Telegram Web Link
#سازمانهای_جبهه_ملی_ایران_در_خارج_از_کشور با همکاری تلویزیون رنگین کمان برگزار می کند:

جنبش دانشجویی، ۱۶ آذر و آینده ایران

شنبه ۹ دسامبر (۱۸ آذر) ساعت ۹ شب به وقت تهران

با مشارکت :
۱- دکتر‌ محسن قائم‌مقام - فعال سیاسی و عضو شورای عالی #سازمانهای_جبهه_ملی_ایران_در_خارج_از_کشور

۲- دکتر حسین موسویان - رئیس شورای مرکزی #جبهه_ملی_ایران

۳- دکتر بهروز برومند - عضو اسبق شورای مرکزی و هیئت اجرایی #جبهه_ملی_ایران در زمان انقلاب و عضو #حزب_ملت_ایران

۴- فرهنگ قاسمی - رئیس نهاد راهبردی و سخنگوی #حزب_جمهوریخواه_سوسیال_دموکرات_و لائیک_ایران (عضو جبهه ملی ایران)

۵- آرسن میناسیان - عضو هیئت اجرایی #جبهه_ملی_ایران_اروپا

۶- دکتر پوریا مطهری - عضو هیئت اجرائی #سازمانهای_جبهه_ملی_ایران_در_خارج_از_کشور

۷- مهندس امیر شریفی - مسئول سازمان دانشجویان #جبهه_ملی_ایران

لینک زوم برای ورود :
https://us02web.zoom.us/j/6082516614?omn=89558467885
Forwarded from جهان کتاب
◽️

جنبش دانشجویی ایران که پس از واقعۀ 16 آذر 1332 دچار رکود شده بود، در پاییز 1338 هویّتی تازه پیدا کرد و در دانشگاه تهران کمیتۀ موقّتی برای هماهنگی فعالیت‌های صنفی و سیاسی دانشجویان تشکیل شد. با تشدید فعالیت‌های جبهۀ ملّی دوم که در تابستان 1339 تأسیس شد، بخش دانشجویی فعال‌ترین واحد آن را تشکیل ‌داد و در اغلب مؤسسات آموزش عالی شعبه‌هایی داشت.

کمیتۀ دانشجویان دانشگاه تهران و در ادامه، سازمان دانشجویان جبهۀ ملّی ایران با انتشار نشریۀ پیام دانشجو (از آذر 1339 تا شهریور 1344) موفق شدند ضمن انعکاس دیدگاه‌های دانشجویان، با شبکۀ انتشار و توزیع آن به انسجام تشکیلاتی جنبش دانشجویی یاری رسانند.

پیام دانشجو تنها به خبرهای مرتبط با جنبش دانشجویی اختصاص نداشت، بلکه به موضوعات سیاسی روز و بحث‌های جاری در صفوف نیروهای ملّی می‌پرداخت...

| پیام دانشجو (ارگان سازمان دانشجویان جبهۀ ملّی ایران) 1340- 1344| گردآوری و مقدمه: انوش صالحی | 238ص (رحلی)|

#پیام_دانشجو
#سازمان_دانشجویان_جبهه_ملی_ایران
#انوش_صالحی

⭕️ www.jahaneketab.ir

@jahaneketabpub
«حادثه‌ی ننگ‌بار ۱۶ آذر»

به‌سالِ کودتاى ننگ‌پرور
به‌روزِ شانزده از ماهِ آذر

زِ طوفانِ حوادث، گِردبادى
مروّت را به‌خاک افکند بستر

شهامت را بدن شد لاشه در گور
فضیلت را کفن شد جامه در بر

به بار آمد به دانشگاه، ننگى
کز آن بدتر نشاید کرد باور

فضیحتْ‌بار کارى منزلت‌سوز
به ننگ‌آبادِ شرم افروخت آذر

سیاهى گر توانى از شَبَه شست
بشوى این ننگ از دامانِ کشور

به سیماى حکومت داغِ این ننگ
همى بر جاى باشد تا به محشر
*
بدان هنگام کآمد سوى «تهران»
زِ آمریکا نقیبى دام‌گستر

به‌نامِ «نیکسون» مردى گرانجاه
سبکسر شاه را دمساز و یاور

به‌دانشگاه، بر شد جنب و جوشى
نه بى‌اندام، بل فرزانه‌گون‌فر

به‌جایى کز پىِ پیکار سنگین
بود پاس شرف را سخت سنگر

چو دلها ریش‌ریش از کودتا بود
به تعریض‌اش خروشى داده شد سر

هم آن‌گاه از پىِ آرایشِ زور
وز «آمریکا» به خواهشمندىِ زر

حکومت داد فرمان تا که سرباز
به دانشگه درآید، باد در سر

در آویزد به دانشجوى، سرباز
چو بر آهو، پلنگِ پوستین‌در

که ماییم این زمان فائق بر اوضاع
همه آزادگان را رانده از در
*
پس آنگَه خیلِ سربازِ دُژآهنگ
پىِ فرمانبرى از میرِ لشکر!

قدم هشتند در ایوانِ تدریس
همه دُژخیمخو، پرخاش مظهر!

به‌سانِ سنگِ پرتابى به تالاب
که باشد ماهیان را وحشت‌آور!

به یکدم سایه‌افکن شد در آن حال
سحابِ مرگ بر زیبنده محضر!

دژم شد، لحظه‌ها را چهره‌ی شاد
دگر شد، دیده‌ها را نقشِ منظر!

فرو گسترد بومِ وحشت و بیم
بر آن بامِ همایون‌فال، شهپر!

هیاهویى شد اندر جمعِ احرار
زِ شاگردان و استادانِ رهبر!

دوان گردیده سربازان به‌هر سوى
جوانان را به‌خشم آورده یکسر!

ازین‌سو حمله‌ور، بر صحنِ تالار
وزآن‌سو تیغزن، بر طرفِ معبر!

نه بر شاگردشان، رحمى به‌خاطر
نه از استادشان، شرمى به‌رخ بر!

به ناگاهان صداى غرّشِ تیر
فروپیچید، زیرِ طاقِ اخضر!

فروغلتید در خون پیکرى چند
زِ نیکوتر جوانانِ دلآور!

روان شد خون‌شان در جاىِ تعلیم
که حرمت بر حریم‌اش داد زیور!

سه دانشجو به‌خون خفتند در خاک
به‌رخ چون گل، به‌بالا چون صنوبر!

به‌باغِ زندگى، بالنده شمشاد
به برجِ آرزو، تابنده اختر!

ضمیرِ هر یکى تابان چو مرآت
به‌دلهاشان دو صد امید، مُضمَر!

بهین چشم و چراغ دودمان‌ها
به نورآبادِ هستى شمعِ انور!

شده پرورده هر یک با دوصد رنج
در آغوشِ محبّت‌زاىِ مادر!

دریغ آن نوگلانِ باغِ امّید
که شد پرپر زِ جورِ بادِ صرصر!

به فردوسِ برین مستانه رفتند
کشیده از شهادت جام و ساغر!

درود ما بر ایشان کآرمیدند
به‌زیرِ سایه‌ی الطافِ داور!

هزارن لعنتِ حقّ بر کسى باد
که شد سرکارِ این رفتارِ منکر!

دوصد نفرین بر آن گلچینِ جبّار
که کرد این نوگلانِ باغ پرپر!

ادیب برومند
@AdibBoroumand
http://www.adibboroumand.com/%D8%AD%D8%A7%D8%AF%D8%AB%D9%87-%D9%86%D9%86%DA%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B1-16-%D8%A2%D8%B0%D8%B1/
۱۶ آذر، روز دانشجو، روز نفی استبداد و استعمار

هر آنجا که زور وقلدری هست، مقاومت هم هست. هر کجا که ظلم وستم هست، مبارزه حق طلبانه هم هست و هر جا استبداد و دیکتاتوری هست، جنبش آزادیخواهانه هم هست.
تبار آزادی خواهی و عدالت‌طلبی، تباری به بلندای تاریخ خون‌بار جهل و ستم است، تباری به بلندای تاریخ انسان. این مبارزه طولانی و خونین، هربار به زبان‌های گوناگون و هر روز در لباسی متفاوت ظاهر می‌شود، اما جنگ همواره یک‌سان ا‌ست: تلاش برای برقراری دولتی ملی، استقرار حاکمیت قانون ذیل نظام جمهوری و به رسمیت شناختن حقوق بشر.
نام‌ها دگرگون می شوند، چهره‌ها می‌آیند و می‌روند. آنچه پابرجا مانده، سنت دیرینه انسان‌سوزی و خونخواریست که اتحاد نامقدس سلطنت طلبان تاجدارو دین گرایان عمامه بر سر را بر سر یک سفره می‌نشاند و هر بار ستاره‌ ها را از آسمان به زیر خاک می کشاند.
روزی به دست ارتش مهاجم «خدا، شاه، میهن»، به نام نامی امنیت و تمدن بزرگ و برای حفاظت از دیکتاتوری شاه و روزی به دست سپاه مرگ و هدم، به پاسداری از سلطه قدیمی‌ترین و حقیرترینِ پسماندهای ایدئولوژی فلاکت و بردگی.
در این مبارزه خونین دانشجویان سهمی سترگ و سنگین دارند. ۱۶ آذر 32و ۱۸ تیر78 برای ما گلوگاه‌هایی تاریخی هستند؛ میعادگاه‌هایی که تمام نسل‌های این تبار دلیر پرور را بر سر یک عهد و پیمان گرد هم می‌آورند. عهد و پیمانی برای تدفین هر شکل و فرمی از ستم که تحت لوای مذهب‌سازی و فلسفه‌بازی، به تئوریزه و تزیین کردن ظلم و ستم می پردازد و رسالت دانشگاه نیز همین است: زدودن غبار ستم از چهره‌ی جامعه ستم‌دیده.
در راستای این سفسطه‌گریست که نیروهای واپسگرا تلاش میکنند آن را به چیزی ضد خود تبدیل کنند تا در نهایت راه برای مصادره آن به نفع شاه یا ملا باز شود. به این طریق است که «رهایی از ستم نفس گیر سلطنت» یا «رهایی از سلطه فراگیر و خفقان‌آور آخوند» بلافاصله به «اطاعت از ولایت» یا «بازگشت به آغوش شاه» تعبیر و ختم می‌شود. اما ۱۶ آذر چیزی نیست جز یک لحظه. لحظه‌ای از تاریخ متداوم مبارزه با دیکتاتوری‌های دست نشانده شاه و ملا و چیزی نیست جز نقد توامان زمین و آسمان، و سرانجام چیزی نیست جز سرنگونی و اسقاط ه‍رآنچه که ساخته خود انسان است و اکنون بر گرده او سوار شده است؛ تا انسان، آن موجودیت شایسته احترام و آن فرجام خجسته تاریخ از زیر آوار هزاره‌ها شقاوت و وحشی‌گری سر برکشد.راه نجات ما کسب آزادی و استقلال و جدا کردن دین از حکومت و استقرار حاکمیت ملی است.
 
سازمان دانشجویان جبهه ملی ایران
۱۶ آذر ماه ۱۴۰۲

https://jebhemeliiran.org/?p=3539
انتخابات شورای مرکزی جبهه ملّی ایران ۱۴۰۲

جلسه شورای مرکزی جبهه ملّی ایران به تاریخ ۲۴ آذرماه ۱۴۰۲ جهت برگزاری انتخابات اعضای هیأت رئيسه شورای مرکزی و اعضای هیأت رهبری – اجرایی تشکیل شد. بر اساس این انتخابات اعضای هیأت رئیسه شورای مرکزی عبارتند از: اقای دکتر حسین موسویان رئیس شورای مرکزی جبهه ملّی ایران. آقایان دکتر گل‌نراقی و دکتر علی حاج‌قاسمعلی نواب رئیس شورای مرکزی جبهه ملّی ایران. آقای محمدرضا شفیع‌زاده و بانو مریم وکیلی به عنوان منشی هیأت رئيسه شورای مرکزی جبهه ملی ایران. همچنین اعضای رهبری – اجرایی نیز توسط شورای مرکزی به شرح زیر انتخاب شده و بر اساس جلسه رهبری مورخ ۲۸ آذر ماه ۱۴۰۲ مسئولیت های مندرج در اساسنامه را قبول کردند: دکتر حسین موسویان رئيس هیئت رهبری – اجرایی جبهه ملّی ایران. دکتر رضا گل‌نراقی نایب رئیس هیئت رهبری – اجرایی جبهه ملی ایران. دکتر محسن فرشاد سخنگوی جبهه ملّی ایران. بانو مریم وکیلی منشی هیئت رهبری – اجرایی جبهه ملی ایران. گفتنی است در جلسه شورای مرکزی جبهه ملّی ایران، اصلاح ماده ۲۵ اساسنامه جبهه ملّی ایران نیز در دستور کار قرار گرفت و با رأی اکثریت اعضای شورای مرکزی مقرر شد که اعضای هیأت رهبری – اجرایی جبهه ملّی ایران  از ۹ نفر به ۷ نفر کاهش یابد.
کمیته رسانه جبهه ملی ایران. ۲۸ آذرماه ۱۴۰۲.

https://jebhemeliiran.org/?p=3543
حمله تروریستی به پاسگاه انتظامی راسک را محکوم می‌کنیم

بامداد روز جمعه ۲۴ آذر ماه گروهی تروریستی که یقیناً مزدور اجانب و دشمن تمامیت ارضی و یک‌پارچگی این سرزمین است، به کشتار سربازان محافظ مرز کشورمان دست زد. این نوع گروه‌های تروریستی و حرکات خشونت‌بار آن‌ها هیچ‌گونه جایگاهی درمیان ملت ایران نداشته و نخواهند داشت.
جبهه ملی ایران تمامی شهروندان ایرانی را با هر عقیده سیاسی، مذهبی و اجتماعی، دارای حقوق مساوی در برابر قانون دانسته و شایسته زندگی آبرومندانه و مرفه، همراه با صلح و آرامش می‌داند.
جبهه ملی ایران همان‌گونه که کشتار بی‌رحمانه نماز جمعه زاهدان در آبان ۱۴۰۱ توسط نیروهای سرکوب‌گر حکومت جمهوری اسلامی را به شدت محکوم نموده و خواهان برخورد با آمران و عاملان آن واقعه جان‌گداز گردیده بود، اقدام تروریستی، ددمنشانه و غیرانسانی سپیده‌دم ۲۴ آذر به پاسگاه انتظامی راسک و کشته شدن فرزندان این مرز و بوم را نیز قویاً محکوم می‌نماید زیرا که تفاوتی میان خون‌های ریخته شده از فرزندان این ملت نمی‌بیند و خواهان برخورد با مسببین این‌گونه اقدامات خشونت‌بار و تروریستی می‌باشد.
ما معتقدیم که نظام حاکم به سبب بی‌توجهی در متمرکز نمودن نیروهای دفاعی لازم و به‌علت عدم ارائه امکانات مناسب و تجهیزات کافی به نیروهای مرزبانی حافظ امنیت ملت ایران، در بروز این رویداد تلخ مقصر بوده و خون‌های پاک ریخته شده در این واقعه، بر عهده حاکمان بی‌کفایت نیز می‌باشد.
هموطنان عزیز ما در سیستان و بلوچستان سال‌هاست که با محرومیت‌ها، فشارهای اقتصادی و مشکلات شدید زیست‌محیطی و اجتماعی دست به ‌گریبانند که وضعیت نابه‌سامان آنان دل هر ایرانی را به درد می‌آورد.

جبهه ملی ایران خود را موظف می‌داند که پیگیر مطالبات بر حق هم‌میهنان ساکن در این خطه بوده و در جهت رفع محرومیت‌ها و مشکلات آنان تلاش نماید.

جبهه ملی ایران اعلام می‌دارد، هرگونه اقدام خشونت‌آمیز و مسلحانه‌ که بی‌شک منجر به ریخته شدن خون شهروندان شده و همچنین امنیت جانی، روانی و اقتصادی آحاد ملت را تهدید می‌کند، مبتنی بر هر عقیده‌ای که باشد،راه به جایی نخواهد برد و محکوم به شکست است. ما معتقدیم که راه برون رفت از بحران‌های متعددی که در اثر سوء سیاست و سوء مدیریت حکومت جمهوری اسلامی، جامعه ایران را فراگرفته، تنها برقراری حاکمیت ملی است، و استقرار حاکمیت ملی نیز، مبارزات مدنی، بدون خشونت و گسترده ملت ایران و مطالبات آزادی‌خواهانه و استقلال‌‌طلبانه ساکنان همه‌ی پهنه ایران زمین را می‌طلبد.

هیأت رهبری-اجرائی جبهه ملی ایران
   تهران-بیست و نهم آذرماه ۱۴۰۲

http://jebhemeliiran.org/?p=3548
جزایر سه‌گانه خلیج فارس بدون هیچ شبهه‌ای متعلق به ایران است

پس از گذشت نزدیک به ۷۰ سال، بالاخره ایران به حق‌ توانست در سال ۱۳۵۰ حاکمیت خود را بر جزایر سه‌گانه، که به اشغال نیروهای بریتانیایی درآمده بود، تثبیت نماید.

حال با گذشت سال‌ها، تغییر حاکمیت و در پیش گرفتن سیاست‌های نامتناسب با منافع ملی، می‌بینیم که کشورها با نیات خصمانه‌‌ای، حاکمیت به حق، تاریخی و قانونی ایران بر این سه نگین امنیت ملی را زیر سؤال می‌برند.

حکومت‌های روسیه در طول تاریخ که خوی تجاوزگری خود را در جنگ‌های قفقاز و آسیای میانه و تحمیل قراردادهای ننگین گلستان و ترکمنچای به میهن عزیزمان ایران نشان‌ دادند و حکومت فعلی روسیه نیز با کشتار و تجاوز به همسایه دیگر خود، اوکراین این رویه را حفظ کرده است، روز گذشته طی بیانیه مشترکی با حاکمان حاشیه خلیج فارس بار دیگر حقّ حاکمیت ایران بر این جزایر را هم‌راستا با اعضای شورای امنیت سازمان ملل من‌جمله کشورهای چین، ایالات متحده آمریکا، ترکیه، عراق و کشورهای حوزه جنوبی خلیج فارس، زیر سؤال برد.

متأسفانه حکومت ایران به علت از دست دادن پایگاه اجتماعی خود در پی سرکوب خواسته‌های بر حق ملت ایران و ضعف در دیپلماسی، از دادن پاسخ مناسب شانه خالی می‌کند.

سازمان جوانان جبهه ملی ایران در راستای حفاظت از منافع ملی در خصوص اقدامات خصمانه روسیه در همراهی با کشورهای حوزه جنوبی خلیج فارس، طی اقدام متقابل، اشغالگری این کشور در خصوص اوستیای جنوبی و آبخازیای کشور گرجستان، شبه جزیره کریمه اوکراین و همچین جزایر کوریل ژاپن که از زمان جنگ جهانی دوم در تصرف غیرقانونی روسیه می‌باشد را محکوم نموده و خواهان توقف ارسال هرگونه تجهیزات و امکانات نظامی به این کشور در جنگ اوکراین می‌باشد.

سازمان جوانان جبهه ملی ایران هیچ‌گونه کوتاهی در پاسخ به این یاوه‌گویی‌ها را برنتافته و اعلام می‌دارد هرگونه ادعای مالکیت کشور امارات بر جزایر ایرانی بوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک واهی و اضافه‌گویی است و اگر بنا بر ادعای حقوقی باشد، وجود یک حاکمیت مقتدر در ایران می‌تواند ادعای تثبیت مالکیت خود را بر جزایر زرکوه و آریانا که هم اکنون در اشغال امارات است بنماید.

در نهایت اعلام می‌داریم هیچ نهاد و شورای بین‌المللی حق داوری، تصمیم‌گیری و اظهار نظر در خصوص تمامیت ارضی ایران را ندارد و هرگونه توافقی که منجر به تضعیف حاکمیت ملی و یا تضییع منافع ایران گردد کاملاً مردود است و افرادی که حاضر به دادن امتیازات شده‌اند در آینده باید پاسخگوی خیانت خود در پیشگاه ملت ایران باشند.

سازمان جوانان جبهه ملی ایران

دوم دی‌ماه ۱۴۰۲

http://jebhemeliiran.org/?p=3551
در ششمین سالگرد درگذشت پدرمان.
هرگز باور نداشتیم که سخت‌تر از فقدان پدر، تحمل بی‌رمقی اندیشه‌ای است که او با آبیاری نهال آن برای به ثمر رساندنش مبارزه کرد.
سومین روز از‌ دی‌ماه ۱۴۰۲ .
حامده و محمودرضا شاه‌حسینی و محمد مهدی سفیدابی.
دکتر موسویان رئیس هیئت رهبری اجرایی #جبهه_ملی_ایران:
‏کشتن انسان ها به هر طریقی ،چه با بمب گذاری، چه با زدن گلوله در خیابان،چه با طناب دار، با هر مقصود و تحت هر عنوانی توسط هر فرد یا گروه یا دولتی حرکتی ددمنشانه و غیر انسانی است و محکوم است.ننگ و نفرت بر بمب گذاران دیروز در کرمان .
خانواده محترم سکاکی
درگذشت مرحوم منیره رضاپرست همسر شادروان حسین سکاکی‌ از مبارزان راه استقلال و آزادی و از اعضای قدیم جبهه ایران را تسلیت عرض می‌کنیم.
کمیته رسانه جبهه ملّی ایران
خشونت و تروریسم را محکوم می‌کنیم

دست‌های پلید و جنایتکار تروریست‌های ددمنش و کوردل بار دیگر تنی چند از هموطنان بی‌گناه و عزیز ما را در کرمان در روز ۱۳ دی‌ماه با انفجار بمب به خاک و خون کشیدند. این اقدام ضدانسانی و اسف‌بار موجب کشته شدن بیش از صد نفر و مصدومیت صدها نفر گردید.

جبهه ملی ایران این فاجعه خونین را به ملّت بزرگ ایران به ویژه به هموطنانی که در این حادثه تلخ و هولناک عزیزان خود را ازدست داده‌اند تسلیت می‌گوید و ضمن محکوم کردن شدید این جنایت هولناک، خواهان پیگیری و مجازات عاملان آن می‌باشد.

جبهه ملی ایران افزون بر محکوم کردن یک چنین کشتار بی‌رحمانه‌ای، دستگاه امنیتی کشور را به خاطر ناتوانی در جلوگیری از چنین ترور دهشتناک و دردآوری مسئول و مقصر می‌داند.

چگونه است که دستگاه های امنیتی رنگارنگ جمهوری اسلامی در سرکوب دانشجویان، کارگران، معلمان، بانوان گرانقدر و تمام ملّت ایران که با روش‌های مدنی و متمدنانه نسبت به شرایط ناهنجار کشور اعتراض می‌کنند، هیچ کم و کاستی ندارند و با روش‌های غیرقانونی، مردم حق‌طلب و معترض ایران را مورد سرکوب شدید قرار می‌دهند، اما برای پیشگیری و مقابله با اقدامات جنایتکارانی که فاجعه کرمان را آفریدند عاجز و ناتوانند؟

جبهه ملی ایران بسته بودن فضای سیاسی کشور و فقدان آزادی‌های اولیه و ضروری برای جوامع بشری مانند آزادی احزاب، آزادی اجتماعات، آزادی مطبوعات و آزادی انتخابات و عدم امکان بروز اعتراضات قانونی و مسالمت‌آمیز را عامل اصلی ساخته شدن بستر برای اقدامات خشونت آمیز و تروریستی در جامعه می‌داند.

هیأت رهبری-اجرائی جبهه ملی ایران
تهران-پانزدهم دی‌ماه ۱۴۰۲

https://jebhemeliiran.org/?p=3555
حضور جبهه ملّی ایران در آرامگاه پهلوان تختی

روز یک‌شنبه مورخ ۱۷ دی‌ماه ۱۴۰۲ جمعی از اعضای شورای مرکزی جبهه ملی ایران و حزب سوسیال دموکرات و لائیک ایران و اعضای سازمان‌های جبهه ملی ایران، در سالروز درگذشت جهان‌پهلوان غلام‌رضا تختی بر سر مزار ایشان در ابن‌باویه حضور یافته و یاد این عضو فقید شورای مرکزی جبهه ملّی ایران و قهرمان ملّی را گرامی داشتند. در این مراسم علی‌رغم ممانعت‌های حراست و حفاظت منطقه شهرری، دکتر حسین موسویان رئیس شورای مرکزی جبهه ملّی ایران، طی سخنان کوتاه در خصوص فعالیت‌های پهلوان تختی نکاتی را یادآور شده و از تلاش‌های او در راه مردم یاد کردند. دکتر موسویان ضمن برشمردن منش‌های پهلوانی غلامرضا تختی، تختی را یک مصدقی و از اعضای برجسته شورای مرکزی جبهه ملی ایران دانست. در پایان پهلوان تختی را فردی ملی و مردم‌دوست خواند و تأکید کرد: مصادره حکومت استبدادی از پهلوان تختی، امری ناروا است.
این مراسم با گذاشتن تاج گل اهدایی شورای مرکزی جبهه ملّی ایران و حزب سوسیال دموکرات و لائیک ایران بر سر مزار زنده‌یاد پهلوان تختی پایان یافت.

روابط عمومی جبهه ملی ایران
هفدهم دی‌ماه ۱۴۰۲
دختران ایران
الهه محمدی و نیلوفر حامدی پس از هفده ماه به قید وثیقه آزاد شدند. جرم این دو روزنامه‌نگار درج اخباری بود که در پی قتل مهسا امینی منتشر شد. عملی که به‌واسطه آن باید به آنان مدال شجاعت داد. این دو نماد جنبش حق‌طلبانه زن، زندگی و آزادی هستند که با شجاعت و مقاومت خود زندان‌بانان را به زانو در آوردند. باری آنان باید مدال شجاعت و مقاومت دریافت می‌کردند، در حالی‌که روز به‌روز بر مقام و منزلت اختلاس‌گران و مستبدان بیشتر می‌شود.
فردای ایران آزاد و مستقل، ایرانی است که روزنامه‌نگاران و رسانه‌ها مانند دوره درخشان دولت ملّی دکتر مصدق، آزادی مطلق خواهند داشت. زمانی فرا خواهد رسید که روزنامه‌نگار و کنشگران سیاسی با هر مرام و فکری آزاد خواهند بود و دست زنجیربافان در زنجیر خواهد ماند.
۲۳ دی‌ماه ۱۴۰۲
کمیته رسانه جبهه ملّی ایران
خاندان محترم طالقانی و بسته‌نگار:
درگذشت مهدی علایی طالقانی فرزند برومند آیت‌الله سید محمود طالقانی عضو فقید شورای مرکزی جبهه ملّی ایران را به شما و عموم ملت ایران تسلیت و دل‌آرام می‌گوییم. به اطلاع عموم دوستداران این خانواده می‌رسانیم که آیین یادبود مهدی طالقانی جمعه شش بهمن ساعت ۳۰ : ۱۵ در کانون توحید، میدان توحید، خیابان پرچم برگزار می‌شود.
سوم بهمن ۱۴۰۲
کمیته رسانه جبهه ملی ایران
با دریغ بسیار به اطلاع عموم دوستداران جبهه ملّی ایران می‌رساند که بانو "هما تاج بی‌بی صولت قشقایی" یادگار روان‌شاد "ناصرخان قشقایی" در تبعید و دور از وطن چهره در نقاب خاک کشید.
کمیته رسانه جبهه ملّی ایران ضمن تسلیت به عموم مردم شرافتمند قشقایی، خصوصاً خاندان ایلخان قشقایی، برای بازماندگان آن عزیز از دست رفته صبر و شکیبایی آرزومند است.
چهل و پنج سال پس از انقلاب

این روزها در آستانه چهل و پنجمین سالروز انقلاب بهمن ۱۳۵۷ قرار داریم. وقوع آن انقلاب دلایل مختلف تاریخی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی
داشت، که حتی توسط بسیاری از کارگزاران رژیم سابق، به این دلایل اشاره شده است. بررسی هریک از این علل دقت نظر و تحلیل‌های مفصل و موشکافانه‌ای را می‌طلبد. اما صرف نظر از عوامل شکل دهنده آن انقلاب، آنچه بدیهی بوده و در باره آن کمترین تردیدی نمی‌توان داشت، این است که مسئول اصلی بروز آن انقلاب مثل تمام انقلاب‌ها در طول تاریخ، حکومت مستقر بوده است. زیرا حکومت مستقر است که با عملکرد خود جامعه را به طرف سکون و آرامش و جلب پشتیبانی مردم و یا برعکس شهروندان را به سوی اعتراض و برانگیختگی و انقلاب سوق می‌دهد.

جدا از دخالت‌های پیدا و پنهان بازیگران و برنامه‌ریزان جهانی که برای تامین منافع خود، مقاصدی را در نظر داشته و دنبال می‌کردند، در داخل کشور،‌ تمام اقشار ملت ایران، اعم ازکارگران، دانشجویان، دانشگاهیان، کارمندان، بانوان، احزاب و سازمان‌های سیاسی و اصناف برای تحقق اهداف والایی چون آزادی و استقلال وطنشان پای به صحنه انقلاب گذاشتند. تلاش برای تغییر و تحول بنیادین به یک خواست همگانی برای ایرانیان تبدیل شده بود.

با این امید که آزادی‌های اولیه و انسانی و استقلال برای میهن خود فراهم نمایند.

با این امید که دیگر زندانی سیاسی در کشور وجود نداشته باشد و زندان اوین به موزه جنایات رژیم دیکتاتوری تبدیل گردد.

با این امید که فساد و ناپاکی در دستگاه حکومت دیده نشود.

با این امید که به سلطه قدرت‌های بیگانه در کشور ما خاتمه داده شده و به کسب استقلال سیاسی و اقتصادی دست یابیم.

امیدهایی که اکنون ۴۵ سال پس از انقلاب، یک به یک و همه و همه بر باد رفته است.

امروز ۴۵ سال پس از انقلاب، شان و حیثیت تاریخی ملت ایران به عنوان یکی از اولین و پیشرفته‌ترین تمدن‌های بشری فرو ریخته و جایگاه کشور ما در جامعه جهانی نه تنها تنزل یافته بلکه وطن ما کشوری ماجراجو، حادثه آفرین و گروگان گیر شناخته می‌شود.

از اولیه‌ترین آزادی‌های جوامع انسانی مانند آزادی های احزاب، اجتماعات، مطبوعات و انتخابات اثری دیده نمی شود. استقلال ما به گونه ایست که کشورهایی مثل روسیه و چین علناً در شئون مختلف کشور ما مداخله می‌کنند. حتی برای پیشبرد منافع خود تمامیت ارضی وطن ما را هدف می‌گیرند و علیه پیوستگی بخش‌هایی از سرزمین ما بیانیه و حکم صادر می کنند. چین با کمک سود جویان و طمع ورزان داخلی وابسته به مراکز قدرت تمام اقتصاد ما را در چنگال خود گرفته و تولید ملی ما را نابود کرده است. روسیه از نیروی نظامی ما به عنوان پیاده نظام خود در مناقشات منطقه‌ای سود می برد و امکانات ما را در جنگ با اوکراین به خدمت می‌گیرد و در مجامع جهانی همواره با کارت ایران بازی کرده و کار خود را پیش می‌برد.

اقتصاد کشور ما به علت از بین رفتن تولید ملی و به سبب هدر دادن منابع مالی کشور در پروژه‌های بی‌حاصل و یا به علت فسادهای مالی با ارقام نجومی ویران شده و ملت ایران زیر بارتورم و گرانی روزانه کمر خم کرده و طاقتش طاق شده است. فقر و بیکاری و بحران معیشتی ملت ایران را در تنگنایی دهشتناک فرو برده است. تشکیل خانواده که اساس زندگی آرام را در بر داشته و بنیاد خوشبختی جامعه را می سازد، به علت بیکاری و نداشتن درآمد مکفی و مسکن برای جوانان کشورمان غیر ممکن گشته است. در طی این ۴۵ سال خانواده ای در ایران نیست که عزیزی را در میدان های جنگ یا در اعتراضات خیابانی یا با طناب دار یا در مقابل جوخه های اعدام‌های دسته جمعی ازدست نداده باشد. فرار از کشور و مهاجرت گروه‌های مختلف مردم به ویژه نخبگان ونیروهای متخصص و تحصیل کرده به امری رایج و روزانه تبدیل شده است. ندانم کاری‌ها و اقدامات غیرعلمی و کارشناسی نشده، محیط زیست کشور را در معرض نابودی قرار داده است. خیزش‌های مکرر ملت در اعتراض نسبت به این مفاسد ازجمله خیزش گسترده مهسا در سال ۱۴۰۱ با بی رحمانه ترین شکل از طرف حکومت سرکوب شده و دست هیئت حاکمه تا مرفق به خون جوانان وطن آلوده گشته است.

بالا تر از همه درد ها و تلخ کامی‌ها، امروز به علت اشتباهات سیاسی حکومت جمهوری اسلامی، کیان ملی و امنیت سرزمین ما در معرض تهدید و خطر قرار گرفته و اهمیت موقعیت جغرافیایی سیاسی و تاثیرگذاری کشورمان را در مناسبات بین المللی و منطقه‌ای کاملاً تضعیف نموده است.

در چنین اوضاع آشفته ای، راه نجات کشور از این بحران ها و مخاطرات، تغییر و تحول مسالمت‌آمیز در جامعه ایران و تمکین حکومت به اراده و آرای ملت بزرگ ایران است. اراده ملت ایران می تواند در یک «کنگره ملی» متشکل از نمایندگان اقشار مختلف جامعه، نمایندگان احزاب و اتحادیه‌های صنفی وسندیکاهای کارگری متجلی گردد.

هیأت رهبری-اجرائی جبهه ملی ایران
تهران-بیست و یکم بهمن ۱۴۰۲ خورشیدی

jebhemeliiran.org/?p=3576
گفتگوی حسن اعتمادی با حسین موسویان و مهرداد درویش پور؛ موضوع: معمای انقلاب ۵۷ 
تلویزیون کانال یک
۲۲ بهمن ۱۴۰۲
https://www.youtube.com/live/7Ui71FkZn3w?si=5EsPXXhRgb6loHts
2024/09/30 23:37:34
Back to Top
HTML Embed Code: