Telegram Web Link
احضار دو روحانی کُرد به اداره اطلاعات پیرانشهر

ماموستا سید جمال‌الدین واژی و ماموستا شریف محمودپور، از امامان جمعه پسوه پیرانشهر به اداره اطلاعات این شهرستان احضار و مورد بازجویی قرار گرفتند.

@JabheSunnat
❇️ مدیریت دارالعلوم زاهدان ادعاهای بی‌اساس رسانه‌های حکومتی را تکذیب کرد

دفتر مدیریت دارالعلوم زاهدان با صدور بیانیه‌ای نسبت به انتشار یک مستند از اعترافات اجباری برخی از اساتید و طلاب دارالعلوم زاهدان که اکنون از کشور اخراج شده‌اند، واکنش نشان داد و ضمن تکذیب این ادعاها، در مورد تحصیل طلاب مهاجر افغان در این مرکز علمی و آموزشی توضیحاتی ارائه کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید،‌ متن این بیانیه به شرح ذیل است:👇🏻

بسم‌ الله الرحمن الرحیم
ادعای رسانه‌های حکومتی مبنی بر جعل هویت توسط برخی اساتید و طلاب دارالعلوم زاهدان خلاف واقع و کذب محض است. حضور برخی طلاب افغان در دارالعلوم زاهدان امری طبیعی است؛ زیرا میلیون‌ها مهاجر افغان با مدارک قانونی در ایران اقامت دارند و فرزندان همین مهاجرین در مدارس دولتی، دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی مختلف تحصیل می‌کنند، و اکثر طلاب مهاجری که در دارالعلوم زاهدان تحصیل می‌کنند، خانواده‌هایشان در ایران اقامت دارند.
این ادعا در حالی مطرح شده که طلابی از حدود 130 کشور من‌جمله افغانستان و شیعیان دیگر کشورها در حوزه علمیه جامعة المصطفی جذب و ثبت نام می‌شوند؛ صدها جوان اهل سنت هم از کشورهای مختلف جذب این حوزه علمیه می‌شوند و توسط مدرسان غیر اهل سنت، به گفتۀ برخی از مسئولان این حوزه، «معارف شیعه» به آنها آموزش داده می‌شود. امثال این حوزه‌ علمیه که سالانه صدها میلیارد تومان بودجه از بیت‌المال به آن اختصاص داده می‌شود، و عملکردشان برخلاف وحدت بین مسلمانان است از نگاه گردانندگان رسانه‌های حکومتی عیب نیست و اشکال ندارد، اما اگر تعدادی از طلاب اهل سنت به مدارس دینی هم‌کیشان و هم‌مذهبان خود برای تحصیل مراجعه کنند، حساسیت نشان می‌دهند و سروصدا راه می‌اندازند. چرا این رسانه‌ها یک طرف سکه را می‌بینند و طرف دیگر ماجرا را نمی‌بینند؟ راه ما اعتدال و میانه‌روی است، و طلابی که اینجا درس می‌خوانند راه تقریب بین همۀ مسلمانان جهان و دلسوزی برای انسانیت را می‌آموزند. نهادهای مختلف به‌خوبی واقفند که طلاب ما در مسائل جاری کشور هیچ نوع دخالتی ندارند و صرفا مشغول تحصیل و درس خواندن هستند.
دربارۀ مستندی از اظهارات برخی از اساتید و طلاب بازداشتی دارالعلوم زاهدان که روی خروجی برخی رسانه‌های داخلی قرار گرفته، این نکته یادآور می‌شود که افراد یادشده پیش از این پیغام فرستاده‌اند که تحت فشار نهادهای امنیتی مجبور به بیان بعضی مطالب خلاف واقع شده‌اند. وضعیت زندانیان در بازداشت‌گاه‌ها و نوع اعتراف‌گیری از آنها در کشور ما برای هم‌وطنان پوشیده نیست. کسی که با اجبار و تهدید سخنانی را به زبان می‌آورد، و سپس همان اظهاراتش با تقطیع پخش می‌شود، سخنانش هیچ ارزش عرفی و قانونی ندارد.
لازم به ذکر است هزاران ایرانی‌الاصل در سیستان‌وبلوچستان زندگی می‌کنند که مسئولان از اعطای مدارک هویتی به آنها امتناع کرده‌اند و پرونده‌هایشان در ادارات ذی‌ربط موجود است. سه تن از اساتید دارالعلوم زاهدان که از کشور اخراج شده‌اند، تابعیت کشوری دیگر را ندارند و متولد همین کشور هستند و آنها معتقدند ایرانی اصیل هستند. لذا اتهامات مطرح‌شده در رسانه‌های وابسته به حکومت در این زمینه بی‌اساس است. این اتهام در حالی علیه اساتید و طلاب دارالعلوم زاهدان مطرح می‌شود که از بدو انقلاب تاکنون برخی از افراد مشغول در نهادهای مختلف اصالت غیر ایرانی دارند؛ این افراد که بعضا سمت‌هایی مهم داشته‌اند، هویتشان برای مردم مشخص است، اما برخوردهایی که با مجموعۀ مسجد مکی صورت می‌گیرد در راستای فشار و تسویه حساب سیاسی است.
ضمنا اساتید و طلاب اخراج‌شده در مورد سرگذشت خود و نحوۀ اعتراف‌گیری از خودشان به زودی روشنگری خواهند کرد.

📝 دفتر مدیریت دارالعلوم زاهدان
21 تیر 1402


🌿🌿🌿🌿🌿
⬇️به کانال رسمی پایگاه اطلاع‌رسانی مولانا عبدالحمید بپیوندید:
https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAADufFAhw4iVAJG7iTA
بلوچستان را کوردستان نکنید
هراهل تحقیق ومنصفی حوادث تلخ کوردستان را دراول انقلاب به یاد دارد که چگونه عوامل مختلف دست به دست هم داده وموجب خسارت های مادی ومعنوی زیادی براین ملت مظلوم شدند. بهترین فرزندان این سرزمین یا کشته شدند و یا مهاجرت کردند وآواره ی کشورهای خارجی شدند ویا در زندان وجود وعمرشان تلف شد. دراوایل انقلاب ساواکیان ووابستگان به نظام شاهنشاهی آتش را روشن کردند وخلخالی براین آتش بنزین ریخت وگروه ها برآن دمیدند و بعضی از مسؤولان جمهوری اسلامی آن را شعله‌ ور کردند.اما کسانی که سوختند کمترین نقشی در ایجاد این آتش داشتند .بیش از شصت تن روحانی شریف از۲۴ ساله تا ۸۱ ساله که نه حاکم شرع بودند ونه نماینده ی رهبری وحتی یک سرباز ساده ای هم نبودند به فجیع ترین وضع کشته شدند. خمپاره باران ها وانفجارمین ها صدها نفر را ناقص ومعلول کرد وهزینه های زیادی را برخانواده ها وبیت المال تحمیل کرد .علاوه برآن پاشیدن بذر کینه وبرادرکشی همه جانبه که طعم میوه ی تلخ آن را خیلی از خانواده ها به ناچار چشیدند که آثار منفی وسلبی آن تا سال ها از یاد نمی رود.
اگر آن زمان مسؤولان مرکز نشین وضعیت را درک می کردند وانقلابیگری برخورد نمی کردند وگروه ها مسیر شورشگری را برنمی گزیدند ،بدون شک وضع مناطق مختلف کوردستان خیلی بهتراز امروز می بود. دراین ناامنی ها تنها خشونت طلبان وجنگ طلبان سودبردند ولاغیر.
امروز هم عده ای که نانشان در خشونت وناآرامی وعدم امنیت است ،بی میل نیستند که تجربه ی کوردستان را در بلوچستان تکرار کنند ومزایای بیشتری را به چنگ آورند وبر طبل تجزیه طلبی بکوبند وبا اعلام خطر تجزیه طلبی وگروه های مسلح نگاه ها را متوجه مردم محروم ومظلوم بلوچستان نمایند.و ملتی را که ازاول انقلاب ضمن رعایت تمام خونسردی ها ومداراها متهم به تجزیه طلبی نمایند وسرکوب نمایند. بلوچ ها ازاول انقلاب جزتحقیر وتبعیض وتعصب هیچ چیزی را ندیده اند .کسانی که نسبت به اول انقلاب دائما پسرفت می نمایند ،سرزمینی که خداوند از هر طرف خیر وبرکت را برآنان نازل ،اما سیاست های نژادپرستی پهلوی ومذهبگرایی جمهوری اسلامی مانند پتکی براین قوم خونگرم ومهمان نواز فرودآمده وآنان را به شهروند درجه دوم تبدیل نموده است .سیر مهاجرین به بلوچستان واستفاده از امکانات وپست ها وامتیازات وعدم اجازه به بلوچ ها در مشارکت وسهیم شدن در مسؤولیت ها واداره ی استان وحتی ندادن شناسنامه وحضور درنیروهای نظامی فشار زندگی وروحی را برآنان بیشتر نموده است.
تنها شخصیت ورابط ومعتمد دربین مردم ومسئولان،حضرت مولانا عبدالحمید بود که باتمام وجود خودرا هزینه کرد تا ازبیشتر شدن فاصله دربین مردم ونظام جلوگیری کند که آخرین اقدام نابجای ایشان ،علیرغم توصیه های متعدد حمایت ازرئیسی بود که درکمال ناباوری وخلاف اخلاق انسانی واسلامی پشت پا به وعده های خود زد وبرای همیشه آب برآتش اعتماد اهل سنت به جمهوری اسلامی ریخت .علاوه برآن کشتن صدنفر نمازگزار در نمازجمعه ی مسجد مکی که تداعی کننده ی عمل شوم شاه اسماعیل درتبریز بود ،نه تنها اهل سنت وایرانیان را دربهت وحیرت فروبرد بلکه موجب تعجب وتاسف خارجی ها شد. که نه تنها هیچ اقدامی برای محاکمه ی عاملان به عمل نیامده بلکه رفتارهای مشاهده می شود که احتمال ناامن کردن بیشتر فضاها دارند.که بدون شک در وضعیت ناهمگون وناهموار منطقه هرگونه تمایلی به ناامن کردن اوضاع جهت بهانه برای سرکوب وافزایش خشونت ،مهار اوضاع ازدست عقلای قوم گرفته ومهارکردن اوضاع را بسیار سخت خواهد کرد .
پیشنهاد می شود دست اندرکاران باعقلانیت وخردگرایی وتوبه از رفتارگذشته نسبت به بلوج های هموطن دراعمال تبعیض مثبت و جبران کمبودها واستفاده از شایستگان،هرگزدرفکر کوردستانی کردن مسائل بلوچستان نباشند.
@drjalalizadeh60
◀️ دفاع از حضرت انسان!

مهدی نصیری

مردم چشمم به خون آغشته شد
در کجا اين ظلم بر انسان کنند (حافظ)

مرحوم آیت الله منتظری که در مسیر تحول فکری و سیاسی قرار گرفت و بر مظالم و نابسامانیهای جمهوری اسلامی شجاعانه شورید و رخت خویش را از این ورطه بیرون کشید، در صفحه ۱۶۴ کتاب «انتقاد از خود» که یکی از آخرین نوشته‌های اوست، می گوید:
«یکی از مهم‌‏ترین اشتباهات ما این بود که حقوق انسان بما هو انسان را در فقه مورد عنایت قرار ندادیم و برخی از بحث‌‏ها را دربارۀ کرامت و حقوق ذاتی بشر سوغات غرب دانستیم، درحالی‌که بسیاری از این مسائل مأخوذ از شرع بلکه مورد تأکید آیات و روایات است».

بله، مغفول بودن اصل کرامت ذاتی بشر در اذهان غالب متدینان است که سبب می شود، وقتی من بر مزار مهسا از حضرت انسان سخن می گویم، عده ای بر آشفته می شوند که چرا از تعبیر حضرت برای انسان و مهسا استفاده کرده ام.

اگر برای اولین بار این گزاره را که "کشتن یک انسان بی گناه معادل کشتن تمام بشریت است"، در کتابی غیر از قران با توجه به عمق معنایی آن می دیدم، می گفتم این سخنی پرت و مبالغه آمیز است که از زبان یا قلم یک اومانیست گزافه گو صادر شده و می خواهد با بها دادن به همه انسانها صرف نظر از عقیده شان، بازار دین و ایمان را کساد کند، اما چند بار با خواندن قران و اطمینان از این که واقعا این آیه ۳۲ سوره مائده است، متقاعد شدم که این بلندترین و اومانیستی ترین سخن در باره ارزش ذاتی انسان را خود خداوند گفته و حالا بسیاری از مفروضات دین شناسی‌ِ فقهیِ فارغ از روح قرانی من را به چالش گرفته است.

با این حساب چرا نتوان به هر انسان آزاده و با اخلاق و خیر خواه دیگران (و لو جائز الخطا)، با عنوان احترام آمیز "حضرت" خطاب کرد؟ چرا نتوان به مهسایِ مسافر ِ غریبِ افتاده در چنگال گشت ارشادِ منحط و غیر انسانی و غیر شرعی که جانش را مظلومانه از دست می دهد و در یک اتفاق شگفت، منشأ یک جنبش عظیم در ایران می شود و هیمنه استبداد حاکم را فرو می ریزد. صفت حضرت داد؟

آنها که از کاربرد واژه حضرت برای آقایان روحانی مسند نشینی که جان و مال مردم ایران را گروگان حکمرانی غیر انسانی و غیر اسلامی خود گرفته اند، بر آشفته نمی شوند اما خطاب قرار دادن مهسا را با عنوان حضرت بر نمی تابند، حتما باید در فهم خود از اسلام و انسان و شرافت تجدید نظر کنند.

دیروز در برگشت از سقز به همراه همسفران عزیزم رحیم قمیشی، ناصر دانشفر و دکتر رجبیان به دیدار روحانی برجسته اهل سنت، کاک حسن امینی در سنندج رفتیم. او در آغاز سخنان خود از ضرورت محور قرار دادن انسان در حکمرانی و زندگی اجتماعی گفت. من در پاسخ گفتم اتفاقا من دیروز بر مزار مهسا از حضرت انسان با همین مبنا، سخن گفتم.

امروز منِ طلبه شیعه و همراهان فرهیخته، رزمنده و ایثارگرم در سفر به سقز در کنار کاک حسن امینی، روحانی شافعی کورد و جناب مولوی عبدالحمید عالم حنفی سیستان و بلوچستان در کنار همه ایرانیان داخل و خارج با هر مذهب و عقیده ای سخن از محوریت انسان می گوییم و دست رد به استبداد دینی و حکمرانی فرقه ای می زنیم.
این یعنی این که ایران آبستن تحولی عظیم و تاریخی است.‌

۱۴۰۲/۴/۲۶
@nasiri1342238
Titta på ”#زندگی_نامه| مولانا ابراهیم صفی زاده” på YouTube
https://youtu.be/8uAPLmT3NjI




دکتر ابراهیم صفی زاده رحمه‌الله در رمضان ۱۳۹۸ توسط مزدوران شیطان صفت رژیم خرافه گستر خمینیسم ترور و به شهادت رسیدند.

جبهه اهل سنت از انقلاب ملت ایران برای تحقق عدالت و برادری و نابودی استبداد، خرافه گستری و تمامیت خواهی حمایت کامل می‌نماید.

جامعه اهل سنت ایران در راستای تحقق حقوق انسانی خود همیشه در صف مبارزه بوده، هست و خواهد بود. امروز نیز برای بازپس گرفتن حقوق پایمال شده در بیش از چهار دهه با دیگر هموطنان به مبارزه عزت خواهانه خود تا پیروزی ادامه خواهد داد.


#انقلاب_بیداری
#عدالت_ترقی

@JabheSunnat
🕌مولانا عبدالحمید در مراسم نماز جمعه زاهدان:
🔷 ریشۀ تمام مشکلات کشور «سیاسی» است

شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید، امروز (30 تیرماه 1402) در مراسم نماز جمعه زاهدان، ریشۀ تمام مشکلات و بحران‌های موجود در کشور را «سیاسی» دانستند و حل این مشکلات از راه «سیاست» را نیز بهترین و تنها راه‌حل عنوان کردند.

🔹«حجاب»، «اقتصاد»، «فرار مغزها»و... با «سیاست» مرتبط هستند
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر امام‌جمعه زاهدان، مولانا عبدالحمید گفتند: اکثر اتفاقات و جریاناتی که این روزها در کشور ما وجود دارند «سیاسی» هستند. اگر وضعیت اقتصادی کشور بحرانی و مریض است و طبقات و اصناف مختلف ملت ایران از مشکلات اقتصادی رنج می‌برند موضوعی سیاسی است. اقتصاد به سیاست گره خورده است. البته بنده نمی‌گویم مسائل دیگری در این زمینه دخیل نیستند، چراکه ممکن است یک مشکل، ریشه‌های مختلفی داشته باشد اما مهمترین ریشۀ مشکلات اقتصادی در کشور ما سیاسی است.
ایشان تاکید کردند: به نظر بنده تا زمانی که مسائل سیاسی و سیاست‌های داخلی و خارجی حل نشوند اگر تمام اقتصاددانان دنیا را جمع کنند نمی‌توانند مشکلات اقتصادی کشور را سامان بدهند. در هر جای دنیا وقتی سیاست‌ها بر مسیر اعتدال و صحیح قرار بگیرند بر اقتصاد تاثیر می‌گذارند.
امام‌جمعه زاهدان افزودند: یکی دیگر از مشکلاتی که در کشور وجود دارد و بر همۀ ما سنگین است، فرار مغزها و نخبگان است. موضوع فرار مغزها و نخبگان هم به سیاست برمی‌گردد. بنده در گذشته هم گفته‌ام انسان‌های نخبه و توانمند و مغزهای متفکر در هر جامعه بزرگترین سرمایۀ آن جامعه محسوب می‌شوند که اگر از دست بروند و مهاجرت کنند ضربۀ بزرگی برای هر کشور و ملتی است.
مولانا عبدالحمید در ادامه خاطرنشان ساختند: اگر مسأله حجاب را هم منصفانه و بی‌طرفانه بررسی کنیم متوجه می‌شویم اکثر بانوان و زنانی که حجاب را از سر برمی‌دارند اعتقادی به برداشتن حجاب ندارند، زیرا حجاب پوششی اسلامی و لباس مردم مشرق‌زمین است و از گذشته هم وجود داشته است. لذا اگرچه شاید بعضی از زنان اعتقادی به حجاب نداشته باشند، اما بخش بزرگی از زنانی که در ایران چادر و حجاب از سر برمی‌دارند معتقد به حجاب هستند، اما ناراضی و عصبانی هستند و می‌خواهند نارضایتی خودشان را با برداشتن حجاب نشان بدهند. این نوعی نافرمانی مدنی و سیاسی است و اگر عصبانی نباشند حجاب بر سر می‌گذارند.
ایشان تصریح کردند: اشتباه است که اگر گمان کنیم موضوع برداشتن حجاب در کشور موضوعی اعتقادی و مذهبی است، بلکه این یک موضوع سیاسی است. اگر می‌خواهیم حجاب در کشور رعایت بشود راهش در کشاندن مردم به زندان و بازداشت و تنبیه و سرکوب نیست، شاید این روش جواب بدهد، اما موقتی خواهد بود و مدتی بعد دوباره بروز می‌کند، مگر اینکه مسائل به‌وصرت اساسی و ریشه‌ای حل شوند. اعتراضات بازنشستگان و معلمان و کارگران و سایر اقشار و طبقات در جامعه نیز در واقع «سیاسی» هستند.

🔹سیاست‌های چهل‌وچهار ساله جواب نداده‌اند و نیاز به تغییر دارند
امام‌جمعه زاهدان تاکید کردند: ریشۀ تمام مشکلات در کشور سیاسی هستند و مسائل و مشکلات سیاسی را باید با سیاست حل کرد. بهترین راه‌حل مسائل سیاسی خودِ سیاست است. در تمام دنیا همین روش است که مسائل سیاسی را با سیاست حل می‌کنند. باید مشکلات سیاسی را با سیاست و گفتمان و مذاکره و تغییرات سیاسی حل کرد. باید تغییرات سیاسی بیاوریم.
ایشان افزودند: اگر مسائل سیاسی را با سیاست حل کنیم ضایعات و نقصان‌ها کمتر می‌شوند. سیاست‌های داخلی و خارجی که سیاست‌های چهل‌وچهار ساله هستند و جواب نداده‌اند، نیاز به تغییر دارند. این روزها تلاش‌هایی برای ترمیم سیاست‌های خارجی صورت می‌گیرد، اما سیاست‌های داخلی مهمتر از سیاست‌های خارجی هستند، زیرا مستقیما با ملت سروکار دارند و تغییر آنها خواستۀ مردم است. تغییر در سیاست‌ها به نحوی که رضایت ملت حاصل شود و مشکلات مردم حل شوند بهترین سیاست و راه‌حل برای حل‌وفصل مشکلات کشور است.👇🏼
🔹«اجرای عدالت» مهمترین هدف بعثت پیامبران بوده است
مولانا عبدالحمید در بخش نخست سخنان‌شان در مراسم نماز جمعه زاهدان «اجرای عدالت» را ازجمله اهداف بعثت پیامبران برشمردند و گفتند: الله تعالی برای عدالت و انصاف ارزش زیادی قایل است. یکی از مهمترین اهداف بعثت پیامبران و ارسال رسل نیز «اجرای عدالت و مساوات» بوده است. قرآن عظیم‌الشأن نیز به این موضوع تصریح کرده و می‌فرماید: «و أنزلنا معهم الکتاب و المیزان لیقوم الناس بالقسط».
ایشان ادامه دادند: اگر بیشتر فکر کنیم متوجه می‌شویم که تمام دین اعم از توحید و اخلاق و عملکردهای صحیح و درست در راستای عدالت و انصاف هستند. «عدل» به معنای روگردانی از ظلم است. اعتقاد و اخلاق و عملکرد باید عادلانه باشد و تمام زندگی انسان باید بر مسیر عدالت و انصاف که مسیر فطرت و سیرۀ انبیاست قرار بگیرد.
مدیر دارالعلوم زاهدان خاطرنشان کردند: رسول اکرم صلی‌الله‌علیه‌وسلم وقتی حاکم بودند چنان ساده زندگی کردند که اگر فردی وارد مسجد یا مجلس صحابه می‌شد تشخیص نمی‌داد که کدام‌یک از آنها پیامبر خداست. آن‍حضرت صلی‌الله‌علیه‌وسلم بی‌تکلف زندگی کرد و لباس ایشان با لباس دیگران و منزل ایشان با منزل دیگران تفاوتی نداشت. ایشان متواضعانه می‌نشست و به بندگی پروردگار افتخار می‌کرد. حضرت رسول صلی‌الله‌علیه‌وسلم به حرف همه گوش می‌کرد و تمام کارها را با مشورت انجام می‌داد؛ تا جایی که منافقین ایشان را «أذن» به‌معنای گوش، نامیدند. بین حضرت رسول صلی‌الله‌علیه‌وسلم و مردم هیچ حجاب و حایلی وجود نداشت و عموم مردم و افراد مظلوم به راحتی به ایشان دسترسی داشتند.

🔹حکومت اسلامی زمانی خوب است که «مردمی» باشد و در آن «عدالت» اجرا شود
مولانا عبدالحمید افزودند: پیامبر اکرم صلی‌الله‌علیه‌وسلم برای خودشان هیچ امتیازی قایل نبود. ایشان نسبت به حفظ بیت‌المال بسیار حساس بود. بعد از رحلت آن‍حضرت صلی‌الله‌علیه‌وسلم، شیوۀ خلفای راشدین نیز دقیقاً همین بود. خلفای راشدین در زمانی که حاکم بودند مانند سایر مردم زندگی می‌کردند. روزی سیدنا عمر رضی‌الله‌عنه روی منبر رفتند، شخصی پینه‌های لباس ایشان را حساب کرد؛ سیزده پینه به لباس ایشان وصل بود. آنها از استفاده از بیت‌المال دوری می‌کردند و به نزدیکان‌شان هم اجازۀ استفاده نمی‌دادند. از بیت‌المال فقط به اندازه‌ای که بتوانند نانی بخورند حقوق دریافت می‌کردند، نه اینکه از بیت‌المال برای خودشان سرمایه جمع‌آوری کنند یا زمین به نام خودشان ثبت کنند.
ایشان خاطرنشان ساختند: خلفای راشدین که بر منهاج و سیرۀ حضرت رسول صلی‌الله‌علیه‌وسلم حکومت کردند، به انسانیت و اجرای عدالت و انصاف و نجات دنیا و آخرت مردم می‌اندیشدیند. حکومت اسلامی و هر نظامی در هر جای دنیا که به نام اسلام روی کار می‌آید زمانی خوب است که در آن عدالت و انصاف و برابری باشد و مردمی عمل کند. اگر نام حکومت را «اسلامی» یا «دموکراسی» و یا هر نام دیگری بگذاریم اما محتوا نداشته باشد نمی‌تواند مفید باشد و دوام نمی‌آورد.

🔹امام حسین برای اجرای عدالت و انصاف قیام کرد
مولانا عبدالحمید در ادامه به «تغییر شیوۀ حکومتداری پس از دوران خلفای راشدین» اشاره کردند و گفتند: بعد از دوران خلافت راشده که منجر به قیام حضرت حسین رضی‌الله‌عنه نیز شد، شیوۀ حکومتداری تغییر پیدا کرد و آن ساده‌زیستی‌ که خلیفه داشت از بین رفت و حاکمان مسلمان در عراق و شام مقداری از شیوۀ حکومت پادشاهی در ایران و روم آن زمان متاثر شدند.
ایشان ادامه دادند: در دوران حکومت یزید تغییر از منهج حضرت رسول و خلفای راشدین بسیار زیاد شد. بسیاری از حاکمان بنی‌امیه و بنی‌عباس و حاکمان بعد از آنها بیت‌المال را تصرف کردند و بسیاری از آنها بیت‌المال را مال شخصی خودشان دانستند و هر تصرفی می‌خواستند در آن می‌کردند. عدالت و انصاف و شورا و استقلال قاضی و دستگاه قضایی از بین رفت و حاکم بر دستگاه قضایی تسلط پیدا کرد و قاضی نمی‌توانست بین شاکی و حاکم عدالت را اجرا کند. این وضعیت سبب شد تا اهل‌بیت که در دوران خلفای راشدین با آنها همکاری کرده بودند و حتی حضرت حسن رضی‌الله‌عنه با حضرت معاویه صلح کرد و اهل‎بیت در دوران حکومت معاویه قیام نکردند، امام حسین قیام کرد. امام حسین وقتی دید که جهان اسلام در خطر است در مقابل حکومتی که خودش را حکومت دینی هم می‌دانست اما حاکم و خلیفه انسان ناتوان و خودکامه‌ای بود قیام کرد. همۀ مسلمانان بر این موضوع اتفاق‌نظر دارند که قیام امام حسین برای اجرای عدالت و انصاف و نجات انسانیت بود و ایشان در موضع خودش برحق است.👇🏼
🔹مهم آن است که از سیرۀ سیدنا حسین و اهل‌بیت اتباع کنیم
شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید در ادامه گفتند: این ایام مصادف است با ایام محرم و عاشورا که حادثۀ شهادت حضرت حسین رضی‌الله‌عنه را برای ما تداعی می‌کنند. حادثۀ کربلا حادثه بسیار تلخ و ناگواری بود که افراد نااهل و مسلمان‌نما به‌خاطر منافع دنیا و خشنودی حاکم دست به چنان جنایتی زدند که مسلمانان و انسان‌های آزاده هرگز آنها را نمی‌بخشند.
ایشان افزودند: در ایام محرم ظلم بزرگی بر سیدنا حسین رضی‌الله‌عنه صورت گرفت، اما معتقدیم باید هنگام مصایب صبر کنیم؛ قرآن و سنت همین توصیه را به ما کرده است. همان‌طور که در زمان وفات پدر و مادر و سایر عزیزان توصیه به صبر شده است. نکتۀ مهم آن است که ما به سیرۀ اهل‌بیت و صحابه و سیرۀ سیدنا حسین رضی‌الله‌عنه عمل کنیم. سیرۀ این بزرگان بر مسیر تقوا و پرهیزگاری بوده است و ما باید در تقوا و پرهیزگاری از آنها اتباع کنیم. اگر کسی می‌خواهد به خدا برسد از مسیر عمل به قرآن و سنت و عمل به سیرۀ بزرگان امکان‌پذیر است.
امام‌جمعه زاهدان در ادامه بر لزوم «حفظ امنیت مراسم مذهبی برادران شیعه» تاکید کردند و گفتند: برادران شیعۀ ما در این ایام مراسم مذهبی و عزاداری دارند و آرزوی ما آن است که امنیت حفظ بشود. امنیت حیاتی و مهم است. توصیۀ بنده به مردم و حکومت‌ها آن است که در مسائل مذهبی هیچ‌کسی دخالت نکنند و اجازه بدهند هر کسی مطابق مذهب خودش آزادانه عمل کند.

🔹توهین به قرآن مجید زیرپاگذاشتن حقوق بشر است
🔹اهانت به تمام کتاب‌های آسمانی را به شدت محکوم می‌کنیم
مولانا عبدالحمید در بخش پایانی سخنان‌شان به اهانت مجدد به قرآن مجید در سوئد اشاره کردند و گفتند: متاسفانه اخیرا پدیدۀ بسیار شوم و زشتی راه افتاده است. ما نمی‌دانیم که ارادۀ الله تعالی برای اهل زمین چیست، اما هر زمانی که قرار است مصیبت و بلایی متوجه جایی بشود اقدام به اهانت به مقدسات می‌کنند.
ایشان خاطرنشان کردند: پدیدۀ شوم قرآن‌سوزی که برای بار دوم در کشور سوئد تکرار شده است بسیار دردآور و مصیبتی بزرگ است. این افراد حقوق بشر را پایمال کرده‌اند. هیچ‌ حقی بالاتر از احترام به مقدسات نیست. وقتی حرمت مقدسات یک ملت زیر پا گذاشته شود دیگر چه حقی برای او رعایت شده است؟!
امام‌جمعه زاهدان افزودند: کشور سوئد در گذشته کشور خوبی بود و آزادی در آن وجود داشت. بسیاری از مسلمانان به این کشور مهاجرت کرده‌اند و در این کشور مسجد دارند و زندگی می‌کنند، اما در اهانت اخیری که به قرآن شد و حکومت سوئد به این اقدام مجوز داد، این نادانی و حماقت بزرگی است که افراط‌گرایی را در دنیا به‌وجود می‌آورد و افراط‌گرایی در بین پیروان ادیان و مذاهب ایجاد می‌کند. آتش‌زدن قرآن و تورات و انجیل که کتاب‌های الهی و آسمانی هستند بدترین شیوه است.
ایشان تصریح کردند: ما اهانت به قرآن عظیم‌الشأن و اهانت به تورات و انجیل و توهین به مقدسات تمام ادیان و مذاهب را با شدت تمام محکوم می‌کنیم و از حاکمان سوئد می‌خواهیم در این رویۀ خودشان تجدیدنظر کنند. این دفاع از آزادی نیست، بلکه آتش‌زدن آزادی است. شما وقتی حرمت‌ها را نادیده می‌گیرید و حرمت‌شکنی کتاب مقدس پروردگار و دیگر کتاب‌های آسمانی را آزاد می‌کنید درواقع می‌خواهید آسایش و امنیت دنیا را بهم بزنید و این اقدام، محکوم و شکست‌خورده است.
مولانا عبدالحمید گفتند: ما از سران کشورهای اسلامی می‌خواهیم که در این‌خصوص بی‌تفاوت نباشند و موضع‌گیری کنند و این موضوع را با تدبیر پیگیری کنند تا اینکه اهانت به قرآن و حضرت رسول صلی‌الله‌علیه‌وسلم و توهین به تمام مقدسات در دنیا ممنوع بشود.

🌿🌿🌿🌿🌿
⬇️به کانال رسمی پایگاه اطلاع‌رسانی مولانا عبدالحمید بپیوندید:
https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAADufFAhw4iVAJG7iTA
ماموستا صابر خدامرادی امام جمعه مسجد جامع نور قوخ و از مدرسین علوم حوزه، شاعر و نویسنده شهرستان سقز بار دیگر به دادگاه ویژه روحانیت در همدان احضار شد.

لازم به ذکر است که ایشان در تاریخ ۱۰ اردیبهشت ماه امسال به اتهام‌های تبلیغ علیه نظام و حمایت از اغتشاشات و اهانت به مسئولین و تشویش اذهان عمومی به ۷ ماه و نیم زندان و ۷۴ ضربه شلاق و خلع لباس از سوی دادگاه مذکور محکوم شده بودند.

@sunninews_net
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 #زیر_ذره_بین
کربلای ایران، در ایران چه می‌گذرد؟

▪️فردین باسامی - سخنگوی جبهه‌ی اهل سنت ایران از سوئد

برای مشاهده آخرین کلیپ های گزیده و بریده شده از برنامه های زنده شبکه جهانی کلمه به کانال آرشیو این شبکه مراجعه نمایید.
@KalemehTVLive
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 #زیر_ذره_بین
ساده زیستی خامنه ای یا عوام فریبی تبلیغاتی!؟

▪️فردین باسامی - سخنگوی جبهه‌ی اهل سنت ایران از سوئد

برای مشاهده آخرین کلیپ های گزیده و بریده شده از برنامه های زنده شبکه جهانی کلمه به کانال آرشیو این شبکه مراجعه نمایید.
@KalemehTVLive
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 #زیر_ذره_بین
فردین باسامی - سخنگوی جبهه‌ی اهل سنت ایران از سوئد: پیام حسین رضی الله عنه این است که صدای خود را باید در برابر ستمکار بلند کنیم

برای مشاهده آخرین کلیپ های گزیده و بریده شده از برنامه های زنده شبکه جهانی کلمه به کانال آرشیو این شبکه مراجعه نمایید.
@KalemehTVLive
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 #زیر_ذره_بین
یادواره علی کریمی از خدانور لجه‌ای؛ نقش چهره های محبوب و مردمی در به نتیجه رسیدن انقلاب مردم ایران را چگونه می‌بینید؟

▪️فردین باسامی - سخنگوی جبهه‌ی اهل سنت ایران از سوئد

برای مشاهده آخرین کلیپ های گزیده و بریده شده از برنامه های زنده شبکه جهانی کلمه به کانال آرشیو این شبکه مراجعه نمایید.
@KalemehTVLive
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 #زیر_ذره_بین
تضاد و پارادوکس رفتار علی خامنه‌ای از واکنش به قرآن سوزی تا کشتن خدانور تشنه‌لب!

▪️فردین باسامی - سخنگوی جبهه‌ی اهل سنت ایران از سوئد

برای مشاهده آخرین کلیپ های گزیده و بریده شده از برنامه های زنده شبکه جهانی کلمه به کانال آرشیو این شبکه مراجعه نمایید.
@KalemehTVLive
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 #زیر_ذره_بین
هدف رژیم از بازگرداندن دوباره گشت ارشاد به خیابان‌ها چیست؟

▪️فردین باسامی - سخنگوی جبهه‌ی اهل سنت ایران از سوئد

برای مشاهده آخرین کلیپ های گزیده و بریده شده از برنامه های زنده شبکه جهانی کلمه به کانال آرشیو این شبکه مراجعه نمایید.
@KalemehTVLive
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 #زیر_ذره_بین
مولانا عبدالحمید: ریشه تمام مشکلات کشور سیاسی است

▪️فردین باسامی - سخنگوی جبهه‌ی اهل سنت ایران از سوئد

برای مشاهده آخرین کلیپ های گزیده و بریده شده از برنامه های زنده شبکه جهانی کلمه به کانال آرشیو این شبکه مراجعه نمایید.
@KalemehTVLive
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
مولانا عبدالحمید در مراسم نماز جمعه زاهدان:

حکومت اسلامی زمانی خوب است که «مردمی» باشد و در آن «عدالت» اجرا شود

۳۰ تیر ۱۴۰۲

@sunninews_net
شورای نگهبان با گزینش مستقیم و غیر مستقیم مدیران ناتوان، کشور را با چالش‌های جدی مواجه کرده است.
انتخاب مجدد آیت‌الله جنتی به دبیری شورای نگهبان نشان می‌دهد هیچ اراده‌ای در حاکمیت برای تغییر سیاست‌های اشتباه گذشته وجود ندارد.

@sunninews_net
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 مهدی نصیری: این تجربه شکست خورده چهل و پنج ساله درس‌های خوبی برای آینده ما داشته و شاید ما گریزی نداشتیم تا از این گردنه عبور کنیم.

🔸 باید در امر دین شناسی محور کارمان را انسان قرار بدهیم.

📌بنده به عنوان یک طلبه شیعی و
کاک حسن امینی به عنوان یک ماموستای شافعی مذهب و
مولوی عبدالحمید بعنوان یک روحانی حنفی مذهب،
همه داریم از انسان و محوریت انسان سخن می گوییم.

📌 این اتفاق مهمی است. این محوریت انسان تا دو - سه دهه اخیر نه در فقه شیعه خیلی مطرح بوده، نه در فقه شافعی و نه در فقه حنفی. یعنی در اسلام سنتی شیعی و سنی این نوع محوریت نبوده.

💢 فایل کامل و بدون سانسور مهدی نصیری از کیهان تا نجات ایران در برنامه یک چهره، یک شب در کافه نون کلاب هاوس

⭕️ هم اکنون در👇
https://youtu.be/ottB_03zzPc

#عبدی_مدیا
🆔 @abdimedia
2024/09/21 14:33:05
Back to Top
HTML Embed Code: