Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 #ویژه_برنامه
آخرین اخبار و وضعیت کردستان پس از دستگیری گسترده ماموستایان کُرد توسط رژیم جمهوری اسلامی

▪️فردین باسامی | سخنگوی جبهه اهل سنت ایران

برای مشاهده آخرین کلیپ های گزیده و بریده شده از برنامه های زنده شبکه جهانی کلمه به کانال آرشیو این شبکه مراجعه نمایید.
@kalemeh_archive
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 #ویژه_برنامه
نقش ماموستایان دستگیر شده توسط رژیم در خیزش انقلابی مردم ایران

▪️فردین باسامی | سخنگوی جبهه اهل سنت ایران

برای مشاهده آخرین کلیپ های گزیده و بریده شده از برنامه های زنده شبکه جهانی کلمه به کانال آرشیو این شبکه مراجعه نمایید.
@kalemeh_archive
🌐 بیانیه جامعه مدرسین دارالعلوم زاهدان در واکنش به بازداشت مولانا عبدالمجید مرادزهی و ماموستاها در کردستان

سنی‌آنلاین| جامعه مدرسین دارالعلوم (مکی) زاهدان با صدور بیانیه‌ای ضمن اظهار نگرانی و تأسف از بازداشت مولانا عبدالمجید مرادزهی و شماری از ماموستاهای کُرد، احضار علما و فعالان سیاسی و اجتماعی و ایجاد محدودیت برای آنها را «عملی نادرست» دانست و آزادی علمای اهل‌سنت و «بازداشت‌شدگان سیاسی» را خواستار شد.

به گزارش «سنی‌آنلاین» متن بیانیه بدین شرح است:👇🏽

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

قال الله تعالی: «لَا يُحِبُّ اللَّهُ الْجَهْرَ بِالسُّوءِ مِنَ الْقَوْلِ إِلَّا مَنْ ظُلِمَ وَكَانَ اللَّهُ سَمِيعًا عَلِيمًا»

🔖بازداشت مولانا عبدالمجید مرادزهی، یکی از پژوهشگران و اهل قلم اهل سنت کشور و یکی از همکاران گرامی ما، و بازداشت گستردۀ علما و ماموستاها در کردستان باعث نگرانی و تأسف اساتید دارالعلوم زاهدان شده است.

🔖از فحوای کلام مسئولین چنین برمی‌آید که علت بازداشت مولانا عبدالمجید روشنگری‌ها و مصاحبه‌های ایشان با رسانه‌های خارجی است. اکنون طیف‌ها و گروه‌های مختلف به خوبی می‌دانند در جمعۀ خونین زاهدان و خاش بر مردم نمازگزار چه گذشت و حدود صد نفر نمازگزار بدون هیچ دلیلی به خاک و خون کشیده شدند و شهید شدند و بیش از سیصد نفر هم زخمی شده‌اند که برخی از آنها بینایی خود را از دست‌ داده‌اند،‌ برخی برای همیشه مفلوج و معلول شده‌اند. پس از این حادثۀ هولناک، متأسفانه مسئولین به کتمان حقیقت و حتی تحریف واقعیت‌ها روی آوردند و مردم ستمدیده را به تروریزم و تجزیه‌طلبی متهم کردند. این مسئله باعث خشم و انزجار بیشتر مردم شد. مولانا عبدالمجید صدای همین مظلومان بود و فریاد آنها را به گوش مردم رساند. ایشان اذهان عمومی را مشوّش نکرده،‌ بلکه حقیقت را بیان کرده و از آن دفاع نموده است. قرآن کریم به مظلوم مجوز فریادزدن داده است؛ ارشاد الهی است: «لَا يُحِبُّ اللَّهُ الْجَهْرَ بِالسُّوءِ مِنَ الْقَوْلِ إِلَّا مَنْ ظُلِمَ وَكَانَ اللَّهُ سَمِيعًا عَلِيمًا؛ خدا افشای بدی‌های دیگران را دوست ندارد، جز برای کسی که مورد ستم قرار گرفته است [که بر ستمدیده برای دفع ستم، افشای بدی‌های ستمکار جایز است]؛ و خدا شنوا و داناست.» (نساء: ۱۴۸)

🔖با وجود این آیۀ صریح قرآن کریم، هیچ نهاد و دولتی حق ندارد از ستمدیده حق فریادزدن را سلب کند. اگر علما بیانیه‌ای قرائت کرده‌اند یا با رسانه‌ها گفت‌وگویی داشته‌اند به این دلیل بوده که در حق مردم ظلمی صورت گرفته است. صدای مظلوم باید شنیده شود نه اینکه او را بازداشت یا احضار یا ممنوع‌المنبر کنند. اگر مسئولان فکر می‌کنند خطایی از مظلومان سر زده، با آنها گفت‌وگو کنند و توجیه خود را بیان کنند. مردم ایران بیدار شده‌اند و حقوق طبیعی و بنیادین خود را مطالبه می‌کنند. این نوع اقدامات منفی، بیش از پیش مردم را تحریک خواهد کرد و آنها را برای پیگیری مطالبات‌شان وادار به جدیت بیشتری می‌کند.

🔖ما معتقدیم مصاحبه با رسانه‌های داخلی و خارجی جرم نیست، بلکه این یک حق طبیعی برای هر شهروند است که با رسانه‌ها گفت‌وگو کند؛ چنان‌که رهبران انقلاب، قبل از پیروزی انقلاب مظلومیت خود را از طریق رسانه‌های خارجی به گوش مردم می‌رساندند و حتی آیت‌الله خمینی با بعضی از همین رسانه‌ها گفتگو کرده است. چرا آن زمان مصاحبه با رسانه‌های خارجی ایراد نداشت ولی اکنون ممنوع بوده و یک تابو محسوب می‌شود؟!! وقتی ما در داخل کشور رسانه‌ای نداریم و صداوسیما به‌صورت انحصاری در خدمت حاکمیت است و صدای مردم را انعکاس نمی‌دهد، راهی برای ما جز مصاحبه با رسانه‌های خارجی نمی‌ماند.

🔖ما مدرسین و اساتید دارالعلوم زاهدان، بازداشت مولانا عبدالمجید مرادزهی و سایر علما و اندیشمندان را در هر جای این کشور، مخصوصا کردستان بزرگ محکوم و تقبیح می‌کنیم و معتقدیم احضار علما و فعالان سیاسی و اجتماعی و ایجاد محدودیت برای آنها عملی نادرست و ستمی آشکار است که فاصله بین ملت و حاکمیت را بیشتر می‌کند. خیرخواهانه از مسئولین امر می‌خواهیم بازداشت‌شدگان سیاسی را آزاد کنند، و از این نوع بازداشت‌ها و اعدام زندانیان سیاسی به شدت پرهیز کنند.

📝 جامعه مدرسین دارالعلوم زاهدان

🆔 www.tg-me.com/sunnionline
➡️ www.sunnionline.us
Audio
🎧 چشم‌انداز با سیما ثابت

ابعاد جدید فشار امنیتی بر مولوی عبدالحمید و علمای اهل سنت
چرا جمهوری اسلامی فشار بر اهل سنت را افزایش داده است؟ آیا حکومت، روحانیون اهل سنت را به خاطر حمایت از خیزش سراسری مردم ایران مجازات می‌کند؟ سکوت روحانیون شیعه در برابر ظلم به اهل سنت چه معنا و عواقبی دارد؟

میهمانان این قسمت از چشم‌انداز با سیما ثابت:
ابراهیم احراری، مجری شبکه کلمه
مهدی نخل احمدی، روزنامه‌نگار و فعال سیاسی
فردین باسامی، سخنگوی جبهه اهل سنت

@iranintltv
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
فردین باسامی، سخنگوی جبهه اهل سنت در برنامه #چشم‌انداز_با_سیماثابت: سالی را نمی‌توان یافت که در آن نخبه عالمی از اهل سنت توسط حکومت اعدام نشده باشد

@iranintltv
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ابراهیم احراری، مجری شبکه کلمه در برنامه #چشم‌انداز_با_سیماثابت از فشارها و برخوردهای شدید امنیتی بر رهبران اهل سنت در ایران می‌گوید

@iranintltv
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
مهدی نخل احمدی، روزنامه‌نگار و فعال سیاسی در برنامه #چشم‌انداز_با_سیماثابت: مواضی که مولوی عبدالحمید و بسیاری از علمای اهل سنت در طول چند ماه گذشته گرفته‌اند تحت تاثیر جنبش انقلابی مردم ایران بوده است

@iranintltv
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
ابعاد جدید فشارهای امنیتی بر مولانا عبدالحمید و سایر علمای اهل‌سنت

گفتگوی آقایان فردین باسامی، ابراهیم احراری و مهدی نخل‌احمدی در برنامه چشم انداز با سیما ثابت

@sunninews_net
بر اساس یک فایل صوتی رسیده به ایران‌اینترنشنال، محمدرضا صالحی، معاون پیشین نهاد ریاست‌ جمهوری در دولت روحانی، در جلسه اخیر استانداران دولت حسن روحانی نسبت به فروپاشی درونی نظام جمهوری اسلامی هشدار داد و خواستار توجیه کردن علی خامنه‌ای و کاهش دامنه اختیارات او شد.

صالحی در این نشست به چند گزینه پیش‌رو در شرایط کنونی اشاره کرد که اولین آن، «امید به دخالت خارجی برای براندازی» است، دومین گزینه را پیوستن به معترضان و «کمک به انقلاب» دانست و سومین گزینه را صبر کردن برای «گسترش فسادهای اجتماعی و اقتصادی فزاینده» و در نهایت «فروپاشی نظام از درون».

این فایل صوتی مربوط به جلسه‌ای در روز دهم بهمن‌ ماه است و اسحاق جهانگیری، معاون اول دولت روحانی هم در آن حضور داشته است.
قابل توجه ماموستایان عزیز خاصتاَ ائمه محترم جمعه!

۱- در روند قانونی رسیدگی به پرونده‌های قضایی، اگر کسی از نظر دادگاه متهم باشد، ابتدا برایش احضاریه‌ی فرستاده می‌شود تا در دادگاه حاضر شده و از اتهامش دفاع کند. در صورت استنکاف، دادگاه حکم جلبش را صادر می‌کند و آن وقت ضابطین قضایی اقدام به دستگیری می‌کنند.

۲- طبق ادعای مسئولان دادگاه ویژه‌ی روحانیت و طبق قانون تشکیل این دادگاه‌ها، هدف از تشکیل دادگاه ویژه‌ی روحانیت، حفظ شأن و منزلت دینی و اجتماعی روحانیون و جلوگیری از هتک حرمت آنان در جامعه است. آنان مدعی هستند که احضار تلفنی ماموستایان و عدم ارسال احضاریه‌ی کتبی برای آنان، تنها به دلیل حفظ حرمت و جایگاه اجتماعی آنان است!!
۳- دستگیری کردن افراد به شیوه‌های غیر معمول، از قبیل هجوم شبانه به خانه‌ها و شکستن درب و هتک حرمت خانواده و دستگیری در جاده‌ها برای راهزنان و دزدان و قاتلان فراری، معمول است. اما با کمال تاسف شاهد هستیم که همه‌ی ماموستایان دستگیر شده، به همان روش دستگیری دزدان فراری و راهزنان بازداشت شده‌اند. این در حالی است که اکر برای آنان احضاریه صادر میشد و یا حتی اگر تلفنی احضار می‌شدند، آنان در دادگاه حاضر می‌شدند. همانطور که تعدادی از ماموستایان بزرگوار بعد از احضار تلفنی، از حضور در دادگاه استنکاف نکرده‌اند.
۴- به نظر می‌رسد احترام ادعایی دادگاه ویژه‌ی روحانیت، تنها برای روحانیون تشیع مصداق دارد و ماموستایان و بزرگان اهل سنت، شامل این احترام ادعایی نمی‌شوند.

۵- بسیاری از ماموستایان به صورت تلفنی از سوی نهادهای امنیتی و قضایی تهدید می‌شوند که حق دفاع از حقوق شرعی و قانونی خود و مردم را ندارند. این در حالی است که این روند، کاملا غیر قانونی است.

بر این اساس لازم است:

الف) تمام ماموستایان بزرگوار، در خطبه‌ی جمعه‌ی پیشِ رو، این نوع دستگیری ماموستایان بزرگوار اهل سنت را محکوم کنند.

ب) به صراحت اعلام کنند که تهدید تلفنی ماموستایان، خلاف دین و خلاف قوانین کشوری است.

ج) از ماموستایان دربند، علی‌الخصوص حاج ماموستا لقمان امینی، ماموستا ابراهیم کریمی ننله ، ماموستا محمد خضرنژاد و دیگر ماموستایان بزرگوار، اسم برده و آزادی آنان را خواستار شوند.

@JabheSunnat
«بیانیەی جمعی از علماء و دعوتگرانِ اهل سنّت مناطق کوردنشین در اعتراض به بازداشت ماموستایان و اعلام حمایت از آنان و مردم شریف ایران.»


بسم‌الله الرحمن الرحیم

«مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ ۖ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَىٰ نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ ۖ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا»(احزاب/۲۳)
در میان مؤمنان مردانی هستند که با خدا راست بوده‌اند در پیمانی که با او بسته‌اند. برخی پیمان خود را بسر برده‌اند (و شربت شهادت سرکشیده‌اند) و برخی نیز در انتظارند (تا کی توفیق رفیق می‌گردد و جان را به جان آفرین تسلیم خواهند کرد). آنان هیچ گونه تغییر و تبدیلی در عهد و پیمان خود نداده‌اند (و کمترین انحراف و تزلزلی در کار خود پیدا نکرده‌اند).

طبق بندهای ۶ تا ۹ اصل سوم قانون اساسی، دولت موظف به محو هرگونه استبداد و خودکامگی و انحصارطلبی و تامین آزادیهای سیاسی و اجتماعی و همچنین ایجاد زمینه‌ی مشارکت عامه‌ی مردم در تعیین سرنوشت سیاسی و اجتماعی خود و رفع تبعیضات ناروا و ایجاد امکانات عادلانه برای همه است.
طبق اصل ۳۲ قانون اساسی، در صورت بازداشت هر کسی، موضوع اتهام باید با ذکر دلایل، بلافاصله کتباً به متهم ابلاغ و تفهیم شود و حداکثر ظرف ۲۴ ساعت پرونده‌ی مقدماتی به مراجع صالحه‌ی قضایی ارسال و مقدمات محاکمه در اسرع وقت فراهم گردد.
در جریان اعتراضات دینی و قانونی ملت شریف ایران، بسیاری از علماء و ماموستایان دینی اهل سنّت کورد، با عمل به تکلیف دینی خود، از مطالبات شرعی و قانونی ملت حمایت کرده و به انحاء مختلف، دلسوزی و نصح و خیرخواهی خود را برای مردم و مسئولان حکومت اثبات نموده‌اند.
متاسفانه حاکمیت به جای قدردانی از ماموستایان و استفاده از ظرفیت عظیم آنان برای بازکردن باب گفتگو با مردم، اقدام به سرکوب و بازداشت و زندانی‌کردنشان کرده است؛ که در آخرین مورد، روز دوشنبه دهم بهمن ۱۴۰۱ حاج ماموستا لقمان امینی امام جمعه‌ی مسجد جامع چهار یار نبی سنندج و ماموستا ابراهیم کریمی امام جمعه و جماعت مسجد جامع ننله‌ی سنندج، در جاده‌ی مریوان توسط ماموران اداره‌ی کل اطلاعات استان کردستان بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شدند.
قبلاً نیز ۸ نفر دیگر از ماموستایان مطرح و سرشناس کوردِ اهل سنّت به اسامی ماموستا سید سیف‌الله حسینی جوانرود، ماموستا محمد خضرنژاد بوکان، ماموستا رحمت الله نصوحی مهاباد، ماموستا سید سلیمان احمدی، ماموستا سید جمال‌الدین واژی، ماموستا شریف محمود پور، ماموستا یونس نوخواه همگی اهل پیرانشهر، ماموستا حسن فتحی بوکان و طلبه‌ی جوان ملا صاحب احمدی سنندج بازداشت شده و همگی در زندان بسر می‌برند.
در شرایطی که طبق اصل ۳۵ قانون اساسی، طرفین دعوی، حق انتخاب وکیل را دارند، ماموستایان، از داشتن وکیل انتخابی محروم بوده و غالباً ماه‌های متوالی در سلول انفرادی زندانی شده‌اند.

به رغم اینکه ماموستایان بزرگوار اهل سنّت، کاری جز نصح و خیرخواهی برای کشور و ملت انجام نداده‌اند، متاسفانه توسط ماموران حکومت، بدون رعایت قانون و موازین دینی و اخلاقی، در جاده‌ها ربوده شده و یا با هجوم شبانه به منازلشان، همراه با هتک حرمتِ خانواده، دستگیر شده‌اند.

ما امضاکنندگان این بیانیه اعلام می‌داریم که این شیوه‌ی دستگیری و بازداشت علمای شاخص و دلسوز را اهانت به همه‌ی اهل سنّت دانسته و تاکید می‌کنیم: در برابر بی‌احترامی به اهل سنّت و بزرگان آنان سکوت نکرده و حتی اگر تنها یک نفر هم از ما بماند، حمایت از مطالبات مشروع مردم را کنار نخواهیم گذاشت. و اگر بعد از تذکر و نصیحت و بیان مطالبات دینی و قانونی، از پاسخِ مثبت و عقلانی مأیوس شویم، ناچار خواهیم شد که تظلّم و دادخواهی خود را به مراجع قضائی و حقوقی و سازمانهای بین المللی برسانیم.
ما ضمن محکوم کردن شدید بازداشت بزرگان و ماموستایان، علی الخصوص حاج ماموستا لقمان امینی و ماموستا ابراهیم کریمی ننله، خواستار آزادی بی‌قید و شرط همه‌ی آنان هستیم و یکبار دیگر حمایت قاطع خود را از مطالبات و اعتراضات بحق و درست مردم شریف ایران، اعلام نموده و مصرّانه به مسئولان حکومت هشدار می‌دهیم که ظلم و ستم پایدار نخواهد ماند؛ پس بهتر آن است که به خواست مردم، گردن نهند و از کشاندن بیشتر کشور به ورطه‌ی سقوط و نابودی، خودداری کنند.
۱۴۰۱/۱۱/۱۰
امضاکنندگان:

۱- ماموستا کاک حسن امینی مدیر و مدرس مدرسه علوم دینی امام بخاری سنندج.
۲- حاج ماموستا عبدالله ایرانی مدرس و امام جماعت مسجد فاروق اعظم شهرک ماموستا هه‌ژار(پنج آذر) سنندج.
۳- حاج ماموستا محمد مسعودی مدرس و امام جماعت مسجد آقا کریم و عضو سابق شورای افتای سنندج.
۴- ماموستا رزگار مرادی مدرس علوم دینی سنندج.
۵- ماموستا توفیق منبری مدیر و مدرس مدرسه‌ی اصحاب سنندج.
۶- ماموستا حسین حسینی مدرس علوم اسلامی و امام جماعت مسجد حضرت حمزه جوانرود.
۷- ماموستا عبدالجبار لطفی مدرس و امام جمعه وجماعت مسجد جامع ارشاد سنندج.
۸- ماموستا برزان ملکی مدرس و امام جمعه وجماعت مسجد جامع شیخین سنندج.
۹- ماموستا محمد علیزاده مدرس علوم دینی در سنندج.
۱۰- ماموستا هادی احمدی خطیب و مدرس نجار پاوه.
۱۱- ماموستا هاشم حسین پناهی مدرس مدرسه علوم دینی امام بخاری سنندج.
۱۲- ماموستا علی محمدیان امام جمعه و جماعت روستای داشبند بوکان.
۱۳- ماموستا سید عبدالقدوس حسینی مدرس مدرسه امام بخاری و امام جماعت مسجد سرهنگ سنندج.
۱۴- ماموستا ایوب گنجی امام جمعه وجماعت سابق مسجد جامع قبا سنندج.
۱۵- ماموستا دکتر علی‌آقا صالحی نویسنده و مترجم و مدرس علوم اسلامی کرمانشاه
۱۶- ماموستا طیب مرادی مدرس و امام جماعت مسجد هداست(مسناو) سنندج.
۱۷- ماموستا حسین علیمرادی امام جماعت مسجد ابراهیم خلیل الله سنندج.
۱۸- ماموستا محمد محمودزاده مدرس و امام جمعه و جماعت مسجد رشید قلعه‌ی بانه.
۱۹- ماموستا مادح کرمی امام جمعه وجماعت هویه سنندج.
۲۰- ماموستا محمد موسویان نویسنده و مترجم و مدرس علوم اسلامی بوکان
۲۱- ماموستا رفیق ملائی امام جمعه و جماعت تودار ملا سنندج.
۲۲- ماموستا مهدی کیانپور امام جمعە وجماعت روستای تفلی سروآباد.
۲۳- ماموستا مسعود کرمی امام جمعه وجماعت روستای میرکی دهگلان.
۲۴- ماموستا فیض‌الله معدومی مدرس مدرسه‌ علوم دینی امام بخاری سنندج.
۲۵- ماموستا ایوب الیاسی امام جماعت مسجد جبرئیل سنندج.
۲۶- ماموستا عظیم باتمانی امام جمعه‌ی مسجد فاتح خیبر روستای سید اسماعیل کامیاران.
۲۷- ماموستا یونس کرمی امام جمعه وجماعت مسجد صلاح الدین ایوبی شهرک گلشن دیواندره.
۲۸- ماموستا امید محمودی امام جماعت مسجد امام غزالی سنندج.
۲۹- ماموستا عمر محمد‌امینی مشهور به عمر ریش بانه.
۳۰- ماموستا سیوان فاتحی کرجو امام جمعه و جماعت روستای برودر بخش کلاترزان مریوان.
۳۱- ماموستا صباح خاطری امام جمعه و جماعت روستای چروسانه کامیاران.
۳۲- ماموستا محفوظ اداک امام جمعه روستای نسنار مریوان.
۳۳- ماموستا عبدالله عباسی امام جماعت مسجد ملامومن و مدرس مدرسه علوم دینی امام بخاری سنندج.
۳۴- ماموستا یاسین خورمهر امام جمعه و جماعت روستای گۆڵان کۆماسی مریوان.
۳۵- ماموستا سید صهیب حسینی امام جمعه وجماعت کرگ اباد دهگلان.
۳۷- ماموستا عطاءالله صمدی مدرس مدرسه علوم دینی امام بخاری سنندج‌.
۳۸- ماموستا سید عبدالسلام حسینی کارشناسی ارشد فقه شافعی شهرستان جوانرود.
۳۹- حاج ماموستا ملا صابر خدامرادی امام جمعه مسجد نور قوخ و‌ مدرس مدارس علوم دینی سقز.
۴۰- ماموستا هادی ابراهیمی امام جمعه وجماعت مسجد جامع گریزه سنندج.
۴۱- ماموستا عبدالواحد رحمت اللە شاعر و نویسندە و امام جمعە سابق کلیجە مهاباد.
۴۲- ماموستا امید سلیمانی امام جماعت مسجد جامع شهرستان بانە.
۴۳- ماموستا مهندس عبدالکریم اژدری امام جمعه وجماعت مسجد حاج احمدنادری بانه.
۴۴- ماموستا عبدالرحمان نامدار امام جمعە و جماعت سابق روستای حمزاباد پیرانشهر.
۴۵- ماموستا طاهر قادری امام جماعت مسجد نور بانه وره پاوه.
۴۶- ماموستا محمد آوات رحمتی امام جماعت مسجد حضرت محمد(ص)مریوان.
۴۷- ماموستا محمد سامان الله مرادی امام جمعه روستای علی آباد لوچ دهگلان.
۴۸- ماموستا علی مقدسی مدرس تەکیەی شیخ حبیب الله معاذی روستای طا کامیاران.
۴۹- ماموستا محمد سعید محمدی امام جماعت مسجد گله خان سنندج.
۵۰- ماموستا جمال رسولی امام جماعت مسجد .امام مالک مریوان.
۵۱- ماموستا عبدالباسط صادقی امام جماعت مسجد حضرت ابراهیم مریوان.
۵۲- ماموستا رفیق رستمی سنندج.
۵۳- ماموستا جبار امینی امام جماعت مسجد حضرت عثمان کانی دینار مریوان.
۵۴- ماموستا اسماعیل تبنا مریوان
۵۵- ماموستا حامد راوش امام جماعت مسجد اصحاب مریوان.
۵۶- ماموستا سید حسن کریمی امام جمعه روستای گرگانه دهگلان.
۵۷- ماموستا محمد فرجی امام جماعت مسجد معراج مریوان.
۵۸- ماموستا کمال مدرس پور امام جماعت مسجد سیدجلال سلامی سنندج.
۵۹- ماموستا سلمان فرجیان مسجد مبارک آباد سنندج.
۶۰- ماموستا اسعد ساعدی مدرس و امام جماعت مسجد محمد حسین برفی سنندج.
۶۱- ماموستا محی الدین ویسی امام وخطیب مسجد خلفای راشدین روانسر.
۶۲-ماموستا صادق مردوخی امام جماعت مسجد دگران سنندج.

۱

ادامه صفحه دوم👇
۶۳- ماموستا سیامک بختیاری مدرس دارالعلوم محمد رسول الله ص روستای حسینی و امام جمعه روستای مراد آباد دهگلان.
۶۴- ماموستا جمال روشنی مدرس دارالعلوم محمد رسول الله ص روستای حسینی و امام جمعه روستای دهرشید دهگلان.
۶۵- ماموستا ساجد اداک مدرس مدرسه علوم دینی شیخ حسام الدین و امام جمعه موقت روستای باشماق دهگلان.
۶۶- ماموستا اسعد توانا امام جمعه دهستان بلدستی دهگلان.
۶۷- ماموستا بهزاد صفری امام جماعت مسجد نور و امام جمعه موقت روستای کروندان دهگلان.
۶۸- ماموستا رسول قادرمرزی امام جماعت مسجد امام شافعی دهگلان.
۶۹- ماموستا محمد باقری امام جمعه موقت دهستان سیس دهگلان.
۷۰- ماموستا فواد وکیلی امام جمعه روستای قاضی جوب دهگلان.
۷۱- ماموستا سید عطاالله حسینی امام جمعه روستای صادق آباد دهگلان.
۷۲- ماموستا رحمت الله (بهمن)نوری امام جمعه روستای شاهجوب دهگلان.
۷۳- ماموستا رئوف قاسمی امام جمعه روستای گردمیران سفلی دهگلان.
۷۴- ماموستا شهاب عزتی امام جمعه موقت روستای گردمیران سفلی دهگلان.
۷۵- ماموستا محمد کریم جعفری امام جمعه روستای نبی آباد دهگلان.
۷۶- ماموستا علی(ارسلان)سیفی امام جمعه روستای لاله ای دهگلان.
۷۷- ماموستا عثمان زرین امام جمعه روستای سرواله دهگلان.
۷۸- ماموستا عثمان شریعتی امام جمعه روستای گزگزاره علیا دهگلان.
۷۹- ماموستا سالار صادقی امام جمعه روستای زاِغه دهگلان.
۸۰- ماموستا حسام جعفری امام جمعه وجماعت روستای حاجی پموق دهگلان
۸۱- ماموستا حمزه عارفی امام جمعه روستای باغچه مریم دهگلان.
۸۲- ماموستا فرید آذری امام جمعه روستای ناوگران دهگلان.
۸۳- ماموستا فواد زندی امام جمعه روستای تازه آباد کانی گلزار دهگلان.
۸۴- ماموستا شاهو فتحی امام جمعه روستای سراب دهگلان.
۸۵- ماموستا مبین سیف پناهی امام جمعه روستای شعبانی دهگلان
۸۶- ماموستا محمد سیف پناهی امام جمعه روستای قادر مرز دهگلان.
۸۷- ماموستا حسين عبداللهی امام جماعت مسجد چهار یار نبی بانه.
۸۸- ماموستا حمدی نیک اختر سنندج.
۸۹- ماموستا شیخ حسین حسینی امام جمعه روستای بیار کامیاران.
۹۰- ماموستا حامد عباسی امام جمعه وجماعت مسجد شیخ رش نایسر سنندج.
۹۱- ماموستا مختار شفیعی امام جمعه وجماعت روستای محمده مریوان.
۹۲- ماموستا مختار شاکری امام جمعه وجماعت تازآباد قره گل حسین آباد سنندج.
۹۳- ماموستا ناصح ریحانی مدرس مسجد قلعه بیگی سنندج.
۹۴- ماموستا محمدشریف یوسفی مدرس و امام جمعه وجماعت مسجد دارالایمان ننله سنندج.
۹۵-ماموستا کاوه محمد پور امام جمعه و جماعت روستای جوشن سقز.
۹۶- ماموستا محمد رحمانی مقدم امام جمعه وجماعت روستای میرآباد مریوان.
۹۷- ماموستا عثمان ساعدی امام جمعه وجماعت مسجد جامع قریان سنندج.
۹۸- ماموستا علی اسدی کارشناس ارشد فقه شافعی وامام جمعه سرنجیانه علیا سنندج.
۹۹- ماموستا زانیار مرادی امام جمعه وجماعت روستای گرمیدر سنندج.
۱۰۰- ماموستا رمضان احمدی امام جمعه و جماعت مسجد محمد رسول الله سرنژمار مریوان.
۱۰۱- ماموستا عبدالقادر جعفری کلکان امام جماعت مسجد شیخ محمد صادق سنندج.
۱۰۲- ماموستا سید مصطفی حسینی قادری امام جماعت مسجد بلال حبشی سنندج.
۱۰۳- ماموستا عبدالمالک خسروی امام جماعت مسجد حضرت علی پاوه.
۱۰۴- ماموستا مختار زارع امام جمعه وجماعت روستای قورق بخش موچش کامیاران.
۱۰۵- ماموستا محمد غفاری امام جمعه وجماعت روستای سیف علیا مریوان.
۱۰۶- ماموستا سید جلال اکبری امام جمعخ وجماعت روستای دگاگا سروآباد.
۱۰۷- ماموستا رفیق فاتحی کرجو امام جمعه وجماعت روستای قلیان سنندج.
۱۰۸- ماموستادکتر سید مصطفی محمودیان امام ومدرس مسجد روستای یوسف کند مهاباد.
۱۰۹- ماموستا علی خالدی مدرس و امام جمعە وجماعت مسجد پاکنهاد شهرک کامندان مهاباد.
۱۱۰- ماموستا صلاح اصلانی امام جمعه و جماعت روستای شانوره شهرستان قروه.
۱۱۱- ماموستاسیدحسین حسینی امام جماعت مسجد تکیە مریوان.
۱۱۲- ماموستا امجد افشار امام جماعت سابق روستای توتمر مریوان.
۱۱۳- ماموستا عبدالباسط شریفی‌نیا امام جمعه سابق روستای سیور مریوان.
۱۱۴- ماموستا سامان زینتی امام جمعه و جماعت روستای احمدآباد شهرستان سروآباد.
۱۱۵- ماموستا ادریس بهرامی امام جماعت مسجد ابوعبیده بن جراح مریوان.
۱۱۶- ماموستا پیمان کریمی امام جمعه روستای جشنی آباد مریوان
۱۱۷- ماموستا محمد علی ایوازه امام جمعه وجماعت روستای درزیان مریوان.
۱۱۸- ماموستا محمدشفیع شافعی فر امام جمعه و جماعت مسجد حضرت عمرفاروق اعظم(رض) مهاباد.
۱۱۹- ماموستا آرمان خواجه امام جماعت مسجد عبدالله بن عمر سنندج.
۱۲۰- ماموستا ناصح کریمی مدرسه امام بخاری سنندج.
۱۲۱- ماموستا فایق فاتحی امام جماعت مسجد امین سنندج.
۱۲۲- ماموستا عمر مومنی مدرسه امام بخاری سنندج.
۱۲۳- ماموستا سیروان احمدیان امام جماعت مسجد حضرت عمر سنندج.
۱۲۴- ماموستا ایرج عباس زادە امام جمعه روستای مەیوان پاوە.

۲
👇
۱۲۵- ماموستا مادح مرادی امام جمعە وجماعت ومدرس مسجد جامع حاجی آباد سنندج.
۱۲۶- ماموستا سید مهدی چوری مدرس و امام جماعت مسجد صلاح الدین ایوبی مریوان.
۱۲۷- ماموستا دکتر سید زکریا حسینی امام جمعه و جماعت و مدیر ومدرس مسجد جامع قبا سنندج.
۱۲۸- ماموستا محمد سعید محمدی مریوان امام جمعه و‌جماعت اسبق قشلاق سنندج.
۱۲۹- ماموستا ناصر علیار نویسنده و محقق شهرستان بوکان.
۱۳۰- ماموستا ایوب نظری امام جماعت مسجد النبی ساحلی سنندج.
۱۳۱- ماموستا تیمور محمدی بلبان آباد دهگلان.
۱۳۲- ماموستا رضا علیپور مدرس و امام جماعت مسجد محمد رسول الله سقز.
۱۳۳- ماموستا فتاح میرزایی امام جمعه وجماعت روستای گرکاگول اشنویه.
۱۳۴- ماموستا رئوف قاسمی گردمیران دهگلان.
۱۳۵- ماموستا جلیل ظریف امام جماعت مسجد یکتا جوانرود.
۱۳۶- ماموستا صلاح الدین موحدی امام جمعه و جماعت روستای میرآباد اشنویه.
۱۳۷- ماموستا سید احمد حسینی امام جماعت مسجد حضرت ابوبکرصدیق رضی الله عنه بوکان.
۱۳۸- ماموستا محمد کریمی امام جماعت مسجد امام فخر الدین رازی سنندج.
۱۳۹- ماموستا دکتر احمد شریعت پناە امام جماعت مسجد امام علی مهاباد.
۱۴۰- ماموستا احسان ازغ امام جمعه روستای ورا پاوه.
۱۴۱- ماموستا زانیار حسینی امام جمعه روستای نروی پاوه.
۱۴۲- ماموستا زکریا ادوایی پاوه.
۱۴۳- ماموستا سید ثابت اتابک امام جمعه روستای سلین سروآباد.
۱۴۴- ماموستا عمر عبداللهی امام جمعه و جماعت روستای اوچ‌تیه بوکان.
۱۴۵- ماموستا اسعد صفری امام جمعه وجماعت مسجد ابراهیم خلیل الله نایسر سنندج.
۱۴۶- ماموستا جمال سوارە امام جماعت مسجد خلفای راشدین مهاباد.
۱۴۷- ماموستا حافظ جمال سلیمی امام جمعه و جماعت روستای یاران ریجاب.
۱۴۸- ماموستا ناصر سوارە امام جمعە ی روستای تالاب میاندواب
۱۴۹- ماموستا دکتر نجم الدین خضری امام جماعت مسجد حاجی سید محمد حسینی مهاباد.
۱۵۰- ماموستا امجد اشکوه امام جمعه و جماعت اسبق روستای برده‌رشه سرشیو مریوان.
۱۵۱- ماموستا عباس شریف پور امام جماعت مسجد دارالاحسان سقز.
۱۵۲- ماموستا محمود‌ واوان سردشت.
۱۵۳- ماموستا اسحاق صادقی امام جمعه کانی دینار مریوان.
۱۵۴- ماموستا زانکو کریمی امام جمعه گنجی قروه.
۱۵۵- ماموستا مسلم دولتی امام جمعە روستای مرگ مریوان.
۱۵۶- ماموستا حافظ صالحی امام جمعه روستای پنیران کامیاران.
۱۵۷- ماموستا سهراب زمان زاده امام جمعه سابق روستای هانی گرمله پاوه.
۱۵۸- ماموستا پیمان پرویزی امام جمعه وجماعت ئاڵبلاغ بوکان.
۱۵۹- ماموستا صهیب دستیار مربی قرآن و امام جماعت مسجد جامع کانی دینار مریوان.
۱۶۰- ماموستا مصطفی رستمی مدرس علوم دینی در حجره‌های دینی مریوان.
۱۶۱- ماموستا شورش مقصودی امام جماعت مسجد امام شافعی موچش کامیاران.
۱۶۲- ماموستا صالح مهدیزاده امام جماعت روستای سنگان اشنویه.
۱۶۳- ماموستا ایوب احمدی امام جماعت مسجد بازار مهاباد.
۱۶۴- ماموستا آرمان بهرامی امام جماعت و مدرس مسجد سلمان فارسی سقز.
۱۶۵- ماموستا علی جعفری مدرس و‌امام جمعه وجماعت مسجد النبی شهرک بعثت سنندج.
۱۶۶- ماموستا حمدی کرمی امام جمعه وجماعت مسجد جامع امام شافعی نایسر سنندج.
۱۶۷- ماموستا ناصح شیبانی امام جماعت و مدیر ومدرس مسجد جامع نور قوخ شهرستان سقز.
۱۶۸- ماموستا عثمان مونسی امام جمعه وجماعت روستای نوبار بوکان.
۱۶۹- ماموستا رحیم حمزه پور امام جمعه وجماعت روستای خورشت اشنویه.
۱۷۰- ماموستا باسط جعفری امام جمعه وجماعت روستای آب باریک دهگلان.
۱۷۱- ماموستا سیدهادی رحمانی امام جمعه وجماعت روستای دره اسب دیواندره.
۱۷۲- ماموستا زانا فاروقی امام جماعت مسجد نور و مدرس علوم دینی حجره امام‌ نووی مریوان.
۱۷۳- ماموستا سیروان شجاعی امام جمعە وجماعت روستای مولینان کوماسی مریوان
۱۷۴- ماموستا عثمان ذاکری امام جمعه وجماعت مسجد جامع علی اباد بوکان‌.
۱۷۵- ماموستا عبدالرحمان سبحانی نویسندە، شاعر و امام جمعە روستای حسن آباد اشنویە.
۱۷۶- ماموستا هیوا رستمی امام جمعه وجماعت روستای گلیه بخش کوماسی مریوان.
۱۷۷- حاج ماموستا ابوبکرمحمد کریمی مدیر، مدرس و امام جماعت مسجد حاج صالح شاطری ٢مهاباد.
۱۷۸- ماموستا محمود خالدی زادە امام جماعت مسجد خاتم الانبیا مهاباد.
۱۷۹- ماموستا اسماعیل سبحانی امام جمعه وجماعت مسجد جامع قشلاق سنندج.
۱۸۰- ماموستا منوچهر دستگیر مدرس دارالقرآن سقز.
۱۸۱- ماموستا عبدالمجید دستگیر امام جمعه وجماعت گرگول علیا پیرانشهر.
۱۸۲- ماموستا کمال شیخی امام جمعه و جماعت روستای زرینه ورمزیار دیواندره.
۱۸۳- ماموستا سنجر خانی گلینی امام جماعت مسجد حضرت سلیمان محله بلچه سور مریوان.
۱۸۴- ماموستا زاهد کامرانی امام جمعه وجماعت روستای گیلی کران بخش سرشیو مریوان.
۱۸۵- ماموستا یوسف احمدی مدرس و امام جماعت مسجد امام علی سنندج.
۱۸۶- ماموستا عارف احمدیان امام جمعه وجماعت روستای قشلاق رزا.


۳

ادامه صفحه چهارم👇
۱۸۷- ماموستا عبدالرحمن مرادیان امام جمعه و جماعت روستای توریور کامیاران.
۱۸۸- ماموستا ناصر روحانی امام جمعه و‌جماعت حسین آباد سنندج.
۱۸۹- ماموستا هادی دست گشاده امام جمعه و جماعت روستای باقرآباد بخش حسین آباد سنندج.
۱۹۰- ماموستا ایوب احدی امام جمعه موقت و امام جماعت مسجد عرفات شهر حسین آباد سنندج.
۱۹۱- ماموستا فؤاد علی ویسی امام جمعه و جماعت روستای کلهر آباد بخش حسین آباد سنندج.
۱۹۲- ماموستا هیوا محمودی امام جمعه وجماعت روستای امروله بخش حسین آباد سنندج.
۱۹۳- ماموستا عبدالله (کاروان) احدی امام جمعه و جماعت روستای ماچکه علیا بخش حسین آباد سنندج.
۱۹۴- ماموستا شاهد زندی امام جمعه وجماعت روستای ماچکه سفلی بخش حسین آباد سنندج.
۱۹۵- ماموستا عبدالرحیم شریفی امام جمعه وجماعت روستای دی ملا میاندوآب.
۱۹۶- ماموستا صباح رحیمی امام جمعه وجماعت روستای باباریز سنندج.
۱۹۷- ماموستا اشکان مفاخری سنندج.
۱۹۸- ماموستا نصرالله عارفی نژاد مدیر انتشارات زریبار مریوان.
۱۹۹- ماموستا سیوان(ثوبان) ویسی امام جماعت مسجد حضرت ابوبکر صدیق رضی الله عنه روستای دزلی سروآباد.
۲۰۰- ماموستا محمد ملازاده نویسنده ومترجم شهرستان پیرانشهر
۲۰۱- ماموستا علی رحمانی امام جمعه وجماعت قوزلوی علیا مهاباد.
۲۰۲- ماموستا سوران فاروقی سر دفتر ازدواج و طلاق مریوان.
۲۰۳- ماموستا فرهاد مرادی امام جمعه وجماعت روستای وزمان شهرستان دیواندره.
۲۰۴- ماموستا محمد شهریار احمدی فارغ التحصیل دارالعلوم محمد رسول الله ص حسینی دهگلان.
۲۰۵- ماموستا سید نجم الدین سجادی سنندج.
۲۰۶- ماموستا سید باسط سجادی مدرس حجره علوم دینی روستای باباریز سنندج.
۲۰۷- ماموستا سید سامان حسینی مدرس حجره روستای باباریز سنندج.
۲۰۸- ماموستا عبدالسلام گلنواز امام جمعه وجماعت ومدرس مسجد حضرت عمر(رض)شیوه ابراهیم سردشت.
۲۰۹- ماموستا فتح الله رستمی امام جمعه وجماعت ومدرس روستای مارغان سردشت.
۲۱۰- حاج ماموستا ملا سعید رحمانی مدرس و امام جماعت مسجدحاج رسول واحدی سردشت.
۲۱۱- ماموستا فایق فتاحی ایناخی پاوه.
۲۱۲- ماموستا فریاد نوروزی امام جمعه وجماعت روستای شاهسوار مریوان.
۲۱۳- ماموستا حسین احمدی امام‌ جمعه وجماعت لیلان ربط.
۲۱۴- ماموستا جمیل فاروقی مریوان.
۲۱۵- ماموستا مسلم فلاحی امام جماعت و مدرس مسجد بلال حبشی مریوان.
۲۱۶- ماموستا محمد امین سنایی امام جمعه وجماعت روستای کریزه مهاباد.
۲۱۷- ماموستا مجتبی احمدی امام جماعت مسجد حضرت عثمان رضی الله عنه شهرک دادگستری کامیاران.
۲۱۸- ماموستا اهون پرمایه امام جمعه روستای گلین ژاورود.
۲۱۹- ماموستا هادی رضائی امام جماعت مسجدامام فخر رازی مریوان.
۲۲۰- ماموستا حسن منوچهری امام جمعە وجماعت ملکشان سنندج.
۲۲۱- ماموستا سید عیرفان کیانی امام جمعە وجماعت روستای فرج آباد کامیاران.
۲۲۲- ماموستا جمال منصوری امام جمعه وجماعت سابق روستای قروچای دهگلان.
۲۲۳- ماموستا عبدالستار حسینی امام جماعت مسجد حضرت طلحه مریوان.
۲۲۴- ماموستا عابد بهرامی امام جمعه و جماعت روستای حصار شهرستان شاهیندژ.
۲۲۵- ماموستا ایوب رحیمی امام جماعت مسجد شیخ حبیب الله معاذی سنندج.
۲۲۶- ماموستا جابر میمنت آبادی امام جمعه وجماعت روستای گومه ای دیواندره.
۲۲۷-ماموستا بختیار پریزادی امام جمعه روستا هند آباد ربط.
۲۲۸- ماموستا علی حسن زاده امام جمعه وجماعت کانی اشکوت پیرانشهر.
۲۲۹- ماموستا اسامه زمانی سنندج.
۲۳۰- ماموستا منصور مهدی امام جمعه اشترآباد بانه.


۴

ادامه صفحه پنجم👇
۲۳۱- ماموستا مادح محمودی امام جمعە وجماعت تازە آباد مریوان.
۲۳۲- ماموستا عمر محمدی امام جمعه وجماعت روستای نوبهار سقز.
۲۳۳- ماموستا سید حسن بارخدا امام جماعت سابق مسجد چهار باغ مریوان.
۲۳۴- ماموستا شعیب میرزایی امام جمعە وجماعت روستای گویزە کویرە مریوان.
۲۳۵- ماموستا حسین کریم زاده امام جماعت مسجد قدس مریوان.
۲۳۶- ماموستا سید محمود سجادی امام جمعه وجماعت و مدرس روستای کانی سانان مریوان.
۲۳۷- ماموستا امید کریمی روستای اسحاق آباد سقز.
۲۳۸- ماموستا ساجد فیضی امام جماعت مسجد پیر یونس مریوان.
۲۳۹- ماموستا کامل نیک خواه امام جماعت مسجد عبدالله بن عمر مریوان.
۲۴۰- ماموستا جمال بادبری امام جمعه وجماعت روستای بلکر مریوان.
۲۴۱- ماموستا یاسین محمدی امام جمعه و جماعت روستای میرگه دریژ مریوان.
۲۴۲- ماموستا اسعد کریمی امام جماعت مسجد شیخ حسام الدین بازار سرپوشیده اورامی مریوان.
۲۴۳- ماموستا زاهد کامرانی امام جمعه وجماعت روستای گیلی کران بخش سرشیو مریوان.
۲۴۴- ماموستا سید حسین مینویی امام جمعە وجماعت روستای سورکول کوماسی مریوان.
۲۴۵- ماموستا حیدر محمدی امام جماعت مسجد محمد رسول الله مریوان.
۲۴۶- ماموستا صباح اسکندری امام جماعت مسجد شیخ امام سنندج.
۲۴۷- ماموستا اسعد ئەسکۆڵی امام جمعە روستای کورە درە کۆماسی مریوان.
۲۴۸- ماموستا عبدلله مقدمی فارغ التحصیل مدرسه شمس العارفین نجار پاوه.
۲۴۹- ماموستا عمر رحمانی فارغ التحصیل مدرسه شمس العارفین نجار پاوه.
۲۵۰- ماموستا سید محسن اكبری امام جمعه و جماعت روستای رودبر اورامان.
۲۵۱- ماموستا ابراهیم مرادی مدرس مدارس دینی مریوان.
۲۵۲- ماموستا کمال مصطفی پور امام جمعه وجماعت کیله سیپان پیرانشهر.
۲۵۳- ماموستا سیف الله فرجی امام جماعت مسجد چهار یار نبی سقز.
۲۵۴- ماموستا عطا گلنامی امام جمعه وجماعت و مدرس روستای انجیران مریوان.
۲۵۵- ماموستا سرکوت محمدی نیا امام جماعت سابق مسجد چهار یار نبی گریزه سنندج
۲۵۶- ماموستا حامد دبستانی مسجد حضرت خدیجه سنندج.
۲۵۷- ماموستا امید فلکی امام جمعه وجماعت روستای توبره ریز دهگلان.
۲۵۸- ماموستا سید عرفان حسینی مریوان.
۲۵۹- ماموستا آزاد قربانی امام جمعە وجماعت روستای ونینە مریوان.
۲۶۰- ماموستا طە پریخانی شاعر اهل روستای جلدیان پیرانشهر.
۲۶۱- ماموستا علی پورمند امام جماعت مسجد حاج سیدعبداللە کمالی نقدە.
۲۶۲- ماموستا محمد بهرامی امام جماعت مسجد چهار یارنبی کانی دینار مریوان.
۲۶۳- ماموستا اسعد معروفی امام جمعه ی سابق روستای ازونتاش مهاباد.
۲۶۴- ماموستا محمد رئوف کریمی امام جمعه روستای ابراهیم آباد دیواندره.
۲۶۵- ماموستا محمود رحیمی امام جمعه وجماعت روستای زلان جوانرود.
۲۶۶- ماموستاکریم خسروی دمیو مریوان.
۲۶۷- ماموستا کامیل کسنزانی ارشد ادبیات عرب و‌ مدرس سقز.
۲۶۸- ماموستا محمد اندیشمند امام جمعه وجماعت روستای خان کندی میاندواب.
۲۶۹- ماموستا قاسم زارعی امام جمعه وجماعت روستای تازآباد سنندج.
قابل توجه ماموستایان عزیز خاصتاَ ائمه محترم جمعه!

۱- در روند قانونی رسیدگی به پرونده‌های قضایی، اگر کسی از نظر دادگاه متهم باشد، ابتدا برایش احضاریه‌ فرستاده می‌شود تا در دادگاه حاضر شده و از اتهامش دفاع کند. در صورت استنکاف، دادگاه حکم جلبش را صادر می‌کند و آن وقت ضابطین قضایی اقدام به دستگیری می‌کنند.

۲- طبق ادعای مسئولان دادگاه ویژه‌ی روحانیت و طبق قانون تشکیل این دادگاه‌ها، هدف از تشکیل دادگاه ویژه‌ی روحانیت، حفظ شأن و منزلت دینی و اجتماعی روحانیون و جلوگیری از هتک حرمت آنان در جامعه است. آنان مدعی هستند که احضار تلفنی ماموستایان و عدم ارسال احضاریه‌ی کتبی برای آنان، تنها به دلیل حفظ حرمت و جایگاه اجتماعی آنان است!!
۳- دستگیری کردن افراد به شیوه‌های غیر معمول، از قبیل هجوم شبانه به خانه‌ها و شکستن درب و هتک حرمت خانواده و دستگیری در جاده‌ها برای راهزنان و دزدان و قاتلان فراری، معمول است. اما با کمال تاسف شاهد هستیم که همه‌ی ماموستایان دستگیر شده، به همان روش دستگیری دزدان فراری و راهزنان بازداشت شده‌اند. این در حالی است که اکر برای آنان احضاریه صادر میشد و یا حتی اگر تلفنی احضار می‌شدند، آنان در دادگاه حاضر می‌شدند. همانطور که تعدادی از ماموستایان بزرگوار بعد از احضار تلفنی، از حضور در دادگاه استنکاف نکرده‌اند.
۴- به نظر می‌رسد احترام ادعایی دادگاه ویژه‌ی روحانیت، تنها برای روحانیون تشیع مصداق دارد و ماموستایان و بزرگان اهل سنت، شامل این احترام ادعایی نمی‌شوند.

۵- بسیاری از ماموستایان به صورت تلفنی از سوی نهادهای امنیتی و قضایی تهدید می‌شوند که حق دفاع از حقوق شرعی و قانونی خود و مردم را ندارند. این در حالی است که این روند، کاملا غیر قانونی است.

بر این اساس لازم است:

الف) تمام ماموستایان بزرگوار، در خطبه‌ی جمعه‌ی پیشِ رو، این نوع دستگیری ماموستایان بزرگوار اهل سنت را محکوم کنند.

ب) به صراحت اعلام کنند که تهدید تلفنی ماموستایان، خلاف دین و خلاف قوانین کشوری است.

ج) از ماموستایان دربند، علی‌الخصوص حاج ماموستا لقمان امینی، ماموستا ابراهیم کریمی ننله ، ماموستا محمد خضرنژاد و دیگر ماموستایان بزرگوار، اسم برده و آزادی آنان را خواستار شوند.
🔹 فراخوان جمعی از جوانان بلوچ و ترکمن برای شرکت در نماز جمعه پشت سر مولانا گرگیج

شبکهٔ جهانی کلمه/ جمعی از جوانان بلوچ و ترکمن برای شرکت در نماز جمعه پشت سر مولانا گرگیج فراخوان دادند.

متن بیانیه به شرح زیر است:

مردم ترکمن و بلوچ استان گلستان حمایت های بی دریغ شما هفته گذشته از مولانا گرگیج امید تازه ای به به همه ما بخشید.

این حمایت باعث شد که تلاش های حکومت برای ممنوع المنبر کردن مولانا گرگیج بی اثر شود.

از این رو این هفته از سرتاسر مناطق استان گلستان از ترکمن و بلوچ خود‌ را به گالیکش میرسانیم، تا نمازمان را آنجا ادا کرده و با این اقدام از مولانا پشتیبانی کنیم و اجازه ندهیم صدای بر حق او را خاموش کنند.

از همه شما میخواهیم که تردید را کنار گذاشته از کلاله تا گرگان برای حق بیایید، برای نماز پشت سر‌ مولانا گرگیج بیاید.

منتظر حضور‌ سبز حمایتی شما هستیم و چشم در چشم همدیگر را در نماز می بینیم چه همدیگر را بشناسیم چه نشناسیم اما هدفمان را میشناسیم.

جمعی از جوانان ترکمن و بلوچ
پنجشنبه ۱۳ بهمن ۱۴۰۱


@kalemehtv

🌐 Twitter | Instagram | Youtube | Web | Telegram
2024/09/24 23:19:06
Back to Top
HTML Embed Code: