Telegram Web Link

💥 رایگان شد — «آموزش ساخت سایت با گوگل سایت Google Sites»


🎁 کد تخفیف ۱۰۰ درصدی: FRGS39

📆
اعتبار: پایان روز سه‌شنبه ۴ مرداد ۱۴۰۱


💢 لینک دریافت آموزش👇👇👇

🔗 آموزش ساخت سایت با گوگل سایت – [کلیک کنید]

توجه: بعد از افزودن این آموزش به سبد خرید خود، کد تخفیف FRGS39 را وارد کنید.

📌 آموزش‌های رایگان بعدی را در کانال تلگرام فرادرس [‎@FaraDars] دنبال کنید.


📚 فرادرس | دانش در دسترس همه؛ همیشه و همه جا

@FaraDars — فرادرس

✳️ ۳ تاکتیک کاربردی در سئو شبکه های اجتماعی | آسان اما موثر

استفاده از شبکه‌های اجتماعی یکی از روش‌های بهبود رتبه‌بندی نتایج در موتورهای جستجو می باشد. شاید فکر کنید که این دو مبحث از دیجیتال مارکتینگ ارتباط زیادی با یکدیگر ندارند اما اشتباه نکنید؛‌ بازاریابی در شبکه‌های اجتماعی می‌تواند نتایج مثبتی برای بهبود رتبه سئوی سایت شما به همراه داشته باشد. به همین دلیل توجهات بیشتری به سمت سئو شبکه‌های اجتماعی جلب شده است.

══ فهرست مطالب ══

○ سئو شبکه‌های اجتماعی چیست؟
○ بررسی وضعیت فعلی بازاریابی شبکه‌های اجتماعی خود
○ پیاده سازی سئو روی پروفایل شبکه‌های اجتماعی
○ بهینه‌سازی تصاویر شبکه‌های اجتماعی برای جستجوی تصاویر (Image Search)
○ جمع‌بندی


🔸 سئو شبکه‌های اجتماعی چیست؟

به عنوان مثال می‌توان به کاربرد هشتگ برای نمایش در نتایج جستجوی گوگل اشاره کرد. برای مثال اگر #Blogging را در گوگل سرچ کنید،

تعدادی از پست‌های شبکه اجتماعی توییتر را بالاتر از نتایج اصلی گوگل مشاهده خواهید کرد.

این تنها یک مورد از تاثیرات شبکه‌های اجتماعی و هشتگ‌ها بر روی نتایج جستجو در موتورهای جستجوگر است. معمولا بازاریابانی که بر تاکتیک‌های سئو با استفاده از شبکه‌های اجتماعی تمرکز می‌کنند، به نتایج دلخواه خود دست پیدا می‌کنند. به طور کلی هر چقدر بیشتر در فضای اینترنت حضور داشته باشید و خود را نشان دهید، رتبه سئوی شما بهبود پیدا می‌کند؛ صرف نظر از اینکه فعالیت خود را در چه بخشی از اینترنت انجام می‌دهید.


🔸 بررسی وضعیت فعلی بازاریابی شبکه‌های اجتماعی خود

اگر درک درستی از روند و وضعیت کنونی شبکه‌های اجتماعی خود ندارید، شک نکنید که کسب و کارتان به اوج پتانسیل خود نخواهد رسید. بدون شک کسب و کارهای بزرگ و رقبای شما، به شدت پیگیر این نوع رسانه‌ها هستند. بنابراین بسیار مهم است که درک روشنی از وضعیت فعلی و نتایج اقدامات قبلی خود داشته باشید؛ زیرا به کمک همین اطلاعات باید اهداف خود را تعیین کنید.

برای بررسی عملکرد شبکه‌های اجتماعی می‌توانید کار را با پرسش‌های زیر آغاز کنید:

شبکه‌های اجتماعی تا چه میزان توانسته‌اند برای کسب و کار شما درآمدزایی داشته باشند؟‌

آیا شبکه‌های اجتماعی کسب و کار شما، نرخ بازگشت سرمایه (ROI) مناسبی دارند؟

آیا در کمپین‌های تبلیغاتی خود دچار ضرر شده‌اید؟

کدام کانال‌ها و کمپین‌های شبکه‌های اجتماعی بهترین عملکرد را در این زمینه دارند؟

آیا از سئو در فعالیت‌های شبکه‌های اجتماعی خود بهره می‌برید؟

تمام این سوالات می‌توانند به شما کمک کنند تا به درک درستی از وضعیت فعلی خود در شبکه‌های اجتماعی برسید،؛ اما سوال دوم یعنی نرخ بازگشت سرمایه، یکی از مهم‌ترین معیارهایی است که باید به دقت مورد بررسی قرار بگیرد.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 ۳ تاکتیک کاربردی در سئو شبکه های اجتماعی | آسان اما موثر — کلیک کنید [+]

📚 طبقه‌بندی موضوعی: سئو | شبکه های اجتماعی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ بازبینی عملکرد بازاریابی در سال ۱۴۰۰ | معرفی تکنیک ها و ابزارها

دیجیتال مارکتینگ قوی صرفاً به معنای تولید و انتشار محتوا نیست. شما نیازمند بازنگری مستمر و دوره‌ای عملکردتان هستید تا پتانسیل‌ها و موامنع رشد را پیدا کنید. به همین دلیل، مجله کاپریلا در این مقاله در مورد بررسی و بازنگری در عملکرد بازاریابی پرداخته‌ است.

══ فهرست مطالب ══

○ هر چند وقت یک بار عملکرد بازاریابی خود را بررسی می‌کنید؟
○ چه زمانی باید در عملکرد بازاریابی خود را بررسی و بازنگری کنیم؟
○ آیا بودجه مارکتینگ خود را هوشمندانه خرج می‌کنید؟
○ کدام استراتژی‌ها شما را به آن چه در ذهن دارید خواهد رساند؟
○ استراتژی‌های بازاریابی خود را برای کسب نتایج بهتر بهینه کنید.
○ درصد بازگشت سرمایه خود را افزایش دهید
○ حرف آخر در بازبینی عملکرد بازاریابی


🔸 هر چند وقت یک بار عملکرد بازاریابی خود را بررسی می‌کنید؟

تولید محتوا برای پلتفرم‌های مختلفی که از آن‌ها به عنوان وبسایت، وبلاگ یا شبکه‌ی اجتماعی استفاده می‌کنید، برای رسیدن به نتیجه‌ی مد نظرتان کافی نیست. تنها راهی که برای پیشرفت پیش روی شما قرار دارد این است که استراتژی‌های بازاریابی خود را به صورت مداوم رصد کنید و بر اساس نتایج آن، به دنبال نقاط قوت و پتانسیل‌های رشد خود بگردید. در نهایت باید بتوانید با توجه با اطلاعات جمع‌آوری شده، اقدامات لازم برای بهینه‌سازی و رشد مداوم استراتژی خود را به کار ببندید.

در این مقاله درباره‌ی این که چرا بازنگری عملکرد بازاریابی باید در صدر لیست اولویت‌های ما در سال 1400 باشد، صحبت خواهیم کرد.


🔸 چه زمانی باید در عملکرد بازاریابی خود را بررسی و بازنگری کنیم؟

بازنگری عملکرد بازاریابی یک فرآیند تدریجی است. این فرآیند باید به صورت مداوم صورت پذیرد تا از به ثمر رسیدن استراتژی‌های خود مطمئن شویم و بدانیم که در حال حرکت به سوی اهداف خود در حرکت هستیم (البته موارد دیگری نیز هستند که درباره‌ی آن‌ها در ادامه صحبت خواهیم کرد).

با این حال، مواقعی وجود دارند که بازنگری عملکرد بازاریابی در آن‌ها ضروری محسوب می‌شود:

برای این که مطمئن شوید استراتژی‌های جدیدتان بهتر از استراتژی‌های قبلی عمل خواهند کرد، باید نقاط روشن و تاریک استراتژی پیشین خود را شناسایی کنید.


مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 بازبینی عملکرد بازاریابی در سال ۱۴۰۰ | معرفی تکنیک ها و ابزارها — کلیک کنید [+]

📚 طبقه‌بندی موضوعی: استراتژی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ استفاده از تست A/B در افزایش فروش سایت | آموزش کامل و ساده

رسیدن به موفقیت به استراتژی نیاز دارد، استراتژی به تاکتیک و تاکتیک هم به ابزار. برخی ابزارها در تاکتیک‌های مختلفی استفاده می‌شوند و اهمیت آنها در رسیدن به موفقیت، بیش از سایر ابزارها و راهکارها می‌باشد. آزمون یا تست A/B در دیجیتال مارکتینگ، ابزاری بسیار پرکاربرد برای بهبود نتیجه در کلیه بخش‌ها و تاکتیک‌ها است و در این مقاله از مجله کاپریلا، با آن آشنا خواهید شد.

══ فهرست مطالب ══

○ تست A/B چیست؟
○ نحوه‌ی انجام تست A/B
○ چرا باید تست A/B را انجام داد؟
○ مزایای تست A/B چیست؟
○ فرآیند آزمون A/B
○ کاربرد تست A/B در سئو
○ مثال‌هایی از نتایج تست A/B
○ سوالات متداول در مورد تست A/B
○ نتیجه‌گیری


🔸 تست A/B چیست؟

تست A/B که به آن bucket test یا split-run testing نیز گفته می‌شود، روشی برای مقایسه‌ی دو نسخه از یک صفحه‌ی وب یا برنامه (اپلیکیشن) است تا مشخص شود کدام‌یک عملکرد بهتری دارد. تست A/B اساساً آزمایشی است که در آن دو یا چند نسخه از یک صفحه به صورت تصادفی به کاربران نشان داده شده و با استفاده از تحلیل آماری مشخص می‌شود که کدام یک از نسخه‌ها با توجه به هدف (افزایش نرخ تبدیل کاربر به مشتری)، عملکرد بهتری دارند.

اجرای تست A/B که مستقیماً نسخه‌‌ی جدیدی از وب‌سایت یا یک اپلیکیشن را با نسخه‌ی اصلی و کنونی مقایسه می‌کند، به شما اجازه می‌دهد سؤالات دقیقی در مورد تغییرات در وب‌سایت یا اپلیکیشن خود مطرح کرده و سپس اطلاعاتی در مورد تأثیر این تغییرات جمع‌آوری کنید.

این تست با استفاده از ایجاد تغییرات و بهینه‌سازی وب‌سایت، امکان گرفتن تصمیمات آگاهانه‌ای را فراهم می‌سازد که سبب می‌شود اهداف تجاری، از «ما فکر می‌کنیم» به «ما می‌دانیم» تغییر کند. با سنجش تأثیری که این تغییرات روی شاخص‌های ما دارند، می‌توان تضمین کرد که هرگونه تغییری منجر به نتایج مثبت خواهد شد.


🔸 نحوه‌ی انجام تست A/B

در تست A/B، صفحه‌ی یک اپ یا سایت تغییر داده شده و یک نسخه‌ی دوم از آن ایجاد می‌شود. این تغییر، گاهی در حد یک تیتر یا یک دکمه کال تو اکشن و گاهی طراحی مجدد کامل آن صفحه است. سپس نیمی از بازدید صفحه شما، نسخه‌ی اصلی صفحه (یا همان نسخه‌ی کنترل) و نیمی دیگر، نسخه‌ی تغییریافته‌ی صفحه (یا نسخه‌ی آزمایشی) را می‌بینند.

با توجه به این‌که کاربران، هم صفحه‌ی کنترل و هم صفحه‌ی آزمایشی را می‌بینند، میزان تعامل آن‌ها با هر کدام در یک داشبورد تحلیلی سنجیده و گردآوری شده و سپس از طریق یک سیستم آماری تحلیل می‌شود. در این صورت، می‌توان مشخص کرد که تأثیر تغییرات اعمال شده، برای کاربران مثبت یا منفی بوده یا اینکه اصلاً مؤثر نبوده است.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 استفاده از تست A/B در افزایش فروش سایت | آموزش کامل و ساده — کلیک کنید [+]

📚 طبقه‌بندی موضوعی: لید و تبدیل


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ تبلیغات نمایشی به زبان ساده | تمام آنچه که باید بدانید

تبلیغات نمایشی (Display Advertising) نوعی از تبلیغات پولی آنلاین است و یکی از محبوب‌ترین انواع روش‌های بازاریابی آنلاین به شمار می‌رود. تبلیغات نمایشی که روشی تصویری برای تبلیغ برند است، برای تبلیغات وبسایت‌ها و اپلیکیشن‌ها کاربرد زیادی دارد. در این مقاله قصد داریم با معرفی تبلیغات نمایشی در دیجیتال مارکتینگ، شما را با اطلاعات مفید درباره آن از جمله نحوه انجام این تبلیغات، آشنا کنیم. پس تا انتها همراه کاپریلا باشید.

══ فهرست مطالب ══

○ تبلیغات نمایشی چیست؟
○ انواع تبلیغات نمایشی
○ معایب و مزایای تبلیغات نمایشی
○ چگونه عملکرد تبلیغات نمایشی را اندازه‌گیری کنیم؟
○ شرایط موفقیت در تبلیغات نمایشی چیست؟
○ جمع‌بندی


🔸 تبلیغات نمایشی چیست؟

تبلیغات نمایشی نوعی تبلیغات آنلاین پولی و روشی برای جذب مخاطبان یک وبسایت، شبکه اجتماعی یا سایر فضاهای دیجیتال برای انجام یک عمل در وبسایت تبلیغ‌دهنده مشخص می‌باشد. این تبلیغات معمولاً شامل متن، تصویر و یا ویدئو هستند که کاربر را به کلیک روی تبلیغ و هدایت به صفحه فرود و در نهایت، انجام عمل مورد نظر مانند خرید یا ثبت نام تشویق می‌کند.

بسیاری از کمپین‌های تبلیغات آنلاین و نمایشی با مدل پرداخت به ازای هر کلیک (PPC) انجام می‌شوند. به عبارت ساده‌تر، در این مدل پرداخت، تنها زمانی که کاربر روی تبلیغات کلیک کند، تبلیغ‌دهنده مبلغی را به وبسایت نمایش‌دهنده آگهی پرداخت می‌کند.

تبلیغات نمایشی را می‌توان برای کمپین‌های هدفگیری مجدد (retargeting) نیز استفاده کرد. هدفگیری مجدد یعنی تبلیغات شما فقط به کاربرانی نمایش داده می‌شود که قبلاً به وبسایت شما مراجعه کرده‌اند، یا صفحه‌ای خاص از سایت را مشاهده کرده و یا کار خاصی را در وبسایت شما انجام داده‌اند. در نتیجه، به دلیل آشنایی قبلی کاربر با وبسایت، امکان کلیک مجدد و انجام عمل نهایی (خرید، عضویت و …) افزایش پیدا می‌کند.


🔸 انواع تبلیغات نمایشی

تبلیغات نمایشی انواع مختلفی دارد و می‌توان در مورد انواع و اصطلاحات آن، ساعت‌ها صحبت کرد اما در ادامه، برخی از مهم‌ترین آن را معرفی کردیم. البته در نظر داشته باشید محتوای تبلیغات نمایشی می‌تواند یک عکس گرافیکی ثابت یا متحرک، متن و کال تو اکشن در یک قاب نمایشی و یا ویدئو باشد، اما اینکه چطور از این فرمت‌های محتوا در تبلیغات نمایشی استفاده کنیم در ادامه مقااله بیان شده است. پیش از آن، باید بدانیم که تبلیغات نمایشی به صورت بنرهای گرافیکی، ابعاد استانداردی دارند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 تبلیغات نمایشی به زبان ساده | تمام آنچه که باید بدانید — کلیک کنید [+]

📚 طبقه‌بندی موضوعی: تبلیغات آنلاین


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


🎊 ۴۵ درصد تخفیف برای تمامی آموزش‌های «دیجیتال مارکتینگ»

🔆🌈 در «طرح تخفیف تابستان آموزشی» فرادرس، بیش از ۲۰,۰۰۰ ساعت آموزش ویدئویی با تخفیف ویژه ۴۵ درصدی در دسترس شماست.👇

🟢 جدیدترین آموزش‌های دو ماه اخیر [+]

🟠 پرمخاطب‌ترین آموزش‌های دو ماه اخیر [+]

🔗 طرح تخفیف تابستان آموزشی - [کلیک کنید]


📚 فرادرس | دانش در دسترس همه؛ همیشه و همه جا

@FaraDars — فرادرس‌‌‌

✳️ آگاهی از برند Brand Awareness به زبان ساده | شروع موفقیت ماندگار

تا به حال شده از روی نام تجاری یا برند (Brand) یک شرکت بتوانید به سادگی به محصولات و خدماتی که ارائه می‌دهند، پی ببرید و از این طریق به عنوان مشتری به آن‌ها مراجعه کنید؟ چگونه این اتفاق رخ می‌دهد؟ چه اسراری پشت این کار است؟ در این مقاله سعی می‌کنیم شما را با مفهوم، کاربردها و مزایای استفاده از «آگاهی از برند» یا “Brand Awareness” بیشتر آشنا کنیم. به شما تعریف برند، برندینگ و آگاهی از برند را خواهیم گفت. در ادامه، اهمیت آگاه سازی از برند را خواهیم گفت و به تفاوت مفهوم شناخت برند با آگاهی از برند اشاره‌ای خواهیم کرد و در پایان، مثال‌هایی از کمپین‌های موفق آگاهی از برند در دنیا را بازگو می‌کنیم. با کاپریلا همراه باشید.

══ فهرست مطالب ══

○ برند چیست؟
○ برندینگ چیست؟
○ آگاهی از برند (Brand Awareness) چیست؟
○ چرا آگاهی از برند مهم است؟
○ تفاوت آگاهی از برند با شناخت برند چیست؟
○ مثال‌هایی از کمپین‌های آگاهی از برند
○ نتیجه‌گیری


🔸 برند چیست؟

همان‌طورکه می‌دانید، برند یک نشانه (سمبول)، علامت، لوگو، اسم، کلمه یا جمله‌ای است که معمولاً شرکت‌ها برای ایجاد تمایز محصولات و خدمات خود با دیگر رقبا استفاده می‌کنند تا به عنوان نمادی از نام تجاری آنها شناخته شود. قطعاً به خاطرسپاری یک کلمه یا لوگو بسیار ساده‌تر از نام کامل یک شرکت و توضیحات مربوط به خدمات آن می‌باشد.

یک برند، شیوه‌ای است که یک شرکت، سازمان یا حتی یک فرد توسط کسانی که از محصولات و خدمات آنها استفاده می‌کنند فهمیده می‌شوند. به همین دلیل شرکت‌ها برند خود را از سطح ظاهری اسم و لوگو فراتر می‌برند چون احساسی قابل تشخیص که شرکت در مشتری برمی‌انگیزد، تعریف جامع‌تری از برند است. برندها در ذهن افراد شکل می‌گیرند و یک برداشت ادراکی-احساسی هستند.


🔸 برندینگ چیست؟

برندینگ (branding) یا برندسازی در واقع آن عملیاتی است که کسب و کار شما نیاز دارد تا در بازار پررقابت امروزه، توجه مشتری هدف را به شما جلب کند. برندینگ کاری می‌کند که مشتری جدید شما، به یک مشتری وفادار و دائمی تبدیل شود. به بیان دیگر، برندینگ تکنیکی است که شما را در دنیای تجارت یک پله بالاتر می‌برد. پس اگر خواهان موفقیت هستید، برندینگ را سرلوحه فعالیت‌های خود قرار دهید.

برند، چیزی است که مشتری از کسب و کار شما می‌بیند و درک می‌کند و برندینگ کاری است که شما انجام می‌دهید تا برند خود را به شکل داده و به ذهن مخاطب برسانید. وقتی لوگوی خود را با دقت طراحی می‌کنید، یا صدا یا موزیک منحصربه‌فردی را برای تبلیغات تجاری خود استفاده می‌کنید، شما مشغول برندینگ هستید. به عنوان مثال، استفاده مکرر و همیشگی ایرانسل از رنگ زرد، بخشی از هویت برند (Brand Identity) و فرآیند برندسازی آن می‌باشد. این تکرار سبب شده که مخاطب، هر بیلبورد شهری یا تبلیغات نمایشی آنلاین را در رنگ زرد مشاهده می‌کند ناخودآگاه نام ایرانسل در ذهن او نقش می‌بندد.

برندینگ، مجموعه‌ای از تلاش‌ها، ابزارها، منابع و مراحل است که به مرور زمان و به تدریج، به هدف خود یعنی برندسازی دست پیدا می‌کند. یکی از اولین مراحل برندینگ و نیز اولین دستاوردهای تلاش برای برند شدن، آگاهی از برند است که در ادامه به آن پرداخته‌ایم.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 آگاهی از برند Brand Awareness به زبان ساده | شروع موفقیت ماندگار — کلیک کنید [+]

📚 طبقه‌بندی موضوعی: برند


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


🎁🎁 هدیه ۵۰ هزار تومانی ویژه نصب اپلیکیشن فرادرس

🤩 بیش از ۵,۲۰۰ عنوان آموزشی را روی موبایل خود ببینید!

اپلیکیشن فرادرس در گوگل‌پلی — [دانلود کنید]

🎉🎁
کد هدیه ۵۰ هزار تومانی: FRAPP

✔️ مراحل استفاده از هدیه:

- پس از نصب اپلیکیشن، وارد شوید و آموزش‌های مورد نظر خود را با زدن دکمه «افزودن به سبد» انتخاب کنید.

- وارد سبد سفارش خود شوید و در کادر مربوط به کد تخفیف، کد «FRAPP» را وارد کنید.

- با وارد کردن این کد، هدیه ۵۰ هزار تومانی در صورتحساب شما اعمال خواهد شد.

- پس از نهایی کردن سفارش، آموزش‌ها را در قسمت «دوره‌های من» مشاهده خواهید کرد.

- این کد هدیه، امکان استفاده همراه با سایر کدهای تخفیف را ندارد و یکبار قابل استفاده است.

- در حال حاضر این کد برای هر مقدار سفارشی قابل استفاده است و تا پایان روز شنبه ۱۵ مرداد اعتبار دارد.

📲 با نصب این اپلیکیشن، می‌توانید آموزش‌های مورد علاقه خود را تهیه کرده و به راحتی در گوشی موبایل‌تان مشاهده کنید:👇👇

اپلیکیشن فرادرس در Google Play - [دانلود کنید]


📚 فرادرس | دانش در دسترس همه؛ همیشه و همه جا

@FaraDars — فرادرس

✳️ بازاریابی تجربی چیست؟ | تعامل رو در رو با مخاطب برای برندینگ و فروش

بر خلاف بازاریابی سنتی یا آنلاین، بازاریابی تجربی (Experiential Marketing) روشی سریع و مؤثر برای آگاه کردن مشتریان از برند خود از طریق ارتباط رو در رو با آنها می‌باشد. این آگاهی‌رسانی، همه پنج حس انسان را شامل می‌شود، احساساتی که خاطرات به یادماندنی ما را شکل می‌دهند و طبق تحقیقات، همین‌ احساس و تجربه‌ها وفاداری به برند را ایجاد می‌کنند. در ادامه، به طور کامل به تعریف این مدل بازاریابی پرداختیم. با کاپریلا همراه باشید.

══ فهرست مطالب ══

○ بازاریابی تجربی چیست؟
○ چرا امروزه بازاریابی تجربی اهمیت دارد؟
○ چرا به نرم‌افزار بازاریابی تجربی احتیاج داریم؟
○ یک مثال از بازاریابی تجربی
○ جمع‌بندی و دورنما


🔸 بازاریابی تجربی چیست؟

بازاریابی تجربی کمک می‌کند که به شیوه‌ای صحیح با مشتریان‌تان ارتباط برقرار کنید و هم‌زمان، وفاداری و آگاهی آنها را نسبت به برند خود بیشتر کنید. پاداش این تلاش شما، درکی است که مشتری نسبت به برندتان پیدا می‌کند که این دستاوردی بسیار باارزش در بازاریابی محسوب می‌شود.

مشتریان شما این فرصت را دارند که با برندتان ارتباط برقرار کنند و آن را طوری تجربه کنند که هیچ وقت با روش‌های بازاریابی سنتی یا حتی آنلاین ممکن نیست. شما هم این فرصت را دارید که تجاربی شگفت‌انگیز برایشان ایجاد کنید و اعتماد و وفاداری مشتریان فعلی خود را افزایش دهید. هم‌چنین می‌توانید به مشتریان آینده انگیزه بدهید تا اطلاعات بیشتری درباره برند شما کسب کنند. امروزه بازاریابی تجربی جذابیت و مقبولیت زیادی به دست آورده و تعاریف مختلفی برای آن ارائه می‌شود.


🔸 چرا امروزه بازاریابی تجربی اهمیت دارد؟

بنا بر وبسایت فوربز (Forbes)، بازاریابی تجربی می تواند ارتباط استوار بین مشتریان و یک برند را تقویت کند. این بازاریابی می تواند به شما اجازه دهد تا داده‌های حیاتی در مورد مشارکت مشتریان را که برای بهبود استراتژی بازاریابی مفید هستند جمع‌آوری نماید.

شرکت‌های دارای بازاریابی تجربی می‌توانند رهیافتی یکپارچه را به کار گیرند. هدف اولیه این است که تجربه یک برند، ملموس و به شیوه آفلاین باشد اما شرکت‌کننده همچنان می‌خواهند که در فضای آنلاین درباره آن گفتگو کنند. باید در نظر داشت که 49%درصد مردم از رویدادهای برندها با موبایل، فیلم‌برداری می کنند، 39% درصدشان، فیلم‌ها را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک می‌گذارند و به همین دلیل به‌کارگیری عناصر دیجیتال در بازارایابی تجربی هم منطقی به نظر می‌رسد. به عنوان مثال یک هشتگ مرتبط با رویداد می‌تواند باعث صحبت کاربران در مورد تجربه‌شان از رویداد و در فضای آنلاین شود.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 بازاریابی تجربی چیست؟ | تعامل رو در رو با مخاطب برای برندینگ و فروش — کلیک کنید [+]

📚 طبقه‌بندی موضوعی: استراتژی | تبلیغات آنلاین

📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ کپی رایتینگ چیست و کپی رایتر کیست؟ | هنر فروش با کلمات

اگر به تازگی با اصطلاح کپی رایتینگ یا نویسندگی تبلیغاتی آشنا شدید در این مقاله کلیه سوالات شما را پاسخ خواهیم داد. مهم نیست کپی رایتینگ (copywriting) را به عنوان شغل آینده‌ خود در نظر گرفته‌اید یا صرفاً یک منبع درآمد جانبی و یا حتی برای کسب اطلاعات بیشتر در این مورد به جستجو در اینترنت پرداختید، چون سؤال اصلی این است که کپی رایتینگ چیست؟ این مقاله کاپریلا در مورد کپی رایتینگ، همه سؤالات شما درباره آن و نیز کپی رایتر بودن را پاسخ خواهد داد.

══ فهرست مطالب ══

○ کپی رایتینگ چیست؟
○ کاربرد کپی رایتینگ در دیجیتال مارکتینگ چیست؟
○ کپی رایتر چیست و کیست؟
○ نقش کپی رایترها در بازاریابی چیست؟
○ یک کپی رایتر به چه مهارت‌هایی نیاز دارد؟
○ کپی رایتر چه محتوایی می‌نویسد؟
○ تفاوت بین کپی رایتینگ و تولید محتوا چیست؟


🔸 کپی رایتینگ چیست؟

کپی رایتینگ فرایند نوشتن مطالب بازاریابی و تبلیغاتی قانع‌کننده است، به گونه‌ای که به مردم انگیزه دهد کارهایی مانند خرید کردن، کلیک روی لینک، اهدای پول، ثبت نام کردن و … را انجام دهند. این محتوای تبلیغاتی می‌تواند حاوی تبلیغات متنی باشد که به صورت چاپی یا آنلاین منتشر ‌شود و یا در محتوای شفاهی مانند متن‌های مورد استفاده برای ویدئوها به کار گرفته شود.

در زبان انگلیسی، محتوای این مطالب با نام «کپی» شناخته می‌شود به همین دلیل این فرایند، کپی رایتینگ نام دارد (در انگلیسی، writing به معنی نوشتن است).

ما روزانه و در مکان‌های مختلف با نمونه‌هایی از کپی رایتینگ مواجه می‌شویم. تبلیغات چاپی و تراکتی یا پوسترهای روی دیوارها و بیلبوردها، آگهی‌های تلوزیونی و رادیویی یا بنرهای تبلیغاتی در وبسایتها. در تمام اینها از کپی رایتینگ استفاده شده است اما کیفیت هر نمونه از این متون تبلیغاتی متفاوت است و به همین دلیل، برخی از این محتواها تاثیرگذاری کمی روی ما دارد و حتی در مواقعی سبب تاثیر منفی نسبت به برند و محصول می‌شود.


🔸 کاربرد کپی رایتینگ در دیجیتال مارکتینگ چیست؟

همانطور که گفته شد بسیاری از مطالبی که در فضای آنلاین می‌خوانیم و می‌بینیم از کپی رایتینگ استفاده کرده‌اند، از جمله بیشتر صفحات وبسایتها، خبرنامه‌های ایمیلی که ثبت نام می‌کنیم و حتی ایمیل‌هایی که پس از ثبت نام در خبرنامه دریافت می‌کنیم.

مثال زیر از وبسایت Stitch Fix را در نظر بگیرید. این وبسایت به مردم کمک می‌کند سبکی از پوشش را که برایشان مناسب است پیدا کرده و خریداری کنند.


مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 کپی رایتینگ چیست و کپی رایتر کیست؟ | هنر فروش با کلمات — کلیک کنید [+]

📚 طبقه‌بندی موضوعی: تبلیغات آنلاین | محتوا

📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ نرخ کلیک یا CTR | محاسبه و افزایش نرخ کلیک سایت و تبلیغات

وقتی تبلیغات آنلاین خود را آغاز می‌کنیم، تعداد دفعاتی را که کاربران روی تبلیغ ما کلیک کردند ملاک موفقیت یا عدم موفقیت مرحله اول کمپین بازاریابی خود قرار می‌دهیم؛ اما آگاهی از بالا بودن تعداد کلیک روی تبلیغات برای ارزیابی موفقیت کمپین، کافی است؟ برای پاسخ به این سوال باید اصطلاحی به نام «نرخ کلیک» یا «نرخ کلیک خوری» که به‌طور خلاصه CTR خوانده می‌شود را بررسی کنیم.

══ فهرست مطالب ══

○ نرخ کلیک (CTR) چیست؟
○ کاربرد نرخ کلیک در دیجیتال مارکتینگ
○ چرا نرخ کلیک سایت مهم است؟
○ نرخ کلیک خوب چقدر است؟
○ روش‌های افزایش نرخ کلیک
○ بازاریابی برای مشتریان ایده‌آل برای نرخ تبدیل بهتر
○ پرسونای کاربری داده-محور بسازید


🔸 نرخ کلیک (CTR) چیست؟

نرخ کلیک (click-through rate) نسبت تعداد کلیک‌ها روی یک لینک خاص یا فراخوانی به اقدام (که با نام CTA یا کال تو اکشن نیز شناخته می‌شود، مثلاً گزینه قابل کلیک «اطلاعات بیشتر» در انتهای یک ایمیل) به تعداد دفعاتی است که افراد با آن لینک مواجه شده‌اند (یعنی تعداد بازدیدهای آن لینک توسط کاربران).

برای درک بهتر، به فرمول ساده زیر برای محاسبه نرخ کلیک دقت کنید:

100×(تعداد بازدید/تعداد کلیک)= نرخ کلیک


🔸 کاربرد نرخ کلیک در دیجیتال مارکتینگ

نرخ کلیک می‌تواند برای اندازه‌گیری موفقیت نتایج تبلیغات بنری و کلیکی (برای مثال تبلیغات همسان)، فراخوانی به اقدام‌های صفحه فرود، لینک‌های موجود در پست‌های وبلاگ و کمپین‌های ایمیلی و حتی تعداد کلیک روی لینک‌ها در نتایج گوگل استفاده شود. به طور خلاصه می‌توان گفت در هر جایی از فضای آنلاین که گزینه‌ای برای کلیک کردن وجود داشته باشد، نرخ کلیک دارای اهمیت خواهد بود.


مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 نرخ کلیک یا CTR | محاسبه و افزایش نرخ کلیک سایت و تبلیغات — کلیک کنید [+]

📚 طبقه‌بندی موضوعی: تبلیغات آنلاین


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ امنی چنل مارکتینگ چیست و چطور اجرا می‌شود؟ | تفاوت اومنی چنل با مولتی چنل

‏اخیراً شاهد شکل‌گیری شبکه اجتماعی کلاب‌هاس بودیم. حتماً متوجه شد‌ه‌اید که تاکنون برندهای شخصی و غیر شخصی زیادی جهت ارتباط با مخاطبین خود در این شبکه ‌اجتماعی حضور پیدا کرده‌اند. قطعاً باقی برندها هم در حال برنامه‌ریزی و ارزیابی شرایط برای ثبت حضور خود در این شبکه هستند. حضور مردم در شبکه‌های اجتماعی مختلف، کسب‌وکارها را هم ملزم می‌کند که برای دسترسی به مخاطبین خود در این شبکه‌ها فعالیت داشته باشند. هر شبکه، اصول و استراتژی بازاریابی خاص خود را می‌طلبد. قبلا درباره‌ی برخی از آن استراتژی‌ها مثل ایمیل‌ مارکتینگ، ویدیو‌ مارکتینگ و … در آکادمی کاپریلا صحبت شد. مدیریت، صرف زمان و هزینه برای هر یک از این استراتژی‌ها و کمپین‌های مربوطه، به‌خصوص زمانی که به صورت موازی در حال اجرا هستند یکی از دغدغه‌های همیشگی کسب‌وکارها است. امنی چنل مارکتینگ با تغییر نگاه کسب‌وکارها از صرف «برندینگ و فروش» به «مشتری‌محور بودن»، به حل این دغدغه پرداخته است. اما امنی‌ چنل‌ مارکتینگ (Omnichannel) چیست؟ چه تفاوتی با دیگر شیوه‌های مارکتینگ دارد؟ شرکت‌ها چطور می‌توانند استراتژی بازاریابی اومنی چنل را در مجموعه خود پیاده کنند؟ در این مقاله از آکادمی کاپریلا به پاسخ به این سوالات می‌پردازیم.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ امنی‌ چنل‌ مارکتینگ چیست؟
‏ ○ تفاوت امنی چنل مارکتینگ با مولتی چنل مارکتینگ
‏ ○ استراتژی اومنی چنل مارکتینگ
‏ ○ پارامترهای مهم در سنجش امنی چنل مارکتینگ
‏ ○ خلاقیت در طراحی استراتژی امنی چنل مارکتینگ


🔸 امنی‌ چنل‌ مارکتینگ چیست؟

‏پیش از شروع، باید گفت که عبارت Omni-Channel معنی دقیقی در فارسی ندارد و می‌توان از تعابیری مانند بازاریابی همه-کانالی استفاده کرد. به همین دلیل، در فضای دیجیتال مارکتینگ ایران، معادل خوانش انگلیسی آن یعنی اُمنی چنل مارکتینگ رایج شده است.

‏امنی چنل مارکتینگ (Omnichannel Marketing) نوعی استراتژی بازاریابی است که کسب‌وکارها در مجموعه خود پیاده می‌کنند. آن‌ها در این استراتژی، تمامی کانال‌ها و پلتفرم‌های فعال خود را به عنوان یک مکانیزم واحد و با یک هدف یکسان، یکپارچه می‌کنند. هدف از این یکپارچه‌سازی، خلق بهترین و راحت‌ترین تجربه‌ی خرید، ثبت‌نام، نصب و… در نقشه سفر مشتری برای مخاطبین است.

‏امروزه افراد، تنها محدود به یک کانال یا پلتفرم آنلاین نیستند. آن‌ها برای تهیه اقلام خود از وبسایت، اپلیکیشن، شبکه‌های اجتماعی، ایمیل، پیامک و … استفاده می‌کنند. در نتیجه، کسب‌وکارها باید در همه‌ی این کانال‌ها، از فروشگاه آنلاین گرفته تا شبکه‌های اجتماعی، حضور پیدا کنند و در کنار هم، یک مسیر راحت برای سفر مشتری در مجموعه خود خلق کنند.

🔸 تفاوت امنی چنل مارکتینگ با مولتی چنل مارکتینگ

‏استراتژی شرکت‌ها جهت حضور و فعالیت در پلتفرم‌های مختلف مثل وبسایت، ایمیل، توییتر، اینستاگرام، فیس‌بوک، پینترست و … را مولتی چنل مارکتینگ (Multichannel Marketing) یا بازاریابی چندکاناله می‌نامند. شرکت‌ها در هر پلتفرم تلاش می‌کنند با مخاطبین خود تعامل برقرار کنند و به معرفی برند، محصول یا دیگر خدمات خود بپردازند. اما با این تعریف، ممکن است این طور تصور شود که مولتی چنل مارکتینگ همان امنی چنل مارکتینگ است. در حالی که این طور نیست:

‏– در مولتی چنل مارکتینگ، کانال‌ها و پلتفرم‌هایی که کسب‌وکار در آن‌ها حضور دارد، مستقل از هم هستند. در این روش، برند یا شرکت در مرکز عملیات بازاریابی قرار می‌گیرد؛ به این صورت که برند تصمیم می‌گیرد در یک کانال حضور پیدا کند و در آن‌جا ضمن جذب مخاطب، به معرفی خود و خدماتش بپردازد. اما در امنی چنل مارکتینگ، همه‌ی کانال‌های کسب‌وکار به هم مرتبط هستند. در مرکز عملیات مارکتینگ آن، مشتری قرار دارد و همه با هم در تلاش هستند که مسیری راحت‌تر و تجربه‌ای بهتر برای او خلق کنند.

‏– در مالتی چنل مارکتینگ، شرکت برای کمپین‌های هر کانال، بودجه‌ای مستقل در نظر می‌گیرد و عملکرد مجموعه در هر کانال را جداگانه بررسی می‌کند. در حالی که در امنی چنل مارکتینگ یک بودجه‌ی کلی برای همه‌ی پلتفرم‌ها در نظر گرفته می‌شود و در نهایت خروجی نهایی از این مجموع، مورد بررسی و سنجش قرار می‌گیرد.

‏– طبق مطالعات صورت گرفته، شرکت‌هایی که امنی چنل مارکتینگ را در پیش می‌گیرند نسبت به...

مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 امنی چنل مارکتینگ چیست و چطور اجرا می‌شود؟ | تفاوت اومنی چنل با مولتی چنل — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: استراتژی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

فرصت محدودی برای استفاده از تخفیف ۴۵ درصدی فرادرس باقی مانده است ‼️

🔆 طرح تخفیف «تابستان آموزشی» فرادرس، فرصت مناسبی برای شروع یادگیری و ارتقای مهارت‌های شما است. در طی این طرح، ۵,۲۰۰ عنوان آموزشی همراه با ۴۵ درصد تخفیف در دسترس هستند.

📌 برای شرکت در این طرح تخفیف و مشاهده جزئیات، به لینک زیر مراجعه کنید:👇

🔗 طرح تخفیف تابستان آموزشی – [کلیک کنید]

🎁 کد تخفیف: SMR45

📚
فرادرس | دانش در دسترس همه؛ همیشه و همه جا

@FaraDars — فرادرس
‌‍
✳️ دیجیتال برندینگ یا برندسازی آنلاین چیست و چگونه انجام می‌شود؟

‏تصویر کارتونی میمون زردرنگ سوار بر موتور، کدام برند را برای شما تداعی می‌کند؟ در توصیف آن، چه واژه‌هایی در ذهن‌تان پدیدار می‌شود و فکر می‌کنید علت تداعی آن واژه‌ها چیست؟ شرکت چی‌توز سال‌ها تلاش کرده که تصویر و هویتی مشخص از خود در ذهن و قلب مردم شکل دهد. برای این کار، در طول این سال‌ها از تکنیک‌های مختلفی استفاده کرده است و اخیراً هم مانند بسیاری دیگر از کسب‌وکارهای دیگر، در حال استفاده از دیجیتال برندینگ (Digital Branding) است و به نظر می‌رسد در مقایسه با گذشته، توانسته ارتباط عمیق‌تری با مخاطبان خود برقرار کند.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ برندینگ برای ساخت یک برند
‏ ○ دیجیتال برندینگ چیست؟
‏ ○ آیا دیجیتال برندینگ همان دیجیتال مارکتینگ است؟
‏ ○ مقدمات اجرای دیجیتال برندینگ یا برندسازی آنلاین
‏ ○ دیجیتال برندینگ به چه روش‌هایی انجام می‌شود؟


🔸 برندینگ برای ساخت یک برند

‏قبل از پرداختن به مفهوم دیجیتال برندینگ، بهتر است کمی به مفهوم برند و برندینگ بپردازیم. امروزه کسب‌وکارها و شرکت‌های زیادی در زمینه‌های مختلف با هم در رقابت هستند. بنابراین مردم برای خرید هر یک از اقلام خود، با گزینه‌های زیادی جهت انتخاب روبرو هستند. در این شرایط، تنها چیزی که در نگاه کاربران می‌تواند کسب‌وکارها را از هم متفاوت کند، برند آن‌ها است. برند هر شرکت، وجه تمایز آن نسبت به باقی رقبا (در نگاه مردم) محسوب می‌شود و قدرت و اعتبار برند، هر چقدر قوی‌تر باشد در این میدان رقابت پیروزتر خواهد بود.

‏برند، همان حس و درکی است که مخاطب از هر کسب‌وکاری در ذهن خود دارد. شرکت‌ها با فرآیندها و تکنیک‌هایی که به آن برندینگ یا برندسازی گفته می‌شود، همواره تلاش می‌کنند این شناخت، حس و درک را در ذهن و قلب مردم ایجاد کنند. در فرآیند برندینگ، علاوه بر استفاده از المان‌های بصری مثل لوگو، رنگ سازمان (مقاله روانشناسی رنگ را بخوانید)، شعار و …، به مردم نشان داده می‌شود که شرکت چه ماموریتی دارد، چه ارزش‌هایی دارد، مشتری‌های ایده‌آل آن چه کسانی هستند، به چه مسایلی از جامعه اهمیت می‌دهد و… . بدین ترتیب و درنهایت، هویت و شخصیتی از خود در ذهن مشتریان خود تداعی می‌کند.

‏وقتی اسم نایک (Nike) را می‌شنوید، لوگو، شعار “just do it”، چابکی مشتریان، حس ارزشمند بودن، اعتماد به قدرت درونی و متفاوت بودن، از جمله مواردی هستند که به خاطر می‌آورید. مسلماً این حس خوب، در تصمیم‌گیری شما هنگام خرید تاثیرگذاری بالایی دارد.


🔸 دیجیتال برندینگ چیست؟

‏دیجیتال برندینگ تکنیک یا فرآیندی است که در آن کسب‌وکارها از فضای اینترنت و رسانه‌های دیجیتال برای برندسازی، گسترش و افزایش قدرت برند خود استفاده می‌کنند. در واقع آن‌ها در دیجیتال برندینگ، از پتانسیل وبسایت‌ها، اپلیکیشن‌ها، شبکه‌های اجتماعی و… جهت ثبت برند آنلاین خود را در ذهن مردم بهره می‌برند.

‏تفاوت دیجیتال برندینگ با برندینگ به روش سنتی، در استفاده‌ی آن از فضای دیجیتال و البته شبکه‌های اجتماعی است. این تفاوت به همین جا ختم نمی‌شود، چون مسیری که شرکت باید در دیجیتال برندینگ طی کند با چالش‌های بیشتری همراه است. در فضای اینترنت و شبکه‌های اجتماعی، مردم از نزدیک شاهد فعالیت کسب‌وکار هستند. آن‌ها کوچکترین رفتارهای برند را رصد می‌کنند و به آن واکنش نشان می‌دهند. از طرفی، مستقیماً با خود شما در تعامل هستند و نظرات و انتقادات خود را بی‌پروا در ملأ عام اعلام می‌کنند.

‏با این حساب، در چنین شرایطی نمی‌توانید تنها به بیان داستان، ارزش‌ها و ماموریت خود بسنده کنید، تصویری ایده‌آل از خود ارایه دهید و به نتیجه‌ی چنین تلاشی برای برندسازی خود امیدوار باشید. در این فضا باید داستان برند خود را به طور واقعی زندگی کنید. مردم لحظه به لحظه شما را می‌بینند و می‌شنوند. آن‌ها چیزی را باور می‌کنند که در داستان واقعی شما وجود دارد. بنابراین تمام رفتارها، از محتوا تا پاسخ‌گویی به کامنت‌ها در شکل‌گیری برند آنلاین شما ایفای نقش دارند و باید در راستای ارزش‌های کسب و کار شما باشند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 دیجیتال برندینگ یا برندسازی آنلاین چیست و چگونه انجام می‌شود؟ — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: برند


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ بازاریابی مجدد (ریمارکتینگ) و هدفگیری مجدد (ریتارگتینگ) | تعریف، تفاوت و کاربردها

‏بازاریابی و شناخت مخاطب به یکی از راه‌های پیشرفت کسب و کار و رشد آن تبدیل شده است و اگر هر متخصص بازاریابی نتواند مخاطب هدف کسب و کار خود را بشناسد و نداند که محصول و خدماتشان را باید دقیقاً به چه کسانی ارائه دهد، رشدی وجود نخواهد داشت و یا روند رشد برند، بسیار کند خواهد بود. در حال حاضر، قابلیت‌های ارزشمند دیجیتال مارکتینگ برای بازاریابی شرکت‌های بزرگ و کوچک، کمک می‌کند تا بتوانیم تبلیغات خود را به طور هدفمند، برای کسانی انجام دهیم که احتمال خریدشان از کسب و کار ما بیشتر است. قابلیت بازاریابی مجدد (Remarketing) و هدفگیری مجدد (Retargeting) به بازاریابی هدفمند و چندباره روی مخاطبانی که تقریباً از تمایل خرید آنها مطمئن هستیم، کمک می‌کند. در ادامه این مطلب از آکادمی کاپریلا، با ما همراه باشید تا اطلاعات بیشتری را درباره ریمارکتینگ و ریتارگتینگ در تبلیغات آنلاین را در اختیار شما قرار دهیم.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ هدفگیری مجدد یا ریتارگتینگ (Retargeting) چیست؟
‏ ○ بازاریابی مجدد یا ریمارکتینگ (Remarketing) چیست؟
‏ ○ تفاوت ریتارگتینگ و ریمارکتینگ چیست؟
‏ ○ چرا باید از بازاریابی مجدد و هدفگیری مجدد استفاده کرد؟
‏ ○ جمع‌‎بندی


🔸 هدفگیری مجدد یا ریتارگتینگ (Retargeting) چیست؟

‏هدفگیری مجدد را می‌توان فرایندی دانست که در آن، کاربرانی که عمل خاصی را در سایت ما انجام داده‌اند (مثلاً بازدید از سایت، بازدید از صفحه‌ای خاص در سایت، کلیک روی گزینه‌ای خاص و …) را شناسایی کرده و سپس، آنها را با انواع مختلف تبلیغات آنلاین، هدف قرار دهیم. ریتارگتینگ کمک می‌کند تا تبلیغات خود را فقط به کسانی نمایش دهیم که تعاملی خاص با سایت ما داشته‌اند و مثلاً وقتی صفحه محصولی مانند کفش مردانه را در وبسایت شما دیده‌اند، تبلیغات همان مدل کفش (و حتی یا مدل‌ها و یا آفرهای تخفیفی دیگر) به او نمایش داده خواهد شد.

‏در فضای دیجیتال خارج از ایران، ریتارگتینگ در شبکه‌های اجتماعی هم انجام می‌شود؛ مثلاً کسانی که از وبسایت شما بازدید کرده‌اند، تبلیغات شما را در فیسبوک مشاهده خواهند کرد. اما در ایران، استفاده از هدفگیری مجدد به تبلیغات نمایشی و گوگل ادز محدود می‌شود.شناسایی کاربران برای هدفگیری مجدد، با استفاده از مرورگر کاربر و کدی که در مرورگر کاربر قرار داده می‌شود، انجام می‌شود. با توجه به کوکی‌هایی که در بازدید از سایت‌ها در مرورگر ذخیره می‌شود، قادر خواهید بود که استراتژی هدفگیری خود را پیاده‌سازی و اجرا کنید. با ایجاد تبلیغات آنلاین ریتارگتینگ و ارتباط دوباره با مخاطب، قادر خواهید بود آن‌ها را دوباره به سایت خود برگردانید.

‏در تحقیقی (اینجا +) مشخص شد که تنها ۲ درصد از کاربران در اولین مراجعه خود به وبسایتی، از آن خرید می‌کنند. راه حل جذب ۹۸ درصد بعدی، کمک گرفتن از ریتارگتینگ می‌باشد.


🔸 بازاریابی مجدد یا ریمارکتینگ (Remarketing) چیست؟

‏بازاریابی مجدد را فرآیندی تعریف می‌کنند که در آن، کسانی را که قبلاً توسط کسب و کار، بازاریابی شده‌اند، مجدداً بازاریابی کنیم. به عبارت ساده‌تر، کمپین بازاریابی خود را برای مشتریان فعلی، مشتریان گذشته، کاربران سایت و … انجام داده و تلاش کنیم با آنها وارد تعامل شده و بر اساس سابقه فعالیت و خریدشان در سایت، آنها را برای خرید مجدد بازاریابی کنیم.

‏معمولاً ریمارکتینگ با کمک ایمیل انجام می‌شود و می‌تواند ایده‌های کمپین ایمیلی مثال زده در زیر را شامل شود:

‏– ارائه پیشنهادات خرید محصولاتی که با خرید قبلی مشتریان، مرتبط است.

‏– نمایش کمپین‌های فروش ویژه به مشتریان بر اساس رفتار قبلی خرید آن‌ها

‏– یادآوری به مشتریان برای محصولی که در سبد خریدشان اضافه کرده اما خرید خود را نهایی نکرده‌اند.

‏– ارسال کد تخفیف برای کاربرانی که چند هفته از عضویتشان گذشته اما خریدی انجام نداده‌اند.

‏تحقیق وبسایت Campaign Monitor بیان می‌کند که کمپین‌های ایمیلی بخش‌بندی و هدفمندی شده، می‌تواند درآمد را تا ۷۶۰ درصد افزایش دهد.


مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 بازاریابی مجدد (ریمارکتینگ) و هدفگیری مجدد (ریتارگتینگ) | تعریف، تفاوت و کاربردها — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: تبلیغات آنلاین

📖
آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا
‌‎

✳️ چگونه مشکل ورود به اینستا را برطرف کنیم؟ | راه‌حل‌های تضمینی حل مشکل ورود به اینستاگرام

‏اینستاگرام هم مانند سایر اپلیکیشن‌­ها بعضی مواقع دچار مشکل می­‌شود. یکی از مشکلات متداول در بین کاربران ارورهایی هست که هنگام ورود به صفحۀ اینستاگرام به‌وجود می‌آیند. در این مطلب از آکادمی کاپریلا، دلایل این مشکلات و از همه مهم‌­تر راه­‌حل­‌های آن را در اختیار شما می‌گذاریم. اگر شما هم جزو آن دسته از افراد هستید که در هنگام ورود به اینستاگرام به مشکل خورده‌اید، این مطلب را تا انتها بخوانید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ انواع مشکلات ورود به اینستاگرام (ارور ورود اینستاگرام)
‏ ○ دلایل مشکل ورود به اینستاگرام چیست؟
‏ ○ راه حل­ سریع برای حل مشکل ورود به اینستاگرام چیست؟
‏ ○ راه‌­حل­‌های پیچیده­‌تر برای رفع مشکل ورود به اینستاگرام چیست؟
‏ ○ چگونه با اینستاگرام به فیسبوک متصل شوید؟
‏ ○ سوالات متداول شما در مورد مشکلات ورود به اینستاگرام


🔸 انواع مشکلات ورود به اینستاگرام (ارور ورود اینستاگرام)

‏به طور معمول، وقتی در ورود به برنامه به مشکل می­‌خوردید، یکی از پیام‌­های زیر برای شما ظاهر می‌­شود؛

‏– .We can’t sign in to your account

‏– .Sorry, there was a problem with your request

‏– Forgotten password for username

‏– .Instagram username not found

‏– .We couldn’t connect to Instagram. Make sure you’re connected to the internet and try again

‏– .The username you entered doesn’t belong to an account. please check your username and try again

‏این ارورها زمانی آزاردهنده می‌شوند که اطلاعی از دلیل رخ دادن آن‌ها ندارید و برقراری تماس با اینستاگرام برای کمک گرفتن یا پرسیدن سوالات هم راحت نیست. اما خوشبختانه بیشتر مواقع این ارورها را خودتان به راحتی می‌­توانید برطرف کنید؛ به شرطی که دلیل هرکدام را بدانید. در این مطلب در مورد تمامی این موارد صحبت می‌کنیم.


🔸 دلایل مشکل ورود به اینستاگرام چیست؟

‏برای این مشکلات دلایلی وجود دارد که بیشترشان قابل حل هستند، اما در مواردی هم کاری از دست شما برنمی‌­آید.

‏اگر مطمئن هستید که به درستی وارد شده‌­اید و بارها اطلاعات دقیق خود را وارد کرده‌­اید اما باز هم ارور می‌­دهد، باید بررسی کنید و ببنید که آیا صفحۀ شما از کار افتاده است یا نه. در صورت از کار افتادن صفحه، این پیام را خواهید دید:

‏.The username you entered doesn’t belong to an account. Please check your username and try again



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 چگونه مشکل ورود به اینستا را برطرف کنیم؟ | راه‌حل‌های تضمینی حل مشکل ورود به اینستاگرام — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: شبکه های اجتماعی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ آموزش UI و UX دیزاین به زبان ساده | تفاوت UI UX چیست؟

‏با افزایش تولید و سریع‌تر شدن فرایند آن با وارد شدن تکنولوژی‌های جدید و دیجیتال به کسب و کارها، رقابت شدیدی بین آن‌ها ایجاد شد. به همین دلیل در طراحی محصول، پیدا کردن نقاط تمایز مخصوص و رقابتی سخت شد و محصولات، تنها می‌توانستند کمی از هم بهتر باشند تا به فروش بیشتری برسند. در این حالت توجه به جزئیات مخصوصاً در طراحی اهمیت زیادی پیدا کرد و توجه به مصرف‌کننده محصول و راضی کردن آن به هدف اصلی هر کسب و کار تبدیل شد. در این حالت، طراحی محصول از حالت کلی خود درآمده و به عناوین شغلی جزئی‌تری تقسیم شد و همزمان، برای طراحی محصولات دیجیتال مانند سایت‌ها و اپلیکیشن‌ها به این عنوان‌های شغلی احتیاج بیشتری پیدا کردند. در این مقاله از آکادمی کاپریلا با دو عنوان مهم طراحی تجربه کاربری UX و طراحی رابط کاربری UI با بیانی ساده آشنا خواهید شد و تفاوت UI و UX را یاد خواهید گرفت.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ طراحی تجربه کاربری UX چیست؟
‏ ○ طراحی رابط کاربری UI چیست؟
‏ ○ تفاوت طراحی UX و UI چیست؟
‏ ○ تفاوت طراحی UI و UX با طراحی محصول چیست؟
‏ ○ وظایف طراح UX و UI چیست؟


🔸 طراحی تجربه کاربری UX چیست؟

‏هر کاربر و مصرف‌کننده یک محصول، در زمان برخورد با کسب و کار تولیدکننده آن، تجربه‌ای را می‌گذراند. یک مغازه ساده در بازار را تصور کنید، از وقتی که مشتری وارد مغازه می‌شود و محصولات رو نگاه می‌کند، با فروشنده صحبت می‌کند، خرید می‌کند و از مغازه بیرون می‌رود، همه جزئی از تجربه او نسبت به آن مغازه به حساب می‌آید.

‏همین اتفاق در فضای دیجیتال هم می‌افتد. زمانی که کاربر به یک سایت سر می‌زند و از محتوای آن استفاده می‌کند و یا خریدی از آن سایت انجام می‌دهد، در حال گذراندن یک تجربه با آن کسب و کار است. طراحان به این نتیجه رسیدند که مهم‌ترین چیزی که در خرید یک محصول و رضایت از آن تأثیر دارد، همین تجربه کاربری و داشتن حس خوب در هنگام تجربه کردن است. به همین دلیل عنوان تخصصی طراحی تجربه کاربری UX یا همان User Experience Design به وجود آمد تا به طراحی تمام مسیر تعاملی که یک کاربر می‌تواند با یک کسب و کار داشته باشد، بپردازد. هدف اصلی UX، پیدا کردن مشکلات و نقاط درد کاربر در مسیر تجربه خود و ارائه بهترین راه‌حل‌ها برای حل این مشکلات است.

‏به عنوان مثال ممکن است یک نفر برای خرید اینترنتی کفش به یک سایت مراجعه کند و به دسته‌بندی کفش‌ها برود. در صفحه دسته‌بندی، تعداد زیادی کفش می‌بیند اما آن سایت، راهی برای دسته‌بندی جزئی‌تر این کفش‌ها مثل جنسیت یا مدل کفش ارائه نکرده است. این شخص باید مدت‌ها ده‌ها و صدها محصول را نگاه کند تا کفش مورد نظرش را پیدا کرده و به سبد خرید اضافه کند. سپس برای نهایی کردن خرید خود و پرداخت هزینه مسیر سختی را داشته باشد، مثلاً عضویت در حساب کاربری پیش از خرید، پر کردن فرم‌های طولانی و وقت‌گیر، طولانی بودن مراحل پرداخت آنلاین و …. این شخص بعد از دیدن این مسیر عذاب‌آور، از خرید خود منصرف شده و از سایت خارج می‌شود.


🔸 طراحی رابط کاربری UI چیست؟

‏هر محصول دیجیتال (سایت یا اپلیکیشن) دارای یک قسمت ارتباطی بین مصرف‌کننده و آن محصول است. یعنی کاربر از طریق آن قسمت دیداری، با آن محصول تعامل می‌کند و به خواسته‌اش می‌رسد. به این واسط بین کاربر و محصول، رابط کاربری یا User Interface می‌گویند. وقتی یک اپلیکیشن موبایل یا یک صفحه سایت را باز می‌کنید، پس‌زمینه، منوها، دکمه‌ها، رنگ‌بندی‌ها، چینش صفحه و ستون‌هایی مشاهده می‌کنید که قسمت‌های گرافیکی سایت را شامل می‌شوند. طراحی این المان‌ها توسط طراح رابط کاربری UI انجام شده است.

‏البته باید در نظر داشت که محصولات دیجیتال تنها شامل سایت و اپلیکیشن نمی‌شود و محصولاتی مانند نرم‌افزارها، بازی‌های کنسول، دستگاه‌های دیجیتال مثل عابر بانک‌ها و دوربین‌های عکس‌برداری و فیلم‌برداری همه جزئی از این محصولات هستند.

‏هدف اصلی یک طراح رابط کاربری، ارتباط گرفتن ساده و سریع کاربر با محصول دیجیتال است. او تلاش می‌کند وقتی کاربر در حال استفاده از محصول است، هیچ سؤالی برایش پیش نیاید و بتواند بدون پیچیدگی، تمام .....

مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 آموزش UI و UX دیزاین به زبان ساده | تفاوت UI UX چیست؟ — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: سایر


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


📣 آموزش‌های رایگان پرمخاطب در فرادرس

✔️ لینک برخی از آموزش‌های رایگان و پرطرفدار فرادرس در ادامه آمده است. برای مشاهده و دریافت هر آموزش روی عنوان مورد نظر خود کلیک کنید:

▫️ هنر تفکر خلاق

▫️ برنامه‌نویسی C++

▫️ اتوکد (AutoCAD)

▫️ آشنایی با اکسل (Excel)

▫️ افتر افکت (After Effects)

▫️ اصول و مبانی برنامه‌نویسی

▫️ مقابله با فراموشی در مطالعه

▫️ گیت (Git) - گیت هاب و گیت لب

▫️ برنامه‌نویسی اندروید (Android)

🔴 سایر آموزش‌های رایگان را در لینک زیر مشاهده و دانلود کنید:

🔗 فهرست فرادرس‌های رایگان و پرمخاطب [+]


📌 این پست را با دوستان خود نیز به اشتراک بگذارید و فرصت آموختن رایگان را به آن‌ها هدیه دهید.

📚 فرادرس | دانش در دسترس همه؛ همیشه و همه جا

@FaraDars — فرادرس

✴️ در شبکه‌های اجتماعی فرادرس چه مطالبی منتشر می‌شود؟

☑️ اطلاع‌رسانی فرصت‌های ویژه و جشنواره‌های تخفیف

☑️ اطلاع‌رسانی جدیدترین آموزش‌های منتشر شده همراه با تخفیف ویژه انتشار

☑️ انتشار مطالب، مقالات و ویدئوهای آموزشی رایگان

☑️ اطلاع‌رسانی آخرین رویدادها و وبینارها

☑️ برگزاری مسابقات و طرح‌های تخفیف همراه با هدایای آموزشی


☸️ فرادرس را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید.👇👇👇

📌
اینستاگرام – [کلیک کنید]


📌 یوتیوب – [کلیک کنید]


📌 لینکدین – [کلیک کنید]


📌
توئیتر – [کلیک کنید]


📌
کانال رسمی تلگرام – [کلیک کنید]


📌
کانال فرصت‌های ویژه (فراپُن) – [کلیک کنید]


📌
کانال تازه‌های نشر – [کلیک کنید]


📌 کانال تدریس در فرادرس [کلیک کنید]


📌 کانال‌های موضوعی و تخصصی – [کلیک کنید]


📚 فرادرس | دانش در دسترس همه؛ همیشه و همه جا

@FaraDars — فرادرس

✳️ کمپین ایمیل مارکتینگ چیست؟ | راهکارهای کلیدی کمپین ایمیلی موفق

‏همه‌ی کسب‌وکارهای بزرگ کشور به ضرورت وجود ایمیل مارکتینگ در کنار دیگر روش‌های بازاریابی خود آگاه هستند؛ چون به خوبی می‌دانند در شرایطی که ممکن است مشتریانشان در ایران نباشند، به پیامک‌های خود توجه نکند، شماره‌ی ناشناس پاسخ ندهد و ده‌ها علت دیگر، باز هم روشی وجود دارد تا با مخاطب و مشتری خود در ارتباط باشند. از طرفی، افراد زیادی در بین آن‌ها هستند که مشتری بالقوه کسب و کارشان محسوب می‌شوند و استفاده از ایمیل، یکی از راه‌های دسترسی به آنهاست. در مقاله ایمیل مارکتینگ چیست؟ درباره‌ی این روش بازاریابی و باورهای اشتباهی که درباره‌ی آن وجود دارد صحبت شد، که پیشنهاد می‌کنیم حتماً آن را مطالعه کنید. اما وقتی تصمیم بگیرید که از این روش بازاریابی استفاده و کمپینی ایمیلی (Email Campaign) خود را اجرا کنید، سوالات زیادی برایتان پیش می‌آید: چه نوع کمپینی باید اجرا کنید، اصول راه‌اندازی یک کمپین ایمیل مارکتینگ موفق چیست، چه نکاتی را باید در تهیه محتوای آن در نظر گرفت و چه پارامترهایی را باید برای سنجش نتایج مد نظر قرار بگیرد. در این مقاله از آکادمی کاپریلا به پاسخ این سوالات می‌پردازیم.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ کمپین ایمیل مارکتینگ چیست؟
‏ ○ انواع کمپین‌های ایمیلی
‏ ○ محتوای مناسب برای کمپین ایمیلی
‏ ○ نحوه اجرای یک کمپین ایمیلی


🔸 کمپین ایمیل مارکتینگ چیست؟

‏کمپین‌های ایمیلی، ایمیل‌هایی هستند که کسب‌وکارها برای کاربران و مشتریان خود ارسال و آن‌ها را به مشارکت و تعامل با اهداف شرکت تشویق می‌کنند. با وجود اینکه به نظر می‌رسد این کمپین‌ها تعریف و فرآیند ساده‌ای داشته باشند، اما در اجرا با پیچیدگی‌های زیادی روبرو هستند؛ زیرا در این نوع کمپین بازاریابی، هر ایمیل دقیقاً مقابل روی یک مخاطب خاص قرار می‌گیرد، باید او را برای کلیک سریع تحت تاثیر قرار دهد، سپس او را ترغیب کند که دست به اقدام بزند.

‏در طول این فرآیند، جزئیات، اهمیت زیادی دارد و شاید بتوان گفت یکی از تفاوت‌های اصلی این نوع کمپین با دیگر انواع کمپین‌ها در همین است. برای گذر از این پیچیدگی، باید به این جزییات و اصولی که در یک کمپین ایمیلی نقش دارند آگاه باشید. در ادامه به جزییات و اصول مهم اجرای یک کمپین ایمیل مارکتینگ موفق می‌پردازیم اما قبل از هر چیز بهتر است با انواع کمپین‌های ایمیلی آشنا شویم.


🔸 انواع کمپین‌های ایمیلی

‏کمپین‌های ایمیلی انواع مختلفی دارند و شما به عنوان کسب‌وکاری که قصد دارد از این پتانسیل استفاده کند، باید با آن‌ها آشنا باشید. این آشنایی باعث می‌شود متوجه شوید که در چه نقطه‌ای ایستاده‌اید، آیا در این نقطه می‌توانید یک کمپین ایمیلی داشته باشید و در صورت تایید، چه زیرساخت‌ها و اقداماتی را برای اجرای آن باید در نظر بگیرید.

‏کمپین‌های ایمیلی از نظر موضوعی در سه دسته‌ی کلی قرار می‌گیرند. دسته‌ی اول ایمیل‌هایی هستند که محصولات و خدمات کسب‌وکار را معرفی و تبلیغ می‌کنند. هدف آن‌ها جذب مشتری، افزایش فروش، ثبت‌نام، نصب اپلیکیشن و … است. ایمیل‌های زیر همگی از این دسته هستند:

‏– اعلام تخفیف‌ها و حراج‌های بزرگ سال: کسب‌وکارها به مناسبت‌های مختلف، شرایط ویژه‌، تخفیف یا حراج‌هایی را برای مخاطبین و مشتریان خود برگزار می‌کنند. جمعه سیاه، یلدا، نوروز و … از این دست مناسبت‌ها هستند و مردم همیشه برای خرید اقلام خود در این روزها برنامه‌ریزی می‌کنند. ایمیل، فرصت خوبی برای شرکت‌ها و برندها است که مشتریان خود را در مورد این پروموشن‌ها و محصولات و خدماتی که شامل تخفیف شده‌اند آگاه کنند.

‏– معرفی محصول: شرکت‌ها در این نوع ایمیل‌ به معرفی محصولات، کالا و خدمات خود می‌پردازند. برخی شرکت‌ها این کار را هوشمندانه‌تر انجام می‌دهند. آن‌ها خرید، جستجو و علاقه‌مندی‌های فرد را در وبسایت خود دنبال می‌کنند (با استفاده از نرم‌افزارهای بازاریابی خودکار) و در ایمیل ارسالی از محصولات و خدماتی که مشتری به دنبال آن است، صحبت می‌کنند. به عنوان مثال وقتی از دیجی‌کالا، کالایی خریداری می‌کنید، ممکن است ایمیلی از آن دریافت کنید که محصولات مشابه یا لوازم جانبی‌های مورد نیاز آن را به شما معرفی‌ کند. در واقع با این کار، تا حد زیادی نرخ تبدیل خود را افزایش می‌دهد.


مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 کمپین ایمیل مارکتینگ چیست؟ | راهکارهای کلیدی کمپین ایمیلی موفق — کلیک کنید (+)

Vandsar
, [06.05.21 14:20]
📚 طبقه‌بندی موضوعی: ایمیل مارکتینگ


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

2024/09/22 02:33:44
Back to Top
HTML Embed Code: