Telegram Web Link
بازگشت همه به سوی اوست

درگذشت مرحوم آقای جمشید میرعمادی عضو شورای رهبری-اجرایی جبهه ملی ایران و یار دیرپای نهضت ملی و حزب ایران را به خانواده معزز میرعمادی و مردم آزادی‌خواه ایران تسلیت عرض می‌کنیم.

روابط عمومی جبهه ملی ایران
@Jebhemelli
درگذشت آقای جمشید میرعمادی عضو هیأت رهبری- اجرایی جبهه ملی ایران

که کس در جهان جاودانه نماند
به گیتی ز ما جز فسانه نماند
همان نام بهتر که ماند بلند
که مرگ افکند سوی ما هم کمند

آقای جمشید میرعمادی پوینده دیرپای راه مصدق بزرگ، عضو شورای مرکزی و هیأت رهبری اجرایی جبهه ملی ایران دار فانی را وداع گفته و به دیار باقی شتافت.
آقای جمشید میرعمادی یکی از پرسابقه‌ترین اعضای حزب ایران بود که از نوجوانی و در اولین سال‌های تأسیس حزب ایران در سال ۱۳۲۲ به این حزب پیوست و در سال ۱۳۲۸ با تشکیل شدن جبهه ملی ایران به این سازمان ملحق گردید و در طول مدت نزدیک به هشت دهه در راه آزادی و استقلال ایران و مبارزه با ظلم و بی‌عدالتی و استبداد و دیکتاتوری تلاش کرد.
آقای جمشید میرعمادی در اواسط دهه هشتاد به عضویت شورای مرکزی و در آخرین انتخابات درون سازمانی جبهه ملی ایران در آبان ۹۷ به عضویت در هیأت رهبری اجرائی جبهه ملی ایران برگزیده شد. آقای جمشید میرعمادی شخصیتی با دانش و تجربیات سیاسی گسترده و عمیق بود. او انسانی فرهیخته و درستکار، متین و باوقار، صادق و صمیمی بود. ما درگذشت این انسان والا و شخصیت ملی را به خانواده ارجمندش و به همه اعضاء و هواداران حزب ایران و جبهه ملی ایران تسلیت می‌گوییم و یاد و نامش را گرامی می‌داریم.

شورای مرکزی جبهه ملی ایران
تهران – پنجم آبان‌ماه ۱۴۰۰ خورشیدی

دکتر ابراهیم احدی – بانو فرشید افشار – الهه امیرانتظام – فرهاد امیر ابراهیمی –مهندس مرتضی بدیعی– پوراندخت برومند – دکتر جهانشاه برومند – فرهاد بیشه‌ای – دکتر علی حاج‌قاسمعلی –مهندس هوتن دولتی – فرید دهدزی – حسین ریاحی –مهندس مسعود صالحی – مسعود صفاریان – پیام صفی‌پور – دکتر رضا گل‌نراقی – دکتر محسن فرشاد یکتا – اصغر فنی‌پور – دکتر باقر قدیری اصلی – پریچهر مبشری – دکتر حسین مجتهدی- مهندس علی محمدی – پروفسور صادق مسرت – ضیاء مصباح – منوچهر ملک‌قاسمی – محمدحسین ملک‌ختایی – محمد ملک‌خانی – دکتر آذین موحد – دکتر حسین موسویان-دکتر پژمان میرکریمی زراسوند – ابوالفضل نیماوری – دکتر جمشید وحیدا

http://jebhemeliiran.org/?p=2853
@Jebhemelli
Forwarded from Melliun
نظر کریم سنجابی درباره اشغال سفارت امریکا و گروگان‌گیری کارکنان آن

بنده وارد نیویورک که شدم قضیه گروگان‌گیری کارکنان سفارت آمریکا در ایران صورت گرفته بود. دو سه شبی من در نیویورک در منزل سعید زنجانی پسر آیت‌الله سیدرضا زنجانی و دکتر [علی] شایگان بودم که وزیر سابق دادگستری آمریکا به نام رمزی کلارک به ایران می­‌رفت که راجع به آزادی گروگان­ها با آقای خمینی و دیگران ملاقات بکند و او تلفنی به سعید کرد. سعید از من پرسید: «می­‌خواهید با این شخص ملاقات کنید؟» گفتم «نخیر من با ایشان ملاقات نمی­‌کنم ولی از طرف من به ایشان بگویید که خیال می­کنم رفتن ایشان بی­‌ثمر باشد.»

چند روز هم در پاریس اقامت کردیم و بعد از پاریس به ایران برگشتیم. موقعی که وارد تهران می­شدیم، قریب نصف شب بود، جمعی از رفقا و هواداران جبهه ملی به فرودگاه آمده بودند. یک عده سی، چهل نفری هم از حزب­‌اللهی را فرستاده بودند که علیه من شعار «تحفه آمریکایی» بدهند. این هم استقبال حزب جمهوری اسلامی بود از بنده. خلاصه، از ابتدای کار ما مواجه با این اوضاع بودیم.

بنده به محض رسیدن به ایران درباره­ گروگان­‌گیری اظهارنظر کردم و گفتم این گروگان­‌گیری امری مخالف قانون بین­‌المللی است و به حیثیت ایران در خارج لطمه می­‌زند و ایران را به انزوا می­‌کشاند و علاوه بر این، اگر دولت ایران می­خواست در برابر آمریکا نسبت به موضوع راه دادن به شاه که البته کار ناروایی بوده واکنش نشان بدهد، می­‌توانست از پول­ها و سرمایه­‌هایی که در آمریکا دارد استفاده کند و آنها را خارج نماید. می­‌توانست درباره­ فروش نفت سیاست شدیدی در پیش بگیرد و می­‌توانست در صورت لزوم قطع روابط سیاسی و حتی تجارتی هم بکند که هیچ‌گونه مورد اعتراض حقوقی و بین­‌المللی نمی­‌توانست قرار بگیرد و بسیار مؤثرتر از عمل گروگان‌گیری بود. از این جهت هم جبهه ملی و همه­ ملّیون ایران مورد فحش و ناسزا قرار گرفتند که آنها در خط امام نیستند. زیرا معمول شده بود که دانشجویان خط امام هر روز جمعی را جلوی سفارت آمریکا ببرند و به شعار دادن وابدارند و به ما اعتراض می­‌کردند که چرا شما اینجا نمی­‌آیید و تظاهر نمی­‌کنید.

س- در این موقع حکومت آقای بازرگان هم دیگر کارش تمام شده بود.

ج- در این موقع حکومت آقای بازرگان هم ساقط شده بود و مجلس خبرگان هم کار خود را تمام کرده و طرح قانون اساسی جدید اعلام شده بود. جبهه ملی درباره این طرح نشریه­‌ای منتشر کرد و به جهاتی که لازم می­‌دانست مخالفت خود را با آن اعلام داشت.

بخشی از مصاحبه کریم سنجابی (۱۲۸۳-۱۳۷۴) با پروژه تاریخ شفاهی ایران در دانشگاه هاروارد، نوار بیست‌وششم

تاریخ مصاحبه: ۲۱ مهر ۱۳۶۲
مصاحبه کننده: ضیاء صدقی

#تکه_مصاحبه

https://www.tg-me.com/tarikh_shafahi_iran_project
شصت و هفتمین سالگرد شهادت دکتر حسین فاطمی

شصت و هفت سال پیش در سحرگاه روز ۱۹ آبان۱۳۳۳ ستاره تابناک آسمان نهضت ملی ایران، شهید راه وطن، دکتر حسین فاطمی توسط دژخیمان برخاسته از کودتای ننگین ۲۸ مرداد۳۲ تیرباران شد.
فاطمی از ارکان اصلی نهضت ملی و جبهه ملی ایران بود. چرا که هم او بود که در کنار دکتر مصدق ابتدا «جبهه ملی ایران» را تأسیس و سپس پیشنهاد ملّی شدن صنعت نفت را در شورای مرکزی جبهه ملی ایران مطرح کرد. در ۲۲ شهریور ۱۳۲۸ او هیأت هفت‌نفره مدیران جراید را به همراه نمایندگان مستقل مجلس پانزدهم ساماندهی کرد. و با این گردهمایی اولین سنگ بنای جبهه ملّی ایران را بر زمین گذارد. تجمع بی‌سابقه مردم در ۲۲ مهرماه ۱۳۲۸ به همراهی جمعی از مدیران جراید، سران احزاب و سازمان‌ها به‌ ابتکار دکتر مصدق و حرکت اعتراضی به طرف کاخ مرمر و تحصن چهار روزه دکتر فاطمی به همراه ۲۰ نفراز برگزیدگان جمعیت به درون کاخ، موجبات شکل‌گیری جبهه ملّی ایران در اول آبان، را فراهم کرد.
می‌توان گفت که شخصیت تشکیلاتی و قدرت سازماندهی دکتر فاطمی در کنار وجه کاریزماتیک و رهبری مؤثر دکتر مصدق، دو وزنه مکمل در ساماندهی تشکیلاتی جبهه ملّی ایران بود. هم او بود که اول آبان ۱۳۲۸ چندی پس از تحصن در منزل دکتر مصدق، پیشنهاد همبستگی احزاب و اصناف را زیر مجموعه یک «جبهه واحد» مطرح کرد و در نهایت سازمان و عنوان جبهه ملّی ایران به ابتکار فاطمی شکل می‌گیرد.
در این سازمان فاطمی جوان به سمت مسئول کمیته تعلیمات و نشریه باختر امروز به عنوان ارگان رسمی جبهه ملّی ایران محسوب می‌شود. او در یک سخنرانی اهداف جبهه ملّی ایران را «استقلال و آزادی و عدالت اجتماعی» معرفی و شورای مرکزی این اهداف را به عنوان اصول سازمانی تصویب می‌کند. با تلاش‌های جبهه ملّی ایران و روشنگری‌های شبانه‌‌‌روزی دکتر فاطمی و همکارانش، هشت نفر از اعضاء وارد مجلس شانزدهم شدند و به‌گفته دکتر مصدق «ملّی شدن صنعت نفت در سراسر کشور ابتکار شادروان دکتر حسین فاطمى است که چون کمیسیون نفت مجلس شوراى ملّی پس از چند ماه مذاکره و مباحثه نتوانست راجع به‌ استیفاى حق ملّت از شرکت نفت انگلیس و ایران تصمیمى اتخاذ کند، دکتر فاطمى گفت: نفت را باید ملّی کرد تا دنیا بداند که نمایندگان جبهه ملّی ایران جز آسایش مردم چیزى نمى‏خواهند و با هیچ سیاستى سازش ندارند.» بنابراین ایده ملّی شدن صنعت نفت ایران در سراسر مناطق کشور به ابتکار دکتر فاطمی در شورای مرکزی جبهه ملّی ایران مطرح و در نهایت در ۲۹ اسفند ۱۳۲۹ این طرح در مجلس به تصویب نهایی رسید. و به دنبال آن دولت ملی مصدق برای اجرای قانون ملی شدن نفت تشکیل گردید. و دکتر فاطمی در آن دولت ملی معاون نخست وزیر و سخنگوی دولت و سپس وزیر امور خارجه شد.
پس از کودتای ۲۸ مرداد ۳۲ دکتر فاطمی مدتی در اختفاء به سر برد. اما سرانجام در تاریخ ۱۶ اسفند ۳۲ در مخفیگاه خود بازداشت شد و در روز دستگیری در یک توطئه از پیش طراحی شده در مقابل شهربانی و در جلوی چشم نیروهای پلیس، اراذل و اوباش به سرکردگی شعبان جعفری بر سر او ریخته و پیکرش را با ضربات متعدد چاقو به شدت مجروح نمودند تا شاید نیازی  به تشکیل دادگاه نظامی و اعدام نداشته باشند. دکتر فاطمی قبلاً نیز یک بار به ضرب گلوله یکی از اعضای فدائیان اسلام مجروح گردیده بود. اما سرانجام ناگزیر به محاکمه دکتر فاطمی و بردن پیکر مجروح او با برانکارد به میدان تیرباران گردیدند.
فاطمی همواره امیدوار بود و بلکه یقین داشت که پس از وی، نسل جدید در نهضتی فراگیر، بساط استبداد سلطنتی را واژگون سازد. پیش از شهادتش چنین گفت: «مرگ حقّ است و من از مرگ ابائی ندارم، آن‌هم چنین مرگ پرافتخاری، من می‌میرم که نسل جوان ایران از مرگ من عبرتی گرفته و با خون خود از وطنش دفاع کرده و نگذارند اجنبی بر این کشور حکومت نمایند». پس از ۲۴ سال؛ از ثمره خونِ پاک دکتر فاطمی و دست‌رنج مبارزان راه استقلال و آزادی، انقلاب ۵۷  پدید آمد که با هدف دست‌یابی به آزادی واستقلال و تأسیس نظام جمهوری متعارف و مبتنی بر حاکمیت ملّی، توانست نظام استبدادیِ سلطنت موروثی را برچیند. اما با دریغ و تأسف بسیار، طولی نکشید، که آن انقلاب با شبیخون دیگری، منحرف شد و دسته دسته جوانان وطن که خود در انقلاب نقش داشتند، یا به جوخه اعدام سپرده شدند و یا در جنگ خانمان‌سوز هشت ساله، شهید و جانباز شدند و تمام آرمان‌‌های ملّت ایران به طاق نِسیان کوبیده شد.
همه آگاهان جامعه و فرزندان این مرز و بوم موظفند که برای زنده نگه داشتن امید و آرمان شهید فاطمی و روشنایی مشعل فروزان استقلال و آزادی نهضت ملّی ایران، کوشا و پویا باشند.
از یاد نبریم که دکتر فاطمی در واپسین سرود حماسی خود بیان کرد: «من خدای را شکر می‌کنم که در راه مبارزه با فساد شهید می‌شوم، خدای را شکر می‌کنم که با شهادتم در این راه دِین خود را به ملّت ستمدیده و استعمارزدۀ ایران ادا کرده‌ام و امیدوارم نسل بعدی، هم‌چنان نهضت همیشه جاوید ملّی را ادامه دهند، زنده‌باد آزادی، زنده‌باد مصدق و پاینده باد ایران»

هیأت رهبری اجرائی جبهه ملی ایران
تهران- نوزدهم آبان‌ماه ۱۴۰۰ خورشیدی

http://jebhemeliiran.org/?p=2857

@Jebhemelli
‎کشتار آبان‌ماه ۹۸ ماهیت خشونت‌گرایانه حکومت جمهوری اسلامی را به جهانیان نشان داد

‎هیأت حاکمه جمهوری اسلامی با سیاست‌های نادرست خود در منطقه و در عرصه بین‌المللی، تنگناهای گوناگون از جمله بحران‌های اقتصادی روزافزون برای ملت ایران به وجود آورده است. به دنبال این فجایع اقتصادی و بحران‌های مالی بوده است که دو سال پیش در آبان‌ماه ۹۸ سران قوای سه‌گانه جمهوری اسلامی تصمیم گرفتند باز هم کمبودهای مالی خود را بر گرده مردم ایران تحمیل کرده و بیشتر از پیش دست در جیب آن‌ها ببرند و لذا قیمت بنزین را یک‌باره دویست درصد افزایش دادند و آن را از لیتری یک هزار تومان به لیتری سه هزار تومان رساندند. درحالی‌که قبلاً در مجلس فرمایشی خودشان هم تصویب شده بود که بهای حامل‌های انرژی به صورت تدریجی و در هر سال تا حدود بیست درصد افزوده شود تا تأثیر ناگهانی و شدید روی زندگی مردم نداشته باشد. هرچند از جهت کارشناسی برخی صاحب نظران مستقل نیز معتقد به برداشتن یارانه‌ی بنزین بودند ولی این مسئله در شرایطی قابل دفاع بود که حکومت سطح رفاه متوسطی را برای جامعه فراهم کرده باشد و توان مدیریت افزایش تورم را در ابعاد دیگر داشته باشد، که هیچ‌یک از این دو پیش‌شرط محقق نشده بود. ولی سران سه قوه بدون داشتن هیچ مجوز و اختیار قانونی در این زمینه و حتی بدون اطلاع و تصویب همان مجلس فرمایشی، دست به اتخاذ چنین تصمیم نامعقولی زدند.

‎موضوع این مصوبه در شبانگاه ۲۴ آبان ۹۸ از طریق صدا و سیمای جمهوری اسلامی اعلام گردید. صبح جمعه ۲۴ آبان مردم به طور خودجوش در سراسر کشور، در تمام شهرهای بزرگ و کوچک و تمام شهرک‌ها و محله‌ها، نسبت به این گران شدن سه برابری بنزین به اعتراض برخاستند. زیرا که همه می‌دانستند این افزایش ناگهانی قیمت بنزین روی زندگی همه آنان چه به طور مستقیم و چه به شکل غیرمستقیم به شدت اثرگذار خواهد بود. و مسلّم بود که افزایش بهای بنزین به این مقدار، موجب افزایش تمام قیمت‌ها و مایحتاج آنان می‌گشت. اعتراضات و تجمعات مدنی و مسالمت‌آمیز مردم، در همه‌جا با خشونت تمام و تیراندازی گسترده به سوی آنان سرکوب شد. نتیجه آن‌که در طی اعتراضات چند روزه صدها نفر و بنا بر برخی از گزارش‌ها افزون بر هزار نفر کشته و مجروح برجای ماند و ده‌ها هزار نفر نیز بازداشت و روانه زندان‌ها شدند. تعداد واقعی شهیدان این قیام خونبار و تعداد مجروحان و بازداشت‌شدگان هیچگاه به درستی اعلام نگردید.

‎تأسف‌بارتر اینکه پس از این حوادث خونین، چند تن از بازداشت‌شدگان را نیز به اعدام محکوم و این حکم را در مورد آنها اجراء کردند. حکومت برای توجیه عملیات سرکوبگرانه و قساوت‌آمیز خود، تظاهرکنندگان را به تخریب اموال عمومی و آتش زدن بانک‌ها و پمپ بنزین‌ها متهم کرد درحالی‌که مستندات ثبت شده و فیلم‌های موجود، خلاف این ادعاها را نشان می‌دهد. موجب تأسف و تعجب بسیار است که اکنون پس از دو سال شخصی در کسوت نمایندگی مجلس می‌گوید که ما زدیم و ما کشتیم و با این سخنان نمک بر زخم خانواده‌هایی که عزیزان خود را در آن قیام خونین از دست داده‌اند می‌پاشد.

‎جبهه ملی ایران خیزش مردمی آبان‌ماه ۹۸ را به عنوان یک اعتراض ملی و حق‌طلبانه گرامی می‌دارد و به روان پاک شهدای آن قیام به خون کشیده شده درود می‌فرستد و به هیأت حاکمه جمهوری اسلامی به صراحت یادآور می‌شود که شناسایی و محاکمه و مجازات آمران و عاملان این فاجعه بزرگ، مطالبه‌ای ملی است که در قبال آن مسئول و موظف می‌باشد و ملت ایران هرگز از این خواست ملی عقب نمی‌نشیند.‌

هیأت رهبری-اجرائی جبهه ملی ایران
تهران- بیست و هفتم آبان‌ماه ۱۴۰۰ خورشیدی

https://jebhemeliiran.org/?p=2869
یاد قربانیان قتل‌های سیاسی پاییز ۷۷، حمید حاجی‌زاده، کارون حاجی‌‌زاده، پیروز دوانی، پروانه فروهر، داریوش فروهر، مجید شریف، محمد مختاری و محمدجعفر پوینده را با پافشاری بر دادخواهی گرامی داریم.

یکم آذر، سالگرد قتل‌ داریوش و پروانه فروهر پیش روست. چند روزی‌ست که من به تهران رسیده‌ام، به خانه و قتلگاه پدر و مادرم.

سال پیش شر کرونا چنان بر زمین و زمان چیره شده بود که تلاش برای برگزاری سالگرد به روال گذشته نه ممکن بود و نه درست. پس این خانه خالی ماند، اما سنت این روز که هم یادآور قتل‌های سیاسی ‌ست و هم نشانی بر ممارست در دادخواهیِ این جنایت‌ها، در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های بیرون از ایران پی گرفته شد. هرچند بودند عزیزانی که در باران تند آن روز پشت درِ بسته‌ی خانه گل گذاشتند و یا در پناه طاقی کوچک آن شمع روشن کردند.

امسال نیز هنوز بلای مهلک کرونا در ایران مهار نشده است و وظیفه‌ی همگی ما ــ که جان انسان را حرمت می‌گذاریم ــ همچنان این است که جلو پیشروی آن را بگیریم. از همین رو، بایسته است که امسال نیز از گردهم‌آیی در فضای بسته‌ی درون خانه چشم بپوشیم. اما اگر من در روز سالگرد حق بودن در این خانه را دارم، پس تمامی همراهانی که در این مسیر دشوار بیست‌وسه‌ساله برای ماندگاری سنت این سالگرد پافشاری کرده‌اند و با وجود تمامی ممانعت‌های حکومتی پا پس نکشیده‌اند نیز محق حضورند.

در روز یکم آذرماه از ساعت ۵ تا ۶ و نیم عصر، درِ حیاط این خانه و قتلگاه به روی همراهان دادخواه گشوده است تا در فضای باز این حیاط لَختی گرد هم بایستیم، به یاد آنان که برای آزادی و آبادی ایران جان باختند.

پرستو فروهر تهران، ۲۹ آبان ۱۴۰۰
نشانی: خیابان سعدی، خیابان هدایت (قائدی)، کوچه مرادزاده، شماره ۱۸

https://parastou-forouhar-narratives.com/artikel/سالگرد-قتل-فروهرها-در-یکم-آذر-۱۴%DB%B0%DB%B0?fbclid=IwAR0U00mVOyIVSIsW1BpZC5frAeCC4qB7s9gT8Z2NNAAuXDvrZkYLXcQNk4o
پیام تسلیت سازمان زنان جبهه ملی ایران به مناسبت درگذشت آقای علی میزانی

خبر درگذشت جناب آقای علی میزانی عزیز، برادر بانو الهه امیرانتظام، همه‌ی ما را در این روزهای سراسر سیاهی و رنج، بار دیگر به غمی بزرگ دچار کرد.
در این وانفسای روزگار سرزمینمان، دلخوش به داشتن یکدیگر، با چراغ سوسوزن امیدی کم‌جان، به آینده‌ای خوش‌تر دل بسته بودیم. اما دریغ که دستان پرتوان مرگ این روزها دمی آراممان نمی‌گذارد.
این بار اما این غم از دست دادن، بس سترگ بود. بزرگی این غم از نبود وجود نازنینی‌ست که سراسر، شور و سرزندگی بود.

در کنار بانو الهه امیرانتظام، که عمری توأمان در جامه‌ی خواهر و مادری دلسوز در کنار جناب آقای علی میزانی عزیز بود؛ ما نیز شریک غم و دردمندیم.
آرزو داریم که روح بلندش در کنار مادر ارجمندش و در جوار بزرگمرد ایران عباس امیرانتظام، آرام گیرد.

سازمان زنان جبهه ملی ایران، این اندوه جانکاه را به بانو الهه امیرانتظام، جناب میزانی بزرگ، همسر عزیز و فرزند نازنین جناب آقای علی میزانی و سایر نزدیکان و دوستانش تسلیت می‌گوید و برای همگی آن‌ها صبوری آرزو دارد.

سازمان زنان جبهه ملی ایران
Forwarded from Iranefarda TV
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
پنجره ای رو به خانه پدری جمعه 5 آذر - گفتگو با آقای دکتر سید حسین موسویان رئیس شورای مرکزی جبهه ملی ایران
تسلیت به خانواده‌های گرانقدر میزانی و امیرانتظام

خانواده های گرانقدر میزانی و امیرانتظام

با اندوه و تأسفی بی‌کران، درگذشت نا‌بهنگام آقای مهندس علی میزانی را به آن خانواده‌های ارجمند و به ویژه به سرکار خانم الهه امیرانتظام عضو محترم شورای مرکزی و هیأت رهبری-اجرائی جبهه ملی ایران تسلیت می‌گوییم. ما یاد و نام مهندس علی میزانی، آن انسان شریف و فرهیخته را گرامی می‌داریم و برای آن خانواده‌های گرانقدر صبر و شکیبائی آرزو می‌کنیم.

شورای مرکزی جبهه ملی ایران
تهران-پنجم آذرماه ۱۴۰۰ خورشیدی

حمید آصفی -دکتر ابراهیم احدی – بانو فرشید افشار – فرهاد امیر ابراهیمی – مهندس مرتضی بدیعی– پوراندخت برومند – دکتر جهانشاه برومند – فرهاد بیشه‌ای – دکتر علی حاج قاسمعلی –مهندس هوتن دولتی – فرید دهدزی – حسین ریاحی – مهندس مسعود صالحی – پیام صفی پور – دکتر رضا گل نراقی – دکتر محسن فرشاد یکتا – اصغر فنی پور – دکتر باقر قدیری اصلی – پریچهر مبشری – دکتر حسین مجتهدی- مهندس علی محمدی – پروفسور صادق مسرت – منوچهر ملک قاسمی – محمد حسین ملک ختایی – ضیاء مصباح – محمد ملک خانی – دکتر آذین موحد – دکتر حسین موسویان – دکتر پژمان میرکریمی زراسوند – ابوالفضل نیماوری – دکتر جمشید وحیدا

http://jebhemeliiran.org/?p=2875
@Jebhemelli
سرکار خانم بهجت مهرآسا
جناب آقای دکتر محمدعلی مهرآسا

با دریغ و تأسف بی‌پایان، درگذشت نابهنگام فرزند ارجمندتان آقای افشین مهرآسا را به شما گرامیان که از دیرباز از پیروان راه مصدق بزرگ و از اعضای شورای مرکزی سازمان‌های جبهه ملی ایران در خارج از کشور می‌باشید، صمیمانه تسلیت می‌گوییم، و برای شما عزیزان صبر و شکیبایی آرزو می‌نماییم.

از طرف اعضای شورای مرکزی جبهه ملی ایران- حسین موسویان
تهران-هفتم آذرماه ۱۴۰۰ خورشیدی

http://jebhemeliiran.org/?p=2879

@Jebhemelli
اطلاعیه شورای مرکزی جبهه ملی ایران

هموطنان عزیز !
همان‌گونه که قبلاً مکرراً اعلام گردیده است، یک بار دیگر به آگاهی می‌رسانیم که سازمان و تشکیلات اصلی جبهه ملی ایران در داخل کشور است. این سازمان با دستجات و گروه‌هایی که در بیرون از مرزها و در کشورهای مختلف تحت نام جبهه ملی ایران فعالیت می‌کنند، هیچ ارتباط و پیوستگی تشکیلاتی نداشته و ندارد. و بر این اساس مواضع آن گروه‌ها مستقل از جبهه ملی ایران در درون کشور بوده و برای سازمان ما مسئولیت‌آور و تعهدساز نیست.
در ضمن یادآوری می‌کنیم که جبهه ملی ایران به صیانت از یک‌پارچگی ایران زمین و حفظ تمامیت ارضی و تأکید بر بهره‌گیری از زبان ملی و فاخر فارسی به عنوان زبان رسمی و مشترک همه ایرانیان عمیقاً باورمند است. اما در عین حال ما به لزوم رفع هرگونه تبعیض قومی و دینی در این سرزمین و ضرورت صرف کردن منابع و امکانات کشور بین مناطق مختلف بدون تبعیض و تأکید بر تصدی مقامات شهرها و استان‌ها توسط ساکنان آن نواحی، و احترام به گویش‌ها و آداب و سنن همه اقوام ایرانی اعتقاد کامل داریم. ما امروز و در شرایط ناهنجار کنونی، مشکلات اصلی جامعه ایران را تنها در اثر فقدان آزادی و استقلال و نبود حاکمیت ملی می‌دانیم. ما هر نوع اندیشه و برنامه‌ریزی را که فکر جداسازی مناطق و اقوام و استان‌های کشور را به ذهن متبادر سازد مردود دانسته و مطابق با منافع و کیان ملی این وطن نمی‌دانیم. با این نگرش ما با تفاهم‌نامه‌ای که یکی از سازمان‌های جبهه ملی ایران در بیرون از کشور با افراد و احزابی دیگر در تاریخ یازدهم آذرماه جاری امضاء و منتشر کرده موافقت نداریم و آن را تأیید نمی‌کنیم. افزون بر آن معتقدیم که مباحث طرح شده در این تفاهم‌نامه مربوط به قانون اساسی آینده کشور است که باید در مجلس مؤسسان متشکل از نمایندگان ملت ایران مورد بررسی و اظهار نظر قرار گیرد و امضای آن توسط افراد و گروه‌ها وجهی ندارد.

شورای مرکزی جبهه ملی ایران
تهران – شانزدهم آذر ماه ۱۴۰۰
@Jebhemelli

http://jebhemeliiran.org/?p=2882
Audio
🎧سخنرانی ، بهروز #برومند ،مسعود #پدرام
محمد #توسلی ،علی #حاج_قاسمعلی
بهمن #رضاخانی ،حامده #شاه_حسینی
فیروزه #صابر ،امیر #طیرانی ،مینو #مرتاضی
حسین #مجتهدی ،محمد #محمدی_اردهالی
حسین #موسویان ،لطف الله #میثمی

🔸️حسین شاه حسینی؛ پهلوان سیاست
(بزرگداشت چهارمین سالگرد درگذشت حسین شاه حسینی)

🔹️قسمت اول

@jonbeshsabziran
Audio
🎧سخنرانی ، بهروز #برومند ،مسعود #پدرام
محمد #توسلی ،علی #حاج_قاسمعلی
بهمن #رضاخانی ،حامده #شاه_حسینی
فیروزه #صابر ،امیر #طیرانی ،مینو #مرتاضی
حسین #مجتهدی ،محمد #محمدی_اردهالی
حسین #موسویان ،لطف الله #میثمی

🔸️حسین شاه حسینی؛ پهلوان سیاست
(بزرگداشت چهارمین سالگرد درگذشت حسین شاه حسینی)

🔹️قسمت دوم

@jonbeshsabziran
2024/09/30 07:24:50
Back to Top
HTML Embed Code: