Telegram Web Link
ملا محمد خضرنژادوسرنوشت نامعلوم او
این روزها خبرهای تلخ وناگواری از سرنوشت عالم دینی زندانی جناب ماموستا ملا محمد خضرنژاد به گوش می رسد .که مایه ی تأسف وتأثر هر شخص مسلمان وآزادی خواه وتقریبی است.
اولین سوالی که پیش می آید ،چرا باید این عالم اهل سنت کورد دستگیر وزندانی شود؟ آیا باید بایک برادر شهید اینگونه رفتار شود؟
من سال هاست که ملامحمد را می شناسم ومی دانم این شخصیت دینی جزدلسوزی برای اسلام وتبیین آموزه های قرآنی واسلامی هدف ومقصد دیگری نداشته وندارد .بدون شک ملامحمد ازآن جمله افرادی است که از روز اول با آگاهی واطلاع قدم در مدرسه ی دینی گذاشته ودر راستای دفاع از سیره وسنت نبوی این مسیر را برگزیده است .رفتاری که از سال ها پیش در سنندج با ملا محمد ازسوی مراکز غیر قانونی مانند مرکز بزرگ صورت گرفت واورا از سنندج اخراج وبه ناچار به بوکان وروستاهای آن شهرستان بازگشت وبارها مورد بازجوئی وتفتیش ومحاکمه قرار گرفت ،اما هیچ عمل خشونت آمیز ویا دعوت به خشونتی ازسوی ایشان انجام نشد .
کاش جمهوری اسلامی هدفش در کوردستان تبلیغ دین راستین ویا عدم دخالت درامورمذهبی اهل سنت می بود که هم اسلام را از چشم مردم نمی انداخت وهم نفرت نسبت به شیعه ونظام را در دل ها القا نمی کرد.
ای کسانی که امثال ملا محمد را مانع رسیدن به اهدافتان در کوردستان می دانید ،صادقانه به شما بگویم ،افرادی مانند ملا محمد بهترین خدمت را به شما می نمایند ،زیرا صادقانه به گوهر ناب اسلام که توحید واصول ارزش های اسلام مانند عدالت واحسان ومساوات است معتقدند واز رذائل اخلاقی مانند ریا ونفاق ودروغ متنفرند .وهیچ دشمنی با شما ندارند .اما من به عنوان کسی که برای انقلاب ،اسلام ونظام هزینه داده ام به شما بگویم :هر عالم اهل سنتی در جلسات محرمانه اظهار اخلاص ووابستگی می کند ویا خودرا سوپر انقلابی معرفی می نماید در نزد افرادی مانند این جانب به شما بدوبیراه می گوید .چون این افراد یا نقطه ضعف هایی دارند یا وابستگی مالی دارند که اظهار چاکری می نمایند .علمای اهل سنت کوردستان پس از سال ها به چند نکته ی مهم پی بردند که اول :فاصله گرفتن از مردم به منزله ی فراموش کردن رسالت دینی وتبلیغ احکام دین است که باید تنها از خدا ترسید ولاغیر .دوم: چهل وچهار سال وابستگی به مرکز بزرگ موجب نشده که در میان این همه عالم اهل سنت یک نفر لیاقت ریاست اوقاف وحاکم شرع دادگاه ویژه روحانیت را داشته باشد؟ .حال همه ی پست های دیگر که روحانیت اهل تشیع دارند پیشکش.
اهل سنت ایران به ویژه علما مبرا از جنایتکارانی مانند داعش وگروه های تکفیری از هرمذهبی از مذاهب اسلامی هستند ومعتقدند که سر رشته زمام همه ی گروه های تندرو در جهان اسلام در دست کسانی است که دشمن اسلام ومخالف سنت پیامبر وصحابه اند واین تندروی هارا نتیجه ی جهل واحساسات بی خردانه وبی نتیجه می دانند.
بنابراین هرگونه‌ برخورد وفشار روحی وروانی ناشی از سیاست های ایدئولوژیک واخبار وگزارش های دروغ حاسدان وخبرچینان بی تقوا وبی اخلاق است ودر محکمه ی خداپسند مقبول نیست.
اینجانب مانند استاد سید شافی قریشی بیانات استاد کاک حسن امینی را درباره ی ملا محمد خضر نژاد از خانواده ی معظم شهدا و از عالمان متعهد اهل سنت کوردستان تأیید نموده ودرخواست آزادی سریع وبی قید وشرط ایشان را دارم
@drjalalizadeh60
خطبه جمعه 3 شهریور 1402
شیخ الاسلام مولانا عبدالحمید
🎙 #فایل_صوتی سخنان شیخ الاسلام مولانا عبدالحمید در مراسم نماز جمعه اهل سنت زاهدان
🔺 تاریخ: 3 شهریور 1402

www.abdolhamid.net

🌷🌷🌷🌷
🆔 www.tg-me.com/molanaabdolhamid
مولانا عبدالحمید:
🔷در شرایطی که ملت مشکل دارد هیچ حکومتی نمی‌تواند بیت‌المال را در جاهای دیگر هزینه کند

شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید، امروز (3 شهریور 1402) در مراسم نماز جمعه زاهدان، با اشاره به شرایط بحرانی کشور و ملت به‌ویژه در زمینۀ اقتصادی و معیشتی، از هزینۀ «بیت‌المال» در مراسم‌های مذهبی و در دیگر کشورها به شدت انتقاد کردند و گفتند که هیچ حکومت و دولتی مخصوصا در شرایطی که ملت مشکل دارد، نمی‌تواند بیت‌المال را در جاهای دیگر هزینه کند.

🔹سرمایه‌های کشور متعلق به ملت است و باید برای خودِ ملت هزینه شوند
به گزارش سنی‌آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر امام‌جمعه اهل‌سنت زاهدان، مولانا عبدالحمید گفتند: ملت عزیز ایران این روزها شرایط بسیار سخت و دشواری را، به‌ویژه در زمینۀ اقتصادی و معیشتی تجربه می‌کند؛ هم کسب‌وکار و تجارت به دلیل افت ارزش پول ایرانی و هم کشاورزی با توجه به خشکسالی‌های طولانی از رونق افتاده است.
ایشان ادامه دادند: یکی از مسئولان گفته بود که امروز کشور فقط با بحران «فرزندآوری» مواجه است و فرزندآوری در بین ایرانی‌ها کاهش یافته است. واقعا عقل هم چیز خوبی‌ست که الله تعالی به انسان عنایت کند. ایرانی‌ها اگر فرزند بیاورند چه بدهند به فرزندان‌شان؟ شما اول جیب ایرانی‌ها را پر از پول کنید و کاری کنید که زندگی ایرانی‌ها تامین شود و سرمایه داشته باشند بعد گلایه کنید که چرا فرزند نمی‌آورند. امروزه مردم برای سیر کردن شکم خودشان با مشکل مواجه‌اند. کشور با بحران‌ها و چالش‌های مختلفی روبروست. اصناف مختلف را ‎بینیم که همواره اعتراض دارند، بازنشستگان و معلمان و کارگران و کارمندان فریاد می‌زنند که سفره‌شان خالی است. بسیاری هستند که با زبان فریاد نمی‌زنند اما دل‌شان فریاد می‌زند.
ایشان افزودند: نیروهای مسلح و تمام طبقات و طیف‌ها و کارمندان با مشکل مواجه‌اند و بسیاری می‌گویند که حقوق‌شان تا پایان ماه نمی‌رسد. در گذشته گفته می‌شد که فقیرترین قشر در ایران کارمندان هستند. در دولت گذشته یکی از افراد که خودش نماینده مجلس و همسرش هم شغل بالایی داشت می‌گفت حقوق ما فقط تا بیست روز اول ماه کفاف می‌کند. این وضعیت نمایندۀ مجلس است که هزارویک حرف پشت سرشان است که نمایندگان حقوق بالایی دریافت می‌کنند و... جانبازان و ایثارگران و خانواده‌های شهدا هم که برای دفاع از تمامیت ارضی کشور تلفات داده‌اند، اعتراض دارند. این وضعیت همۀ مردم است. در روستاها که بر اثر خشکسالی دامداری و کشاورزی از بین رفته باید به حال روستاییان گریه کرد و بر حال بعضی از آنها باید انسان خون گریه کند.
ایشان تاکید کردند: مسئولان باید شرایط کنونی کشور را دریابند و روی این شرایط فکر کنند و تمرکز را بر خودِ این ملت که صاحب این کشور و صاحب بیت‌المال است بکنند. کشور هرچه ثروت و منابع و ذخایر خدادادی دارد همه متعلق به ملت ایران است و مال حاکم و دولت نیست؛ حاکم و حکومت و دولت امانتدار است که مردم آنها را به‌عنوان امانتدار انتخاب کرده‌اند. هیچ دولت و حکومتی در دنیا نمی‌تواند سرمایه‌های ملی و بیت‌المال را در جایی دیگر هزینه کند؛ مخصوصا زمانی که کشور با این شرایط مواجه است.👇🏽
🔹آیا منصفانه است در شرایط کنونی هزاران میلیارد از بیت‌المال صرف یک مراسم مذهبی بشود؟!
امام‌جمعه زاهدان تصریح کردند: وقتی ما بعضی از آمارها را می‌بینیم حیران می‌شویم که برای بعضی از مراسمات مذهبی که در صدر اسلام و در حیات طیبه و سیرۀ آنحضرت صلی‌الله‌علیه‌وسلم و در سیرۀ حضرت علی و حسن و حسین و زهرا و خدیجه نبوده‌اند، میلیاردها هزینه می‌کنند. وزیر راه گفته بود که سه‌هزار میلیارد برای مراسم مذهبی که در پیش است هزینه می‌شود و این را برای مهمانان داخلی و خارجی این مراسم هزینه می‌کنند. غذا و امکانات و دارویی که برای این مراسم صرف می‌شود که حدوحساب ندارد. در کشوری که ملت خودش در تهیه دارو با مشکل مواجه است و مجبور است یک آمپول را از بازار آزاد با قیمت گزاف تهیه کند آیا منصفانه و درست است که هزاران میلیارد برای فقط یک مراسم مذهبی آن‌هم از بیت‌المال ایران و ملت نیازمند و محتاج ایران، هزینه شود؟!
مولانا عبدالحمید افزودند: به‌جز این هزینه‌ها، در جاها و موارد دیگر هم از سرمایه‌های ملی هزینه شده است. رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفته است که ما از یک کشور (سوریه) سی‌ میلیارد دلار پول می‌خواهیم و ظاهرا هیچ امیدی هم به بازگشت این پول نیست. یا اینکه رئیس‌جمهور در سفر به یکی از کشورها گفته بود که ایران در آن کشور بیمارستان احداث خواهد کرد. درست است که ملت ایران یکی از بهترین ملت‌هاست، اما ضرب‌المثلی در عرف مردم است که «چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است».
مولانا عبدالحمید با اشارۀ غیرمستقیم به جنگ‌های نیابتی ایران در بعضی کشورها، اظهار داشتند: وقتی ملت ایران نیازمند است، چرا پولش در کشورهای دیگر مخصوصاً برای جنگ‌ها هزینه شود؟ جنگ می‌سوزاند و تباه می‌کند. آمریکا به این دلیل نیروهایش را از جنگ در افغانستان خارج کرد که هم نیروهایش تلف می‌شد و هم از لحاظ مالی متضرر شد و سرمایۀ آمریکا ضربه خورد. آمریکایی‌ها گفتند که این عاقلانه نیست که هم تلفات جانی بدهیم و هم خسارت مالی. لذا آمریکا تمام اعتراضات و دشنام‌ها را به جان خرید و نیروهایش را از افغانستان خارج کرد.
ایشان خاطرنشان کردند: جنگ مملکت را تباه می‌کند. حالا اگر کشوری مستقیما در یک جنگ درگیر باشد؛ مانند جنگ عراق که بر ما تحمیل شد و ایران آغازگر جنگ نبود و عراق با ایران وارد جنگ شد، این چیز جدایی است. این جنگ هم نقصان زیادی داشت. البته آن زمان تمام ملت در صحنه حضور داشت و جنگ را در واقع مردم در کنار حاکمیت انجام دادند.

🔹تمام تمرکزتان بر ملت ایران باشد
امام‌جمعه زاهدان در ادامه خطاب به مسئولان کشور تاکید کردند: در شرایط کنونی شما از مسائل دیگر کشورها معذور هستید و باید تمرکزتان بر ملت ایران باشد. البته تمرکز فقط بر مسائل مذهبی هم نباشد. تمرکز بر مسائل مذهبی، حتی حکومت و دولت مذهبی، همین است که ما در ایران آن را تجربه کردیم و دیدیم که جواب نمی‌دهد. یکی از مسئولان گفته بود که همین مذهبی‌ها برای ما کافی هستند. درحالی‌که این مذهبی و کسی که در کنار شما برای شما کار می‌کنند هم شکم زن و فرزندش گرسنه است و مشکل دارد. کاش از همان اول ملی و مذهبی فکر می‌کردند. ما می‌گوییم شما برای مذهب هزینه نکنید، بلکه برای ملت فکر و هزینه کنید. این مهم است که به ملت رسیدگی شده و مردم نگهداری شوند. بنده به‌عنوان یک شهروند این سخنان را می‌گویم. این عاقلانه و منصفانه نیست که برای بیرون از کشور هزینه کنید و ملت خودتان را از دست بدهید. شما اگر برای رضایت ملت خودتان هزینه کنید در دنیا قوی و موفق خواهید بود.
ایشان افزودند: اگر در گذشته هزینه‌ای کردید رفته و قابل برگشت هم نیست، اما الان سرمایه‌های جدید را برای خودِ این مردم هزینه کنید. به دیگران بگویید که اکنون کشور خودمان نیاز دارد. کسی کیسه‌ای ندوزد که ما آن را پر از پول کنیم. بنده شهروند این کشور هستم و به‌عنوان یک شهروند این مسائل را مطرح می‌کنم و اگر این کشور آباد باشد همۀ ملت راحت است و اگر فشار و مشکلاتی در کشور باشد همۀ ما تحت فشار هستیم.👇🏽
🔹دستگیری و بازداشت خانواده‌های کشته‌شدگان اعتراضات اخیر «دردآور» است
🔹اخراج و انفصال اساتید دانشگاه وجاهت و سطح علمی دانشگاه‌ها را پایین می‌آورد
شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید در بخش دیگری از سخنان‌شان به دستگیری‌ها و بازداشت‌های اخیر در نقاط مختلف کشور اشاره کردند و گفتند: متاسفانه چیزی که انسان را رنج می‌دهد دستگیری‌های اخیر مخصوصا دستگیری خانواده و بستگان کسانی است که در اعتراضات اخیر افرادی از آنها کشته شده‌اند. برخی از این خانواده‌ها دستگیر می‌شوند که مراسم «سالگرد» برگزار نکنند. این خانواده‌ها خودشان جریحه‌دار هستند و باید با آنها محبت شود. دستگیری یا احضار آنها و... برای این خانواده‌ها واقعا دردآور است.
ایشان در ادامه افزودند: تصفیه، اخراج، انفصال و تعلیق اساتید مجرب و برجسته در دانشگاه‌ها و دانشجویان که با بخش تعلیم و آموزش مرتبط است، خسارت غیرقابل جبرانی‌ست. در رسانه‌ها آمده است که در دانشگاه‌ها دنبال استاد جایگزین هستند و می‌خواهند اساتید کم‌تجربه را روی کار بیاورند. با این کار سطح علمی و وجاهت دانشگاه‌ها به شدت کاهش پیدا می‌کند. دانشجویان به اساتید باتجربه و کهنه‌کار نیاز دارند. اگر سطح علمی دانشگاه‌‌ها پایین بیاید شاید عده‌ای برای گرفتن مدرک به دانشگاه بیایند اما علم و دانش ضربه می‌خورد.
امام‌جمعه زاهدان ادامه دادند: دنیا دنبال شخصیت‌های علمی هستند و بسیاری از کشورها منتظر فرار مغزهای متفکر و پزشکان و متخصصان دیگر علوم از ایران هستند تا آنها را شکار کنند و از علم و تخصص آنها استفاده کنند. بنده در جریانم که برای بکارگیری برخی از افرادی که از ایران رفته‌اند منازعه و کشمکش به‌وجود آمده و هر کسی تلاش می‌کند این افراد را برای خودش جذب کند. برخی از اساتید دارالعلوم زاهدان نیز که بازداشت و از کشور اخراج شدند، مدارس و دانشگاه‌ها هر کدام برای استخدام آنها تلاش می‌کنند. البته این اساتید خودشان کاملا بر این باورند که متعلق به همین کشور هستند و در ایران متولد شده و زندگی خودشان را اینجا سپری کرده‌اند.

🔹دستگیری جواب نمی‌دهد
🔹 آزادی مولانا نقشبندی و سایر علما و زندانیان سیاسی «خواستۀ عموم مردم» است
مولانا عبدالحمید در بخش دیگری از سخنان‌شان در مراسم نماز جمعه زاهدان از بازداشت علما نیز ابراز نگرانی کردند و گفتند: دستگیری و بازداشت برخی از علما که اخیرا آغاز شده نگران‌کننده است. مولانا عبدالمجید مدتی‌ست که در زندان است. ماموستا محمد خضرنژاد که عالِم بسیار معتدلی‌ست و بسیاری از مولوی‌ها و ماموستایان در زندان هستند. مولانا فتحی‌محمد نقشبندی از علمای مفید و مطرح در منطقه است و همواره در راستای وحدت و برادری همراهی کرده است. دستگیری و بازداشت ایشان در منطقه اثرات منفی داشته و مردم نگران هستند.
ایشان تصریح کردند: ما معتقدیم «گفت‌وگو» بهترین راه است. اگر یک عالِم حرفی زده و در این خصوص اعتراض و شکایتی موجود است بهترین راه این است که با او صحبت بشود. بنده بارها گفته‌ام اگر حرف خلافی گفتم به بنده هم بگویید و جلوی حرف گرفته نشود. البته ما هم حرف تندی نمی‌زنیم. ما بسیاری از مسائل را که مهم و مفید هم هستند، پنهان می‌کنیم و حرف‌هایی که می‌زنیم را هم ملایم می‌کنیم و می‌گوییم تا کسی دل‌آزرده نشود.

🔹تا زمانی که «دردها» درمان نشوند «ناله‌ها» و «فریادها» خاموش نمی‌شوند
امام‌جمعه زاهدان تاکید کردند: مولانا فتحی‌محمد نقشبندی حرف‌هایی زده بود که قابل تحمل هم بودند. شما یا خودتان با ایشان صحبت کنید و یا دیگران صحبت کنند؛ این بهتر از دستگیری است. بنده این را به شما بگویم که دستگیری جواب نخواهد داد؛ چیزی که می‌تواند جواب بدهد نشستن با مردم و شنیدن حرف مردم است. وقتی درد در بدن مریض وجود دارد و پرستار بیاید و به بیمار بگوید که حق نداری ناله کنی چون آرامش همه را برهم می‌زنی؛ این عاقلانه نیست. پرستار باید به این بیمار دارویی بدهد و او را درمان کند تا دردش تسکین شود. لذا شما هر اندازه که بگویید حرف نزن و اعتراض نکن، اما این ملت درد دارد و باید دردهایش علاج بشود. تا زمانی که دردها درمان نشوند این فریادها هم خاموش نمی‌شوند.
ایشان تصریح کردند: علما را آزاد کنید. علما متعلق به همه هستند و خیرخواهی وظیفۀ ذاتی علماست. آزادی مولانا نقشبندی، مولانا عبدالمجید، ماموستا خضر‌نژاد، مولانا کوهی و سایر علما و زندانیان سیاسی خواستۀ عموم مردم است. مسئولان به‌جای بازداشت و زندانی، با این افراد گفت‌وگو کنند.👇🏼
🔹اکنون «نارضایتی عمومی» است؛ خودتان را تعدیل کنید و بر مردم ترحم کنید و با ملت کنار بیایید
مولانا عبدالحمید در ادامه گفتند: این ملت همان ملتی‌ست که به «جمهوری اسلامی» رأی داده و شما را سر کار آورده است. اگر ملت به جمهوری اسلامی رأی نمی‌داد و رهبر فقید را همراهی نمی‌کرد جمهوری اسلامی چگونه روی کار می‌آمد؟ اگر همۀ علمای دنیا را جمع می‌کردید انقلاب پیروز نمی‌شد؛ مردم انقلاب کردند. همین دانشگاهیان و دانشجویان و همین زنان و خواهرانی که الان نگران و پریشان هستند انقلاب را پیروز کردند. همین شیر‌زنان در جبهه‌ها پیروزی آوردند. مردم ایران مردم مهربان و اهل اندیشه و گفت‌وگو هستند؛ با این ملت بنشینید. گمان نکنید اگر با ملت بنشینید کم می‌آورید؛ اگر با مردم بنشینید می‌بینید که نتیجه می‌دهد. ببینید ملت چه می‌خواهد و رضایت ملت را حاصل کنید. خودتان را تعدیل کنید و با مردم کنار بیایید. اکنون نارضایتی در کشور عمومی است.
امام‌جمعه زاهدان تصریح کردند: توصیۀ بنده به تمام مسئولان آن است، اگرچه الان دیر هم شده است، علاوه بر اینکه صدا و فریاد مردم را بشنوند و با مردم گفت‌وگو کنند، بر مردم ترحم نیز بشود و با آنها مدارا شود. اگر مردم شما را کتک زدند هم شما تحمل کنید و از خودتان خویشتنداری نشان دهید. همان‌طور که مردمِ ما که در حادثۀ جمعه خونین زاهدان بدون کوچکترین گناهی در داخل مصلای زاهدان شهید و زخمی شدند و تا کنون یک نفر از قاتلان هم مجازات و قصاص نشده‌اند، اما این مردم صبر کردند. اگر این ناراحتی برای طرف مقابل پیش می‌آمد چه می‌شد؟! واقعا آفرین بر این مردم مخصوصا بر خانواده‌های شهدا و مجروحین این حادثه که صبر و تحمل کردند. این مردم حق خودشان را نبخشیده‌اند اما امیدوارند که روزی به حق‌شان برسند. لذا شما هم حرف مردم را بشنوید و اگر کسی حرفی می‌زند تحمل کنید و با او گفت‌وگو کنید.

🌿🌿🌿🌿🌿
⬇️به کانال رسمی پایگاه اطلاع‌رسانی مولانا عبدالحمید بپیوندید:
https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAADufFAhw4iVAJG7iTA
اهل سنت ساكن تهران

زمانیکه تهران روستایی بیش نبود اغلب ساکنان ایران سنی مذهب بودند و برخی از مساجد و مدارس قدیمی در سرتاسر ایران یادگار آن دوران است. بعد از رسمی شدن مذهب تشیع و تا زمان قاجار از حضور اهل سنت در تهران سندی پیدا نکردم.
داستان ساكنان اهل سنت تهران و تلاش آنان براى برخوردارى از مسجد داستان دور و درازى است که خلاصه‌ای از آن را می اورم شاید به گشودن این گره کمک مختصری کرده و مسئولان محترم در این باره تجدید نظر کنند.
اهل سنت ساکن تهران در زمان سلطنت قاجاریه شاید کمتر از صد نفر بودند. عزیز خان سردار کل قشون ایران و داماد امیر کبیر اهل سنت بود، ایشان همراه وابستگان خود اول در تبریز و سپس در تهران ساکن شدند (منزل مسکونی او در تهران چهار راه عزیز خان قرار دارد)
تعداد اهل سنت ساکن تهران در زمان حکومت قاجار و رضاشاه بسیار کم بود و انان مسجدی در تهران نداشتند
پس از تهاجم بیگانگان در سال۱۳۲۰ و نا امنی در شمال و جنوب و غرب ایران، عده‌ای از اهل سنت ايران بخصوص اهالی مناطق کوردنشین به تهران مهاجرت کردند. با توجە بە ارتباطات صنفى و مذهبى در میان این مهاجران آنان کم کم به فکر احداث مسجد افتادند.
ارتباط مشايخ نامدار طريقت و عرفان بخصوص مشايخ نقشبندى با اقوام اهل سنت ايران سبب ازدياد آشنائى ها و معاشرت بیشتر اهل سنت ساكن تهران با همدیگر شد .حضور ارادتمندان شيخ عمر ضياءالدين و شيخ على حسام الدين در مشاغل دولتى و در بازار تهران و سفر هاى جناب شیخ عثمان نقش‌بندی سراج الدين دوم (نواده حضرت شیخ عثمان سراج الدین اول) به ترکمن صحرا كه عمدتا از طريق تهران انجام مى شد لزوم داشتن مسجد و محل تجمع را تقويت مینمود
در یکی از این سفرها عده‌ای از اهل سنت ساکن تهران نامەای به شیخ عثمان دادند تا در هنگام ملاقات با محمدرضا شاه درخواست تاسیس مسجد اهل سنت در تهران را با شاه مطرح کند.
پادشاه با درخواست تاسیس مسجد اهل سنت در تهران موافقت میکند و نامه به رئيس اوقاف ارجاع داده میشود.
کسانیکه در ان زمان برای تاسیس مسجد فعالیت بیشتری میکردند عبارت بودند از:
حاج مصطفی اوطمیشی تاجر عمده بازار تهران ، حاج کاک احمد یوسفی فر (موسس شرکت خیمه ایران) سید محمد شیخ‌الاسلام کردستان (استاد دانشکده الهیات دانشگاه تهران) حاج حبيب الله گل عنبر ، مولانا عبدالعزیز رهبر اهل سنت بلوچستان، ارادتمندان و شاگردان سید عبدالرحیم خطیب امام جمعه اهل سنت بندرعباس، شیخ محمد علی خالدى سلطان العلما ساکن بندر لنگه و برخى از اساتيد دانشگاه تهران و حقوق دانان کورد ساکن تهران.
اقدامات و پیگیری این افراد ادامه یافت و از طرف اداره اوقاف تهران هم زمینی در اختیار آنان گذاشته شداما در نهایت به نتیجه نرسید.
آقای عصار ریاست کل سازمان اوقاف کشور با تأسیس مسجد اهل سنت موافق نبود و او با هماهنگی وزیر دربار به شاه میگوید:
به علت مخالفت احتمالی بعضى از مراجع تقلید ساکن قم بهتر است مسئله مسجد اهل سنت تهران فعلا مسکوت بماند.
و مسکوت ماند و ماند تا انقلاب اسلامی به پیروزی رسید (در تمام آن سال ها اهل سنت تهران برای نماز جمعه و نماز اعیاد اسلامی به مدرسه سفارت پاکستان می‌رفتند)
پس از انقلاب جمعیت اهل سنت ساکن تهران افزایش زیادی پیدا کرد و نیاز به مسجد جداگانه و مخصوص اهل سنت ایران در تهران بیشتر شد.
اهل سنت تهران بارها درخواست تاسیس مسجد را با مسئولان مطرح کردند و تا کنون جواب مثبتی در یافت نکردەاند .
در سال ۱۳۶۴ مرحوم پدرم شیخ محمد شمس برهان برای معالجه به تهران تشریف آوردند ، عده‌ای از ساکنین اهل سنت تهران درخواست تاسیس مسجد را به ایشان دادند تا به یکی از مراجع قم بدهند.
همراه پدرم برای ملاقات مرجع محترمی به قم رفتیم.
پدرم تاسیس مسجد اهل سنت را در تهران همانند هفته وحدت ضروری خواند و با اشاره به آیات و احادیث و همچنین شرایط زمانه تاسیس مسجد را در تهران به سود اسلام و وحدت ملی ایران دانست. 
آیت‌الله فرمودند : حق با شماست ، اما تهران بلاد کبیره بوده و خیلی وسیع است ، مردم نمیتوانند از ان سر شهر به ان سر شهر بروند ، بهتر است ، اهل سنت در هر محله به نزدیک ترین مسجد شیعیان بروند و اهل سنت نیازی به مسجدی جداگانه ندارند.
بعدها در خصوص تاسیس مسجد بارها ، جناب مولانا عبدالحمید ،  نمایندگان اهل سنت در مجلس به صورت جداگانه و فراکسیون اهل سنت در مجلس درخواست تاسیس مسجد اهل سنت  در تهران را ارائه کرده اند و هنوز نتیجه‌ای نداده است.
عدە ای تمام مشکلات  اهل سنت و خواستەهای آنان را به تأسیس یک مسجد در تهران کاهش می‌دهند و رسانه‌های داخلی و خارجی هم به این موضوع دامن میزنند ، در حالی که این یکی از صدها خواسته‌های اهل سنت ایران‌زمین است.
اهل سنت ایران خواهان اجرای کامل قانون اساسی مخصوصاً فصل سوم ان یعنی حقوق ملت است.

دکتر علی شمس برهان _ ۶ مهر

@maktab_quran_kurdestan
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📰 این انقلاب پیروز خواهد شد!

جنایت‌هایی که علیه #اهل_سنت انجام دادند هرگز فراموش نخواهد شد.

استاد #ابراهیم_احراری: ایران برای ایرانی تلاش خواهد کرد که مختص همه‌ی #ایرانیان است نه برای قشر خاصی. ایرانی رو می‌خواهیم که تمام مسئولان در خدمت مردم باشند. نه اربابان مردم! این انقلاب پیروز می‌شود.

🌐 Twitter | Instagram | Youtube | Web | Telegram

#شبکه_کلمه #خبر #خبر_روز #رخداد_روز #ایران #انقلاب_ایران #خیزش_مردم #ایران_متحد
برپایی بنر‌های توهین‌‌آمیز به جامعه‌ی اهل‌سنت در سنندج

سنی‌نیوز
| درآستانه‌ی مراسم خرافی و حکومتی اربعین، بنرهایی موهن و تفرقه‌انگیز توسط تشکیلاتی موسوم به ستاد اربعین کردستان در سطح شهر سنندج نصب شده است.

در متن‌های منتشر شده، اهل‌سنت با بی‌شرمی تمام به سگ امام علی تشبیه شده است.

قابل ذکر است که یکی از سیاست‌های دیرینه‌ی حاکمیت ولایت‌فقیه از دیرباز تاکنون بر پایه توهین و هتک حرمت سیستماتیک جامعه اهل‌سنت بنا شده است.

@sunninews_net
مولانا عبدالحمید:
🔷 «عدالت و برابری» فریاد همۀ اقوام و مذاهب در ایران است

شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید، امروز (10 شهریور 1402) در مراسم نماز جمعه زاهدان، «عدالت و برابری» را مهمترین خواستۀ مردم ایران دانستند و از کمبود «آزادی‌های مذهبی» برای اهل‌سنت در طول چهل‌وچهار سال انقلاب به شدت انتقاد کردند.

🔹 به جرأت می‌توانم بگویم «شایسته‌سالاری» در ایران نبوده است
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر امام‌جمعه زاهدان، مولانا عبدالحمید اظهار داشتند: یکی از مسائلی که امروز فریاد زده می‌شود و همۀ اقوام و مذاهب و ادیان آن را فریاد می‌زنند «عدالت و برابری» است. رئیس‌جمهور اخیرا (پنجشنبه 9 شهریور در دیدار با جمعی از علمای اهل‌سنت) پیرامون حقوق اهل‌سنت و آزادی‌هایی که اهل‌سنت دارند صحبت کرده است که بنده لازم می‌دانم در این مورد توضیحاتی ارائه بدهم.
مولانا عبدالحمید خاطرنشان کردند: خواستۀ اهل‌سنت در طول این چهل‌وچهار سال «عدالت» بوده که حق همۀ اقوام و مذاهب ایرانی رعایت بشود؛ همان حقی که در قانون اساسی و در دین اسلام و در جمهوریت‌ها است و کشور ما به‌عنوان یک نظام «جمهوری» و «اسلامی» باید آن را مراعات می‌کرد، اما متاسفانه این حقوق رعایت نشده است.
ایشان افزودند: جای اهل‌سنت در نیروهای مسلح خالی است. در دوران پهلوی اهل‌سنت در رده‌های مختلف ارتش و ژاندارمری و نیروهای مسلح صاحب پست و مقام بودند و در آن دوران تفاوتی احساس نمی‌شد. بسیاری از ریش‌سفیدان و افراد مسن و متنفذ در منطقه از نظامی‌های بازنشسته دوران پهلوی هستند که در آن زمان فرمانده بوده‌اند.

🔹 چهل‌وچهار سال از انقلاب می‌گذرد، اما یک وزیر اهل‌سنت در کابینه نبوده است
امام‌جمعه زاهدان گفتند: چهل‌وچهار سال از انقلاب اسلامی می‌گذرد و در طول این مدت حتی یک وزیر از اهل‌سنت در کابینه نبوده است؛ درحالی‌که در بین اهل‌سنت هم افراد شایسته و توانمند وجود دارد. بنده به جرأت می‌توانم بگویم شایسته‌سالاری در ایران نبوده است. البته نمی‌گویم در میان کسانی که شما آوردید افراد شایسته نبوده است؛ برخی افراد شایسته هم بوده است، اما اگر شما در دولت‌های گذشته و دولت فعلی از اهل‌سنت و از زنان افرادی را در کابینه می‌آوردید این به نفع کشور و به نفع وحدت و همدلی بود و به نفع شما بود و عزت و آبروی کشور را در سطح دنیا بالا می‌برد.
مولانا عبدالحمید در ادامه گفتند: رئیس‌جمهور محترم آماری از تعداد مدیران اهل سنت در سطح کشور نیز داده‌اند. درست است که در شهرستان‌ها از اهل‌سنت فرماندار و رئیس اداره گذاشته‌اند، اما بنده بارها هشدار دادم و نامه نوشتم که ادارات مراکز استان‌ها دارند از اهل‌سنت خالی می‌شوند و افراد معدودی که از اهل‌سنت در این ادارات هستند بازنشسته می‌شوند و جای آنها را نیروی جدید از اهل‌سنت پر نمی‌کند.
ایشان افزودند: در استخدام‌ها و بکارگیری نیروها در ادارات مراکز استان‌ها عدالت نیست. در مراکز استان‌هایی مانند زاهدان در سیستان‌وبلوچستان و سنندج در کردستان و بسیاری دیگر از استان‌هایی که اهل‌سنت در آنها جمعیت قابل ملاحظه‌ای دارد، عدالت نیست. در استان‌هایی که اهل‌سنت در آنها کم هستند غالبا هیچ نیرویی از اهل‌سنت در ادارات مرکز استان حضور ندارد. در طول تاریخ انقلاب حتی یک نفر از اهل‌سنت در شورای تامین استان سیستان‌وبلوچستان حضور نداشته است، درحالی‌که بیش از هفتاد درصد از جمعیت این استان را بلوچ و اهل‌سنت تشکیل می‌دهد. همین وضعیت در کل کشور است که از اهل‌سنت در شورای تامین استان استفاده نشده است. بنده این موضوع را پیگیر بودم که شما در استخدام نیروها در مراکز استان‌ها تعادل برقرار کنید و این بر امنیت و برادری تاثیر دارد و جلوی بسیاری از هزینه‌هایی که در بحث امنیت و وحدت می‌شود را می‌گیرد و می‌تواند محبت ایجاد کند و سبب همبستگی مردم با نظام و دولت و مردم با همدیگر بشود.👇🏼
🔹 اهل‌سنت در تهران و سایر کلان‌شهرها با مشکل مسجد مواجه‌اند
مولانا عبدالحمید در ادامه گفتند: رئیس‌جمهور آماری هم از تعداد مساجد اهل‌سنت داده است. یک مرتبه در سفری که به تهران داشتم دیدم جزوه‌ای از آمار مساجد اهل‌سنت تهیه کرده بودند، بنده گفتم شما این آمار را از روستاها گرفته‌اید. درست است که در روستاها مسجد هست، در بعضی از شهرها هم مسجد هست، در شهر زاهدان و دیگر شهرهای استان هم مساجد هستند و در این زمینه اگرچه مشکلاتی وجود دارد اما به آن‌صورت شکایتی نیست، ولی مشکل جامعه اهل‌سنت در مورد مساجد در کلان‌شهرهایی است که جمعیت آنان در این شهرها در اقلیت قرار دارد که البته این جمعیت هم ممکن است به صدهزار و سیصدهزار و پانصدهزار و حتی یک میلیون نفر برسد و شما اجازه نداده‌اید در این شهرها اهل‌سنت مسجد بسازند. شهرهایی هستند که جمعیت اهل‌سنت در آنها صدهاهزار نفر است و فقط چهار یا پنج مسجد دارند و تقاضا دارند که در محله‌های مختلف مسجد بسازند و به آنها اجازه داده نمی‌شود. شما نتوانستید در تهران به اهل‌سنت مسجد بدهید، درحالی‌که تهران مرکز ثقل کشور و پایتخت جمهوری اسلامی ایران است و مهمانانی که از دیگر کشورها می‌آیند می‌پرسند که کجا مسجد است که برویم نماز بخوانیم. البته نمازخانه‌ها هستند که همین‌ها هم بی‌دغدغه نیستند و بر آنها فشار وجود دارد.
ایشان خاطرنشان کردند: اگر در تهران به اهل‌سنت مسجدی می‌دادید به نفع و مایۀ عزت بود. امروز اهل‌سنت در تهران و بسیاری از کلان‌شهرها برای اقامه نماز سرگردان هستند، درحالی‌که نماز برای هیچ‌کسی ضرری ندارد. شهردار نیویورک اخیرا اعلام کرده که مسلمانان این شهر می‌توانند آزادانه اذان را از بلندگوهای مساجد پخش کنند و گفته است که به این افتخار می‌کنیم که به همۀ گرایش‌ها و اعتقادات آزادی می‌دهیم. در سفری که به مسکو داشتم متاثر شدم که نمایندگان حکومت روسیه در یکی از کنفرانس‌ها گفتند ما به این نتیجه رسیده‌ایم که در امور ادیان و مذاهب هیچ دخالتی نداشته باشیم. مسجد بزرگی هم در نزدیک کاخ کرملین در وسط شهر ساخته شده است که هزینه ساخت آن را هم که دویست میلیون دلار بوده مسلمانان روسیه پرداخت کرده‌اند و یک تاجر صدوپنجاه میلیون دلار برای ساخت این مسجد کمک کرده است؛ اگر این تاجر در بعضی از کشورهای اسلامی که در آنها تنگ‌نظری وجود دارد می‌بود باید کشورش را ترک می‌کرد و به جایی دیگر می‌رفت، چون از او پرس‌وجو می‌کردند که این پول را از کجا آورده‌ و چرا برای این کار هزینه کرده است.

🔹 دین و مذهب را دولتی نکنید
مولانا عبدالحمید در مورد آمارهای ارائه‌شده پیرامون مراکز و مدارس دینی اهل‌سنت در کشور نیز گفتند: رئیس‌جمهور در مورد آزادی مذهبی آماری هم از مدارس و مراکز دینی اهل‌سنت داده‌اند. در این‌خصوص در گذشته اختلافاتی بوده که خواسته‌اند مدیریت این مدارس دینی را به علمای شیعه واگذار کنند که اهل‌سنت به شدت با این موضوع مخالفت کردند و در این زمینه مشکلات زیادی را هم تحمل کردند و بسیاری به زندان رفتند. بسیاری از مدارس که زیر چتر «ساماندهی مدارس» رفته‌اند یا تعطیل شده‌اند یا از رونق افتاده‌اند. در مورد بسیاری از مساجد نیز همین مشکل بوده است؛ ما در این منطقه این مشکل را نداریم اما در مناطقی که امام جماعت مسجد را بر مردم تحمیل کرده‌اند مردم مسجد را رها کرده‌اند. نمونه‌های زیادی در کشور موجود است.
ایشان خاطرنشان کردند: گفتیم که منصفانه نیست امور مذهبی ما در دست برادران شیعه بیفتد؛ همان‍طور که منصفانه نیست امور دینی و مذهبی عزیزان شیعه در دست اهل‌سنت باشد. در هیچ کشوری از دنیا نباید یک اهل‌سنت این هوس را بکند که بر امور مذهبی شیعه مدیریت کند، بلکه شیعه و اهل‌سنت در امور مذهبی مستقل عمل کنند. البته ما گفتیم که با نظارت مشکلی نداریم و حاکمیت و دولت می‌تواند نظارت کند اما مدیریت را قبول نمی‌کنیم و امور مذهبی اهل‌سنت باید در دست خود اهل‌سنت باشد.
ایشان تصریح کردند: ما در گذشته فریاد زدیم که دین و مذهب را دولتی نکنید و بگذارید امور مذهبی آزادی خود را داشته باشد. ما در هیچ جای دنیا برای هیچ کشور و حکومتی مصلحت نمی‌دانیم که مذهب را دولتی کنند. این حرف ما فقط برای ایران نیست بلکه برای تمام کشورهاست. در سفرهایی که به بعضی از کشورها داشته‌ام به آزادی مذهبی و رعایت حقوق برادران شیعه توصیه کرده‌ام. 👇🏼
🔹 باید به اهل‌سنت آزادی می‌دادید و مساجد و نمازخانه‌ها را امنیتی نمی‌کردید
🔹 هیچ حکومتی حق ندارد برای عبادت مردم مزاحمت ایجاد کند
امام جمعه زاهدان در ادامه گفتند: درخواست ما این بود که در جمهوری اسلامی آزادی وجود می‌داشت و این در کارنامه جمهوری اسلامی و کارنامۀ علما که در رأس امور هستند ثبت می‌شد. شما باید به اهل‌سنت آزادی می‌دادید و مساجد و نمازخانه‌ها را امنیتی نمی‌کردید. بعد از جریانات اخیری که پیرامون موضوع حجاب در کشور پیش آمد و با بی‌حجابی برخورد شد، به نمازخانه‌های اهل‌سنت هم هجوم برده شد. بنده گفتم این دو حمله است که صورت می‌گیرد؛ یکی در قسمت زنان که ما توصیه کردیم در خصوص مسأله حجاب از خشونت کار نگیرید، بلکه از تدبیر کار بگیرید و برای هیچ مأمور مردی جایز نیست دست یک زن را بگیرد و او را بکشد و داخل ماشین بیندازد. در مورد نماز هم گفتیم که نمازخانه‌ها را نبندید. نماز عبادت پروردگار است و اسلام دستور نداده که جلوی عبادت انسان‌ها را بگیرید، بلکه اسلام دستور داده که جلوی عبادت هیچ دینی را نگیرید. نه تنها در ایران بلکه در تمام نقاط دنیا هیچ حکومتی حق ندارد برای عبادت مردم مزاحمت و ممانعت ایجاد کند.

🔹 دولت سیزدهم به هیچ‌کدام از وعده‌هایش در مورد اهل‌سنت عمل نکرده است
🔹 مهمترین خواسته‌های ما مسائل ملی هستند
ایشان تصریح کردند: ما از دولت سیزدهم انتقاد داریم که مردم ما به امید خیر و نفع رأی دادند، اما این دولت به هیچ‌کدام از وعده‌هایی که در ایام انتخابات به شورای راهبردی اهل‌سنت داد عمل نکرد؛ گفتند از بین اهل‌سنت استاندار و معاون وزیر و سفیر انتخاب می‌کنیم اما این کار را نکردند. اهل‌سنت برادران شما و صاحب این وطن و متعلق به همین کشور هستند و شما باید اهل‌سنت را امیدوار می‌کردید.
مولانا عبدالحمید گفتند: بنده در دو دیداری که با رئیس دولت سیزدهم داشتم گفتم که اولین خواستۀ ما «ملی» و خواستۀ تمام ملت ایران است و در مرحلۀ بعد مشکلاتی است که جامعه اهل‌سنت و اقوام و مذاهب در ایران دارند. متاسفانه مشکلات موجود اهل‌سنت بر اساس یکسری سیاست‌های نانوشته‌ هستند. اینکه ما می‌گوییم در مراکز استان‌ها تعادل نیست و مدیران اهل‌سنت خیلی اندک هستند و اهل‌سنت در نیروهای مسلح و دستگاه قضایی و در کابینه حضور ندارند همۀ اینها بر اساس همان سیاست‌های نانوشته است. انتخاب هر مدیر یا وزیری را که ما پیگیری کرده‌ایم معلوم شده که تصمیم‌گیری در این‌خصوص در دست دولت‌ها نیست؛ در اختیار جای دیگری است که خدا می‌داند کجاست.
امام جمعه زاهدان تاکید کردند: الان مهمترین و بیشترین خواسته‌های ما مسائل ملی هستند. ما تفاوتی بین شیعه و سنی قایل نیستیم و معتقدیم همه با هم برادر و خواهر هستند. بنده به شدت با هر حرفی که اختلافی باشد مخالفم و توصیه هم می‌کنم که از این اجتناب شود. اعتقاد ما این است که حقوق همۀ اقوام و مذاهب و ادیان ایرانی رعایت شود و این نظر اسلام و دیدگاه نظام‌های جمهوری است. حکومت کردن با تنگ‌نظری ممکن نیست. دیدگاه‌ها و نگاه‌ها باید وسیع و بلند باشند و عدالت و آزادی خیلی مهم است.

🌿🌿🌿🌿🌿
⬇️به کانال رسمی پایگاه اطلاع‌رسانی مولانا عبدالحمید بپیوندید:
https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAADufFAhw4iVAJG7iTA
جبهه اهل سنت ایران pinned « مولانا عبدالحمید: 🔷 «عدالت و برابری» فریاد همۀ اقوام و مذاهب در ایران است شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید، امروز (10 شهریور 1402) در مراسم نماز جمعه زاهدان، «عدالت و برابری» را مهمترین خواستۀ مردم ایران دانستند و از کمبود «آزادی‌های مذهبی» برای اهل‌سنت در…»
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📰 نیویورک مسجد اهل سنت دارد، #تهران ندارد!

ممانعت حکومت ایران از ساخت مسجد اهل سنت در تهران طی سال‌ها یکی از مطالبات علما و فعالین اهل سنت بوده است.
تصویب قانون نشر اذان از مساجد نیویورک بار دیگر واکنش‌های فعالیت و مطالبه‌گران اهل سنت را برانگیخت.

🌐 Twitter | Instagram | Youtube | Web | Telegram

#شبکه_کلمه #خبر #خبر_روز #رخداد_روز
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
*رسوا شدن حقیقت نظام ایران با گروگان‌گیری مولانا نقشبندی

@JabheSunnat
2024/09/21 07:40:02
Back to Top
HTML Embed Code: