Telegram Web Link
جبهه اهل سنت ایران
Photo
☝️استقبال کوردستان از ماموستایان بزرگوار ماموستا لقمان و ماموستا ابراهیم که پس از روزها بازداشت توسط وزارت اطلاعات امروز آزاد شدند.

@JanheSunnat
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
جمعه خونین دیگری در راه است

ضرب‌وشتم شدید شهروندان حاضر در اطراف مسجد مکی

@sunninews_net
مستقر شدن نيروهاى تروریستی سپاه پاسداران با تجهيزات سنگين جنگى بر کوه‌های اطراف مصلی

@sunninews_net
دفتر مولانا عبدالغفار نقشبندی در پی تشدید برخوردها و ضرب‌وشتم شهروندان بلوچ توسط تروریست‌های سپاه پاسداران ضمن هشدار به حکومت، متذکر شد در صورت تکرار و استمرار چنین جنایاتی منتظر «فتوای تاریخی» باشید.

@sunninews_net
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اختلال در اینترنت زاهدان

امروز جمعه ۵ اسفند ماه ١۴٠١، نیروهای تروریستی سپاه پاسداران در اطراف مصلی و مسجد مکی با ایجاد جو شدید امنیتی در تلاش هستند تا جلوی برگزاری نماز و جمعه‌های اعتراضی را بگیرند، از این رو از مردم خواسته شده تا خود را به محل برگزاری نماز و سپس اعتراضات برسانند.

@sunninews_net
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تلاش نیروهای تروریستی سپاه برای ورود به مصلی زاهدان توسط انتظامات مکی ناکام ماند

@sunninews_net
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#فراخوان_فوری

🔹 کَس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من؛ فراخوان به غیوران سرتاسر بلوچستان در حمایت از مردم دزاپ و مسجد مکی

رصد بلوچستان/ از تمام آزادیخواهان و غیورمردان مملکت بلوچستان تقاضا میشود جهت حمایت از مردم دزاپ و مسجد مکی بپاخیزند و در خیابان ها حضور داشته باشند.

این فراخوان عمومی است و همه مردم بلوچ می توانند همانند برنامه «آس و پیش» که در اعتراض به کشتار سوختبران شمسر سراوان بود عمل کنند.

کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من
T.me/rasadbalochistan
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 استقبال پرشور مردم از ماموستا ابراهیم کریمی همچنان ادامە دارد. دیدار نمازگزاران آزادیخواه بعد از نماز جمعه با ماموستا ابراهیم کریمی امام جماعت مسجد ننلە سنندج 🤝 💐

🔷 هرکس را کە پروردگار محبوب مردم سازد، با هیچ قدرتی از دل مردم بیرون نخواهد آمد.

@JabheSunnat
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
فضای ملتهب و مشوش در صحن مسجد مکی

امروز جمعه ۵ اسفند۱۴۰۱، نیروهای نظامی اقدام به محاصره مسجد مکی کرده که این اقدام باعث نگرانی نمازگزاران و انتظامات شده است.

خبرها حاکی ست اینترنت شهر زاهدان بشدت دچار اختلال می باشد وبالگردها بر فراز آسمان زاهدان به پرواز درآمده اند.

@JabheSunnat
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
گالیکش
🔴 امروز جمعە پنجم اسفند ماه ۱۴۰۱، معترضان بلوچ و ترکمن در گالیکش استان گلستان در حمایت از مولانا گرگیج و همبستگی با مردم زاهدان و در حمایت از مولانا عبدالحمید به خیابان ها آمدند.

@JabheSunnat
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
به‌رغم تشدید جو امنیتی در زاهدان و محاصره مسجد مکی توسط نیروهای سرکوب جمهوری اسلامی، جمعه 5 اسفند معترضان بلوچ با حضور گسترده در خیابان‌های این شهر و سر دادن شعارهای ضدحکومتی تظاهرات کردند.
مولوی عبدالغفار نقشبندی، امام جمعه راسک در استان سیستان و بلوچستان در واکنش به محاصره مسجد مکی زاهدان به مسئولان جمهوری اسلامی هشدار داد.

در بیانیه‌ای که جمعه پنجم اسفند از سوی دفتر این روحانی اهل سنت منتشر شده است آمده: «به حاكميت هشدار می‌دهيم !! در صورت تداوم محاصره مسجد مکی (قلب تپندهٔ اهل سنت ايران) و سرکوب شهروندان و نمازگزاران منتظر فتوای تاریخی باشند.»

بر اساس گزارش‌های رسیده به «العربیه فارسی» مسجد مکی زاهدان از صبح امروز در محاصره ماموران حکومتی بوده و شماری از شهروندان بلوچ بازداشت شدند.
🕌 مولانا عبدالحمید در مراسم نماز جمعه زاهدان:
🔷 در قرائت «اسلام سیاسی» دین تابع سیاست است، اما در قرائت «سیاست اسلامی» سیاست تابع دین

شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید، امروز (۵ اسفند ۱۴۰۱) در مراسم نماز جمعه زاهدان، بر تمایز میان «اسلام سیاسی» و «سیاست اسلامی» تأکید کردند.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر امام‌جمعه زاهدان، مولانا عبدالحمید خاطرنشان ساختند: از گذشته دو قرائت در اسلام مطرح بوده است و می‌خواهم مردم اطلاعات بیشتری درباره این قرائت‌ها داشته باشند. یک قرائت «اسلام سیاسی» است و قرائت دیگر، «سیاست اسلامی» است. این‌ها دو قرائت جداگانه هستند. اسلام سیاسی به این معناست که دین اسلام، دینی سیاسی است. ما می‌گوییم هم منافع دنیا را باید تأمین کند و هم منافع آخرت را. اما به هر حال معنای اسلام سیاسی این است که ما دین را تابع سیاست بگردانیم و ببینیم سیاست چه حکم می‌کند و هرچه سیاست بگوید، دین همان است. این اسلام سیاسی است.
ایشان افزودن: اوایل انقلاب مسئله‌ای پیش آمد و یکی از ائمه جمعه تهران، چارچوب اسلام را مطرح کرد که ما باید در این چارچوب حرکت کنیم و نباید از آن خارج شویم. بنیان‌گذار جمهوری اسلامی و رهبر فقید فرمود هرچه که سیاست ایجاب کند، چارچوب اسلام همان است. این همان قرائت است که دین را تابع منافع سیاسی می‌کند.

🔹سیاست اسلامی معتقد است مردم حاکم را تعیین می‌کنند، نه خدا
امام‌جمعه زاهدان در خصوص قرائت «سیاست اسلامی» تصریح داشتند: قرائت دوم که قرائت ماست، سیاست اسلامی است. سیاست اسلامی به معنای آن است که سیاست باید تابع دین باشد و نمی‌تواند از چارچوب دین خارج شود. چیزهایی را که دین منع کرده نمی‌تواند آزاد کند. این قرائت به معنای آن است که دین، سیاسی نیست، بلکه سیاست، دینی است و باید تابع دین باشد. سیاست شعبه‌ای از شعب دین است و باید در چارچوب دین حرکت کند. چیزی را که دین حرام کرده، اولی‌الامر نمی‌تواند در آن دخالت کند. اولی‌الامر اگر ابوبکر صدیق، عمر فاروق یا علی مرتضی باشد یا عمربن‌عبدالعزیز یا هر مقامی که نامش را اولی‌الامر یا رئیس‌جمهور بگذارید، در قرائت سیاست اسلامی هیچ‌کس نمی‌تواند وجبی از شریعت تجاوز کند.
ایشان افزودند: بالاخره قرائت‌ها متفاوتند و ما به همین معتقدیم که سیاست باید در چارچوب دین و اسلام باشد. در این قرائت تفاوت بسیاری وجود دارد. مجلس شورای اسلامی که قوه مقننه است و دستگاه قضائی یا هر دستگاه دیگری مثل شورای نگهبان، همه باید در چارچوب دین اسلام حرکت کنند و اگر ذره‌ای با شریعت تطبیق نداشته باشد، قابل اجرا نیست. این‌ تفاوت‌ها در قرائت‌ها وجود دارند. این قرائت با دموکراسیِ امروز مشترکات زیادی دارد. سیاست اسلامی معتقد است که هرچه مردم بخواهند و هرکسی را بخواهند به عنوان حاکم انتخاب می‌کنند و حاکم را خدا تعیین نمی‌کند. الله این اختیار را به مردم داده است و مردم بر هرکس توافق کردند، حاکم همان است.

🔹قرائت ما بر حقوق بشر تاکید دارد
مولانا عبدالحمید تأکید کردند: در این قرائت که من بعضی تفاوت‌هایش را بیان کردم، وقتی متهم نزد بازجو آورده می‌شود، حرمت و احترام دارد و بازجو نمی‌تواند به او توهین کرد یا تحت فشار قرار گیرد تا اعتراف کند. دستگاه قضائی استقلال خودش را دارد و تابع هیچ‌کسی نیست. فقط تابع حق است و بس. قاضی را اولی‌الامر منصوب می‌کند اما قاضی تابع اولی‌الامر نیست بلکه تابع حق و عدالت است. قاضی در سیاست اسلامی و در این قرائت کاملا آزادی دارد و می‌تواند خلیفۀ مسلمانان را هم احضار کند؛ چنان‌که قاضی شُریح سیدنا حضرت علی را احضار کرد و سیدنا علی، امیرالمومنین بود و می‌توانست قاضی را عزل کند، اما برای دعوای یک یهودی نزد قاضی رفتند. وقتی حضرت علی دو شاهد عرضه می‌کند، قاضی یک شاهد را می‌پذیرد و شاهد دیگر را رد می‌کند و حق را به یهودی می‌دهد. در دموکراسی‌های امروز چنین آزادی‌ای را پیدا کنید.
ایشان با یادآوری وقایعی از صدر اسلام و پیامبران پیشین، اظهار داشتند: ما در بسیاری از مسائل از دموکراسی و حقوق بشر هم جلوتر هستیم. این قرائت هم معتقد است حقوق بشر، حق است و اختلافاتی جزئی دارد. سیدنا عمر وقتی دستور دادند مهریه‌ها را بالا نبرید، پیرزنی بلند می‌شود و اعتراض می‌کند که شما چه حقی دارید که در مهریه زنان دخالت می‌کنید. مهریه توافقی است. حضرت عمر توقفی کردند و فرمودند کاش عمر به اندازه همین پیرزن می‌فهمید. او درست می‌گوید. این دموکراسی و آزادی است که زنی در مقابل شخص اول مملکت بایستد و حرف حقی بزند و امیر در مقابلش تسلیم شود. اینکه متهم از خود حق دفاع داشته باشد و حرمتش حفظ شود، در این قرائت وجود دارند. مُلک را عدالت می‌تواند آرام کند. امنیت و آرامش کشور با گسترش و اجرای عدالت و شنیدن حرف مردم فراهم می‌شود. 👇🏼
🔹برای خود و فرزندانتان زراندوزی نکنید
امام‌جمعه زاهدان در ادامه گفتند: مسئول درست آن است که از موقعیت و مسئولیتش برای زراندوزی و جمع‌کردن سرمایه برای خود و فرزندانش استفاده نکند. متأسفانه در کشور ما واژه‌ «آقازاده‌ها» معروف است و این آقازاده‌ها به چیزهای زیادی دست پیدا کرده‌اند. اگر کسی می‌خواهد موفق شود، باید آنطور که حضرت داوود و حضرت سلیمان و آن‌طور که حضرت محمد رسول‌الله دنیا را سیر کردند و خود گرسنه از دنیا رفتند، باشد.

🔹دلمان می‌سوزد که مردم قدرت خرید نان و گوشت را هم ندارند
مولانا عبدالحمید با انتقاد از وضعیت اقتصادی کشور، آن را نتیجه «سیاست‌های داخلی و خارجیِ به بن‌بست رسیده» دانستند و افزودند: امروز شرایط بر ملت ایران بسیار سخت است. تورم و گرانی کمرشکن شده است. دلار به ۵۲ هزار تومان رسیده است. تمام ثروت‌ها و دارایی‌های مردم از بین رفته‌اند. کسی که چیزی را فروخته دیگر نمی‌تواند بخرد و اگر کسی چیز جدیدی می‌خواهد بخرد، توانایی‌اش را ندارد. کسی که حقوقش سه میلیون و پنج میلیون تومان است و حتی کارمندان و نیروهای مسلح که شش، هفت میلیون حقوق می‌گیرند، همۀ این‌ها مشکل دارند و نمی‌دانند چطور جواب زن و بچه‌شان را بدهند.
ایشان خاطرنشان کردند: از روی دلسوزی این را عرض می‌کنم که چرا اقتصاد کشور غنی و ثروتمند ایران باستان که خزانه‌هایش همیشه پر بوده، اینطور باید باشد؟ این‌ها ریشه در اقتصاد ندارد بلکه ریشه در سیاست دارد. وقتی سیاست داخلی و سیاست خارجی تنظیم نیست و با بسیاری از کشورها تنش داریم، نتیجه همین می‌شود. بپذیرید که سیاست‌های شما جای انتقاد دارد. ما خیرخواه شما هستیم، دشمن نیستیم. دلمان برای این مردم می‌سوزد که قدرت خرید نان و گوشت را هم ندارند. معروف است که یک کیلو گوشت در تهران و بسیاری جاهای دیگر به نیم میلیون تومان رسیده است. کدام مردم می‌توانند گوشت بخرند. این‌ها نیاز مردم است. همین مأموران و کارمندان وزارتخانه‌ها و ادارات حقوقشان کفایت نمی‌کند. اعتبار پول ما روز به روز کمتر می‌شود و خدا می‌داند سر از کجا دربیاورد.
مولانا عبدالحمید خاطرنشان کردند: سیاست‌های داخلی مشکل داشته و همین باعث شده مردم اعتراض داشته باشند. مگر به مردم عادی چه می‌رسد؟ شاید یک نفر به قدرت برسد اما برای این مردم عادی همین فشار زندگی باعث شده مردم شعار بدهند و حرفی بزنند. بعضی از مغازه‌داران اجناسشان را معامله نمی‌کنند و می‌گویند اگر بفروشیم نمی‌توانیم چیزی بخریم. این اقتصاد ریشه در سیاست‌های داخلی و خارجی دارد و وقتی این مشکلات حل شود، قیمت دلار بسیار ارزان‌تر می‌شود. زمانی یک میلیون تومان هزار دلار بود، حالا ده میلیون تومان هم بشود هزار دلار وضع بهتر می‌شود، نه اینکه هزار دلار، ۵۲ میلیون تومان باشد. میلیون الآن از بین رفته و از میلیارد صحبت می‌شود. این‌ها هم کاغذ هستند و این میلیاردها هیچ اعتباری ندارد.

🔹تا وقتی به اشتباهات گذشته جلوی ملت اعتراف نشود، تحول صورت نمی‌گیرد
🔹بنیان‌گذار انقلاب گفته اگر نمی‌توانید به مردم خدمت کنید کنار بروید
امام جمعه زاهدان افزودند: مملکت‌داری با دید وسیع و نگاهی بلند ممکن است. تا به اشتباهات گذشته جلوی ملت اعتراف نشود، تحول صورت نمی‌گیرد. رهبر فقید انقلاب اسلامی به مسئولان گفتند اگر می‌توانید به مردم خدمت کنید و اگر نمی‌توانید، بگذارید دیگری خدمت کند. به این‌صورت دست به عصا که نمی‌شود. به جای اینکه مردم را زندانی کنید، آن‌ها را ول کنید و ببینید چه می‌گویند. حرف دلسوزان و منتقدان و مخالفان را بشنوید.
ایشان تصریح کردند: اگر نمی‌توانید اجازه بدهید دیگران مشکلات را حل کنند. این قول بنیان‌گذار جمهوری اسلامی است، قول بنده نیست. در همه دنیا اینطور است که وقتی مسئولی نتواند کارش را انجام دهد، کنار می‌رود. چندوقت پیش نخست‌وزیری کنار رفت و گفت من نتوانستم مشکلات مردم را حل کنم و کنار می‌روم تا کسی دیگر مشکلات را حل کند. در همه دنیا گاهی رئیس‌جمهور، نخست‌وزیر و دیگر مقامات درجه اول استعفا می‌دهند و مشکل حل می‌شود. اینجا متأسفانه در کشور ما کنار رفتن را بلد نیستند. اگر کسی کنار رفتن را بلد نیست بیاید بگوید شما مردم چه می‌گویید و وضعیت را اصلاح کند. چقدر برای اصلاحات فریاد زده شد. مملکت دارد با بن‌بستی جدی مواجه می‌شود و این فکری اساسی می‌خواهد. 👇🏼
2024/09/23 15:22:16
Back to Top
HTML Embed Code: