Telegram Web Link
🌐 تاکید رئیس‌جمهور پیشین بر برگزاری «رفراندوم» در کشور

سنی‌آنلاین| حسن روحانی، رئیس دولت‌های یازدهم و دوازدهم، راه‌حل اصلی مشکلات کشور را برگزاری رفراندوم دانست.

به گزارش سنی‌آنلاین به نقل از سایت «انتخاب»، حسن روحانی که در دیدار نوروزی با مدیران ارشد دولت خود در سال‌های ۹۲ تا ۱۴۰۰ سخن می‌گفت، راه‌حل اصلی مشکلات با هدف تحول را اجرای اصل 59 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران (‌برگزاری همه‌پرسی و مراجعه به آرای عمومی) ذکر کرد و گفت: هرچند سؤالات مردم متعدد است، اما در این همه‌پرسی می‌توان سه پرسش اساسی در سه زمینۀ سیاست خارجی، سیاست داخلی و اقتصاد را با مردم در میان نهاد.

رئیس‌جمهوری پیشین ایران گفت: حفظ جمهوریت نظام در گرو برگزاری انتخابات آزاد است و حفظ اسلامیت هم منوط به اخلاق، هر چند اصول و فروع دین همه مهم و محترم است، اما حفظ اسلامیت نظام در گرو اخلاق است. حال آن‌که می‌بینیم روزنامه‌ای اگر هر روز توهین نکند و تهمت وارد نسازد شب سر بر بالین نمی‌گذارد.

🔸گفتنی‌ست؛ پیش از این و به‌ویژه پس از اعتراضات اخیر در کشور، شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید از نخستین کسانی بود که بر لزوم «برگزاری رفراندوم با حضور ناظران بین‌المللی» تاکید کرد. برخی دیگر از چهره‌های برجستۀ سیاسی نیز بارها لزوم برگزاری همه‌پرسی برای برون‌رفت کشور از بحران‌های موجود را مطرح کرده‌اند.

🆔 www.tg-me.com/sunnionline
➡️ www.sunnionline.us
🔴مهاباد؛ بازداشت دو ماموستای کُرد

♦️شامگاه دوشنبه چهاردهم فروردین‌ماه، دو ماموستای کُرد به نام‌های "ملافاروق احمدی" و "ملاعبدالقادر قادری" توسط نیروهای امنیتی در مهاباد بازداشت شده‌اند.

@JabheSunnat
       📖 بخشی از نامه آیت الله منتظری به آیت الله خمینی،مورخه(۶۵/۷/۱۷)|بازنشر 

👈....حالا به عقـیده بیت حضرتعالی من شده ام ساده اندیش و طـرفدار منـافقین، و خط باطل روی من کار میکند؛ برای اینکه از داخل زندان ها و رفتار با آنان اطلاع دارم و می‎بینم جنایت میشده وشورایعالی قضائی که وظیفه دارد یا نمی داند و یا جرات اقدام ندارد.

🔅 آیا می‎دانید درزندانهای جمهوری اسلامی به نام اسلام جنایاتی شده کـه هرگزنظیر آن در رژیم منحوس شاه نشده است ؟!

🔅 آیا می‎دانید عـده زیادی زیرشکنجه بازجوها مردند؟ آیا می‎دانید در زندان مشهد در اثر نبودن پزشک و نرسیدن به زندانی های دختر جوان بعدا ناچار شدند حدود بیست و پنج نفر دختر را با اخراج تخمدان و یا رحم ناقص کنند؟!

🔅 آیا می‎ دانید در زندان شیـراز دخـتری روزه دار را با جـرمی مخـتصر بلافاصله پس از افطار اعدام کردند؟

🔅 آیا می ‎دانید در بعضی زندان های جمهوری اسلامی دختران جوان را به زور تصرف کردند؟ آیا می‎دانید هنگام بازجوئی دختران استعمال الفاظ رکیک ناموسی رائج است ؟

🔅 آیا می‎دانید چه بسیارند زندانیانی که در اثر شکنجه های بی رویه کور یا کر یا فلج یا مبتلا به دردهای مزمن شده اند و کسی به داد آنان نمی رسد؟

🔅 آیا می‎دانید در بعضی از زندانها حتی از غسل و نماز زندانی جلوگیری کردند؟

🔅 آیا می‎دانید دربعضی از زندانها حتی از نور روز هـم برای زندانی دریغ داشتند اینهم نه یک روز و دو روز بلکه ماهها؟

🔅 آیا می‎دانید برخورد با زندانی حتی پس از محکومیت فقط با فحش و کتک بوده ؟ قطعا به حضرتعالی خواهند گفت اینها دروغ است و فلانی ساده اندیش.


⚡️مطالعه متن کامل در فایل پیوست در قالب پی دی اف:
@brayati
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔹تصاویری از محمد شریف ملازهی، نوجوان ۱۷ ساله بلوچ که حین تعقیب و گریز نیروهای رژیم به ظن سوختبری در واژگونی و آتش گرفتن خودرو میان شعله‌های آتش سوخت و جانش را از دست داد.

محمدشریف در این ویدئو می‌گوید: من که باشم که نباشم، کار دنیا لنگ نیست، من بمیرم یا بمانم، کسی دلتنگم نیست!

T.me/rasadbalochistan
🌐 بازداشت یکی دیگر از اساتید دارالعلوم زاهدان

سنی‌آنلاین| مولوی امان‌الله سعدی، یکی از اساتید دارالعلوم زاهدان، چند روز قبل توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد.
گفته می‌شود مولوی امان‌الله سعدی که بعد از تعطیلات مدارس دینی اهل سنت در استان سیستان و بلوچستان به چابهار سفر کرده بود، در این شهر توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده است.
علی‌رغم پیگیری‌هایی که از سوی خانوادۀ مولوی سعدی صورت گرفته، هنوز از علت و محل بازداشت وی اطلاعی در دست نیست.

🔺گفتنی‌ست؛ پیش از این نیز مولانا عبدالمجید مرادزهی، مفتی رضا رخشانی و مولوی عبدالرئوف رخشانی توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده بودند که علی‌رغم گذشت بیش از دو ماه، از وضعیت و سرنوشت این سه عالم اهل‌سنت نیز تا لحظۀ تنظیم خبر، اطلاع دقیقی در دست نیست.

🔺تحلیلگران مسائل سیاسی معتقدند بازداشت اساتید دارالعلوم زاهدان با هدف فشار بر شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید به‌خاطر انتقادات و مواضع سیاسی ایشان صورت می‌گیرد.

🆔 www.tg-me.com/sunnionline
➡️ www.sunnionline.us
سنندج؛ حکم ۲ سال حبس برای امام جماعت مسجد ابراهیم خلیل الله

ک.م.م.ک:

براساس گزارش‌ها، سه‌شنبه ١٥ فروردین ماه ۱۴۰۱ خورشیدی، دادگاه ویژه روحانیت در همدان، ماموستا حسین علیمرادی، امام جماعت مسجد ابراهیم خلیلی‌الله سنندج را به اتهام تشویق اذهان عمومی به ۲ سال حبس تعلیقی محکوم کرد.

براساس این گزارش، این حکم پس از صدور به این ماموستا ابلاغ گردیده است.

ف.ر

:ادامە در لینک زیر
https://www.kmmk.info/fa/37899/2023/سنندج؛-حکم-۲-سال-حبس-برای-امام-جماعت-مسج/

تلگرام:
@kmmkkurdistan
اینستاگرام:
https://www.instagram.com/kmmk.ev/
تویتر:
https://twitter.com/KMMKeV
یوتیوب:
https://www.youtube.com/channel/UCFMRRlBqlfTQaBCyDB33Jrg
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
پیامی از دبیرکل شهید جبهه اهل سنت ایران جناب آقای استاد مولوی ابراهیم صفی زاده رحمه‌الله در مورد اعتصابات و نافرمانی مدنی


دکتر ابراهیم صفی زاده رحمه‌الله در رمضان ۱۳۹۸ توسط مزدوران شیطان صفت رژیم خرافه گستر خمینیسم ترور و به شهادت رسیدند.

جبهه اهل سنت از انقلاب ملت ایران برای تحقق عدالت و برادری و نابودی استبداد، خرافه گستری و تمامیت خواهی حمایت کامل می‌نماید.
جامعه اهل سنت ایران در راستای تحقق حقوق انسانی خود همیشه در صف مبارزه بوده، هست و خواهد بود. امروز نیز برای بازپس گرفتن حقوق پایمال شده در بیش از چهار دهه با دیگر هموطنان به مبارزه عزت خواهانه خود تا پیروزی ادامه خواهد داد.


#انقلاب_بیداری
#عدالت_ترقی

@JabheSunnat
آزادی یکی از نزدیکان مولوی نقشبندی از زندان چابهار

یکی از نزدیکان مولوی عبدالغفار نقشبندی که توسط نیروهای اطلاعات سپاه راسک بازداشت شده بود پس از ۳ ماه و ۲۲ روز آزاد شد.

بنا به گزارشات رسیده، روز جاری ۱۷ فروردین ماه ۱۴۰۲، عارف دهقانی یکی از نزدیکان مولوی عبدالغفار نقشبندی که توسط نیروهای اطلاعات سپاه راسک بازداشت شده بود پس از ۳ ماه و ۲۲ روز آزاد شد.

گفته می شود عارف دهقانی در ۲۴ آذرماه ۱۴۰۱، توسط نیروهای اطلاعات سپاه با ضرب و شتم و بدون حکم قضایی در راسک بازداشت شده بود.

@JabheSunnat
🌙#رمضان

💫 تصاویری زیبا و چشم‌نواز از نماز «تراویح» در مسجد جامع مکی زاهدان/ رمضان 1444 (فروردین 1402)

🆔 www.tg-me.com/sunnionline
➡️ www.sunnionline.us
تقویم روز . 19 فروردین

@maktab_quran_kurdestan
شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید:
🔷 اکثریت مردم معتقدند به شیوه کنونی اداره مملکت، مشکلات حل نمی‌شود

شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید، در خطبه‌های نماز جمعه ۱۸ فروردین ۱۴۰۲، با اشاره به «بن‌بست»ها و بحران‌های موجود در کشور در عرصه‌های مختلف مادی و معنوی و اخلاقی، خاطرنشان کردند که اکثریت مردم بر این باورند که با شیوۀ کنونی اداره ممکلت، مشکلات کشور حل نمی‌شود.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر امام‌جمعه اهل‌سنت زاهدان، مولانا عبدالحمید با تأکید بر مسئولیت حاکمیت در دو بُعد مادی و معنوی، گفتند: کشورداری و حکومت‌داری تنها در بُعد مادی نیست و باید در بُعد معنوی هم بر روی ملت کار شود. بسیاری از کشورها صنعت پیشرفته دارند و قطب اقتصادی شده‌اند، با فقر و بیکاری مبارزه کرده‌اند و مردم را مشغول کرده‌اند و مردمشان با خیال راحت زندگی می‌کنند. دغدغه و مشکلی هم وجود ندارد اما کامل‌تر آن است که کشور را هم از بُعد مادی و هم از لحاظ معنوی ساخت.

🔹مردم ایران بزرگترین سرمایه‌های این کشور هستند
مولانا عبدالحمید اظهار داشتند: امروز ملت ایران در مسائل اقتصاد و معیشت شاید سخت‌ترین روزهای خود را می‌گذراند. ما در بُعد مادی موفق نبوده‌ایم. کشوری با این پتانسیل و امکانات می‌توانست پیشرفت کند. می‌توانستیم در ۴۴ سال قطب اقتصادی شویم و بهترین صنعت را داشته باشیم و از لحاظ اقتصادی با کشورهای منطقه رقابت کنیم. پول ما می‌توانست با پول‌های دنیا رقابت کند. مدیریت و برنامه‌ریزی یعنی این. مردم باید سیر باشند و وضعیت معیشت مردم به سطح بالایی برود و صدها برابر بالاتر از رژیم گذشته باشد. امکاناتی که ما داشتیم امکانات بسیار زیادی بود. نفت را به بالاتر از صد دلار می‌فروختیم. کشاورزی، معادن، دریاها و امکانات دیگر در این کشور هستند. موقعیت جغرافیایی ایران، موقعیتی بسیار استراتژیک و استثنایی است. مردم شریف و خوب ایران بزرگترین سرمایه و دارایی ایران هستند؛ مردمی مستعد و باهوش که باید از آن‌ها استفاده می‌کردیم.

🔹از وضعیت اقتصادی مردم گزارش‌های تکان‌دهنده‌ای داریم
امام‌جمعه زاهدان با انتقاد از وضعیت اقتصادی کشور اظهار داشتند: حالا متأسفانه مردم به وضعیتی رسیده‌اند که امروز ارزان می‌خرند و فردا گران می‌فروشند. پس‌فردا گران‌تر می‌خرند و بعد ارزان می‌فروشند. بازاری‌ها مانده‌اند چکار کنند. وقتی بازار و اقتصاد ثبات ندارد، کاسب ضرر می‌کند. حیران می‌مانند که چکار کنند. بسیاری از تنظیم‌ها و برنامه‌ها به‌هم خورده است. این مشکل بزرگی برای مردم است.
ایشان ادامه دادند: از روستاها و حاشیه شهر گزارش می‌رسد که مردم می‌گویند ما برای سحر و افطار چیزی نداریم که بخوریم. دو روز قبل عزیزانی از ریش‌سفیدان اینجا تشریف آوردند و یکی از خواسته‌هایشان همین بود که به این مردم رسیدگی شود. از زندگی مردم خصوصا در روستاها گزارش‌های تکان‌دهنده‌ای به گوش می‌رسد. در شهرها آن‌ها که توان پرداخت اجاره ندارند، خانه به دوش شده‌اند و در خیابان‌ها می‌خوابند. این مدیریت در دست حاکمیت و دولت است. این زندگی تا کی به این‌صورت می‌تواند ادامه پیدا کند؟

🔹کسانی که در رأس امور هستند بدانند که با این مدیران، کشور اداره نمی‌شود
مولانا عبدالحمید با اشاره به مشکلات معنوی در جامعه ایران نیز تصریح کردند:‌ متأسفانه مشکلات دیگری هم از لحاظ اخلاقی و معنوی وجود دارد و ما نتوانسته‌ایم وقتی نظام‌مان اسلامی بود، برنامه انبیا را پیاده کنیم. مشکلات بسیار زیادی از لحاظ معنوی و دینی وجود دارد و ما نتوانسته‌ایم برنامه‌ریزی درستی برای ساختن ایمان و اخلاق داشته باشیم. همه مشکلاتی که در داخل بروز می‌کنند، ازجمله اعتراضاتی که در چندسال گذشته و ماه‌های گذشته بوده، از همین مسائل است.
ایشان خاطرنشان کردند: ما از انسان‌هایی که توان مدیریت دارند و شایسته کار هستند، استفاده نکرده‌ایم. وقتی کار در دست آدم توانمند، قوی و امین نباشد، مشکل پیش می‌آید. کشور ما به انسان‌های قوی و امین نیاز دارد نه کسانی که جیب خود را پر کنند و فقط زندگی خود را بسازند.
ایشان تصریح کردند: کسانی که در رأس امور هستند، بدانند که با این مدیران، کشور اداره نمی‌شود. معجزه‌ای اتفاق نمی‌افتد. این فکر را از خیال خود دور کنید. ما در دنیای اسباب زندگی می‌کنیم. از دست غیب خبری نیست. شما را الله تعالی بینایی داده و امکانات را در دست شما گذاشته است. چرا دست غیب بیاید؟ دست، دست شماست. شما چاره‌ای برای این ملت و کشور بیندیشید.👇🏼
🔹مذهب‌گرایی به بن‌بست رسیده است؛ کشور را از بن‌بست خارج کنید
امام‌جمعه زاهدان تأکید کردند: بهترین راه برای شما این است که با همین ملت به گفت‌وگو بنشینید. توصیۀ این خیرخواه‌تان را قبول کنید. زندانی‌های سیاسی را، از زن و مرد، از زندان بیرون کنید. ببینید راه چیست و به چه صورتی باید عمل کنیم که رضایت اکثریت مردم را داشته باشیم. شایستگان را از همه گوشه‌های دنیا و از خود ایران پیدا کنیم. دنبال یک طیف و یک قشر نباشیم.
ایشان ادامه دادند: قشرگرایی و مذهب‌گرایی با بن‌بست روبه‌رو شده است. با جناح‌گرایی کشور به بن‌بست رسید. کشور را از بن‌بست خارج کنید و این اتفاق زمانی می‌افتد که نگاه شما تغییر کند. هم جمهوری به معنای مردم است و هم اسلام بر مردم تکیه دارد. مردم ملاک هستند و نظر آن‌ها حیاتی است. نظر آن‌ها را اِعمال کنید. به دنبال مدیران و توانمندان بگردید. هم در مسلمانان و متدینان شایستگی ملاک هست و هم در غیرمسلمانان. از همۀ این‌ها استفاده کنید تا کشور از بحران مادی و بحران معنوی بیرون بیاید.

🔹به نام امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر و گشت ارشاد به زنان اهانت می‌کنند
امام جمعه اهل‌سنت زاهدان در خصوص دین‌گریزی مردم نیز هشدار دادند و گفتند: یکی از چیزهایی که ما را می‌ترساند این است که مبادا ما سبب شویم مردم دین‌گریز شوند. وقتی جیب مردم خالی است و گرسنه هستند، چه انتظاری از آن‌ها داشته باشیم؟ چقدر تحمل کنند؟
ایشان در ادامه افزودند: در رابطه با مسئله حجاب هم که در کشور سروصدای زیادی ایجاد کرده است، قبلا هم گفته‌ایم و حالا هم مناسب می‌دانم چند جمله‌ای عرض کنم. متأسفانه این مسئله از عوارض همین مشکلات و چالش‌های ایجادشده است. زنان عصبانی هستند؛ چراکه حق و حقوقی که اسلام برای زنان قائل شده و بسیاری از حقوقی که زنان در دنیا دارند، در کشور ما رعایت نمی‌شوند و زنان آن حرمت را ندارند. همین برخوردها به نام امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر یا پلیس حجاب به زنان اهانت می‌کنند و در بازداشتگاه‌ها زنان و مردان هتک حرمت می‌شوند. آن‌ها که از زندان برگشته‌اند از بدرفتاری و شکنجه شکایت دارند. این کار بسیار اشتباه است.

🔹تنها به این نگاه نکنید که زنی روسری یا چادر بر سرش نگذاشته است
مولانا عبدالحمید افزودند: زنانی که برای همین مسئله حجاب در اعتراضات کشته شدند، زنان را عقده‌ای کرد و زنان ناراحت هستند. گرچه توصیه ما به همۀ خواهران و زنان آن است که حجاب را که هم از لحاظ اسلامی مهم است و هم از لحاظ فرهنگ مردم مشرق‌زمین و فرهنگ مردم ایران، مراعات کنند، اما با برخوردهای تند با زنان نباید برخورد شود.
ایشان خاطرنشان ساختند: من معتقد به توصیه، تأکید و تدبیر در این‌باره هستم. بقیه مسائل را هم ببینید و تنها به این نگاه نکنید که زنی روسری یا چادر بر سرش نگذاشته است. به این نگاه کنید که بر سر زنان فشار آمده و در حق آنان کوتاهی شده است. این زن یا خواهر است یا مادر یا همسر و همه این‌ها عزیز و دوست‌داشتنی هستند. زن در همه فرهنگ‌ها جایگاه دارد و در اسلام بیشتر از همه. من معتقدم با خشونت نتیجه نمی‌گیرید. نباید با زنان برخورد خشن داشته باشید. اعتراض سالم حق قانونی است. کسی که در اعتراض سالم شرکت کرده نباید بازداشت یا هتک حرمت شود. اگر قانون را هم قبول نداریم دیگر هیچ، اما اگر قانون را قبول کنید، حاکمیت باید آن قسمت که به نفعش نیست را هم قبول کند. 👇🏼
2024/09/25 05:26:17
Back to Top
HTML Embed Code: