Telegram Web Link
@indianstudies

دیدار وزیر مشاور در امور خارجی بنگلادش با وزیر خارجه ایران

شهریار عالم وزیر مشاور در امور خارجی بنگلادش که به نمایندگی از دولت این کشور در مراسم تحلیف رییس جمهور اسلامی ایران شرکت کرده است ظهر امروز در دیدار با دکتر محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران موضوعات روابط دو کشور در حوزه های مختلف سیاسی ، اقتصادی و فرهنگی را مورد گفتگو و تبادل نظر قرار داد.

دکتر ظریف در این دیدار با تشکر از دولت بنگلادش برای اعزام هیئت عالیرتبه این کشور به ریاست وزیر مشاور در امور خارجی در مراسم تحلیف رییس جمهور کشورمان و با مرور بر حوزه های مختلف روابط دو کشور در بخشهای دوجانبه ، چند جانبه و خصوصا همکاری ها در سازمان همکاری اسلامی و مواضع بنگلادش در خصوص موضوع فلسطین، از همکاریهای هشت سال گذشته دولت بنگلادش در زمینه گسترش روابط دو کشور قدر دانی کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین با اشاره به توجه ویژه دکتر رییسی رییس جمهور کشورمان به روابط در حوزه های منطقه ای و همسایگان ابراز امیدواری کرد در دوره آینده، روابط و همکاری های جمهوری اسلامی ایران و بنگلادش در مسیر گسترش هر چه بیشتر و با استفاده از روش های خلاقانه برای توسعه همکاری ها ادامه یابد.

آقای شهریار عالم نیز در این دیدار با بر شمردن زمینه های قابل گسترش همکاری های فیمابین در حوزه های مختلف دو جانبه و سایر همکاری ها، از تلاش هشت ساله دکتر ظریف در زمینه روابط دو کشور قدردانی کرد.

موضوعات مربوط به آوارگان روهینگیایی، همکاری های در OIC و پرواز مستقیم بین دو کشور از دیگر موضوعات مورد گفتگو و تبادل نظر بین دو وزیر امور خارجه در این دیدار بود.
مطالعات شبه قاره هند
@indianstudies آخرین تحولات افغانستان/ بعد از شدت گرفتن درگیری ها دولت افغانستان خواستار برگزاری نشست خاص شورای امنیت سازمان ملل متحد شد. محمدحنیف اتمر، وزیر خارجه این کشور می‌گوید که جامعۀ جهانی باید فورا با افغانستان همکاری کند و با ایستادن در کنار این…
@indianstudies

وضعیت افغانستان؛ نشست ویژه شورای امنیت ملل متحد

قرار است نشست ویژه شورای امنیت سازمان ملل متحد در باره وضعیت امنیتی افغانستان امروز برگزار شود.

درخواست برگزاری این نشست ویژه از سوی وزارت خارجه‌ی افغانستان مطرح شده است و ریاست این نشست را هند بر عهده دارد.

روز گذشته سخن‌گوی وزارت خارجه افغانستان گفته بود که برگزاری نشست ویژه‌ی شورای امنیت سازمان ملل نشان می‌دهد که «جهان متوجه وخامت اوضاع در افغانستان» شده است.

شماری از افغان‌ها برای دادخواهی و حمایت از ولایات تحت تصرف گروه طالبان طوفان توییتری را با هشتگ (Afghan life Matter) راه‌اندازی کرده‌اند.

این هشتگ پس از آن راه‌اندازی شد که قرار شد امروز شورای امنیت سازمان ملل متحد در مورد افزایش خشونت‌ها در افغانستان یک نشست ویژه برگزار کند و برای بهبود وضعیت این کشور تصمیم بگیرد.
@indianstudies
دورنمای اقتصاد جهان

تا سال ۲۰۴۰ قدرت اقتصادی هفت کشور نوظهور (چین، هند، اندونزی، برزیل، روسیه، مکزیک و ترکیه) می تواند به دو برابر قدرت اقتصادی هفت کشور صنعتی (آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان، ایتالیا، کانادا و ژاپن) برسد.
کمیسیون اروپا
مطالعات شبه قاره هند
@indianstudies کشاکش دولت و نیروهای مردمی از یکسو و طالبان از سوی دیگر؛ این بار زرنج براساس ویدیوهای منتشرشده طالبان بخش اعظمی از شهر زرنج را تصرف کرده و شمار زیادی از مسوولان و نیروهای ارشد نظامی افغانستان و برخی مردم، از گذرگاه مرزی میلک به ایران پناه…
@indianstudies

طالبان مدعی کنترل بر ولایت‌های نیمروز و جوزجان شد

طالبان امروز مدعی شد که کنترل ولایت‌های نیمروز در جنوب غرب و جوزجان در شمال افغانستان را به دست گرفته است.

شهر زرنج مرکز ولایت نیمروز جمعه به دست طالبان افتاد و به نخستین مرکز ولایتی در افغانستان تبدیل شد که توسط این گروه شبه نظامی تصرف شده است.

متعاقب آن مرز ایران و افغانستان در محدوده پایانه مرزی "میلک" در پی کشیده شدن درگیری‌های افغانستان به مناطق هم‌مرز با سیستان و بلوچستان بسته شد.

میرویس استانکزی، سخنگوی وزارت کشور افغانستان تایید می‌کند که طالبان در حمله امروز توانسته‌اند به مرکز جوزجان شهر شبرغان رخنه کنند ولی نیروهای ویژه و نیروهای مقاومت مردمی آنان را دوباره از شهر بیرون خواهند کرد.

طالبان می گویند یک زندان در ولایت جوزجان در شمال افغانستان را تصرف کرده و همه زندانیان را آزاد کرده اند.

مارشال دوستم از جمله رهبران دوره مقاومت علیه طالبان در سال‌های پایانی ۹۰ میلادی متولد جوزجان است و به تازگی از ترکیه به افغانستان بازگشته. موضع او علیه طالبان همیشه تند بوده است.
مطالعات شبه قاره هند
@indianstudies کشاکش دولت و نیروهای مردمی از یکسو و طالبان از سوی دیگر؛ این بار زرنج براساس ویدیوهای منتشرشده طالبان بخش اعظمی از شهر زرنج را تصرف کرده و شمار زیادی از مسوولان و نیروهای ارشد نظامی افغانستان و برخی مردم، از گذرگاه مرزی میلک به ایران پناه…
@indianstudies

طالبان خشن و مدعی کنترل بر ولایت‌های بیشتری می شود

طالبان چندروز قبل مدعی شد که کنترل ولایت‌های نیمروز در جنوب غرب و جوزجان در شمال افغانستان را به دست گرفته است. طالبان می گویند یک زندان در ولایت جوزجان در شمال افغانستان را تصرف کرده و همه زندانیان را آزاد کرده اند. آنها پیش از این هم از این ترفند استفاده کرده بودند.

آمریکا هم زیر فشار افکار عمومی اقدامی علیه طالبان کرد. گفته می شود در حمله بمب‌افکن بی۵۲ آمریکا بر مواضع طالبان در مرکز ولایت جوزجان ۲۰۰ عضو این گروه کشته شده است.

سخنگوی دفتر سیاسی گروه طالبان در قطر به جو بایدن رییس جمهور امریکا هشدار داد تا از این بیشتر در امور افغانستان مداخله نکند.

شهر زرنج مرکز ولایت نیمروز جمعه به دست طالبان افتاد و به نخستین مرکز ولایتی در افغانستان تبدیل شد که توسط این گروه شبه نظامی تصرف شده است.

کنترل دو شهر قندوز و سرپل، دو مرکز دو ولایتی به همین نام و نیز شهر تالقان، مرکز ولایت تخار به دست شبه‌نظامیان طالبان هم اخیرا رخ داده است. " روح الله روئوفی" عضو شورای استانی تخار افغانستان گفت: شهر تالقان به طور کامل سقوط کرده است و نیروهای دولتی و مردمی روز گذشته به طرف شهرستان "فرخار" عقب نشینی کرده اند.

درگیری‌های شدید در بلخ و نزدیک به مرکز این ولایت هم بین گروه‌های دولتی و طالبان گزارش شده است که اگر خطوط دفاعی دولت با اعزام نیروهای کمکی تقویت‌ نشود، این منطقه درهم خواهد شکست.

در ادامه گسترش جغرافیای طالبان در نقاط مختلف افغانستان، ناامنی گسترده در ولایت کابل ایجاد شده و هر روز ترورهای هدفمند ناامنی گسترده را در این ولایت افزایش داده است.

در ایران هم مرز ایران و افغانستان در محدوده پایانه مرزی "میلک" شمال ولایت در پی کشیده شدن درگیری‌های افغانستان به مناطق هم‌مرز با سیستان و بلوچستان بسته شده است.
@indianstudies

نظری بیاندازیم به نقشه ادعایی طالبان
مطالعات شبه قاره هند pinned «@indianstudies دورنمای اقتصاد جهان تا سال ۲۰۴۰ قدرت اقتصادی هفت کشور نوظهور (چین، هند، اندونزی، برزیل، روسیه، مکزیک و ترکیه) می تواند به دو برابر قدرت اقتصادی هفت کشور صنعتی (آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان، ایتالیا، کانادا و ژاپن) برسد. کمیسیون اروپا»
@indianstudies

هندوی عاشقی که الگوی زندگی‌اش امام علی(ع) بود

«هماری علی(ع)»، آخرین اثر ارزشمند دکتر دهرمیندرنات، شاعر بزرگ هند و از علاقه‌مندان به اهل بیت(ع)، همراه با دو نسخه همانندسازی از «مناجات امام علی(ع)» و «نثراللالی» روز گذشته، 13 مردادماه، با حضور شخصیت های علمی وفرهنگی در هند رونمایی شد.

ناصر حسین، نماینده پارلمان هند در سخنرانی خود در این برنامه با اشاره به مراودات تاریخی تعاملات فرهنگی و دینی ایران و هند،کتاب «هماری علی(ع)» و شخصیت واندیشه‌های دکتر دهرمیندرنات را حاصل آمیختگی و تعامل فرهنگی و دینی اسلام و هندو و همچنین هندی ایرانی برشمرد و گفت:در طول تاریخ گذشته عارفان و صوفیان مسلمان با بهره‌گیری و ترویج اندیشه‌های بزرگانی چون علی(ع)،مکتب عشق،محبت و صلح را در جامعه ترویج کردند.

https://www.google.co.in/amp/s/www.tasnimnews.com/fa/news/1400/05/14/2549423/%25D9%2587%25D9%2586%25D8%25AF%25D9%2588%25DB%258C-%25D8%25B9%25D8%25A7%25D8%25B4%25D9%2582%25DB%258C-%25DA%25A9%25D9%2587-%25D8%25A7%25D9%2584%25DA%25AF%25D9%2588%25DB%258C-%25D8%25B2%25D9%2586%25D8%25AF%25DA%25AF%25DB%258C-%25D8%25A7%25D8%25B4-%25D8%25A7%25D9%2585%25D8%25A7%25D9%2585-%25D8%25B9%25D9%2584%25DB%258C-%25D8%25B9-%25D8%25A8%25D9%2588%25D8%25AF/amp
@indianstudies

نشست امنیت دریایی شورای امنیت به ریاست هند

هند به عنوان رئیس دوره ای شورای امنیت سازمان ملل متحد میزبان جلسه ای بود که قرار بود به مسئله امنیت دریایی بپردازد. مودی به عنوان نخست وزیر هند شخصا در این نشست حضور یافت.

در این نشست که به دنبال حوادث اخیر در اقیانوس هند و اتهام زنی های پیاپی بریتانیا، آمریکا و اسراییل علیه ایران برگزار شد شورای امنیت همه کشورها را به حل اختلافات‌شان درباره امنیت دریایی فراخواند.

جلسه شورای امنیت درباره امنیت دریانوردی دوشنبه با مشارکت غاده والی،‌ نماینده دبیرکل سازمان ملل و مدیر اجرایی دفتر سازمان ملل در امور مواد مخدر و جرایم برگزار شد.
مطالعات شبه قاره هند
@indianstudies طالبان خشن و مدعی کنترل بر ولایت‌های بیشتری می شود طالبان چندروز قبل مدعی شد که کنترل ولایت‌های نیمروز در جنوب غرب و جوزجان در شمال افغانستان را به دست گرفته است. طالبان می گویند یک زندان در ولایت جوزجان در شمال افغانستان را تصرف کرده و همه…
@indianstudies

شهر فراه هم به دست طالبان افتاد

گروه طالبان امروز سه‌شنبه شهر فراه، که در مرز افغانستان با ایران قرار دارد، پس از یک درگیری شدید اشغال کردند. فراه مرکز هفتمین استان افغانستان است که در سه روز گذشته به‌دست طالبان افتاده است.

طالبان یکبار دیگر زندانیان را از زندان فراه آزاد کرده اند و از آنان جهت پیشبرد اهداف خود استفاده می کنند.

منابع امنیتی در فراه گفته بودند که حمله طالبان بر شهر فراه شکست خورده و آن گروه در نبرد با نیروهای امنیتی، بیش از ۸۰ کشته داده‌ است.

«ذبیح الله مجاهد» سخنگوی طالبان مدعی شده است که شهرستان آیبک در نتیجه پیوستن «محمد آصف نبی جان» به همراه ۲۵۰ نفر از افرادش سقوط کرده است.

طالبان همچنین مدعی است که شهرستان «حضرت سلطان» در ولایت سمنگان را نیز بار دیگر از نیروهای دولتی پس گرفته است.

پیش از این مراکز استان‌های نیمروز، جوزجان، قندوز، سرپل، تخار و سمنگان به‌دست طالبان افتاده بود.

اما منابع بلخ می‌گویند که حملات گروه طالبان بر شهر مزار شریف از سوی نیروهای امنیتی و دفاعی و بسیج ملی به شدت سرکوب شده و این گروه با دادن تلفات سنگین متواری شده است.

علی‌رغم پیشروی‌های عمده طالبان در افغانستان، شش کشور اتحادیه اروپا در نامه‌ای به کمیسیون اروپا، درباره توقف بازگرداندن پناهجویان افغانستانی که تقاضای پناهندگی‌شان رد شده، هشدار دادند.

اتریش، دانمارک، بلژیک، هلند، یونان و آلمان در نامه مشترک خود به تاریخ پنجم اوت، نوشته‌اند: «توقف استرداد پناهجویان (که تقاضای پناهندگی‌شان رد شده) پیام اشتباه دارد و احتمالا شهروندان افغانستانی بیشتری را ترغیب می‌کند تا راهی اروپا شوند.»
@indianstudies

موضع پاکستان در قبال وضعیت افغانستان به دنبال افزایش فشار رسانه ای

شاه محمود قریشی خطاب به مقامات افغانستان گفته است: جای متهم کردن پاکستان، درباره دلایل فروپاشی ارتش افغانستان تحقیق کنید. نمی‌توان پاکستان را مسئول شکست دیگران دانست.

کابل و چندین دولت غربی می‌گویند حمایت پاکستان از طالبان به این گروه اجازه داده تا ۲۰ سال جنگ را تاب آورد. پاکستان حمایت از طالبان را رد می‌کند.

قریشی می گوید : اسلام‌آباد طرفدار هیچ گروهی در افغانستان نیست. فقدان اراده برای جنگ، تسلیم شدنی که در افغانستان می‌بینیم ... آیا ما مسئول آن هستیم؟ نه.

وی گفت که پاکستان در آوردن طالبان بر سر میز مذاکره با ایالات متحده موثر بوده است و توافق حاصله بین این دو را در دوحه در سال گذشته تسهیل کرد.

قریشی گفت که پاکستان همچنین در سپتامبر سال گذشته به تشکیل مذاکرات صلح بین طالبان و دولت افغانستان کمک کرده بود که از آن زمان به بعد متوقف شده است.

قریشی گفت، اسلام آباد نگران خشونت و عدم پیشرفت مذاکرات است و گفت که پاکستان بیشترین ضرر را از افغانستان ناپایدار به عنوان یک همسایه مستقیم دارد.

او مدعیانه گفت: گناه ما چیست وقتی اردو شما بدون مقاومت تسلیم طالب می شود، گناه ما چیست وقتی رئیس جمهور تان بخاطر تعصب اقوام غیرپشتون را از حکومت می راند، گناه ما چیست وقتی رئیس جمهور شما بدلیل تعصب و قومگرایی چندین هزار طالب را از زندان رها میکند؟

وزیر خارجه پاکستان با رد حمایت از تروریسم گفته هیچ کشوری خواستار رشد تروریست‌های داعش در همسایگی خود نیستند بنابراین نظارت بر این عناصر و سرکوب تروریست‌ها وظیفه دولت افغانستان است. ما با همسایگان افغانستان و بازیگران مهم منطقه‌ای به ویژه جمهوری اسلامی ایران در تماس هستیم، با آنان گفت‌وگو می‌کنیم و درصدد همکاری برای پیشبرد روند صلح هستیم.

در همین حال وزیر دفاع ترکیه در جریان سفر رسمی به پاکستان سفر کرده است تا با فرمانده ارتش این کشور درباره افغانستان و امنیت منطقه تبادل نظر کرد. وزیر خارجه عراق هم به پاکستان سفر کرده است.

چندی است که روابط دیپلماتیک افغانستان و پاکستان عملا معلق شده است و سفیران دو کشور از زمان مسئله ربودن دختر سفیر افغانستان در پاکستان، به پایتخت‌های خود بازگشته‌اند البته مسئله اصلی به طالبان باز می گردد.

چندروز هم هست که صدها کامنت با هشتگ "پاکستان را تحریم کنید" در صفحه‌های رسمی جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا، کاخ سفید، بوریس جانسون، نخست وزیر بریتانیا، وزارت دفاع آمریکا و سازمان ملل دیده می‌شود.

کاربران افغان در توییتر و فیسبوک با هجوم به صفحه‌های مقام‌های آمریکایی و بریتانیایی خواستار توجه به وضعیت وخیم امنیتی در افغانستان شده‌اند.

در سطح جهان نیز چهره‌های شناخته‌شده‌ای به این کارزار ملحق شده‌اند. کریس الکساندر، سفیر پیشین کانادا در افغانستان، از جمله اولین کسانی بود که به این کارزار پیوست. الکساندر پیش از این نیز در مورد نیاز به تحریم پاکستان در سطح جهانی برای دست کشیدن این کشور از حمایت تروریست‌ها، اظهاراتی بیان کرده بود. امروز کریس الکساندر برای افغان‌ها به چهره‌ای محبوب و دوستی‌داشتنی تبدیل شده است.
@indianstudies
دولت هند اجازه نمی دهد که ارزهای رمزنگاری شده در سیستم پرداخت این کشور مشارکت کنند



📌 بر اساس گزارش ها، هیئت حاکمیتی هند اقداماتی را برای حذف استفاده از ارزهای رمزنگاری شده به عنوان بخشی از سیستم مالی این کشور انجام خواهد داد.

📌 بر اساس گزارش اخیر روزنامه اکونومیک تایمز، دولت هند قصد دارد استفاده از ارزهای دیجیتال را محدود کند زیرا بسیاری از جنایتکاران از آنها برای تأمین هزینه عملیات غیرقانونی خود استفاده می کنند.

📌مقامات معتقدند دارایی های مجازی نباید در شبکه اقتصادی کشور شرکت کنند. اما در عین حال، هند نباید دارایی های مجاز دولتی را ممنوع کند.


https://cryptopotato.com/indian-government-does-not-want-cryptocurrencies-to-take-part-in-its-payment-system/
مطالعات شبه قاره هند
@indianstudies شهر فراه هم به دست طالبان افتاد گروه طالبان امروز سه‌شنبه شهر فراه، که در مرز افغانستان با ایران قرار دارد، پس از یک درگیری شدید اشغال کردند. فراه مرکز هفتمین استان افغانستان است که در سه روز گذشته به‌دست طالبان افتاده است. طالبان یکبار…
@indianstudies

آمریکا: طالبان می‎تواند ۳ ماهه کابل را بگیرد

یک مقام دفاعی آمریکا به نقل از منابع اطلاعاتی به رویترز گفت طالبان می‌تواند پایتخت افغانستان را در ۳۰ روز محاصره و در ۹۰ روز تصرف کند.

«واشنگتن پست» نیز به نقل از مقام‌های آگاه گفته که دولت بایدن خود را برای سقوط زودهنگام کابل آماده می‎کند.

طالبان امروز با انتشار فیلمی در حساب‌های مجازی خود مدعی شد شهر غزنی، هشتمین مرکز استان را هم تصرف کرده است. اکنون آنها هشت استان را بطور کامل در اختیار داشته و به کابل نزدیک‌تر شده‌اند.

عبدالرشید دوستم که به مزارشریف رفته‌ است، به مردم اطمینان می‌دهد که شمال کشور را از وجود طالبان پاک‌سازی خواهد کرد. این در حالی است که گروه طالبان حمله‌ها را برای وارد شدن به مزارشریف افزایش داده‌اند.

محمد اشرف غنی، رئیس‌جمهور افغانستان، امروز برای بررسی وضعیت امنیتی مناطق شمالی و مشورت با بزرگان این منطقه با هدف مهار جنگ و توقف پیشروی طالبان به مزار شریف رفته است.

قرار بود در نشستی در بلخ درباره هماهنگی نیروهای دفاعی و بسیج مردمی و چگونگی راه‌اندازی عملیات علیه طالبان برای بازپس‌گیری مناطق از دست رفته تصمیم گرفته شود و حالا غنی به کابل باز گشته است.
@indianstudies

رفتارهای موازنه گرایانه هند در برابر چین

جلسه سوم مدرسه بین المللی بهاره انجمن علوم سیاسی ایران بر روی صفحه ی آپارات انجمن قرار گرفت.

موضوع: رفتارهای موازنه گرایانه هند در برابر چین
استاد: خانم دکتر سوجاتا آیشواریا "استاد دانشگاه جامیا ملیا اسلامیای هند"
زمان برگزاری: 19 خردادماه1400 / 9june 2021

لینک ویدئو:
https://www.aparat.com/v/yWN2j/
@indianstudies

با سقوط هرات چشم ها به سوی دولت مستقر در کابل است که می ماند یا می رود

حالا که آمریکایی ها و انگلیسی ها رسما به دنبال خارج کردن نیروهای خود از کابل نظامی اعزام کرده اند و ایران باقی مانده است برخی رسانه‌ها به نقل از برخی منابع مدعی شدند که وزرای خارجه و دفاع آمریکا در گفت‌وگوی تلفنی با رئیس‌جمهور افغانستان از او خواستند به منظور برقراری آتش‌بس و تشکیل یک دولت انتقالی، از مقام خود کناره‌گیری کند.

البته بعدتر یک سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با تکذیب تقاضای استعفا از اشرف غنی گفته كه تصمیم در مورد اینکه چه کسی آن کشور را رهبری کند، مربوط به افغان‌ها است.

پیشتر عمران خان، نخست وزیر پاکستان اعلام کرده بود رهبران طالبان به وی گفته‌اند تا زمانی که اشرف غنی رییس جمهوری افغانستان باشد، آن گروه حاضر به مذاکره صلح نخواهد شد.

اشرف غنی اما می گوید زمانی از قدرت کنار خواهم رفت که مردم افغانستان در مورد جانشین من تصمیم بگیرند. وی دیروز در مراسم بزرگداشت روز جهانی جوانان در ارگ گفت که جانشین او را مردم افغانستان تعیین می‌کنند و او این حق را به هیچ کسی دیگر نخواهند داد.

ظاهرا استعفای اشرف غنی و پایان جمهوری اسلامی افغانستان معامله قابل پذیرشی برای طرف طالبان است.

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران با اعلام نگرانی جمهوری اسلامی ایران از تشدید خشونت ها در افغانستان و وضعیت مردم و بی‌ جا شدگان، خواستار توجه به حفظ جان بی گناهان و مردم غیر غیرنظامی در بحبوحه شرایط جاری گردید.

وی همچنین با توجه به تسلط طالبان بر شهر هرات، توجه جدی آنها در تامین امنیت و سلامت کامل دیپلمات ها و اماکن دیپلماتیک را مورد تاکید قرار داد.

خبری هم منتشر شده که ایران به دولت افغانستان گفته، آماده است لشکر فاطمیون را برای مقابله با طالبان به کمک شما بفرستیم. اما لشکر فاطمیون ادعاهای مبنی بر پیشنهاد برای استفاده از این نیروها توسط دولت افغانستان برای مقابله با طالبان را رد کرد.

«محمد السلمی» از افراد وابسته رسانه‌ای سعودی و رئیس «موسسه بین المللی مطالعات ایران» با انتشار توئیتی این دروغ را به لشکر فاطمیون نسبت داده بود.

لشکر فاطمیون در بیانیه‌ای با هشدار درباره شیطنت‌های جبهه غربی-عربی-عبری در قبال شیعیان و این نیروها تصریح کرد که تمام اخبار و اطلاعات رسمی از این لشکر از طریق صفحات رسمی آن به اطلاع عموم می‌رسد.

هم اینک شورای امنیت سازمان ملل در حال بحث در خصوص پیش‌نویس بیانیه‌ای است که حملات طالبان را به شهرها و شهرک‌هایی که منجر به تلفات بالای غیرنظامیان می‌شود، محکوم و این گروه را به تحریم تهدید می‌کند.

سازمان ملل اعلام کرده در خشونت های اخیر حدود ۴۰۰ هزار تن از شهروندان افغان امسال در داخل این کشور آواره شده اند. این رقم بخشی از پنج میلیون نفری است که در مجموع در سال ۲۰۲۱ آواره شده اند.
🔹اهتمام شیعیان اسماعیلیه بُهره بر حفظ و نمایش پوشش مذهبی خود

🔸در میان فرق تشیع، شیعیان اسماعیلیه طیبیّه داودی (بُهره) بیشترین اهتمام را در پوشیدن لباس مذهبی خاص به ویژه هنگام حضور در اجتماعات و فعالیت‌های اجتماعی از خود نشان می‌دهند.
🔸برای بُهره‌ها پوشیدن لباس خاص، منحصر به زمان فعالیت‌های مذهبی و عبادی نیست، بلکه مردان و زنان بُهره هنگام حضور در محل کسب و کار و مشاغل مختلف از فروشندگی تا پزشکی و معلمی و ... لباس مخصوص خود را بر تن می‌کنند.
🔸مردان بُهره اگر قادر به پوشیدن همه اجزای لباس مذهبی خود نباشند، تلاش می‌کنند حداقل کلاه خاص مذهبی خود را به سر کنند، کلاهی که حتی در موسم حج و موقع احرام که سائر مردان مسلمان سر را برهنه می‌کنند، بُهره‌ها از سر بر نمی‌دارند!

https://www.tg-me.com/Ali_MousaviNejad

🆔 @Ali_MousaviNejad
مطالعات شبه قاره هند
@indianstudies با سقوط هرات چشم ها به سوی دولت مستقر در کابل است که می ماند یا می رود حالا که آمریکایی ها و انگلیسی ها رسما به دنبال خارج کردن نیروهای خود از کابل نظامی اعزام کرده اند و ایران باقی مانده است برخی رسانه‌ها به نقل از برخی منابع مدعی شدند که…
@indianstudies

طالبان و کابل

خبرها از افغانستان حاکی ازپیشروی طالبان در میدان وردک، دروازه ورودی کابل و جنگ‌ شدید در مزارشریف، تنها پایگاه مقاومت علیه طالبان در شمال افغانستان است.

گفته شده طالبان در میدان شهر هستند و درگیری های سنگینی در نزدیکی محوطه دفتر ولایت در جریان است. به نظر می رسد که ما در آستانه لحظه پایان بازی هستیم.

نشریه آمریکایی پالتیکو نوشت منابعی خبر داده‌اند که با نزدیک شدن طالبان به کابل، آمریکا در حال برنامه‌ریزی برای تعطیلی کامل سفارت خود است.

شبکه CNN به نقل از یک منبع دیپلماتیک گزارش داد ارزیابی اطلاعاتی جدید نشان می‌دهد کابل طی یک هفته و به احتمال زیاد ۷۲ ساعت آینده توسط طالبان محاصره شود؛ البته این به معنای ورود طالبان به پایتخت افغانستان نیست.

روز گذشته محمد اسماعیل خان، از فرماندهان جهادی افغانستان به اسارت طالبان در آمد ولی امروز یک مقام رسمی گفت که او در پرواز بامداد نبوده است. منابع رسمی گفته‌اند که بامداد امروز در پرواز ویژه‌ای از هرات به کابل، مقام‌های دولتی که به دست طالبان افتاده بودند به پایتخت منتقل شده‌اند. حالا اینکه اسماعیل خان کجای بازی دولت و طالبان است به یک سوال بزرگ برای افکار عمومی تبدیل شده است.
مطالعات شبه قاره هند
@indianstudies طالبان و کابل خبرها از افغانستان حاکی ازپیشروی طالبان در میدان وردک، دروازه ورودی کابل و جنگ‌ شدید در مزارشریف، تنها پایگاه مقاومت علیه طالبان در شمال افغانستان است. گفته شده طالبان در میدان شهر هستند و درگیری های سنگینی در نزدیکی محوطه…
@indianstudies

و کابل هم به دست طالبان افتاد

دیروز و در مقابل بهت توام با سکوت جهان اشرف غنی و دو یار نزدیکش افغانستان را ترک کردند درست زمانی که طالبان از غرب وارد کابل شدند و هواپیماهای آمریکایی نیروهای باقیمانده را از کابل خارج می کردند.

هنوز معلوم نیست آقای غنی و همراهانش به کدام کشور رفته‌اند. تاجیکستان، ازبکستان و عمان سفر غنی به این کشورها را تکذیب کرده اند.

در زمان منتهی به ورود طالبان خیابان ها و فرودگاه کابل پر از جمعیت شد چرا که در پی پیشروی طالبان به سوی کابل مردم این شهر به دنبال راه‌های خروج بودند.

امروز به گفته یک مقام ناتو خروج تمام پروازهای تجاری و غیرنظامی از فرودگاه کابل به تعلیق در آمده است و پروازهای میدان هوایی کابل تعطیل است اما هزاران تن بدون داشتن پاسپورت و ویزا می‌خواهند که از کشور بیرون روند.

بوریس جانسون، نخست وزیر بریتانیا گفت روشن است که دولت جدیدی در افغانستان روی کار خواهد آمد و از کشورهای غربی خواست برای اطمینان از این که افغانستان به بستری برای "رشد تروریسم" تبدیل نشود، با هم همکاری کنند.

همزمان با خروج اشرف غنی، رییس جمهوری افغانستان از این کشور و تصرف ارگ ریاست جمهوری کابل به وسیله طالبان، این گروه از پایان جنگ در این کشور خبر داده است. تصاویر حضور شبه نظامیان طالبان در ارگ ریاست جمهوری و دفتر آقای غنی از این شبکه پخش شده بود.
 
«ملا عبدالغنی برادر» معاون سیاسی رهبر طالبان و رئیس دفتر سیاسی این گروه در قطر در پیامی درباره تحولات افغانستان گفت: «به پیروزی رسیدیم که انتظار نمی‌رفت».

وی افزود: «ما باید در برابر خدا تواضع نشان دهیم، اکنون زمان آزمایش ماست، اکنون بحث این است که چگونه به مردم خود خدمت کرده و آنها را ایمن می‌کنیم و از آینده و زندگی خوب آنها در حد توان خود اطمینان می دهیم».

حامد کرزای، رئیس جمهور سابق افغانستان پس از خروج اشرف غنی از این کشور با انتشار پیامی از تشکیل شورای هماهنگی برای مدیریت کابل خبر داد. حامد کرزای، رئیس‌جمهور پیشین افغانستان، عبدالله عبدالله و گلبدین حکمتیار، دو چهره سیاسی ارشد افغانستان، این شورا را برای حفظ امنیت و نیز انتقال قدرت تشکیل داده اند.

جالب توجه که ولایت پنجشیر همچنان در تصرف طالبان نیست و تاکنون هیچ تحرکی در این ولایت که مقاومت آن یادآور مقاومت احمدشاه مسعود است صورت نگرفته است.
2024/10/01 07:44:49
Back to Top
HTML Embed Code: