Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
پاسخ مولانا عبدالحمید به پاسداران وسایبری های نظام که در طول هفته وی را تهدید می‌کنند که از مواضع خودش کوتاه بیاید.
خط قرمز را شما رد کردید بیش از ۱۲۰ نفر را مظلومانه کشتید.

برای من خط قرمز تعیین نکنید.

@JabheSunnat
جبهه اهل سنت ایران
Photo
ماشین اعدام را متوقف، جان و حیات انسان را محترم بشمارید و به حقوقش تن دهید

طی ۱۲۶ روز نخست سال ۲۰۲۳، دست‌کم حکم اعدام ۱۹۹ زندانی در ایران اجرا شده است. از میان اعدام شدگان ۵۱ زندانی کُرد و ۴۲ زندانی بلوچ بوده‌ که معادل ٥٥٪ کل زندانیانی است که تا حالا هویت‌شان محرز شده است. هویت ۳۱ اعدامی تا کنون احراز نشده است.

تهران در سایه عقیده فاشیستی و تمامیت خواهی خود،  همیشه بعنوان تهدید به ملل کورد و بلوچ نگاه کرده است و به همین خاطر استراتژی تغییرناپذیر حذف و ذوب تدریجی این ملل را در بعد عقیدتی (اهل سنت) و ملی وضع و پیروی کرده است. بلوچ، کورد و دیگر قربانیان فاشیسم مرکز و آزادیخواهانی که کرامت انسان را مدنظر دارند باید با هم برای بنیاد نهادن سیستمی که حق همه را رعایت کند مبارزه کنند و فاشیسم را در هر لباسی که باشد درهم کوبند چراکه در سایه فاشیسم برنده‌ای وجود ندارد و انسان و انسانیت قربانی می‌شود.
سکوت جامعه جهانی در قبال اعدامها سوال برانگیز و شرم‌آور است و یک نوع چراغ سبز برای رژیم فعلی تهران در راستای سیاست سرکوب و گرفتن جان انسان‌های است که تنها گناهشان جدایی ملی، عقیدتی و سیاسی با مرکز می‌باشد. برای حفظ جان انسان‌ها و مبارزه با فاشیسم شایسته است که جامعه انسانی این سکوت خود را بشکند.

✍🏻فردین باسامی سخنگوی جبهه اهل‌سنت ایران

@sunninews_net
بیانیه ماموستایان آیینی، انجمنها و نهادهای مدنی و صنفی و دیگر اقشار اجتماعی و آحاد مردم شهرستان سقز در اعتراض به حکم ظالمانە و غیر قانونی برای حاج ماموستا صابر خدامرادی

هموطنان شریف کردستان و مردم حق طلب سقز و حومه:
همانطور کە می بینیم، علی رغم همه هشدارها و فریادهای حق خواهانه و عدالت جویانه مردم ایران، حاکمان کشور همچنان تصور می‌کنند، کە با تداوم سرکوب معترضان و ایجاد رعب، می‌توانند اوضاع را کنترل نمایند. این سیاست نامدبرانە و ناموجە، نمی‌تواند این نکته بدیهی را دریابد، که کنترل جامعه و نظم آهنین مورد نظر، تا ابد، ماندگار نخواهد بود.
متاسفانه دستگاه قضایی غیر مستقل و وابسته به حاکمیت نیز، با توسل به این نگاه و با ایجاد هراس در جامعه، به حبس، محاکمه و صدور احکام ناروا برای معترضان و حقجویان ادامه داده و اخیراً #ماموستاصابرخدامرادی امام جمعه مسجد جامع نور شهرستان سقز را بە هفت ماە و نیم حبس و هفتاد و چهار ضربە شلاق تعلیقی برای مدت سه سال، و #ماموستاآرمان_صادقی امام و مدرس مسجد روستای هوسینی دهگلان را به حبس و ضربات شلاق و خلع لباس به صورت لازم الاجرا محکوم‌ نموده است. لازم به ذکر است که در این احکام نامکتوب، اتهامات این دو عالم دینی اهل سنت کردستان، تبلیغ علیه نظام و تشویش اذهان عمومی اعلام شده و معلوم نیست که دادگاه ویژه روحانیت، بر اساس چه مستندات حقوقی و بنا بر چه مصالحی، چنین احکام ناروا و توهین آمیزی را صادر نموده است.
هویدا است که زندانی کردن صدها نویسنده، روزنامه نگار، فعالان صنفی و مدنی و شخصیتهای معترض و... حکایت از این دارد کە دولتمردان، بقای خویش را در ادامه ستم و فنای ملت، جُسته‌اند و هیچ قانونی، حتی قوانین مدون خود را بر نمی‌تابند و این درحالیست که ماموستا صابر خدامرادی و ماموستا آرمان صادقی بنا به شهادت آحاد مردم کردستان، جز عمل به دستورات دینی درخصوص عدالت خواهی، ستم ستیزی و دلسوزی برای همه، کار دیگری نکردەاند که از دید تکیه زدگان بر مسند قضا در دادگاه ویژه روحانیت، سزاوار حبس و شلاق، تشخیص داده شدەاند؟! لازم بە یادآوری است که اتهامات واردە به این دو شخصیت دینی اهل سنت و دیگر فعالان مذهبی، صنفی و مدنی، هرگز مورد قبول جامعه حقوقی مستقل کشور نبوده و تحت فشار نیروهای خارج از قوه قضاییه، چنین احکام ناروایی صادر شدە است.
این برداشتهای نادرست از دیانت و اعمال خشونت در حکمرانی، نسبتی با آزادیهای مدنی مصرح در فصل سوم قانون اساسی نداشته که یک شخصیت دینی را به خاطر عمل به وظیفه دینیش، یعنی "امر به معروف و نهی از منکر" این چنین جفاکارانه، مورد اهانت و ستم قرار دهند و چگونه می توان این اصل دینی را -که ظاهرا مورد تاکید مسئولان هم می باشد- در میان افراد جامعه رایج و نهادینه شود؟
ملت فهیم ایران و همشهریان کُردستانی

ما ضمن محکوم کردن احکام صادره برای این دو عالم دینی و دیگر معترضان، آن را ظالمانه و غیر قانونی اعلام داشته و معتقدیم که حاکمیت به رشیدترین، آگاه‌ترین و قانون‌مندترین افراد جامعه، اتهامات بی اساس روا داشته و حکم صادر کرده و بر همین اساس:
١- به مسئولین دستگاه قضا هشدار میدهیم که صدور چنین احکامی، نتیجەای جز ایجاد نفرت بیشتر در جامعه نسبت به نهاد قضا و شکاف میان حاکمیت و مردم نخواهد داشت، پس بهتر است هر چه سریع‌تر، این احکام ناروا را لغو و نسبت به آزادی بی قید و شرط سایر معترضان دربند، اقدام کرده و به این قانون شکنی‌ها و بیدادگریها پایان بدهد.
۲- اعلام میداریم که صدور حکم حبس و بویژه شلاق! برای ماموستا خدامرادی و ماموستا صادقی، نقض بی پرده کرامت انسانی و اهانت آشکار به تمامی اهل سنت ایران است.
۳- اتهام «تشویش اذهان عمومی» و «تبلیغ علیه نظام» واردە به ماموستا صابر خدامرادی و ماموستا آرمان صادقی، بخشی از اتهامات ناروا و تکراری است که سال‌هاست فعالان اجتماعی، صنفی و مدنی ایران، با آن آشنایند و رنج آنرا متحمل میشوند، لذا از دادگاە تجدید نظر انتظار داریم تا با واقعنگری بە وظیفە اخلاقی، دینی و حقوقی خود عمل کردە و رای صادرە را باطل اعلام نماید.

بیانیه انجمنها و نهادهای مدنی و صنفی و ماموستایان آیینی و دیگر اقشار اجتماعی و آحاد مردم شهرستان سقز
1402/2/17


🔴⁉️جهت حفظ امنیت امضاء کنندەگان، عمدا از ذکر اسامی آن ها خودداری شدە است.

@JabheSunnat
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔶 انتقاد از صدور حکم غیر شرعی و غیر قانونیِ هفت ماه و نیم زندان ،۷۴ ضربه شلاق و خلع لباس روحانیت نسبت به حاج ماموستا صابر خدامرادی و ماموستا محمد آرمان صادقی و درخواست لغو این احکام.


🎙حاج ماموستا لقمان امینی(حفظه الله)

🗓 جمعه  ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲

مسجد جامع چهاریارنبیﷺ سنندج
🆔 @mamostaloghman
🔴 ماموستا صاحب احمدی طلبه حجره امام نـووی(رضی الله عنه) ننله‌ی سنندج که در تاریخ ۱۴۰۱/۱۱/۲۷با قرار وثیقه آزاد شده‌اند، مجددا برای روز شنبه به دادگاه ویژه‌ی روحانیت همدان فراخوانده شده است.

@JabheSunnat
🔴ادامەی احضار ماموستایان دلسوز و‌ مردمی، به دادگاه ویژه روحانیت همدان!

🔺برای فردا چهارشنبه مورخ ۱۴۰۲/۲/۲۰ ماموستا سید جلال اکبری امام جمعه و جماعت روستای دگاگا شهرستان سروآباد، به دادگاه ویژه روحانیت همدان احضار شده است!


کمپین حمایت از ماموستایان👇
🔀
@mkhezernezhad
❇️ علمای شهر بزمان سیستان‌وبلوچستان، امروز دوشنبه (18 اردیبهشت 1402) با حضور در دفتر شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید، ضمن اعلام حمایت از «مواضع حق‌طلبانه» ایشان، مطالبات مولانا عبدالحمید را «خواسته‌های ملت ایران» دانستند و بر لزوم «شنیدن» این مطالبات تاکید کردند.

🆔 www.tg-me.com/molanaabdolhamid
#توئیت

🔺 اعدام‌های بی‌رویۀ اخیر بسیار تکان‌دهنده است. بسیاری از تنگناها و مشکلات کنونی کشور پیامد خون‌های به ناحق ریخته‌شده و آه مظلومان است و تبعات اخروی آن به مراتب سنگین‌تر و غیرقابل تحمل‌تر خواهد بود.

🆔 www.tg-me.com/molanaabdolhamid
🌐 حمایت جمعی از علمای جنوب سیستان‌وبلوچستان از مواضع مولانا عبدالحمید و تاکید بر «اجرای عدالت» و «آزادی زندانیان سیاسی»

سنی‌آنلاین| جمعی از علمای کنارک، کهیر، سرگان، تنگ، چاهان، بنت و زرآباد چهارشنبه (20 اردیبهشت ۱۴۰۲) در دیدار با شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید، حمایت خودشان را از ایشان اعلام کرده و بر لزوم «اجرای عدالت»، «آزادی زندانیان سیاسی» و «توقف بازداشت علما» تاکید کردند.

علمای جنوب استان سیستان‌وبلوچستان در این دیدار با قرائت بیانیه‌ای ضمن اعلام حمایت خویش از مواضع شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید، سخنان و مطالبات ایشان را «خیرخواهانه»، «به نفع ملت و دولت» و «تنها راه برون‌رفت کشور از مشکلات» دانستند.

در این بیانیه همچنین به «اجرای عدالت در حق آمران و عاملان جنایت جمعه‌های خونین زاهدان و خاش»، «پایان‌دادن فشارها بر مولانا عبدالحمید»، «پایان‌دادن به دستگیری علما و مردم معترض»، «آزادی زندانیان سیاسی» و «برداشتن فضای امنیتی از استان سیستان‌وبلوچستان» تأکید شده است.

🆔 www.tg-me.com/sunnionline
➡️ www.sunnionline.us
⭕️مصاحبه یک‌ مجلەی بین المللی در آلمان با جناب کاک حسن امینی!

♻️موضوع: نقش علمای دینی کورد در جریانات چند ماه اخیر ایران!
از این جهت که در تمام مجلات غربی، هیچ کسی در مورد نقش علمای دینی اهل سنت حرفی نزد و این موضوع پوشش پیدا نکرد؛ لذا در یک مجلەی بین المللی به اسم zenith، که به هیچ ارگانی وابسته نیست در آلمان تصمیم به این مصاحبه گرفته است.

@JabheSunnat
سوال ۱

در این چند ماه گذشته شاهد جنبش یا به نوعی انقلابی بودیم که ظاهراً از کردستان شروع شد. به نظر شما آیا این جنبش اصلا متعلق به مکان ، طبقه و یا قوم خاصی است و یا شما آن را فراقومی و فرا مذهبی می‌بینید؟

جواب:

اگر به انقلاب مردم ایران در سال ۵۷ و میزان مشارکت اقشار گوناگون جامعه در آن نگاه کنید، متوجه حضور همه‌ی اقشار ملت با هر زبان و مذهب و دینی خواهید شد. علت این حضور حداکثری، امیدِ رهایی از ظلم، تبعیض، استبداد و رسیدن به دمکراسی و عدالت و آزادی بود.
رهایی ازظلم، بهره‌مندی از عدالت، داشتن جامعه‌ای آزاد، رفاه اقتصادی، توسعه‌ی پایدار از جهات مختلفِ صنعتی و اجتماعی و سیاسی، بکارگیری نیروهای کارآمد و نخبه،از خصوصیات یک جامعه‌‌ی نرمال و طبیعی است و مردم انتظار داشتند حکومت بعد از انقلاب، به شعارها و ادعاهایش عمل کرده و کشور را در مسیر رشد و توسعه و چنین جامعەای قرار دهد.
اما متاسفانه نه تنها چنین نشد، بلکه تبعیض و نابرابری از همه‌ی جهات بیشتر شد. برای مثال از بعد مذهبی، اهل سنت بیش از پیش در حاشیه قرار گرفتند و به عنوان شهروند درجه‌ی سه و چهار به شمار آمدند؛ تا جاییکه نە در حد وزیر و معاونت آن ،حتی یک استاندار سنی‌مذهب در هیچ جای ایران به این سمت منصوب نشد.
از جهت قومی هم ، به رغم اصول قانون اساسی، وجود تبعیض به نسبت اقوامی مثل کورد ،بلوچ ، ترک و عرب، در مقایسه با فارسی زبانان، بسیار شدید است. بگونه ای که این اقوام حق استفاده از زبان مادری را در مدارس و دانشگاه ندارند.
از جهت اقتصادی هم فضای کسب و کار بسته شده و آثار تورم در همه‌ی شئون زندگی تمام ایرانیان هویدا است. از جهت سیاسی فضا بسته است و با هر اعتراضی به شدت برخورد شده و می‌شود.

با توجه به این مقدمه، چون آثار این همه محدویت، در زندگی تمام ایرانیان به روشنی مشاهده شده و غیر قابل انکار است، لذا این خیزش اعتراضی، متعلق به همه‌ی ملت ایران با هر زبان و دین و مذهبی است و اصلا محدود به  مکان و قوم و طبقه‌ی خاصی نیست. متعلق به همه‌ی ایران و همه‌ی ایرانیان است. جنبش، فراقومی و فرامذهبی است و همه در آن به نحوی از انحاء حضور دارند.

سؤال ۲

این جریان در ایران خیلی کم نشانه های دینی داشت و خیلی آن را حرکتی بی سابقه ی سکولار دانستند. نظر شما در این باره به عنوان یک روحانی دینی اهل سنت چیست؟


جواب:

جواب سؤالتان به نسبت مناطق مختلف ایران، متفاوت است.
حقیقت امر آن است که علمای اهل سنت، به شمول ماموستایان کوردِ اهل سنت در استانهای کورد نشینِ کرمانشاه، کوردستان و آذربایجان غربی و مولویهای بلوچ در سیستان و بلوچستان و همچنین استان گلستان، با اعتراضات مردم همدلی و همراهی کرده و در واقع مساجد محل و پایگاه اصلی زنده‌ نگه‌داشته‌ شدن انقلاب بوده و هنوز هم هست. علمای دین با امضای بیانیه‌های انتقادی و خواندن دسته‌جمعی آن، و همچنین با ایراد خطبه‌های انتقادی در نمازهای جمعه، اعلام پشتیبانی از خیزش مردم، حضور در صحنه‌های متعدد، مثل عیادت از زخمی‌ها، شرکت در تشییع جنازه‌ی شهدا و...، در واقع رهبری اکثریت معترضان را برعهده داشتند. نمونه‌ی بارز این حضورِ مستمر، سخنان هفتگی مولانا عبدالحمید از رهبران مهم و برجسته‌ی اهل سنت ایران است.
طبعا در این مسیر، رهبران دینی متحمل مشقات زیادی شدند و جمع کثیری از آنان، چه در کوردستانات و چه در بلوچستان، دستگیر و زندانی شدند و بعضا با احکام زندان بسیار سنگین مواجه شده‌اند. برای مثال می‌توان به ماموستا سید سیف‌الله حسینی اهل جوانرود اشاره کرد که به ۱۷ سال زندان ، دو سال تبعید و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شده است!! یا ماموستا محمد خضرنژاد بوکانی که چهار ماه بدون ملاقات در انفرادی بسر برد و یا می‌توان به مولوی عبدالمجید مرادزهی در زاهدان اشاره کرد.

جواب این سؤال شما برای مناطق اهل سنت منفی است.زیرا اکثریتِ زیادی از مردم دین دار و پشتیبان علما و رهبران دینیِ مردمیِ هستند. البته ذکر این نکته ضروری است که از نظر اهل سنت، انتخاب نوع سیستم حکومتی، بر اساس دستور قرآنیِ «أمرهم شورا بینهم» برعهدە و از حقوقِ مردم است، و در این زمینە رأی و نظر اکثریت مردم، معیار و ملاک عمل خواهد بود.

اما در مورد مناطق اهل تشیع جواب سؤالتان مثبت است. در ۴۴ سال گذشته، حکومت بصورت کامل و صد درصدی در اختیار روحانیون تشیع بوده و از نگاه مردم، آنان با تمامیت خواهی و نگاه خشکِ مذهبی و تقسیم مردم به خودی و غیر خودی، بانی و عامل تمام مشکلات اجتماعی و سیاسی و اقتصادی هستند. سرکوب و کشتار و یا بازداشت و زندانی شدن معترضان هم، به دستور همین روحانیون شیعه بودە است. جدای از آن، عموم مراجع تقلید و علمای اهل تشیع، نه تنها مردم را همراهی نکردند؛ بلکه یا سکوت و یا در پشتیبانی آشکار از حکومت، در برابر ملت و مطالبات آنان قرار گرفتند.

@JabheSunnat
پس طبیعی است اگر اکثریتِ قریب به اتفاق اهل تشیع به این نتیجه رسیده باشند کە حکومت غیر مذهبی را بخواهند.
در نهایت همانطور که عرض کردم، سیستم حکومتی از نگاەِ اهل سنت باید منتخب اکثریت مردم باشد.

سؤال ۳

بر اساس سوال قبل، شما آینده‌ی دین و مذهب را در ایران چگونه می بینید؟

جواب:

اول عرض کنم که دین و مذهب، با هم تفاوت بنیادین دارند. دین یعنی متن و نصوص قرآن و احادیث حضرت محمد مصطفی - صلی الله علیه و آله و سلم -
اما مذهب یعنی فهم و برداشت علمای دین از قرآن و حدیث آن هم برای زمان و مکان خود.
دین کامل است و می توان و باید برای همه‌ی زمانها و مکانها قوانین و مقررات مناسب را از آن استخراج نمود .
آنچه مردم از آن دلخور و ناراحت هستند، در واقع مذهب است. مذهبی که آلت دست روحانیون و حکامِ قرار گرفته و زمان مکان را نمی شناسد! و در واقع عامل تبعیض و تفرق و دوری مردم از هم شده است.
به نظر من، عموم مردم دیندار هستند و دیندار باقی خواهند ماند. اما می خواهند محدودیت‌های مذهبی را که در واقع دست ساخته‌ی روحانیون و مراجع تقلید است و درخدمتِ قشر و طبقەی خاص؛ کنار بزنند.

سؤال ۴

جناب کاک حسن، شما در طول سال های فعالیت‌تان، بسیار از جامعه‌ی اهل سنت ایران دفاع کردید و از مشکلات آنها گفته‌اید. در شرایط کنونی جامعه ایران، وضعیتِ اهل سنت را چطور می‌بینید؟

جواب:

اهل سنت ایران با جمعیت ۲۵ تا ۳۰ میلیونی، از ابتدای انقلاب ۵۷ مورد ظلم و ستم واقع شده‌اند. بسیاری از بزرگان اهل سنت زندانی و یا شهید شدند. دخالت غیرقانونی و ظالمانه‌ی حکومت و روحانیت تشیع در همه‌ی امور اهل سنت، آنان را در شرایط بسیار سختی قرار داده است.
اهل سنت اجازەی هیچگونه دخالتی در اداره‌ی کشور نداشته و ندارند. در این ایام، علمای اهل سنت، با تمام توان، حمایت و همراهی و همدلی خود را با خواست‌های مشروع و قانونی مردم اعلام کرده اند لذا آنان در میان اکثریت مردم، مقبول و محبوب هستند.در چنین شرایطی
اکنون در شهرها و روستاهای اهل سنت، شاهد ساخته‌شدن مساجد جدید و برقراری نمازهای جمعه‌ی متعدد هستیم.
بر این اساس، امید می‌رود اهل سنت به حقوق تضییع شده‌ی خود دست یابد و نقش موثرتری را در جامعه‌ی ایرانی ایفا نماید.

سؤال ۵

به عنوان سوال آخر، راهکار عبور از شرایط کنونی از نظر شما چیست؟

جواب:

اول عرض کنم که اعتراضات مردم ایران تمام نشده است. با توجه به سرکوب شدید حکومت، مردم نوع اعتراض را تغییر داده و بیشتر به نافرمانی مدنی روی‌ آورده‌اند. مقابله با حجاب اجباری و یا عدم همراهی با نمادها و خواست‌های حکومت، از مصادیق این نافرمانی مدنی است.
در واقع شرایط کنونی، آتش زیر خاکستر است و ممکن است با هر بهانه و یا جرقه‌ای، این آتش شعله‌ور بشود.
پس همانطور که علما و رهبران اهل سنت ایران، در بیانیه ها و سخنرانیهای متعدد اعلام کرده‌اند، تنها راه برون رفت از وضعیت کنونی، تن دادن به خواست عموم مردم و مراجعه به آرای آنان در قالب یک رفراندوم آزاد است.

امید است حاکمیت با عقلانیت، با خواست مردم برخورد کرده و در مسیر درست و صحیح گام بردارد. در گام نخست همه‌ی زندانیان سیاسی و عقیدتی را آزاد نموده و سپس به خواست عمومی مردم  گردن نهد.

@JabheSunnat
خطبه جمعه 22 اردیبهشت 1402
شیخ الاسلام مولانا عبدالحمید
🎙 #فایل_صوتی سخنان شیخ الاسلام مولانا عبدالحمید در مراسم نماز جمعه اهل سنت زاهدان
🔺 تاریخ: 22 اردیبهشت 1402

www.abdolhamid.net

🌷🌷🌷🌷
🆔 www.tg-me.com/molanaabdolhamid
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 #فایل_تصویری سخنان شیخ الاسلام مولانا عبدالحمید در مراسم نماز جمعه اهل سنت زاهدان 🔽
📅 جمعه 22 اردیبهشت 1402
💾 کیفیت: پایین

🆔 www.tg-me.com/molanaabdolhamid
مولانا عبدالحمید:
🔷ملت ایران انتخابات آزاد می‌خواهد

شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید، امروز (22 اردیبهشت 1402) در مراسم نماز جمعه زاهدان، از روند انتخابات‌ها در کشور به شدت انتقاد کردند و نحوۀ برگزاری انتخابات و نوع گزینش افراد را دلیل مشکلات و بحران‌های کنونی در کشور دانستند و تصریح کردند که قوانین و سیاست‌هایی که در طول چهل‌وچهار سال جواب نداده‌اند باید «متوقف» شوند.

🔹ناتوانی نمایندگان و مسئولان در حل مشکلات کشور سبب ناامیدی مردم شده است
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر امام‌جمعه زاهدان، شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید خاطرنشان کردند: شرایط کنونی کشور را همه درک می‌کنند. تمام مردم ایران در تنگنا و فشار قرار دارند. از یک طرف فشارهای اقتصادی و معیشتی است. تورم، گرانی و بیکاری بر مردم فشار می‌آورد. در ماه رمضان گزارش داشتیم که بسیاری از خانواده‌ها غذای سحری را ندارند و سفره‌هایشان خالی است. سفرۀ بسیاری از ایرانیان خالی شده است. روزانه اعتراضاتی از اصناف مختلف وجود دارد. بازنشستگان که از مدت‌هاست فریاد می‌زنند که سفره و یخچال ما خالی است. کارگران و کارمندان و کسبه و طیف‌های مختلف اعتراض دارند. مردم از مالیات‌های کمرشکن می‌نالند که قابل تحمل و پرداخت نیستند. مردم مشکل دارند.
ایشان تاکید کردند: قبلا هم نمایندگان مجلس و هم دولت و مسئولان مردم را امیدوار می‌کردند و می‌گفتند که این مشکلات حل می‌شوند و در حال حل‌شدن هستند، اما الان معلوم می‌شود که از دست نمایندگان و مسئولان کاری ساخته نیست و این موضوع سبب ناامیدی مردم شده است.
خطیب جمعه زاهدان افزودند: مسئولان نتوانستند ارزش پول ملی را برگردانند. کشور همجوار ما؛ افغانستان توانست ارزش پول خود را نگه دارد و نگذارد پولش از اعتبار بیفتد. حاکمیت افغانستان ارزش پول این کشور را کنترل کرد. چرا ارزش پول ما کنترل نشود؟! ما این‌همه ثروت در دنیا داریم که در کشورهای غربی و آمریکا و بسیاری از کشورهای دنیا بلوکه هستند. دلارها و پول‌های کلان راکد هستند. شنیده می‌شود که ما فقط از یک کشور سی میلیارد طلبکار هستیم. از کشورهای دیگر نیز طلبکار هستیم و پول کشور در بانک‌های آن کشورها رفته و مسئولان و سیاستمداران ما نتوانستند این پول‌ها و سرمایه‌ها را با سیاست درست و مدیریت صحیح به کشور برگردانند و به ملت رسیدگی کنند. اینها سرمایه‌های ملی هستند.

🔹انتخابات‌ها به نحوی نبوده که افراد شایسته و توانمند روی کار بیایند
ایشان ادامه دادند: این ضعف از کجاست و چرا کشور با این ضعف مواجه است؟ وقتی فکر می‌کنیم به این نتیجه می‌رسیم که ریشۀ این مشکلات جای دیگری است. سیر انتخابات در جمهوری اسلامی صحیح و درست نبوده است. این انتخابات به نحوی نیست که افراد شایسته و توانمند روی کار بیایند. شورای نگهبان و نهادهایی که باید نمایندگان مجلس و مسئولان کشور را تایید کنند چنان سخت‌گیری کردند که هیچ انسان شایسته و توانمندی جرأت نکند وارد صحنه بشود و به ریاست کشور برسد و یا در مدیریت کشور سهم داشته باشد. ما در همین استان خودمان می‌بینیم افرادی را به‌عنوان ناظر تعیین می‌کنند تا نمایندگان را تایید کنند که خودِ این افراد نیاز به تایید دارند. افراد ضعیف و ناتوان را به‌عنوان ناظر و نمایندگان شورای نگهبان تعیین می‌کنند که محدودیت فکری دارند و با حضور افراد توانمند موافق نیستند و اینگونه تمام افراد توانمند قلع‌وقمع می‌شوند و افراد ضعیف تایید می‌شوند.
مولانا عبدالحمید تصریح کردند: تجربه نشان داد که این روند جواب نداده است. این خیزش‌ها و اعتراضات اخیر مردم نتیجۀ روند انتخابات است. در کشور ما نحوۀ برگزاری انتخابات نحوۀ درستی نیست. ما نتوانستیم مغزهای متفکر و انسان‌های توانمند و مدیران لایق را به صحنه بیاوریم و از آنها کار بگیریم، بلکه افراد ضعیف را روی کار آوردیم. نگاه کردیم که در نماز و مراسم شرکت داشته باشد. با نماز افراد و شرکت‌شان در مراسم‌ها چکار دارید؟ اگر کسی نماز می‌خواند برای خودش می‌خواند، کشور نیاز به مدیران و نمایندگان توانمندی دارد که مغز متفکر باشند. وقتی شما نمایندۀ ضعیف را وارد مجلس می‌کنید چنین مجلسی نمی‌تواند کشور را در شرایط بحرانی مدیریت کند. وقتی برای دولت و هیئت دولت رئیسی را انتخاب می‌کنید که توانایی لازم برای برنامه‌ریزی ادارۀ کشوری با این گستردگی و وسعت را نداشته باشد، شما در حق این کشور بی‌انصافی کرده‌اید که نتیجه‌اش این می‌شود که نتواند کشور را در بحران‌ها به‌صورت صحیح مدیریت کند و در حل مشکلات اقتصادی ناتوان بماند. چرا ناتوان بماند؟ این مشکلات اقتصادی کاملا قابل مهار هستند. شما سیاست‌ها را تغییر بدهید ببینید که چه تحولی به‌وجود می‌آید. 👇🏼
🔹روند انتخابات کشور را به ضعف کشانده است؛ این نظر ملت است
خطیب جمعه زاهدان افزودند: ملت ایران به این نتیجه رسیده است که روند انتخابات، اعم از ریاست‌جمهوری و مجلس و خبرگان، کشور را به ضعف کشیده و مدیران ضعیف را گزینش کرده که نمی‌توانند کشور را مدیریت کنند؛ این نظر ملت و مردم است. حالا می‌شنویم که بعضی گروه‌ها دارند برای انتخابات آیندۀ مجلس برنامه‌ریزی می‌کنند؛ این انتخابات مورد خواست ملت نیست. ملت انتخابات آزاد می‌خواهد و می‌خواهد کسانی را انتخاب کند که انسان‌های مدیر و توانمند و مقتدر باشند که اختیار تصمیم‌گیری داشته باشند و اجازه ندهند کشور با بحران مواجه شود و بتوانند بحران‌ها را مدیریت کنند.
ایشان گفتند: ملت ایران سایر کشورهای دنیا را می‌بینند که چگونه رؤسای جمهور و نمایندگان و مسئولان‌شان را انتخاب می‌کنند و چگونه کشورشان در حال توسعه و آبادانی است. مردم ایران‌زمین هم همین آرزو را دارند که کشورشان به سمت آزادی و آبادانی و توسعه برود و سرمایه‌های کشور برای خودِ کشور خرج بشوند و نگاه مسئولان به داخل کشور متمرکز شود. این حق مردم است که دارای مدیرانی لایق و توانمند باشند.

🔹مردم ایران احساس حقارت و ناکامی می‌کنند
🔹سیاست‌ها و قوانینی که جواب نداده‌اند را متوقف کنید
مولانا عبدالحمید افزودند: مردم ایران احساس ناامیدی و حقارت و ناکامی می‌کنند. این حق مردم است که به حرف‌شان گوش داده شده و به خواسته‌های برحق‌شان تن داده شود. حضرت محمد صلی‌الله‌علیه‌وسلم و خلفای راشدین و حضرت علی به نظر و مشورت و خواستۀ مردم اهمیت قایل بودند. شما هم اگر به خواستۀ مردم توجه کنید سیر می‌شوید. اگر در کشور تغییرات بیاید همه‌چیز به جای خودش برمی‌گردد. دلار شما از پنجاه‌وسه هزار به پایین برمی‌گردد. ما می‌گوییم اینکه بیست یا سی هزار تومان یک دلار باشد این قابل قبول نیست؛ چرا هزار تومان یک دلار نباشد؟ این خیلی آسان است. به حرف و خواستۀ ملت گوش کنید. رضایت پروردگار و استحکام کشور در رضایت مردم است.
ایشان تصریح کردند: سیاست‌ها و قوانینی را که جواب نداده‌اند رها کنید و آنها را متوقف کنید. مردم ایران صاحب اندیشه و نظر هستند. نباید جمود باشد و به قوانینی که چهل‌وچهار سال قبل تصویب شده‌اند بچسبیم. باید نگاه کنیم که منشأ این مشکلات کجاست. نباید این مشکلات با بن‎بست مواجه شوند، بلکه باید حل شوند. باید گفت‌وگو بشود. بنده قبلا هم تکرار کرده‌ام و الان تاکید می‌کنم که با مخالفان‌ درجۀ یک خودتان بنشینید. با زندانیان و علما و دانشگاهیان بنشینید. علما حرف دارند، ما برای مشکلات کشور راهکار داریم. دانشگاهیان حرف دارند. مردم ایران در داخل و خارج حرف دارند؛ به حرف اینها گوش کنید. البته فقط گوش کردن خالی نباشد، بلکه عمل کنید و وارد صحنه بشوید. این وحدت ملی و امنیت ملی را فراهم کرده و کشور را از هرج‌ومرج و مشکلات و تنش‌ها و نقصان بیشتر حفاظت می‌کند. ما چقدر کشته و زخمی و مفلوج داشتیم! چقدر انسان‌ها بینایی خود را از دست دادند! چقدر در زندان هستند! همۀ اینها مردم ایران هستند و باید حرمت داشته باشند. ما از یک کشور هستیم و منافع ما مشترک است و باید نسبت به همدیگر دلسوز و مهربان باشیم.

🔹ملت ایران می‌خواهد مدیرانی لایق داشته باشد
امام‌جمعه زاهدان گفتند: همان‌طور که در بسیاری از کشورها انتخابات جریان دارد و افراد دیندار و کسی که اعتقادی به دین ندارد اما کشور و منافع کشور را قبول دارد وارد صحنه می‌شوند، مردم ایران هم می‌خواهند مدیران لایقی داشته باشند؛ حالا تفاوتی نمی‌کند که این مدیر اهل نماز باشد یا نباشد، ولی وجدان کاری داشته باشد، دلسوز باشد، سوءاستفادۀ مالی نکند و فساد نباشد که هر کسی به پست و مقامی می‌رسد در فکر آوردن خویشاوندانش باشد و یا سوءاستفاده مالی بکند و دود آن به چشم مردم برود. اعتقاد بنده آن است کسی که مسلمان هم نباشد اما بتواند کشور را بسازد و آباد کند، باید بتواند وارد صحنه بشود تا مردم سیر بشوند و مشکلات مردم حل شوند.
ایشان تاکید کردند: باید دنبال برطرف‌کردن ضعف‌ها باشیم و برای آینده صحیح برنامه‌ریزی کنیم. اگر کارهایی را که در گذشته انجام دادیم و جواب نداده‌اند مجددا تجربه کنیم سبب پشیمانی می‌شود. این از مسلّمات دنیاست که «آزموده را آزمودن خطاست». مسئولان فکر کنند و در فکر حل مشکلات و معضلاتی باشند که در کشور پیش آمده‌اند. 👇🏼
🔹خواستۀ مردم برای مجازات عاملان و آمران جمعه خونین خواسته‌ای «شرعی»، «قانونی» و «عقلی» است
مولانا عبدالحمید در بخش دیگری از سخنان‌شان به سخنان اخیر رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح کشور پیرامون پروندۀ جمعه خونین زاهدان اشاره کردند و گفتند: رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح کشور که به زاهدان آمده است، پیرامون جریان جمعه خونین و رسیدگی به این موضوع مصاحبه‌ای داشته و در صحبت‌هایش گفته است که مجرمان و کسانی که تخلف کرده و مردم را به قتل رسانده یا مجروح کرده‌اند مجازات می‌شوند و در این‌خصوص هیچ‌گونه مماشاتی نخواهد شد.
مولانا عبدالحمید گفتند: ما این را یک قدم مثبت از جانب مسئولان تلقی می‌کنیم، ولی منتظر نتیجه می‌مانیم که در عمل چه اتفاقی می‌افتد. انتظار داریم سخنان ایشان را عملا ببینیم. خواستۀ اولیای دم و خانوادۀ مجروحان و مردم این است که عاملان و آمران جنایت به مجازات برسند و قصاص بشوند. دل مردم زمانی تسلی می‌شود که همانطور که وقتی فردی یک بسیجی و مأمور نیروی انتظامی و نظامی و مأمور دولتی را به قتل می‌رساند قصاص می‌شود؛ کسی که مردم را به قتل می‌رساند هم قصاص بشود.
ایشان تصریح کردند: مردم ما نه‌تنها مجازات عاملان، بلکه مجازات آمران و کسانی که بدون هیچ دلیلی دستور قتل مردم بی‌گناه را صادر کرده‌اند را نیز می‌خواهند. هر کسی در هر رده و مقامی این دستور را به مأموران داده‌ است باید مجازات شود؛ این خواستۀ مردم خواسته‌ای شرعی، قانونی و عقلی است.

🌿🌿🌿🌿🌿
⬇️به کانال رسمی پایگاه اطلاع‌رسانی مولانا عبدالحمید بپیوندید:
https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAADufFAhw4iVAJG7iTA
2024/09/22 07:27:54
Back to Top
HTML Embed Code: