کرد؟ اپوزیسیون دموکراتیک ایران چه فکری خواهد کرد؟ تمام جوانان ایرانی در رابطه با آنچه که شما انجام می‌دهید چه فکری می‌کنند؟ حقیقتاً آیا فرانسه می‌خواهد پیام دیگری را این‌طور برساند؟».
روز جمعه ۴خرداد مایک پمپئو وزیر خارجهٔ قبلی آمریکا طی مقاله‌یی در فاکس نیوز نوشت: «نباید از کسی که به‌خاطر نقشش به‌عنوان جلاد در جریان کشتار دسته‌جمعی دهها هزار ایرانی بی‌گناه در سال ۱۳۶۷ لقب ”جلاد تهران“ را گرفته، قدردانی کنیم. دولت بایدن و جهان باید بیشتر برای حمایت از مقاومت در داخل ایران تلاش کنند. آخوندها دائماً می‌گویند که هیچ جایگزینی برای رژیم آنها وجود ندارد، با این حال میلیاردها دلار برای شیطان‌سازی همین آلترناتیو خرج می‌کنند».
این موج اعتراض، که پروتکل‌های دیپلماتیک آلوده به ننگ و نقض حقوق‌بشر را زیر ضرب گرفته، از دریای خون ۳۰هزار شهید سربه‌دار آزادی و تا سرنگونی نظام ولایت فقیه سربازایستادن ندارد.

#efshagar_rasu
#rasuyab
🔴 این #انقلابیست_تا_پیروزی
🆔 @Rasuyab
🆔 https://www.tg-me.com/rasuyab2
🆔 https://www.tg-me.com/EfshagarRasu
🆔 @Kashef_Rasu
Forwarded from rasuyab راسویاب
‼️برخی از مهمترین عناوین خبری روز چهارشنبه ۹ خرداد ۴۰۳
Forwarded from rasuyab راسویاب
‼️برخی از مهمترین عناوین خبری روز چهارشنبه ۹ خرداد ۴۰۳

1. خبرگزاری آلمان: چندین کشور اتحادیه اروپا از جمله آلمان می‌خواهند سپاه پاسداران را بر اساس حکم دادگاه عالی منطقه‌یی دوسلدورف به‌عنوان یک سازمان تروریستی طبقه‌بندی کنند.
2. هجدهمین هفته اعتصاب غذای زندانیان سیاسی در کارزار «سه‌شنبه‌های علیه اعدام»کارزار "سه‌شنبه‌های نه به اعدام" در شرایطی ادامه دارد که آمار صدور و اجرای احکام اعدام در زندانهای جمهوری اسلامی در سه ماهه نخست امسال به‌شدت افزایش یافته است.
3. تجمع اعتراضی بازنشستگان کرمانشاه./ تجمع اعتراضی نانوایان قمی در اعتراض به کاهش سهمیه.
4. شکاف وجنگ گرگها درمجلس رژیم : وجود ۲۴رأی باطله در میان آرای اعضای مجلس ارتجاع علامت واکنش‌ها و ریزشهای پیش‌رس است.
5. به گزارش سایت حکومتی عصر ایران یوتیوب، حساب وزارت خارجه رژیم آخوندی را به‌خاطر ترویج جنگ افروزی بست.
6. رویترز: اسپانیا، ایرلند و نروژ به‌رغم واکنش خشم‌آلود اسرائیل رسماً کشور مستقل فلسطین را به رسمیت شناختند.
7. ملانی جولی وزیر خارجه کانادا: ما از حملاتی که موجب کشته شدن غیرنظامیان فلسطینی در رفح گردیده، وحشت‌زده شده‌ایم.

#efshagar_rasu
#rasuyab
🔴 این #انقلابیست_تا_پیروزی
🆔 @Rasuyab
🆔 https://www.tg-me.com/rasuyab2
🆔 https://www.tg-me.com/EfshagarRasu
🆔 @Kashef_Rasu
Forwarded from rasuyab راسویاب
‼️مطالب ارسالی شما
🔸ریاست یکساله قالیباف تقلای بیهوده برای مهار بحران
Forwarded from rasuyab راسویاب
‼️مطالب ارسالی شما
🔸ریاست یکساله قالیباف تقلای بیهوده برای مهار بحران


پس از همهٔ جر و بحثهایی که از فردای نمایش انتخابات مجلس ارتجاع در ۱۱اسفند بر سر کرسی ریاست آن بالا گرفت و بسیاری از سرکردگان وحوش نورسیده به‌مجلس جدید علیه قالیباف سخن‌پراکنی و لغزخوانی می‌کردند، سرانجام روز سه‌شنبه ۸خرداد بعد از یک انتخابات فرمایشی و نمایشی، پاسدار قالیباف با ۱۹۸رأی برای یک‌سال دیگر رئیس مجلس رژیم اعلام شد.
یک روز پیش‌تر، خامنه‌ای در پیامی که توسط رئیس دفترش خطاب به‌وحوش مجلس نورسیده قرائت می‌شد، یک «نکتهٔ مهم» را به‌همهٔ آنها گوشزد کرد و گفت: «در مجلس مسابقات بی‌فایده رسانه‌یی و مجادلات مضرّ سیاسی، وقت و عمر کوتاه دوران مسئولیت را به‌خود مصروف نسازد وگرنه ظرفیت ارزشمند حضور نمایندگان در این جایگاه والا ضایع خواهد شد و این خسارت بزرگی است».
خامنه‌ای بعد از تأکید بر خطر «خسارت بزرگ»، به‌آنها هشدار داد که در غیر این‌صورت سوگندی که امروز می‌خورند، فردا «گریبانگیر» شان خواهد شد و در ادامهٔ «نکتهٔ مهم قبلی»، اضافه کرد: «نکتهٔ دیگر دربارهٔ سوگند نمایندگی است. این سوگند، نمایشی و تشریفاتی نیست؛ سوگندی حقیقی و مسئولیت‌زاست که در دنیا و آخرت گریبانگیر خواهد بود».
خامنه‌ای این پیام را با تشکر از قالیباف به‌پایان برد که بسیاری آن را پایانی بر سر جنگ‌وجدال بر سر کرسی ریاست مجلس و اشارهٔ علنی برای تمدید دست‌کم یکسالهٔ ریاست قالیباف ارزیابی کردند. آن هم در حالی که دو روز پیش فراکسیون اکثریت مجلس که مخالف قالیباف است با ۱۷۸رأی اعلام موجودیت کرده بود.
در حالی که قالیباف در مجلس یازدهم در کشاکشی رو باز با رئیسی بود و از تغییر نحوهٔ حکمرانی و «حکمرانی نو» دم می‌زد، نیاز خلیفه ارتجاع و تأکید او برای گماشتن قالیباف در کرسی ریاست مجلس دوازدهم، هیچ دلیلی جز تقلا برای مهار موقت بحران از سر ضعف و از سرگذراندن اوضاع درهم ریخته پس از هلاکت رئیسی، ندارد.
خامنه‌ای خوب می‌داند که مجلس ارتجاع یک کانون بالفعل و بالقوهٔ جنگ و بحران است. او در اولین اظهارات علنی خود پس از برگزاری نمایش مفتضح انتخابات، در دیدار با خبرگان ارتجاع (در تاریخ ۱۷ اسفند) ابراز نگرانی نمود که مبادا «دعوا راه انداختن‌ها و ستیزه‌گریهای دشمن پسند» «شیرینی مجلس جدید را نابود کند».
اما با انتصاب قالیباف، بحران از بین نرفته، تنها موقتاً به‌زیر قالی رانده شده تا اندکی بعد، به‌صورت حادتری فوران کند. نشانهٔ این بحران ذخیره شده، ۲۴رأی باطله در جریان رأی‌گیری برای تعیین ریاست مجلس است که از وجود یک مخالفت جدی با تصمیم انتصاب قالیباف خبر می‌دهد. بنابراین، مجلس ارتجاع طی سال پیش رو، یکی از کانون‌های فعال جنگ‌وجدال خواهد بود که البته به‌درون مجلس هم محدود نخواهد ماند.
این تازه مربوط به‌مجلس فرمایشی و تحت‌امر است. هلاکت رئیسی جلاد، که خامنه‌ای از سال‌ها پیش وی را برای مسیر انقباض در درون و جنگ‌افروزی در خارج آماده کرده بود، سراپای ولایت او را در تنش و بحران فرو برده است. تمدید یکسالهٔ ریاست قالیباف، حتی اگر برای تنش امروز در مجلس ارتجاع نقش مسکن را داشته باشد، ولی در قدمهای بعد بحرانهای پس از هلاکت رئیسی را در رأس و بدنهٔ حاکمیت تشدید می‌کند.
در ساعات اولیهٔ اعلام هلاکت رئیسی جلاد، گفته ایم : «خامنه‌ای باید در بحبوحه غزه، دستگاهی را که از ریاست‌جمهوری جلاد۶۷ چیده بود سر تا پا بازسازی و جایگزین‌سازی و تراز کند. دستگاه اکنون از درون سوراخ سوراخ شده است. به‌یقین می‌توان گفت که خامنه‌ای بازنده استراتژیک است. این روند، جنگ گرگها در بالای رژیم را به‌منتها درجه تشدید می‌کند و در پایین جامعه و کف خیابان، فرصت هر چه بیشتری برای اعتراض و قیام فراهم می‌سازد»

#efshagar_rasu
#rasuyab
🔴 این #انقلابیست_تا_پیروزی
🆔 @Rasuyab
🆔 https://www.tg-me.com/rasuyab2
🆔 https://www.tg-me.com/EfshagarRasu
🆔 @Kashef_Rasu
Forwarded from rasuyab راسویاب
‼️برخی از مهمترین عناوین خبری روز پنجشنبه ۱۰ خرداد ۴۰۳
Forwarded from rasuyab راسویاب
‼️برخی از مهمترین عناوین خبری روز پنجشنبه ۱۰ خرداد ۴۰۳

1. عفو بین الملل درگزارش سالانه خود نوشته است : به‌ دلیل افزایش شدید اعدامها در ایران شمار اعدام های ثبت شده در سراسر جهان و خاورمیانه به بالاترین میزان آن در یک دهة گذشته رسیده است. عفو بین الملل در گزارش سالانة خود ، به افزایش ۳۰ درصدی اعدام‌ها در ایران در سال ۲۰۲۳، اشاره کرده است.
2. رسانه‌های حکومتی خبر دادند که دولت عربستان ۶ نفر از اعضای گروه رسانه‌یی‌ تلویزیون رژیم را که در مدینه بودند سه‌شنبه شب از عربستان اخراج کرد.
3. سایت کنگره آمریکا: قطعنامه ۱۲۵۶ ارائه شده به کمیته خارجی کنگره مبنی‌ بر محکومیت یک دقیقه سکوت سازمان ملل متحد برای ابراهیم رئیسی به‌عنوان بی‌اعتنایی آشکار به منشور ملل متحد است.
4. پلتیکو- لندن- گروهی متشکل از ۵۵۰ نفر از نمایندگان پارلمان انگلستان از جمله آیین دانکن اسمیت، رهبر سابق حزب محافظه‌کار و جان مک دانل، صدراعظم سابق سایه، از دولت بعدی خواستند تا سپاه پاسداران رژیم ایران را به‌عنوان یک گروه تروریستی نامگذاری کند.
5. برگزاری کنفرانس در پارلمان کانادا با حضور شماری از اعضای پارلمان از احزاب مختلف این کشور درباره ضرورت لیست‌گذاری سپاه پاسداران.
6. تجمع اعتراضی پرسنل حراست میدان نفتی یادآوران خوزستان و ثبت‌نام کنندگان زمینهای موسوم به فن‌آوران در شهرکرد.
7. وزارت‌ خارجه فرانسه: عملیات اسراییل علیه رفح باید متوقف شود، همانطور که دیوان بین‌المللی دادگستری خواستار شد.
8. خبرگزاری رویترز خبر داد دولت ایرلند رسماً کشور فلسطین را به‌رسمیت شناخت. دولت ایرلند آماده ایجاد روابط دیپلماتیک کامل بین دوبلین و رام‌الله است. سفیر ایرلند در کشور فلسطین منصوب خواهد شد.

#efshagar_rasu
#rasuyab
🔴این #انقلابیست_تا_پیروزی
🆔 @Rasuyab
🆔 https://www.tg-me.com/rasuyab2
🆔 https://www.tg-me.com/EfshagarRasu
🆔 @Kashef_Rasu
Forwarded from rasuyab راسویاب
#ارسالی
‼️سالمرگ به گور سپردن دجال خون آشام را مردم ایران جشن میگیرند
.

#rasuyab
#rasuyab2
🔴 این #انقلابیست_تا_پیروزی
🆔 @Rasuyab
🆔 https://www.tg-me.com/rasuyab2
🆔 https://www.tg-me.com/EfshagarRasu
🆔 @Kashef_Rasu
Forwarded from rasuyab راسویاب
Forwarded from rasuyab راسویاب
Forwarded from rasuyab راسویاب
‼️مطالب ارسالی شما
🔸خدای سال ۶۰ شرایط سخت و ضربات انقلابیون و شورشگران
Forwarded from rasuyab راسویاب
‼️مطالب ارسالی شما
🔸خدای سال ۶۰ شرایط سخت و ضربات انقلابیون و شورشگران


پس از هلاکت رئیسی، خامنه‌ای شتابان نیروهای وارفتهٔ نظام را جمع کرد تا بی‌مقدمه به‌آنها از دههٔ ۱۳۶۰ بگوید و «آن همه حادثه تلخ! این همه حادثهٔ وحشتناک! این همه ضربه مخرب!».
در ادامه هم گفت: در آن سال‌ها «در خود تهران جنگ داخلی بود؛ در خود این خیابانهای تهران جنگ داخلی بود. مجاهدین ریخته بودند با هر چیز که دستشان می‌آمد، افتاده بودند به جان پاسدار کمیته و پاسدار سپاه و...؛ جنگ بود دیگر، تهران جنگ بود!» (۴خرداد۴۰۳).
منظور خامنه‌ای از این یادآوریهای «وحشتناک» برای نظام مصیبت دیده، چه بود؟
سربسته گفت: چرا این‌قدر سرخورده و ریزشی و نالان هستید؟! آخر «خدای سال۶۰، همان خدای امسال است» تا به آنها دلداری بدهد که: نظام این بار هم سقوط نمی‌کند!
خامنه‌ای می‌داند بیش از هر کسی، بسیجی‌ها و نیروهایش از هلاکت رئیسی وحشت کرده‌اند. همانها که به‌خاطر ضربات استراتژیک نظام از مردم و مقاومت ایران، به‌ویژه قیام ۱۴۰۱، بیش از ۳۰هزار عملیات انفجاری و پراتیک انقلابی شورشی در سال ۱۴۰۲ و شرایطی که از در و دیوار وقوع قیامی بزرگتر می‌بارد، آن‌قدر ریزشی شده‌اند که به‌التماس‌های خامنه‌ای برای شرکت در انتخابات هم وقعی نگذاشتند و خود خامنه‌ای مجبور شد آنها را «مرددین» بنامد (۱۱ اسفند۱۴۰۲).
اکنون آنها می‌بینند که «رئیسی» که به گفتهٔ آخوند پورمحمدی وزیر پیشین اطلاعات، «نماد خشم و غضب و کینه نسبت به‌دشمنان و ...»، یعنی تیغ سرکوب و انقباض برای جلوگیری از پیشرفت انقلابیون و قیام در جامعه انفجاری بود، هلاک شد و رفت؛ پس اوضاع بحرانی، به‌ویژه پیشروی خط آتش و قیام برای سرنگونی، با شتاب بیشتری سرنوشت آنها و نظامشان را تیره و تار کرده است. خروجی این وضعیت هم به روایت دژخیم قتل‌عام و وزیر پیشین اطلاعات، می‌شود «رخنه... دشمن در قلوب و افکار ما» و در نتیجه «سست شدن ما» توسط دشمن «که متأسفانه جاهایی موفق بوده و ما باید این فریب و کید دشمن را بشکنیم!» (پورمحمدی-۴خرداد).
اما همزمان، جوانان انقلابی دقیقاً همان چیزی را به‌اثبات رساندند که خامنه‌ای با ترس و وحشت از آن حرف می‌زند.
آری، «خدای سال۶۰، خدای امسال است» و هم‌چنان که خلیفه درمانده برایش تداعی و تکرار می‌شود، در تهران و دیگر شهرها جوانان انقلابی وشورشی با کوکتل و «هر آنچه به‌دست‌شان بیفتد»، مراکز سرکوب و جنایت و مقرهای پاسداران و قضاییه جلادان را درهم می‌کوبند!
آن هم با موجی تازه از عملیات انفجاری و پراتیک انقلابی با شعار «زن مقاومت آزادی» و کوبیدن هر چه بلندتر بر طبلهای قیام و سرنگونی.
نگاهی کوتاه به «این همه حادثهٔ وحشتناک! این همه ضربه مخرب!» طبق روایت ترسان خامنه‌ای، تنها طی چند روز پس از «حادثه تلخ» هلاکت رئیسی:
برازجان-انفجار در قضاییه جلادان، شهرستان دشتستان
تهران-انفجار در ناحیه بسیج رجایی سپاه پاسداران در تهران
گنبد کاووس-انفجار در مقابل حوزه جهل و جنایت «الزهرا»
و:
۳۰۰۰پراتیک کهکشان مقاومت ایران در شهرهای میهن در کارزار جهانی و سراسری مقاومت ایران در برابر رژیم ستم و سرکوب و اعدام و قتل‌عام:
-قاتل حرث و نسل و منابع و محیط‌زیست وطن
-عامل اصلی فجایع و قربانیان و خسارت‌های سیل و بی‌خانمانی
-استقبال از کهکشان مقاومت در داخل میهن اشغال شده
- مقاومت سرخ فام ۴۳ساله تا ۱۴۰۳
-بزرگترین، طولانی‌ترین، بغرنج‌ترین و خونین‌ترین مقاومت سازمان‌یافته تاریخ ایران با چراغ راهنمای «نه شاه نه شیخ» علیه دیکتاتوری و وابستگی
برای همین است که وزیر پیشین اطلاعات خامنه‌ای وحشت‌زده هشدار می‌دهد: «در شرایط سختی، رئیسی را از دست دادیم!» (پورمحمدی-۴خرداد).

#efshagar_rasu
#rasuyab
🔴 این #انقلابیست_تا_پیروزی
🆔 @Rasuyab
🆔 https://www.tg-me.com/rasuyab2
🆔 https://www.tg-me.com/EfshagarRasu
🆔 @Kashef_Rasu
Forwarded from rasuyab راسویاب
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
‼️برخورد بازیگر پیشکسوت با پاسداران ولایت

هایده حائری بازیگر، نویسنده و کارگردان پیشکسوت تئاتر و سینما در حمایت از چند دختر، با پاسداران ولایت درگیر شد.

خانم حائری با عقب‌راندن یکی از ماموران به او می‌گوید «تو غلط می‌کنی»

مزدور پشت دوربین هم با افتخار میگوید فیلمش رو گرفتم.


پنج شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۳

#efshagar_rasu
#rasuyab
🔴 این #انقلابیست_تا_پیروزی
🆔 @Rasuyab
🆔 https://www.tg-me.com/rasuyab2
🆔 https://www.tg-me.com/EfshagarRasu
🆔 @Kashef_Rasu
Forwarded from rasuyab راسویاب
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
‼️ تبریز | یک موتور سوار در آخر شهناز به راننده ماشینی که پشتش عکس رئیسی جلاد را زده بود، فحش می‌دهد و آن مزدور به نیروی انتظامی زنگ زده و شماره پلاک موتوری را می‌دهد و سپس در نصف‌راه تبریز به سمت دامپزشکی نیروی انتظامی با چنین وضعیتی این دو جوان را دستگیر می‌کنند... پنج شنبه ده خرداد .


جمعه ۱۱ خرداد ۱۴۰۳

#efshagar_rasu
#rasuyab
🔴 این #انقلابیست_تا_پیروزی
🆔 @Rasuyab
🆔 https://www.tg-me.com/rasuyab2
🆔 https://www.tg-me.com/EfshagarRasu
🆔 @Kashef_Rasu
Forwarded from rasuyab راسویاب
‼️برخی از مهمترین عناوین خبری روز جمعه ۱۱ خرداد ۴۰۳
2024/09/28 20:17:50
Back to Top
HTML Embed Code: