Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴رژیم آخوندی قرار است فردا یکشنبه ۱۱ دیماه ۱۴۰۱ در سنندج یک جلسە برای ماموستایان شهر برگزار کند و بە هر نفر شرکت کننده ٥ میلیون تومان پول میدهد.

ماموستا ابراهیم کریم از ننله سنندج در اینباره هشدار میدهد... ۱۰ دیماه ۱۴۰۱
✍️با زیرنویس فارسی

@JabheSunnat
بیانیەی استاد کاک حسن امینی دربارەی حکم زندان‌ِ دانشمند و اسلام شناس فرهیختە استاد مصطفی حسینی طباطبایی

بسم الله الرحمن الرحیم

خبر صدور حکم ۸ سال زندان برای دانشمند و اسلام شناس برجسته و فرهیخته جناب آقای استاد مصطفی حسینی طباطبایی و 7 تن از شاگردان و همراهان ایشان مجموعاً به 20 سال زندان موجب تعجّب و تأسّف شدید اینجانب گردید. تعجب از این کە همه‌ی کسانیکه استاد طباطبایی و همراهان او را می‌شناسند، گواهی می‌دهند این استاد فرزانه ده‌ها سال است به تبلیغ و تبیین اسلام و تفسیر قرآن و سیره‌ی صحیح پیامبر بزرگوار مشغول است. هیچگونه فعالیت سیاسیِ قولی و عملی نداشته‌است.
این دانشمند آگاه و آشنا به دین اسلام، در مسیر تبیین توحید و یگانگی الله و نیز مبارزه‌ی قوی و موفق با خدا ناباوران، شخصیتی کم نظیر بوده است. بدین‌جهت همواره خداناباوران او را سدّ و مانعی بزرگ در برابر خود دانسته و طبعاً شدیداً با وی خصومت ورزیده‌اند. تا جاییکه باور عمومی بر این است که جز اینان کسی با استاد طباطبایی دشمنی ندارد.
همه می‌دانیم نه در مقررات دین اسلام و نه در قانون اساسی ایران برای انتخاب و بیان عقیده و باور مجازات در نظر گرفته نشده است .بلکه برعکس در  قرآن آیات 111 البقره، 24 انبیاء، 64 نمل و 75 قصص به مخالفان دین گفته شده: «هَاتُوا بُرْهَانَكُمْ»: دلایلتان را بیاورید و بیان کنید و سخن بگویید. در هیچ جای قرآن و سنّتِ پیام آور رحمت ، منعی برای ابراز باورها و عقاید مخالفین وجود ندارد و مجازاتی برای آن در نظر گرفته نشده است.
تعیین و إعمال مجازات برای بیان عقیده و فکر، منطقِ طواغیت و دیکتاتورها و رهبران کفر و دشمنانِ پیامبران بوده است.
در مورد پاسخ نمرودیانِ مخالفِ ابراهیم در سوره‌ی عنکبوت آیه‌ی ۲۴ می‌فرماید:
«فَمَا كَانَ جَوَابَ قَوْمِهِ إِلَّا أَن قَالُوا اقْتُلُوهُ أَوْ حَرِّقُوهُ...» پاسخ قوم ابراهیم به دعوت و بیانات او این بود: او را بکشید یا بسوزانید.
و زمانیکه ساحرانِ فرعون تغییر عقیده دادند و دینی جدید را انتخاب کردند وگفتند «آمَنّا بِرَبِّ العالَمین» فرعون بە جای شنیدن دلیل آنان، تهدیدشان کرد و گفت: «لَأُقَطِّعَنَّ أَيْدِيَكُمْ وَأَرْجُلَكُم مِّنْ خِلَافٍ ثُمَّ لَأُصَلِّبَنَّكُمْ أَجْمَعِينَ» دست و پاهایتان را در جهت خلاف یکدیگر قطع می‌کنم و همه‌ی شما را دار می‌زنم،(آیات ١٢٤ اعراف، ٧١ طه،٤٩ شعراء) می‌بینیم در ادیان آسمانی و علی‌الخصوص دین اسلام، مخالفتی با آزادی بیان و انتخاب عقیده وجود ندارد.
این روشِ برخورد، و سلب آزادی بیان و انتخاب فکر و عقیده، منطق نمرودیان و فرعونیان می‌باشد.
   آنچه بیان شد صریح آیات قرآن است، پس نباید هیچ مسلمانی از آن ناراحت و بدان معترض باشد.
اما تاسف به خاطر اینکه، نظام و حاکمیّتی که با شعار دینی و وعده‌ی پیاده کردن قوانین آزادیبخش اسلام در کشورمان بنیانگذاری شد، امروز با قوانین و مقرّراتِ استبدادی و غیر دینی و غالباً ضدّ اسلامی اداره می‌شود!!؟
در پایان از مسئولین عالی کشور بویژه مسئولین قوه قضاییه می‌خواهم با به بند کشیدن یک شخصیت اسلام شناسِ مطرح در دنیای اسلام، با ۸۷ سال عمر،  خود و نظام و اسلام در ایران را بیش از این زیر سؤال نبرند.

حاکم شرع مردمی کوردستان
حسن امینی

1401/10/12

🆔https://www.tg-me.com/KakHasanAmini

🌐https://www.hasanamini.com
🔴 دکتر جلالی زاده: حکومت به مطالبات معترضان پاسخ دهد


👈 شبکه کلمه / دکتر جلال جلالی زاده، فعال سیاسی اصلاح‌طلب با تاکید بر اینکه حکومت باید به مطالبات معترضان پاسخ دهد، می گوید: سوال این است که با چنین وضعیت بحرانی و دولت ناکارآمد و مجلس بی‌اثری، چرا نباید انتخابات زودرس به عنوان یک گزینه روی میز باشد. انتخاباتی که برون دادش نمایندگان و مسئولینی باشد که به صورت واقعی پاسخگوی مردم و وعده‌هایشان باشند.

👈 دکتر جلالی زاده گفت: این مسئله حیاتی است که حاکمیت یک کمیته فراگیر با هدف آسیب‌شناسی اعتراضات اخیر تشکیل دهد. شناسایی و پاسخ به مطالبات معترضان باید بخشی از اهداف چنین کمیته‌ای باشد. همچنین چنین شورا و کمیته‌ای باید به غیر از فراگیر بودن، از ویژگی اختیارمندبودن نیز برخوردار باشد و از توانایی تصمیم و اجرا برخوردار باشد. بسیاری از مسائل پیش آمده در طی چند ماه اخیر تنها معلول و برون‌داد برخی علل هستند که نیاز به عارضه‌یابی دارند. ساختار غیرکارآمد فعلی دولت، مجلس و قوه قضاییه و نحوه عملکرد آنها، خود بخشی از مطالبات است. در حال حاضر ظاهراً گشت ارشاد جمع شده است، اما آزادی‌های سیاسی، مدنی و اقتصادی و همچنین رفاه اجتماعی، خواسته قاطبه مردم ایران است. مجلس فعلی چنان منفعل گشته است که تقریباً هیچ نقشی در مسائل مهم، حیاتی و حتی رخدادهای معمول حاکمیت ایفا نمی‌کند.

👈 جلالی‌زاده اظهار داشت: اگر تغییر قانون اساسی مطلوب حاکمیت نیست، لااقل اصول مغفول مانده آن را اجرا کنند. مشکلات معیشتی در حال حاضر امان مردم را بریده است، بی‌توجهی مسئولین به چنین بحران و چالش مهمی، با چه منطق و خردی پذیرفتنی است. زمانی که از آزادی‌های مدنی، سیاسی و اجتماعی صحبت می‌شود، یکی از مصادیقش همین نظارت استصوابی است.

🌐 Twitter | Instagram | Youtube | Web | Telegram
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مولانا حبیب‌الرحمن مطهری، مدیریت حوزه علمیه احناف خواف به همراه مولوی خواجه صدرالدین احراری، مولوی گل‌محمد مومن و تعدادی دیگر از همراهان شامگاه یکشنبه 11 دی‌ماه، به قصد دیدار با شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید عازم شهر زاهدان شده بودند، اما نیروهای امنیتی در پلیس‌راه نهبندان از ادامه سفرشان ممانعت به‌عمل آوردند.

شایان ذکر است؛ حوزه علمیه احناف خواف نسبت به اتفاقات اخیر کشور به‌خصوص واقعه جمعه‌های خونین زاهدان و خاش و نیز کردستان، در قالب بیانیه‌ها و سخنرانی نمازهای جمعه واکنش نشان داده است.

وصال حق را در شبکه های اجتماعی دیگر دنبال کنید
https://linktr.ee/wesalhaq
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
#ویژه_برنامه
🎥 از اقتدار روحانی اهل سنت در جوانرود با سینه سپر کردن مقابل نیروهای شورشی خامنه‌ای برای دفاع از مردم تا سکوت خفت‌بار مراجع تقلید در حمایت از ملت ایران

🔹وحید بهشتی | مدیر رسانه DorrTv

#خیزش_جهانی_ایرانیان_علیه_جمهوری_اسلامی
#اعتصابات_سراسری
#مهسا_امینی
#ایران_متحد
#اعتراضات_سراسری
#زن_زندگی_آزادی
#انقلاب_ایران
#جمعه_خونین_زاهدان
#Mahsa_Amini

@seyedaqilhashemi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#ویژه_برنامه
🎥 خواهر هموطن؛ کوردها و بلوچ ها برادریشان را به ایران ثابت کردند وقت این است که همه ملت ایران با اتحاد به خیابانها بیایند

🔹وحید بهشتی | مدیر رسانه DorrTv

#خیزش_جهانی_ایرانیان_علیه_جمهوری_اسلامی
#اعتصابات_سراسری
#مهسا_امینی
#ایران_متحد
#اعتراضات_سراسری
#زن_زندگی_آزادی
#انقلاب_ایران
#جمعه_خونین_زاهدان
#Mahsa_Amini

@seyedaqilhashemi
بیانیەی جمعی از علما و دعوتگرانِ
اهل سنت کورد در مورد بی اعتباری "اعتراف گیری اجباری و مصاحبه ی تلویزیونی" از بازداشت شدگان و زندانیان و درخواستِ پایان دادن بە این پروژەی غیردینی و غیر قانونی

بسم‌الله الرحمن الرحیم

در طول و عرض تاریخ بشر و در همه‌ی جوامع انسانی، اقرار متهم از جمله‌ی مهمترین ادله‌ی اثبات جرم به شمار آمده است. بنا بر اهمیتِ اقرار و نقش آن در مقبولیت حکم، دائما در محاکم قضایی سعی شده که متهم به جرمش اقرار نماید، که مع‌الاسف جهت حصولِ این هدف، انواع و اقسام شکنجه‌های روحی و جسمی، به رغم غیر دینی و غیر قانونی بودن، رواج یافته است.

قرآن کریم نمونه‌‌های زیادی از این روش غیر دینی را که مورد استفاده‌ی حکام ظالم بوده، جهت آگاهی مردم نقل فرموده است.

برای مثال، فرعون موسی را به زندان تهدید می‌کند.
در برابر ساحرانی که به توحید و یگانگی الله ایمان آوردند، ابتدا آنان را به توطئه و دسیسه‌چینی برای براندازی متهم نمود، و سپس به شکنجه و زندان و اعدام تهدید کرد.

چه بسیار انسانهای بی‌گناهی که زیر شکنجه‌های روحی و جسمیِ فراتر از تحمل، تاب نیاورده و به جرم‌های متعددِ ناکرده اقرار نموده و می‌کنند‌.

در مقررات دین اسلام و البته در قوانین قضایی جوامع مختلف بشری، اقراری که تحت شکنجه‌ی جسمی و یا فشارهای روحی و روانیِ ناشی از بازداشت‌های طولانی مدت و بی‌خبری از دنیای بیرون رخ می‌دهد، فاقد ارزش قضایی و دینی است.
به همین دلیل در اصل ۳۸ قانون اساسی ایران مصوب گردید که: هرگونه شکنجه برای گرفتن اقرار ممنوع است.
مردم ایران در طول ۴۴ سال گذشته، شاهد پخش‌ تلویزیونی اعترافات بی‌شماری بوده‌اند. اعترافاتی که حداقل در شرایط غیر عادی و بعد از نگهداری طولانی مدتِ افراد در سلول انفرادی و بی‌خبری از خانواده و دنیای بیرون و ایجاد فشارهای جسمی و روحی، رخ داده و با نهایت تاسف، مبنای صدور احکام اعدام و حبس و تبعید، برای شخص اقرار کننده و افراد دیگری شده است. این فشارها گاهی به حدی بوده که برخی از بازداشت‌شدگان، بعد از رهایی از زندان، جلای وطن نموده و بعضا هم خودکشی کرده‌اند. اکنون وضعیت بگونه‌ای شده که افکار عمومی، نه تنها با این نوع اعترافات اجباری، قانع نمی‌شود، بلکه فورا ضمن همدلی با اقرارکننده، اعلام میدارند: زیر شکتجه اقرار کرده است.

در این شرایط که چهار ماه از اعتراضات شرعی و قانونی ملت ایران می‌گذرد، به نظر می‌رسد، پروژ‌ه‌ی نخ‌نمای اعتراف‌گیری اجباری، همچنان مورد استفاده‌ی حکومت است که موارد زیادی از آن‌ را شاهد بوده‌ایم..

ما امضاکنندکان این بیانیه، اعلام میکنیم که هر گونه اعتراف‌گیری اجباری و یا پخش مصاحبه‌های تلویزیونی زندانیان، فاقد وجاهت قانونی و دینی و اخلاقی بوده و طبق اصل ۳۸ قانون اساسی کشور ممنوع است.

همه می‌دانند که در جریان اعتراضاتِ مردمیِ اخیر، هزاران نفر، به شمول برخی ماموستایانِ دینیِ خوشنام و مردمی،  بازداشت و مدت طولانی در زندان نگهداری شده‌اند و از وضعیت‌شان خبری در دست نیست. لذا ضمن درخواست آزادی بی‌قید و شرط همه‌ی آنان، و پایان دادن به بازداشتها، خواستار توقف اعتراف‌گیری اجباری و پخش عمومی و تلویزیونی آن هستیم.
ما اعلام می‌داریم، پروژه‌ی اعتراف‌گیری اجباری و مصاحبه‌ی تلویزیونی، پروژه‌ای شکست‌خورده است و نه تنها موجب اقناع ملت نخواهد شد، بلکه باعث همدلی و همراهیِ بیشتر مردم با این زندانیان اسیر و در بند می‌شود.

امضاکنندگان:

۱- ماموستا کاک حسن امینی مدیر و مدرس مدرسه علوم دینی امام بخاری سنندج
۲- حاج ماموستا لقمان امینی مدرس علوم دینی و امام جمعه مسجد چهاریار نبی سنندج.
۳- ماموستا رزگار مرادی مدرس علوم دینی سنندج
۴- حاج ماموستا عبدالله ایرانی مدرس و امام جماعت مسجد فاروق اعظم شهرک ماموستا هه‌ژار(پنج آذر) سنندج.
۵- ماموستا توفیق منبری مدیر و مدرس مدرسه‌ی اصحاب سنندج.
۶- ماموستا محمد آرمان صادقی امام جمعه وجماعت ومدیر و مدرس دارالعلوم محمد رسول الله روستای حسینی دهگلان.
۷- ماموستا صید مراد فتحی امام جمعه‌ی سنجرآباد کامیاران.
۸- ماموستا محمد علیزاده امام جماعت سابق مسجد سروآباد و‌ مدرس علوم دینی سنندج.
۹- ماموستا ابراهیم کریمی مدرس و امام جمعه وجماعت مسجد جامع ننله سنندج
۱۰- ماموستا حسین علیمرادی امام جماعت مسجد ابراهیم خلیل الله کانی کوزله سنندج.
۱۱- ماموستا عبدالجبار لطفی مدرس و امام جمعه وجماعت مسجد جامع ارشاد سنندج.
۱۲- ماموستا برزان ملکی مدرس و امام جمعه وجماعت مسجد جامع شیخین سنندج.
۱۳- ماموستا حمدی کرمی مدرس و امام جمعه وجماعت مسجد جامع امام شافعی نایسر سنندج.

                                          ۱
ادامه‌ی امضاها در صفحه‌ی دوم👇👇👇
۱۴- ماموستا دکتر علی‌آقا صالحی نویسنده و مترجم و مدرس علوم اسلامی در کرمانشاه.
۱۵- ماموستا محمد محمودزاده مدرس و امام جمعه و جماعت مسجد روستای رشید قلعه‌ی بانه.
۱۶- ماموستا عمر محمد امینی ( عمر ریش ) از شهرستان بانه.
۱۷- ماموستا فیض الله معدومی مدرس مدرسه‌‌ی امام بخاری سنندج.
۱۸- ماموستا عظیم باتمانی امام جمعه‌ی مسجد فاتح خیبر روستای تپه اسماعیل کامیاران.
۱۹- ماموستا محی‌الدین ویسی امام جماعت مسجد خلفای راشدین روانسر.
۲۰ - ماموستا سید محمد موسویان نویسنده و مترجم و مدرس علوم دینی از شهرستان بوکان
۲۱- ماموستا دکتر سید زکریا حسینی مدیر ومدرس مدرسه امام شافعی و امام جمعه وجماعت مسجد جامع قبای سنندج.
۲۲- ماموستا هاشم حسین پناهی مدرس مدرسه‌ی امام بخاری سنندج.
۲۳- ماموستا سید عبدالقدوس حسینی مدرس مدرسه‌ی امام بخاری سنندح و امام جماعت مسجد سرهنگ.
۲۴- ماموستا سید محمد محمدی میراولی
امام جمعه و جماعت مسجد عمر بن خطاب (رض) تازه‌آباد سریاس پاوه.
۲۵- ماموستا عبدالواحد رحمت اللە شاعر ونویسندە و امام جمعەی سابق روستای کلیجە مهاباد.
۲۶- ماموستا رفیق ملایی امام جمعه جماعت روستای توارملا سنندح.
۲۷- ماموستا سید عطاءالله صمدی مدرس مدرسه‌ی امام بخاری سنندج.
۲۸- ماموستا صباح خاطری امام جمعه و جماعت روستای چروسانه‌ی کامیاران.
۲۹- ماموستا ایوب نظری امام جماعت مسجد النبی شهرک پست سنندج.
۳۰- ماموستا مسعود کرمی امام جمعه و جماعت مسجد روستای میره‌کی دهگلان.
۳۱- ماموستا یونس کرمی امام جماعت مسجدصلاح الدین ایوبی شهرک گلشن دیواندره.
۳۲- ماموستا عبدالله عباسی امام جماعت مسجد ملا مومن و مدرس مدرسه امام بخاری سنندح.
۳۳- ماموستا علی محمدیان امام جمعه و جماعت مسجد عایشه ام‌المومنین داشبند بوکان.
۳۴- ماموستا محمد سعید محمدی امام جمعه و جماعت سابق قشلاق سنندج.
۳۵- ماموستا جلال نگلی امام جماعت مسجد ابوبکر صدیق شریف آباد سنندج.
۳۶- ماموستا رفیق رستمی مدرس علوم دینی در سنندج‌.
۳۷- ماموستا حمدی نیک اختر مدرس علوم دینی در سنندج.
۳۸- ماموستا حمید مهدوی استاد دانشگاه، نویسنده و مدرس علوم اسلامی.
۳۹- ماموستا سید مهدی چوری امام جماعت و مدرس مسجد صلاح الدین ایوبی و عضو سابق شورای افتای مریوان.
۴۰- ناصر روحانی امام جمعه و جماعت مسجد جامع شهر حسین آباد سنندج.
۴۱- ماموستا هادی دست گشاده امام جمعه و جماعت روستای باقرآباد بخش حسین آباد.
۴۲- ماموستا ایوب احدی امام جماعت مسجد عرفات شهر حسین آباد سنندج.
۴۳- ماموستا حامد محمودی امام جمعه و جماعت روستای تازه آباد بزنقران بخش حسین آباد.
۴۴- ماموستا عبدالله (کاروان) احدی امام جمعه و جماعت روستای ماچکه علیا بخش حسین آباد سنندج.
۴۵- ماموستا فواد علی ویسی امام جمعه و جماعت روستای کلهر آباد بخش حسین آباد سنندج.
۴۶- ماموستا هیوا محمودی امام جمعه و جماعت روستای امروله بخش حسین آباد سنندج.
۴۷- ماموستا شاهد زندی امام جمعه و جماعت روستای ماچکه سفلی بخش حسین آباد سنندج.
۴۸- ماموستا صدیق فتحی امام جمعه و جماعت روستای غیبی سور دیواندره.
۴۹- ماموستا محمد حسینی ایناخی مدرس علوم اسلامی در سنندج.
۵۰- حاج ماموستا صابر خدامرادی مدرس علوم دینی و امام جمعه و جماعت مسجد قه‌وخ شهرستان سقز.
۵۱- ماموستا سید صهیب حسینی امام جمعه وجماعت کرگ اباد دهگلان.
۵۲- ماموستا عبدالقادر جعفری کلکان امام جماعت مسجد شیخ محمد صادق سنندج.
۵۳- ماموستا عابد بهرامی امام جمعه و جماعت روستای حصار شهرستان شاهین‌دژ.
۵۴- ماموستا علی خالدی امام جمعە و مدیر مدرسەی مسجد پاکنهاد شهرک مهاباد.
۵۵- ماموستا محمود خالدی زادە امام جماعت مسجد خاتم الانبیاء مهاباد.
۵۶- ماموستا شریف محمودپورثانی امام جمعه و جماعت کانی زنجیر چی پسوە پیرانشهر.
۵۷- ماموستا امید سلیمانی امام جماعت مسجد جامع بانە.
۵۸- ماموستا عمر عبداللهی امام جمعه وجماعت روستاى اوچ‌تپه بوکان.
۵۹- ماموستا محمد رحمانی‌مقدم امام جمعه وجماعت روستای میرآباد مریوان.
۶۰- ماموستا محمد سعید محمدی امام جماعت مسجد گلە خان سنندج.
۶۱- ماموستا هادی ابراهیمی مدرس علوم دینی درسنندج.
۶۲- ماموستا آرمان بهرامی امام جماعت و مدرس مسجد سلمان فارسی شهرستان سقز.
۶۳- ماموستا عبداللە رشی مقدم امام جمعەی  مسجد حضرت ابوبکر صدیق شهرک مهاباد.

https://www.tg-me.com/maktab_quran_kurdestan
🔴 تجمع روحانیون اهل جوانرود مقابل مغازه زنده یاد برهان الیاسی جهت گرامیداشت یاد این جانباخته راه آزادی

#مهسا_امینی
#زن_زندگی_آزادی

🌐 Twitter | Instagram | Youtube | Web | Telegram
بیانیەی جمعی از علما و دعوتگرانِ
اهل سنت کورد در مورد بی اعتباری "اعتراف گیری اجباری و مصاحبه ی تلویزیونی" از بازداشت شدگان و زندانیان و درخواستِ پایان دادن بە این پروژەی غیردینی و غیر قانونی

بسم‌الله الرحمن الرحیم

در طول و عرض تاریخ بشر و در همه‌ی جوامع انسانی، اقرار متهم از جمله‌ی مهمترین ادله‌ی اثبات جرم به شمار آمده است. بنا بر اهمیتِ اقرار و نقش آن در مقبولیت حکم، دائما در محاکم قضایی سعی شده که متهم به جرمش اقرار نماید، که مع‌الاسف جهت حصولِ این هدف، انواع و اقسام شکنجه‌های روحی و جسمی، به رغم غیر دینی و غیر قانونی بودن، رواج یافته است.

قرآن کریم نمونه‌‌های زیادی از این روش غیر دینی را که مورد استفاده‌ی حکام ظالم بوده، جهت آگاهی مردم نقل فرموده است.

برای مثال، فرعون موسی را به زندان تهدید می‌کند.
در برابر ساحرانی که به توحید و یگانگی الله ایمان آوردند، ابتدا آنان را به توطئه و دسیسه‌چینی برای براندازی متهم نمود، و سپس به شکنجه و زندان و اعدام تهدید کرد.

چه بسیار انسانهای بی‌گناهی که زیر شکنجه‌های روحی و جسمیِ فراتر از تحمل، تاب نیاورده و به جرم‌های متعددِ ناکرده اقرار نموده و می‌کنند‌.

در مقررات دین اسلام و البته در قوانین قضایی جوامع مختلف بشری، اقراری که تحت شکنجه‌ی جسمی و یا فشارهای روحی و روانیِ ناشی از بازداشت‌های طولانی مدت و بی‌خبری از دنیای بیرون رخ می‌دهد، فاقد ارزش قضایی و دینی است.
به همین دلیل در اصل ۳۸ قانون اساسی ایران مصوب گردید که: هرگونه شکنجه برای گرفتن اقرار ممنوع است.
مردم ایران در طول ۴۴ سال گذشته، شاهد پخش‌ تلویزیونی اعترافات بی‌شماری بوده‌اند. اعترافاتی که حداقل در شرایط غیر عادی و بعد از نگهداری طولانی مدتِ افراد در سلول انفرادی و بی‌خبری از خانواده و دنیای بیرون و ایجاد فشارهای جسمی و روحی، رخ داده و با نهایت تاسف، مبنای صدور احکام اعدام و حبس و تبعید، برای شخص اقرار کننده و افراد دیگری شده است. این فشارها گاهی به حدی بوده که برخی از بازداشت‌شدگان، بعد از رهایی از زندان، جلای وطن نموده و بعضا هم خودکشی کرده‌اند. اکنون وضعیت بگونه‌ای شده که افکار عمومی، نه تنها با این نوع اعترافات اجباری، قانع نمی‌شود، بلکه فورا ضمن همدلی با اقرارکننده، اعلام میدارند: زیر شکتجه اقرار کرده است.

در این شرایط که چهار ماه از اعتراضات شرعی و قانونی ملت ایران می‌گذرد، به نظر می‌رسد، پروژ‌ه‌ی نخ‌نمای اعتراف‌گیری اجباری، همچنان مورد استفاده‌ی حکومت است که موارد زیادی از آن‌ را شاهد بوده‌ایم..

ما امضاکنندکان این بیانیه، اعلام میکنیم که هر گونه اعتراف‌گیری اجباری و یا پخش مصاحبه‌های تلویزیونی زندانیان، فاقد وجاهت قانونی و دینی و اخلاقی بوده و طبق اصل ۳۸ قانون اساسی کشور ممنوع است.

همه می‌دانند که در جریان اعتراضاتِ مردمیِ اخیر، هزاران نفر، به شمول برخی ماموستایانِ دینیِ خوشنام و مردمی،  بازداشت و مدت طولانی در زندان نگهداری شده‌اند و از وضعیت‌شان خبری در دست نیست. لذا ضمن درخواست آزادی بی‌قید و شرط همه‌ی آنان، و پایان دادن به بازداشتها، خواستار توقف اعتراف‌گیری اجباری و پخش عمومی و تلویزیونی آن هستیم.
ما اعلام می‌داریم، پروژه‌ی اعتراف‌گیری اجباری و مصاحبه‌ی تلویزیونی، پروژه‌ای شکست‌خورده است و نه تنها موجب اقناع ملت نخواهد شد، بلکه باعث همدلی و همراهیِ بیشتر مردم با این زندانیان اسیر و در بند می‌شود.

امضاکنندگان:

۱- ماموستا کاک حسن امینی مدیر و مدرس مدرسه علوم دینی امام بخاری سنندج
۲- حاج ماموستا لقمان امینی مدرس علوم دینی و امام جمعه مسجد چهاریار نبی سنندج.
۳- ماموستا رزگار مرادی مدرس علوم دینی سنندج
۴- حاج ماموستا عبدالله ایرانی مدرس و امام جماعت مسجد فاروق اعظم شهرک ماموستا هه‌ژار(پنج آذر) سنندج.
۵- ماموستا توفیق منبری مدیر و مدرس مدرسه‌ی اصحاب سنندج.
۶- ماموستا محمد آرمان صادقی امام جمعه وجماعت ومدیر و مدرس دارالعلوم محمد رسول الله روستای حسینی دهگلان.
۷- ماموستا صید مراد فتحی امام جمعه‌ی سنجرآباد کامیاران.
۸- ماموستا محمد علیزاده امام جماعت سابق مسجد سروآباد و‌ مدرس علوم دینی سنندج.
۹- ماموستا ابراهیم کریمی مدرس و امام جمعه وجماعت مسجد جامع ننله سنندج
۱۰- ماموستا حسین علیمرادی امام جماعت مسجد ابراهیم خلیل الله کانی کوزله سنندج.
۱۱- ماموستا عبدالجبار لطفی مدرس و امام جمعه وجماعت مسجد جامع ارشاد سنندج.
۱۲- ماموستا برزان ملکی مدرس و امام جمعه وجماعت مسجد جامع شیخین سنندج.
۱۳- ماموستا حمدی کرمی مدرس و امام جمعه وجماعت مسجد جامع امام شافعی نایسر سنندج.

                                          ۱
ادامه‌ی امضاها در صفحه‌ی دوم👇👇👇
۱۴- ماموستا دکتر علی‌آقا صالحی نویسنده و مترجم و مدرس علوم اسلامی در کرمانشاه.
۱۵- ماموستا محمد محمودزاده مدرس و امام جمعه و جماعت مسجد روستای رشید قلعه‌ی بانه.
۱۶- ماموستا عمر محمد امینی ( عمر ریش ) از شهرستان بانه.
۱۷- ماموستا فیض الله معدومی مدرس مدرسه‌‌ی امام بخاری سنندج.
۱۸- ماموستا عظیم باتمانی امام جمعه‌ی مسجد فاتح خیبر روستای تپه اسماعیل کامیاران.
۱۹- ماموستا محی‌الدین ویسی امام جماعت مسجد خلفای راشدین روانسر.
۲۰ ماموستا سید محمد موسویان نویسنده و مترجم و مدرس علوم دینی از شهرستان بوکان
۲۱- ماموستا دکتر سید زکریا حسینی مدیر ومدرس مدرسه امام شافعی و امام جمعه وجماعت مسجد جامع قبای سنندج.
۲۲- ماموستا هاشم حسین پناهی مدرس مدرسه‌ی امام بخاری سنندج.
۲۳- ماموستا سید عبدالقدوس حسینی مدرس مدرسه‌ی امام بخاری سنندح و امام جماعت مسجد سرهنگ.
۲۴- ماموستا سید محمد محمدی میراولی
امام جمعه و جماعت مسجد عمر بن خطاب (رض) تازه‌آباد سریاس پاوه.
۲۵- ماموستا عبدالواحد رحمت اللە شاعر ونویسندە و امام جمعەی سابق روستای کلیجە مهاباد.
۲۶- ماموستا رفیق ملایی امام جمعه جماعت روستای توارملا سنندح.
۲۷- ماموستا سید عطاءالله صمدی مدرس مدرسه‌ی امام بخاری سنندج.
۲۸- ماموستا صباح خاطری امام جمعه و جماعت روستای چروسانه‌ی کامیاران.
۲۹- ماموستا ایوب نظری امام جماعت مسجد النبی شهرک پست سنندج.
۳۰- ماموستا مسعود کرمی امام جمعه و جماعت مسجد روستای میره‌کی دهگلان.
۳۱- ماموستا یونس کرمی امام جماعت مسجدصلاح الدین ایوبی شهرک گلشن دیواندره.
۳۲- ماموستا عبدالله عباسی امام جماعت مسجد ملا مومن و مدرس مدرسه امام بخاری سنندح.
۳۳- ماموستا علی محمدیان امام جمعه و جماعت مسجد عایشه ام‌المومنین داشبند بوکان.
۳۴- ماموستا محمد سعید محمدی امام جمعه و جماعت سابق قشلاق سنندج.
۳۵- ماموستا جلال نگلی امام جماعت مسجد ابوبکر صدیق شریف آباد سنندج.
۳۶- ماموستا رفیق رستمی مدرس علوم دینی در سنندج‌.
۳۷- ماموستا حمدی نیک اختر مدرس علوم دینی در سنندج.
۳۸- ماموستا حمید مهدوی استاد دانشگاه، نویسنده و مدرس علوم اسلامی.
۳۹- ماموستا سید مهدی چوری امام جماعت و مدرس مسجد صلاح الدین ایوبی و عضو سابق شورای افتای مریوان.
۴۰- ماموستا ناصر روحانی امام جمعه و جماعت مسجد جامع شهر حسین آباد سنندج.
۴۱- ماموستا هادی دست گشاده امام جمعه و جماعت روستای باقرآباد بخش حسین آباد.
۴۲- ماموستا ایوب احدی امام جماعت مسجد عرفات شهر حسین آباد سنندج.
۴۳- ماموستا حامد محمودی امام جمعه و جماعت روستای تازه آباد بزنقران بخش حسین آباد.
۴۴- ماموستا عبدالله (کاروان) احدی امام جمعه و جماعت روستای ماچکه علیا بخش حسین آباد سنندج.
۴۵- ماموستا فواد علی ویسی امام جمعه و جماعت روستای کلهر آباد بخش حسین آباد سنندج.
۴۶- ماموستا هیوا محمودی امام جمعه و جماعت روستای امروله بخش حسین آباد سنندج.
۴۷- ماموستا شاهد زندی امام جمعه و جماعت روستای ماچکه سفلی بخش حسین آباد سنندج.
۴۸- ماموستا صدیق فتحی امام جمعه و جماعت روستای غیبی سور دیواندره.
۴۹- ماموستا محمد حسینی ایناخی مدرس علوم اسلامی در سنندج.
۵۰- حاج ماموستا صابر خدامرادی مدرس علوم دینی و امام جمعه و جماعت مسجد قه‌وخ شهرستان سقز.
۵۱- ماموستا سید صهیب حسینی امام جمعه وجماعت کرگ اباد دهگلان.
۵۲- ماموستا عبدالقادر جعفری کلکان امام جماعت مسجد شیخ محمد صادق سنندج.
۵۳- ماموستا عابد بهرامی امام جمعه و جماعت روستای حصار شهرستان شاهین‌دژ.
۵۴- ماموستا علی خالدی امام جمعە و مدیر مدرسەی مسجد پاکنهاد شهرک مهاباد.
۵۵- ماموستا محمود خالدی زادە امام جماعت مسجد خاتم الانبیاء مهاباد.
۵۶- ماموستا شریف محمودپورثانی امام جمعه و جماعت کانی زنجیر چی پسوە پیرانشهر.
۵۷- ماموستا امید سلیمانی امام جماعت مسجد جامع بانە.
۵۸- ماموستا عمر عبداللهی امام جمعه وجماعت روستاى اوچ‌تپه بوکان.
۵۹- ماموستا محمد رحمنی‌مقدم امام جمعه وجماعت روستای میرآباد مریوان.
۶۰- ماموستا محمد سعید محمدی امام جماعت مسجد گلە خان سنندج.
۶۱- ماموستا هادی ابراهیمی مدرس علوم دینی درسنندج.
۶۲- ماموستا آرمان بهرامی امام جماعت و مدرس مسجد سلمان فارسی شهرستان سقز.
۶۳- ماموستا عبداللە رشی مقدم امام جمعەی  مسجد حضرت ابوبکر صدیق شهرک مهاباد.
۶۴-ماموستا اسماعیل سهرابی امام جمعەی  روستای اطمیش شهرستان بوکان.
۶۵- ماموستا علی پورمند امام جماعت مسجد حاج سیدعبداللە کمالی نقدە.
۶۶- ماموستا لقمان رسول زاده امام جمعه وجماعت كهريزه ايوبی شهرستان سقز.
۶۷- ماموستا زانکو کریمی (هوشنگ) امام جمعه روستای گنجی شهرستان قروه.
۶۸- ماموستا عثمان ابوبکری امام جماعت مسجدخلفای راشدین سقز.
۶۹- ماموستا محمدشفیع شافعی‌فر امام جمعه وجماعت مسجد سیدنا عمرفاروق اعظم مهاباد.

                                        ۲

ادامه در صفحه‌ی بعد👇👇👇
۷۰-ماموستا نصرالله عارفی‌نژاد مدیر انتشارات زریبار شهرستان مریوان.
۷۱- ماموستا سید عبدالسلام حسینی کارشناس ارشد فقه شافعی از جوانرود.
۷۲- ماموستا ابراهیم سلیمی امام جمعه و جماعت مسجد چهاریار نبی و مدرس حجره‌ی شیخ بوطی پیرانشهر.
۷۳- ماموستا امید محمودی امام جماعت مسجد امام غزالی سنندج.
۷۴- دکتر جلال جلالی‌زاده استاد فقه شافعی دانشگاه تهران.
۷۵- ماموستا محمدامین سنایی امام جماعت مسجد حضرت خضر محلە باغ شایگان.
۷۶- ماموستا عثمان ذاکری امام جمعە و جماعت علی اباد بوکان.
۷۷- ماموستا ناصح شیبانی امام جماعت و مدیر و مدرس مسجد جامع نور قوخ سقز.
۷۸- ماموستا سید احمد حسینی امام و مدرس علوم دینی حضرت ابوبکرصدیق رضی الله عنه(بوکان)
۷۹- ماموستا عبدالرحیم شریفی امام جمعه و جماعت روستای دی ملا میاندوآب.
۸۰- ماموستا مجتبی احمدی امام جماعت مسجد حضرت عثمان ذی‌النورین شهرک دادگستری کامیاران.
۸۱- ماموستا رسول حمزه پوز امام جمعه وجماعت لاجان اندیزی پیرانشهر.
۸۲- ماموستا اسامه زمانی در سنندج.
۸۳- ماموستا رئوف محمودی نویسندە و مترجم سنندج.
۸۴- ماموستا ناصر علیار نویسنده و محقق و مترجم در شهرستان بوکان.
۸۵- ماموستا کاوه محمد پور امام جمعه و جماعت روستای جوشن سقز.
۸۶- ماموستا اسعد صفری امام جماعت مسجد ابراهیم خلیل الله نایسر سنندج.
۸۷- ماموستا دکتر سید مصطفی محمودیان امام جمعە و مدرس مدرسه مسجد روستای یوسف کند مهاباد.
۸۸- ماموستا ایوب رحیمی امام جماعت مسجد معاذی سنندح.
۸۹- ماموستا عثمان مونسی امام حمعه و جماعت روستای نوبار بوکان.
۹۰-ناصح اشکاوند مدرس مدرسه شمس العارفین روستای نجار پاوه.
۹۱- ماموستا عمر مومنی سنندح.
۹۲- ماموستا ایوب احمدی امام جماعت مسجد بازار مهاباد.
۹۳- ماموستا غفور اسلام‌خواە امام جماعت مسجد حاجی خدر نقدە.
۹۴- ماموستا رسول احمدنژاد امام جمعەی روستای بالخچی نقدە.
۹۵- ماموستا عثمان مراد رسولی امام جمعەی روستای قارنا نقدە.
۹۶- ماموستا عبدالله قمری امام جمعه سابق  روستای طا شهرستان کامیاران.
۹۷- ماموستا صادق منبری امام جمعه‌ی روستای نیر شهرستان کامیاران.
۹۸- ماموستا دکتر احمد شریعت پناە امام جماعت مسجد حضرت علی شهرک مهاباد.
۹۹- ماموستا جمال سوارە امام جماعت مسجد خلفای راشدین مهاباد.
۱۰۰- ماموستا ناصر سوارە امام جمعەی روستای تالاب میاندواب.
۱۰۱- ماموستا فایق شریعت پناە امام جمعە ی سابق روستای حاجی آباد میاندوا
۱۰۲- ماموستا زبیر تباشیر امام جماعت مسجد ملاشمس الدین حسامی سنندج.
۱۰۳- ماموستا سیروان احمدیان امام جماعت مسجد حضرت عمر سنندج و مدرس مسجد قبا.
۱۰۴- ماموستا شورش مقصودی امام جماعت مسجد امام شافعی شهر موچش.
۱۰۵- ماموستا ناصح کریمی از مدرسه امام بخاری سنندح.
۱۰۶- ماموستا عبدالسلام گلنواز امام جمعه وجماعت ومدرس مسجد حضرت عمر(رض) شیوه ابراهیم سردشت.
۱۰۷-  حاج ماموستا سعید رحمانی امام جماعت و مدرس مسجدحاج رسول واحدی سردشت.
۱۰۸- ماموستا فتح الله رستمی امام جمعه و جماعت و مدرس مسجد روستای مارغان سردشت.
۱۰۹- ماموستا یونس سلیمان زادە امام جمعە و جماعت روستای قلعە جوغە شهرستان مهاباد.
۱۱۰- ماموستا سید مصطفی حسینی قادری امام جماعت مسجد حضرت بلال حبشی (رض) سنندج.
۱۱۱- ماموستا فایق فتاحی ایناخی امام جمعە و جماعت روستای سریاس شهرستان پاوه.
۱۱۲- ماموستا حسین عبداللهی امام جماعت مسجد چهار یار نبی شهرستان بانه.
۱۱۳- ماموستا ایوب الیاسی امام جماعت مسجد جبرئیل سنندج.
۱۱۴- ماموستا سیدجلال حسینی امام جمعه‌ی سابق سیدآباد مهاباد و ساکن بوکان.
۱۱۵- ماموستا  مهدی خالدی امام جماعت مسجد صدیقیه سنندج.
۱۱۶- ماموستا یاسین زبردست امام جمعه و جماعت روستای کول‌آباد بوکان.
۱۱۷- ماموستا علی حسن زادە امام جمعە و جماعت روستای کانی اشکوت پیرانشهر.
۱۱۸- ماموستا حسن فتحی خضرلک امام جمعه و جماعت و مدرس حجره‌ی روستای قازلیان بوکان.
۱۱۹- ماموستا امید فلکی امام جمعه و جماعت روستای توبره‌ریز دهگلان.
۱۲۰- ماموستا رسول قادرمرزی امام جماعت مسجد امام شافعی دهگلان.
۱۲۱- ماموستا طیب مرادی مدرس و امام جماعت مسجد هدایت سنندج.
۱۲۲- ماموستا سعدی محمودی نوبسنده و مترجم در شهرستان مریوان.
۱۲۳- ماموستا سهراب زمان زادە امام جمعە سابق روستای هانی گرملە شهرستان پاوه.
۱۲۴- ماموستا شیخ فاتح مولانایی امام جماعت مسجد سلمان فارسی سنندج.
۱۲۵- ماموستا محمد جمال‌الدین واژی امام جمعە‌ی روستای پسوە پیرانشهر.
۱۲۶- ماموستا عارف قانعی جماعت مسجد حضرت رسول اکرم شهرک مولوی سنندج.
۱۲۷- ماموستا ایوب گنجی امام جمعه و جماعت سابق مسجد قبای سنندج.

ادامه در صفحه بعد👇👇👇
۱۲۸- ماموستا بهروز فیروزی امام جماعت مسجد حاج حکیم نیلوفری سقز.
۱۲۹- ماموستا محمد ستار رحمانی سنندج
۱۳۰- ماموستا علی جعفری مدرس و‌امام جمعه وجماعت مسجد النبی شهرک بعثت سنندج.
۱۳۱- ماموستا حسام جعفری امام جمعه و جماعت روستای حاجی پموق دهگلان.
۱۳۲- ماموستا باسط جعفری امام جمعه و جماعت سابق روستای آب باریک دهگلان.
۱۳۳- ماموستا احمد شریفی مدرس علوم دینی اهل پاوه و ساکن سنندج.
۱۳۴- ماموستا حافظ جمال سلیمی امام جمعه و جماعت روستای یاران از توابع شهر ریژاو.
۱۳۵-ماموستا اسعد بهرامی امام جمعه و جماعت ناچیت شهرستان بوکان.
۱۳۶- ماموستا طاهر قادری امام جماعت مسجد نور بانه‌وره شهرستان پاوه.
۱۳۷- حاج ماموستا ابوبکر محمد کریمی امام جماعت و مدیر مدرسە‌ی مسجد حاج صالح شاطری 2 مهاباد.
۱۳۸- سید محمد امین واژی امام جماعت مسجد عباس آقای شهرستان مهاباد.
۱۳۹- ماموستا علی ملازاده ساکن شهرستان اشنویه.
۱۴۰- ماموستا تیمور محمدی امام جماعت بلبان آباد دهگلان.
۱۴۱- ماموستا عبدالرحمان نامدار شهرستان پیرانشهر.
۱۴۲- ماموستا سنجر خانی گلینی. امام جماعت مسجد حضرت سلیمان  محله‌ی بلچه سور مریوان.
۱۴۳- ماموستا محمد قادری امام جمعه‌ وجماعت روستای کوخان میاندواب.
۱۴۴- ماموستا عبدالمالک خسروی امام جماعت مسجد حضرت علی (رض) پاوه.

https://www.tg-me.com/maktab_quran_kurdestan
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔴بیانیه جمعی از علماء، ماموستایان و فعالان مدنی، فرهنگیان، اساتید دانشگاه، پزشکان، پرستاران، وکلا، دانشجویان، بازاریان و سایر اقشار شهرستان جوانرود.
♦️♦️♦️
@brayati
سال گذشته ۲۵۸ کولبر کشته یا زخمی شدند

کشته و مجروح شدن دو کولبر در مرز نوسود

یک کولبر جوان اهل سروآباد به نام آرمان محمدی در حین کولبری در مرز نوسود به دلیل سقوط از ارتفاع جانش را از دست داد. هم‌زمان یک کولبر اهل پاوه نیز به نام آرش محمدی در اثر ضرب و شتم نیرو‌های انتظامی به شدت مجروح شده است.

چندی قبل سایت کولبرنیوز همزمان با پایان سال میلادی در گزارشی اعلام کرده بود که در سال گذشته (۲۰۲۲) در مجموع ۲۵۸ کولبر در مناطق مرزی و مسیرهای بین جاده‌ای استان‌های آذربایجان غربی، کردستان و کرمانشاه کشته و یا زخمی شده‌اند.

براساس این گزارش از مجموع «۲۵۸ نفر»، «۴۳ کولبر کشته و ۲۱۵ نفر هم مجروح» شده‌اند.


@kalemehtv

🌐 Twitter | Instagram | Youtube | Web | Telegram
🔹 تحت فشار قرار دادن مولانا عبدالحمید برای پایان دادن به اعتراضات و خطبه های انتقادی هم زمان با بازداشت گسترده شهروندان بلوچ

نیروهای نظامی برای جلوگیری از تداوم اعتراضات در بلوچستان، مولانا عبدالحمید را تحت فشار گذاشتند تا از خطبه های انتقادی در نماز جمعه پرهیز کند.

به گزارش رصد بلوچستان به نقل از کمپین فعالین بلوچ، مولانا عبدالحمید از سوی نهاد های اطلاعاتی و نظامی همزمان با بازداشت گسترده و سرکوب مردم زاهدان جهت پایان دادن به اعتراضات و خطبه های انتقادی تحت فشار قرار گرفته است.

گفته می شود، دستگاه های امنیتی و نظامی با تحت فشار گذاشتن مولانا عبدالحمید از وی خواسته اند تا اعتراضات جمعه های بلوچستان را پایان داده و از خطبه های انتقادی دست بکشد که وی نپذیرفته است.

طبق این گزارش، تعداد زیادی از نیروهای نظامی و لباس شخصی نیز در آستانه روز جمعه در مدارس سطح شهر زاهدان مستقر شده و از صبح امروز ۱۵ دی ماه ۱۴۰۱، با خودروهای شاسی بلند، سمند و پرشیا با پلاک شخصی در حال تردد و جابه جایی نیرو به مدارس زاهدان از جمله مدرسه مالک اشتر واقع در خیابان مرادقلی ۲۶ هستند.

لازم به ذکر است، طی دو روز گذشته دست کم ۱۱۳ شهروند بلوچ از جمله کودکان زیر ۱۸ سال در مناطق مختلف شهر زاهدان توسط ارگان های نظامی با تیراندازی و خشونت بازداشت شده اند.
لینک کانال تلگرامی:
https://www.tg-me.com/rasadbalochistan/27030
اینستاگرام:
https://instagram.com/rasadbalochistaan?utm_medium=copy_link
2024/09/24 23:24:13
Back to Top
HTML Embed Code: