Telegram Web Link
روز معلم بر معلمان ایران‌زمین مبارک باد
 
در روز ۱۲ اردیبهشت‌ماه ۱۳۴۰، دکتر ابوالحسن خانعلی دبیر دبیرستان جامی تهران، در راه اعتراض به مشکلات صنفی و حقوق پایمال شده معلمان و خواسته‌های ملی و آزادی‌خواهانه آنان، در میدان بهارستان با گلوله عوامل حکومت دیکتاتوری وقت، به شهادت رسید. وقوع این رویداد تلخ و ضدبشری موجب گردید که از آن پس روز ۱۲ اردیبهشت، در تاریخ این سرزمین به عنوان روز معلم نامیده  شده و الهام‌بخش حرکت‌های آزادی‌خواهانه معلمان ایرانی باشد.
اهمیت تمامی فعالیت‌ها و مشاغل در هر جامعه‌ای با بررسی نقش، جایگاه و نیز اثرگذاری آن‌ها در پیشرفت و تعالی جامعه سنجیده می‌شود و در این بین نقش تعلیم و آموزش انسان جایگاه رفیعی داشته و رسالت عظیمی را بر عهده معلمان وظیفه‌شناس می‌گذارد. معلمان انسان‌هایی شریف، دلسوز و پاک‌سرشت هستند که نقشی کلیدی در انتقال دانش و پرورش افکار و تحکیم زیربنای فرهنگی جامعه را بر عهده دارند. در مباحث توسعه جوامع یکی از مهم‌ترین شاخصه‌های مطرح، انتقال دانش و دادن آموزش است. جوامعی مسیر رشد و توسعه را با سرعت می‌پیمایند و در توسعه اقتصاد، سیاست، فرهنگ و پیشرفت علم و دانش موفق خواهند بود که به این مقوله نگاه ویژه و برنامه جامعی داشته باشند.
تقویت و تأمین نیازهای آموزشی کشور یکی از مهم‌ترین راه‌های هموار کردن این مسیر است و بخش بزرگی از این نیازهای آموزشی تربیت، به‌کارگیری، پشتیبانی و حمایت از آموزگاران و دبیران و همه معلمان در تمام سطوح است. شوربختانه در این سال‌ها حکومت جمهوری اسلامی، در تأمین نیازهای آموزشی به خصوص در حوزه رفاه و تأمین معلمان قصور داشته و ناکام بوده و عمل کردش تنها نارضایتی شدید فرهنگیان را در پی داشته است. تا زمانی که مشکلات این قشر فرهیخته جامعه حل نشود نظام آموزشی با نارسایی و مشکلات  رودررو خواهد بود و هزینه‌ی این مشکلات بی‌شک در آینده بسیار افزون‌تر و  خسارت‌بار تر خواهد گردید.
این روزها که از یک سو وضعیت اقتصادی نابسامان، گرانی سرسام‌آور و تورم افسارگریخته ناشی از سوءمدیریت‌ها و سوءسیاست‌ها و فسادهای مالی با ارقام نجومی پدیدار شده، و از سویی دیگر بیماری کرونا شرایط بسیار سختی را بر تمامی مردم جامعه تحمیل کرده است، لاجرم معلمان نیز در این اوضاع، علاوه بر این مشکلات و نداشتن حقوق کافی برای تأمین یک زندگی متعارف، مورد بی‌مهری روزافزون از سوی حکومت قرار گرفته‌اند. و نمایندگان آن‌ها به جرم حق‌طلبی در زندان‌ها به سر می‌برند. تورم و گرانی، نابسامانی‌های اداری، جلوگیری از فعالیت‌های صنفی مستقل و تشکیل اتحادیه، بی‌عدالتی و کاهش منزلت و جایگاه اجتماعی ناشی از مدیریت ضعیف و نابسامان، موقعیت و شرایط زندگی فرهنگیان را در مخاطره قرار داده است.
عدم بهبود وضعیت نظام آموزشی به خصوص شرایط معیشتی فرهنگیان، پیامدهای ناگواری را در پی خواهد داشت. با تکیه بر علم، دانش و تجربه، راهکارهای حل مشکلات معلمان شریف ایران، پیگیری این موارد می‌باشد:
کلیه معلمان زندانی که به جرم دفاع از حقوق صنفی و ملی خود در پشت میله‌های زندان قرار گرفته‌اند باید هرچه زودتر آزاد شوند.
 موانع موجود بر سر راه ایجاد تشکل‌های صنفی معلمان باید برچیده شود.
افزایش حقوق و تأمین امکانات مالی و رفاهی و رفع فقر و محرومیت از زندگی معلمان.
بالابردن منزلت اجتماعی معلمان در بستر ایجاد تشکل‌های علمی و صنفی. اجرای عدالت در ضریب‌های حقوقی.
بالابردن جایگاه تعلیم و تربیت از طریق تغییر سیاست‌های کلان کشور در جهت اولویت دادن به سرمایه‌گذاری در آموزش و پرورش.
اصلاح شیوه‌های گزینش و پرورش آموزگار و بالا بردن دانش، توانایی‌ها و مهارت‌های علمی و آموزش آموزگاران.
اجرای سیاست تمرکز زدایی و فراهم کردن زمینه مشارکت همه‌جانبه آموزگاران در آموزش و پرورش.
اصلاح مدیریت نیروی انسانی و استقرار نظام شایسته‌سالاری. تقویت کردن و اعتبار بیشتر دادن به بیمه درمانی معلمان و در پایان پرداخت مطالبات فرهنگیان.
جبهه ملی ایران روز معلم را گرامی می‌دارد و این روز را  به تمامی معلمان فرهیخته و دلسوز ایران زمین تبریک می‌گوید و پشتیبانی خود را از فعالیت‌های صنفی مستقل و حق‌طلبانه فرهنگیان اعلام می‎‌دارد. و خواهان آزادی فوری تمام معلمان زندانی و همه زندانیان سیاسی و عقیدتی در سراسر ایران است.

هیأت رهبری-اجرائی جبهه ملی ایران
تهران – دوازدهم اردیبهشت ۱۴۰۰

@Jebhemelli

http://jebhemeliiran.org/?p=2696
تسلیت به خانواده ارجمند «مصفا»

با اندوه و تأسف بسیار درگذشت آقای دکتر مرتضی مصفا، پیرو دیرپای راه مصدق، عضو سازمان پزشکان جبهه ملی ایران و استاد پیشکسوت دانشکده دندانپزشکی دانشگاه تهران را به خانواده ارجمند ایشان و اعضاء و هواداران جبهه ملی ایران تسلیت می‌گوییم.

از طرف سازمان پزشکان جبهه ملی ایران
تهران – سیزدهم اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۰
دکتر جهانشاه برومند – دکتر علی حاج‌قاسمعلی – دکتر منوچهر خلیل‌زاده مقدم – دکتر منوچهر سرداری – دکتر رضا گل‌نراقی – دکتر رضا لامع – پروفسور صادق مسرت – دکتر حسین مجتهدی – دکتر شهرام مهدوی – دکتر بیژن ملک احمدی –دکتر حسین موسویان – دکتر مجتبی نیک‌نژاد – دکتر شکرالله یوسفی

@Jebhemelli

http://jebhemeliiran.org/?p=2700
‎نام و یاد مهندس هوشنگ خیراندیش را گرامی می‌داریم

‎هفدهم اردیبهشت ۱۴۰۰ مصادف با اولین سالروز درگذشت مهندس هوشنگ خیراندیش، پیرو صدیق راه مصدق بزرگ و عضو شورای مرکزی و هیأت رهبری-اجرائی جبهه ملی ایران است. او انسانی فرهیخته، شریف، نیک‌اندیش و در بیان نظر و عقاید صریح و قاطع بود.

‎با تأسف بسیار، در حال حاضر، شرایط مصیبت‌بار این ایام، امکان برپایی بزرگداشتی درخور برای آن شخصیت ملی و وطن‌خواه را به ما نمی‌دهد. اما یقیناً نام و یاد او در صفحه اسامی تلاش‌گران سازمان جبهه ملی ایران فراموش ناشدنی خواهد بود. ما در این اولین سالروز درگذشت، یاد او را گرامی می‌داریم و به همسر و فرزندان گرانقدرش ادای احترام می‌نماییم.

‎هیأت رهبری-اجرائی جبهه ملی ایران
‎تهران – ۱۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۰

http://jebhemeliiran.org/?p=2703

@Jebhemelli
‎عضو هیأت رهبری-اجرائی جبهه ملی ایران در جایگاه خیرین مدرسه‌ساز

‎در روز چهارشنبه ۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ مراسم تجلیل از خیرین مدرسه‌ساز در اردوگاه دانش آموزان دکتر باهنر در منظریه با حضور وزیر آموزش و پرورش و مدیر کل نوسازی و رئیس نوسازی مدارس وزارت آموزش و پرورش برگزار شد. در این مراسم از آقای دکتر رضا گل‌نراقی عضو شورای مرکزی و هیأت رهبری- اجرائی جبهه ملی ایران که سال‌ها در امر مدرسه‌سازی حضوری فعال داشته تجلیل به عمل آمد و از کتاب زندگی‌نامه ایشان رونمایی گردید. این در حالی بود که آقای دکتر گل‌نراقی قبلاً از اقدام مفید و میهن‌دوستانه خود که از سال‌ها پیش بدان مشغول بوده به هیچکس حتی به نزدیک‌ترین دوستان خود در جبهه ملی ایران، اطلاعی نداده بود. و همه پس از انتشار خبر مراسم فوق در رسانه‌ها و پخش آن در تلویزیون از اقدامات خیرخواهانه و میهن‌دوستانه آقای دکتر گل‌نراقی مطلع شدند. اعضای جبهه ملی ایران اقدامات وطن‌دوستانه و انسانی آقای دکتر رضا گل‌نراقی را می‌ستایند و به ایشان تبریک می‌گویند.

‌‎روابط عمومی جبهه ملی ایران
‎تهران – هفدهم اردیبهشت ۱۴۰۰

http://jebhemeliiran.org/?p=2709

@Jebhemelli
‎تلویزیون کانال ۱:
‎برنامه بیست و دوم سازمان‌های جبهه ملی ایران در خارج از کشور

‎درباره جبهه ملی ایران، اصول عقاید، مبارزات و چالش‌ها

‎گفتگوی سعید جعفری با دکتر حسین موسویان رئیس شورای مرکزی و رئیس هیات رهبری اجرائی جبهه ملی ایران

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ برابر ۹ مه ۲۰۲۱

@Jebhemelli

https://youtu.be/dRq4KeIlKcs
تسلیت خدمت آقای محمد ملک‌خانی
عضو محترم شورای مرکزی و هیأت رهبری-اجرائی جبهه ملی ایران

جناب آقای محمد ملک‌خانی
عضو محترم شورای مرکزی و هیات رهبری- اجرائی جبهه ملی ایران

با اندوه و تأسف بی‌پایان، درگذشت همسر گرامیتان را تسلیت عرض نموده و برای شما و خانواده ارجمندتان، تندرستی و موفقیت آرزو می‌کنیم.

شورای مرکزی جبهه ملی ایران
تهران – بیست و سوم اردیبهشت ۱۴۰۰

دکتر ابراهیم احدی–  بانو فرشید افشار– الهه امیرانتظام – فرهاد امیرابراهیمی –مهندس مرتضی بدیعی – پوراندخت برومند – دکتر جهانشاه برومند – فرهاد بیشه‌ای –دکتر علی حاج‌قاسمعلی –مهندس هوتن دولتی – فرید دهدزی – حسین ریاحی– مهندس مسعود صالحی – مسعود صفاریان – پیام صفی‌پور –دکتر رضا گل‌نراقی – دکتر محسن فرشاد یکتا – اصغر فنی‌پور – دکتر باقر قدیری اصلی – پریچهر مبشری – دکتر حسین مجتهدی- مهندس علی محمدی – پروفسور صادق مسرت – ضیاء مصباح – منوچهر ملک‌قاسمی – محمدحسین ملک‌ختایی –  دکتر آذین موحد – ابراهیم منتصری- دکتر حسین موسویان – جمشید میرعمادی –  دکتر پژمان میرکریمی زراسوند  – ابوالفضل نیماوری – دکتر جمشید وحیدا

http://jebhemeliiran.org/?p=2713

@AdibBoroumand
خجسته باد ۲۹ اردیبهشت زادروز دکتر محمد مصدق
روز ملی پاسداشت استقلال و آزادی



یکصد و سی و نه سال پیش رادمردی در خاک پاک ایران‌زمین پای به عرصه وجود گذاشت، که در طول زندگی پرافتخارش توانست با تکیه بر دو اصل مهم و اساسی «استقلال» و «آزادی» تاریخ این کشور را متحول سازد. او به همگان ثابت کرد که دو اصل استقلال و آزادی نه تنها جدایی‌ناپذیرند که دموکراسی و حاکمیت ملی تنها در گرو تحقق این دو اصل حیاتی برپا می‌شود.

او در برهه‌ای از تاریخ، بنای استقلال را چنان در نظام سیاسی کشور استوار کرد، که تمام آحاد جامعه ایران، در سایه بنای مستحکم استقلال، توانستند قطع شدن دست‌های مداخله‌گر قدرت‌های بیگانه را به عیان ببینند و ثمرات استقلال را لمس نموده و اصل استقلال را باور کنند. او تنها نخست‌وزیری در تاریخ مشروطیت ایران بود که آرمان‌های پایمال‌شده نهضت مشروطه را تداوم بخشید و بر این باور بود که استقلال ایران زمانی تضمین خواهد شد که اولاً استقلال واقعی قوای سه‌گانه نهادینه شود، و ثانیاً قدرت‌های خارجی نتوانند از طریق سلطه‌ی عوامل داخلی‌شان، استیلای خود را تحمیل کنند. از همین جهت اجرای صحیح قانون اساسی و مشروط و محدود کردن پادشاه غیرمسئول را واجب و ضروری می‌دانست. او قانون ‌اساسی مشروطه را خون‌بهای شهدای راه آزادی و میثاق ملی می‌دانست. اما چنین امری دلیل بر این نمی‌شد که او قانون ‌اساسی را تغییرناپذیر بداند و هر آینه در صدد اصلاح قانون اساسی، حتی در دوران نخست‌وزیری بود. لوایح به جای مانده از او برگ‌های زرینی در جهت حفظ و صیانت از حقوق اساسی ملت است که تأمین کننده استقلال و حاکمیت ملی است. سیاست موازنه منفی او بر این ایده استوار بود که نه‌تنها نباید هیچ قدرتی امکان مداخله در نظام سیاسی و اقتصادی کشور را داشته باشد، بلکه ماجراجویی در مناسبات قدرت‌های خارجی را نیز، زمینه‌ساز دست‌اندازی آن‌ها، در سیاست و اقتصاد داخلی می‌دانست. او بر این باور بود که رشد و نمو نهال آزادی تنها و تنها در گرو استقرار استقلال ملی است. جامعه‌ای که استقلال ندارد و چشم به غرب و شرق دوخته است و مناسبات جهانی تعیین کننده سیاست و اقتصادش است، قطعاً نمی‌تواند آزادی داشته باشد. و مداخله قدرت‌ها در سیاست کلان کشوری، زمینه سلطه و دیکتاتوری را در کشور فراهم می‌کند و لاجرم جامعه از وجود آزادی محروم می شود.

او گفته بود:‌ «ملت ایران طالب استقلال است و آن را به هیچ قیمتی از دست نمی‌دهد. ملت ایران می‌خواهد خارجی از این مملکت برود و در امور مطلقاً دخالت نکند و انتظار دارد لفظاً و معناً استقلال ما را محترم بشمارد.» وی در عین حال اعتقاد داشت «هیچ ملتی در زیر سایه‌ی حکومت استبدادی به جایی نرسیده است.» او اعتلا و پیشرفت و ترقی کشور را تنها در لوای آزادی و استقلال میسر می‌دانست و هیچ نیرویی را بالاتر از اراده‌ی ملت نمی‌‌شناخت. او کسی جز دکتر محمد مصدق نیست.

دکتر محمد مصدق تنها یک شخصیت تاریخی نیست. بلکه او الگویی برای امروز میهن ماست و ما بیش از هر دوره‌ای به رهنمودهای تاریخی وی نیازمندیم. در جهانی که قدرت‌های شرقی و غربی بیش از هر زمان دیگر گستره سلطه‌ی خود را مبتنی بر استیلا بر کشورهای عقب نگه‌داشته شده می‌دانند و هیأت حاکمه جمهوری اسلامی هم، همواره یا در حال سازش با یک ابرقدرت و یا باج‌دهی به طرف دیگر است، تنها تأسی به الگوی دکتر مصدق بیش از هر دوره‌ای برای حفظ و تأمین حقوق و منافع ملی ایران ضروری می‌باشد. اکنون که سلطه روسیه بر کشور ما برای همگان واضح گردیده و برنامه‌هایی که چین برای میهن ما تدارک دیده آشکار شده و همزمان تحمیلات قدرت‌های غربی در وین از هر گوشه رخ می‌نماید، جای خالی سیاست مستقل ایرانی و سیاست موازنه منفی دکتر مصدق بیش از همیشه احساس می‌شود.

جبهه ملی ایران به عنوان خانه‌ی سیاسی دکتر مصدق که از پنج سال پیش سالروز تولد وی را به عنوان روز ملی پاسداشت استقلال و آزادی نام‌گذاری کرد، اکنون در آستانه‌ی این روز، مؤکداً اعلام می‌نماید که ملت ایران برای کسب سعادت و رفاه و سربلندی در جامعه‌ی جهانی راهی به جز تمسک جستن به راه مصدق یعنی راه استقلال و آزادی ندارد. و بنابراین در این برهه از زمان راه ما عدم مداخله در انتخابات دور از موازین آزادی، درخواست آزادی زندانیان سیاسی و عقیدتی در سراسر کشور و تلاش برای برقراری آزادی‌های اولیه مانند آزادی احزاب و اجتماعات، آزادی مطبوعات و رسانه‌ها و آزادی انتخابات و درخواست برای تأسیس یک مجلس واقعی جهت بازنگری و اصلاح قانون اساسی و اتخاذ سیاست مستقل ایرانی در مقابل تمام قدرت‌ها با داشتن روابط احترام‌آمیز و متعارف با تمام آنان و در عین حال سلطه ناپذیری و باج ندادن به قدرت‌های بیگانه مسیر و نقشه‌ی راه حرکت ماست.

شورای مرکزی جبهه ملی ایران
تهران – ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ خورشیدی

http://jebhemeliiran.org/?p=2716

@Jebhemelli
‎تلویزیون کانال ۱:

‎برنامه بیست و چهارم سازمان‌های جبهه ملی ایران در خارج از کشور

چرا جمهوری؟

‎گفتگوی سعید جعفری با دکتر حسین موسویان رئیس شورای مرکزی و رئیس هیأت رهبری-اجرائی جبهه ملی ایران؛ آقای حمید آصفی، فعال سیاسی ملی و روزنامه‌نگار؛ دکتر هادی زمانی، اقتصاددان و عضو سازمان‌های جبهه ملی ایران در خارج از کشور

۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ برابر ۲۳ مه ۲۰۲۱

https://youtu.be/vDYnbhH19Lw

@Jebhemelli
«حسن لباسچی» به ابدیت پیوست
 
با تأسف و اندوه بی‌کران، درگذشت آقای حسن لباسچی عضو سابق شورای مرکزی و هیات اجرائی جبهه ملی ایران را در خارج از کشور به اطلاع یاران و هم‌فکران گرامی می‌رسانیم.
حسن لباسچی از دوران نهضت ملی کردن نفت و زمانی که دانش‌آموز دبیرستان بود، در جرگه وطن‌خواهان و پیروان دکتر محمد مصدق قرار گرفت. او اندکی پس از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ جهت ادامه تحصیل به آمریکا رفت. او در دوران دانشجویی از چهره‌های شناخته شده جبهه ملی ایران در خارج از کشور و از فعالین کنفدراسیون دانشجویان ایرانی و از دبیران این کنفدراسیون بود. هم‌زمان با انقلاب بهمن ۵۷ او به ایران باز گشت و در صفوف جبهه ملی ایران ایستاد. او در سال ۱۳۵۸ به عضویت شورای مرکزی جبهه ملی ایران درآمد و از سال ۱۳۷۲ تا سال ۱۳۸۰ و قبل از خارج شدن از کشور عضو هیات اجرائی و مدتی نیز سخنگوی جبهه ملی ایران بود. حسن لباسچی از خاندانی می‌آمد که همه بزرگانش مانند حاج نوروزعلی لباسچی و حاج قاسم لباسچی، از آزادی‌خواهان و پیروان راه مصدق و جبهه ملی ایران بودند.
ما درگذشت حسن لباسچی را به خانواده ارجمند ایشان و به همه اعضاء، و هواداران جبهه ملی ایران تسلیت می‌گوییم و یاد و نام او را گرامی می‌داریم.

شورای مرکزی جبهه ملی ایران
تهران – نهم خرداد ۱۴۰۰ خورشیدی

http://jebhemeliiran.org/?p=2723

@Jebhemelli
حکومت‌های اقتدارگرا روزی با بن‌بست نداشتن پایگاه مردمی مواجه می‌شوند

📍رئیس هیئت رهبری اجرایی جبهه ملی ایران در گفت‌وگو با جمهوری ایرانی


📌جمهوری اسلامی ایران با ایجاد فضایی به شدت غیر رقابتی، به سمت سیزدهمین دورۀ انتخابات ریاست جمهوری‌اش در حرکت است.

🔺اینکه مردم معترض به وضع موجود در جامعۀ ایران، چگونه باید با این انتخابات مواجه شوند، و مهم‌تر این که، پس از اعراض گستردۀ احتمالی از رای دادن، چطور باید مطالبات سیاسی‌شان را مطرح کنند که با کشتار بیرحمانۀ حکومت مواجه نشوند، سوالاتی است که در گفت‌وگو با حسین موسویان، رئیس شورای مرکزی و رئیس هیئت رهبری اجرایی جبهه ملی ایران، مطرح شده است.

🔺آقای موسویان معتقد است مطالبۀ اصلی مردم ایران باید تشکیل مجلس موسسان برای نگارش یک قانون اساسی جدید باشد.

🔺وی در این گفت‌وگو می‌کوشد راه رسیدن به این تحول رادیکال را توضیح دهد. این فعال سیاسی کهنه‌کار، اگرچه امیدی به اصلاح جمهوری اسلامی ندارد، اما امیدوار است جمهوری اسلامی در اثر مواجهه با یک جنبش ملی فراگیر، به خواست اکثریت مردم ایران تن بدهد و با پرهیز از خشونت، به تاریخ بپیوندد.
 
 
🔺میزان مشارکت مردم در انتخابات قبلا برای حکومت مهم بود ولی الان ظاهرا اهمیت چندانی ندارد.


@IranianRepublic
Forwarded from Iranefarda TV
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
چالش – جایگاه انتخابات در جمهوری اسلامی
میهمانان برنامه: آقایان حسین موسویان، حشمت الله طبرزدی و سعید بشیرتاش
PayamJMI209.pdf
255.4 KB
نشریه پیام جبهه ملی ایران / شماره ۲۰۹ / ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ / @Jebhemelli
جبهه ملی ایران pinned «ملت ایران از انتخاب بین بد و بدتر عبور کرده است هموطنان عزیز ! جبهه ملی ایران سازمانی است که در میدان مبارزات انتخاباتی تأسیس گردیده و اولین سنگ بنای آن در سال ۱۳۲۸ در جریان انتخابات دوره شانزدهم مجلس شورای ملی به دست دکتر محمد مصدق بر زمین نهاده شده است.…»
Forwarded from Esteghlal Azadi (Esteghlal Azadi)
اتاق اندیشه و بحث آزاد شما را دعوت می‌کند.

پشت به انتخابات رژیم،رو به ملت
مهرداد درویش پور
رضا علیجانی
حسین موسویان
ژاله وفا
تاریخ : شنبه ۱۲ ژوئن ۲۰۲۱ ساعت ۱۹ برابر با ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ ساعت ۳۰/۲۱
پخش مستقیم از اتاق زوم و فیسبوک
https://zoom.us/j/97942238019 آدرس زوم :
https://tinyurl.com/entekhabat1400 آدرس فیسبوک :
جبهه ملی ایران در انتخابات نمایشی شرکت نمی‌کند


هموطنان ارجمند! ملت شرافتمند ایران!
وطن عزیزمان ایران، در بحران‌ها و ابربحران‌های متعدد دست و پا می‌زند. از سویی در انزوای سیاسی و بحران‌های سیاست خارجی و تحریم‌های اقتصادی ناشی از آن گرفتار است، و از طرف دیگر با محدودیت منابع آب و آلودگی هوا و نابود شدن محیط زیست، گرانی سرسام‌آور، تورم افسارگسیخته، فقر و بیکاری، انواع مفاسد اجتماعی، فقدان ضروریات بهداشتی و درمانی، کمبود مسکن و ده‌ها معضل دیگر روبه‌روست. در این وضعیت ناهنجار، هیأت حاکمه‌ی جمهوری اسلامی که با سوء سیاست و سوء مدیریت و عدم کاردانی مسبب همه‌ی این مصائب و بلایا بوده است، با به صحنه آوردن همان عناصری که همگی در پیدایش این بحران‌ها سهیم بوده‌اند، در صدد انجام یک نمایش کمدی-تراژدی، تحت نام انتخابات ریاست جمهوری است. اما کیست که نداند که آن‌چه به نام انتخابات در وطنمان، در جریان است، به‌طور کامل از مقصود و فلسفه‌ی انتخابات به دور است.
انتخابات یک فرایند دموکراتیک و مربوط به جوامع دارای مردم‌سالاری است. و زمانی این فرآیند که بر معیارهای دموکراسی استوار است، مصداق واقعی پیدا می‌کند که با تمام ملزومات و پایه‌های دموکراسی همراه بوده و با هم لحاظ شوند. واضح است که تا زمانی که امکان کاندیدا شدن برای همه‌ی شهروندان، به ویژه مخالفان حکومت، وجود نداشته باشد و آزادی احزاب و اجتماعات و آزادی مطبوعات و رسانه‌ها تحقق نیافته باشد، انتخابات آزاد و منصفانه ممکن و میسر نیست و آن‌چه انجام می‌شود ابداً معنی و مفهوم انتخابات را پیدا نمی‌کند. امروز در کشور ما، حکومت جمهوری اسلامی بدون آن‌که هیچ‌یک از پیش زمینه‌ها و ملزومات تحقق انتخابات واقعی را رعایت کند، از انجام انتخابات دم می‌زند. حکومت جمهوری اسلامی آزادی احزاب و اجتماعات، آزادی تشکل‌ها و سندیکاهای صنفی و جوامع مدنی، آزادی مطبوعات و رسانه‌ها را برنمی‌تابد و همه‌ی آن‌ها را به طور کلی منتفی نموده است.
حکومت جمهوری اسلامی، به یک شورای انتصابی به نام شورای نگهبان، این اختیارات را تفویض نموده که داوطلبان شرکت در انتخابات را ممیزی کند و داوطلبانی را که در دایره‌ی قدرت بوده و از عوامل حکومت هستند به زعم خود تأیید صلاحیت نموده و به عرصه‌ی انتخابات راه دهد و از حضور هرآن‌کس که با حکومت و طرز تفکر آن هم سو نبود در انتخابات جلوگیری نماید. آیا نام این صحنه‌ی پرفریب می‌تواند انتخابات گذاشته شود؟ این بار و در این نمایش انتخابات، نمایشنامه به گونه‌ای تنظیم شده و دایره‌ی گزینش آن‌چنان محدود گردیده که حتی مقامات مهم سابق جمهوری اسلامی را هم با هدف تمرکز روی فرد مورد نظرشان، رد صلاحیت کرده و کنار زده‌اند. اما این‌بار اکثریت قاطع ملت تحت ستم ایران علی‌رغم این ترفندها تصمیم گرفته‌اند که در این نمایش مبتذل شرکت نکنند و به پای صندوق‌های آلوده به فریب نروند. اسف‌بار و حیرت‌انگیز است که مقامات رژیم و مقامات نظامی علناً مردم را مورد تهدید قرار می‌دهند که در صورت شرکت نکردن در انتخابات مرتکب جرم شده‌اند و مورد برخورد قرار می‌گیرند.
ملت ایران در چندین دوره تجربه شرکت در انتخابات و انتخاب بین بد و بدتر را پشت سر گذاشته و کاملاَ متوجه شده است که این‌گونه انتخابات در ساختار معیوب موجود راه به جایی نمی‌برد. و اصولاً به موجب آن‌چه که به صراحت به آن اذعان شده، رئیس جمهور و وزراء در سیستم موجود نقشی نداشته و فقط مجری سیاست‌های «نیروهای مافوق پشت پرده» هستند. افزون براین مناظره‌ها و مواضع اعلام شده توسط کاندیداهای به صحنه آورده شده نیز نشان داد که هیچ‌یک از این داوطلبان صلاحیت لازم برای صیانت از حقوق ملت و دفاع از منافع ملی را ندارند.
جبهه ملی ایران شرکت در چنین انتخابات غیرواقعی را تنها مهر تأیید زدن بر یک نمایش غیرقابل قبول و تأیید نمودن تمام اعمال و رفتار نادرست و غیراصولی هیأت حاکمه‌ای می‌داند که برخلاف منافع ملی گام برمی‌دارد. و همان‌گونه که در بیانیه‌ی مورخ هجدهم فروردین ۱۴۰۰ اعلام داشته است، باز هم تأکید می‌کند که در این نمایش مبتذل انتخاباتی شرکت نخواهد کرد.

جبهه ملی ایران
تهران – بیست و یکم خرداد ۱۴۰۰ خورشیدی
@Jebhemelli
http://jebhemeliiran.org/?p=2745
جبهه ملی ایران pinned «جبهه ملی ایران در انتخابات نمایشی شرکت نمی‌کند هموطنان ارجمند! ملت شرافتمند ایران! وطن عزیزمان ایران، در بحران‌ها و ابربحران‌های متعدد دست و پا می‌زند. از سویی در انزوای سیاسی و بحران‌های سیاست خارجی و تحریم‌های اقتصادی ناشی از آن گرفتار است، و از طرف دیگر…»
«ابراهیم منتصری» به رحمت ایزدی پیوست

با نهایت تأسف و اندوه بسیار، درگذشت آقای ابراهیم منتصری، عضو شورای مرکزی جبهه ملی ایران و عضو دیرپای حزب ایران را به اطلاع همگان می‌رسانیم. او درتمام عمر پرافتخارش در راه استقلال و آزادی ایران و برای اعتلا و سربلندی ملت ایران کوشید.
ما درگذشت این پوینده‌ی صدیق راه مصدق بزرگ و تلاشگر قدیمی جبهه ملی ایران را به همسر و فرزندان ارجمند ایشان و همه اعضاء و طرفداران جبهه ملی ایران تسلیت می‌گوییم.

 شورای مرکزی جبهه ملی ایران
 بیست و سوم خرداد۱۴۰۰ خوشیدی

@Jebhemelli

http://jebhemeliiran.org/?p=2753
2024/09/30 19:32:06
Back to Top
HTML Embed Code: