Telegram Web Link
🕌 مولانا عبدالحمید در مراسم نماز جمعه زاهدان:
🔷 بیداری ملت ایران سرآغاز پیروزی و توسعه‌یافتگی است

شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید، امروز (24 شهریور 1402) در مراسم نماز جمعه زاهدان، با بیان اینکه امروز ملت ایران به «بیداری» رسیده و «تعصبات بی‌جای قومی و مذهبی» در بین ملت «کاهش» پیدا کرده است، این بیداری را «سرآغاز پیروزی و توسعه‌یافتگی» قلمداد کردند.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر امام‌جمعه زاهدان، مولانا عبدالحمید گفتند: امروز ما بسیار خرسند و خوشحالیم که در بین ملت ایران «بیداری» آمده است. فشارها و مشکلات سبب شده‌اند که ملت ایران بیداری حاصل کنند. وقتی ملت‌ها بیدار بشوند این سرآغاز پیروزی و توسعه‌یافتگی و آینده‌ای روشن برای آنها است.
ایشان خاطرنشان کردند: بزرگترین علامت بیداری ملت ایران این است که تعصبات بی‌جای قومی و مذهبی و دینی در بین مردم ایران اعم از زن و مرد و در بین ادیان و اقوام و مذاهب مختلفی که در ایران زندگی می‌کنند، به شدت کاهش پیدا کرده است و امروز آن شرایط گذشته در ایران نیست. امروز ایرانیان از هر تبار و قوم و مذهب و گرایشی با همدیگر محبت پیدا کرده و متحد شده‌اند و به زبان و لباس یکدیگر حرمت قایل هستند و همه نسبت به همدیگر ترحم دارند که این نعمت بسیار بزرگی است. چیزی که بسیاری از ما در گذشته از آن رنج می‌بردیم «تعصبات قومی و مذهبی» بود، تعصبات بی‌جای مذهبی در انسان جنون ایجاد می‌کند و چه‌بسا به‌خاطر تلف‌کردن حق دیگران در نتیجۀ تعصبات مذهبی، سبب می‌شود که انسان به جهنم بیفتد. اما الحمدلله امروز در جامعۀ شیعه و سنی و در مسلمانان و غیرمسلمانان این بیداری آمده است و همه نسبت به یکدیگر حرمت قایل‌اند.
امام‌جمعه زاهدان افزودند: این مژده‌ای برای ملت ایران است که به سمت بیداری رفته است و از این بابت جای هیچ نگرانی نیست که دشمن بخواهد در بین ملت اختلاف مذهبی ایجاد کند. اگر یک اهل‌سنت افراطی بخواهد به شیعه توهین کند خودِ اهل‌سنت دست او را می‌گیرند و اگر در جامعۀ شیعه کسی حرف‌های اختلافی بزند مورد نفرت جامعه شیعه قرار می‌گیرد و طرد می‌شود. امروز در جامعه ایران تعصبات و نعره‌های قومی و مذهبی جایی ندارند که این حکایت از آینده‌ای روشن دارد.

🔹 ملت ایران تشنۀ عدالت است و از تبعیض و نابرابری خسته شده است
مولانا عبدالحمید در ادامه خاطرنشان کردند: امروز ملت ایران تشنۀ عدالت است. صدای مردم ایران در داخل و خارج همین است که خواهان «عدالت» و «آزادی» هستند و از تبعیض و نابرابری خسته شده‌اند. انقلاب 57 برای عدالت و آزادی بود. ملت ایران آزادی‌های مشروع و قانونی و بین‌المللی را می‌خواهد. ملت ایران می‌خواهد که نویسنده و روزنامه‌نگار و منتقد آزادی داشته باشد.
ایشان افزودند: مردم معتقدند کشورشان باید بر اساس شایسته‌سالاری و لیاقت اداره شود و کسانی مدیریت‌ها را بر عهده بگیرند که شایستگی و توانایی و لیاقت داشته باشند و بتوانند رضایت خدا و مردم را حاصل کنند. دلیل نارضایتی مردم این است که بسیاری از شایستگان و متخصصان و نخبگان از کشور فرار می‌کنند و بسیاری از نخبگان خانه‌نشین شده‌اند و افراد ناتوان و ضعیف جای آنها را گرفته‌اند و بسیاری از این مدیران ناتوان نتوانسته‌اند کشور وسیعی مانند ایران را طوری اداره کنند که رضایت مردم حاصل شود.
امام‌جمعه زاهدان تاکید کردند: مردم از سیاست‌های داخلی و خارجی می‌نالند و می‌گویند این سیاست‌های چهل‌وچهارساله جواب نداده‌اند و باید به نحوی که رضایت مردم حاصل شود تغییر پیدا کنند. امروز شرایط جهان تغییر کرده و همواره در حال تغییر است؛ ما باید مطابق با شرایط و زمان پیش برویم تا رضایت مردم حاصل شود و مشکلات مردم حل شوند.
ایشان افزودند: یکی از معضلات بزرگی که مردم را به زانو درآورده مشکلات اقتصادی است. پول ایران از اعتبار افتاده است و مردم امیدی هم به بهبود وضعیت پولی خود ندارند. مردم معتقدند اگر سیاست‌های داخلی و خارجی به درستی تنظیم بشوند و امور به دست مدیران توانمند بیفتد مشکلات کاهش پیدا می‌کنند.👇🏼
🔹 «عدالت» و «آزادی» ضامن «امنیت» است
🔹 اگر به جریان مهسا و موضوعات جمعه خونین و جان‌باختگان اعتراضات اخیر رسیدگی می‌شد مردم تسلی پیدا می‌کردند
مولانا عبدالحمید در ادامۀ سخنان‌شان گفتند: در جریان خانم مهسا امینی که به‌خاطر نوع پوشش‌اش بازداشت می‌شود و مأمورین او را می‎برند، وقتی جنازۀ مهسا به خانواده‌اش تحویل داده می‌شود مردم ناراحت و احساساتی می‌شوند و این برای مردم دردآور می‌شود که زنی که سرش برهنه باشد یا حجابش کم باشد، مرتکب قتل نشده که کشته شود. یا کسانی که در اعتراضات سالم و تجمعات مسالمت‌آمیز که قانون اساسی این حق را به مردم داده است، با گلولۀ جنگی زده شدند و یا چشم‌شان با گلوله‌های ساچمه‌ای کور شد، هیچ مأموری از لحاظ شرعی و قانونی این حق را نداشته که این مردم را بزند. در بسیاری دیگر از نقاط دنیا این اعتراضات وجود دارند، اما در هیچ جایی مردم را نمی‌کشند و چشم کسی را کور نمی‌کنند، بلکه برای متفرق‌کردن اعتراضات و تجمعات از آبپاش و گاز اشک‌آور و دیگر ابزار و آلات استفاده می‌کنند. البته اغتشاش و تخریب اموال و برهم‌زدن امنیت مردم درهیچ قانونی درست نیست و ما هم آن را جایز نمی‌دانیم، اما اعتراض مسالمت‌آمیز نباید سبب مرگ مردم یا تعقیب آنها بشود.
ایشان تاکید کردند: مردم که می‌گویند «عدالت»، خواسته‌شان این است که وقتی یک شخصی مأموری را بزند مجازات می‌شود؛ قصاص می‌شود و به زندان می‌افتد، اقتضای عدالت و انصاف این است که وقتی مأموری مردم و معترض مسالمت‌آمیز را به‌ناحق بزند هم باید مورد مجازات قرار بگیرد، درحالی‌که اینگونه نیست. درخصوص جنایت جمعه خونین که در مصلای زاهدان اتفاق افتاد نیز خواستۀ مردم همین بوده و بر همین خواسته ایستاده‌اند که عاملان و آمران این جنایت در هر رده و سطحی که هستند باید مورد مجازات و تنبیه قرار بگیرند؛ عدالت همین است. اگر کسی که در حق خانم مهسا امینی و خانوادۀ او مرتکب ظلم شده بود مجازات می‌شد و اگر به موضوع کسانی که مردم را به ناحق زدند و کشتند و کور کردند رسیدگی می‌شد، قلب مردم تسلی پیدا می‌کرد.
ایشان تصریح کردند: مردم به عدالت و انصاف راضی می‌شوند. عدالت و انصاف و آزادی ضامن امنیت است. اگر کسی حرفی می‌زند یا مطلبی می‌نویسد به او اجازه بدهید. روزنامه‌نگاران و زندانیان سیاسی را آزاد کنید. وقتی سعه‌صدر باشد مردم تسلی می‌شوند و نتیجۀ آن برای همه خوب است.
امام‌جمعه زاهدان خاطرنشان کردند: ما می‌گوییم اگر یک حکومت فقط یک سال فرصت داشته باشد و در این یک سال «عدالت» را اجرا کند، گویا صد سال حکومت کرده است، اما اگر صد سال حکومت کند ولی نتواند عدالت را اجرا کند و ملت ناراضی باشد فایدۀ چنین حکومتی چیست؟! یکی از ائمه جمعه گفته بود که ما «هزاران سال» هستیم. شما ده‌هزار سال بمانید اما عدالت را اجرا کنید. مردم به عدالت و مساوات و برابری نگاه می‌کنند. اصل عدالت و رعایت حرمت و کرامت انسانی است و مردم ایران هم همین را می‌خواهند.

🔹 مأموران در مقابل اعتراضات مردم از خودشان تحمل نشان دهند و مردم را نزنند
مولانا عبدالحمید در ادامه گفتند: توصیۀ دلسوزانه و خیرخواهانه بنده آن است که به خواست اکثریت مردم توجه شود و با ملت ایران کنار بیایند. ملت ایران یکی از ملت‌های استثنایی و ویژه است. مسئولان امر به خواسته‌های این ملت توجه کنند و این ملت اگر اعتراض مسالمت‌آمیزی دارد به آنها اجازه داده شود حرف خودشان را بزنند و مسئولان هم این حرف‌ها را بشنوند؛ این توصیۀ بنده خیرخواهانه است و هدف دیگری ندارم. بنده قبلا هم گفته‌ام که ما هیچ خواستۀ شخصی نداریم و خواستۀ ما همان خواسته‌های ملت ایران است و مردم ایران اعم از زن و مرد و اقوام و مذاهب و ادیان برای ما محترم هستند.
ایشان خاطرنشان ساختند: توصیه بنده به تمام مأمورین آن است که در مقابل اعتراضات مسالمت‌آمیز از خودشان سعه‌صدر و تحمل نشان بدهند و مردم را نزنند. اینها مردم ایران و زنان و مردان ایرانی هستند و شما مأمورین فرزندان این ملت هستید. این ملت ولیّ‌نعمت شما و همۀ مسئولان است؛ مجلس و دولت و تمام مقامات در هر سطحی هر چه دارید از همین ملت دارید. با این مردم مانند پدر و مادر، برادر و خواهر و فرزندان‌تان رفتار کنید. کسانی که سروکارشان به بازداشتگاه‌ها و زندان‌ها و محاکم قضایی می‌افتد طرف شما مردم ایران هستند و شما به اینها حرمت و احترام بگذارید؛ دستور دین اسلام همین است.👇🏼
🔹 مسئولان به مشکلات مردم بندر کلاهی و مناطق ساحلی رسیدگی کنند
امام‌جمعه زاهدان در بخش دیگری از سخنان‌شان به اتفاقات اخیر در بندر کلاهی اشاره کردند و گفتند: طرح توسعه سواحل مکران یکی از مسائلی است که سبب نگرانی مردم منطقه شده است. قبلا شنیده می‌شد که با اجرای این طرح در مناطق ساحلی ممکن است مردم بسیاری از روستاهای تاریخی از زمین‌های آبا و اجدادی خودشان کوچ داده شوند و شرکت‌های گردن‌کلفت هزاران هکتار را به نام خودشان ثبت کنند و مردمی که فقر و رنج و مشکلات را تحمل کرده‌اند و از سرزمین خودشان و مرزهای ایران در مقابل حملات متجاوزان دفاع کرده‌اند و در این راه کشته داده‌اند، کنار زده شوند. از چیزهایی که این روزها شنیده می‌شوند معلوم می‌شود که همین روند در حال انجام است؛ این را الله تعالی و وجدان انسانی قبول نمی‌کند.
ایشان افزودند: مردم بندر کلاهی چند مرتبه است که با مشکلات مواجه می‌شوند. در حادثۀ اخیر هم بسیاری از قایق‌های مردم در آتش سوخته‌اند و ضایعات زیادی پیش آمده است. ملت گرسنه و فقیر و محتاج است. کسانی که سوخت‌بری می‌کنند از سر ناچاری و بدبختی این کار را می‌کنند وگرنه هیچ انسان عاقلی حاضر نیست جان خود را به خطر بیندازد. لذا این حق مردم است که بر آنها ترحم شده و به آنها رسیدگی شود. امیدواریم مشکلات مردم عزیز بندر کلاهی و سایر مردم مناطق ساحلی مورد توجه قرار بگیرند. اگر در آنجا حق‌کشی صورت بگیرد مردم اعتراض خواهند کرد.

🔹 حرمت علما و ریش‌سفیدان و سایر اقشار رعایت شود
مولانا عبدالحمید در بخش پایانی سخنان‌شان بر لزوم «حفظ حرمت‌ها» توصیه کردند و گفتند: اخیرا در فضای مجازی یک‌سری اهانت‌هایی صورت می‌گیرد. جامعۀ ما به وحدت و انسجام بیشتر نیاز دارد و اگر توهین بشود شیاطین انسی و جنی وارد می‌شوند و فاصله‌ها را بیشتر می‌کنند. توصیۀ بنده به همه آن است که به هیچ فردی، اعم از اینکه عملکردش به مذاق‌مان می‌خورد یا نه، بی‌حرمتی نشود و حرمت همۀ افراد مخصوصا حرمت علما و ریش‌سفیدان و سایر اقشار رعایت شود.

🌿🌿🌿🌿🌿
⬇️به کانال رسمی پایگاه اطلاع‌رسانی مولانا عبدالحمید بپیوندید:
https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAADufFAhw4iVAJG7iTA
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📰 کُرد و بلوچ و آذری، آزادی و برابری

فریاد برابری خواهی از سیستان و بلوچستان:
کُرد و بلوچ و آذری، آزادی و برابری

🌐 Twitter | Instagram | Youtube | Web | Telegram

#شبکه_کلمه #خبر #خبر_روز #رخداد_روز #ایران #زاهدان #بلوچستان #اعتراضات #اعتراضات_سراسری #حواشی_روز #کرد #بلوچ #ترک #آذری
جبهه اهل سنت ایران
Photo
خانواده مولوی عبدالمجید مرادزهی جهت رسیدگی به وضعیت ایشان توسط نهادهای بین‌اللملی نامه‌ای سرگشاده منتشر ساخته‌اند که به شرح زیر می‌باشد:

سلام‌علیکم
بنی آدم اعضای یکدیگرند
که در آفرینش ز یک گوهرند

مولانا عبدالمجید مرادزهی ۸ ماه قبل در تاریخ ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ در یکی از خیابانهای زاهدان توسط نیروهای امنیتی وزرات اطلاعت دستگیر و یک روز بعد به مشهد منتقل شدند بیش از ۴ ماه را در سلول انفرادی وزارت اطلاعات مشهد سپری نمودند و در این مدت ممنوع الملاقات و ممنوع التماس بودن فقط دو سه مورد تماس کوتاه و یک ملاقات با خانواده داشتن و متاسفانه در این مدت خیلی بیمار بودن و محاسن مبارکشان را کوتاه نمودن و بعد از ۴ ماه ایشان را به دادگاه ویژه روحانیت احضار نمودن و بعد از احضار در دادگاه ایشان را از سلول انفرادی به بندسیاسی، امنیتی زندان وکیل آباد انتقال دادن و در این بند تماس و ملاقات ممنوع است ولی با پیگیریهای مکرر در زاهدان یک نوبت ملاقات با خانواده دادن و آخرین تماس ایشان یک روز بعد از عید قربان بوده است الان بیش از دو ماه است که خانوده هیچ اطلاعی از وضعیتشان ندارد.
لذا از نهادهای بین اللملی درخواست میشود که جهت آزادی مولانا عبدالمجید که کهولت سن دارد و شدیدا بیمار میباشد همکاری لازم را مبذول دارند.»

@sunninews_net
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
مردم تشنه عدالت و آزادى است و مردم ايران براى رسيدن به عدالت و آزادى سال ۵۷ انقلاب كردند.

@JabheSunnat
توییت استاد کاک حسن امینی:

در آستانەی یکمین سالگرد "جمعەی خونین زاهدان" همدردی و پشتیبانی خود را از جناب مولانا عبدالحمید و مردم غیور بلوچستان، بەویژە خانوادەی شهدا اعلام نمودە، و از حاکمیت می‌خواهم بە عنوان قدم اول جهت آشتی با مردم، همەی زندانیان سیاسی و مذهبی، بخصوص زندانیان اهل سنت را آزاد نماید.

🆔 https://twitter.com/hasanamini1325/status/1707739687421386984?t=7-vBv1hnedlnpzHtzV1BZQ&s=35
🔥پیام واضح آزادیخواهان بلوچ در آستانه سالگرد جمعه خونین زاهدان که خواهان محاکمه و مجازات عاملان و آمران جنایت کشتار جوانان بلوچ شدند.

🆔@javanmardi77
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 چرا مردم ایران در انتخابات شرکت نمی‌کنند!؟


🌐 Twitter | Instagram | Youtube | Web | Telegram
خطبه جمعه 7 مهر 1402
شیخ الاسلام مولانا عبدالحمید
🎙 #فایل_صوتی سخنان شیخ الاسلام مولانا عبدالحمید در مراسم نماز جمعه اهل سنت زاهدان
🔺 تاریخ: 7 مهر 1402

www.abdolhamid.net

🌷🌷🌷🌷
🆔 www.tg-me.com/molanaabdolhamid
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 #فایل_تصویری سخنان شیخ الاسلام مولانا عبدالحمید در مراسم نماز جمعه اهل سنت زاهدان 🔽
📅 جمعه 7 مهر 1402
💾 کیفیت: پایین

🆔 www.tg-me.com/molanaabdolhamid
مولانا عبدالحمید:
🔷مردم همچنان خواستار «مجازات شرعی و قانونی» عاملان جنایت جمعه خونین هستند

شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید، امروز (7 مهرماه 1402) در مراسم نماز جمعه زاهدان، با اشاره به سالگرد فاجعۀ جمعه خونین زاهدان که 8 مهرماه سال گذشته اتفاق افتاد، بر این موضوع تاکید کردند که خانواده‌های شهدا و مجروحین و عموم مردم همچنان خواستار «مجازات شرعی و قانونی» عاملان این «جنایت» هستند.

🔹مردم به‌خاطر بیگانگان اعتراض نمی‌کنند
🔹فقر و تنگدستی بر کشور سایه انداخته است
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر امام‌جمعه زاهدان، شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید گفتند: امروز مردم ایران‌زمین واقعا مشکل دارند. این مردم چهل‌وچهار سال مشکلات و سختی‌ها را تحمل کرده‌اند، اما امروز صدای‌شان بلند شده و اعتراض دارند. این مردم به‌خاطر هیچ جایی و هیچ دولت و کشوری اعتراض نمی‌کنند و هرگز برای اجانب و بیگانگان این اعتراضات را انجام نمی‌دهند و اگر چنین افرادی باشند هم خیلی اندک هستند، بلکه مشکلات بر ملت ایران فشار آورده‌اند.
ایشان در ادامه افزودند: مشکلات اقتصادی و معیشتی در بین ملت ایران عام است و تمام مردم به این مشکل دچار هستند، زیرا درآمدشان کفایت نمی‌کند و در مقابل زن و فرزندان‌شان شرمنده هستند و نمی‌توانند خواسته‌های آنها را برآورده کنند. این روزها که مدارس و دانشگاه‌ها بازگشایی شده‌اند بسیاری توانایی خرید وسایل مورد نیاز فرزندان‌شان و تهیه لباس فرم را برای آنان ندارند. بسیاری قدرت خرید مواد غذایی برای فرزندان‌شان ندارند. بسیاری از کسبه و تجار بدهکار هستند و یا اینکه نمی‌توانند طلب‌های خودشان را از مردم وصول کنند.
خطیب جمعه زاهدان تاکید کردند: فقر و تنگدستی بر تمام اقشار جامعه سایه انداخته است؛ کارمند و تاجر و صاحبان صنایع و تولید همه گرفتارند و نمی‌دانند چکار کنند. پول از ارزش افتاده و دیگر دردی دوا نمی‌کند. در گذشته ده‌میلیون تومان ده‌هزار دلار و کمتر از این هم بود و حتی سیصدهزار تومان، هزار دلار بود، اما امروز که ده‌میلیون تومان دویست دلار است کدام کارگر می‌تواند زندگی کند؟ از روستاها وقتی برخی افراد می‌آیند و از وضعیت‌شان تعریف می‌کنند انسان می‌خواهد گریه کند؛ خشکسالی‌ به دامداری‌ها و کشاورزی‌ها ضربه زده و کار دیگری هم ندارند. اینها از کجا نان بخورند؟ چرا مسئولان در این رابطه فکر اساسی نمی‌کنند؟ از جانب مسئولان وعده داده شده، اما تا کنون این وعده‌ها هیچ نتیجه‌ای نداشته است.

🔹«فساد» و «تبعیض» در کشور گسترش یافته است
🔹بسیاری از مدیران به‌جای منافع مردم، دنبال منافع شخصی هستند
مولانا عبدالحمید در ادامه از «فساد» و «تبعیض» به‌عنوان دو مشکل اساسی در کشور یاد کردند و گفتند: عموم شکایت و اعتراض مردم در رابطه با بی‌عدالتی و فساد است. متاسفانه فساد در بدنۀ ادارات کل کشور نفوذ کرده و نهادینه شده است. نمی‌گویم همه اما بسیاری از کارمندان و مدیران به‌جای منافع مردم، دنبال منافع شخصی هستند. تبعیض و نابرابری در تمام کشور وجود دارد و این تبعیض در مناطق قومی و مذهبی بسیار شدید است. چهل‌وچهار سال است که مردم این منطقه گرفتار تبعیض و نابرابری هستند. حضور اهل‌سنت و بلوچ در ادارات مرکز استان خیلی اندک است. در استخدام‌ها عدالت نیست. ما چند دهه است که به این موضوع اعتراض داریم و این مسائل در خطبه‌های جمعه و از زبان نمایندگان هم مطرح شده‌اند و به رؤسای جمهور و دولت‌ها هم رسانده شده، اما نتیجه نداده است.
ایشان افزودند: تبعیض حتی در جامعۀ شیعه هم به شدت وجود دارد. در عزیزان شیعۀ ما افراد شایسته و توانمندی هست که اگر این افراد روی کار باشند نارضایتی‌ها کاهش پیدا می‌کند، اما متاسفانه فقط یک طیف خاصی به‌کار گرفته می‌شوند و گزینش‌ها افرادی را که کمتر رنگ مذهبی داشته باشند و یا فکرشان آزاد باشد رد صلاحیت می‌کنند. لذا تبعیض مشکلی‌ست که تمام کشور را گرفتار کرده است. بسیاری از شایستگان از کشور مهاجرت کرده‌اند، بسیاری خانه‌نشین و بسیاری هم بر اثر تبعیض‌های قومی و مذهبی و سایر سختگیری‌ها رد شده‌ و الان پیر شده‌اند و فرصت خدمت‌ به جامعه را از دست داده‌اند.👇🏽
🔹آزادی‌های قانونی و مشروع را به مردم بدهید
🔹«تغییر سیاست‌های داخلی و خارجی» خواسته‌ای ملی است
امام‌جمعه زاهدان در ادامه به موضوع «آزادی بیان» اشاره کردند و گفتند: شما آزادی‌های قانونی و مشروع و آزادی‌هایی که در دنیا برای سایر ملت‌ها وجود دارند را بدهید؛ باید آزادی بیان و قلم و آزادی سیاسی و احزاب باشد تا افراد بتوانند بنویسند و حرف بزنند و انتقاد کنند. متاسفانه آزادی‌ها دچار اختلال شده‌اند. یادم است یک بار در یکی از دولت‌ها برنامه‌ای اقتصادی تصویب شده بود و شخصی به این مصوبه انتقاد کرده بود که این برنامه اشتباه دارد. این شخص را مهلت ندادند و او را دستگیر کردند و بعدها ثابت شد که آن برنامۀ اقتصادی اشتباه داشته است. اگر در جامعه انتقاد نباشد آن جامعه از رشد و بالندگی می‌ایستد و به بدبختی می‌رسد. انتقاد به قصد تخریب نه، اما به قصد اصلاح و در راستای انتظارات مردم و خواسته‌های ملی باید باشد.
ایشان خاطرنشان کردند: امروز همۀ مردم ایران گرفتارند و تا زمانی که به این گرفتاری‌ها رسیدگی نشود و تا زمانی که با نخبگان و افراد توانمند و سیاستمداران منتقد جامعه ننشینید و حرف آنها را گوش نکنید و در فکر حل مشکلات کشور و مردم نباشید، این نگرانی‌ها همچنان وجود خواهند داشت. تا زمانی که درد باشد، چگونه می‌توان جلوی ناله را گرفت؛ درد را باید با دارو مداوا کرد.
ایشان گفتند: مردم می‌گویند سیاست‌های گذشته جواب نداده‌اند و این یک خواستۀ ملی است که این سیاست‌ها باید تغییر کنند، چنان‌که در تمام دنیا عرف همین است که وقتی یک سیاست و قانونی جواب ندهد آن را تغییر می‌دهند، اما متاسفانه در کشور ما به این موضوع کمتر توجه شده است. لذا سیاست‌های داخلی و خارجی نیاز به تغییر دارند و تا زمانی که این سیاست‌ها و قوانین که سبب ایجاد مشکلات شده‌اند اصلاح نشوند فرونشاندن مشکلات بسیار دشوار است.

🔹جنایت جمعه خونین زاهدان «غیرمنتظره» و «نتیجه تبعیض» بود
🔹قضاتِ پرونده‌های جمعه خونین از جاهای مختلف تحت فشار هستند
مولانا عبدالحمید در بخش دیگری از سخنان‌شان در مراسم نماز جمعه زاهدان به سالگرد حادثۀ جمعه خونین زاهدان اشاره کردند و گفتند: اتفاقی که مهرماه سال گذشته در اینجا رخ داد برای مردم ما و ملت ایران و برای تمام کسانی که دارای وجدان بیدار هستند اتفاق تلخی بود. چنین اتفاقی با این حجم از کشته و زخمی در هیچ جای دنیا رخ نمی‌دهد که نزدیک به صد نفر کشته و شهید و نزدیک به سیصد نفر هم مجروح بشوند که در میان مجروحین برخی کور و برخی هم فلج شده‌اند.
ایشان ادامه دادند: هیچ‌کس انتظار نداشت که چنین اتفاقی رخ بدهد؛ آن‌هم در مصلای زاهدان که همواره از اینجا در رابطه با انتخابات صحبت شده و حرف حاکمیت زده می‌شد، مسئولان می‌آمدند و اینجا سخنرانی می‌کردند. اینجا همواره از وحدت صحبت شده و یکی از مراکزی‌ست که داعیه وحدت داشته و در امنیت کشور تاثیرگذار بوده و همواره بر مسیر اعتدال حرکت کرده و جلوی افراطیون ایستاده است.
امام‌جمعه زاهدان تصریح کردند: خواستۀ مردم در طول این یک سال این بوده که کسانی که مرتکب این جنایت و گناه بزرگ شده‌اند به مجازات اسلامی برسند. مردم خواستۀ ناحقی ندارند؛ می‌گویند اینجا جمهوری اسلامی است و کسانی که مرتکب این جنایت شده‌اند مطابق با احکام و قوانین اسلام مجازات بشوند.
ایشان در ادامه گفتند: جا دارد بنده از این مردم تشکر کنم که صبر کردند و به این قانع شدند که موضوع از طریق قانون پیگیری بشود. بسیاری از خانواده‌های شهدا و مجروحین بنا بر اصرار ما و پیگیری‌هایی که برخی از مسئولان هم داشته‌اند، پرونده تشکیل داده‌اند، برخی هم که گفته‌اند قانون جواب نمی‌دهد و مجازاتی صورت نمی‌گیرد هنوز نیامده‌اند و تشکیل پرونده نداده‌اند.
مولانا عبدالحمید خاطرنشان کردند: اگرچه ما نسبت به قاضی‌هایی که مسئولیت رسیدگی به این پرونده‌ها را بر عهده دارند شناخت داریم و در مورد آنها حرفی نداریم، اما بنده قبلا هم گفته‌ام که متاسفانه در کشور ما قضات استقلال لازم را ندارند و ما از طریق وکلایی که گرفته‌ایم و یا از طریق خانواده‌های شهدایی که در دادگاه حاضر می‌شوند و حتی از طریق افرادی که در دادگاه محاکمه می‌شوند و بعضی حرف‌هایشان به بیرون درز می‌کند اطلاع داریم که قاضی‌های پرونده‌های جمعه خونین از جاهای مختلف تحت فشار هستند. لذا ما چندان امیدی نداریم که این قضات بتوانند حکمی صادر کنند.
ایشان تاکید کردند: خواستۀ ما و تمام مردم این است که مرتکبین این جنایت بر اساس قانون اسلامی مجازات بشوند؛ ما به همین راضی هستیم و این زیاده‌خواهی نیست. ما هرگز زیاده‌خواهی نداریم. ما به‌عنوان کسی که نسبت به مسائل و احکام اسلامی آگاهی داریم معتقدیم این جنایت، قصاص دارد، و اگر کسی با دلیل و مدرک ما را قانع کند که این کار، قصاص ندارد ما قانع می‌شویم.👇🏽
2024/11/14 13:26:45
Back to Top
HTML Embed Code: