Telegram Web Link
🔻شرکت‌کنندگان در مهمانی شام مسعود پزشکیان در نیویورک، در پایان این ضیافت هدایایی گرانقیمت دریافت کرده‌اند.

‏ظاهرا هر خودکار ۲۷۳ دلار (کانادا) آب خورده !

قیمت دستگاه هشدار برای نشت گاز متان ۵۰ دلار (کانادا)

و البته جان‌هایی که در جمهوری‌اسلامی هیچ ارزشی ندارد!

🌐 کانال تلگرام #ایرانیان_انگلستان
🆑IRAN🇬🇧 @Iranian_UK
ايرانيان_انگلستان
🎥 ترامپ : اما اگر من رئیس جمهور بودم، به ایران این کشور تهدید کننده اطلاع می دادم که اگر کاری برای آسیب رساندن به این شخص انجام دهید، بزرگ‌ترین شهرها و خود کشور را با خاک یکسان خواهیم کرد. ما می‌خواهیم آن‌ها را ریز ریز کنیم، اما شما نمی‌توانید این کار را…
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴پاسخ ظریف به ادعاهای ترامپ: ما هرگز کسی را برای ترور دیگران نفرستاده‌ایم/ما خود قربانی هک هستیم

محمد جواد ظریف:

جمهوری اسلامی ایران به‌طور رسمی این ادعاها (ترور ترامپ) را تکذیب کرده است. من نیز آن را رد می‌کنم. ما هرگز کسی را برای ترور دیگران نفرستاده‌ایم.

من فکر می‌کنم که این یک حیله ستاد انتخاباتی برای بیرون آوردن ترامپ از وضعیت نه چندان خوب او در مبارزات انتخاباتی است.

اما این وظیفه من نیست که در انتخابات درباره رئیس جمهور بعدی آمریکا تصمیم بگیرم.

این، بر عهده مردم آمریکاست که در این باره تصمیم‌گیری کنند و ما هیچ نامزدی را در این رقابت ترجیح نمی‌دهیم.

ما خود قربانی هک هستیم و این مساله کماکان ادامه دارد.

بنابراین، هک یک مشکل برای همه است و هیچ دولتی نمی‌تواند حملات سایبری را که از سرزمین خود نشات می‌گیرد، کنترل کند.

🌐 کانال تلگرام #ایرانیان_انگلستان
🆑IRAN🇬🇧 @Iranian_UK
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 پوتین غرب را به استفاده از سلاح‌های هسته‌ای تهدید کرد

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه در نشست شورای امنیت ملی این کشور اعلام کرد فهرست تهدیدهای نظامی که روسیه می‌تواند برای مقابله با آنها از سلاح‌های هسته‌ای به عنوان ابزار بازدارندگی استفاده کند، گسترش یافته است.

رئیس جمهور روسیه در این جلسه که از تلویزیون دولتی نیز پخش شد، ابراز داشت "در نسخه به‌روز شده این سند پیشنهاد می‌شود که حمله به روسیه از سوی یک کشور غیرهسته‌ای، اما با مشارکت یا حمایت یک کشور دارای سلاح هسته‌ای، به‌عنوان حمله‌ای مشترک علیه روسیه در نظر گرفته شود."

🌐 کانال تلگرام #ایرانیان_انگلستان
🆑IRAN🇬🇧 @Iranian_UK
🔴رویارویی سایبری: نبرد پنهان ایران علیه ترامپ در انتخابات آمریکا

♦️نشانه‌های واضح هراس جمهوری اسلامی از ریاست‌جمهوری مجدد ترامپ

«ایران با ریاست‌جمهوری هریس همچنان می‌تواند فعالیت‌های هسته‌ای و موشکی‌اش را گسترش دهد»

♦️برخی تحلیلگران و چهره‌های اطلاعاتی در ایالات متحده آمریکا به فاکس‌نیوز گفته‌اند اینکه جمهوری اسلامی ایران اخیرا سیستم‌های اطلاعاتی کارزار دونالد ترامپ را هک کرد، می‌تواند یک نشانه واضح از تمایل این کشور به انتخاب کامالا هریس به‌عنوان رئیس‌جمهوری جدید آمریکا باشد.

🌐 کانال تلگرام #ایرانیان_انگلستان
🆑IRAN🇬🇧 @Iranian_UK
🔴 مسافران قطار پس از حمله سایبری پیام های اسلام هراسی دریافت می کنند

پلیس بریتانیا از آغاز تحقیقات درباره حمله سایبری به ایستگاه‌های قطار این کشور خبر داد

افرادی که در قطارهای منچستر پیکادیلی، خیابان بیرمنگام نیو استریت و 11 ایستگاه در لندن بودند، از جمله افرادی هستند که در این حمله هدف قرار گرفتند.

پلیس بریتانیا روز پنجشنبه از آغاز تحقیقات درباره حمله سایبری به ایستگاه‌های راه‌آهن این کشور خبر داد. مسافران در برخی از ایستگاه‌های راه‌آهن بریتانیا شامگاه چهارشنبه هنگام وصل شدن به وای‌فای برای اینترنت، پیام «اسلام‌هراسانه» دریافت کردند.

🌐 کانال تلگرام #ایرانیان_انگلستان
🆑IRAN🇬🇧 @Iranian_UK
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 انتقال ساک‌های خرید همراهان #پزشکیان به بیرون از هتل برای بازگشت به ایران.

در میان خریدها یک ساک سونی از فروشگاه معروف لوازم الکترونیک «H & B» #نیویورک نیز دیده می‌شود.

🌐 کانال تلگرام #ایرانیان_انگلستان
🆑IRAN🇬🇧 @Iranian_UK
🔴 آمریکا برای اطلاعات دستگیری شهرام پورصفی ۲۰ میلیون دلار پاداش تعیین کرد

وزارت امور خارجه ایالات متحده تا ۲۰ میلیون دلار برای اطلاعاتی که منجر به دستگیری یا محکومیت شهرام پورصفی، عضو سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شود، پاداش تعیین کرده است.

شهرام پورصفی، از اعضای سپاه پاسداران، است که دو سال پیش وزارت دادگستری آمریکا او را به توطئه برای ترور جان بولتون، مشاور پیشین امنیت ملی آمریکا از طریق دادن ۳۰۰ هزار دلار به یک مزدور برای کشتن آقای بولتون متهم کرده است.

خرداد ۱۴۰۲ نیز دولت آمریکا تحریم‌هایی را علیه رئیس اطلاعات خارجی سازمان اطلاعات سپاه و دیگر اعضا و وابستگان سپاه پاسداران و همچنین بازوهای عملیات خارجی آن اعمال کرد که شهرام پورصفی، یکی از این افراد بود.

خرداد ۱۴۰۲ نیز دولت آمریکا تحریم‌هایی را علیه رئیس اطلاعات خارجی سازمان اطلاعات سپاه و دیگر اعضا و وابستگان سپاه پاسداران و همچنین بازوهای عملیات خارجی آن اعمال کرد که شهرام پورصفی، یکی از این افراد بود.

در بیانیه‌ای که وزارت امور خارجه روز پنج‌شنبه ۵ مهر منتشر کرد آمده است که شهرام پورصفی متهم است که از اکتبر ۲۰۲۱ تا آوریل ۲۰۲۲ تلاش کرده است تا افرادی را در ایالات متحده برای قتل جان بولتون در ازای ۳۰۰ هزار دلار استخدام کند.

او همچنین متهم به ارائه حمایت و منابع مادی برای تسهیل این اقدام به قتل است.

در این بیانیه آمده است که پورصفی به نمایندگی از نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، که از سوی آمریکا یک سازمان تروریستی خارجی تعیین شده، فعالیت می‌کرده است.
وزارت خزانه‌داری ایالات متحده در ژوئن ۲۰۲۳ پورصفی را به عنوان یک «تروریست جهانی» تعیین کرد و تمام دارایی‌ها و منافع او را در ایالات متحده مسدود کرد.

بنا بر این بیانیه، در صورت محکومیت، شهرام پورصفی با حداکثر ۱۰ سال حبس و جریمه نقدی تا ۲۵۰ هزار دلار برای استفاده از امکانات تجارت بین ایالتی در ارتکاب قتل قراردادی، و حداکثر ۱۵ سال حبس و جریمه نقدی تا ۲۵۰ هزار دلار برای ارائه و تلاش برای ارائه حمایت مادی به یک توطئه قتل فراملی روبه‌رو است.

دو سال پیش اعلام شده بود که شهرام پورصفی در ایران زندگی می‌کند اما وزارت خارجه آمریکا اعلام کرده که او همچنان در خارج از کشور متواری است.

بهمن ماه ۱۴۰۲ نیز وزارت امور خارجه آمریکا با تعیین جایزه‌ای ۱۵ میلیون دلاری، از افرادی که اطلاعاتی درباره «حسین هاتفی اردکانی»، فعالیت‌های او و ارتباطش با سپاه پاسداران دارند خواست تا با برنامه «پاداش برای عدالت» این کشور تماس بگیرند.

حساب رسمی فارسی‌زبان وزارت خارجه آمریکا آقای اردکانی را «تاجر ایرانی» معرفی کرد که با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی «برای دستیابی و تأمین فناوری پیچیده مورد نیاز سپاه» جهت «تولید تسلیحات و فروش آن با این نهاد همکاری کرده است».

وزارت خزانه‌داری آمریکا پیش از این حسین هاتفی اردکانی را در ارتباط با «تهیه قطعات هواپیماهای بدون سرنشین جمهوری اسلامی» تحریم کرده است.

همچنین وب‌سابت برنامه «پاداش برای عدالت» وابسته به وزارت خارجه آمریکا بهمن ماه ۱۴۰۳ نیز با انتشار تصاویر و نام‌های شش مقام ارشد مرکز فرماندهی سپاه سایبری ایران برای هرگونه اطلاعاتی که منجر به تعیین محل و افشای هویت این افراد شود ۱۰ میلیون دلار جایزه تعیین کرد.

این شش نفر، حمید همایون فال، حمید رضا لشگریان، مهدی لشگریان، میلاد منصوری، محمد باقر شیرینکار و رضا محمد امین صابریان معرفی شدند.

🌐 کانال تلگرام #ایرانیان_انگلستان
🆑IRAN🇬🇧 @Iranian_UK
🔴 ایلان ماسک پس از شنیدن دعوت نشدن او به کنفرانس فناوری، از بریتانیا انتقاد کرد

ایلان ماسک، مالک X، SpaceX و Tesla در میان رهبران شرکت های بزرگ فناوری که برای سرمایه گذاران بالقوه به این رویداد دعوت شده اند حضور ندارد.

ایلان ماسک، ثروتمندترین مرد جهان به اجلاس سرمایه‌گذاری بین‌المللی که دولت بریتانیا هر سال برگزار می‌کند، دعوت نشده است و دلیل آن هم اظهارات تحریک‌آمیزش در شبکه‌های اجتماعی در جریان شورش‌های ضد مهاجران در این کشور بوده است.

او با عصبانیت و با ادعای نادرست در مورد "پدوفیل های محکوم" پاسخ داده است.

ایلان ماسک که مدیرعامل شرکت تسلا و مالک شبکه اجتماعی ایکس است، سال گذشته در این اجلاس شرکت داشت و دولت محافظه‌کار قبلی بریتانیا هم از حضور او بسیار استقبال کرد.

اما اظهارات تحریک‌آمیز و اطلاعات نادرستی که آقای ماسک در جریان اعتراضات بریتانیا در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرد دولت فعلی از حزب کارگر را خشمگین کرد.

آقای ماسک هنوز در مورد این خبر اظهار نظری نکرده است.

🌐 کانال تلگرام #ایرانیان_انگلستان
🆑IRAN🇬🇧 @Iranian_UK
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔴 سر کی یر استارمر نخست وزیر بریتانیا از گرفتن 20 هزار پوند کمک مالی برای پسرش برای تحصیل در GCSE دفاع کرد

استارمر پس از اینکه به خانواده‌اش قول داد که از آنها محافظت و حماست خواهد کرد، مبلغ 20000 پوند کمک مالی برای استفاده از یک آپارتمان در طول دوره انتخابات پذیرفت.

ثبت منافع نخست وزیر بیانیه ای را برای اقامت ارائه کرده که توسط لرد وحید الی به ارزش 20,437.28 پوند از 29 می تا 13 ژوئیه سال جاری ارائه شده است.

کی یر استارمر گفته که او به پسر 16 ساله‌اش قول داده بود که بدون مزاحمت به مدرسه اش برود و امتحاناتش در دوره GCSE را بگذراند.

🌐 کانال تلگرام #ایرانیان_انگلستان
🆑IRAN🇬🇧 @Iranian_UK
ای آنکه نیافت ماه شب گرد ترا
از ماه تو تحفه‌ها است شبگرد ترا

هر چند که سرخ روست اطراف شفق
شهمات همی شوند ، رخ زرد ترا

مولانا

شب خوش🍃

🌐 کانال تلگرام #ایرانیان_انگلستان
🆑IRAN🇬🇧 @Iranian_UK
  هر بامداد
  تا نور مهر می دمد از كوه های دور
  من بال می گشايم ، چابک تر از نسيم
  پيغام صبحدم را
  با شعرهاي روشن
  پرواز ميدهم 
  و چه زيباست پيغام صبح ...

  فریدون مشیری
 
صبح جمعه تون سرشار شادی

🌐 کانال تلگرام #ایرانیان_انگلستان
🆑IRAN🇬🇧 @Iranian_UK
🔴 آمریکا علیه هکرهای ایرانی به دلیل نفوذ سایبری به ستاد ترامپ «اعلام جرم می‌کند»

نشریه پولیتیکو گزارش داده‌ که وزارت دادگستری آمریکا علیه چند هکر ایرانی در ارتباط با نفوذ سایبری به ستاد انتخاباتی دونالد ترامپ، نامزد جمهوری‌خواه در انتخابات ریاست‌جمهوری، اعلام جرم می‌کند.

پولیتیکو روز پنجشنبه 26 سپتامبر به نقل از سه منبع آگاه که خواسته‌اند نام‌شان ذکر نشود گزارش داد که هیئت منصفه دادگاه اخیرا چند هکر ایرانی را در ارتباط با نفوذ سایبری به کارزار انتخاباتی دونالد ترامپ متهم کرده است.

جزییات بیشتری درباره متهمان گزارش نشده و به نوشته پولیتیکو، کیفرخواست صادر شده علیه این هکرهای ایرانی روز پنجشنبه به تایید هیات منصفه رسید.

همچنین وزارت دادگستری آمریکا قرار است به زودی «و احتمالا روز جمعه» به طور رسمی علیه این هکرها اعلام جرم کند.

🌐 کانال تلگرام #ایرانیان_انگلستان
🆑IRAN🇬🇧 @Iranian_UK
توییت ماسک درباره سَم آلتمن، مدیرعامل OpenAI

دعوای آلتمن و ماسک بر سر for profit بودن و یا نبودن OpenAI با اعلام آمادگی این شرکت برای ورود به بورس و جدایی تعداد بیشتری از کارکنان کلیدیش، به مرحله جدیدی وارد شد.


ا این عکس Sam Altman رو دیدید که این چند روز ترند شده، همه هم تیمی‌های اول مثل Ilya از سم آلتمن جدا شدن و همین بهونه‌ای شده باهاش میم می‌سازن.

🔻 شرکت OpenAI به یک شرکت انتفاعی تبدیل می‌شود؛ رویترز در گزارشی اعلام‌کرده که این استارتاپ هوش مصنوعی در حال تغییر ساختار کسب‌و‌کار خود از یک هیئت غیرانتفاعی به یک شرکت انتفاعی است که دیگر توسط هیئت مدیره غیرانتفاعی آن کنترل نخواهد شد. همچنین «سم آلتمن»، مدیرعامل استارتاپ در شرکت جدید دارای سهام خواهد بود.بلومبرگ در گزارش خود می‌گوید حدود ۷ درصد است.

طبق برآوردهای انجام‌شده، ارزش این شرکت انتفاعی می‌تواند به ۱۵۰ میلیارد دلار برسد.
🔴مقایسه استراتژی دولت تونی بلر و بوریس جانسون در قبال ایران

♦️مقایسه استراتژی بریتانیا در قبال ایران در دولت‌های تونی بلر و بوریس جانسون، نشان‌دهنده تغییر قابل توجهی در رویکرد است که بازتابی از تغییر چشم‌اندازهای ژئوپلیتیکی و اولویت‌های داخلی است. اگرچه هر دو دولت در تلاش بودند تا در برخی مسائل با ایران تعامل داشته باشند، اما روش‌ها و اهداف کلی آن‌ها به طور قابل توجهی متفاوت بود.

♦️ دولت تونی بلر (۱۹۹۷-۲۰۰۷):

تأکید بر گفتگو و تعامل: دولت بلر در ابتدا بر گفتگو و تعامل با ایران، به ویژه در مورد مسائل‌ عدم اشاعه، اولویت قائل بود. این رویکرد تا حدودی ناشی از این باور بود که دیپلماسی می‌تواند در مقایسه با رویارویی، در حل نگرانی‌ها در مورد برنامه هسته‌ای ایران مؤثرتر باشد. بریتانیا در تلاش‌های اتحادیه اروپا برای مذاکره با ایران از طریق چارچوب E۳+۳ (که بعداً به P۵+۱ معروف شد) شرکت داشت.

نگرانی‌ها در مورد اشاعه هسته‌ای: تمرکز اصلی سیاست ایران بریتانیا در دوران بلر، جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح‌های هسته‌ای بود. این نگرانی در سطح بین‌المللی مشترک بود و بریتانیا فعالانه در تلاش‌های بین‌المللی برای تحت فشار قرار دادن ایران از طریق تحریم‌ها و دیپلماسی شرکت داشت.

موفقیت محدود: اگرچه دولت بلر در تلاش‌های دیپلماتیک شرکت داشت، اما موفقیت آن محدود بود. برنامه هسته‌ای ایران همچنان پیشرفت کرد و منجر به افزایش تنش‌های بین‌المللی شد. این رویکرد همچنین به دلیل‌عدم برخورد کافی با نفوذ منطقه‌ای ایران مورد انتقاد قرار گرفت.

♦️دولت بوریس جانسون (۲۰۱۹-۲۰۲۲):

رویکردی تهاجمی‌تر: دولت جانسون در مقایسه با دولت بلر، رویکردی محتاطانه‌تر و در مواردی تهاجمی‌تر اتخاذ کرد. این تغییر تحت تأثیر چندین عامل از جمله افزایش قاطعیت منطقه‌ای ایران، وخیم‌تر شدن توافق هسته‌ای ایران (برجام) و نیاز به موضع‌گیری قوی‌تر علیه گروه‌های مورد حمایت ایران بود.

تمرکز بر امنیت منطقه‌ای: اگرچه اشاعه هسته‌ای در دولت جانسون همچنان نگران‌کننده بود، اما دولت او بر امنیت منطقه‌ای، به ویژه در رابطه با درگیری‌ها در یمن و سوریه، که نفوذ ایران در آن‌ها بی‌ثبات‌کننده تلقی می‌شد، تأکید داشت. بریتانیا حضور نظامی خود را در منطقه افزایش داد و از شرکای منطقه‌ای در مقابله با نفوذ ایران حمایت کرد.

تأکید بر تحریم‌ها و بازدارندگی: دولت جانسون بیشتر به تحریم‌ها و بازدارندگی به عنوان ابزاری برای تحت فشار قرار دادن ایران متکی بود. این شامل حمایت از اعمال مجدد تحریم‌های ایالات متحده پس از خروج ایالات متحده از برجام و همکاری فعال با متحدان برای محدود کردن دسترسی ایران به امور مالی و فناوری بین‌المللی بود.

تعامل محدود: اگرچه گفتگو را کاملاً رد نکرد، اما رویکرد دولت جانسون اولویت را به موضع‌گیری قوی‌تر علیه اقدامات ایران داد که منجر به تعامل کمتر مستقیم نسبت به دوران بلر شد.

به صورت کلی می‌توان رویکرد تهاجمی‌تر بریتانیا در قبال ایران را در دوره بوریس جانسون نسبت به دوره تونی بلر تشخیص داد.

✍🏼#مطالعات_اروپا_و_بریتانیا

🌐 کانال تلگرام #ایرانیان_انگلستان
🆑IRAN🇬🇧 @Iranian_UK
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
📸 عکس بازسازی شده از گروه پیکی بلایندرز در سال 1920 در حال تماشای فوتبال وست برومویچ - واتفورد

🌐 کانال تلگرام #ایرانیان_انگلستان
🆑IRAN🇬🇧 @Iranian_UK
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔴 "غذا و دزدی 'Dine and dash

دزدی جدید از مغازه؟"

یک سوم مشاغل مهمان داری، رستورانی و سرویس غذا می گویند که هدف قرار گرفته اند

یک سوم از مشاغل رستورانی و سرویس غذا می گویند اخیراً با یک حادثه " شام بخور و پول نده" مواجه شده اند که در آن مشتریان یک وعده غذایی می خورند اما از پرداخت هزینه آن خودداری می کنند.

داده های به اشتراک گذاشته شده با ITV News توسط UK Hospitality نشان می دهد که از میان افراد آسیب دیده، نزدیک به 30 درصد می گویند که در سال جاری حوادث بیشتری نسبت به سال 2023 رخ داده است.

🌐 کانال تلگرام #ایرانیان_انگلستان
🆑IRAN🇬🇧 @Iranian_UK
🔴 جایزه خنده‌دارترین سخنرانی هفته می‌رسد به اوخنااگیین خورلسوخ رئیس جمهور مغولستان🥁🥁🥁 در سازمان ملل

"ما مغول‌ها تاریخی غنی در زمینه جستجوی راه‌حلهای دوستانه از طریق گفتگو داریم. برای قرنها، امپراتوری مغول از راه دیپلماسی با دوست و دشمن تعامل داشت. نیاکان ما قهرمانان دفاع از صلح و حسن همجواری بودند."

🌐 کانال تلگرام #ایرانیان_انگلستان
🆑IRAN🇬🇧 @Iranian_UK
2024/09/29 01:31:51
Back to Top
HTML Embed Code: